|
Post by hurricane2022 on Apr 2, 2023 11:43:26 GMT 2
Предвид, че Радостин и Ива делят една мозъчна клетка, не очаквам да не дрънкат час и половина глупости 😁
|
|
|
Post by precious on Apr 2, 2023 13:54:12 GMT 2
Радостина пак е наспамила с тъпите си сторита. 🤪🤪🤪 Гогата се опитвал да ходи, което не е характерно за възрастта му. 😂 Няма шанс да не изтъкне колко е напреднал. Абсолютно болен мозък! Не съм компетентна да коментирам, но какво е това хранене и мазане, детето вечно омазано, около него кочина..
|
|
|
Post by pchelica on Apr 2, 2023 15:03:14 GMT 2
Инфлуенсвам ви да идете да гласувате!
|
|
|
Post by dilyanad on Apr 2, 2023 17:54:19 GMT 2
Попова много ме дразни как се лигави като говори в последния влог. Сладкиша беше разтоварваща за мен. Ивана се сети за Ютуб. Приказната Ани е много досадна с тази книга.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by monday on Apr 2, 2023 19:16:41 GMT 2
Ивана е качила нов влог, не беше нещо кой знае какво, но го изгледах с удоволствие, тя ми е много симпатична. Водиха Флорчо на фризьор, голям е бонбон.
|
|
|
Post by m12d on Apr 3, 2023 9:24:01 GMT 2
Качете нова тема за април
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Apr 3, 2023 11:22:28 GMT 2
Инфлуенсвам ви да идете да гласувате! Гласувах и всички около мен, обаче съм силно възмутена от Пирина за пореден път. И заради такива като нея няма да се оправи тази държава. Съжалявам ако другите са на друго мнение, но за мен е недопустима агитацията за конкретна партия по време на деня на вота, независимо под каква форма. Всички следващи я ѝ знаят избора, не е нужно да показва за кого е гласувала. Мен това само би ме оъблъснало да гласувам за конкретната партия. Не съм чела назад.Друго по късно ще коментитам обаче това трябваше да си го кажа.
|
|
|
Post by Kalisa on Apr 3, 2023 11:49:02 GMT 2
|
|