|
Post by precious on Jul 30, 2023 20:11:44 GMT 2
Този направо проби дъното.. Какво значение има дали момичето е умно или глупаво?! Никое човешко същество не заслужава подобно нещо! И този глупак има дъщеря. Никой не е застрахован, ама какво ли разбирам аз!
|
|
|
Post by chikitta on Jul 30, 2023 20:28:45 GMT 2
Нашите инфлуенсъри пак не вземат отношение по наболелите теми. Видях само Християна от Айде бг и Вяра да са изказали позиция, Ивана само беше споделила някакво събитие, свързано с това. Не им ли е работата да взимат отношение по такива въпроси? Да обяснят на аудиторията си как да се пазят от такива хора, как да си подбират кръга, как да помогнем на някой в такава ситуация? Или щом са си постнали тъпата анкета и новото червило, няма дертове?
|
|
|
Post by diamond on Jul 30, 2023 21:09:40 GMT 2
Джаферович по повод на какво го е казал това? По повод историята с момичето от Стара Загора. Стига, бе! Сериозно? Тоя също трябва да е публично разпространен какви глупости говори! Заради такова мислене сме на това положение! И наистина - повечего БГ инфлуц от тези, които следя, не споделиха никаква информация. Единствено Ивана Онат сподели за протестите, а Ипси сподели и послание. Но какви ги говоря - все пак повечето от "елита" подкрепиха Белослава за това, че е шофирала пияна. Болно общество.
|
|
|
Post by pdimitrova on Jul 30, 2023 21:34:35 GMT 2
Момичета, наистина ли очаквате някакъв отзвук от тази паплач, наречена БГ инфлуенсъри?? Същите тези, дето пият и се качват зад волана? Същите, които се възмущават от войната по пътищата и в същото време пускат сторита шофирайки. Тези, които ги интересува само поредната безплатна почивка или онези, които празнуват празниците си, за да има материал за инстаграма и всичко трябва да е супер инстаграмъбъл? Кога за последно някой от тази паплач направи нещо значимо?? Ей така да даде добър пример на аудиторията си? Масово всички са коне с капаци, не гледат новини, не ги интересува какво се случва в държавата, само дай процедурки, пратки, giveaway, unboxing, почивка на аванта. Повръща ми се и в такива моменти ми е много тъжно в каква реалност живеем и само се моля нещата един ден да тръгнат към по-добро. Поне нашите деца да живеят в по-нормално общество, за нас вече е късно.
|
|
|
Post by katya on Jul 30, 2023 21:36:06 GMT 2
И Адри имаше сторита по въпроса. И онази оперната певица също, Михаела или там както се казваше.
Въпроса не опира само до инфлуцките. И за насилието, било то домашно или над животни, и за хомосексуалните връзки( и това четох някъде, че девойчето предпочело момиче, пред този изрод), но в тая пуста държава като повечето важни неща, за съжаление се обръща внимание на грешните неща. Не ми се коментира по темата.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Jul 30, 2023 21:51:33 GMT 2
Тоя Джаферович що не стои под чехъла на "умната" си жена, на която емоционалната интелигентност и самообладание е колкото на една джапанка?! Защото ние още помним как беше ритала колата на жена с дете в колата и как беше псувала като каруцарка в присъствието и на нейните отрочета. Тръгнал нашият да размишлява и да дава определения с празната си кратуна. То пък той като си е избрал такава жена, какво показва?! Отвратителни са и той, и жена му... На мен лично той много ми опротивя, когато не се беше явил на представянено на книга на Георги Бърдаров. Един блестящ автор, какъвто е Георги Бърдаров, да напише книга за теб и ти да не го уважиш, защото хърватският национален тим имал... мач! Май неумният в крайна сметка си ти, мили ми Джаферко.
|
|
|
Post by lama on Jul 30, 2023 23:31:13 GMT 2
Ние, нашите и кучето май съкратиха пътуването значително, вече са си в България.
В крайна сметка, бяха в Индия, Виетнам, Индонезия, Австралия, Френска Полинезия, САЩ и Исландия. Разбира се, се наложи да попроменят държавите спрямо билетите, но до САЩ беше половината от предвиденото, след това трябваше да обикалят Южна Америка. Бяха набелязали Перу, Бразилия и Аржентина,както и изцяло прескочиха Африка, а по план щяха да ходят в Маракеш.
|
|
|
Post by veereto on Jul 31, 2023 6:58:22 GMT 2
Когато ставаше въпрос за политика бях на мненние, че по-добре инфлуенсърите да не изказва тмнение, но сега се е случило нещо отвратително, от което никой не е застрахован и те отново мълчат. Важни са им само пр пратките, почивките и поредния хонорар, една пасмина, която заслужават да им дръпнат шалтера и да трябва да си търсят работа. Как пък едно строи не им се откъсна от сърцето да споделят поне за протеста, но нали не са получили хонорар и защо да си правят труда. В тик ток доста хора хора също са афектирани от случилото се, но познатите ни лица са над тези неща.
Никога не съм харесвала семейство Джаферович, винаги са ми били много противни, а с действията си затвърждават мнението ми.
|
|
|
Post by suzz1 on Jul 31, 2023 8:51:45 GMT 2
Прикачвам един линк, защото не намерих видеото в тик ток на Овчаровата, в което говори за случая с момичето от Стара Загора - www.facebook.com/100046281587257/videos/117078504799469?idorvanity=391539010952192Да, права е с по-голямата част от нещата които казва, НО ЗАЩО ЗА БОГА говори по този отвратителен начин Може къде, къде по-адекватно да си изкаже мнението, аз не можах да изгледам пренасацията й до края, не знам за вас. На моменти ми ставаше неудобно да гледам пресъздаването на мъжките роли...
|
|
|
Post by chikitta on Jul 31, 2023 9:12:56 GMT 2
Идвам да докладвам за новото видео на Вяра - толкова надменна, че не съм очаквала. Призовава да не и вменяват вина, че не качва често, защото тя много добре знаела коя е и такива манипулации не и минавали. Това е в резюме, доста такива неща изприказва.
|
|
|
Post by vivi on Jul 31, 2023 9:25:29 GMT 2
За мен е много странно и даже безвкусно точно Дари Овчарова да се изказва по темата, при положение че гаджето й е затворник (по ваши думи, ако някоя знае за какво е бил ако може да сподели), а тя самата говори постоянно как ще набие някой, как се е била в миналото, имаме и доказателства че заплашваше буквално до оня ден също. Когато Валерия беше качила голото 10 годишно дете на стори, Дари отново я подкрепяше. И аз вече почвам да се чудя дали не е по добре че повечето просто мълчат.
|
|
|
Post by fine on Jul 31, 2023 9:36:13 GMT 2
За мен е много странно и даже безвкусно точно Дари Овчарова да се изказва по темата, при положение че гаджето й е затворник (по ваши думи, ако някоя знае за какво е бил ако може да сподели), а тя самата говори постоянно как ще набие някой, как се е била в миналото, имаме и доказателства че заплашваше буквално до оня ден също. Когато Валерия беше качила голото 10 годишно дете на стори, Дари отново я подкрепяше. И аз вече почвам да се чудя дали не е по добре че повечето просто мълчат. Мъжът и беше споделил в неин лайф в тикток, че бил в затвора(няколко месеца, но по-малко от година със сигурност), защото се бил събирал с грешните хора и искал да изкара бързи пари доколкото помня. Най-вероятно се е занимавал с наркотици, друго не ми идва наум по това описание.
|
|
|
Post by nessap99 on Jul 31, 2023 9:42:54 GMT 2
За мен е много странно и даже безвкусно точно Дари Овчарова да се изказва по темата, при положение че гаджето й е затворник (по ваши думи, ако някоя знае за какво е бил ако може да сподели), а тя самата говори постоянно как ще набие някой, как се е била в миналото, имаме и доказателства че заплашваше буквално до оня ден също. Когато Валерия беше качила голото 10 годишно дете на стори, Дари отново я подкрепяше. И аз вече почвам да се чудя дали не е по добре че повечето просто мълчат. Да… доста интересно, до вчера скачаше на бой днес говори против. Гледа да натрупа още малко трафик, нали е голямата работа. Ама как да го обясниш всичкото това на идиотите дето ги следват и харесват ей такива като нея и всички останали безсмислени инфлуцки. Нищо лично ама Мария БДЖ защо изпитва нуждата постоянно да ни пита и да познаваме къде и какво прави? В тоалетната си, се*еш… грозно ама айде стига, нормални, пораснали хора дали ще тръгнат да ѝ отговарят на тъпите въпроси засягащи само нея. Имам чувството, че 90% от аудиторията на тия хора са индийчета, а останалите 10%- дечица. Само те биха се вълнували, че чак да познават кой къде е и какво прави.
|
|
|
Post by veereto on Jul 31, 2023 10:00:02 GMT 2
Не бих сравнила подкрепата на тази към Валерия и историята със снимката и сегашния случай. Въпрху въпрсоното дете не е имало насилие. Смущаваме това, че някъде подобни неща не се слуват за пръв път, а са станали нормална част от ежедневието, за които никой не смее да говори, че някой се е опитал да каже нещо, но никой не го е чул
|
|
|
Post by sisi on Jul 31, 2023 10:19:35 GMT 2
Олее, на Мария бдж.. майка и е разкошна Много ми хареса и музикалното и изпълнение. Много затрогващо беше, за разлика от дразнещите децибели на близначките. Хем Мария има прилика с майка си, но грам не е взела от харизмата и красотата на тази жена.. За интелект не бих говорила, тъй като не познавам майката, но това което виждам - разликата е гранде. Родителите и ми напълниха душата
|
|
|
Post by calisto on Jul 31, 2023 10:26:16 GMT 2
Идвам да докладвам за новото видео на Вяра - толкова надменна, че не съм очаквала. Призовава да не и вменяват вина, че не качва често, защото тя много добре знаела коя е и такива манипулации не и минавали. Това е в резюме, доста такива неща изприказва. Уау, сериозно ли? Не съм гледала новото видео, но ще го видя днес. Това наистина е нагло предвид че има хора, които са се абонирали за канала й и плащат всеки месец такса, за да гледат видеата по-рано, а тя не качва по сума ти време. Харесваше ми, че беше различна от другите, но заради такова изказване, аз бих отследвала... Тя поне изказа някакво мнение за случая с пребитото момиче, Емил Конрад също имаше стори, Даринка Овцата я изтраях само 10 секунди и мисля, че има злоба повече от насилника на момичето.... По повод на това, че инфлуцките не се изказват за такива наболели теми. Xmillita имаше стори, в което отговаряше на въпрос защо не се изказва по никакви такива теми и тя каза нещо от рода на, че не искала да се цапа с негативна енергия и каналът й бил посветен само на позитивните неща. Т.е. тя негативни нямало да коментира... Никога... Ако е за платени пратки, ще си счупят краката да правят видеа.... Нагляри.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Jul 31, 2023 10:40:38 GMT 2
Любо Жечев има видео по темата. Всъщност началото на видеото е осъждащо зверството в Стара Загора. След това се е заел да изчете Истанбулската конвенция .
|
|
|
Post by sisi on Jul 31, 2023 12:04:35 GMT 2
Този път доста инфлута отразиха зверството, но някои си държат само на положителното съдъражание. Валери беше обяснявала в последното видео, защо не качва подобни неща...
|
|
|
Post by pandora on Jul 31, 2023 12:19:00 GMT 2
Понеделник следобяд.. ГанчУ и Ганка още не са ни питали дали акаме или обичаме мушмули за следобедна закуска.. Явно профила в тик-ток е допринесъл за драма в семейството. Или Ганка просто ще избухне с нещо ново, сякаш нищо не се е случило. Интересно ми е Плешко дали вече съжалява, че напусна "сигурната" си работа и факта, че всички му се подиграват само за да попътува малко и да кара Нисана на кака Веси
|
|
butterfly
God
I'm not anti-social, I'm anti-idiot.
|
Post by butterfly on Jul 31, 2023 12:45:29 GMT 2
Аз се чудя къде изчезна Снежана Атанасова, дано всичко е наред при нея. Тази година роди, или поне така обяви, качваше сторита, но в последно време не съм я засичала. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Jul 31, 2023 12:49:13 GMT 2
Съфорумка питаше за изобличителния профил на Гергана в Тик ток - ето така ще го намерите: geryslies Гледам започна да събира последователи. Хубаво е повече хора да видят повече за 'лъжливото овчарче"
|
|
|
Post by Victoria on Jul 31, 2023 13:08:35 GMT 2
Мъжа на Дарина е бил в затвора година или две за разпространение на наркотици. Самата тя е употребявала до преди да забременее и не го отрича. Тя дето обяснява как се биела и заплашва с бой ли намери да се изказва.. Даже имаше клип, в който се оплакваше от съседите си,че и правили забележка,че се биели и карали с мъжа и добре, че родила да се кротнат малко. Нещо такова беше.. Смятай бременна се е била с него или той с нея и вече е много против домашното насилие.
Аз съм възмутена от случая с момичето с 400 шефа и смятам,че е редно всички хора, а особено жените да излезем на шествието днес, за да може това да спре..
|
|
|
Post by zahir on Jul 31, 2023 13:13:40 GMT 2
Тази Овчарова не знам от къде изпълзя ама е турбо селянка. Не че нещата, които казва не са истина ама е толкова неприятна, брррр...и тя ли го играе инфлуенсър?!
Живо се интересувам Гергуци къде се е затрила? Искрено се притеснявам. Няма анкети, няма shooting days, няма поучения как да се държи една дама, въобще животът ми отива на зле без тази пътеводна светлина. Предлагам да направим залагания как ще се завърне с "ПгхриАтели, имам голяма НОВИНА"
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Jul 31, 2023 13:20:06 GMT 2
Тази Овчарова "турбо селянка" дори не е достатъчно, за да я опише. Мен ме хваща срам, че и аз съм жена и майка и тази също като я гледам. Грозно, пошло, недопустимо поведение. И най-лошото, че има някаква трибуна. Абсолютен упадък...
|
|
|
Post by nessap99 on Jul 31, 2023 13:55:11 GMT 2
За Божидарка и аз знам, че май не бил няколко месеца, а повече мъжа ѝ в затвора. Другото с това, че се бият не го знаех ама ако мислят, че едно дете ще им оправи мизериите- лъжат се. Най-много да задълбочи проблемите им. Каквото набързо съм прехвърляла преди от видеата ѝ (лесно се скипват, все пак на повечето се кълчи, а на останалите заплашва) знам, че даже някакви писма са си писали докато го е нямало, което не звучи като малко време. А само да кажа, миналият ден като имах тая драма с нея тя ме заплашваше как ще ме вкарва в болница и ми се смееше по гласови с думите “гледай само утре да не ти отворя профила и да пише user not found”, успокоих я, че няма как да стане, защото не ме плаши. Познайте дали на следващия ден не бях АЗ блокирана от НЕЯ. 🤷🏻♀️ Тя е олицетворението на всичко грешно в една жена.
Edit: сега пак ми излезе ново нейно видео във fyp, където говори за някакви екстеншъни… уау, трябва да си направим рекламата след като сме поговорили малко за важните теми. Грамотната Божидарка пише “поТдръжка”… няма да я поправям, че първия път, в който започна да се заяжда с мен беше, защото пак нещо беше изцепила неграмотно с вечното оправдание “аутокоректа”. Ех, дали и сега той ще е виновника, как ми се иска да пита някой в коментар. 😂😂
|
|
|
Post by katya on Jul 31, 2023 16:40:43 GMT 2
Тази Овчарова не знам от къде изпълзя ама е турбо селянка. Не че нещата, които казва не са истина ама е толкова неприятна, брррр...и тя ли го играе инфлуенсър?! Живо се интересувам Гергуци къде се е затрила? Искрено се притеснявам. Няма анкети, няма shooting days, няма поучения как да се държи една дама, въобще животът ми отива на зле без тази пътеводна светлина. Предлагам да направим залагания как ще се завърне с "ПгхриАтели, имам голяма НОВИНА" Сестра и я тагваше вчера , Гучан и той. И яденето в Емар опита. Имаше и стори как се пускат на въже в гората.
|
|
|
Post by sisi on Jul 31, 2023 16:41:18 GMT 2
Мария Бдж... са във Бали. Казва, че : "няма такова място!" - пък аз се чудя, тя какво ли друго е видяла, че да сравни Светят си с фенерче, явно няма достатъчно осветление вечер. Снимала се в гръб ,ама тя е доста груба отзад..освен, че няма никакви женски извивки, извяди и походка на паток Ще гледаме тези дни криндж и от там.
|
|
|
Post by suzz1 on Jul 31, 2023 16:48:30 GMT 2
За мен е много странно и даже безвкусно точно Дари Овчарова да се изказва по темата, при положение че гаджето й е затворник (по ваши думи, ако някоя знае за какво е бил ако може да сподели), а тя самата говори постоянно как ще набие някой, как се е била в миналото, имаме и доказателства че заплашваше буквално до оня ден също. Когато Валерия беше качила голото 10 годишно дете на стори, Дари отново я подкрепяше. И аз вече почвам да се чудя дали не е по добре че повечето просто мълчат. Точно това си мислих, че е прихванала абсолютно същия манталитет, който описва.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Jul 31, 2023 18:35:37 GMT 2
Спокойно съфорумки, Гането се завърна! Били са с Плешко (и кака) на Емар за 2 дена с багаж за 10. Сега ще гледаме снимчици и тъп рийл за “КоЛкО Ни СтРуВаШе?”. На никой не му пука.
|
|
|
Post by zahir on Jul 31, 2023 19:09:18 GMT 2
|
|