|
Post by stevejobs on Mar 7, 2023 11:56:31 GMT 2
<- ето така гледам когато разбера, че уж зрели и успели хора следват Ганка. Не мога да проумея как може моята дневна доза криндж да е пример за хора, които възпитават деца. Не искам да засягам външен вид, затова нека гледаме само характер, начин на мислене и фалшив живот... с какво човек като Гергана може да е пример? Гането за мен е като сапунен сериал, само чакам да изскочи с някоя нова щуротия. Форумът е място, в което хората да се изкажат негативно или положително за някой инфлуенсър, той да го прочете от балкона и да направи промяна, стига да различава градивната критика, но ако му напишеш мнението си на лично - ще те блокира И ми е много смешно когато някой каже, че няма време да пише във форуми, защото си цени всяка свободна минута, а в същия момент чете редовно
|
|
|
Post by vrana on Mar 7, 2023 13:14:22 GMT 2
Ценят си времето и предпочитали да го прекарват със семействата си… бла бла Пък Герито била уникален инфлуенсър. Ние пък не ценим да ни правят на маймуни, да ни лъжат най-редовно инфлуенсъри, които за спонсорства се въртят като фурнаджийски лопати и не са искрени в мненията си и ни пробутват какво ли не. Не виждам с какво сме длъжни да се прехласваме и поддържаме тези, които не си вършат добре, уж сложната и трудоемка работа. Искат да ни меткат най-редовно, а ние да седим и да им пляскаме. Да, ама имаме право да кажем какво не ни харесва, трудно им е да го разберат. Най-обичам като кажат “като не ме харесвате и не харесвате работата ми, не ме следвайте”. Ми то това е равно на уволнение в реалния живот, мили мои.
В реала шефът или клиентът ще ти кажат, че работата ти не е добре направена и какво трябва да промениш. За закриване са повечето, на чело с Ганка, никой в нормална работна среда не би ги търпял.
|
|
|
Post by pandora on Mar 7, 2023 14:19:12 GMT 2
Вижте на какво попаднах случайно www.fiverr.com/gerysdiary/prepare-a-personal-posting-plan-for-1-month-for-you-or-your-businessБизнес дамата с картиета, диори и шанели заработва във fiver и сега внимание. Представянето и: I'm a content creator on social media since 2015 with over 400k Followers! Forbes TOP 20 Bulgarian influencers 2020 I help to people and businesses develop successful social media profiles and monetise their audience! Английския отново е на топ ниво полиглот стил Гана. Но Ганке, къде ги видя тези 400к последователи. То и прост човек ще провери как мазно лъжеш за индийиците, които постепенно намаляват.
|
|
|
Post by mira on Mar 7, 2023 14:23:38 GMT 2
Значи, да си кажа, че Кукушев го знам само по име, а телевизия (съответно "Ергенът" и др. подобни формати) не гледам. Но уикендът от скука в YouTube разцъквах какво ли не и попаднах на "обзорни видеа" на Ергенът от Кукушев.
Изгледах едно и веднага се зарибих. Явно съм имала нужда от доза простотия за разведряване на ежедневието. Снощи гледах новото му видео. Кукушев качва ударно фенове покрай съдържанието му за "Ергенът" сега.
Не знам дали някой го гледа. Но ако сте като мен и хем не искате да гледате глупави риалитита, хем пък искате да информирани какво се случва, това е вариант.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Mar 7, 2023 14:31:10 GMT 2
Ама кой провъзгласи Гана-Тъпана за маркетингов експерт Хората магистратури по маркетинг правят и пак след 4-5 години учене започват кариерите си като маркетингови анализатори, откъде накъде тая дупнишка пръчка се определя като маркетингов експерт
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 7, 2023 14:50:35 GMT 2
Ако ме питате, болния мозък на Гергана освен за маркетинг-експерт, нищо чудно да се провъзгласи и за Мис Свят някой. Гано, понеже тия дни много изплиска легенЪ и заслужаваш наградка, днес официално те короновам за кралицата на Гоблините. Вече спокойно може да идеш да полееш новата титла с бутилка изветрял Моет с вкус на вкиснати сливи.
|
|
|
Post by babyshark on Mar 7, 2023 14:52:19 GMT 2
Капитонова сега си пробутва курса за увереност със същите заучени фрази, с които пробутваше и инстабуум. Ако нямала блог, нямало да я канят никъде. Ако нямала блог, нямала да изкарва пари и т.н. Сега блог е заменено с увереност. Добре де и хората се хващат, ЖДНБ. Кажи честно...
|
|
|
Post by fairy777 on Mar 7, 2023 16:40:45 GMT 2
Мама Циц отсега е почнала да върти козунаци. И разбира се в промишлени количества,не си поплюва. 😁😂 После пак ще охка от дивана,че е дебела. 🙂😀
|
|
|
Post by snowflake on Mar 7, 2023 18:24:43 GMT 2
Вижте на какво попаднах случайно www.fiverr.com/gerysdiary/prepare-a-personal-posting-plan-for-1-month-for-you-or-your-businessБизнес дамата с картиета, диори и шанели заработва във fiver и сега внимание. Представянето и: I'm a content creator on social media since 2015 with over 400k Followers! Forbes TOP 20 Bulgarian influencers 2020 I help to people and businesses develop successful social media profiles and monetise their audience! Английския отново е на топ ниво полиглот стил Гана. Но Ганке, къде ги видя тези 400к последователи. То и прост човек ще провери как мазно лъжеш за индийиците, които постепенно намаляват. Сигурно е събрала последователите си от всички социални мрежи, за да звучи по-внушително. Няма да се излагаме, я.
|
|
|
Post by GGWP on Mar 7, 2023 19:06:24 GMT 2
Ганка писала във въпросния профил също, че е завършила бакалавър маркетинг мениджмънт в ТУ през 2018 - това вярно ли е? Мислех, че в ХТМУ е учила нещо съвсем различно.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 7, 2023 20:02:39 GMT 2
В хтму учеше, какъв ту. Въобще не ми е гал за Гергана. Според мен много добре знае, че е във филма, но жаждата за слава я държи там. Вероятно е от хората, които вярват че не са родени да работят като простосмъртните. Играе го много земна, но се кичи с марки от глава до пети. Колко са оригинални е друг въпрос. Има си надменност в нея, просто няма финансиране. Иначе щеще ли да парадира така с дрешките? Ако имаше богат мъж щеше да е Галя номер 2, убедена съм.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Mar 7, 2023 21:34:49 GMT 2
Днес отделих точно 1 минута на Ганка, излезе ми някакво стори, в което навярно някаква кукавица й се обяснява за някакви форуми, как имала дете и мъж и предпочитала да си отдели време за тях, а не за някви форуми и да чете/пише глупости (преразказвам) и в същото време се питам “Тази кукавица е стигнала до форума, отделила е време, а после е седнала да се мазни на Гането и да й пише то си, даммм, време за семейството и само за смислени неща”. И ми стана смешно. 😀 prikachi.net/image/8MagaqСумарно около 1000 гласували, амииии, това е една плюнка на фона на 140к последователи. 😀 Едит: Между другото изпитите в хтму за прием са елементарни, тъй като съм се явявала, беше смехотворно, та изобщо не се изненадвам, че Гучи успяла да мине “ситото” и да завърши, за жалост Гане ситото в МУ не е с толкова широки дупки. 😅😅😅
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 8, 2023 9:21:26 GMT 2
Честит 8 Март, момичета! Пожелавам ви да бъдете обичани, ценени, все така позитивни и хапливи!
|
|
|
Post by dilyanad on Mar 8, 2023 9:48:03 GMT 2
Честит празник, момичета! 💐 Да кажа, че подкастът на Попова и брат и ми харесва! Тя ми е с прекалено самочувствие, но се преглъща. Майката-ученичка и майка и не ми харесаха. Готвачката Ани снимала корица на книгата си. Този и проект ми прилича на всичките и останали, т. е. много шум за нищо. Кухнята и е вечно разхвърляна и мизерна. Сиса я бива в козунаците много, мисля, че готви по-добре от приказната самохвалка.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 8, 2023 12:38:54 GMT 2
ТУ не е ли Технически университет, какъв маркетинг? Извинявам се за невежеството си, ако и там вече се преподава Маркетинг, аз съм прост възпитаник на Факултета по журналистика...
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Mar 8, 2023 14:16:05 GMT 2
Всеки втори реши да прави реакции на нещо си. Пинкото и тя да не остане назад, с Норчито реакции на Ергенът, ама не могат дори да монтират с части от предаването. Иначе студиото им е важно да им е сладинкуууу. Норчето има 10 думи в речника, къде е тръгнала да се занимава с подкасти…
|
|
|
Post by pandora on Mar 8, 2023 15:04:28 GMT 2
ТУ не е ли Технически университет, какъв маркетинг? Извинявам се за невежеството си, ако и там вече се преподава Маркетинг, аз съм прост възпитаник на Факултета по журналистика... Репортнах и профила във Fiver на тази лъжлива, кривозъба овца! А на вас момичета честит празник! Много мусака и любов!
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 8, 2023 15:09:10 GMT 2
Чудя се (и аз не знам защо) дали Гана действително е толкова нагла, че да си направи подобен профил лъжейки за абсолютно всичко с цел заблуда и печелене на пари. Дали има вероятност профила да е фалшив/направен от някой друг с цел тя да бъде злепоставена? Сми...един клик и ти е ясно, че е бая далеч от 400к. Или пък може би разчита, че основно чужденци, които идея нямат каква е/откъде е ще се вържат на глупостите ѝ? Мисля, че е редно да се направи пост в истаграм по темата. Аз се наемам да го напиша, ако някой се съгласи да го качи, заедно с някакъв снимков материал.
Едит: Аз имам снимков матриал от сайта с фейк информацията и Линкедин ѝ.
|
|
|
Post by sisi on Mar 8, 2023 17:40:29 GMT 2
Чудя се (и аз не знам защо) дали Гана действително е толкова нагла, че да си направи подобен профил лъжейки за абсолютно всичко с цел заблуда и печелене на пари. Дали има вероятност профила да е фалшив/направен от някой друг с цел тя да бъде злепоставена? Сми...един клик и ти е ясно, че е бая далеч от 400к. Или пък може би разчита, че основно чужденци, които идея нямат каква е/откъде е ще се вържат на глупостите ѝ? Мисля, че е редно да се направи пост в истаграм по темата. Аз се наемам да го напиша, ако някой се съгласи да го качи, заедно с някакъв снимков материал. Едит: Аз имам снимков матриал от сайта с фейк информацията и Линкедин ѝ. За мен разчита, че хората в платформата си търсят някой да свърши определена работа и няма да тръгнат да ровят да проверяват. Но виждам, че няма никакви отзиви, то не е една маймуна на клона, че да работят точно с нея. Отделно ,като и прочетат неграмотното описание, кой ще иска тя да му поддържа мрежите с тоя английски. Не знам как не я е срам!
|
|
|
Post by monster on Mar 8, 2023 18:53:10 GMT 2
Аз не знам за Гана ама "мамо спи ми се", ме изумява. Нещо е засегната и сега на няколконсторита обяснява как е много тъпо да се определяш, като добра майка ако детето ти ходи на гърне, ама всъщност да лъжеш защото само пишка в гърнрто. Цял ден бълва сторита как, нейните деца не са перфектни с режима, за това "тези" дето казвали,че децата и са войници не било вярно. Изглежда ми доооста засегната с наранено его.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 8, 2023 19:02:26 GMT 2
За съжаление в днешно време в нашата професия няма никакво значение с какво образование си - или трябва да покажеш опит и резултати или да предложиш ниска цена. Така че нищо ме я спира Гането да си измисля колкото ще.
|
|
|
Post by haladriel on Mar 8, 2023 19:10:14 GMT 2
Леле, Гучи се е вкарала в нов филм, не споделя нищо за Гучан, вместо това прави комплименти на мъжете от Импакт ахахаха 😂 и такива едни разсъждения относно анемията, много ме разсмива. Анемията е много често срещана сред жените и почти всяко момиче я има. И май сестра ѝ вече не я следва или поне така ми показва.
Елица се появи със стотици сторита как ревяла, защото заминавали на почивка, а котката щяла да прекара няколко дни при мама Бирк. Ами твърде много ми идва чак да реве, не знам за вас, но аз такъв човек не бих изтърпяла. Може и от хормоните ѝ да е, не зная, но тя от години не е поствала нещо позитивно.
|
|
|
Post by pilenceto on Mar 8, 2023 20:33:52 GMT 2
NJ, в Деня на жената ли намери да се жалваш за пореден път, че гледаш деца и си изморена? Защо се раждат деца, ако след това ще ти тежи да ги гледаш? А, и да, и тези, които нямаме деца, сме изморени и имаме право на това. Не е лично и няма нужда да отговаряш, както ти си писала.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 8, 2023 21:45:03 GMT 2
Да не повярваш, Деница е отишла на място, различно от салона, Старбъкс и Лекси 😄 Хубаво е, че са решили да отидат по женски екипа.
Видях Елица, разбирам я донякъде,аз първите месец-два след аборта ревях и от въздуха... Давам си сметка, че за нея е още по-трудно, аз си имам едно здраво детенце, на което да се радвам.
А Пепа е във вихъра си 🤣 кълчи се на пулта като 15-годишна, а зад кадър леля Галя и Кабото викат "айде, айде" все едно са в мазна чалготека...
|
|
|
Post by scalestone on Mar 8, 2023 22:50:24 GMT 2
Честит празник и от мен! Да сте живи и здрави, обичани, успешни, красиви и оценени!
|
|
|
Post by gorgeous on Mar 9, 2023 0:08:28 GMT 2
Елица се появи със стотици сторита как ревяла, защото заминавали на почивка, а котката щяла да прекара няколко дни при мама Бирк. Ами твърде много ми идва чак да реве, не знам за вас, но аз такъв човек не бих изтърпяла. Може и от хормоните ѝ да е, не зная, но тя от години не е поствала нещо позитивно. И така между другото, почти незабележимо, вмъкна 1 рекламка...
|
|
|
Post by Essme on Mar 9, 2023 0:21:21 GMT 2
А защо Ивана е спряла да качва видеа? Сигурно сте го коментирали , но аз не успях да открия кога Нямам инстаграм и затова съм така назад с клюките
|
|
|
Post by peacock on Mar 9, 2023 8:00:52 GMT 2
А защо Ивана е спряла да качва видеа? Сигурно сте го коментирали , но аз не успях да открия кога Нямам инстаграм и затова съм така назад с клюките Оперирали са Флори Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vrana on Mar 9, 2023 8:24:26 GMT 2
Оф, видях сторито на NJ и добре, че не съм до нея, че ми идва да я фрасна… Абе да се радват, че не са раждали 40та година в някое село и после с пеленаче на гърба да работят нивите, че то тая работа не е като инфлуенсърската и не може да чака.
Плюс това е супер неблагодарно към бабите им, че и майките им, които не са разполагали с еднократни пелени, автоматична пералня, извираща разнообразна информация от книги, интернет, форуми, а да- и понякога не са разполагали дори с адекватни лекарства. Нека го приемат като mom-shaming, но е просто напомнянка за качили се високо-високо инфлуенсърки. Важното е, че на Джойката и Енджейката някой им крещи в ухото, те тАва е. Така де, собствените им деца все пак.
Не знам, Живот със синдром на Даун как не ги чух да се оплакват един път, при положение, че имат детенце с по-различни нужди. Аман от мрънкачки, направо агресирах.
|
|
907 posts
|
Post by Halliwell on Mar 9, 2023 9:31:11 GMT 2
Пепон ми е много комично-нелепа на пулта. Не знам как не ѝ омръзна да се вживява в различни роли без помен от каквато и да било стабилна идентичност. Ансамбълчето, което беше подбрала за събитието, е ужано безвкусица. Нещо средно между палава ученичка и квартална пенсионерка. Тия парцали само подчертавт недостатъците ѝ и я карат да изглежда съвсем недохранена и болнава. От едно известно време Пепа ми изглежда много нехигиенична и отблъскваща. Не съм сигурна на какво тончо се дължи, но просто такъв вайб ми дава.
|
|