405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 1, 2023 14:44:18 GMT 2
И двамата са виновни, не е редно да се разпространяват видеа с подобни коментари, предизвикващи насмешка. Винаги съм смятала Тити Папазов за доста състрадатрелен човек и това ме шокира на макс.
|
|
|
Post by fine on Aug 1, 2023 14:52:13 GMT 2
Тото ми е супер противен и гнусен. Никога не съм го харесвала, защото е адски лицемерен. Жена му обяснява колко е добър, грижовен и бла бла, а май забрави колко пъти е изневерявал на бившата си приятелка с която бяха 6 години заедно? Или забрави за голото му клипче в интернет? Няма и година от раздялата с приятелката му, с която бяха 6 год. и забремени въпросната танцьорка. Иначе много страдал, няма що. Такива боклуци трябва да бъдат cancel-нати до дупка, особено след това клипче как се хили на тази отвратителна история на другото мекотело Тити.
|
|
|
Post by calisto on Aug 1, 2023 15:34:42 GMT 2
Тото и Титито да ходят да мр****Т в някоя канафка... Как може да се кефят и забавляват на история за насилие?!
С тия публични признания, Титко не трябва ли да го арестуват? Тото не мога да го трая, толкова противен тип, че няма накъде. Но едно е сигурно, и двамата са психопати щом единият разказва как е тормозил физически бившата си, а другият се радва на историята... Боклуци абсолютни. Нека на Тото да му смъкнат целия канал и никога повече да не си показва гнусната зурла навън. А тити да ходи да се удави в сълзите си и да му се върнат всичките злини, дето е причинил. Не мога да понасям някакви малоумни комплексари, които се хвалят с това как са били и малтретирали приятелките си. Съжалявам, но такива според мен, изобщо не заслужават да са на бял свят. Господ да си ги прибира... Нямам грам емпатия към насилници, соринотсори.
|
|
|
Post by lama on Aug 1, 2023 16:50:11 GMT 2
И двамата са виновни, не е редно да се разпространяват видеа с подобни коментари, предизвикващи насмешка. Винаги съм смятала Тити Папазов за доста състрадатрелен човек и това ме шокира на макс. Поза е при него, бая агресивен е по пътищата, редовно минава на червено без да намали дори,спира по велоалеи и заплашва с бой, ако му се направи забалежка. Да не говорим и историята как се напили и решили да си сготвят собствените канарчета. Един човек трябва да не е наред с главата, за да го направи. Представям си още колко такива истории има, но не се е похвалил с тях досега. И тази щеше да остане скрита. Хич и не го притеснява, че момичето е било непълнолетно, че той е с 10 години по-голям и дори само това е подсъдно. Толкова са си повярвали всички, че са недосегаеми. Флора е с най-активна и адекватна позиция още от началото на скандалите. Харесва ми, че не я страх да говори. Бандата беше качила видеото с Тити и после го изтри, страх я било да не ѝ свалят акаунта и мина пак на закусчици и кремчета.
|
|
|
Post by Misha. on Aug 1, 2023 17:41:14 GMT 2
Същия пост на Йоко, обиколи цял интернет вчера, публикуван от един и същи мъж. Според мен тя лъже. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 1, 2023 17:51:52 GMT 2
Да вземат и тая Овчарова да я cancel-нат. Качил ѝ някой клипа в една страница ЛЮБОСЛОВИЕИ отдолу всички коментари “браво миличка, смело момиче” тия хора на всичко ще повярват. А фактът, че като говори все едно бик слушаш го слагам настрана. Как на никого не му прави впечатление, не знам…
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 1, 2023 18:28:28 GMT 2
Хайде, дишайте и благославяйте. Гергуц е дарила 3те си грама коса и си има и сертификат!
|
|
|
Post by zahir on Aug 1, 2023 18:52:04 GMT 2
|
|
|
Post by deny on Aug 1, 2023 19:14:24 GMT 2
Тити Папазов удари дъното. Дано не го гледаме как реве по телевизиите и се разкайва. Време е надутият пуяк Тото да замине в небитието. Този бездарник, с огромно самочувствие, без грам покритие, трябва да иде в девета глуха. Неграмотните писания на жена му въобще не заслужват да се коментират. Въобще всичкия ни VIP е една клоака. Защитават се в хор пияници, насилници и наркомани... Щот "не си сам/а" и "на всеки може да се случи". Блякс. П.С Мекотелото Тото се е изказал в канала си. Дрънка абсолютни глупости. Бил афектиран от ситуацията с Тити... И затова бил "скрил" клипа. Ама като Тити му я разказваше се хили като зелка. Чак сега се афектира. Мизерник. Явно мисли, че хората са прости и ще му се вържат на всичките простотии, които надрънка.
|
|
|
Post by katya on Aug 1, 2023 19:15:55 GMT 2
Тя на последният рийлс не е ли със същите очила, които Гучан е пуснал на гивауей?
Много се забавлявам как всеки пост и стана обяснителен. Оправдава се преди да в излъгала. Ако някой не е разбрал, говоря за Ганка 😏
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 1, 2023 19:42:08 GMT 2
Тая Мира Добрева и тя е един екземпляр. Пратих ѝ чата ми с Божидарка, където ясно се виждат 2 физически заплахи от нея към мен и тая ми връща този отговор: давам поле за изява на всички, които има какво да кажат. В днешния live ще извадим Проблема от конкретиката на ужасяващия случай в Стара Загора и ще говорим за насилието в града и не само по принцип! Ще се съгласите, че има такова, нали? А Вие, ако има какво да кажете по темата, сте добре дошла пред мен - в следващ разговор. Нека не нападаме персонално, моля Ви. Нека коментираме насилието - физическото. Ако Вие ми гостувате, същото ще помоля и хората, които Вас обвиняват в нещо. Нека извадим на друго ниво този диалог.
Какво значение има за кой случай ще говори? Темата общо взето е “НЕ на насилието”, а тя кани да говори открит ПРИВЪРЖЕНИК на физическата саморазправа?!? Make it make sense! Ако бях на нейно място щях да си отменя събитието, че то излизам пасивно и аз човек, който го подкрепя това 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 1, 2023 21:03:37 GMT 2
Струва ли ви се Пепе като да си е пипала устните? Така ми се видя в последното стори реклама на Лум@не.
|
|
|
Post by calisto on Aug 1, 2023 21:30:57 GMT 2
Тая Мира Добрева и тя е един екземпляр. Пратих ѝ чата ми с Божидарка, където ясно се виждат 2 физически заплахи от нея към мен и тая ми връща този отговор: давам поле за изява на всички, които има какво да кажат. В днешния live ще извадим Проблема от конкретиката на ужасяващия случай в Стара Загора и ще говорим за насилието в града и не само по принцип! Ще се съгласите, че има такова, нали? А Вие, ако има какво да кажете по темата, сте добре дошла пред мен - в следващ разговор. Нека не нападаме персонално, моля Ви. Нека коментираме насилието - физическото. Ако Вие ми гостувате, същото ще помоля и хората, които Вас обвиняват в нещо. Нека извадим на друго ниво този диалог. Какво значение има за кой случай ще говори? Темата общо взето е “НЕ на насилието”, а тя кани да говори открит ПРИВЪРЖЕНИК на физическата саморазправа?!? Make it make sense! Ако бях на нейно място щях да си отменя събитието, че то излизам пасивно и аз човек, който го подкрепя това 🤦🏻♀️ Тия са като Гана... Ползват чуждото нещастие, за да се представят като едни примерни граждани, които са против насилието, но всъщност, канят хора, които подкрепят насилието и го знаят много добре. Изроди...
|
|
|
Post by fine on Aug 1, 2023 21:38:33 GMT 2
Тото качи видео относно неодобрението към него. Тръц, нищо не каза, празни приказки, само дето се напъваше толкова. То е ясно, че изроди като онзи от Стара Загора трябва да си получат заслуженото, ама защо нищо не каза за гафа ти? Защо се смееше, когато Тити разказваше тая гнусна история? Да беше мъж и да се беше извинил, една идея по-малко противен щеше да бъде. Тук ставаше въпрос за теб, мухльо скапан и за Тити, ама много удобно си го премълча.
|
|
|
Post by deny on Aug 1, 2023 22:02:03 GMT 2
Струва ли ви се Пепе като да си е пипала устните? Така ми се видя в последното стори реклама на Лум@не. Пепе отдавна е с набодени устни. Явно скоро е подновила.
|
|
|
Post by lisca on Aug 1, 2023 22:16:27 GMT 2
Мен пък това с Тото ми е доста лицемерно и изведнъж всички станаха големи моралисти. Видеото е в нета сигурно от 3 месеца, ако не и повече. Един не видях да е потресен, в нито една социална мрежа…Няколко епизода съм гледала, този за щастие го пропуснах, Тити ми е безинтересен, но историята е безумна, от тук разбрах за нея.. Но това не променя факта, че толкова време на никой не му е направило впечатление. И нямам предвид тук, а като цяло. 🤷♀️ Ей ся изведнъж станахме много загрижени… За съжаление тук трябва да стане нещо, че да не бъдем с капаците на очите..
|
|
|
Post by lama on Aug 1, 2023 23:15:08 GMT 2
Заражда се гражданско общество, това може само да ни радва. Тото и много други вече ще се замислят на кого дават трибуна и какво е допустимо да се излъчва. Историята на Тити е последна в епизода и подозирам, че масово хората не са стигнали до нея.
Не смятам, че той има най-голяма вина, просто трябваше да се извини вчера сутринта и досега случаят с него да е приключил, а акцент да е Тити. Уж жена му ПР, майка му също, а само глупости сътвориха заради голямото си самочувствие. Как може да кажеш на хората, че не заслужават Тото, все едно е някой велик певец, гений или наистина незаменим.
За мен голямо разочарование е и това, че е откраднал текста на последната песен, която така пламенно представя как я е написал за децата си, колко време му отнело. Срамота е това. Разбирам да е певец с глас, но на един рапър силата трябва да са текстовете, иначе за нищо не става.
|
|
|
Post by fairy on Aug 1, 2023 23:42:24 GMT 2
Заражда се гражданско общество, това може само да ни радва. Тото и много други вече ще се замислят на кого дават трибуна и какво е допустимо да се излъчва. Историята на Тити е последна в епизода и подозирам, че масово хората не са стигнали до нея. Не смятам, че той има най-голяма вина, просто трябваше да се извини вчера сутринта и досега случаят с него да е приключил, а акцент да е Тити. Уж жена му ПР, майка му също, а само глупости сътвориха заради голямото си самочувствие. Как може да кажеш на хората, че не заслужават Тото, все едно е някой велик певец, гений или наистина незаменим. За мен голямо разочарование е и това, че е откраднал текста на последната песен, която така пламенно представя как я е написал за децата си, колко време му отнело. Срамота е това. Разбирам да е певец с глас, но на един рапър силата трябва да са текстовете, иначе за нищо не става. Абсолютно съм съгласна, даже ако беше се извинил, хората щяха да му симпатизират, а той се прави на велик. Скри се зад полата на жена си. За нея не знаех, че е ПР, а танцьорка. После пуснал някакво извинение, ама не точно. Не съм го гледала, защото го отследвах, както и жена му и Лъчо. Това с песента, което сега научих, мен също ме разочарова и още повече ми падна в очите.
|
|
|
Post by lama on Aug 2, 2023 0:28:03 GMT 2
За жена му не съм сигурна, така прочетох, че това била завършила в университета.
За песента е така, цялата идея е прекопирана, включително цели строфи. В описанието на видеото на Тото си е написал неговото име срещу "текст".
Оригиналът е това:
Ето пример:
Jacob What I've learnt from a soldier Every man is a son to a daughter And we only remember When we see the blood
Тото От войника съм научил, че Всеки е син на дъщеря, Но веднага си го спомняме След като видим кръвта.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 2, 2023 7:48:30 GMT 2
Това сериозно ли е? Чета текста на английски, чета на български и се чудя, колко тъп може да си, че да прекопираш толкова дословно част от чужжда песен... Не слушам Тото, както казах не съм му фенка, дори ми е противен. Ще си отделя от времето да изслушам и двете песни...
Кой знае още колко мъже имат това мислене и се забавляват на разкази за подобни издевателства над млади момичета и/или жени.
Edit: Оо да. Lama толкова си права за цялата идея.... copy/paste. Иначе песента не е лоша.
|
|
|
Post by fif on Aug 2, 2023 8:04:03 GMT 2
И аз се чудих защо текстът на Тото на места звучи супер странно, а то ето защооо.
Гергана, за да качва сертификат и да се доказва пред някои хора, значи определено чете тук и е гледала тик-ток профила, за което мноооого се радвам. И пак не много д а повярвам, че Нейната перушина е преминала успешно изискванията.
|
|
|
Post by fairy on Aug 2, 2023 8:29:28 GMT 2
Lama, благодаря за оригинала на песента. Чудя се, как може да е толкова фалшив Тото? Краде текста на песента, представяйки го за свой, за да се направи на умен, може би. Да си мислят всички, че е уникален текстописец, а истината се оказва съвсем друга 🤦
|
|
|
Post by fine on Aug 2, 2023 8:41:24 GMT 2
prnt.sc/8j0NjyFjIL1AНародната любов с повече дислайкове нека му, заслужава си да се приземи малко на земята, че се помисли за много велик. Иначе в ютуб се извинява за реакцията си.
|
|
|
Post by suzz1 on Aug 2, 2023 8:57:15 GMT 2
Избягвам да гледам подкаста на Тото, защото не го харесвам, за мен той няма покритие зад надменното си държание и просто не ме кефи. Когато съм попадала на откъси от подкаста в тик ток, ми се струваше, че неговите реакции са много пресилени, все едно дай да се смея по-силно за види гостът и публиката, колко забавен подкаст имам. Но да, както жена му казва, НИЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ и затова довечера ще спя с чорапите Edit: Тейче все иска да изкаже мнение и да защити някоя известна личност, но все не се получава... Поне да не беше ходила на протеста, след като не вижда какъв е проблемът с Тото, значи не се е и замислила, че като се присмиваме ставаме съучастници. Да, Тото не е убил човек, но както и вие казахте, има редактори и прочие, с които може да ни спести историята и смеха им.
|
|
|
Post by deny on Aug 2, 2023 9:44:34 GMT 2
Рано или късно истината излиза наяве. На Тити му личи отдалече, че е пасивно агресивен. Тото е един абсолютно измислен герой. Жена му е неграмотна и ако е ПР трябва да си скъса дипломата. Тя не може да съставя смислени изречения.
|
|
|
Post by sugargirl on Aug 2, 2023 11:40:52 GMT 2
Тото е силно ограничена личност, която по някаква странна причина (текстовете на песните му, така го хвалят в средите), е популярна. Ето ви сега тесктове на песни - крадени. Единствената причина за успеха на подкаста е, че известни хора се навиват да ходят. Начинът му на "водене" е сведен до абсолютната нула. Всичко, което казва е "мхм", "да", съгласен съм, брат", "абсолютно" и прочие конформистки фрази по ВСЕКИ казус. Е как пък по всяка тема той е съгласен с ВСЕКИ.
ПР доколкото знам е майка му, не жена му. Той много пъти е казвал, че е майка му.
Тити е алкохолик и наркоман, това е всеизвестно. Сега стана ясно, че е и мъчител на жени, с което се гордее.
Закривай!
|
|
|
Post by fairy on Aug 2, 2023 11:57:12 GMT 2
prnt.sc/8j0NjyFjIL1AНародната любов с повече дислайкове нека му, заслужава си да се приземи малко на земята, че се помисли за много велик. Иначе в ютуб се извинява за реакцията си. Така му се пада! Обаче не е пропуснал да спре коментарите, защото знае какво ще прочете там.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Aug 2, 2023 12:15:23 GMT 2
Тото никога не съм го харесвала. Има нещо неприятно в него, което винаги ме е отблъсквало. Мега надут е, без абсолютно всякакво покритие. Нито може да пее добре наживо, нито е добър като водещ на подкаста. Това с откраднатия текст е върхът на простотията, но не ме учудва. Тити Папазов също никога не съм го харесвала, но сега прибави още поне хиляда причини за нехаресването ми. Исках да попитам дали не може да я направим тази тема за инфлуенсъри и звезди? Така или иначе мн от БГ звездите рекламират продукти и се изживяват и на инфлуенсъри, та нещата се припокриват до голяма степен. Ето Тото и Тити не са точно инфлуенсъри, но ги обсъждаме тук.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 2, 2023 12:53:38 GMT 2
prnt.sc/8j0NjyFjIL1AНародната любов с повече дислайкове нека му, заслужава си да се приземи малко на земята, че се помисли за много велик. Иначе в ютуб се извинява за реакцията си. Така му се пада! Обаче не е пропуснал да спре коментарите, защото знае какво ще прочете там. По начало си бяха спрени коментарите в канала, не е заради тази случка.
|
|
|
Post by fairy on Aug 2, 2023 14:43:45 GMT 2
Все пак някой е успял да копира коментара на Телешопова в защита на Тото. ibb.co/2Nn8wVJ
|
|