907 posts
|
Post by Halliwell on Feb 28, 2023 14:27:17 GMT 2
Ферари-играчката, която Гана е подарила на Даньо, отговаря чудесно на финансовата реалност, в която се намира. Но като цяло няма лошо. Докато продължава да се взима за преуспяла известна дама, ние ваинги ще имаме повод за смях и откровени подигравки!
|
|
|
Post by yanp20 on Feb 28, 2023 14:42:00 GMT 2
Тези Стела и Сандеф или каквито са там, не ги следя, никога не съм ги гледала, но ми попадна това видео с Чеченеца (и за този скоро разбрах от сутрешния блок по Нова 🙄) и съм потресена. Стела мята корем, ц*ци, ужас просто. Изгледах 10 сек. от това нещо иии 🤮. Не знам какъв им е филмът, освен че момичето искало да става попфолк певица. Доколкото разбрах от тук, те са аниматори и феновете им са деца. Това е скандално, пошло, гнусно и гадно. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by kiki95 on Feb 28, 2023 14:43:14 GMT 2
Мила на Сами горката толкова да е неграмтона, чак ми е жал
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Feb 28, 2023 15:20:00 GMT 2
Аз съм абсолютно възмутена от Стела и Сандев - една на ръка, че тя е бременна и това е абсолютна гавра и е тотално пошло и грозно, но и цялата история с този Чеченеца е покъртителна. Абсолютно очевидно е, че този човек е умствено изостанал и има някакви дефицити и не разбирам защо трябва да се прави известен. Даже разбрах от познати, че било много модерно да си го викнеш на частното парти. И понеже не знаех кой е и какво прави, първо мислех, че пее или прави стенд ъп комеди, нещо такова. А той просто излиза и почва да вика "Чеченеца, Чеченеца" В какви времена живеем...
|
|
|
Post by monster on Feb 28, 2023 15:32:12 GMT 2
Пепе отдавна не я следвам, но явно родителите и наистина са я одрязали и сега трябва да се справя сама. Гледах снимки на Нели от рожденния ден на Иво май бяха, и доста е изрязала Пепе 😂.
|
|
|
Post by nessap99 on Feb 28, 2023 16:29:29 GMT 2
Къде е тая количка на Гана? Иначе как снима бащата на Гучан. Много е неловко, тя изобщо може ли даже да пръдне без да снима, с извинение.
|
|
|
Post by sisi on Feb 28, 2023 17:01:58 GMT 2
Почти съм сигурна, че тези хора - родителите на Гучан са крайно отблъснати от натрапчивото поведение на Гана! Още повече, че тя присъства в живота на единственото им внуче и тя се държи с него като с куче. Ужасна, гадна и ми прилича на зла вещица, когато му говори. За хиалурона - не знам дали осъзнава колко ще доизкриви и без това кривата си физиономия. Ама нека се боцка де, тъкмо за насоще фън
|
|
|
Post by lama on Feb 28, 2023 17:04:22 GMT 2
Мъци си е присадил коса, сякаш няма да се получи. Не знам, но много нагоре е линията, казали са му и след 9 месеца ще му направят центъра. И все пак сигурно ще е по-добре от досегашното положение.
|
|
|
Post by paws on Feb 28, 2023 17:12:44 GMT 2
Мъци си е присадил коса, сякаш няма да се получи. Не знам, но много нагоре е линията, казали са му и след 9 месеца ще му направят центъра. И все пак сигурно ще е по-добре от досегашното положение. и аз видях по-рано, честно казано една идея по-приятен изглежда така като махна онзи перчем, дано му се получи все пак
|
|
|
Post by ivkasmile on Feb 28, 2023 17:15:56 GMT 2
Гана явно няма да инвестира в зъби и ортодонтско лечение, но пък аз съм на мнение, че ако сложи минимално количество филър в устни и в брадичка, тази недоразвита долна челюст може да изглежда и по - добре в профил. Да слага, че да спре да ни плаши в профил, съжалявам но е като ритната от кон във физиономията. При нея природата не е била щедра, но ако можеше да си позволи някои неща финансово може и да изглеждаше в пъти по - добре. Виж, с ум нямя кой да ѝ помогне, там липсата не може да бъде заместена.
|
|
|
Post by paws on Feb 28, 2023 17:18:56 GMT 2
Гана явно няма да инвестира в зъби и ортодонтско лечение, но пък аз съм на мнение, че ако сложи минимално количество филър в устни и в брадичка, тази недоразвита долна челюст може да изглежда и по - добре в профил. Да слага, че да спре да ни плаши в профил, съжалявам но е като ритната от кон във физиономията. тя да слага, ама това ще й е най-малкия проблем... честно аз мисля, че е за психиатрията вече, това не е нормално и адекватно поведение на човек на толкова години...
|
|
|
Post by fif on Feb 28, 2023 17:59:00 GMT 2
И после да й мигрира този филър ще стане за чудо и приказ.
Стела е ужасна, пълна селянка… Не искам да си представям какво му е на бебето вътре в корема.
|
|
|
Post by sisi on Feb 28, 2023 18:56:33 GMT 2
И после да й мигрира този филър ще стане за чудо и приказ. Стела е ужасна, пълна селянка… Не искам да си представям какво му е на бебето вътре в корема. Тези двамата така и не разбрах с какво са известни...имах лошия късмет да ги засека в Мол тук в Пловдив, при което бях шокирана от детската публика, които крещяха истерично имената им. Викам си..брей да ида да погледна тези тийн звезди и така и не схванах какво трябва да им гледам - и двамата бяха облечени от пазара Илиенци, без нищо отличително стилово, имаха ужасен диалект и правоговор и супер беден речник.Външен вид -най-обикновени., та не е и красива дори, той е грозен и с наднормено тегло. По-тъпи и кухи 'звезди"и от Балан са ми!Също толкова нечистоплътни Питаха децата : "Кой ти е любимия предмет в училище? Обичаш ли да ходиш на училище?".. Потресаващо е, ако това е примера на днешните деца и още по-странно какво проповядват на тея деца - да раждат в тийн възраст ли? Те наколко години са всъщност? От контингента ли са, че така изглеждат?
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Feb 28, 2023 19:10:17 GMT 2
Стела е на 27, Сандев май на 28
|
|
|
Post by sisi on Feb 28, 2023 19:25:17 GMT 2
Стела е на 27, Сандев май на 28 Супер, да са живи и здрави. Много безлични образи, за мен е необяснимо какво им гледат децата и какъв пример са за тях.
|
|
|
Post by paws on Feb 28, 2023 20:09:36 GMT 2
Стела е на 27, Сандев май на 28 Супер, да са живи и здрави. Много безлични образи, за мен е необяснимо какво им гледат децата и какъв пример са за тях. правеха разни пранкове и предизвикателства и така общо взето спечелиха детската аудитория
|
|
|
Post by pchelica on Feb 28, 2023 20:48:27 GMT 2
Тези двамата, Стелчето и Сандев, са толкова тъпи, горките, че не знам как ще се справят бебе да гледат…на тези дори не бих им позволила да ми изведат кучето на разходка, че ще го запилеят някъде…
|
|
|
Post by fairy777 on Feb 28, 2023 22:21:56 GMT 2
Не знам какви са, ама толкова противна бременна жена не съм виждала. То пошлост,то простотия, то ужассс... Да им е живо и здраво бебето, но просто ми се гади от такива хора. Какви са тия филтри, кореми и тн. Отврат.
|
|
|
Post by sisi on Mar 1, 2023 9:11:03 GMT 2
Не знам какви са, ама толкова противна бременна жена не съм виждала. То пошлост,то простотия, то ужассс... Да им е живо и здраво бебето, но просто ми се гади от такива хора. Какви са тия филтри, кореми и тн. Отврат. Не просто ми се гади, направо съм притеснена сериозно - такива като тези и като Гана са примерите, на които нашите деца подражават! След като нивото е толкова ниско, какво ще стане с тези деца? Не отдавана четох статия за децата-инфлуенъри, разбира се не на българчета. Всички те бяха на светлинни години от тези!
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 1, 2023 9:29:42 GMT 2
В новото си платена реклама Пепон прилича на отегчета съседка, която чака съседа Пешо да дойде, за да оправи но не пералнята. prikachi.net/image/8GiOojТия Миеле трябва да се засрамят от тази евтиния, която лъха от от рекламата,защото поваче прилича на реклама за платени каки. Търсела била пералня и сушилня...ама човек като я гледа моментално нещо друго ще помисли, че търси. После защо бива наричана с обидни имена. Ами защото го е заслужила с поведението си, което крещи евтинджос. #Соринотсори Едит: Пепа е същата като Гана. Избива комплекси ама нито късата пола, нито поредното ново бъдещо бивше гадже, ще оправят батака в душата ѝ.
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 1, 2023 10:12:59 GMT 2
Радостина големи обяснения за това куче. Всички знаем, че ѝ е по на сърце. Винаги щяло да бъде “бебе”, а другото - “трътката” (както тя го нарича) щяло да стане дете, тинейджър и тн. Аз такива обяснения за най-милото и чакано нещо, не съм чувала никога. 🙄
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by Superficial on Mar 1, 2023 12:05:27 GMT 2
Нищо ново от Пепе. Все пак работното име на най-новия филм е “Секси разкрепостено мамче с младо гадже”.
|
|
|
Post by vrana on Mar 1, 2023 13:04:13 GMT 2
Радостина не знам нарочно ли го прави. Няма никакво мило обръщение към детето си, най-често го нарича “бебето”. Или Гого… Дори мама Сиса нарича сина си Гоги, звучи 100 пъти по-мило.
Джойката все едно не му е майка, а на пътя го е намерила. Нужно ли е изобщо да сравняваш любовта ти към детето и и тази към кучето? Нямам домашни любимци, знам, че привързването е много силно, но все пак… детето ти човек.
|
|
|
Post by paws on Mar 1, 2023 14:23:56 GMT 2
последни новини филипчао е дошъл в България
|
|
|
Post by freya on Mar 1, 2023 15:41:20 GMT 2
Обаче форумът вярно умря. Много жалко! Не пиша редовно, но чета и ми е криво, че стана така. Ако момичетата, които се отдръпнаха все още четат искам да им кажа, че макар и често да съм била на противоположното мнение на тяхното - усеща се липсата ви. Сигурна съм, че не съм само аз. Ако не съм по правилата, моля изтрийте ме! Anyways, включвам се да споделя новото начинание на Полина, направила е страница, където ще споделя съвети за организация на дома. Много ми е на сърце тази тема, и ще я следя. Мисля, че тя поднася нещата по начин, който те кара да се замислиш. Желая ѝ успех! Чао е в Бг и разбира се, посещението му е документирано от първият момент. Замислих се как пък веднъж не снима Филяка, като взима Матиас, нали са приятели и в такива прекрасни отношения?
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Mar 1, 2023 15:44:52 GMT 2
Снежана Атанасов има бебе. Да ѝ е честито!
|
|
|
Post by vilhelmina on Mar 1, 2023 16:10:18 GMT 2
Да са здрави Снежана и семейството ѝ! Помня как преди години гледах ежедневните ѝ влогове, докато беше в общежитие. Изобщо не бях предположила, че е бременна и е родила.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 1, 2023 16:27:06 GMT 2
Да са здрави Снежана и семейството ѝ! Помня как преди години гледах ежедневните ѝ влогове, докато беше в общежитие. Изобщо не бях предположила, че е бременна и е родила. Според мен пък си е нормален развой на събитията - те с Мартин са от доста време заедно, преместиха се в по-голямо жилище... Да са живи и здрави И аз съм си го мислила това с Пепа и Филип Чао много пъти - "наркомана, дето ѝ съсипал живота" не пропуска да го документира, а Филяка, който ѝ гледаше децата се опитва да го изрита от живота си. Тая зодия близнаци не прощава на никого
|
|
|
Post by rona on Mar 1, 2023 16:36:09 GMT 2
Имам да наваксвам с четенето, но влизам да изкоментиран Снежана. Вече, за мен поне, е мега досадно това криене на бременности. И съобщават чак в 9 месец или тука вече направо като се е родило. Мега е тъпо. Още малко и направо на бала му кажи, че имаш дете. Баси малоумщината. На никой не му дремеееее, какво е това превземане! И в коментарите Мария писала “взриви инстаграма”!!! Това ли е целта?!? И преди някой да ме нападне - да е живо здраво бебето, разбира се. Всяко дете е дар от Бога. Имам си две и нито завиждам, нито пък мразя деца очевидно. И към Снежана нямам нищо против по принцип. Но просто не разбирам. Не бих могла да изживявам такова щастие и в същото време да заливам инстаграм с прахосмукачки и ружове, сякаш света се върти около това. И, да не забравяме, любимата излъскана мивка! 😁 Странно е за мен, но разни хора…
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 1, 2023 16:41:22 GMT 2
Ами тя си е странна като човек по принцип, аз съм работила за кратко с нея, не е от разговорливите, да не кажа нещо повече. Не си показва личния живот в социалните мрежи, най-малко от нея бих очаквала да си снима корема или да проси ПР пратки. Вероятно това ще е и последната снимка на бебето и ще си продължи линията с козметика и тук-таме домашни потреби.
|
|