|
Post by offthegrid on Aug 2, 2023 14:53:42 GMT 2
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 2, 2023 15:19:18 GMT 2
. Гергана, за да качва сертификат и да се доказва пред някои хора, значи определено чете тук и е гледала тик-ток профила, за което мноооого се радвам. И пак не много д а повярвам, че Нейната перушина е преминала успешно изискванията. Съгласна съм. Ясно се казва, че за да приемат косата, трябва да е разделена на сектори, а нейното беше една пършива плитка една педя. И още. Всеки от вас може да провери условията за даряване на коса в сайта на организацията, където Гергана твърди, че са приели косата : www.hairdonate.org/%d0%b2%d0%ba%d0%bb%d1%8e%d1%87%d0%b8-%d1%81%d0%b5/Видно е, че няма как да вземат нейните 2 косъма, отрязани по този начин на разпиляна плитка, която тя да мандахерца по снимки. Влезте и във Фейсбук страницата им, където не виждам благодарности или таг към Гергуц. Съмнителна работа.
|
|
|
Post by deny on Aug 2, 2023 15:52:39 GMT 2
prnt.sc/8j0NjyFjIL1AНародната любов с повече дислайкове нека му, заслужава си да се приземи малко на земята, че се помисли за много велик. Иначе в ютуб се извинява за реакцията си. Аз нещо не мога да видя в youtube актуалната бройка на дислайковете. Виждам само лайковете колко са. Да не би да е ограничил нещо този клоун? Тейчето и то неграмотно и не може да се изразява. Нищо не разбрах от писанията, които е наредила, а ги прочетох няколко пъти
|
|
|
Post by fine on Aug 2, 2023 15:58:30 GMT 2
prnt.sc/8j0NjyFjIL1AНародната любов с повече дислайкове нека му, заслужава си да се приземи малко на земята, че се помисли за много велик. Иначе в ютуб се извинява за реакцията си. Аз нещо не мога да видя в youtube актуалната бройка на дислайковете. Виждам само лайковете колко са. Да не би да е ограничил нещо този клоун? Тейчето и то неграмотно и не може да се изразява. Нищо не разбрах от писанията, които е наредила, а ги прочетох няколко пъти Просто съм си инсталирала Extension на Google Chrome-a, за да мога да виждам дислайковете - chrome.google.com/webstore/detail/return-youtube-dislike/gebbhagfogifgggkldgodflihgfeippiПреди няколко години youtube решиха да махнат да виждаш колко dislikes имат видеата, но добре, че веднага направиха плъгини за браузърите, че да можеш все пак да видиш
|
|
|
Post by fairy on Aug 2, 2023 16:00:12 GMT 2
prnt.sc/8j0NjyFjIL1AНародната любов с повече дислайкове нека му, заслужава си да се приземи малко на земята, че се помисли за много велик. Иначе в ютуб се извинява за реакцията си. Аз нещо не мога да видя в youtube актуалната бройка на дислайковете. Виждам само лайковете колко са. Да не би да е ограничил нещо този клоун? Тейчето и то неграмотно и не може да се изразява. Нищо не разбрах от писанията, които е наредила, а ги прочетох няколко пъти Сега погледнах и аз не виждам дислайкове под видеото. Като нищо е направил нещо, за да изглежда, че "извинението" му има само лайкове. За Тейчето, толкова се е мъчила да напише нещо "умно" и накрая, явно се е появило едно Наум и е трябвало да го изтрие 😁
|
|
|
Post by viktoriag on Aug 2, 2023 17:04:52 GMT 2
Хайде, дишайте и благославяйте. Гергуц е дарила 3те си грама коса и си има и сертификат! Аз все си мисля, че са ѝ отказали косата. Тя е направила парично дарение и са ѝ дали сертификат. Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 2, 2023 17:39:55 GMT 2
Точно това си помислих и аз. Не е трудно да бъде проверено. Няма снимки на косата, няма имейл представен от организацията. Разбира се, не е длъжна да ни показва тези неща, но говорим за човек, който си снима касовите бележки и изследванията, хора..
|
|
|
Post by pandora on Aug 2, 2023 18:08:01 GMT 2
Точно това си помислих и аз. Не е трудно да бъде проверено. Няма снимки на косата, няма имейл представен от организацията. Разбира се, не е длъжна да ни показва тези неща, но говорим за човек, който си снима касовите бележки и изследванията, хора.. Никъде не пише, че е дарена коса. На сертификата ясно се вижда. Сигурно е дарила пари, само и само за да затвърди в социалките, че не лъже.
|
|
|
Post by fine on Aug 2, 2023 18:11:22 GMT 2
prikachi.net/image/8jrInГана е качила и поста си във фб, можеше да ги тагне поне, защото в сайта им пише за всички, които са дарили коса да го направят, а сме сигурни, че нашата Ганка няма да пропусне да се похвали
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 2, 2023 18:30:43 GMT 2
Какво излезе сега, Гана лъжливото овчарче ли отново? Дали може да се пита директно организацията чрез email приемала ли е коса от Гана, макар отговорът да ми е ясен 😁 Вижте дарените коси дължина, гъстота.. Гане, предизвиквам те да качиш кореспонденцията си с организацията, товарителниците от куриерите 😂 и потвърдителния мейл, че ти я приемат.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 2, 2023 19:04:01 GMT 2
Как се казва организацията?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 2, 2023 19:39:24 GMT 2
Как се казва организацията? Асоциация „Промени живота си сега!”, учредена от Вили Боршукова (собственичката на ''Магама''). Гане, Гане, нали знаеш, че много обичаме да разкриваме лъжите ти?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 2, 2023 19:43:24 GMT 2
www.facebook.com/asociacia.promenijivotasisegaТова е ФБ страницата на асоциацията, където УЖ Гането си е дарила косата. Има естествено възможност да се дарят и парични средства, или да се закупи гривна за 10 лева. Като гледам другите дарители на коса, Гането с нейната "косичка" не стига и до половината на това, което другите даряват. Най-малкото щяха да качат снимка на нашата любима, успешна и невероятна инфлуцка.
|
|
|
Post by katya on Aug 2, 2023 22:11:06 GMT 2
Според мен Гана се поспря заради тик тока, там я компрометират за всичко, което е нормално, защото 99,99% от съдържанието и е измислено и лъжливо. И понеже няма какво истинско да поства, просто не бълва тъпотии. И започвам да си мисля, че въпросният профил е от нейн познат човек
|
|
|
Post by veereto on Aug 3, 2023 7:06:32 GMT 2
Хич не вярвам на Гергана, че е дарила косата. Няма ли начин да се провери наистина? Наистина е станала по-ниска от тревата и явно този път профила в тик ток има ефект, за което и тя допринесе като започна да се показва и във ФБ.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 3, 2023 7:26:07 GMT 2
Нещо любопитно от Бачорски. Вчера ми изниква снимка, качена от Атанаска по повод рождения ден на момиченцето и отдолу коментар от сестрата на Бачорски. Поздравяваше майката на Емели - Емилия за партито и за цялата организация. Та тъкмо да цъкна на коментарите и това беше заметено, а пък на стори сестрата си качи отново същото послание с #speechrights. Много й се иска на Атанаска всичко да е розАво и всички да мислят, че и двете деца са нейни и тя ги гледа , ама уви. Изпростя ми още повече. Също ми прави впечатление, че като взимат Емели при тях то задължително ще заработва детето - я бански ще рекламират, я фотосесийка... prikachi.net/image/89saq
|
|
|
Post by chikitta on Aug 3, 2023 9:12:59 GMT 2
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 3, 2023 9:36:17 GMT 2
Абсолютно дъно за Тити и Тото и подкрепящите ги. Стела и Сандев до кога ще слагат звездички на очите на това дете? По-добре изобщо да не го показват. Неадекватници.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 3, 2023 10:17:57 GMT 2
Мале хора тая Овчарова е супер нестабилна, бива ли всяко стори да ти е с егати крясъците.. и то защото отново има някой несъгласен с нейното просто мнение. Една приятелка ми прати видео на сторито ѝ, защото мислела, че пак мен обсъжда пък то било заради “интервюто” дето даде миналия ден… на което всъщност нищо не казала и било пълна загуба на време. Само видях, че има коментари как нищо не е казала важно и съществено и тя сега избеснява по сторита. Егати абсистенцията 🥶
Аз писах на асоциацията на Ганка.. казаха, че разлика между сертификатите за парично дарение и тези за коса са еднакви. Така че Ганка пак вероятно лъже и е дала там някакви пари да замаже положението.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 3, 2023 10:29:37 GMT 2
nessap, а понеже си започнала кореспонденция можеш ли да ги насочиш към конкретния случай на Ганка да отговорят дали са приели тази коса както твърди тя, въпреки, че косата не отговаря на никакви изисквания?
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 3, 2023 10:36:04 GMT 2
nessap, а понеже си започнала кореспонденция можеш ли да ги насочиш към конкретния случай на Ганка да отговорят дали са приели тази коса както твърди тя, въпреки, че косата не отговаря на никакви изисквания? Попитах ги, но само прочетоха, няма още отговор…
|
|
|
Post by fif on Aug 3, 2023 10:39:36 GMT 2
Тая смешница! Какво говори за високите цени като всичките й клипове са с цел фукане колко скъпо хотели посещава и тн. Ай, сиктир, нека я видят колко е смешна.
|
|
|
Post by fine on Aug 3, 2023 10:51:08 GMT 2
nessap, а понеже си започнала кореспонденция можеш ли да ги насочиш към конкретния случай на Ганка да отговорят дали са приели тази коса както твърди тя, въпреки, че косата не отговаря на никакви изисквания? Попитах ги, но само прочетоха, няма още отговор… Може и да ги попитате дали качват всеки дарил косата си във фб страницата си с кичурите дарена коса
|
|
|
Post by foxie on Aug 3, 2023 10:54:41 GMT 2
Леля ви Галя Симеонова изплиска легена от парвенющина, като е качила 10 сторита от бутика на Луи Вютон в Сен Тропе. Кой нормален човек ще снима 50 пъти някаква градина в бутик? И шампанско, разбира се. Ей, сакън да не остане някой незабелязал, че сме от ВИП-а.
|
|
|
Post by zahir on Aug 3, 2023 12:05:51 GMT 2
Гергана е скандална. Според вас защо се е покрила в миша дупка? Да не се е хванала на работа случайно?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 3, 2023 12:53:41 GMT 2
Ама каква снимка само са й сложили Хахахаа 😂😂😂 Изцвилих се като я видях, Гане, бързо да пишеш на редакторите да сменят снимката, пак нещо накриво са те хванали!! Едит: prikachi.net/image/8HMsjГергушке, я си признавай бързо, че сама си написа коментар колко си успешна и как ти завиждат!!!
|
|
|
Post by emmmyyy on Aug 3, 2023 13:22:24 GMT 2
Аз да вмъкна, че на тая снимка Гергучи изглежда като нормален човек, просто хваната в кофти момент. Един вид като не се опитва да е сексе или да се кикерчи нещо (тя това прави!) и изглежда нормално. Поне на мен в миналото ми изглеждаше симпатична с дънки и тениска, нормално младо момиче беше. Сега е странна. И ме блокира, защото харесвам инстаграм на форума и от тогава дори не и въртя трафик.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 3, 2023 14:32:14 GMT 2
Писах и аз на тази асоциация за Ганкината "косичка". Да видим какво ще отговорят.
|
|
|
Post by calisto on Aug 3, 2023 14:40:47 GMT 2
Ганица никаква коса не е дарила и лъже, за да се изтъкне на гърба на болни от рак. Ползва болестта им, за да се покаже колко е щедра и благородна...
Чудно ми е как след цялата тази гавра и подигравка с онко-болни и деца, оставени в дом, се намират още хора, които са против груби изказвания за Гана. Тя заслужава много по-лоши неща от просто думи в интернет. Отвратителна, долна отрепка...
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 3, 2023 15:10:05 GMT 2
Получих отговор на месинджър от организацията, че косата е приета с условие, че ще се използва за направа на бретон за конкретна перука. Това е.
|
|