|
Post by fif on Aug 3, 2023 16:42:15 GMT 2
Значи пак Гергана не е коректна, защото можеше да упомене с какво условие са приели косата… Така може да подведе хора с къси коси, че могат да дарят за цялостна перука…
|
|
|
Post by zahir on Aug 3, 2023 21:05:54 GMT 2
Тя да не се е хванала на работа, че така мистериозно не бълва сторита с малоумни въпроси по цял ден?
Ако е така ще я поздравя искрено. Тя просто НЕ става за инфлуенсър, колкото и да се пъне и да ходи с кака си на почивки. Да не говорим, че тя просто не може да намери нишата си. Каквото и да започне, се обсебва за известно време, после това нещо изчезва в небитието и тя подхваща друго. Първо се правеше на много луксозна, със сестра ѝ се снимаха на някакво събитие в Милано, уж shooting days всеки ден, модел искаше да го играе. Обясняваше как искаhigh class марките да работят с нея. Тактично замълчавам..то просто няма нужда от думи. После започна с бизнесите, играеше го голяма бизнес дама, Меморфинити, снимаше си ежедневно курсистите и измислените срещи в календара. Сега и това спря и е на вълба пътувания, влачи се с кака си и новото 20 е да показва измислени цени, за неща, които съм убедена, че не е платила. Направо се чудя кое ще е следващото, то при нея всяко чудо за три дни.
Дано се е усетила, че не става и да почнв да работи като нормален човек.
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 3, 2023 21:20:42 GMT 2
Не съм се включвала няколко дни, но ще си дам 5те стотинки.
Първо за Гана. Гледах й смешното интервю сутринта, та тя каза общо 10 думи, за бога! Супер смешно е точно тя да се оплакват от цени, при положение, че и ризата от гърба си ще свали, само и само да си изтъкне лъкшъри лайфстайла. Браво, че сте писали на асоциацията. Мисля, че ще е добре съфорумката (ако няма нищо против, разбира се) да качи скрийншот с чата. Шестото ми чувство подсказва, че след 1-2 месеца това куку ще започне да се величае, така че ще е удобно да го има в архива черно на бяло, че става въпрос за бретон.
Потресена съм от Тити, Тото и жена му. Чудя се ако на жена му или на дъщеря им им се беше случило нещо такова, Тото дали щеше да се смее на тази просташка история? Дали после женичката му, ако беше потърпевша, щеше да го защитава? Съмнявам се.
Според мен инфлуенсърите НЕ трябва да говорят за политика. И без това сульо и пульо вече се изказва навсякъде. Но инфлуенсърите ТРЯБВА да отразяват социални въпроси. Колкото повече момчета видят, че такова поведение не е ОК и е порицано от "яките" батковци и каки, толкова по-добре. Колкото повече момичета видят, че не бива да търпят насилие под никаква форма, толкова по-добре. И в този ред на мисли се сещам за едно стори на Емил Конрад. Ако инфлуенсърките вземат, че пуснат някое стори по случая няма да им се развали фийда, изграден от пратчици и процедурки. ВалериЕ ми е пример номер едно. Цяла България се тресе от случилото се, тя ми говори за храна и колко горещо и било. Аре бегай от тука.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 3, 2023 21:37:43 GMT 2
Не защитавам Тото в никакъв случай, но защо никой не каза нищо преди месец-два, като беше излъчен разговора с Тити? Аз лично съм гледала няколко подкаста с хора, които са ми били интересни, например Бербатов и братя Халваджиян. Тити Папазов ми е противен от години, изобщо не съм и пускала епизода с него, но предполагам, че хиляди хора са го гледали, защо някой инфлуенсър не коментира случката с обръснатата му приятелка тогава, а сега заклеймяват Тото, че се е смял? Отговорът е - вероятно и те тогава са се смяли...
|
|
|
Post by calisto on Aug 3, 2023 21:50:21 GMT 2
Не защитавам Тото в никакъв случай, но защо никой не каза нищо преди месец-два, като беше излъчен разговора с Тити? Аз лично съм гледала няколко подкаста с хора, които са ми били интересни, например Бербатов и братя Халваджиян. Тити Папазов ми е противен от години, изобщо не съм и пускала епизода с него, но предполагам, че хиляди хора са го гледали, защо някой инфлуенсър не коментира случката с обръснатата му приятелка тогава, а сега заклеймяват Тото, че се е смял? Отговорът е - вероятно и те тогава са се смяли... Мегсън, Мъци и още няколко тик-токърчета коментираха разговора между двата плазмодия Тити и тото и казаха, че не са били гледали преди този епизод на подкаста, и че като цяло не следят изявите на тото. Мегсън даже се просълзи, когато го коментира, тя е доста истинска и мисля, че наистина не го е гледала. А и този тото е просто като някакво таам същество, дето някой някога е чувал за него, обаче никой не се интересува от него, защото повечето хора го намират за скандално противен. А и разреваният тити никой никога през годините не го е намирал за интересен. Искам сега и титко да го подведат под отговорност за това, което си призна публично. Само че сигурно има давност...
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 3, 2023 21:50:32 GMT 2
Не съм се включвала няколко дни, но ще си дам 5те стотинки. Първо за Гана. Гледах й смешното интервю сутринта, та тя каза общо 10 думи, за бога!Браво, че сте писали на асоциацията. Мисля, че ще е добре съфорумката (ако няма нищо против, разбира се) да качи скрийншот с чата. Шестото ми чувство подсказва, че след 1-2 месеца това куку ще започне да се величае, така че ще е удобно да го има в архива черно на бяло, че става въпрос за бретон. ibb.co/f20Xks3Ето чата ми с организацията относно "косичката" на наша Гана.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 3, 2023 21:54:30 GMT 2
|
|
66 posts
|
Post by xoxoxo on Aug 3, 2023 23:24:53 GMT 2
Тото дори нямам желание да го коментирам. Не мисля, че има по-голям противняк в Интернет от него, поне за мен. Преди си мислех, че жена му просто се притеснява пред камера и затова не може да върже две прости изречения на кръст. Уви, потвърди се, че и тя е със същия брой, ако не и по-малко, мозъчни клетки. С Тейче доста си приличат. Жени на мъжете си, които в опита си да се докажат, само затвърждават, че нямат заслуги за известността си, освен “приятелката на/жената на Х”. Тейче изтри коментара си и пак тъничко мина, защото очевидно трият част от осъждащите ги коментари и в техните профили. Имаше един много хубав коментар, който, за съжаление, вече не е наличен. Цитирам по спомен: “с позьорска снимка с филтри на залеза не показвате позиция”. По-добре не бих могла да го кажа. Наум е същото леке, просто е по-прикрит.
Идвам основно обаче, за да коментирам Йоанна Петрова. С всеки следващ подкаст оставам с все по-лоши впечатления от нея. Елеонор може да не е оратор, да няма още капацитета да се изразява толкова добре, но се вижда, че е добродушна, на 100% бих предпочела нея пред самонадеяната Йоанна, с прикритата ѝ, понякога не толкова добре, злоба. Оставам с впечатлението, че на Йоанна ѝ се харесва да бъде постоянно отличавана като по-умна, по-интелигентна, всичко по-по-най. Дори мисля, че на моменти умишлено обсебва Елеонор, точно , за да бъдат винаги сравнявани двете и да изпъква тя. Винаги се натяква като я води някъде на почивка. Заведи сестра си, по-голяма си, можеш да си го позволиш явно, няма нищо лошо, но сякаш нарочно се изтъква, за да си кажат всички “Еееехх, браво на Йоанна” и не се обръща внимание на това, че така дори злепоставя сестра си, показвайки я в светлината на “глезанката на кака, която за нищо не плаща”. Имам чувството, че Йоанна нарочно оставя Елеонор дори да се излага, защото така изпъква тя. Най-пресен пример е последния им подкаст, в който коментират домашното насилие и конкретно случая с момичето от Стара Загора. Елеонор започва подкаста с типичния си весел тон и усмивка и получава от Йоанна само един осъждащ поглед и подхваща сериозната тема, като Елеонор веднага осъзнава, че не е постъпила правилно и дори го коментира. Ами не сте на живо. Изтрийте го и започнете наново. Аз също имам по-малка сестра и никога не бих я поставила в такава ситуация, в която тя да излезе в лоша светлина. При Йоанна виждам точно обратното. Уж загрижена, уж е добрата кака, ама не можа да ѝ каже “прочети една статия за случая, несериозно е да се оправдаваш, че не си запозната”, “подкастът ще е на тема домашно насилие, не е приемливо да го започнем с обичайния си тон”, “40 минути ще говорим, сериозна е темата, можеш да издържиш и без да пушиш”. Дано да греша в преценката си, но не за първи път ми прави впечатление и дори ми става жал за Елеонор, която ще е принудена цял живот да живее в сянката на “перфектната” си кака.
|
|
|
Post by fine on Aug 4, 2023 10:20:13 GMT 2
prikachi.net/image/8YDCiprikachi.net/image/8YNQhДали бившата жена на Бачорски пуска тънки намеци за барбито, че била проблем може би заради Атанаска, защото Даниел е носи на ръце? Там ми е много интересно каква е драмата между двете и Атанаска и сестрата на Бачорски.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 4, 2023 10:49:47 GMT 2
Мария БДЖ да се хвали как я хапали маймуните в Бали е просто next level stupidity. Като дава информация поне да е коректна и да не неглижира каква опасност всъщност крие ухапване от диво животно. Особено пък от маймунка в джунглата. 1. Как ще идеш в гората на маймуните без храна за маймуните… известни са с това, че крадат и НЕ се плашат от хората. 2. При ухапване от майнуна трябва да идеш да си биеш една инжекцийка… да се сеща коя е? Лично аз нямам проблем с ухапвания от животни, но е хубаво да се информира човек и да информира коректно и другите. Не да си снима ухапването все едно е нещо нормално. Ми утре ще я захапе някоя отровна змия ама тя каквато е тъпичка и това ще снима. Не е виновна маймунката, а тя че отива неподготвена и не си информира любимата аудитория какво се прави в такива случаи… 🤦🏻♀️ Написала, че било през панталоните бля бля… ми изглежда си като ухапване, което е успяло да пробие кожата, а не е само повърхностно. Макар, че примерно ХИПОТЕТИЧНО ако имаш одраскване (от вида котка) също трябва да ти бият против бяс 😳
Не знам, не знам… написала, че имало клиники ама защо, по какъв случай. Както и да е.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 4, 2023 11:10:45 GMT 2
prikachi.net/image/8YDCiprikachi.net/image/8YNQhДали бившата жена на Бачорски пуска тънки намеци за барбито, че била проблем може би заради Атанаска, защото Даниел е носи на ръце? Там ми е много интересно каква е драмата между двете и Атанаска и сестрата на Бачорски. И аз да съм на нейно място и аз ще се сърдя. Всяка срещната може да е следващата на нейно място 😂 Все пак и тя така на някакво събитие се е запознала с него и "магията" станала.
|
|
|
Post by zahir on Aug 4, 2023 11:17:17 GMT 2
Бившата на Бачорски пуска сторита днес как ТЯ е организирала рождения ден на момиченцето. Според мен Настаска се опита да си припише някои заслуги ама я скастриха...
|
|
|
Post by babyshark on Aug 4, 2023 11:31:54 GMT 2
Бившата на Бачорски пуска сторита днес как ТЯ е организирала рождения ден на момиченцето. Според мен Настаска се опита да си припише някои заслуги ама я скастриха... Да, така е. По-нагоре бях качила и снапшот от коментара на сестра му Рози. Беше под една от снимките на Атанаска, но го е изтрила и затова сестрата си го беше споделила на стори после. Има някаква драма определено.
|
|
|
Post by 🌸 on Aug 4, 2023 11:55:08 GMT 2
Бившата на Бачорски пуска сторита днес как ТЯ е организирала рождения ден на момиченцето. Според мен Настаска се опита да си припише някои заслуги ама я скастриха... Да, така е. По-нагоре бях качила и снапшот от коментара на сестра му Рози. Беше под една от снимките на Атанаска, но го е изтрила и затова сестрата си го беше споделила на стори после. Има някаква драма определено. Още в началото, когато "пробиваха" на инфлуенсърския пазар, следях само профила на Атанаска и Бачорски. Още тогава си мислих, че Емели е тяхно общо дете и си казвах "Брех, много смело с толкова малко дете, веднага да чакат друго" (не ме разбирайте по грешно). После разбрах, че всъщност картинката е друга, просто Атанаска според мен се прехласва, че много гледа децата и се уморява много покрай тях, защото знае, че децата са слабост на Даниел🤷🏼♀️. Размишлявам си малко. На доста видеа и в подкасти е казвала колко много се измаря, а в същото време на семейната почивка, която явно беше безплатна от Воя в Св.Влас, бяха с майка ѝ и в различни стаи с децата. Не знам, ама ще им гледам панаира с реалитито.😂
|
|
|
Post by babyshark on Aug 4, 2023 11:58:32 GMT 2
Ами да, много се изморява. Все пак са всеки месец някъде без децата, отделно взеха майка й да живее с тях за постоянно🤣 Искам и аз да се изморявам толкова, ама уви.
|
|
|
Post by tonita822 on Aug 4, 2023 12:16:04 GMT 2
Нещо любопитно от Бачорски. Вчера ми изниква снимка, качена от Атанаска по повод рождения ден на момиченцето и отдолу коментар от сестрата на Бачорски. Поздравяваше майката на Емели - Емилия за партито и за цялата организация. Та тъкмо да цъкна на коментарите и това беше заметено, а пък на стори сестрата си качи отново същото послание с #speechrights. Много й се иска на Атанаска всичко да е розАво и всички да мислят, че и двете деца са нейни и тя ги гледа , ама уви. Изпростя ми още повече. Също ми прави впечатление, че като взимат Емели при тях то задължително ще заработва детето - я бански ще рекламират, я фотосесийка... prikachi.net/image/89saq
|
|
|
Post by tonita822 on Aug 4, 2023 12:18:13 GMT 2
Нещо любопитно от Бачорски. Вчера ми изниква снимка, качена от Атанаска по повод рождения ден на момиченцето и отдолу коментар от сестрата на Бачорски. Поздравяваше майката на Емели - Емилия за партито и за цялата организация. Та тъкмо да цъкна на коментарите и това беше заметено, а пък на стори сестрата си качи отново същото послание с #speechrights. Много й се иска на Атанаска всичко да е розАво и всички да мислят, че и двете деца са нейни и тя ги гледа , ама уви. Изпростя ми още повече. Също ми прави впечатление, че като взимат Емели при тях то задължително ще заработва детето - я бански ще рекламират, я фотосесийка... prikachi.net/image/89saq Лично на мен тая Атанаска ми е супер грозна с тая уста като на жаба и си личи колко е елементарна. Всъщност тя не знае къде се намира, опънала Бачорски, роди му дете и се помисли за топ баровката.но си остава куха лейка
|
|
|
Post by fif on Aug 4, 2023 13:38:43 GMT 2
Само при мен ли не се отварят линковете?
|
|
|
Post by emmilie on Aug 4, 2023 14:25:43 GMT 2
Тя Атанаска, даже на профила си е писала Travel family, TWO KIDS 😬 то много хубаво, да вижда Емели, като свое дете, ама чак пък 🤷🏼♀️ малко, като на Гана историята, която не обичала да оставя работата за последния момент и замъкна детето на Гучан за дрехи, за първи учебен ден🙄 ЮНИ месец
|
|
|
Post by precious on Aug 4, 2023 15:23:34 GMT 2
Май наистина имат някаква драма Атанаска и сестрата Рози. Всички сторита ми се струват насочени към Атанаска.
|
|
|
Post by fine on Aug 4, 2023 15:32:57 GMT 2
Божее на Николчето новият проект всъщност е облекло 😳 изглежда потресаващо, за една тениска с малка бродерия - 35лв и като платиш доставката 40лв. На мен материята ми изглежда ужасна поне на снимката... не знам как го мисли, но не мисля, че са достъпни цени. Вижте и роклята, която буквално прилича на обикновена тениска просто oversized, а за десента на късите гащи, дори няма нужда да коментирам 😂 ibb.co/cLcDVShibb.co/RT8kXrdibb.co/MhcZLqX
|
|
|
Post by precious on Aug 4, 2023 15:40:26 GMT 2
Това Николче няма ли ютия?! Ако е реклама не знам кой нормален бранд би платил…
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 4, 2023 19:30:24 GMT 2
Това ми мязат на дрехи от Shein, те пристигат така намачкани
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 4, 2023 22:33:30 GMT 2
Страшна мърла е тази Никол, не стига че по принцип си има нечистолътен вид, не можа ли поне за снимките да ги изглади тези дрехи, нали иска да ги продава...
|
|
|
Post by sugargirl on Aug 5, 2023 0:01:58 GMT 2
Гледам си аз Любо Жечев по случая с Тото, очаквано видео, имайки предвид мнението на Любо за Тото, което не е ласкаво и не е от вчера. И после YT ми рекламира видео на Емил Каменов. Който доста се е хвалил за побой над бивша. И работи за Любо. Тази вечер мисля приключих с бг соц. медиите. Не мога повече с тези двойни и тройни стандарти. А харесвам Любо.
За разведряване на обстановката: тази Николче ли каква е, за която питах преди месеци защо не си глади дрехите, продължава да не глади. А и кадрите са такива, че чужда марка и едно евро няма да даде за реклама. Ужас!!!!
|
|
|
Post by diamond on Aug 5, 2023 16:52:05 GMT 2
Ще ми се както Тото беше кенсъл, така и Пепе да е кенсъл. Не см гледала подкаста с Тити, не харесвам самия Тото, макар и да бях започнала да гледам някои от подкастите му. Той е неадекватен като цяло, та едва ли е осмислил на момента какво му говори Тити, който за мен е този, който трябва да бъде кенсълнат повече, отколокото Тото. /не защитавам последния, но пък 3 месеца видеото да седи така и никой да не се възмути също ми е малко двоен стандарт/. Гането и то е за кенсъл, ама тогава няма да имам доза криндж в деня си.
|
|
|
Post by minniemouse on Aug 5, 2023 16:52:43 GMT 2
Някой може ли да ме светне как Атанаска се е намъкнала при Бачорски? Тя ли е причината за разялата им с първата му жена? Нещо много абсурдно и долничко начало на връзката им ми изглежда предвид, че детето е нямало година и започват общите снимки с Атанаска. Емилия трябва да има много здрава и силна психика да играе ролята, че й е все тая и да позволява този цирк с детето й(имам предвид заработването и two kids, на профила на Атанаска)
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 5, 2023 17:45:15 GMT 2
Някой може ли да ме светне как Атанаска се е намъкнала при Бачорски? Тя ли е причината за разялата им с първата му жена? Нещо много абсурдно и долничко начало на връзката им ми изглежда предвид, че детето е нямало година и започват общите снимки с Атанаска. Емилия трябва да има много здрава и силна психика да играе ролята, че й е все тая и да позволява този цирк с детето й(имам предвид заработването и two kids, на профила на Атанаска) В подкаст той беше разказвал, как са се имали в приятели много години, но малко преди раждането на дъщеричката му тя му се обадила за някакъв РД и му предложила да се видят, и така станало всичко. Както и че го е предупреждавала преди подкаста да внимава много какво говори, за да не я изложи.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 5, 2023 19:48:08 GMT 2
Някой може ли да ме светне как Атанаска се е намъкнала при Бачорски? Тя ли е причината за разялата им с първата му жена? Нещо много абсурдно и долничко начало на връзката им ми изглежда предвид, че детето е нямало година и започват общите снимки с Атанаска. Емилия трябва да има много здрава и силна психика да играе ролята, че й е все тая и да позволява този цирк с детето й(имам предвид заработването и two kids, на профила на Атанаска) В подкаст той беше разказвал, как са се имали в приятели много години, но малко преди раждането на дъщеричката му тя му се обадила за някакъв РД и му предложила да се видят, и така станало всичко. Както и че го е предупреждавала преди подкаста да внимава много какво говори, за да не я изложи. В кой подкаст е това?
|
|
|
Post by destiny on Aug 6, 2023 8:11:01 GMT 2
|
|