1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Aug 6, 2023 8:13:02 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Aug 6, 2023 8:31:59 GMT 2
Масово кръщенетата в България са това... Като сватба, която завършва със свинщина на всички пияни чалгари. Кръщенето е едно от тайнствата в Християнството и като такова (според мен) ако се прави, следва са е осъзнато и уважително към религията и към повода, за съжаление обаче ние сме чалгарска държава и това е.
|
|
|
Post by sisi on Aug 6, 2023 9:47:16 GMT 2
Чалгата е култ в тая държава! За съжаление това грозно нещо, в което се превръщат голяма част от кръщенетата ни е олицетворение на цялата ни страна! Това е и отговора защо ситуации като това с нарязаното момиче, убийства на жени са нещо често у нас...Съжалявам за крайния си коментар, но аз за себа си игнорирам хора, за които чалга музиката е нещо приемливо и било "музика за душата". Не бих общувала с подобни хора, за които кефа е да се качиш на масата.. Жалки..
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Aug 6, 2023 11:26:36 GMT 2
ibb.co/qrWSv1D От кога са кандидат? Плешо не е предложиш на Гергана, та да определя хората като такива?!? Освен това не знам как понасят нейното присъствие… Вижте на какъв коментар попаднах, направо се агресирах. Тя нищо не е дарила (финансово) иначе вярвате ли че нямаше да се похвали… ibb.co/MMvFtZnИ малко минуси за хотела, изсмукани от пръстите! Със сигурност са видяли по снимките на хотела, че вили са устроени по подобен начин, така че да не се надува много. Пък и кой би си взел вила с кандидат свекърите, обща, това е толкова неудобно и неловко. ibb.co/XD86Wpxibb.co/cbf5TNLИскам да ви кажа, че много ми харесва тик ток профила с изобличаването на Гергана!
|
|
|
Post by sugargirl on Aug 6, 2023 12:31:02 GMT 2
Какъв е проблемът, че са дали гласност?
|
|
|
Post by fine on Aug 6, 2023 12:35:12 GMT 2
Ауууу, тия хора как ли са издържали с тая откачалка 2 дена на едно и също място, което дори не е отделено като отделна стая, не знам просто. А иначе пръстенът, който са и подарили не ми изглежда толкова скъп за нейната особа. Ако не е Hermes, LV, Dior или Cartier не ми го хвали. ibb.co/9pvJT34Наистина не разбирам от къде идват всички тези пари... явно кака яко ги спосорира, друг вариант не виждам. Или пък разпродава скъпите парцали, обувки и т.н.
|
|
|
Post by fine on Aug 6, 2023 12:54:56 GMT 2
Сори за спама, ама Моника нон стоп се оплаква - нямало места да паркират в Събота вечер в Созопол, нямало места в ресторанта, държали се грубо и т.н. Ами не разбирам дали осъзнава, че колкото и да се оплаква в инстаграм нищо няма да се промени. Бащата явно сега се върнал от София и ги води през уикенда в другите курорти. Еми да, навсякъде е фул все пак е лято. И ние като НЕинфлуенсъри чакаме за място в ресторанта без да го споделяме на сторита. И ние простолюдието не успяваме да намерим веднага място за паркиране, но не се оплакваме в инстаграм. Имам чувството, че нашите инфлуенсъри чакат едва ли не да ги разпознават навсякъде и да ги обслужват с приоритет.. като толкова не им харесва и, че нямало да се върнат пак в Равда, то тогава да си наемат за един месец някой апартамент в Гърция. Ама там е невъзможно, как ще ги разпознават в чуждата държава, нали все пак са богопомазаните инфлуенсъри.
|
|
|
Post by zahir on Aug 6, 2023 13:48:45 GMT 2
Тая луда Гергана как може да нарича хората. "Кандидат свекъра и свекървата" 😂 ще каже човек, че те я молят на колене да им стане снаха, а нашата ще си помисли... Кандидат свекъри стават хора, чиито СИН е предложил брак на момиче, а не когато някаква луда ги нарече така.
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Aug 6, 2023 14:29:35 GMT 2
Моделът на пръстена е на тифани, ама дали е оригинален не знам :😀
|
|
|
Post by chikitta on Aug 6, 2023 17:10:19 GMT 2
Сори за спама, ама Моника нон стоп се оплаква - нямало места да паркират в Събота вечер в Созопол, нямало места в ресторанта, държали се грубо и т.н. Ами не разбирам дали осъзнава, че колкото и да се оплаква в инстаграм нищо няма да се промени. Бащата явно сега се върнал от София и ги води през уикенда в другите курорти. Еми да, навсякъде е фул все пак е лято. И ние като НЕинфлуенсъри чакаме за място в ресторанта без да го споделяме на сторита. И ние простолюдието не успяваме да намерим веднага място за паркиране, но не се оплакваме в инстаграм. Имам чувството, че нашите инфлуенсъри чакат едва ли не да ги разпознават навсякъде и да ги обслужват с приоритет.. като толкова не им харесва и, че нямало да се върнат пак в Равда, то тогава да си наемат за един месец някой апартамент в Гърция. Ама там е невъзможно, как ще ги разпознават в чуждата държава, нали все пак са богопомазаните инфлуенсъри. Мен ме смути как на сторито пише "Ужас!" и започва с думите "Случи ни се нещо ужасно". Ама от сърце и желая това да е най-ужасното нещо, което някога и се случва.
|
|
ava
Junior Member
|
Post by ava on Aug 6, 2023 19:49:39 GMT 2
В подкаст той беше разказвал, как са се имали в приятели много години, но малко преди раждането на дъщеричката му тя му се обадила за някакъв РД и му предложила да се видят, и така станало всичко. Както и че го е предупреждавала преди подкаста да внимава много какво говори, за да не я изложи. В кой подкаст е това? В подкаста на Сами Хоссни - оставям линк: Много е скандален таймлайнът там - с Атанаска се имали като приятели във Фейсбук, откакто тя била на 13-14 (по това време той ще да е бил на 23-24), но след като навършила 18-19, започнали да се поздравяват за рождени дни, докато тя един ден не решила направо да му звънне за рождения ден. Дотук доста странно да звъннеш ей така на човек, с когото нямате контакт извън честитки (това е по негови думи), още повече, че от социалните му мрежи тогава се разбираше, че е обвързан и че чака бебе с друга жена. Но Даниел решил да я покани да пият кафе някой път като е в София, без никакви задни мисли. Излязъл с Атанаска на кафе докато жена му била още бременна, ама било съвсем по приятелски. И после казва само "... е, да де, ама живот, просто те нещата така тръгнаха".
Иначе и на мен ми стана интересно колко бързо са се развили отношенията им и скролнах доста назад в инстаграмите и на тримата - Атанаска има снимка от септември 2019 от Седмица на модата, на която присъстват двамата с Даниел (заедно с още хора). Тя е дефилирала, а Даниел е закрил програмата - тогава първото му дете е само на месец и нещо. Дори и да са нямали нищо повече от приятелски отношения тогава, тя вече е била в обкръжението му, а знаем как са се развили нещата след това. prikachi.net/image/8cuTHБившата му жена има снимка в къщата на Даниел от февруари 2020, когато детенцето е на 6 месеца - в този момент явно все още са живели заедно. prikachi.net/image/8c4lwА първата снимка, която Атанаска е качила от къщата на Даниел, е от април 2020. prikachi.net/image/8cEeT Той започва редовно да си качва снимки с нея по същото време (май 2020), когато първото му дете е на 8-9 месеца и по което време се предполага, че е прясно-прясно разделен с майката на детето. Иначе с първата му жена много пъти казват, че не са се разделили заради трети човек, но малко ми изглежда като да е имало застъпване между двете жени?
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 6, 2023 21:35:32 GMT 2
Дами, идвам с едно предложение към вас, което не знам дали ще приемете. Напоследък само негативни неща, само злобни и лоши хора, побоища, инфлуци, които се правят на загрижени, а целят единствено да си вдигнат рейтинга.
Има една група във Фейсбук “Приятели, помагайте- Лео Кадели”. Човекът ежедневно помага на много хора, възрастни, млади, бебета, деца, хора без дом. Сега отново ми излезе пост за двама братя нуждаещи се от помощ.
Това, което предлагам, ако желаете, в началото на всеки месец, които от вас искат да публикуват тук зов за помощ на хора, които НАИСТИНА имат нужда и които иска да дари каквото му е възможно. БЕЗ да го обявява тук, БЕЗ да търсим слава и величие. Просто да помагаме ба хора имащи нужда АКО можем, разбира се.
Реално е просто един вид “реклама”, но ми се струва като добра идея да бъде вмъкнато тук между всички тъпи инфлута, които не правят нищо полезно освен ако не печелят нещо.
Ако е нещо в разрез с правилата, игнорирайте целия пост и извинете! 😊
|
|
|
Post by suzz1 on Aug 7, 2023 8:51:46 GMT 2
Сори за спама, ама Моника нон стоп се оплаква - нямало места да паркират в Събота вечер в Созопол, нямало места в ресторанта, държали се грубо и т.н. Ами не разбирам дали осъзнава, че колкото и да се оплаква в инстаграм нищо няма да се промени. Бащата явно сега се върнал от София и ги води през уикенда в другите курорти. Еми да, навсякъде е фул все пак е лято. И ние като НЕинфлуенсъри чакаме за място в ресторанта без да го споделяме на сторита. И ние простолюдието не успяваме да намерим веднага място за паркиране, но не се оплакваме в инстаграм. Имам чувството, че нашите инфлуенсъри чакат едва ли не да ги разпознават навсякъде и да ги обслужват с приоритет.. като толкова не им харесва и, че нямало да се върнат пак в Равда, то тогава да си наемат за един месец някой апартамент в Гърция. Ама там е невъзможно, как ще ги разпознават в чуждата държава, нали все пак са богопомазаните инфлуенсъри. Тъкмо прочитам какво си написала и в иг гледам сторита, как не им харесало в делфинариума, защото нямали организация и било претъпкано. Преди 1 седмица и аз бях там, но не беше болка за умиране, както всяка година. Преди време бях казала и пак ще повторя, аз нямам нищо против нея предвид обстоятелствата, че въпреки всичко сама се справя на тези години, обаче последно време май и тя е взела доста да си вярва, тъй като лично аз наблюдавам една промяна в поведението й. (не е хейт)
|
|
|
Post by fine on Aug 7, 2023 9:10:42 GMT 2
Да и аз видях, че се оплаква за Делфинариума колко много хора имало, как се бутали, как нямало нищо какво да си купят за ядене. Според мен хората отиват там да видят делфините не да ядат? 😳 Плюс, че нормално е цените да са високи, все пак не ходиш там всеки ден. Адски досадно е постоянното това мрънкане, създава усещане как трябва да и се дава път, само защото е инфлуенсърка. Всеки ден почти има задръствания по Аспаруховия мост във Варна и към Златните, но какво да направим? Чакаме по 30-40 мин и това е. Нито са те единствените с дете в колата, докато чакат, нито ще бъдат. Беше се оплаквала нещо и за банките, добре дошла в живота на възрастните Моника, да видиш, че не всичко е снимки в инстаграм и като нас простосмъртните ще ти се налага да чакаш с часове в банките и другите институции.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 7, 2023 9:34:41 GMT 2
В подкаста на Сами Хоссни - оставям линк: Много е скандален таймлайнът там - с Атанаска се имали като приятели във Фейсбук, откакто тя била на 13-14 (по това време той ще да е бил на 23-24), но след като навършила 18-19, започнали да се поздравяват за рождени дни, докато тя един ден не решила направо да му звънне за рождения ден. Дотук доста странно да звъннеш ей така на човек, с когото нямате контакт извън честитки (това е по негови думи), още повече, че от социалните му мрежи тогава се разбираше, че е обвързан и че чака бебе с друга жена. Но Даниел решил да я покани да пият кафе някой път като е в София, без никакви задни мисли. Излязъл с Атанаска на кафе докато жена му била още бременна, ама било съвсем по приятелски. И после казва само "... е, да де, ама живот, просто те нещата така тръгнаха".
Иначе и на мен ми стана интересно колко бързо са се развили отношенията им и скролнах доста назад в инстаграмите и на тримата - Атанаска има снимка от септември 2019 от Седмица на модата, на която присъстват двамата с Даниел (заедно с още хора). Тя е дефилирала, а Даниел е закрил програмата - тогава първото му дете е само на месец и нещо. Дори и да са нямали нищо повече от приятелски отношения тогава, тя вече е била в обкръжението му, а знаем как са се развили нещата след това. prikachi.net/image/8cuTHБившата му жена има снимка в къщата на Даниел от февруари 2020, когато детенцето е на 6 месеца - в този момент явно все още са живели заедно. prikachi.net/image/8c4lwА първата снимка, която Атанаска е качила от къщата на Даниел, е от април 2020. prikachi.net/image/8cEeT Той започва редовно да си качва снимки с нея по същото време (май 2020), когато първото му дете е на 8-9 месеца и по което време се предполага, че е прясно-прясно разделен с майката на детето. Иначе с първата му жена много пъти казват, че не са се разделили заради трети човек, но малко ми изглежда като да е имало застъпване между двете жени? Много добре си проследила историята 😀 Преди време и аз бях човъркала, че ми стана интересно, тъй като постоянно ми изникваха сторита. Само ще допълня по повод бившата Емилия - споделяла е, че точно след тази снимка на 6м на Емели, на следващия ден си е събрала багажа и си е тръгнала. А пък модното ревю на което Даниел дефилира с бебе Емели, май от там пламва финално искрата. Но дали е било така, те си знаят де. Но и Атанаска смятай що за стока е да се натискаш на мъж с новородено. Вярно, че любовта не пита, но времето ще покаже дали такъв е бил случаят. Под едно видео на Емилия имаше коментари от хора, които са останали с впечатление, че Емели е дъщеря на Атанаска и са се изненадали като ги гледали двете сами по екскурзии. И имаше и разни обяснения от момичета, че детето се взима рядко от Даниел, но пък за сметка на това се бълват яко снимки и сторита, които се качват в последствие, не в реално време и самата Емилия ги беше лайкнала.Даже и аз бях засичала сторита и от двамата родители в един и същи ден как карат Емели на градина с различни дрехи, таа нали се сещате кое е било достоверното? 😀 Също, че винаги като е болна си я гледа майка й, а баща й не участва... Както й сега в момента май и двете дечица са с вирус с повръщане, та Емели е при майка си, бебето при баба си, а Атанаска на почивка по гръцко 🤣
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2023 9:43:52 GMT 2
Дами, идвам с едно предложение към вас, което не знам дали ще приемете. Напоследък само негативни неща, само злобни и лоши хора, побоища, инфлуци, които се правят на загрижени, а целят единствено да си вдигнат рейтинга. Има една група във Фейсбук “Приятели, помагайте- Лео Кадели”. Човекът ежедневно помага на много хора, възрастни, млади, бебета, деца, хора без дом. Сега отново ми излезе пост за двама братя нуждаещи се от помощ. Това, което предлагам, ако желаете, в началото на всеки месец, които от вас искат да публикуват тук зов за помощ на хора, които НАИСТИНА имат нужда и които иска да дари каквото му е възможно. БЕЗ да го обявява тук, БЕЗ да търсим слава и величие. Просто да помагаме ба хора имащи нужда АКО можем, разбира се. Реално е просто един вид “реклама”, но ми се струва като добра идея да бъде вмъкнато тук между всички тъпи инфлута, които не правят нищо полезно освен ако не печелят нещо. Ако е нещо в разрез с правилата, игнорирайте целия пост и извинете! 😊 Дами, моля да прочетете що за човек е албанеца Лео Кадели и какъв изпипан измамник е. Наркодилър разпространявал наркотици в Карлово, мисля, че все още продава, но на много високо ниво и не си петни той името, а си има цяла схема с хората, на които “помага”. Самата аз съм се сблъсквала с това, че хора от родния ми град имаха “проблем” и го бяха потърсили. Дойде и паркира Мерцедес струващ няколко стотин хиляди, дали е купен с даренията, можем само да гадаем. (Според мен да). Слезе облечен отгоре до долу в марки и чанта “Гучи”, стоя около 5мин при пострадалото семейство и си тръгна със скъпия си автомобил. Същия като пастора от сектата, в която са Радостин и Ива. Помощ от него НЕ получиха, след множество обещания, не се случи нищо. Има цяла група във Фейсбук, която се казва “Излъгани от Лео Кадели”… Многократно е разследван за измами, но всичко се потулва, защото “има човек” и пари, които затварят очи и отварят нови врати. Проверете колко фирми има. За къщи и коли да не говорим. Ако форума застане зад подобен “човек”, аз за втори и последен път ще го напусна. Не искам да слагам дори анонимно името си зад подобен човек и да подкрепям каузите, свързани с невинни хора, на които се съмнявам, че помага реално. Съжалявам. Оставям няколко статии за въпросния човек с линк: Статия 1- tribunbg.com/2019/01/25/СЕНЗАЦИОННО-РАЗСЛЕДВАНЕ-НА-tribun-bg-Албанец/ Статия 2 - kanal7.bg/разследване/лео-кадели-от-наркотрафикант-до-благо/Статия 3 - kanal7.bg/разследване/адв-марковски-коментира-разследване/Оставям решението и коментара на вас
|
|
|
Post by fine on Aug 7, 2023 9:58:08 GMT 2
И аз съм напълно съгласна за този Лео, да със сигурност помага, но колко ли дарения отиват в джоба му не е сигурно. Няма да се учудя, все пак албанската мафия е на 1во или 2ро място в СВЕТА, та със сигурност някакви наркотици разпространява и тук, все пак кой ще го заподозре под каузата му. 🤷♀️
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 7, 2023 10:04:49 GMT 2
Да, аз имах предвид, че може да е всякаква кауза, не от неговите. Може и за животни за хора в нужда, не съм запозната с тия неща, ще ги прочета, но уж всичко качва и реално каквото се праща отива при хората, дали е така не знам.
Edit: не е нужно да застава форума, а цялата идея беше просто да споделяме тук каузи, които смятаме, че са истински и който иска да помогне. Без да го обявява тук. Не е целта да се хвалим какво правим. Просто помислих, че тук може да е още едно място, където да се информираме за такива неща и е хубаво, че може да се пращат каузи, които са истински, а не измами.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 7, 2023 10:21:14 GMT 2
Аз съм изпращала не малка сума на Лео, дори имаше проблем с превода и преведох двойно, като той веднага на секундата ми върна парите, които бяха в повече. Също така държахме комуникация и с очите си видяхме къде отидоха парите, така че отново бих дарила. От известно време насам пък пращам на Респект към животните или директно хора, които ги лекуват и тн.
|
|
|
Post by veereto on Aug 7, 2023 10:30:47 GMT 2
Може да се направи отделна тема, в която да се споделят каузите.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Aug 7, 2023 11:45:22 GMT 2
Бачорски нали скоро беше качил едно видео, в което малкия се напикава в Джъмбо и той не реагира с караници, а съвсем спокойно, в същото време си снима как детето му се напикава.
Вчера гледайки сторитата на др Чокоева (дерматолог, която споделя и съдържание) беше качила сторита с кадри и упрекваше Бачорски, че не е редно да се качва подобни съдържание, което би засрамило вбъдеще детето.
А Атанаска е толкова изморена горката… не знам дали един пълен месец си е гледала детето сама. Освен това не вярвям да се е влюбила в Бачорски като мъж, а във финансите му.
|
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 7, 2023 12:41:21 GMT 2
Август неусетно се търкулна, а ние пишем още в юлската тема. Отворих нова тема ТУК
|
|
|
Post by anthonyy80 on Aug 7, 2023 15:26:01 GMT 2
Дори още пишем в юНската тема. Благодаря за новата !
|
|