|
Post by monday on Mar 29, 2023 23:20:03 GMT 2
Попаднах на едно видео, което не очаквах да ми допадне, но цялото го изгледах с усмивка на лице. Млада жена опитва лакомства от детството си заедно с татко ѝ. Не е нищо фенси или инфлуенсърско, но е някак умилително. Каналът се казва Живот в малкия град.
|
|
|
Post by Happiness_is_love on Mar 29, 2023 23:55:30 GMT 2
Гледам сега Галето Симеонова какво бретонче са й спретнали. Потресаващо е…Отначало ми харесваше с къс бретон, но стигаше до брадичката, а сега едно късо, безформено, като чистачки ми изглежда. Голяма грешка на любимата й Цвети. Преди ми беше по-свежа, младолика,а сега със странна прическа, друг цвят, лицето й е променено. 🤐
|
|
|
Post by jokerr on Mar 30, 2023 2:01:29 GMT 2
Daisy, направо най добре от самия профил на Валя Ахчиева, изумена съм, че под него няма реакции и коментари. Аз цял ден не съм на себе си откакто го прочетох и изгледах
|
|
|
Post by destiny on Mar 30, 2023 6:05:39 GMT 2
Изроди.....само това ще кажа за тях. За мен радка си е за профила. Жалко, че нямам снимка на "купената" ряпа. Много добре помня и надписа - преди купувала такива играчки за кучето, а сега за детето. И днес опаааа тя била подарък. Ми няма как да ми е жал за нея. Сори. Зъби се и лъже, пък иначе съжалявайте ме. И ако не сте разбрали - шизофрения вайбс има много при ама няма време...но има МНОГО пари. Селооооооо, селооо... Старопатица нещо не иска да излезе от теб, Райчеее Хахаха тя наистина ли е от Старопатица? Това е селото на дядо ми, да не се окажем братовчедки с вайбса 😂😂
|
|
|
Post by sisi on Mar 30, 2023 10:32:51 GMT 2
Леля ви Йоко, качи влога от Лас Вегас и Гранд каньон. Пълен беше с хубави гледки, ако ви е интересно гледайте го. Значи, пак съм раздвоена в мнението си за нея - от една страна я харесвам, че е по-непринудена и естествена, но от друга в нея се бие едно селско поведение, което не е подхожда - някак няма усет да се облича, изказа и е един по-каруцарски и някак не стои елегантно. На едни от кадрите ( в хеликоптера) е с едно силно червено червило, като народна певица..изобщо не изглежда подходящо за това място. Извади ми очите ! А пък е висока, хубава жена.
Много ми харесва кожата на лицето и, изглежда перфектна, дали наистина нищо не си е правила, че няма и белег от това, че е над 35 години май вече..Или прилага филтри или е супер генно надарена с идеална кожа без бръчка.
Някак си мисля, че трябва да поработи над изказа и маниерите си и ще бъде доста по-магнетична.
|
|
|
Post by sweetpotato on Mar 30, 2023 14:58:03 GMT 2
На Батинкова по-принцип ли са ѝ спрени коментарите или сега го е направила? Питам, защото влязох да и разгледам профила покрай скандалното разследване как се крадат пари за онколекарства, в което тяхната фирма е замесена и видях, че няма никакви коментари, а знам, че я коментирате П.С. само бях чувала, че е откачалка, но видях поста как генийчето им било приготвило пици. Айде бегай от тука
|
|
|
Post by veereto on Mar 30, 2023 18:21:44 GMT 2
Антония Петрова-Батинкова и мъжът й и тяхната фирма Топ Хоспиталс са замесени в схема и измама с лекарства за онкоболни пациенти. Ивайло Батинков (мъжът й) е посредник и препродава по няколко пъти едно и също лекарство за онкоболни на различни болници, без да се използва за болните пациенти и от това печели луди пари. В схемата участват български болници като СофияМед, болница Сердика, чийто изпълнителен директор е д-р Методи Янков, свекърът на моделката Гери Дончева, която е и ПР на болницата. Също участник в схемите е фирма за лекарства и на Марешки. Всички замесени са си деактивирали коментарите в профилите им в социалните мрежи. Ето как имат пари за Картиета и почивки на Малдивите, ограбвайки живота на болните. Моля ви споделяйте клипа на разследването на журналистиката Валя Ахчиева, за да достигне до най-много хора, за да бъде широко отразен случая и дано институциите се задействат. Сега успях да изгледам видеото и съм шокирана. Не знам що за индивид трябва да си за да печелиш пари на гърба на човешки животи. Дано този път да има някакви реакции и наистина да има осъдени.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 30, 2023 22:36:25 GMT 2
Daisy, направо най добре от самия профил на Валя Ахчиева, изумена съм, че под него няма реакции и коментари. Аз цял ден не съм на себе си откакто го прочетох и изгледах Жокерче, радвам се да те видя тук от Компроматите. Това е профила на Валя Ахчийска. www.facebook.com/ValyaAhchievaJournalist/posts/pfbid02bRV8Exx2NHBGMLY2q4a1SVR58rL5qvQfW65QgQocwh2dqh9ULLSHoav3FDsg8Dw2lАз Антония никога не съм я харесвала и свга за пореден път се убеждавам, че интуицията ми не ми изневерява. Като преценя, че някой не ме кефи и не струва обикновено така се оказва....Потресена съм от разкритията и жестокостта на тези хора. Думи нямам. Споделяйте максимално клипа. Кажете и на приятели да споделят. Нека стане вайръл, та дано институциите се сетят...
|
|
|
Post by jokerr on Mar 31, 2023 1:21:00 GMT 2
Благодаря, дейзи. От компроматите ни изтриха писанията за Антония, защото темата била за не толкова сериозни компромати🤔 Батинкови са пуснали опровержение, но не знам как да прикача снимка. Не ги е срам,аз съм потресена.
|
|
|
Post by veereto on Mar 31, 2023 6:59:17 GMT 2
Благодаря, дейзи. От компроматите ни изтриха писанията за Антония, защото темата била за не толкова сериозни компромати🤔 Батинкови са пуснали опровержение, но не знам как да прикача снимка. Не ги е срам,аз съм потресена. prikachi.net/image/8boyEfЕто това са качили на страницата им. Естествено лъжат и мажат, но не съм и очаквала друго
|
|
|
Post by livia on Mar 31, 2023 7:43:17 GMT 2
Благодаря, дейзи. От компроматите ни изтриха писанията за Антония, защото темата била за не толкова сериозни компромати🤔 Батинкови са пуснали опровержение, но не знам как да прикача снимка. Не ги е срам,аз съм потресена. Уау, продължава да ме изумява диктатурата и цензурата там... Направо тръпки ме побиват, нямам търпение да се появи алтернатива, но този път всички наистина да се изнесат там. То вярно, че сме на последните места по свобода на словото, но това е просто прекалено.
Извинете за оффтопика.
|
|
|
Post by sisi on Mar 31, 2023 9:02:55 GMT 2
Тези от ТОп Хоспитал са крайно неграмотни, лъжливи и безочливи измамници, начело с Батинкови! Както и всички други замесени. Не мога да разбера защо до сега не е отразен тази от телевизийте или аз не съм разбрала? Опровержението е неграмотно написано и толкова прозира, че са готови да ги запечатат, ако в тая държава имаше някакви органи!
|
|
|
Post by veereto on Mar 31, 2023 9:12:10 GMT 2
Тези от ТОп Хоспитал са крайно неграмотни, лъжливи и безочливи измамници, начело с Батинкови! Както и всички други замесени. Не мога да разбера защо до сега не е отразен тази от телевизийте или аз не съм разбрала? Опровержението е неграмотно написано и толкова прозира, че са готови да ги запечатат, ако в тая държава имаше някакви органи! Никъде не е отразено, а в другия форум доста хора са писали до различни медии, но пак няма нищо. Никой не смее да гъкне. Аз се чудя до кого трябва да стигне това, за да някой направи нещо и да има реални последствия.
|
|
|
Post by diamond on Mar 31, 2023 9:14:25 GMT 2
Извинете за оффа: някой ще ми каже ли сполучлива и лесна рецепта за козунак? За да не е съвсем офф: Някой следи ли belverss в инстаграм? Много е красива, а и косата ѝ е супер! Наскоро сподели, че е взела някаква диплома, ама по какво беше, не помня. А днес - много сладки графики за кафе, явно пак учи нещо. Някой нещо повече за нея знае ли?
|
|
|
Post by milamila on Mar 31, 2023 9:18:02 GMT 2
Аз идвам да коментирам новоизлюпената майка-тиктокърка Дари Овчарова, която роди вчера, но вече е про в момшейминга.
|
|
|
Post by jokerr on Mar 31, 2023 11:29:09 GMT 2
Livia, абсурдното бе, че с персоната на г-жа Батинкова се пълнеха по 20 страници, какво яла,какво облякла,къде била на почивка с разбивка на хотели и места...и на никого от модераторите това не попречи и не взе за спам (какъвто си беше, макар и понякога забавен). И за нещо толкова отвратително, брутално, компроматът на компроматите- не е там мястото. Да, имало някаква тема, но не е в посещаван подфорум, надали и толкова потребители ще го видят. Нашите коментари вместо да преместят в ъв въпросната тема просто ги изтриха. С което вече бяхме свикнали, но когато е било само 'седянка' с обсъждане на маловажни драми го преглъщаш.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Mar 31, 2023 11:34:35 GMT 2
|
|
|
Post by pchelica on Mar 31, 2023 12:16:14 GMT 2
Че то си е цял комплимент да те объркат за 26 годишна, пък и манекенка…😅
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 31, 2023 12:32:24 GMT 2
Благодаря, дейзи. От компроматите ни изтриха писанията за Антония, защото темата била за не толкова сериозни компромати🤔 Батинкови са пуснали опровержение, но не знам как да прикача снимка. Не ги е срам,аз съм потресена. Компроматите е основно да се коментира коя какви джуки си е сложила. По-сериозните теми и компромати не са явно удобни и желани и се трият.Мен ме баннаха оттам, защото не си мълча много, много. Тук не се трие, човек може да си пише спокойно. Не мога да разбера защо не се появява алтернатива на БГ Мамма? Много ще ми е кеф всички масово да се изнесат и да ги видим тогава дали толкова лесно ще цензурират. Антония и мъжът й явно имат много солиден гръб, защото нито една голяма медия не отрази случая. Иначе я канят да си дава мнението за неща, от които грам не разбира и да дрънка тъпотии.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Mar 31, 2023 14:35:09 GMT 2
Аз също изгледах разследването вчера и съм абсолютно потресена, дори отказвам и не мога да го повярвам...
Направи ми впечатление д-р Мазнейков от св. София първо колко се шокира и второ как съвсем искрено каза, че основния им доставчик на лекарства е ТопХоспитал, защото били приятели с Батинков, но разбира се ще изиска отговор за ситуацията и в това "право на отговор" как най-невъзмутимо обясняват Батинкови, че проблемът си бил в св. София, не в Сердика и нямали документи за лекарството. Няма какво повече да кажа - някой да каже публично, че сте приятели и ти има доверие и ти да му се из****ш в лицето.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Mar 31, 2023 15:41:28 GMT 2
Еми гледат си интереса Батинкови, като опре ножа до кокъла явно няма приятятества.Те ограбват нашите пари обаче,НЗОК плаща за тези скъпи лекарства.
Според мен трябва да се направи протест пред офиси на Топ Хоспиталс или пред НЗОК. Само това ще привлече медиите и ще им се наложи да го отразят.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Apr 1, 2023 9:36:35 GMT 2
Интересното е, че Деница не ме дразни в последно време 😱😁
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Apr 1, 2023 12:13:37 GMT 2
Интересното е, че Деница не ме дразни в последно време 😱😁 Аз пък току-що видях новия й тикток и почвам да си мисля, че нещата изобщо не са както ги изкарва. Опитвали били от "години" за бебе и чак сега си правят изследвания. Тя е на 25 години.Аз я следя от самото начало, много пъти е казвала, че не иска бебе. Сега обърна палачинката и твърди, че така казвала, защото не се получавало. Според мен сериозно й куца биологията, като на Пепа. Изследванията на Георги явно не са толкова лоши, както казаха и други момичета тук. Даже някой написа, че може и да не се класират за инвитро. (Което между другото тя прочете какво е миналата седмица). Странни са ми нещата там, но им желая да стане скоро, ако наистина го искат.
|
|
|
Post by pchelica on Apr 1, 2023 13:09:00 GMT 2
Какво дете ще възпитат тия пробити кофи Деница и Георги?
|
|
|
Post by destiny on Apr 1, 2023 19:34:15 GMT 2
От известно време се чудя за тези приятелки на Йоана Йоко, които отварят nutrition барове из цялата страна. Започнаха доста да зачестяват.
И се сетих защо концепцията ми се струва толкова позната. Явно системата хич не е нова и е доста добре изпипана в Щатите. Ако ви е интересно изгледайте видеото на Илюминати. Тя има цяла поредица по темата.
Дано не изгорят тези хора покрай цялата пирамида
|
|
|
Post by madeline on Apr 1, 2023 20:45:52 GMT 2
На мен ми хареса на Галя новата прическа и определено ми харева повече , когато косата й е леко потъмнена в корена.
Сега ще гледам и на другата Галя влога (Гал) . Със смесени чувства съм за нея. Гледах няколко от видеата й (по-точно ги слушах) и не ми е чак толкова досадна, нооо в ИГ на моменти е мега тегава с философстването за гледане без билетче, писане на ЛС, ама без лайк на постовете и тн.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 1, 2023 20:50:44 GMT 2
Съгласна съм за косата на Галя. Ала Пепе с нейните лигавщини с фИво... А Матейко къде е? Изчезна от хоризонта от доста време май..
|
|
|
Post by tsvetentse on Apr 1, 2023 21:10:37 GMT 2
Много ми е неудобно от новото видео на Радостин и Ива. Коментират темата за парите като Ива разказва за нейните родители, как финансите не са били общи, как са имали дразги... За мен не е нормално. Като искат да си говорят за семейството си, но защо се намесват родителите им.. Радостин за пореден път ми е отвратителен.
|
|
|
Post by ivkasmile on Apr 2, 2023 6:19:01 GMT 2
Айде пак на Каруселааааа..
|
|
|
Post by pdimitrova on Apr 2, 2023 11:33:34 GMT 2
Теодора зъболекарката е събирала в продължение на 1 седмица мръсните памперси на бебето за да ги покаже на стори накрая?!?! Адски гнусно 🤮🤮🤮
|
|