|
Post by calisto on Jul 31, 2023 19:18:29 GMT 2
Гандюга е права, че има карма. Аз съм го виждала това. Проблемът е, че като лъжеш, че си болен от рак, после може да се сбъдне. Жал ми е вече за нея. Но евала за самообладанието... Доживях да напиша нещо положително и аз за Гана. Искам си медала.
|
|
|
Post by katya on Jul 31, 2023 20:08:42 GMT 2
Спокойно съфорумки, Гането се завърна! Били са с Плешко (и кака) на Емар за 2 дена с багаж за 10. Сега ще гледаме снимчици и тъп рийл за “КоЛкО Ни СтРуВаШе?”. На никой не му пука. Емар е в Сапарева баня, кака и живее там. Не ми се вярва да е била на хотел.
|
|
|
Post by Kristalna on Jul 31, 2023 20:10:52 GMT 2
Някой гледа ли Brittany Vasseur? Качва много редовно, често леко клик бейт заглавия. Сподели, че е в развод. Не съм я виждала да изглежда по-искрено, непринудено и истинска.
|
|
|
Post by ivkasmile on Jul 31, 2023 20:17:12 GMT 2
Спокойно съфорумки, Гането се завърна! Били са с Плешко (и кака) на Емар за 2 дена с багаж за 10. Сега ще гледаме снимчици и тъп рийл за “КоЛкО Ни СтРуВаШе?”. На никой не му пука. Емар е в Сапарева баня, кака и живее там. Не ми се вярва да е била на хотел. Абсолютно съм съгласна. Гергана е посетила хотела да наснима срещу един безплатен обяд от тях за рекламата, по мое мнение. Иначе щеше да има 365 сторита от мястото на събитието докато са там. Както и анкета преди това "Къде отиваме".
|
|
|
Post by fine on Jul 31, 2023 21:11:05 GMT 2
Абе Гергана нормална ли е, прави по толкова игри, че да върти трафик в профила си, а сега едва ли не хората не били благодарни тя колко безплатни неща им давала 🤣🤣🤣 ми никой не е длъжен да ти пише след като ти сама си си пуснала игрите
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jul 31, 2023 21:51:47 GMT 2
Попаднах на "първия български тик-ток сериал" и съм безмълвна, такъв криндж отдавна не бях изпитвала....
|
|
|
Post by lama on Jul 31, 2023 23:50:36 GMT 2
Ютюб наказа При Тото заради гнусното му видео с Тити Папазов. Поне за седмица би трябвало да няма съдържание, да видим.
|
|
|
Post by sisi on Aug 1, 2023 6:54:24 GMT 2
Аз да се оплача..явно имам блок и от Гана и от Плешо..а с тоя тъпчо никога не съм разменяла и дума, нито го следвам. Явно Гана е имала достатъчно време да блокира всички, дето и казваме, колко е елементарна и от неговия профил...Не го разбирам това чувство за собственост. Горкия Ганьо - вече и глупава идентичност не може да си има..
|
|
|
Post by livia on Aug 1, 2023 8:25:16 GMT 2
Ютюб наказа При Тото заради гнусното му видео с Тити Папазов. Поне за седмица би трябвало да няма съдържание, да видим. Какво е казал Тити? Аз уж гледах подкаста с него, но не помня нещо скандално да е споделял, пък и беше преди месеци, защо сега се разшумя?
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 1, 2023 8:37:17 GMT 2
Ютюб наказа При Тото заради гнусното му видео с Тити Папазов. Поне за седмица би трябвало да няма съдържание, да видим. Какво е казал Тити? Аз уж гледах подкаста с него, но не помня нещо скандално да е споделял, пък и беше преди месеци, защо сега се разшумя? Обяснява как е обръснал главата на тогавашното му гадже, защото му е изневерила.
|
|
|
Post by Kikona on Aug 1, 2023 8:43:39 GMT 2
Ютюб наказа При Тото заради гнусното му видео с Тити Папазов. Поне за седмица би трябвало да няма съдържание, да видим. Какво е казал Тити? Аз уж гледах подкаста с него, но не помня нещо скандално да е споделял, пък и беше преди месеци, защо сега се разшумя? Хвалил се е ,че е постригал(за наказание) свое бивше гадже,понеже е спала с негов приятел (те са били скъсали вече) . После тя му била благодарна🤐. Момичето е било на 18 години според поста,а в коментарите пишат,че е била на 16 години. Не съм го гледала и незнам. Сега се разшумя,заради момичето от Стара Загора,което беше рязано и постригано от гаджето си /?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
|
|
|
Post by lama on Aug 1, 2023 9:25:08 GMT 2
Момичето е било на 16, а той по-голям. Тя се е борила за косата си, имитираше как е пищяла, дошли, съседи да питат да не би да я изнасилва. Заяви, че това било превъзпитателно. Обясни как се е справил и с полицията. Въобще не е било благодарно момичето, той, самият казва, че това ѝ е било най-ценното и затова го е направил, както и как се е справил с полицията. Голям смях предизвика. В тик ток може още да се намери откъс.
По разказа звучеше, че те дори не са били заедно вече.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Aug 1, 2023 9:30:02 GMT 2
Вчера Ели от канала Neli in Korea направи лайф с бебето Лиа. В чата по време на излъчването някой ѝ пишеше за нашия форум. Тя поиска да ѝ напишат името, че да влезе и да прочете какво си споделяме. Обаче явно вече е влизала тук, понеже каза, че е чела в един форум за тях с майка ѝ, но че сравнително малко неща са намерили за себе си. Беше много позитивна и сподели, че всъщност, когато е влизала тук масово се е коментирала Пепе. Обясни, че имала 3 деца от двама бащи и сега е с ново гадже. Засмя се и каза, че хич не си поплюва. Без обиди, без закани и карми. Ама някои инфлуцки не могат да са така над нещата.
Допълвам си поста, заради Плачещата върба. Трябват ни още много десетилетия работа, за да се научим ние жените, че не бива да сме жертви. Да се благодари Тити, че е баща на 2 момчета, че едва ли би искал дъщеря му така да я превъзпитават. И после лека телесна повреда.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 1, 2023 9:34:07 GMT 2
Полина се оправдава, че не била разбрала за случилото се, защото на семейната почивка влизала за малко... Айде стига глупости, лицемерка. Не спря да бълва сторита през цялото време. И друго - за мен тези хора трябва да са перфектно осведомени, в крайна сметка работата им е свързана с обществения живот. Такова кухо оправдание като "не съм си гледала телефона" е адски тъпо, освен че не е вярно. По-добре да не се беше обяснявала.
|
|
|
Post by precious on Aug 1, 2023 9:56:52 GMT 2
Психо Вайбс пак нещо е бесняла, някой й е казал, че има мазна кожа. 😂😂😂 Ходили да я снимат. 😂 Тези снимки на Витошка с дънките, които носи една седмица не са ли стари? Днес пък се е спретнала с рокля 10/11 годишни от Waikiki. Онзи ден си снимала марковите торбички в някакъв куфар (напомни ми на Гането), днес рокля Waikiki 😂
|
|
|
Post by zahir on Aug 1, 2023 10:58:58 GMT 2
Ако са ви липсвали малоумните Ганини анкети: prikachi.net/image/8Pqn7prikachi.net/image/8PlzEДобре де...за какво се бори наистина? Не е лицеприятна, не ѝ се получават нещата, лъже и имитира колкото да има какво да покаже.. Защо не се хване на една нормална работа, да си живее с гадженцето като нормален човек. Каква е тази нужда от парадиране? На кого иска да се докаже? Просто не става за тази работа както и впрочем 99% от инфлуенсърките.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 1, 2023 11:02:26 GMT 2
Ужас. Не харесвам Тото и не следя нищо от него, но това за Тити направо ме погнуси. Какви са тези хора бе, какво е това мислене. Изгледах на тази Дари видеото, то хубаво ги казва тези неща ама, защо трябва да се пени по този начин? Нещата, които казва са толкова сериозни, че можеше да ползва и по-нормален тон, а те сами по себе си ще смразят всеки който ги чуе. Аз и нея не следя, тук каквото сте коментирали знам за нея и да изглежда малко превъзбудено, точно като онези по детските дискотеки.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 1, 2023 11:09:32 GMT 2
|
|
|
Post by pandora on Aug 1, 2023 11:27:03 GMT 2
Пффф на последните сторита Гана все повече прилича на лелка в детско тяло... Грозна работа
|
|
|
Post by fairy on Aug 1, 2023 11:50:25 GMT 2
Не разбрах обаче, дали Ютюб са го санкционирали Тото или сам си е махнал всички видеа. Иначе жена му пуснала пост, в който го защитава (нормално все пак му е жена), в който обяснява как той бил прекрасен, състрадателен, учил сина им, че на жена се подаряват цветя... По памет пиша нещата. И докато четях тези неща си мислех, добре де, щом е такъв, не можеше ли да не се забавлява, толкова видимо на разказаното? Не можеше ли дори да му каже на Тити: " Абе, човек, това не е готино"? Не можеше ли дори при монтажа, тази гнусотия да се изреже и да си остане там в залата? Явно за рейтинг всичко е позволено 😔 За Полина да си кажа, че и мен ме разочарова. Не спря със сторитата. Какво иска да каже, че само е влизала да ги пуска и не е скролвала изобщо..
|
|
|
Post by zahir on Aug 1, 2023 12:02:50 GMT 2
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 1, 2023 12:09:45 GMT 2
Падам от смях. На този Жоро Георгиев, ако не ме лъже паметта, репортажите му са за измами главно. Да не би Гана да говори за схемите за закупуване на индийчета онлайн? Най-голямата измамница в рубрика против измамите. P.S. Тото май си е скрил клиповете и не е наказан от Ютуб. Явно чака да отмине хейта.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 1, 2023 12:34:30 GMT 2
Аз не смятам, че работата на инфлуенсърите е да коментират задължително политически ситуации или подобни на създалата се. Нещо повече, не искам да го правят. Не ми е нужно куцо и сакато да се чувства длъжно да се изказва по теми, по които не е компетентно. Вижда ми се и фалшиво и странно сред постове за дрехи и козметика да чета граждански позиции просто защото трябва. В този ред на мисли не смятам за нужно Полина да се изказва. Аз си имам мнение също и не ми трябва Поля, Пепе или който и да е да го чета с позиция по въпроса.
|
|
|
Post by pandora on Aug 1, 2023 12:42:20 GMT 2
Падам от смях. На този Жоро Георгиев, ако не ме лъже паметта, репортажите му са за измами главно. Да не би Гана да говори за схемите за закупуване на индийчета онлайн? Най-голямата измамница в рубрика против измамите. P.S. Тото май си е скрил клиповете и не е наказан от Ютуб. Явно чака да отмине хейта. Тая Гана се чуди вече как да предизвика внимание към себе си. Убедена съм на 1000%, че сама е писала на Жоро Георгиев. Никой нормален няма да я покани на интервю.. Най-вероятно ще говори по темата от скорошните събития, защото е актуално. Ужас ужас. Най-много да си припише нещо подобно и на себе си за да се опита да си вдигне рейтинга..
|
|
|
Post by lama on Aug 1, 2023 13:12:33 GMT 2
Жена му на Тото е жалка, пак друг му е виновен. Никой не го интересува дали той подарява цветя на жена си, важно е той като публична личност какво поведение продава в Интернет. Тази история е минала през много хора от екипа отново и отново, могли са да я изреждат, ако виждаха нещо притеснително. Момичето дори не е изневерило, шест месеца след раздялата им, имало правила, пълен психопат. Впрочем те имат и предварителни разговори, нищо чудно да е споделил, че ще я разкаже историята.
Да се засрамят вместо да се правят на велики. Много е смешно това, с което е завършила словоизлиянието си, че не го заслужаваме Тото. Като не го заслужаваме, да се изнася и да спре да публична личност.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 1, 2023 13:43:50 GMT 2
Ивен на Филяка плашещо много прилича на Пепе.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fairy on Aug 1, 2023 13:47:10 GMT 2
Обаче много ме е яд, че пропуснах да направя скрийншот. Докато четох коментарите под поста на жената на Тото и видях, че Теа Телешопова е писала, защитавайки го. Пишеше нещо от сорта, че те знаели какъв прекрасен баща и човек бил Тото и бла, бла, бла. После обаче го е изтрила, стои само този, който ѝ е отговорил. prikachi.net/image/8PT8v
|
|
|
Post by vivi on Aug 1, 2023 13:57:53 GMT 2
Мира Добрева ще прави лайф с Дари Овчарова и ще говорят за насилието. В последното стори на Дари тя го казва това, и че ще засегне и темата за насилие от жени към жени защото това било още по-грозно (точен цитат). Е точно тя ли, дето под път и над път заплашва жени с побой над тях и семействата им? Дето на клипчета и тн говори как се е била в миналото, как едва ли не се хвали с тази си слава. Крадецът вика дръжте крадеца...
|
|
|
Post by livia on Aug 1, 2023 14:20:09 GMT 2
Ясно, благодаря за разясненията. И все пак Тити е този, който трябва да бъде cancel-нат първо, а не Тото. Дано все пак и те и ние всички се позамислим какво се приема за нормално и “забавно“, защото видеото е имало хиляди гледания, но едва сега се сещат, че има проблем.
Иначе инфлуенсърите просто нямат капацитета да се изказват по повечето актуални теми и по-добре да не го правят, но могат евентуално да предадат информация, например кога и къде е протестът или нещо подобно.
|
|
|
Post by fif on Aug 1, 2023 14:43:34 GMT 2
Това с Тити е ужасно!
А на Мария бдж защо мъжът й се къпе в басейна с дрехи, риза и гащи?!? Дори и да няма хубаво тяло със сигурност ще е по-добре, а не тези нелепици с дрехите в басейна, а Мария по бански.
Която наистина в гръб изглежда доста грубовата. Ама се опитва там да има някакви секси кадри.
Нямам търпение да гледам Гандюга. 😀 Дано и Плешо се включи в интервюто.
|
|