|
Post by precious on Sept 7, 2023 11:19:42 GMT 2
Ахахха, сега отворих овчарката. Какво му има на това момиче, какво е това кривене, все едно е с някакви ментални проблеми. Толкова пък да те засегнат някакви ниски и дебели лелки, че 5 от 6-те ти сторита да са за тях.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 7, 2023 12:28:45 GMT 2
Ами тая луда гъба и без това представя детето като нейно и го "подготвя" за училище през юни, няма да се учудя ако това е Мика в нейната глава. А тази до кога ще кара и ще снима?!! Виждат се как се разминава с коли и камиони, тя си снима и мячи с протяжния си глас.. Най-работеща е тя, ти са ангажименти, то е чудо, не спира да мрънкЯ. Моля да я качите в профила в инстаграм. prikachi.net/image/26IRPМале, изглежда като някой мъртвец... и това ми дава съвети за козметика, грим и т.н..... Майко!
|
|
|
Post by zahir on Sept 7, 2023 12:31:57 GMT 2
Хахахахахаа тая ОвцаРова е страшна селянка 😂 Иронията и особено самоиронията са висш пилотаж и се отдават на интелигентни хора, в което определение госпоЙцата видимо не влиза. Благодарение на нея съществувал едва ли не форума.. Сестро, тоя форум го има от бая време преди ти да залееш интернета с простотия и мЙекане. Гледай си там прИпаратИтИ не е за тебе тая работа. Чао 😋
|
|
|
Post by veereto on Sept 7, 2023 12:42:17 GMT 2
Ахахха, сега отворих овчарката. Какво му има на това момиче, какво е това кривене, все едно е с някакви ментални проблеми. Толкова пък да те засегнат някакви ниски и дебели лелки, че 5 от 6-те ти сторита да са за тях. Менталните проблеми явно са присъщи за почти всички, които се изявяват в СМ. Ако наистина не й дремеше за темата нямаше през ден да я коментира. Явно доста се засяга, но като се намерят шепа ограничени хора, които да ги величаят и се самозабравят. Дарке-овчарке, тази тема съществува от преди ти да се научиш как се влиза в ИГ.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 7, 2023 13:28:57 GMT 2
Хахахаха, тази Овчарова знае ли, че поне 2\3 от форума няма идея коя е? Аз я бях отворила веднъж, коментираше скандала с ергенката 2. Толкова се потресох колко е проста, че затворих веднага.
Предлагам да започваме залози с каква нова гучинска драма ще се завърне Ганица. Аз залагам, че последния месец живота и се е преобърнал поне 3 пъти на 360 градуса, демек след завръщането си ще е същото куку.
Пепа в момента ми изглежда като зайчето от реклама на дюрасел отпреди 10 години, само че след като е пробягало няколко мили. Мърлява, изцедена, не знае къде се намира... Не мога да повярвам колко е неадекватна, онзи ден с 24 каратова усмивка до ушите коментираше за бедствието по южното черноморие. Пълна психопатка, толкова е свикнала с фалшивата си усмивка, че дори не знае кога да я свали от лицето си. Относно изказването на съфорумката за нейните партньори - дали Пепе някога се е замисляла, че нейните приятелки най-вероятно внимателно са си подбирали партньорите, след това внимателно са 'посяли и поливали' взаимоотношенията им, за да може сега да 'жънат' такъв тип отношение? Не всички като нея правят дете от първия срещнат след 2 месеца връзка. Да не говорим, че с мъж като Иво абсурд да получи сериозно отношение. Вие представяте ли си го да седи и да гледа 3те деца, докато тя се напива по дискотеките? Щото това Ф3, "несериозния", редовно го правеше.
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on Sept 7, 2023 14:27:38 GMT 2
Овчарке, за последно споменавам персоната ти. Не съм те видяла в Лили, видяхме те как седиш в зоната за хранене, детето ли си кърмеше не знам. Ама явно и други хора като те видят и бягат. Защо ли 🤮
|
|
|
Post by fine on Sept 7, 2023 14:36:24 GMT 2
Овчарке, за последно споменавам персоната ти. Не съм те видяла в Лили, видяхме те как седиш в зоната за хранене, детето ли си кърмеше не знам. Ама явно и други хора като те видят и бягат. Защо ли 🤮 хахаха и аз идвам от това стори. И аз ако я видя с тоя проскубан перчем на главата и четината на очите бих избягала честно казано 😂😂 а и не виждам нищо лошо, аз като видя, че някой идва на стилажа на който гледам червило или нещо друго и аз бих се дръпнала, ама то това го правят възпитаните хора, а селяните като тая си мислят, че са толкова ларж, че всеки я разпознава и бяга от нея особено с мъж. Всички трябва да се страхуваме нейно височество мис Стара Загора да не ни открадне мъжа, че горко ни. Само като и видят гнездото на главата и ще и паднат на колене. Едит: не се сдържах просто 😂
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on Sept 7, 2023 14:45:04 GMT 2
Овчарке, за последно споменавам персоната ти. Не съм те видяла в Лили, видяхме те как седиш в зоната за хранене, детето ли си кърмеше не знам. Ама явно и други хора като те видят и бягат. Защо ли 🤮 хахаха и аз идвам от това стори. И аз ако я видя с тоя проскубан перчем на главата и четината на очите бих избягала честно казано 😂😂 а и не виждам нищо лошо, аз като видя, че някой идва на стилажа на който гледам червило или нещо друго и аз бих се дръпнала, ама то това го правят възпитаните хора, а селяните като тая си мислят, че са толкова ларж, че всеки я разпознава и бяга от нея особено с мъж. Всички трябва да се страхуваме нейно височество мис Стара Загора да не ни открадне мъжа, че горко ни. Само като и видят гнездото на главата и ще и паднат на колене. Едит: не се сдържах просто 😂 Пхахахах интересно сега това дали ще го качи на стори? 😂 едвааа лиии, нали си лъже “аудиторията”, които са същите тъпунгери като нея. Няма връзка с главния мозък това момиче, честно. 😅 и яз винаги се дърпам някой като иска да вземе или разгледа нещо. И пак заплашва накрая “кво щеше да стане” и какво щеше да стане? Щеше с бебето си да ме набие в магазина ли? Поредният кукумицин 🤓
|
|
|
Post by fine on Sept 7, 2023 14:46:13 GMT 2
Аз се чудя Гучи и Дерая съревновават ли се коя е по-откачена и неадекватна или просто е вродено при тях да качват тъпотии. Дерая вчери със стори как имала спешна среща точно по време на благотворителния мач.. на 6ти Септември (почивен ден) и то в 17:00. Ама иначе предишни дни качва сторита как работи от плажа. Айде бе, как така става това? Ама как пък точно тази спешна среща не можа да я отмениш? 😂 и после качва това стори ibb.co/CvDY8hgИгнорирам текста с антибиотиците, ама кой е казал, че нямало смисъл от мача? Или пак се роди поредната тъпотия във великия и ум. И след като толкова говореше как трябва да отидем на мача, как да се видим с нея там и накрая да излезе с оправданието за спешната среща, шизофрения не прощава братче. Пий си хапчетата
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 7, 2023 15:37:23 GMT 2
Влезте, да видите сторитата на Деница, в които говори за нас, тези които стоим зад никнеймове и със снимки на анимационни герои, колко сме били жалки и нямаме личен живот от "онзи форум всеизвестния в който плюят инфлуенсъри". Естествено казва, как е достигнала информация до нея, СЛУЧАЙНО. Как все достига до тях случайно, айде стига седят и четат. Аз съм една от тези, които я е коментирала тук и бих й го казала от моя профил и 1 път се опитах, обаче бях блокирана... Като сте толкова докачливи, как да ви го кажем Влезте й вижте сами, колко нагло се държи, защото са сторита на видео и не мога да ви ги кача, но тази е жалка.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 7, 2023 16:01:55 GMT 2
Гледах за пръв път тази Овчарова, за да знам какво коментирате и телефонът ми заби. Не е добре с главата. На Деница сторитата също видях. Искам да им кажа и на двете, защото очевидно четат тук: Уважаеми, научете се да приемате критика, тя е част от живота. Няма нищо лошо хората да си изразяват мнението, това, че е негативно и на вас не ви харесва, е друг въпрос. Освен това, не е задължително да сме лелки или пък нещастни в личния си живот, за да коментираме. Значи може хора да се обединяват за коментиране на книги, артисти, певци, а не може за инфлуенсъри? Ами направете нещо хубаво, че да го изкоментираме и да ви похвалим! Няма една от вас да е известна с нещо хубаво и аз се радвам, че има и хора, които не са коне с капаци, че да забележат каква сте паплач бг инфлуенсърите! И още нещо, когато заставаме със снимките и имената си в соц.мрежи, вие триете коментари и блокирате, е как да коментираме лично?? Успокойте се малко и не се изживявайте като световни знаменитости!
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 7, 2023 16:10:45 GMT 2
Аз ви предлагам да спрем да я споменаваме тук тази старозагорска селянка, нито е адекватна, нито е инфлуенсър.. не виждам никаква причина да я дъвчете толкова много. А и като гледам на нея ѝ е много приятно да си вижда името тук, само ѝ се гали егото, ти я плюеш, тя си мисли, че дъжд вали е положението.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 7, 2023 17:14:32 GMT 2
Онази нечистоплътната с гуренясалите мигли, дето не знам как мисли, че е секси и модерно да има такива и зеещата като крава на всяка дума, евтини парцали от Китай и евтинджос визия, мисли, че някой нормален мъж ще я хареса😁 Някакъв дрисльо, занимаващ се със съмнителни неща може би, при другите няма шанс. Деничка само като и видя буламачите и нулевата култура на хранене пък…
За тяхно успокоение - не сме лелки. Мисля дори, че повечето тук сме почти на тяхната възраст, и сме тук за забавление. Имаме си кариери, някои собствени бизнеси и обикаляме света доста повече от тях, и О, чудо - плащаме си сами. Не ни е нужно някой да ни плаща маникюра, гримчИтата, процедуркИти, масаШчИтата ( Дари, хай ) , просто, защото си имаме пари. И са си наши, без да се правим на маймуни, да се кълнем в тях и след това да се чудим как да обясним на аудиторията, че не ги използваме ( Попова, здрасти ). Също така, когато ни е харесала дадена личност винаги си казваме, не случайно Лелчето е толкова харесвана тук.
Ели и Майкъл са си купили къща, честита да им е! Да я напълнят с много смях и щастливи моменти. Дано Ели започне да качва отново, беше ми интересна.
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on Sept 7, 2023 17:24:40 GMT 2
Онази нечистоплътната с гуренясалите мигли, дето не знам как мисли, че е секси и модерно да има такива и зеещата като крава на всяка дума, евтини парцали от Китай и евтинджос визия, мисли, че някой нормален мъж ще я хареса😁 Някакъв дрисльо, занимаващ се със съмнителни неща може би, при другите няма шанс. Деничка само като и видя буламачите и нулевата култура на хранене пък… За тяхно успокоение - не сме лелки. Мисля дори, че повечето тук сме почти на тяхната възраст, и сме тук за забавление. Имаме си кариери, някои собствени бизнеси и обикаляме света доста повече от тях, и О, чудо - плащаме си сами. Не ни е нужно някой да ни плаща маникюра, гримчИтата, процедуркИти, масаШчИтата ( Дари, хай ) , просто, защото си имаме пари. И са си наши, без да се правим на маймуни, да се кълнем в тях и след това да се чудим как да обясним на аудиторията, че не ги използваме ( Попова, здрасти ). Също така, когато ни е харесала дадена личност винаги си казваме, не случайно Лелчето е толкова харесвана тук. Ели и Майкъл са си купили къща, честита да им е! Да я напълнят с много смях и щастливи моменти. Дано Ели започне да качва отново, беше ми интересна. Имам чувството, че такива като Деница и Овчарката като го прочетат това и мозъка им ще блокира. Те абсолютно отричат възможността някой да НЕ ги харесва и да е по-успял в живота от тях. На овчарката всички дето не я харесват са ѝ фенки и ИСКАТ да са като нея. Че то е най-лесно да си като нея, ама никоя себеуважаваща се жена не иска да е ЛЕСНА. (See what I did there, слабо да го схванат). Както и да е, наистина няма смисъл да се коментират, прочитайки тия “мнения” тука и почва да им пуши от ушите 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by zahir on Sept 7, 2023 17:43:54 GMT 2
|
|
|
Post by ametist on Sept 7, 2023 17:47:29 GMT 2
Eeee, изпхевахи ме, тъкмо видях и хукнах да ви съобщя 🥲🤣🤣🤣
|
|
|
Post by pandora on Sept 7, 2023 18:25:51 GMT 2
За две седмици се е състарила още 😂 и камбата е порастнала. Моля тик-ток профила да се задейства
|
|
|
Post by fine on Sept 7, 2023 18:35:46 GMT 2
Хахахаха, имала нужда от спешни неща, които ги нямало в България 😂 нашата простосмъртна държава не е на нивото на Гучи и на горката и се налага да пътува до Румъния. Какво ли толкова спешно да пазарува се е наложило направо нямам търпение да разбера
|
|
|
Post by pandora on Sept 7, 2023 18:40:08 GMT 2
Хахахаха, имала нужда от спешни неща, които ги нямало в България 😂 нашата простосмъртна държава не е на нивото на Гучи и на горката и се налага да пътува до Румъния. Какво ли толкова спешно да пазарува се е наложило направо нямам търпение да разбера Travel гуруто сто пъти отиде то Румъния. Германията я замете под килима. Не и ли писна постоянно да виси в Букурещ
|
|
|
Post by fif on Sept 7, 2023 19:04:26 GMT 2
Ганка едва издържа. 😀 Кажи си честно, че си имала сутрешно повръщане и за това те е нямало.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 7, 2023 19:04:28 GMT 2
Имам телосложението на Капитонова, и все пак дори когато имаме гости не си позволявам да се разнасям пред тях с такава пижамка. Хем прозрачна, хем разголена. Не можа ли просто да облече каквито ще да е дрехи, преди да си качи видеото в ютуб.
|
|
|
Post by sistef on Sept 7, 2023 19:54:39 GMT 2
Еее, имала спешна нужда от бельо, особено за горната част/намиг, намиг, защото съм бременна, нале/, та затова отишла до Виктория сикрет в Румъния. Айде чао от мен, че ми трябват чорапи, та ще летя до Аляска.
|
|
|
Post by zahir on Sept 7, 2023 20:15:02 GMT 2
Пуснах Капитонова по пижама ама не мога да ѝ изтрая бръщолевенето. Гледам я с големи превъртания. Как успя тая жена да джомоли 40мин за стаята, в която живее!!? Ето моя хладилник, ето моя мивка, мяу мяу... Тя буквално живее в студио. Не че има лошо, но предвид огромните ѝ претенции е някак странно.
|
|
|
Post by precious on Sept 7, 2023 20:37:02 GMT 2
Ох, хора отворете последното стори на Дерая и вижте панталончето. 😂😂😂
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 7, 2023 20:56:21 GMT 2
Ох, хора отворете последното стори на Дерая и вижте панталончето. 😂😂😂 E, какво толкова? Баба ѝ е решила да я зарадва - като ѝ е ушила панталонче от мушамата под асмата.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 7, 2023 20:57:12 GMT 2
Деси Цонева отново с просташко стори с просташко изказване. И под дъното имало дъно. Отврат!
|
|
|
Post by zahir on Sept 7, 2023 20:59:44 GMT 2
|
|
|
Post by precious on Sept 7, 2023 21:41:35 GMT 2
😂😂😂😂😂😂
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 7, 2023 21:52:42 GMT 2
Когато Деница почна да се занимава с Тик Ток много я харесвах като човек , но след това се промени особено след като си сложи устни и след популяризирането на нейния салон е като друг човек . Мой близък човек преди няколко месеца ходи на маникюр в нейния салон , и остана недоволна от отношението на Деница към новите клиенти и не стига че даде бая пари за този маникюр и след една седмица и камъните паднаха .
Случайно да знаете Никол Бутева в кой град или място живее ? Аз още си я харесвам , има човешко в нея и не намирам злоба . Пожелавам ѝ най-накрая да бъде булка , защото се е сгодила миналия месец .
|
|
|
Post by fif on Sept 7, 2023 22:53:58 GMT 2
Никол е в Пазарджик, ако не се лъжа.
Гергана си е взела почивка от соц мрежи, ама реално не е спирала да снима, за да се изтипоса. Купила си е сутиени и гащи за 500 лева, имала нужда, особено в горната част (още едно напомняме - бременна съм).
И каква е тая простотия, която е направила за племенницата си. Много похвално, пълно е с барнита, подстрекава малките деца да ядат сладко и то какво.
Според мен плешо е бил инструктиран и той да не поства.
Гледах Капитонова. Първо, че по пижама е абсурдно да се появи, второто така говори за това обзавеждане все едно е открила топлата вода за много неща. Центърът на контактите да съвпадал с този на нощното шкафче и лампата над него. Ами, логично, много хора си ги правим в някаква определена пропорция. Обясняваше за някакви гардероби, които трябвало да бъдат съвпадащи се размери с цел пропорционалност. И още някакви глупости. Но определено апартаментът е супер скучен и може да е вложила средства (както напомни няколко пъти), но не личи особено, в смисъл, че не е нещо невиждано и уау.
И да, определено много насериозно се е взела с тази глупост инстабум. И всички тези пачки дето ги снима не се ли притеснява, че някои психопат в я следи в соц мрежи и ще я причака и не се знае какво може да й се случи. Все пак живеем в абсурдни времена и не ходи с охрана. 😀
|
|