|
Post by Harmless Breeze on Jan 18, 2023 13:33:30 GMT 2
Привет на всички! Миналата година искрено се забавлявах с форумните номинации, и с нетърпение очаквах за тази година също. Затова създавам тази тема, и ще бъда много благодарна ако дадете своите предложения за категории и съответно номинирани участници!
Анкетата ще бъде създадена, когато решим кои ще бъдат тазгодишните категории. Мои предложения са (взаимствани и от миналогодишните): 1.Любим влогър/блогър за 2022г.
2.Любима постъпка/инициатива.
3.Най-алчен инфлуенсър (Ходеща реклама)
4.Най-голяма изцепка от инфлуенсър
5.Най-мързелив инфлуенсър
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 13:40:51 GMT 2
Чудесна инициатива, нямам търпение да прочета номинациите на всички От няколко седмици си мисля за “най-голямо разочарование” (инфлуенсър, не единична постъпка). През годината доста пъти прочетох тази фраза за няколко различни инфлуенсърки и мисля, че съфорумките ще имат какво да кажат по темата. Мисля си и за нещо от рода на: - най-влиятелен инфлуенсър - най-последователен - най-разтоварващ - най-фейк
|
|
|
Post by snowflake on Jan 18, 2023 14:07:31 GMT 2
Чудесна идея, влизам с две предложения: - най-полезен инфлуенсър (някой, който наистина ни е убедил да купим даден продукт или да използваме рекламирана услуга); - инфлуенсърска двойка на годината (кандидати бол )
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 18, 2023 14:23:55 GMT 2
Аз ще добавя малко негативни категории. Не може без тях все пак. Най-неграмотен Най-мръсен Най-работно инфлуенсърско дете Най-нелепа реклама Най-безполезен Най-голямo wannabe Най-голям инфлуенсърски скандал Топ разкритие на форума
|
|
|
Post by Deleted on Jan 18, 2023 14:56:25 GMT 2
Аз ще добавя малко негативни категории. Не може без тях все пак. Най-неграмотен Най-мръсен Най-работно инфлуенсърско дете Най-нелепа реклама Най-безполезен Най-голямo wannabe Най-голям инфлуенсърски скандал Топ разкритие на форума Топ разкритие е най-яката категория, там има с какво да се похвалим 😁
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 18, 2023 19:57:37 GMT 2
Ще се включа. Определено има кандидати. 😄 1.Любим влогър/блогър за 2022г. - Мариела ( funkdoobie) 2.Най-алчен инфлуенсър (Ходеща реклама) - бих казала Вика и лудото райче 3.Най-голяма изцепка от инфлуенсър - лудото райче с фалшивите самоличностти 4.Най-мързелив инфлуенсър - Ивана 5.Най-неграмотен - Деница и Гергана 6.Най-мръсен - Гергана, Полина(заради някои сторита) и естествено николчето Най-работно инфлуенсърско дете - децата на Пепе 7.Най-нелепа реклама - тези на Пепе до 1 8.Най-безполезен - Сиса, деница 9.Най-голямo wannabe - Пирина 10.Най-голям инфлуенсърски скандал - тук ми е трудно да си избера 🤣 11.Топ разкритие на форума - Пепе и ФИво
|
|
|
Post by verkapiperka on Jan 19, 2023 4:46:50 GMT 2
най-интересното ново откритие на годината - примерно за мен Пламена - редовна, организирана, последователна, дисциплинирана, на положение; само танцът на сватбата не ми допадна и ми беше неудобно да я гледам.
най-голямата заблуда от инфлуенсър (снимки в инстаграм; информация)
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Jan 19, 2023 9:41:45 GMT 2
Най-невъзпитан Най-забавен Най-голям авантаджия . Тука ще си *** мамата от конкуренция.
|
|
|
Post by cloudedmind on Jan 19, 2023 11:05:35 GMT 2
На мен ми харесват идеите за следните две категории: Добрият пример - конкретна постъпка, която ни е харесала Guilty pleasure - хора, които ни е кеф да гледаме за сеира, не се сещам добър превод на български, но със сигурност на някой друг ще му хрумне. Ще е оспорвано между две двойки 🤣
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 19, 2023 19:56:40 GMT 2
Привет отново! Благодаря за помощта от включилите се. Тази година имате уникални предложения, веднага ми изскочиха и няколко кандидати Опитах се да ги разгранича в две категории- положителна и негативна. (наблягам на опитах се, но простоо :ДД) Някои от идеите съм ги взимала от миналата година, но повечето са от вас. Утре или в събота ще създам първата анкета, в която всеки свободно да попълни своите предложения. След това ще създам и втора, с преобладаващте участници. (както миналата година) Моля, ако имате предложения за още категории/ или да премахна някоя, пишете! 1.Любим влогър/блогър за 2022г. 2.Любима постъпка/инициатива 3.Най-полезен инфлуенсър 4.Топ разкритие на форума за 2022г. 5.Най-влиятелен инфлуенсър 6. Изгряваща звезда в инфлуенсърския небосклон 7.Най-забавен инфлуенсър 8.Guilty pleasure (Инфлуенсър, който гледаме главно заради сеира) 9.Инфлуенсърска двойка на 2022г.: 10.Най-заработващото инфлуенсърско дете 1.Най-алчен инфлуенсър (Ходеща реклама) 2.Най-голяма изцепка от инфлуенсър 3.Най-мързелив инфлуенсър 4. Най-голямо разочарование 5.Най-голямото wanna be 6.Най-фалшив инфлуенсър 7.Най-мръсен инфлуенсър 8.Най-неграмотен инфлуенсър 9.Най-нелепата реклама от инфлуенсър за 2022 10.Най-безумен пост 11.Най-големият скандал за 2022г. 12.Най-безполезен инфлуенсър 13.Най-злобен инфлуенсър 14.Най-нелеп/нагласен гивауей за 2022г. 15. Инфлуенсър, който трябва да бъде cancelled (да изчезне от соц. Мрежи)
|
|
|
Post by rachelgreeb on Jan 19, 2023 20:29:24 GMT 2
Най-криндж инфлуенсър / такъв, който ни накринджва на макс
-Гуча -Гучан -Дерая -Приказната Ани
Инфлуенсър за пример / даващ наистина полезна информация
|
|
|
Post by Почти безобидна on Jan 19, 2023 21:13:19 GMT 2
Най-големият авантаджия си е баланчо. После може би Мона
|
|
|
Post by mira on Jan 19, 2023 21:52:17 GMT 2
Надявам се да не е късно, но реших да предложа още няколко положителни категории, с които да балансираме - Най-даряващ или подкрпящ различни каузи (на мен винаги ми правят впечатление такива неща и го намирам смислено, т.е. не всичко е его и реклами) - Най-креативно/интересно съдържание (тук визирам по-скоро качествено визуално съдържание, има си някои, които просто винаги са били по-добри в това). Тази година ще имаме ли и: Най-любим книжен Най-любим травел Най-любим кулинарен Най-любим мами (хаха) Най-любим лайфстайл? Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 19, 2023 22:02:53 GMT 2
Надявам се да не е късно, но реших да предложа още няколко положителни категории, с които да балансираме - Най-даряващ или подкрпящ различни каузи (на мен винаги ми правят впечатление такива неща и го намирам смислено, т.е. не всичко е его и реклами) - Най-креативно/интересно съдържание (тук визирам по-скоро качествено визуално съдържание, има си някои, които просто винаги са били по-добри в това). Тази година ще имаме ли и: Най-любим книжен Най-любим травел Най-любим кулинарен Най-любим мами (хаха) Най-любим лайфстайл? Sent from my SM-G991B using Tapatalk Даряващ/подкрепящ каузи съм го причислила към 2.Любима постъпка/инициатива Креативен ще го добавя А долните категории не ги бях добавила, понеже никой не ги беше писал досега. Но и тях ще ги добавя.
|
|
157 posts
|
Post by marissa on Jan 19, 2023 22:19:18 GMT 2
Понеже четох и видях в коментарите в основната тема за модните напъни на един господин в дамски дрехи, та бих предложила категория Модна икона или нещо подобно.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 19, 2023 22:56:29 GMT 2
С новите добавки, така ще изглеждат категориите:
1.Любим влогър/блогър за 2022г. 2.Любима постъпка/инициатива 3.Най-полезен инфлуенсър: 4.Топ разкритие на форума за 2022г: 5.Най-влиятелен инфлуенсър: 6.Изгряваща звезда в инфлуенсърския небосклон: 7.Най-забавен инфлуенсър: 8.Инфлуенсър, който ни е Guilty pleasure (такъв, когото гледаме главно заради сеира): 9.Инфлуенсърска двойка на 2022г.: 10.Инфлуенсър с най-креативно/интересно съдържание: 11.Най-любим книжен инфлуенсър: 12.Най-любим травел инфлуенсър: 13.Най-любим кулинарен инфлуенсър: 14.Най-любим мами инфлуенсър: 15.Най-любим лайфстайл инфлуенсър: 16."Модната икона" на инфлуенсърите:
1.Най-алчен инфлуенсър (Ходеща реклама): 2.Най-голяма изцепка от инфлуенсър: 3.Най-мързелив инфлуенсър: 4.Най-голямо разочарование: 5.Най-голямото “wannabe”: 6.Най-фалшив инфлуенсър: 7.Най-мърляв инфлуенсър: 8.Най-неграмотен инфлуенсър: 9.Най-нелепата реклама от инфлуенсър за 2022 (може да опишете накратко): 10.Най-безумен пост (може да опишете накратко): 11.Най-големият скандал за 2022г.: 12.Най-безполезен инфлуенсър: 13.Най-злобен инфлуенсър: 14.Най-нелеп/нагласен гивауей за 2022г. (може да опишете накратко): 15.Инфлуенсър, който трябва да бъде cancelled (да изчезне от соц. Мрежи): 16.Най-криндж инфлуенсър: 17.Най-заработващото инфлуенсърско дете:
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 20, 2023 20:37:22 GMT 2
forms.gle/NPtMLvVYxaYEsART6Анкета №1 е готова! Моля, попълнете с името на инфлуенсъра или с кратко обяснение за някои от категориите! Имате време до 24.01 да попълните анкетата, след това ще създам втората, с преобладаващите номинирани! Приятно попълване! поствам и тук за по-лесно намиране!
|
|
|
Post by selestepan on Jan 21, 2023 9:45:38 GMT 2
forms.gle/NPtMLvVYxaYEsART6Анкета №1 е готова! Моля, попълнете с името на инфлуенсъра или с кратко обяснение за някои от категориите! Имате време до 24.01 да попълните анкетата, след това ще създам втората, с преобладаващите номинирани! Приятно попълване! поствам и тук за по-лесно намиране! Сърдечно благодаря за труда и усилията по правенето на анкетите! 😊 И на всички за супер яките идеи за категории 😎 Sent from my SM-A725F using Tapatalk
|
|
|
Post by mira on Jan 21, 2023 12:06:30 GMT 2
Аз искам да питам - за категория Модна икона, понеже е към положителните категории, номинираме тези, чийто стил наистина харесваме, нали? Не тип "Гучи" 😁
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 21, 2023 14:49:34 GMT 2
Аз искам да питам - за категория Модна икона, понеже е към положителните категории, номинираме тези, чийто стил наистина харесваме, нали? Не тип "Гучи" 😁 Sent from my SM-G991B using Tapatalk По принцип е шеговито, понеже отгоре беше дадено предложението за модна икона и Гучан, който носи дамски дрехи. Засега 95% от гласовете са иронични, затова ще е излагация в модата.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 25, 2023 11:13:07 GMT 2
Привет на всички! Анкета №2 е готова и очаква Вашите отговори! Благодаря на всички, които се включиха в първата анкета, доста ме разсмяхте на някои отговори! Приятно попълване! Имате време до 29.01.2023 (вкл.)
Ще се опитам до 01.02/02.02 да съм пуснала и крайната класация!
forms.gle/NvfSGmwYrSjEknjk6
АНКЕТАТА Е АНОНИМНА!
Споделям и тук, ако случайно се загуби из страниците!
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 6, 2024 18:57:49 GMT 2
Здравейте, мили съфорумки! Реших, че няма нужда да правя нова тема за Номинациите за 2023 година, просто ще продължа дискусията тук. Това са миналогодишните категории, ще се радвам да споделите мнение дали да са същите, да премахнем ли някои от тях, или да добавим нови!
1.Любим влогър/блогър за 2023г. 2.Любима постъпка/инициатива 3.Най-полезен инфлуенсър: 4.Топ разкритие на форума за 2023г: 5.Най-влиятелен инфлуенсър: 6.Изгряваща звезда в инфлуенсърския небосклон: 7.Най-забавен инфлуенсър: 8.Инфлуенсър, който ни е Guilty pleasure (такъв, когото гледаме главно заради сеира): 9.Инфлуенсърска двойка на 2023г.: 10.Инфлуенсър с най-креативно/интересно съдържание: 11.Най-любим книжен инфлуенсър: 12.Най-любим травел инфлуенсър: 13.Най-любим кулинарен инфлуенсър: 14.Най-любим мами инфлуенсър: 15.Най-любим лайфстайл инфлуенсър:
1.Най-алчен инфлуенсър (Ходеща реклама): 2.Най-голяма изцепка от инфлуенсър: 3.Най-мързелив инфлуенсър: 4.Най-голямо разочарование: 5.Най-голямото “wannabe”: 6.Най-фалшив инфлуенсър: 7.Най-мърляв инфлуенсър: 8.Най-неграмотен инфлуенсър: 9.Най-нелепата реклама от инфлуенсър за 2023 (може да опишете накратко): 10.Най-безумен пост (може да опишете накратко): 11."Модната икона" на инфлуенсърите: 12.Най-големият скандал за 2023г.: 13.Най-безполезен инфлуенсър: 14.Най-злобен инфлуенсър: 15.Най-нелеп/нагласен гивауей за 2023г. (може да опишете накратко): 16.Инфлуенсър, който трябва да бъде cancelled (да изчезне от соц. Мрежи): 17.Най-криндж инфлуенсър: 18.Най-заработващото инфлуенсърско дете:
|
|
|
Post by hurricane2022 on Jan 6, 2024 22:16:09 GMT 2
1.Любим влогър/блогър за 2023г. - Ivayla Todoroff 2.Любима постъпка/инициатива - Карина Илиева с даренията за деца и възрастни 3.Най-полезен инфлуенсър: Антоанет Попова 4.Топ разкритие на форума за 2023г: бременността на Гана 5.Най-влиятелен инфлуенсър: Александра Богдан ска 6.Изгряваща звезда в инфлуенсърския небосклон: Ivayla Todoroff 7.Най-забавен инфлуенсър: Ivayla Todoroff 8.Инфлуенсър, който ни е Guilty pleasure (такъв, когото гледаме главно заради сеира): Деница Василева😂 9.Инфлуенсърска двойка на 2023г.: Сандев и Стела 10.Инфлуенсър с най-креативно/интересно съдържание: Ивайла 11.Най-любим книжен инфлуенсър: Нямам 12.Най-любим травел инфлуенсър: Валери 13.Най-любим кулинарен инфлуенсър:Ивайла 14.Най-любим мами инфлуенсър: Стела 15.Най-любим лайфстайл инфлуенсър: Ивайла
1.Най-алчен инфлуенсър (Ходеща реклама): Капитонова 2.Най-голяма изцепка от инфлуенсър: почти всеки пост на Гана 3.Най-мързелив инфлуенсър: Балан 4.Най-голямо разочарование: Деан Фрейзър 5.Най-голямото “wannabe”: Моника 6.Най-фалшив инфлуенсър: Гана 7.Най-мърляв инфлуенсър: Деан Фрейзър 8.Най-неграмотен инфлуенсър: Моника 9.Най-нелепата реклама от инфлуенсър за 2023 (може да опишете накратко): Лотовете на Капитонова 10.Най-безумен пост (може да опишете накратко):На Гана как забременяла с кистозни яйчници 11."Модната икона" на инфлуенсърите: Деница🤢 12.Най-големият скандал за 2023г.: Даниел Бачорски и жените му 13.Най-безполезен инфлуенсър: Балан 14.Най-злобен инфлуенсър: Деница Василева 15.Най-нелеп/нагласен гивауей за 2023г. (може да опишете накратко): Не мога да преценя 16.Инфлуенсър, който трябва да бъде cancelled (да изчезне от соц. Мрежи): Гана 17.Най-криндж инфлуенсър:Гана 18.Най-заработващото инфлуенсърско дете: Децата на Пепе
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jan 7, 2024 12:04:41 GMT 2
Привет на всички! Анкета Номер 1 е готова и очаква Вашите отговори! Това не е финалната анкета, тук просто събирам преобладаващите имена! Приятно попълване! forms.gle/nEcGRG32vWUyLPzX9АНКЕТАТА Е АНОНИМНА!!! (Ако случайно се загуби из страниците)
|
|