|
Post by rona on Mar 1, 2023 17:05:13 GMT 2
Не очаквам да си снима корема, разбира се. Но пък и нищо свързано с това да няма… Странно. Аз и гаджето ѝ не знам как изглежда и не съм се ровила и вълнувала, но знам, че има човек до себе си. Споменава го. Това имам предвид.
|
|
|
Post by precious on Mar 1, 2023 18:05:55 GMT 2
Дерая откачалката вече е сертифицирана да прави биомикронидлинг, каквото и да е това. Жал ми е за хората, които я посещават, гледах клипче на онзи гей Раевбюти, който отива при нея, снима какво му прави и обеснява колко е хубава кожата му след процедурата, а той е като изгорен от пилинг. Направи ми впечатление, че в София работи в студиото в което Радка правеше вежди.
|
|
|
Post by dareangel on Mar 1, 2023 20:41:00 GMT 2
С цялото уважение и съчувствие към Ивана и всичко, което ѝ се случи. Ама с това “заработване” като просто отваря едни кутии от ПР пратки без абсолютно никакво съдържание ми е безсмислено. Бих го приела ако след това прави видео или дори сторита с някакво ревю, но такова не е имало от години! И не бях влизала от доста време, но на какво се дължи неактивността във форума?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by aleya on Mar 1, 2023 20:55:21 GMT 2
С цялото уважение и съчувствие към Ивана и всичко, което ѝ се случи. Ама с това “заработване” като просто отваря едни кутии от ПР пратки без абсолютно никакво съдържание ми е безсмислено. Бих го приела ако след това прави видео или дори сторита с някакво ревю, но такова не е имало от години! И не бях влизала от доста време, но на какво се дължи неактивността във форума? Sent from my iPhone using Tapatalk Покрай случката с Елица имаше доста разнопосочни мнения и напрежение между съфорумки, в резултат на което, някои от тях напуснаха форума. За Снежана - не смятам, че е редно да отнася критики. Профилът й никога не е бил с лична насоченост, не е правила кой-знае какво обявление - качила е супер нормално селфи с бебето си, просто ей така. Какви са коментарите абсолютно не е нейна вина. Едва ли ще покаже мъжа си и детето си, просто защото си държи ниша и не смесва личния живот с работата.
|
|
|
Post by veereto on Mar 1, 2023 21:00:20 GMT 2
Профила на Снежана е с друга насоченост. Аз много харесвам точно това при нея, че съдържанието й е същото и не намесва личния си живот, не показва мъжа до нея и логично сега не е показвала, че е бременна. Мога само да й кажа Браво! А не като другите, които хем си траят, хем се чудят как да си изпъчат корема на преден план. Живо и здраво да й е бебчето!
|
|
|
Post by milamila on Mar 1, 2023 21:58:15 GMT 2
Имам да наваксвам с четенето, но влизам да изкоментиран Снежана. Вече, за мен поне, е мега досадно това криене на бременности. И съобщават чак в 9 месец или тука вече направо като се е родило. Мега е тъпо. Още малко и направо на бала му кажи, че имаш дете. Баси малоумщината. На никой не му дремеееее, какво е това превземане! И в коментарите Мария писала “взриви инстаграма”!!! Това ли е целта?!? И преди някой да ме нападне - да е живо здраво бебето, разбира се. Всяко дете е дар от Бога. Имам си две и нито завиждам, нито пък мразя деца очевидно. И към Снежана нямам нищо против по принцип. Но просто не разбирам. Не бих могла да изживявам такова щастие и в същото време да заливам инстаграм с прахосмукачки и ружове, сякаш света се върти около това. И, да не забравяме, любимата излъскана мивка! 😁 Странно е за мен, но разни хора… По-добре от 9 месеца ПР пратки за бебета и бременности - мерси, имаме си ясмин кирилова и другите тик ток простачки.
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 1, 2023 22:31:18 GMT 2
Форумът замря, защото няма какво да се коментира според мен. Аз смятам, че напоследък почти никой не прави никакво "съдържание", тъй да го наречем. Преди редовно качваха Пепа, Ивана, Валери. Сега останаха май Попова и Деница в събота. Гледах Попова с видеото за робота за прозорци. Отдавна се каня на такава покупка, не изглежда зле като цяло.
|
|
|
Post by mira on Mar 1, 2023 22:59:32 GMT 2
Много са хубави последните видеа на Лора от Перу. На един дъх ги изгледах всички.
Новото начинание на Полина също ще следя, практична и тренди тема е. Не ми допадна името - organized.bg Веднага си представих, че ще е новият й магазин за кошници и кутии за съхранение, но като нищо може да започне да прави и курсове. Убедена съм, че ги в обмислила нещата.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by abinem on Mar 2, 2023 1:33:27 GMT 2
Аз пък въобще не мога да си представя, че Снежи е била бременна, камо ли родила и т.н А и междудругото изглежда много добре на външен вид.
Момичета в днешно време с такъв тип живот и ежедневие според ме си е нормално, форума да остава на заден план....а и то какво повече да им коментираш на тези..кервана си въври е при тях..просто от време на време избухват с тъпотия
|
|
|
Post by monster on Mar 2, 2023 8:56:38 GMT 2
Ох, явно всички са засегнати от това,че правят спонсорирани постове. И напоследък ако казват,че нещо е мн хубаво има п.п. Който гласи : Не е спонсорирано иначе щях да ги тагна.
|
|
|
Post by dilyanad on Mar 2, 2023 9:31:09 GMT 2
Не е по темата, но според мен след драмата с Елица, много момичета не коментират и форумът замира. Лично на мен преди ми беше интересно да чета разнообразните коментари.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 2, 2023 10:03:47 GMT 2
Напоследък е малко по-постно тук, но вярвам, че с времето пак ще върне баланса. И на мен ми липсват много от момичетата и се надявам скоро да се завърнат.
В последно време инстата ми е залят с незнайни каки, които се сцепват да рекламират себе си и курсовете си тип женска енергия. Има 2-3, които не спират да ми изкачат на платени постове, но само един поглед и на човек му става ясно, че на тях нищо не им е ясно. Говорят абсолютни клишета, които са безкрайно безинтересни и продават разни курсчета от типа: как да подобрим връзката си, как се подобрим себеоценката си за 49 лв и други. Един вид се изживяват като лЯйф коуч гурута-психолози на женска енергия. Много ми е интересно как ще преподават на жена как да си подобри себеоценката, като едната е наблъскала устните с кой знае какво и използва постоянно филтри, другата използва нон стоп също филтри. Третата прилича на евтина кака с възможности, а пък е млада майка, на която явно животът в чужбина ѝ е случен. А пък последната номер 4, която забравих да спомена, е тотална селска пръчка, чието гадже се изживява като накакъв борос гуру и снима само на английски.
|
|
|
Post by zahir on Mar 2, 2023 10:30:58 GMT 2
|
|
|
Post by scalestone on Mar 2, 2023 10:32:32 GMT 2
Да са здрави Снежана и семейството ѝ! Помня как преди години гледах ежедневните ѝ влогове, докато беше в общежитие. Изобщо не бях предположила, че е бременна и е родила. Според мен пък си е нормален развой на събитията - те с Мартин са от доста време заедно, преместиха се в по-голямо жилище... Да са живи и здрави И аз съм си го мислила това с Пепа и Филип Чао много пъти - "наркомана, дето ѝ съсипал живота" не пропуска да го документира, а Филяка, който ѝ гледаше децата се опитва да го изрита от живота си. Тая зодия близнаци не прощава на никого Аааа айде сега да не ме обиждате на зодия заради този.... индивид, че ми е и набор,та достатъчно и сама се срамя затова. То не е от зодията при нея, идва й отвътре, но донякъде добре, че се хвана с ИФко, та поне родителите й най-сетне я натириха! Радвам се, че Фичката е дошъл да си види полудатчанките завинаги!
|
|
|
Post by fine on Mar 2, 2023 10:47:59 GMT 2
prikachi.net/image/8G7pSPДерайке, моля те не качвай такива снимки, че направо положението е трагично. Лайв-ът се замете под килима, защо лъжеше за самоличността си, защо фалшифицира ЛК, и бързо-бързо почна с процедурите. Адски противен и злобен човек, чак като я гледам на снимка ми става лошо, пък камо ли да и дам да ми прави процедури на лицето...
|
|
|
Post by paws on Mar 2, 2023 10:51:25 GMT 2
Според мен пък си е нормален развой на събитията - те с Мартин са от доста време заедно, преместиха се в по-голямо жилище... Да са живи и здрави И аз съм си го мислила това с Пепа и Филип Чао много пъти - "наркомана, дето ѝ съсипал живота" не пропуска да го документира, а Филяка, който ѝ гледаше децата се опитва да го изрита от живота си. Тая зодия близнаци не прощава на никого Аааа айде сега да не ме обиждате на зодия заради този.... индивид, че ми е и набор,та достатъчно и сама се срамя затова. То не е от зодията при нея, идва й отвътре, но донякъде добре, че се хвана с ИФко, тапоне родителите й най-сетне я натириха! Радвам се, че Фичката е дошъл да си види полудатчанките завинаги! аз понеже винаги съм била заобиколена от близнаци, за мен това са едни доста интересни и цветни личности във всички отношения, доста са свободолюбиви и не биха стоели на едно място и да търпят дълго нещо, което не им харесва.. иначе винаги се радвам когато видя че филип е дошъл да види момичетата, едно такова весело изглежда
|
|
|
Post by vrana on Mar 2, 2023 11:39:54 GMT 2
На тази снимка Дея е наистина много нелицеприятна. Веждите, очите изцъклени, овалът на лицето, изглежда и, че има мустак. Не знам от къде вадят това самочувствие.
Гергана обсъжда някакви тъпи въпроси, които сме обсъждали като бяхме на 14. “Да се върна ли при бившия”, “Отношенията с бившия след края на връзката”, “Идеи за подаръци за Свети Валентин на половинката с която сме заедно от 2 месеца и 8 дни”, “Какво бих/не бих простил в една връзка” …. Момиче, тази година ставаш на 30. Само от теб зависи да излезеш от ролята на гимназиален лузър.
|
|
|
Post by kiki95 on Mar 2, 2023 13:02:01 GMT 2
Така ме забавлява Гането.. питат я дали е разбирала за изневяра и тя казва: Да, пратих му шампанско, за да полее раздялата ни 😃😃😃😃😃 ох, Гане СПЕШНО! Спри да гледаш филми, моля те
|
|
|
Post by sisi on Mar 2, 2023 16:50:51 GMT 2
Друго си е Гана да подвежда за пореден път, как "инвестира" в знания, като уж гледа дигитален маркетинг курс, на англ. език.. Всъщност, Гана, много си проста и ние не сме неграмотни - курса е безплатен на hubspot платформата, а и ми е много интересно ти какво разбираш, като е на английски език? Много ще се радвам да ми отговориш в стори П.С. Много искам на тая измамница да и излязат "кирливите ризи" извън форума, защото имам чувството, че само ние наистина виждаме каква нагла лъжкиня е.. Хората и се връзват и даже и плащат за реклами и да ги "обучава", това е нагло и безумно.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Mar 2, 2023 17:30:17 GMT 2
prikachi.net/image/8G7pSPДерайке, моля те не качвай такива снимки, че направо положението е трагично. Лайв-ът се замете под килима, защо лъжеше за самоличността си, защо фалшифицира ЛК, и бързо-бързо почна с процедурите. Адски противен и злобен човек, чак като я гледам на снимка ми става лошо, пък камо ли да и дам да ми прави процедури на лицето... Тука направо прилича на мъж с перука. 💀 ДеРайчо.вайбс.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 2, 2023 17:37:33 GMT 2
prikachi.net/image/8G7pSPДерайке, моля те не качвай такива снимки, че направо положението е трагично. Лайв-ът се замете под килима, защо лъжеше за самоличността си, защо фалшифицира ЛК, и бързо-бързо почна с процедурите. Адски противен и злобен човек, чак като я гледам на снимка ми става лошо, пък камо ли да и дам да ми прави процедури на лицето... Тука направо прилича на мъж с перука. 💀 ДеРайчо.вайбс. Абсолютно съм съгласна. Като някоя нацепена батка в е мутрата.
|
|
|
Post by amelie on Mar 2, 2023 17:56:16 GMT 2
Гергана, този аналитичен ум и всезнайна мъдрост, не вижда ли, че професиите не са подредени по сума? prikachi.net/image/8GWe3n
|
|
|
Post by diamond on Mar 2, 2023 18:34:01 GMT 2
Гергана, този аналитичен ум и всезнайна мъдрост, не вижда ли, че професиите не са подредени по сума? prikachi.net/image/8GWe3n Ох, не могаааа! Тази наистина ли не е видяла това? Ооооох малееееее И тази ще ми дава съвети за маркетинг и кариерно развитие. Я да вземе инвестира в хиалуронови филъри, за които питаше наскоро. И в брекети. И в консултация с лицево-челюстен хирург, че с това кривене на устата и с тази недоразвита долна челюст ще види зор.
|
|
|
Post by Misha. on Mar 2, 2023 19:04:32 GMT 2
Имам да наваксвам с четенето, но влизам да изкоментиран Снежана. Вече, за мен поне, е мега досадно това криене на бременности. И съобщават чак в 9 месец или тука вече направо като се е родило. Мега е тъпо. Още малко и направо на бала му кажи, че имаш дете. Баси малоумщината. На никой не му дремеееее, какво е това превземане! И в коментарите Мария писала “взриви инстаграма”!!! Това ли е целта?!? И преди някой да ме нападне - да е живо здраво бебето, разбира се. Всяко дете е дар от Бога. Имам си две и нито завиждам, нито пък мразя деца очевидно. И към Снежана нямам нищо против по принцип. Но просто не разбирам. Не бих могла да изживявам такова щастие и в същото време да заливам инстаграм с прахосмукачки и ружове, сякаш света се върти около това. И, да не забравяме, любимата излъскана мивка! 😁 Странно е за мен, но разни хора… Аз пък го разбирам. Води си инстаграма за хоби, блога също. Не иска да измества главната му тема и не става бебешка. Уважавам това, много повече от Радка и Ивана (: Рая/Деа с това стори ми бие на платена жена
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Mar 2, 2023 19:41:36 GMT 2
Снежана май е единствената която съм последвала и отследвала. Няколко пъти се е държала грубо с мен и с приятелка също при зададени въпроси свързани с козметиката която показваше. Веднага изпраща в блога, в който блог ако е имало това за което питах нямаше да го направя.
Дойдох обаче да съскам по Мария. (La martinia). Направо ме втрещи с описанието си на щерка ѝ участваща в новия бг филм. Отишла свършила си работата и готово. Била "много добра" И на премиерата пак си свършила работата. Прозвуча ми адски нелепо така да хвалиш щерка си все едно тя е единственият професионалист дете 😐 Специално ще гледам колко добре работи Мартина.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 2, 2023 20:00:42 GMT 2
Гергана, този аналитичен ум и всезнайна мъдрост, не вижда ли, че професиите не са подредени по сума? prikachi.net/image/8GWe3nГорките Solutions engineers, чак на 22 място с $92,000 😅 явно само асистентите и учителите вземат по-малко от SMM, ама кой да чете
|
|
|
Post by rona on Mar 2, 2023 20:12:13 GMT 2
Да, Снежана и аз няколко пъти съм я следвала и отследвала по същата причина. И като цяло е малко негативен човек според мен. Но пък може да е много полезна на моменти. Сто пъти бих предпочела нейния “мами контент”, отколкото на Джойката и другите… Новото начинание на Полина и аз ще следя с интерес, имам нужда от това в момента. Ф2 е взел двете момичета към Дания ❤️ Убеждавам се, че напразно отнесе толкова хейт и критики след развода. Ето - поотраснаха и почна да си ги взима, мъчи се да ги учи на език и да ги приобщава в семейството. И, освен това, само той прави това усилие. Все пак трябва да отчетем, че той е в неизгодната позиция.
|
|
|
Post by pilenceto on Mar 2, 2023 22:28:26 GMT 2
Гледах Снежана още като беше в Студентски град и ходеше на лекции, но и тогава невинаги оставяше приятно усещане заради честото мрънкане за различни неща. Харесваше ми, че изказваше истинското си мнение за козметика и др. и обикновено показваше бюджетни неща. Радвам се, че е станала майка и я поздравявам, че минахме без задължителните гол корем, разкриване на пола, вълнения по покупки и т.н. Не бих го и очаквала от нея.
По отношение на останалите и коментарите за тях, според мен исинските редовни влогъри останаха много малко, защото клиповете изискват много повече усилия от “творчеството” в грама. Вероятно изборът на социална медия не оказва влияние на заплащането и това обяснява защо всички рязко замениха клиповете със снимки и рийлс. Аз следвам чужди влогъри, защото обичам да гледам различно ежедневие от моето. Да, дразня се и на тях и на безбройните реклами, но като ми омръзне, сменям на друг.
|
|
|
Post by Superficial on Mar 3, 2023 11:02:09 GMT 2
Гергана, този аналитичен ум и всезнайна мъдрост, не вижда ли, че професиите не са подредени по сума? prikachi.net/image/8GWe3nтя освен, че не може да интерпретира една елементарна графика, за пореден път се опитва да лъже най-нагло. Ето я оригиналната графика по-долу. Нито е на Форбс, нито е от тази година (от 2015та е), нито показва най-добре платените професии. prikachi.net/image/8GDM1T
|
|
|
Post by scalestone on Mar 3, 2023 11:15:12 GMT 2
Имам да наваксвам с четенето, но влизам да изкоментиран Снежана. Вече, за мен поне, е мега досадно това криене на бременности. И съобщават чак в 9 месец или тука вече направо като се е родило. Мега е тъпо. Още малко и направо на бала му кажи, че имаш дете. Баси малоумщината. На никой не му дремеееее, какво е това превземане! И в коментарите Мария писала “взриви инстаграма”!!! Това ли е целта?!? И преди някой да ме нападне - да е живо здраво бебето, разбира се. Всяко дете е дар от Бога. Имам си две и нито завиждам, нито пък мразя деца очевидно. И към Снежана нямам нищо против по принцип. Но просто не разбирам. Не бих могла да изживявам такова щастие и в същото време да заливам инстаграм с прахосмукачки и ружове, сякаш света се върти около това. И, да не забравяме, любимата излъскана мивка! 😁 Странно е за мен, но разни хора… Аз пък го разбирам. Води си инстаграма за хоби, блога също. Не иска да измества главната му тема и не става бебешка. Уважавам това, много повече от Радка и Ивана (: Рая/Деа с това стори ми бие на платена жена Честит празник! По повод "криенето" само да вметна, че някои хора не казват и поради лоши спомени. За пример давам Ели и Майкъл, които дори на семействата си не са казали и през цялото време са били на тръни. Та да не бързаме с такива заключения, защото и Ивана каза доста късно, а при нея не е било "изживяване на такова щастие". Надявам се да не се приеме като нарушаване на правилата, просто невинаги за съжаление всичко е безпроблемно.
|
|