|
Post by deny on Jun 11, 2023 18:35:02 GMT 2
Пепито е много състарена. Вече и хиалурона и ботокса не помагат. Започна ударно да снима. Явно са свършили парите, а 3 деца + 1 възрастен има да изхранва. Уж нямаше да ги снима. Но, както знаем, при нея всичко е от ден до пладне и клише до клише... Полина прилича все повече на маман. С тази уста, цици, халати и чехли с токчета... Чалга вайбс даже не заслужава да я коментирам...
|
|
|
Post by monday on Jun 11, 2023 22:38:00 GMT 2
Валката добре е отговорила на нетактичния коментар.
На Гергана племенницата преди я бяхте коментирали, че не е особено красива, така да се изразя, и аз също бях съгласна с вас, но Гучи днес е споделила сторита и хлапето е станало симпатично. Съжалявам, че го казвам, защото реално е само предположение и е грозно така да се коментира, но за мен Гучанови вадят пари от онлифенс. Просто не виждам друго обяснение, не ми се вярва чак такива наследства да имат, нито пък сестра ѝ да я спонсорира за всичко. Вероятно са със скрити лица или нещо такова, но Гуци има специфично тяло, което би се харесало на доста крийпъри, ако ме разбирате какво намеквам.
|
|
|
Post by pchelica on Jun 11, 2023 22:54:02 GMT 2
На Гана кученцето директно на паркета ли спи? 😮 Гано, бре, вземи едно легълце за хайванчето!
|
|
|
Post by verkapiperka on Jun 12, 2023 0:53:50 GMT 2
На днешното стори назовано "сестрински истории" се вижда отново злобния поглед на София към Сиена...
Жената с бебето, която се коментираше на предната страница, е Мария бдж - в инста май е пг; бори се да е класна и полезна на инфлу небосклона.
|
|
|
Post by Pebles on Jun 12, 2023 1:04:28 GMT 2
Хареса ми идеята на Мими и Савата да ходят до Виена с кемпер. Всъщност не знам как й е името, някой да ме светне. Беше доста странно влогване от нейна страна, притесняваше се. Но си ги харесвам, защото показват реалността на ежедневието, даже много повече неща правят заедно като семейство от нашето. Тук отварям скоба, че не бих седяла 9 дни с родителите в кемпера, но повода беше рождения ден на бащата на Мими. Цеци от бохотата направи сам влог и беше също много приятен за гледане, въпреки, че нямаше много идеи, старае се в начина на заснемане и забелязвам развитие. И Тони Попова гледах, нещо се обясняваше за подкаста, но пак не каза причината, защо й задавали въпроси след видеото и тн.на мен ми харесваше подкаста Всички стават инфлуенсърки вече с малки деца - Овчарова с канал, булката на боксьоран и тя май с канал, направо ме дразнят как искат да приличат на каките. Скоро си бях в стария дом и пазя плакат от дм с Валери, Ивана, и другите не ги помня в тази калоборация, имаха нещо като представяне, още си седи на стената и си ги харесвам много, че не са залитнали по Ексета и тн. Май ще има седмица в Черешката на тортата с Капитонова от утре.
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 12, 2023 8:27:05 GMT 2
На мен също ми хареса видеото на Сладкиша.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Jun 12, 2023 8:42:34 GMT 2
… Май ще има седмица в Черешката на тортата с Капитонова от утре. По коя телевизия го дават предаването? (Не гледам телевизия, но това искам да го видя.)
|
|
|
Post by fine on Jun 12, 2023 9:19:29 GMT 2
Гучан от 2500 последователи сега е на 4000, много интересно колко бързо ги събра. Колкото на Гана индийчетата за 156к. Колкото и да си купи няма как да скрие истината, че няма и 100 лайка на пост.
Едит: вече са 6200 😁😁😁
|
|
|
Post by calisto on Jun 12, 2023 9:31:52 GMT 2
Лелеее, колко много злоба има в тази София... За малко дете това е прекалено. Гледа като дърто. Отврат! И Пепа смята, че това е повод за гордост и ни ги показва?! Вместо да възпита хлапетата едно друго да се уважават, тя го обръща на майтап. Винаги съм смятала, че родители, които виждат, че децата им имат някакъв проблем, но го отричат и го обръщат на смях, непредприемайки нищо по решаването му, са много много лоши родители. А Матияс горкият, с тая паница на главата си, сигурно нито вижда, нито чува (ушите му и очите му покрити с коса). Какви хора се възпроизвеждат само...
|
|
|
Post by lisca on Jun 12, 2023 10:50:45 GMT 2
Ако някой се чуди как и какви са новите “последователи” На Гучан - да щракне на тях, пълно е с ботове. prikachi.net/image/ptaQk7prikachi.net/image/ptaLIEprikachi.net/image/ptabhOПрехвърлях надолу с пълна сила, хиляди са, не са само тези от прикачените снимки. Психарке, пълна с ментаци Диоулр и Гучи…майка се става, като видиш как се отглежда дете 24 часа, всеки ден, с всичките му трудности. Не с четене на книжки и заучени фрази. Това, че си научила няколко тъпотии тип първи клас, не те прави родител. Психиката също е от огромно значение.. Само казвам. Вие сте жалки психари.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jun 12, 2023 11:41:04 GMT 2
Следите ли пътешествието на Ние,нашите и кучето? Тези хора обиколиха 5 държави за 7 дни, какво е това препускане не мога да разбера... С бебе на няколко месеца. Докато видя, че са в Индия, те вече са във Виетнам. Съжалявам, но супер безотговорно ми се струва да помъкнеш 3 малки деца на такова пътуване...
|
|
95 posts
Member is Online
|
Post by destiny on Jun 12, 2023 11:48:21 GMT 2
Идвам от сторитата на Елица. И тя се завръща в youtube. Нейните влогове винаги са ми били приятни, така че чакам с интерес. Дано да е редовна, макар че ме съмнява.
Пепе сега ще има да ни залива с информация за богатата закуска и топлата вода в басейна. Но нали е спонсорирана почивка, трябва и да се работи.
|
|
|
Post by lama on Jun 12, 2023 11:49:19 GMT 2
Следя ги и аз Ние, нашите и кучето, интересно ми е къде ходят, но съм напълно съгласна, че е адски изморително. Те стоят за по 2-3 дни в държава, нормално нямат пари за повече. Само да са здрави децата, че ме съмнява и да имат застраховка за всички държави. Дано издържат физически.
Аз не бих си го причинила, но пък затова ще ми трябват няколко години, за да посетя тези държави. 😄
|
|
|
Post by Pebles on Jun 12, 2023 11:56:16 GMT 2
По нова тв от 20 часа в делнични дни
|
|
|
Post by veereto on Jun 12, 2023 12:01:37 GMT 2
Следите ли пътешествието на Ние,нашите и кучето? Тези хора обиколиха 5 държави за 7 дни, какво е това препускане не мога да разбера... С бебе на няколко месеца. Докато видя, че са в Индия, те вече са във Виетнам. Съжалявам, но супер безотговорно ми се струва да помъкнеш 3 малки деца на такова пътуване... Горките деца, че то не им се събира и по 2 дни в държава. Те прекарват повече време по литаща и път, отколкото на дадено място.
|
|
|
Post by lama on Jun 12, 2023 12:09:15 GMT 2
Мисля, че имат по 2 дни, в Индия май бяха 3. Първите не ги броят, там бяха само за трансфер на летището и не са излизали. Досега с разглеждане са били мисля само в Индия и Виетнам. Като се сложат и часови разлики, спане в самолети. За Тадж Махам казаха, че са спали 2-3 часа, за да могат да са рано-рано там, иначе е страшна жега.
|
|
|
Post by nessap99 on Jun 12, 2023 12:26:39 GMT 2
Просто няма как Ганка да е купила апартамент. Никоя банка няма да ѝ даде кредит камоли пък за над 140000€ пхахаха. Те за 100€ дали ще ѝ дадат. На нас с мъжа ми гледаха колко взимаме общо и доходите смятаха и всичко. Тая кой се опитва да гъбарка, не знам ама е смешна. Пак под наемче някъде за няколко месеца, сигурно Плешо го е изнамерил и е нямало кой да се върже да го вземе под наем и айде Ганка да презентира стандарта, който няма. 🥴 Ганке, я покажи нотариален акт, защото нали в сина ги всичко снимаш. Няма кво да покажеш, един съвет, понеже никога не си и купувала апартамент, една сделка протича доста по-дълго от 2 дена, както при вас. Да си знаеш, следващия път като лъжеш индийчетата. 😁
|
|
|
Post by lama on Jun 12, 2023 12:31:38 GMT 2
|
|
|
Post by fine on Jun 12, 2023 12:58:28 GMT 2
И според мен са под наем на ново място, както съфорумката обясни невъзможно е просто за седмица дори сделка, кредит, нотариуси и т.н. Според мен има някаква схема и жестоко ме съмнява Гана да е направила терасата и след 2 седмици "така да се случи" да се изнесе. Тая тераса години сигурно е стояла така мизерна. От сторита на Гучан и т.н. смятам, че апартамента на Гана с мокета се дава под наем от тях на по-висока сума и евентуално плаща на роднината сумата, която тя е плащала и преди. Защо ли? Ами на Гучан със сигурност му идва тежко да плаща 600лв сам, сигурно спестяванията рязко са се стопили.
Едит: а може и за airbnb да го готвят апартамента с мокета, знам ли..
|
|
|
Post by dilyanad on Jun 12, 2023 13:16:53 GMT 2
Следите ли пътешествието на Ние,нашите и кучето? Тези хора обиколиха 5 държави за 7 дни, какво е това препускане не мога да разбера... С бебе на няколко месеца. Докато видя, че са в Индия, те вече са във Виетнам. Съжалявам, но супер безотговорно ми се струва да помъкнеш 3 малки деца на такова пътуване... Горките деца, че то не им се събира и по 2 дни в държава. Те прекарват повече време по литаща и път, отколкото на дадено място. Тези по някаква причина са ми много антипатични. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Jun 12, 2023 14:44:26 GMT 2
Просто няма как Ганка да е купила апартамент. Никоя банка няма да ѝ даде кредит камоли пък за над 140000€ пхахаха. Те за 100€ дали ще ѝ дадат. На нас с мъжа ми гледаха колко взимаме общо и доходите смятаха и всичко. Тая кой се опитва да гъбарка, не знам ама е смешна. Пак под наемче някъде за няколко месеца, сигурно Плешо го е изнамерил и е нямало кой да се върже да го вземе под наем и айде Ганка да презентира стандарта, който няма. 🥴 Ганке, я покажи нотариален акт, защото нали в сина ги всичко снимаш. Няма кво да покажеш, един съвет, понеже никога не си и купувала апартамент, една сделка протича доста по-дълго от 2 дена, както при вас. Да си знаеш, следващия път като лъжеш индийчетата. 😁 Абсолютно невъзможно е да са купили апартамент тия мухльовци! Първо няма как да отговорят на изискванията! Тоя мухъл онзи ден си смени работата - едно от изискванията за кредит е да си на постоянен трудов договор. После за доходите да не говорим..вие нали се сещате на каква заплата може да е особено в Пловдив, повече от 1200-300 лв няма как да е. Това не е София. За оная с 4 часовите работни договори дето уж има, да не говорим, тя няма как да докаже дохода си. После с превхърляне, проверка на тежести на имота и т.н.. баш за 2 дни няма как да стане. Апартамента е под наем от на тоя Калайджиев фирмата, може би е бил изгоден наема и са решили да го наемат, той като служител може да се ползва с преференции някакви. На тея мушката двамата няма кой да им отпусне такъв кредит, просто е абсурдно.
|
|
|
Post by pandora on Jun 12, 2023 14:44:40 GMT 2
Тая Гана какво се е вживяла сега на инвеститор/брокер/съветник. Има ли тема, по която да не е компетентна изобщо? До вчера обикаляше препикания мокет, днес вече акъли за кредити и т.н.
А Гучан явно си е пазарувал последователи.
|
|
|
Post by chikitta on Jun 12, 2023 16:53:54 GMT 2
Гана сега и финансов експерт е станала 🤮 100% има луди хора, които и четат простотиите и ги приемат за чиста монета. Това нещо трябва да го институционализират на момента!
|
|
|
Post by zahir on Jun 12, 2023 19:58:43 GMT 2
Не гледам телевизия, но днес съм в командировка и зяпам Черешката на тортата. Капитонова е адски злобна кОчка. Злобата и е изписана на лицето. Днес готви някакво красиво девойче, мале тя така го гледа, че ако погледа можеше да убива, щеше да я направи на пържоли. Адски неприятна.
|
|
|
Post by mira on Jun 12, 2023 20:49:29 GMT 2
Гледах последния влог на Пепе - безвъзвратно загубено в живота ми време. Нииищо интересно, от сцена в сцена, лоши кадри, а накрая се оказа, че гледаме неща от Цветница. Мерси.
И Бохо соулз пуснах, аз си ги следя и не получавам световъртеж от видеата им.
Пробвах да гледам Валери, но ми доскуча.
Оставила съм си видеата на Lora travels за когато имам повече свободно време, да им се насладя пълноценно.
Ще ми е интересно да гледам Елица! Кажете като пусне видео, аз май не я следя в ΥΤ.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by mira on Jun 12, 2023 20:53:06 GMT 2
Всички стават инфлуенсърки вече с малки деца - Овчарова с канал, булката на боксьоран и тя май с канал, направо ме дразнят как искат да приличат на каките. Mariamonny следите ли я? Момичето, което пуска видеа и снимки от пътешествия, случили се преди 2 години. Преди месец обяви, че е бременна и сега всеки ден инфо само за това - дрешки, покупки. Ясно, че в момента такова й е ежедневието, но при обявяването имаше реплика, че няма да става mommy профил. Да, сигурно. Това колко сме го гледали вече. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Jun 12, 2023 21:26:09 GMT 2
Естествено, че апартаментът не е купен, а под наем, пуска такива подвеждащи сторита, за се опита да излъже хората, но ние тук не сме просто като нея, та да се вържем.
И не й отговаряйте на тъпите анкети да й трупате трафик, нарочно ги пуска, аз й ги подминавам.
Купиха възможно най-евтините нощни шкафчета, още едно доказателство, че са в квартира, която между другото е уж обзаведена, ама се вижда, че няма нищо в нея, само най-най-основни неща.
Гж лютеница защо не вземе да подстриже малко момчето си, ами то оставя да му расте косата и му слага някакви женски ластици…
|
|
|
Post by pdimitrova on Jun 12, 2023 21:28:33 GMT 2
Mariamonny преди няколко дни беше пуснала въпросник "Познайте в кой месец съм", после реши, че нямало да казва. В мен ли е проблемът, че не разбирам защо питаш последователите си въпрос, чийто отговор не мислиш да споделяш изобщо? Но иначе да - постоянно бълва мами съдържание, аз я отследвах, защото ми доскуча.
|
|
|
Post by sisi on Jun 12, 2023 21:46:13 GMT 2
Mariamonny преди няколко дни беше пуснала въпросник "Познайте в кой месец съм", после реши, че нямало да казва. В мен ли е проблемът, че не разбирам защо питаш последователите си въпрос, чийто отговор не мислиш да споделяш изобщо? Но иначе да - постоянно бълва мами съдържание, аз я отследвах, защото ми доскуча. Това момиче е безумно скучно...колкото и хубави снимки да качва и качва по 3 месеца, след като е пътувала, самото съдържание е толкова безлично, че чак досадно. Онзи ден като я гледах и си мислех, че мъжа и сигурно умира от скука с такъв човек. Сигурна съм, че е такава и в живота си.
|
|
|
Post by cultureshock on Jun 12, 2023 22:51:32 GMT 2
Гледах Виолета Буреле в Черешката на тортата - отлично се представи. Това момиче излъчва спокойствие, талант, интелект, чудесна е. Дъщеричката й й помагаше с вечерята.
Гледах и влога на Валери - ставаше, нищо особено. Сготви паста с някакъв странен супер воднист сос.
Гледате ли Raya Aatan? Аз понякога я пускам, обаче нещо й липсва сякаш и ме губи много бързо. Иначе доста се старае и качва често. Май не сте я коментирали тук.
|
|