|
Post by Почти безобидна on Mar 27, 2023 19:41:45 GMT 2
Леле майко...смях в залата. Боже хора, аз съм споделяла, че познавам Радостин и досега винаги съм мислела, че Ива го е "променила", а то какво се оказа.... Все едно е друг човек той. Чак ми стана противен.... Горката, с тези коментари ми е адски жал за нея вече.
|
|
|
Post by diamond on Mar 27, 2023 19:42:03 GMT 2
Ама това истина ли е за споделяното от тия двамата уж праведни християни? Тоя Радостин ли е какъв е копае дъното. Кому е нужно да знае такива неща за други хора, както и как тази Ива се е съгласила хем на това след 1 месец да я мине, па после да ѝ забрани за правят секс двамата до сватбата, хем това да се коментира в ефир? Потрес!
|
|
|
Post by lama on Mar 27, 2023 20:38:58 GMT 2
Грандето се бори за влизане в Къщата на инфлуенсърите, от четирима един ще влезе, но аз залагам на Dido, освен ако не решат да вкарат двама.
|
|
|
Post by ivkasmile on Mar 27, 2023 21:21:34 GMT 2
Ох,момичета, какво става с този форум? Къде се изнесоха всички?? Скучно ми е без вашите коментари!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2023 21:38:35 GMT 2
Може ли линк за този подкаст? Изключително гнусни, не ги знам кои са даже, но се потресох. Много мразя такива сексистки боклуци. На всичките такива лекета им желая дъщери. Тогава осъзнават какви боклуци са и побеляват рано от стрес.
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 27, 2023 21:45:49 GMT 2
Доста време се колебаех дали има смисъл да се коментира последния подкаст епизод на Кузманови, но не мога да се сдържа да не ви споделя какъв олигофрен е той. Някои неща не трябва да се споделят, особено ако ще станеш за резил като това едноклетъчно. Ива ми е една идея по-симпатична и ми е жал за нея. Иве, ако гледаш подкаста ви отстрани, съм сигурна, че ще съжалиш, че си се омъжила за този малоумник. 1. Уж е много набожен, вярващ, цялото му семейство е набожно, ама отишъл и си направил сефтето на 15 год. И в рамките на 10 мин. от подкаста ще повтори сигурно 10 пъти, че е имал "немалко бройки и доста повече опит от Ива". 2. Още на първата им среща, нашият супер набожен християнин е бил с нагласата, че ще я мине Ива и носил презервативи. Ама иначе се възмущава на другите момчета, как само спели с момичетата за бройки. 3. МЕСЕЦ след връзката им и след като вече и отнел девствеността(!!!), някакви непознати хора му писали как Ива била ку*ва и, че го излъгала, че е девствена и той и звъннал и и казал, ЧЕ БИЛ МНОГО РАЗОЧАРОВАН И, ЧЕ БИЛ ЯДОСАН, ЧЕ НЕ МУ БИЛА СПОДЕЛИЛА(а това твърдение е лъжа). 4. След като бил супер разгонен и най-после свалил Ива и начесал нагона си, ТОЙ решил, че до сватбата нямало да правят секс - ГОДИНА И ПОЛОВИНА. Адски противен и комплексиран, не можах да го догледам докрай, защото просто ми писна да му слушам глупостите и тъпите разсъждения. Подписвам се под това мнение. Не знам хората около Ива, семейството й, не са ли го видели що за стока е и не са ли се опитали да й влеят малко акъл, но и според мен той адски я излага и семейството им като цяло. Видно е, че тя е напрегната и не й е приятно, ама какво ли й е казал, че сигурно много пари ще изкарат от такова видео.. Направо съм в ступор, особено от споделеното за "ципата" и " отварянето на момичета". Подкастът се казва Unity podcast, някой пита по-нагоре.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 27, 2023 22:02:45 GMT 2
Шизофренията пак заплашва на сторита, ама нещо мисълта не тече гладко и така ѝ не се разбра какво ще предприеме🤣 това е то - едно изречение да не можеш да съставиш. Липсата на гънки вече доста се усеща.
|
|
|
Post by foxie on Mar 27, 2023 22:17:40 GMT 2
Последно време не съм гледала никой, че даже и любимката ми Гана. Но тези дни ми попадна прословутата (за нея си) книга на Ани от Приказна кухня. Е, хора, кринджа при тази има потенциал да достигне нивата на Гергана. Сега, не искам да омаловажавам трудът им, поне не са поредните търкачи на дивани с мъжът им,имат 3 деца и очевидно добре и ненатрапчиво ги гледат. Но какво е това биене в гърдите за тази книга? Книги за готвене под път и над път, в интернет колко рецепти има да не говорим. Пък разкриване на корици, пък предпродажби.. Корицата - трагедия, поне да си беше наела фотограф. Вътре самото оформление куца яко и личи, че не е ползвала добър редактор, изказът е доста посредствен. От нея лъха голяма надменност и онова "селско" дебилно самочувствие, което не знам и на какво отгоре е. Семинарите на Тонкин са си опасни за хора като нея. Спомням си я съвсем в началото с една рецепта за козунак, която пробвах и резултата беше страхотен. Но няма и помен от тази Ани. Прави се на интересна, инфалтилна за едните бройки гледания. Защо хората масово не са критични? Най-вече към себе си.
|
|
|
Post by monday on Mar 27, 2023 22:18:02 GMT 2
Шизофренията пак заплашва на сторита, ама нещо мисълта не тече гладко и така ѝ не се разбра какво ще предприеме🤣 това е то - едно изречение да не можеш да съставиш. Липсата на гънки вече доста се усеща. Ааа, споко, има гънки, но не са по мозъчето, а по 'перфектното, красиво, чисто, невероятно' лице! Все пак бившите ѝ гаджета кръщават дъщерите си на нея!
|
|
|
Post by tsvetentse on Mar 27, 2023 22:41:28 GMT 2
Малей, Валери в новото си видео се е докарала на ц******ска булка... Ужас
|
|
|
Post by Deleted on Mar 27, 2023 23:15:32 GMT 2
Шизофренията пак заплашва на сторита, ама нещо мисълта не тече гладко и така ѝ не се разбра какво ще предприеме🤣 това е то - едно изречение да не можеш да съставиш. Липсата на гънки вече доста се усеща. Горката, на нея май започнаха да й се причуват гласове, че чак в и заплашват. Не се сещам на кого му дреме за тази селска муцка, че чак да си губи времето с нея
|
|
|
Post by haladriel on Mar 28, 2023 1:33:40 GMT 2
Дерая е селска пръчка, отдалеч се вижда. Богатите хора никога не претендират с парите си. Богатите хора говорят за пътуванията си, какви инвестиции са направили, колко вида скъпо френско сирене обичат и кои са им топ дестинациите за пътуване. А не се снимат като нея с 2 айфона 😂 Тя събрала 8 хиляди последователи и се прави на Бог, освен да отблъсква потенциални нови последователи нищо друго не прави. Аз бих се въздържала да коментирам какви ли не неща, само козметика например, докато аудиторията ми не се увеличи.
Радостина всъщност се чувства много самотна, май няма приятелки, защото е живяла в толкова държави и дори маловажни неща няма с кого да сподели, а нали знаете като не общуваш често с хора, започваш да ставаш аутсайдер. Понякога ми става тъжно за нея, но като виждам какви ги пише на стори разбирам защо не може да си намери приятелки.
Радостин е едно леке. Това е много неуважително, уж религиозен в продължение на години, а накрая така да постъпи. Ами и Ива е виновна, че си мълчи и че не са я възпитали да си отстоява мнението. А ако е на същото като неговото лелелел 😂
Какво стана с Гучи и Гучан? Някой знае ли? Дневната доза криндж от кой си я набавяте?
В темата не се пише, защото аз лично няма какво да обсъждам. Всички спряха с видеата че дори и не постват толко често в инста, но е така като си взимат хонорара от 1 пост. Аз мисля че повечето ще си изгубят аудиторията, защото няма с какво да я задържат.
|
|
|
Post by destiny on Mar 28, 2023 9:10:45 GMT 2
След няколко препоръки тук за подкаста на Попова и брат й, прегледах няколко епизода и не мога да кажа, че е най-тъпият подкаст, който съм гледала. Попаднах на епизода, в който хранят Капитонова и си мисля, че ще е интересно ако продължат да правят такъв тип spill the tea content, защото липсва в България. Но разбира се Попова не спря да обяснява колко била заета от сутрин до вечер и с Джош работили до 11 вечерта едва ли не всеки ден. Страшни работохолици. Само че всеки път когато съм пускала нейн влог тя се мотае вкъщи и се чуди сърби ли я, боли ли я. Очевидно търкането на дивана й е доста болна тема, както и грамотността и при всеки удобен случай се възползва да се обяснява. Като оставим тези нейни съждения на една страна, подкаста става.
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 28, 2023 10:24:32 GMT 2
“Get ready with me” при Попова ми е много нелепо. За къде да се оправя, за дивана? При нея дали гледам клип в сегашно време или от преди 3 г., все тая, тя седнала някъде вкъщи и дъвче едно и също, само интериорът е различен. Супер, че си прави труда да качва още в YouTube, ама то пък еднообразно и скучно. Дори сторитата ѝ ми идват абсолютно еднакви като оформление и все едно получавам дежавю. Те все пак са предимно рекламни, та сигурно е нормално.
|
|
|
Post by emmilie on Mar 28, 2023 10:54:53 GMT 2
Да залагаме ли, колко време ще издържи Снежана Атанасова, преди да се превърне в мама-профил? Не, че има лошо, на мен ми е на дневен ред, но така да държи, да НЕ споделя никаква информация за бременност и бебе, а в същото време 3 от 6 сторита да са свързани с това 😀 всичките много ги сърбят ръцете, да си покажат децата, без бели сърчица и иконки
|
|
|
Post by madeline on Mar 28, 2023 11:19:10 GMT 2
Да залагаме ли, колко време ще издържи Снежана Атанасова, преди да се превърне в мама-профил. Не, че има лошо, на мен ми е на дневен ред, но така да държи, да НЕ споделя никаква информация за бременност и бебе, а в същото време 3 от 6 сторита да са свързани с това 😀 всичките много ги сърбят ръцете, да си покажат децата, без бели сърчица и иконки Идвам да коментирам същото. Всеки ден поства нещо, което е свързано с майчинство и бебета. С нея съм 50/50 - хем ми е полезна за някои неща, хем ме дразни, че се опитва да се прави на много различна. Показва се в неприятна светлина, ако не е такъв темерут/дървен философ на живо.
|
|
|
Post by klaudia on Mar 28, 2023 12:54:35 GMT 2
И аз идвам с коментар за Снежана, която няма да показва бебето, няма да споделя кога е родила, пол, име и т.н, но постоянно качва сторита с бебешка козметика, перилни препарати, че бебеноси. Положението и при нея е хем боли, хем сърби. Сега чакаме Мустела (винаги първи изпращат пратки) да изпрати подарък за бебето, което не е ясно какъв пол е. От там нататък знаем- Сгушени, Слинготека, 9+, Пуфис и т.н. Ще получи гениалната, прекрасна, удобна и маневрена количка, Ерго бейби метро, разбира се. Не показва бебето, но от както е обявила новината, не се е спряла.
|
|
|
Post by sisi on Mar 28, 2023 13:09:47 GMT 2
Като е супер скучно при нашите инфлута, да почнем и други - Венелин Кондаков следите ли го? Постоянно пътуват с неговата Ина по света, на уникални места..В момента са във Бали. Да се бяха станали фризьори, Гана и Ганчо, Деа/Рая,Антоанет Пепе, Ивана да обикаляха и те по такива места...какво се мъчат с това инфлуенсърство
|
|
|
Post by sisi on Mar 28, 2023 14:18:51 GMT 2
Видяхте ли,"порцелановата кожа" на поп-фолк гърлата dea vibes..хвали се жената, на фона на сръбско, колко и е хубава кожата (мазна и нечистоплътна), тренировки и т.н..Леле тая досега не я следях и започна да ми излиза покрай форума и съм в ступор..Как може да нямаш реална представа за себе си, че най-обикновена селска пръчка, която слуша сръбско в колата посред бял ден! Къде се видя крсива тая-толкова е обикновена и незабележима, на фона на всяко момиче на улицата! Никакъв чар или индивидуалност! Тя е олицетворение на ефекта на Дънинг-Крюгер..
|
|
|
Post by precious on Mar 28, 2023 17:40:32 GMT 2
Видяхте ли,"порцелановата кожа" на поп-фолк гърлата dea vibes..хвали се жената, на фона на сръбско, колко и е хубава кожата (мазна и нечистоплътна), тренировки и т.н..Леле тая досега не я следях и започна да ми излиза покрай форума и съм в ступор..Как може да нямаш реална представа за себе си, че най-обикновена селска пръчка, която слуша сръбско в колата посред бял ден! Къде се видя крсива тая-толкова е обикновена и незабележима, на фона на всяко момиче на улицата! Никакъв чар или индивидуалност! Тя е олицетворение на ефекта на Дънинг-Крюгер.. Днес искрено се смях с нейната “порцеланова кожа” 😂😂😂😂 Големи хвалби, голямо чудо. Много пари има, а не е ходила по-далеч от Сърбия. Смешница голяма.
|
|
|
Post by sisi on Mar 29, 2023 9:10:20 GMT 2
Гледах видеото на Шопови за почивката с кемпер. Оказа се, че не са си купили, както се беше пуснала новината, а са взели под наем от camperisimo. Въпреки, че твърдят, че видеото им не било спосорирано няма как да им повярвам, че са наели кемпер за по минимум 450 лв на вечер и допълнителни екстри, които са включени! В същото време правят реклама на тяхно събитие. Не отдавна бях гледала също такова "неспосорирано" видео на mint stories... Та не знам кой подвеждат. Толкова са прозрачни, като знам колко са стиснати... Иначе видеото както винаги е супер добре монтирано, но местата на които спират са пусти и грозни..Толкова ли не успяха да идат до Гърция, в момента там е рай за кемперистите(върнахме се онзи ден от там също с кемпер). Та сега щели да наемат отново кемпер, много им било харесало..
|
|
|
Post by emmilie on Mar 29, 2023 9:21:28 GMT 2
Гледах видеото на Шопови за почивката с кемпер. Оказа се, че не са си купили, както се беше пуснала новината, а са взели под наем от camperisimo. Въпреки, че твърдят, че видеото им не било спосорирано няма как да им повярвам, че са наели кемпер за по минимум 450 лв на вечер и допълнителни екстри, които са включени! В същото време правят реклама на тяхно събитие. Не отдавна бях гледала също такова "неспосорирано" видео на mint stories... Та не знам кой подвеждат. Толкова са прозрачни, като знам колко са стиснати... Иначе видеото както винаги е супер добре монтирано, но местата на които спират са пусти и грозни..Толкова ли не успяха да идат до Гърция, в момента там е рай за кемперистите(върнахме се онзи ден от там също с кемпер). Та сега щели да наемат отново кемпер, много им било харесало.. Те, като казват, че не е спонсорирано, имат предвид, че не са взели пари за реклама, но кемпера (и всякакви продукти и услуги) им е предоставен за ползване безплатно, което не е малко. Разбира се, че ще се възползват и ще си създадат съдържание за видео, то иначе няма какво..
|
|
|
Post by veereto on Mar 29, 2023 9:36:02 GMT 2
Гледах видеото на Шопови за почивката с кемпер. Оказа се, че не са си купили, както се беше пуснала новината, а са взели под наем от camperisimo. Въпреки, че твърдят, че видеото им не било спосорирано няма как да им повярвам, че са наели кемпер за по минимум 450 лв на вечер и допълнителни екстри, които са включени! В същото време правят реклама на тяхно събитие. Не отдавна бях гледала също такова "неспосорирано" видео на mint stories... Та не знам кой подвеждат. Толкова са прозрачни, като знам колко са стиснати... Иначе видеото както винаги е супер добре монтирано, но местата на които спират са пусти и грозни..Толкова ли не успяха да идат до Гърция, в момента там е рай за кемперистите(върнахме се онзи ден от там също с кемпер). Та сега щели да наемат отново кемпер, много им било харесало.. Видеото може да не е спонсорирано, но 100% кемпера им е предоставен безплатно. Повече инфлуенсъри редовно премълчават това. То тка име и по-изгодно, защото не плащат данъци като получават безплатно една услуга или продукт.
|
|
|
Post by sisi on Mar 29, 2023 9:43:44 GMT 2
Гледах видеото на Шопови за почивката с кемпер. Оказа се, че не са си купили, както се беше пуснала новината, а са взели под наем от camperisimo. Въпреки, че твърдят, че видеото им не било спосорирано няма как да им повярвам, че са наели кемпер за по минимум 450 лв на вечер и допълнителни екстри, които са включени! В същото време правят реклама на тяхно събитие. Не отдавна бях гледала също такова "неспосорирано" видео на mint stories... Та не знам кой подвеждат. Толкова са прозрачни, като знам колко са стиснати... Иначе видеото както винаги е супер добре монтирано, но местата на които спират са пусти и грозни..Толкова ли не успяха да идат до Гърция, в момента там е рай за кемперистите(върнахме се онзи ден от там също с кемпер). Та сега щели да наемат отново кемпер, много им било харесало.. Видеото може да не е спонсорирано, но 100% кемпера им е предоставен безплатно. Повече инфлуенсъри редовно премълчават това. То тка име и по-изгодно, защото не плащат данъци като получават безплатно една услуга или продукт. Така съм съгласна Но поне да не казваха - "Сега ще ви кажем колко ни излезе почивката..." а всъщност споменаха само цената на кемпера/ден, ясно е че не знаеха колко струват и допълнителните екстри. Не знам, за мен това е огромна сума за кемпер на ден (та макар и за този супер лукс), но аз не мога да се меря с Шопови Да са живи и здрави и наистина пътуването по този начин е най-якото изживяване ever
|
|
|
Post by veereto on Mar 29, 2023 9:51:24 GMT 2
Видеото може да не е спонсорирано, но 100% кемпера им е предоставен безплатно. Повече инфлуенсъри редовно премълчават това. То тка име и по-изгодно, защото не плащат данъци като получават безплатно една услуга или продукт. Така съм съгласна Но поне да не казваха - "Сега ще ви кажем колко ни излезе почивката..." а всъщност споменаха само цената на кемпера/ден, ясно е че не знаеха колко струват и допълнителните екстри. Не знам, за мен това е огромна сума за кемпер на ден (та макар и за този супер лукс), но аз не мога да се меря с Шопови Да са живи и здрави и наистина пътуването по този начин е най-якото изживяване ever Те, а също и колегите им си лъжат напълно умишлено, но не знам дали инициативата е тяхна или самите фирми им го изискват и изобщо не е правилно. Когато стойността на една услуга само на ден е на стойност една минимална заплата си е същото, както ако има дадат пари в брой. Сигурна съм, че ако някой засегне темата в коментарите и веднага ще бъде изтрит, а може и блокиран
|
|
|
Post by yanp20 on Mar 29, 2023 10:14:16 GMT 2
Тя и Радостина онзи ден качи стори с гризалка за 40 лв и беше написала “Вижте какво купих на Гого”. Днес се обяснява “Благодаря на Сгушени за гризалката, скъпа е и аз самата едва ли бих я купила”. Аха, последно. 😀
|
|
|
Post by precious on Mar 29, 2023 11:18:15 GMT 2
Тя и Радостина онзи ден качи стори с гризалка за 40 лв и беше написала “Вижте какво купих на Гого”. Днес се обяснява “Благодаря на Сгушени за гризалката, скъпа е и аз самата едва ли бих я купила”. Аха, последно. 😀 Много ми е жал за нея в последно време. Наистина изглежда много самотна, пълни глупости пише, голяма досада с това захранване, с кърмене, пък изследвания какви прави. Като се сетя и какво хубаво момиче беше преди и нямам предвид, че е качила килограми, самото лице все едно е друго. Изведнъж от младо момиче се превърна в досадна лелка. Тези хормони с които тъпчат жените по време на инвитро процедурите много се отразяват.
|
|
|
Post by fif on Mar 29, 2023 12:49:10 GMT 2
Еми, Полина пусна игра за столче за хранене (което не е от евтинтие) и познайте, спечели го някаква потребителка, в чийто профил има реклами на памперси, кремчета. Явно пробиваща инфуенсърка. Как пък един нормален потребител не спечели пустите им награди.
Доста недоразумения срещам в инстаграм, онзи ден лютеницата пак назидаваше хората, Анастасия пак се биеше в гърдите, ама си викам “какво да се занимава с тези кокошки…”
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 29, 2023 18:03:03 GMT 2
Антония Петрова-Батинкова и мъжът й и тяхната фирма Топ Хоспиталс са замесени в схема и измама с лекарства за онкоболни пациенти. Ивайло Батинков (мъжът й) е посредник и препродава по няколко пъти едно и също лекарство за онкоболни на различни болници, без да се използва за болните пациенти и от това печели луди пари.
В схемата участват български болници като СофияМед, болница Сердика, чийто изпълнителен директор е д-р Методи Янков, свекърът на моделката Гери Дончева, която е и ПР на болницата. Също участник в схемите е фирма за лекарства и на Марешки. Всички замесени са си деактивирали коментарите в профилите им в социалните мрежи.
Ето как имат пари за Картиета и почивки на Малдивите, ограбвайки живота на болните. Моля ви споделяйте клипа на разследването на журналистиката Валя Ахчиева, за да достигне до най-много хора, за да бъде широко отразен случая и дано институциите се задействат.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Mar 29, 2023 20:34:08 GMT 2
Изроди.....само това ще кажа за тях.
За мен радка си е за профила. Жалко, че нямам снимка на "купената" ряпа. Много добре помня и надписа - преди купувала такива играчки за кучето, а сега за детето. И днес опаааа тя била подарък. Ми няма как да ми е жал за нея. Сори. Зъби се и лъже, пък иначе съжалявайте ме.
И ако не сте разбрали - шизофрения вайбс има много при ама няма време...но има МНОГО пари. Селооооооо, селооо... Старопатица нещо не иска да излезе от теб, Райчеее
|
|