|
Post by madeline on Mar 26, 2023 10:30:25 GMT 2
Ох, Попова пак има драма - и студиото беше чудо за 3 дни. Уж няма да го мисли, а цял влог от 20 мин основно около мъката по студиото мина. Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk Бърка ми в мозъка, когато казва "вара" вода, "ше свара" паста, "ше помола" Джош. Сладкишката и тя така говори. Бррр
|
|
|
Post by lina on Mar 26, 2023 10:56:48 GMT 2
Капитонова в Тик Ток удари тъпомера. Бърше си "сълзите" с пачки по 50 евро... като отговор на коментар, че е май е закъсала с парите..
Изпратено от моят CLT-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 26, 2023 11:07:56 GMT 2
Капитонова си е дънце. Колкото и да се пъне и изтъква си остава на чичи държанката. Тия глупости с жена + и др да си ги проповядва на заспалите фенки. Никоя уважаваща себе си жена с професия няма да се върже на тези глупости.
Попадна ми Евелин. Не я следя редовно, даже никак но изглежда ужасно изпита в лице. Иначе си го има живеца, но бузите са някак хлътнали. Може и от ъгъла да е, дано всичко е наред при нея.
Идвам от сторитата на ДъТеди. По едно време пишеше по тези теми. Раздава го анти инфлуенсър, но за мен си е почти същата. Преди в лице ми допадаше, но сега с тази прическа ми е като питка. И тези надути устни съвсем я окръглят. Както и да е, подразни ме примляскването на всяко стори, където обяснява. Ми сдъвчи пък тогава говори, какво е това преживяне. Много мразя някой да мляска и се издразних. Да си споделя преживяванията в Хаят ама по-възпитано.
|
|
|
Post by alliessa on Mar 26, 2023 13:09:56 GMT 2
prikachi.net/image/8QMLbLНе знам какво тяло за лятото, но със сигурност двата телефона трябваше да влезнат в кадър, защото сме успешни💸💸💸💸💸💸💸💸
|
|
|
Post by monster on Mar 26, 2023 13:30:17 GMT 2
Идвам от тик тока на готвачкта Ани. Няма много положителни коментари за книгата и цената и. Но и тя някак си злобно и подигравателно отговаря. Ако мисли,че така е много cool, ами не е. Изкарва се за много велика и тя. И доста зле изглежда с този фон дьо тен. Като цяло самото и лице
|
|
|
Post by pchelica on Mar 26, 2023 13:39:23 GMT 2
Хахаха в подкаста на Кузманови, Радостин на всяко изречение обяснява колко много бройки имал. 🤣 И двамата с Ива са хвани единия, удари другия, но Радостин не се търпи с тия хвалебствия….
|
|
|
Post by fif on Mar 26, 2023 14:24:07 GMT 2
prikachi.net/image/8Q1ZghМного е важно да се подчертае, че и на другата майка децата и детето са били с боси обувки . Ако не са били с боси обувки са друго съсловие от населението, което не важи най-вероятно.
|
|
|
Post by Misha. on Mar 26, 2023 14:28:38 GMT 2
prikachi.net/image/8Q1ZghМного е важно да се подчертае, че и на другата майка децата и детето са били с боси обувки . Ако не са били с боси обувки са друго съсловие от населението, което не важи най-вероятно. не знам въпросната, НО аз ако не харесвам дадено място, защото има телевизор в детския кът, няма да ходя в него. Хич ми не е работи ли, не работи ли. Чак и в ИГ да го сложа.. жадни за внимание и това е
|
|
|
Post by sweetpotato on Mar 26, 2023 14:30:02 GMT 2
Днес видях Полина,Патрик и Амалия на една площадка. Забавляваха се,Полина беше много мила и ми остави много приятно впечатление. Патрик пързаляше малката
Понеже къщата май остава за Евелин оставам с впечатлението,че вероятно майка й е дала пари за нея. Тя нали уж е на кредит,но вероятно някаква част е платена от майка й иначе не мисля,че така лесно щеше да се изнесе Георги. За да се разделят така внезапно си мисля,че го е хванала да кръшка.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Mar 26, 2023 14:52:46 GMT 2
Днес видях Полина,Патрик и Амалия на една площадка. Забавляваха се,Полина беше много мила и ми остави много приятно впечатление. Патрик пързаляше малката Понеже къщата май остава за Евелин оставам с впечатлението,че вероятно майка й е дала пари за нея. Тя нали уж е на кредит,но вероятно някаква част е платена от майка й иначе не мисля,че така лесно щеше да се изнесе Георги. За да се разделят така внезапно си мисля,че го е хванала да кръшка. Сигурно ли е, че са се разделили?
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 26, 2023 15:05:27 GMT 2
prikachi.net/image/8Q1ZghМного е важно да се подчертае, че и на другата майка децата и детето са били с боси обувки . Ако не са били с боси обувки са друго съсловие от населението, което не важи най-вероятно. Какво са боси обувки? Звучи ми като оксиморон. Изгледах видеото на Кузманови, Радостин е отвратителен.."Натиснал" бил Ива да правят секс? Wtf? Могъл да й повярва, че нещата, които му е наговорила жената, са лъжа, защото Ива била девствена, имало ципа, мипа и т. Н. И по тоя начин си тежала на мястото... Родителите им го гледат това.. А тоя пергиш Радостин се ожени на 23,откъде те пък чак толкова мега, много бройки.. Абе, закривай...
|
|
|
Post by fif on Mar 26, 2023 15:09:04 GMT 2
Къде се споменава раздялата на Евелин?
Боси обувки са си нормални обувки, просто са с мека подметка и по-широка част на пръстите. Най-просто обяснено.
Иначе пак изтъкване, че нейното дете не се заглеждали по телевизор. 😀
Лелелел, какви са тези интимни подробности от кузманови? И то от вярващи уж хора?!? Къде го говорят това?
|
|
|
Post by sweetpotato on Mar 26, 2023 15:42:13 GMT 2
Днес видях Полина,Патрик и Амалия на една площадка. Забавляваха се,Полина беше много мила и ми остави много приятно впечатление. Патрик пързаляше малката Понеже къщата май остава за Евелин оставам с впечатлението,че вероятно майка й е дала пари за нея. Тя нали уж е на кредит,но вероятно някаква част е платена от майка й иначе не мисля,че така лесно щеше да се изнесе Георги. За да се разделят така внезапно си мисля,че го е хванала да кръшка. Сигурно ли е, че са се разделили? Не го е потвърдила,но майка й пренареди гардероба само с нейни дрехи и скрина и Евелин спомена "нали тук се освободиха още чекмеджета", сама си сменя котлоните,спомена,че трябва да намери винтоверт(Георги 100% имаше)и т.н.
|
|
|
Post by Misha. on Mar 26, 2023 16:04:25 GMT 2
И аз мисля, че са разделени. Ходя на фризьор в нейния салон и ми се видя много унила. По принцип е доста по-разговорлива и весела, не ми се видя типично за нея. Много ми се вижда отслабнала на мен също.
|
|
|
Post by tiberia on Mar 26, 2023 18:44:03 GMT 2
Според мен не са се разделили, защото Георги е кръшкал и затова да се е изнесъл. При положение, че е мъж(кавалер) и самата къща е декорирана изцяло по нейн вкус, не виждам какво има да дири той там. Има го фактора и парите за първата вноска от кого са(според мен от майка и). Би било интересно да говори по темата, но не мисля, че ще го направи. Не знам дали и на него му е харесвало да живее в Банкя, че да се опитва да задържи къщата. Според мен той я е изоставил, защото му е писнало тя да му бъде патерица и да я издържа един вид. Но ме мисля, че и тя ще стои сама дълго. В едно от първите и видеа, което може и да е изтрито вече не знам, беше казала, че откакто е почнала да има гаджета не е оставала сама-винаги е била във връзка
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 26, 2023 19:10:00 GMT 2
Дерая ако не покаже двата айфона..не може. Ама иначе тялото...
|
|
|
Post by emmilie on Mar 26, 2023 19:18:04 GMT 2
Евелин изглежда доста студен човек, външно и вътрешно. Но видимо в очите ѝ се чете тъга. До последното видео не смятах, че са разделени, но като видях гардероба пълен с нейни дрехи по-скоро се убедих. Жалко!
|
|
|
Post by monday on Mar 26, 2023 20:00:55 GMT 2
Най-красивата и женствена защо прилича на момченце, къде си е забравила талията? Откачалке, зад двата тИлИфонЯ ли я криеш?
|
|
|
Post by anthonyy80 on Mar 26, 2023 21:08:57 GMT 2
Добре де, ама на тая ДеРая ли е, каквато е всъщност за какво са ѝ тези 2 телефона на снимката. Не разбирам наистина, снима и с двата ли, показва благосъстояние ли? Не схващам.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Mar 26, 2023 21:11:19 GMT 2
Не разбрах защо Деница се смее докато обяснява, че на Георги сперматозоидите не стават 🙄 Дано се сдобият с детенце.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Mar 26, 2023 23:00:22 GMT 2
Аз наистина съм потресена от двете сестри и последното им видео по повод филма Чалга. Йоанна 20 хиляди пъти повтори думата нелепо. Йонко, ако четеш, ти твоята “игра” в светоизвестния сериал там по вибокс ли къде беше, дето са ти дали 3 реплики, като нелепа ли я определяш? Защото аз да. Тръгнала да коментира сюжет, актьорска игра и тн, голямата разбирка. Изключително грозно впечатление ми направи и как изкоментираха главната актриса, че изглеждала много нечистоплътна. Не било от ролята и’, те и’ били видяли тик ток с рутина и също била много гнусна. Иначе Йоанна няколко епизода по-назад обясняваше, че през живота си веднъж само била обидила човек отсносно външния му вид и никога не би. Елеонор ми допада сто пъти повече, тая Йоанна е такава прикрита злобарка и комплексарка, не мога да повярвам, че съм я харесвала едно време.
|
|
|
Post by chereshka on Mar 27, 2023 7:38:39 GMT 2
Момичета, знам че този въпрос не е за тази тема, но тя е най-будна като че ли. Гледате ли "Войната на буквите"? Впечатлена съм от последния епизод и търся другарчета да обсъждаме
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 27, 2023 10:15:54 GMT 2
Ех, тази мила и внимателна майчица. Бебето от сега живее с мисълта, че видиш ли майка му е минала през 300 игли, за да го има. Не знам след време как ще му се натяква, било то и под формата на шега хехе. “Бъди добър, кротувай, слушай, че видиш ли през какво съм минала доброволно, за да те имам мое мечтано бебе”. prikachi.net/image/8QZuhL
|
|
|
Post by diamond on Mar 27, 2023 10:33:16 GMT 2
Такива "майки" най ги обичам! Да натякват на децата си нещо, да ги упрекват, че заради тях са жертвали време/пари/младост/мечти и пр. Това създава ужасни травми в децата. Лъха ми на безграничен егоизъм от такива изказвания. Надявам се Георги като поотрасне, да няма такива коментари. Гане, какво стана с фасетите? Какво стана със сериала, който ни обеща с крийпи промо в началото на годината? Къде е ходенето по процедурки, което е присъщо за една класна лъкшъри дама?
|
|
|
Post by stevejobs on Mar 27, 2023 10:42:29 GMT 2
Момичета, знам че този въпрос не е за тази тема, но тя е най-будна като че ли. Гледате ли "Войната на буквите"? Впечатлена съм от последния епизод и търся другарчета да обсъждаме Aз го гледам, има ли тема, в която да го коментираме или да си направим. И не само него Гледах и другия сериал по БНТ "Вина"
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2023 12:45:48 GMT 2
“Вина” е много криндж сериал, гледах финала с роднини се потресох колко е зле във всяко отношение, освен красивите кадри на природа. ”Войната на буквите” по- хубав ли е? Гледах три серии на “Порталът” и ми харесаха, макар да е видно изкопиран сюжетът.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Mar 27, 2023 14:24:54 GMT 2
Направо съм без думи от тия тъпунгери Ива и Радостин 🤪
|
|
|
Post by jeri on Mar 27, 2023 16:05:45 GMT 2
Тръгнах да гледам Евелин с първия влог преди седмица. Сигурно са се разделили, интересно че й е оставил апартамента. Едва ли а е зараязал, защото не изкарва пари, тя нали си работи. Иначе ми е е по-хубава от преди-не съм я пускала мнооого отдавна.
|
|
|
Post by sisi on Mar 27, 2023 16:46:30 GMT 2
Хайде и сем. Шопови си били купили кемпер ..Почва да става заразно модерно вече и сред инфлуенсърите. Пропуснала съм им сторитата, ама явно вече са били на почивка с него и сега предстои видео. П.С....Тук страшно тихо стана (в форума). Ще се радвам момичетата, които са си тръгнали да преосмислят решението си. Ще бъде хубаво да е по-активен форума
|
|
|
Post by fine on Mar 27, 2023 18:19:13 GMT 2
Доста време се колебаех дали има смисъл да се коментира последния подкаст епизод на Кузманови, но не мога да се сдържа да не ви споделя какъв олигофрен е той. Някои неща не трябва да се споделят, особено ако ще станеш за резил като това едноклетъчно. Ива ми е една идея по-симпатична и ми е жал за нея. Иве, ако гледаш подкаста ви отстрани, съм сигурна, че ще съжалиш, че си се омъжила за този малоумник.
1. Уж е много набожен, вярващ, цялото му семейство е набожно, ама отишъл и си направил сефтето на 15 год. И в рамките на 10 мин. от подкаста ще повтори сигурно 10 пъти, че е имал "немалко бройки и доста повече опит от Ива". 2. Още на първата им среща, нашият супер набожен християнин е бил с нагласата, че ще я мине Ива и носил презервативи. Ама иначе се възмущава на другите момчета, как само спели с момичетата за бройки. 3. МЕСЕЦ след връзката им и след като вече и отнел девствеността(!!!), някакви непознати хора му писали как Ива била ку*ва и, че го излъгала, че е девствена и той и звъннал и и казал, ЧЕ БИЛ МНОГО РАЗОЧАРОВАН И, ЧЕ БИЛ ЯДОСАН, ЧЕ НЕ МУ БИЛА СПОДЕЛИЛА(а това твърдение е лъжа). 4. След като бил супер разгонен и най-после свалил Ива и начесал нагона си, ТОЙ решил, че до сватбата нямало да правят секс - ГОДИНА И ПОЛОВИНА.
Адски противен и комплексиран, не можах да го догледам докрай, защото просто ми писна да му слушам глупостите и тъпите разсъждения.
|
|