805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 5, 2023 20:35:32 GMT 2
Аз съм в шок, една кулинарна инфлуенсърка, която ми беше попадала в полезрението и бях запомнила (нищо общо с леля Анка от Костинброд с черпака), е починала - Сандра Алексиева, ако я знаете от 1001 рецепти, изяваваше се и по телевизиите, общо взето беше популярна. Несправедлив живот, толкова млада.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 5, 2023 20:50:11 GMT 2
Аз съм в шок, една кулинарна инфлуенсърка, която ми беше попадала в полезрението и бях запомнила (нищо общо с леля Анка от Костинброд с черпака), е починала - Сандра Алексиева, ако я знаете от 1001 рецепти, изяваваше се и по телевизиите, общо взето беше популярна. Несправедлив живот, толкова млада. Стига бе! Работила съм с нея, занимаваше се с 1000 неща, беше буквално една от първите в този бранш. Имам спомен, че майка й е починала сравнително млада, казвала ми е, че са стартирали заедно сайта. Какво се е случило? Направо не мога да повярвам. Да почива в мир!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 5, 2023 20:56:41 GMT 2
Да, със сестра й са го стартирали, когато майка им е починала (била е редактор на женско или кулинарно списание - по спомен), нямам идея, изглежда много симпатична. Да почива в мир! Жалко за изгубения млад живот.
|
|
|
Post by umma on Sept 5, 2023 20:59:50 GMT 2
Ужас! Сещам се коя е- много готина и свежа. Знае ли се какво е станало?
|
|
|
Post by diamond on Sept 5, 2023 21:25:09 GMT 2
Изгледах Попова. Съжалих я, честно казано. Това момиче нон стоп е в някаква психоемоционална дупка, което е ужасно, а това може да бъде много пагубно за психиката на когото и да е, какво остава за лабилна такава като при Попова. Терапевтката си сменила, а уж беше доволна... Стресът е бил толкова голям, че е разбъркал хормоните ѝ, което не е невъзможно. Аз също преминах през период на обсесия за "чиста козметика, храна, препарати", но след като видях, че те не влияят никак, обсесията мина. Разбирам я и защо ще го прави. Дано успее да върне хармонията в себе си.
|
|
|
Post by umma on Sept 5, 2023 21:52:02 GMT 2
Попова нали уж беше нещо като рекламно лице на козметиката на Руми Илиева. 😀 Даже тя представя нейните продукти на сайта ѝ с кратки видеа. Интересно ми е какво ли ще стане сега с тази колаборация. 😆
|
|
|
Post by precious on Sept 5, 2023 21:55:08 GMT 2
Мис Овчарка май има нов смисъл в живота, да ни чете. 😂😂😂
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 5, 2023 22:15:07 GMT 2
ЛаМартиния - Мария е в Стани богат с дъщеря си, днес продължават. Във Фермата пък са Нанси и Мартина Сергиева и двете ги харесвам. Жалко за претенциите, изискванията и подигравките към хората в групата и профилите ѝ.Доста посредствено участие. Елементарна логика ѝ липсва. Говоря само за нея.Дъщеря ѝ сега се учи, но на нея претенциите ѝ са доста повече от капацитета.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 5, 2023 23:18:35 GMT 2
Мария вече няколко пъти предупреждава вярната си публика в клуба колко много се отразявал стресът. Човек можел да даде грешен отговор на познат въпрос.
|
|
|
Post by mira on Sept 6, 2023 0:16:22 GMT 2
И аз разбрах преди няколко часаи още не мога да повярвам! Толкова дейна и усмихната. Ужасна новина! С нейните рецепти в YT се научих да готвя.😔 Аз съм в шок, една кулинарна инфлуенсърка, която ми беше попадала в полезрението и бях запомнила (нищо общо с леля Анка от Костинброд с черпака), е починала - Сандра Алексиева, ако я знаете от 1001 рецепти, изяваваше се и по телевизиите, общо взето беше популярна. Несправедлив живот, толкова млада. Sent from my SM-G991B using Tapatalk
|
|
|
Post by precious on Sept 6, 2023 8:29:51 GMT 2
Тази Дерая наистина не знае къде се намира. Имало въпроси кой й плаща почивките?! 🤣🤣🤣 Отиде на един круиз и се взе за голяма пътешественичка. Райче, пътуванията до Поморие не се броят за почивки, мила. Никой не се интересува, кой ти е платил хотелчето за две вечери от 50 лева. Пътува Велина Узунова, а теб те бие тока жестока!
|
|
|
Post by playa on Sept 6, 2023 9:00:53 GMT 2
Лелята показва как си попълва планера - 12 седмичен план . Отваря един с видимо изписани 1-2 страници в началото и започва от датата -12.12.2022…. Сигурна съм, че това е и последния път, в който го е попълвала.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 6, 2023 13:53:19 GMT 2
Мария вече няколко пъти предупреждава вярната си публика в клуба колко много се отразявал стресът. Човек можел да даде грешен отговор на познат въпрос. Какво прави там тогава ?😀 Ако не съм сигурна в себе си, че ще се справя в стресова ситуация просто не рискувам.Гледала е предаването. Знае че не е лесно. Трябва човек предварително да си прецени възможностите както на интелекта така и на психиката. Поне за мен. А и малко да се смири по отношение на изискванията към останалите. Още ми отекват в съзнанието думите ѝ за починала съседка.. Само съм чувала за 1001 рецепти.Да почива в мир. Пепа кога ли е била адекватна. Само си представям ако случилото се беше на Градина...Но сега нали не я е засегнало, щастлива е.
|
|
|
Post by sisi on Sept 6, 2023 13:59:35 GMT 2
Аз съм в шок, една кулинарна инфлуенсърка, която ми беше попадала в полезрението и бях запомнила (нищо общо с леля Анка от Костинброд с черпака), е починала - Сандра Алексиева, ако я знаете от 1001 рецепти, изяваваше се и по телевизиите, общо взето беше популярна. Несправедлив живот, толкова млада. И аз съм в шок за загубата на това прекрасно, слънчево момиче! Работили сме с нея и беше страшно вдъхновяваща и талантлива. Съжалалявам много да го науча! Не знам какво се случило, но с нея, но знам, че един млад човек си тръгна прекалено рано! Нека да свети там горе!
|
|
|
Post by lama on Sept 6, 2023 15:08:54 GMT 2
Харесвах Сандра, да почива в мир! Изключително тъжна новина...
Ла Мартиния не се справи добре, особено за знамената. 3000 лв им бяха много, но дъщеря ѝ е красиво и симпатично момиче.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 6, 2023 16:45:35 GMT 2
Дари защо си мисли, че като говори със зверско - селски диалект е интересна: гримчИта, прИпарати и тн. От кога да си необразован и прост е гордост. И към Попова се отнася. Мисли си, че като не се сеща как се изговаря някоя дума и се запъва у пелтечи е сладка.
|
|
|
Post by madeline on Sept 6, 2023 17:53:38 GMT 2
Току-що се разминах с Александра, Даниел и Габчо. Много е красива, няма какво да си кривя душата. Да не са се събрали?
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 6, 2023 18:24:22 GMT 2
Преди около час видях Овчарката в Мол Плаза. Доста малко ми трябваше да ида да я питам смята ли сега като съм пред нея да ме вкарва в спешното и мъжа ми искаше да я пита как по-точно ще му удря ци*и… ама се сдържахме, защото сме повече от това хаха. Мъжът ми даже не я забеляза, вика “не я виждам, толкова е явно невзрачна”. Аз я забелязах, заради русата слама на главата ѝ и … няма да повярвате… 3/4 панталонче, черно с бяло и ЛЕОПАРДОВА щампа. Стил и класа 🤣
Жалко за големите претенции.
|
|
|
Post by lama on Sept 6, 2023 18:43:30 GMT 2
Току-що се разминах с Александра, Даниел и Габчо. Много е красива, няма какво да си кривя душата. Да не са се събрали? Не знам, но си ги видяла да отиват на мача на Стилиян Петров. Служебно ми изглежда или заради детето. Поне така изглеждаха по снимките.
|
|
|
Post by lama on Sept 6, 2023 19:46:27 GMT 2
Ели и Майкъл са си купили къща. Ще ми е интересно да я видя отвътре или как я обзавеждат.
|
|
|
Post by precious on Sept 6, 2023 20:33:11 GMT 2
Преди около час видях Овчарката в Мол Плаза. Доста малко ми трябваше да ида да я питам смята ли сега като съм пред нея да ме вкарва в спешното и мъжа ми искаше да я пита как по-точно ще му удря ци*и… ама се сдържахме, защото сме повече от това хаха. Мъжът ми даже не я забеляза, вика “не я виждам, толкова е явно невзрачна”. Аз я забелязах, заради русата слама на главата ѝ и … няма да повярвате… 3/4 панталонче, черно с бяло и ЛЕОПАРДОВА щампа. Стил и класа 🤣 Жалко за големите претенции. Ама тази госпожица много се е засегнала. Всеки ден споменава каква лелка е, нали тук някой я беше коментирал. Иначе рядко противна селска пръчка.
|
|
|
Post by zahir on Sept 6, 2023 21:02:45 GMT 2
Много тъжно ми стана за Сандра. Да почива в мир ✨ Тая Капитонова направо ме оставя безмълвна. Наистина дали си вярва на простотиите?? Дипломна работа?!😂😂😂 prikachi.net/image/262EUПредричам скорошно завръщане на Ганка. Сменила е профилната снимка в инстаграм. А описанието е мани, мани..destination 😂 prikachi.net/image/266Sj
|
|
|
Post by fif on Sept 6, 2023 21:46:30 GMT 2
И вижте, сложила си е иконка с две човечета (мъжко и женско) и дете. 😀 Ся може и Мика да е това, може и бебе да е. То там всичко е абсурдно.
Обаче и Гучан не качва нищо брокерско. Да не са били шута на тая зелка?
|
|
|
Post by zahir on Sept 6, 2023 21:50:48 GMT 2
Ами тая луда гъба и без това представя детето като нейно и го "подготвя" за училище през юни, няма да се учудя ако това е Мика в нейната глава. А тази до кога ще кара и ще снима?!! Виждат се как се разминава с коли и камиони, тя си снима и мячи с протяжния си глас.. Най-работеща е тя, ти са ангажименти, то е чудо, не спира да мрънкЯ. Моля да я качите в профила в инстаграм. prikachi.net/image/26IRP
|
|
|
Post by tsvetentse on Sept 6, 2023 22:02:53 GMT 2
Много ме е яд, че всички "инфлуенсърки" качват тъпи сторита на поляни и ядене, ама не видях някоя да отрази трагедията в Царево. Просто съм без думи.
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 6, 2023 22:03:49 GMT 2
Много тъжно ми стана за Сандра. Да почива в мир ✨ Тая Капитонова направо ме оставя безмълвна. Наистина дали си вярва на простотиите?? Дипломна работа?!😂😂😂 prikachi.net/image/262EUПредричам скорошно завръщане на Ганка. Сменила е профилната снимка в инстаграм. А описанието е мани, мани..destination 😂 prikachi.net/image/266SjПреди време имаше едно момиче в Тик Ток , което разобличаваше смешните курсове на Капитонова , как дословно превежда от руски на български същия курс на Марго Севчук . И още едно момиче , което се бе записало за този курс и останала разочарована . И тези хора получиха хейт , от на Капитонова много доволните курсисти , които направо са станали топ инфлуенсъри . 😂 Става ми жал за хората , които дори теглят кредит , за да си платят нейн курс . Толкова са промити .
|
|
|
Post by veereto on Sept 7, 2023 6:58:47 GMT 2
Много тъжно ми стана за Сандра. Да почива в мир ✨ Тая Капитонова направо ме оставя безмълвна. Наистина дали си вярва на простотиите?? Дипломна работа?!😂😂😂 prikachi.net/image/262EUПредричам скорошно завръщане на Ганка. Сменила е профилната снимка в инстаграм. А описанието е мани, мани..destination 😂 prikachi.net/image/266SjПреди време имаше едно момиче в Тик Ток , което разобличаваше смешните курсове на Капитонова , как дословно превежда от руски на български същия курс на Марго Севчук . И още едно момиче , което се бе записало за този курс и останала разочарована . И тези хора получиха хейт , от на Капитонова много доволните курсисти , които направо са станали топ инфлуенсъри . 😂 Става ми жал за хората , които дори теглят кредит , за да си платят нейн курс . Толкова са промити . Тази същата уж щеше да прави още видеа по темата и да покаже по-подробно оригиналните материали, но вдигна малко шум около себе си и толкова. Изглеждаше си точно като търсен на още популярност, защото в клипчетата ѝ имаше твърде много жлъч. Хич не ми е жал за нейните ученични. За мен само два типа хора биха се записали на нейни курсове - глупави и алчни.
|
|
|
Post by fine on Sept 7, 2023 9:22:40 GMT 2
Аз предлагам тая селянка Божидарка да не се коментира повече тук. То е ясно, че сигурно рефрешва по 50 пъти на ден да види името си, защото иначе никой друг не се интересува за тази особа, която никога през живота си не е прочела и една книга. Всички, които и се кефят, че щяла да обърше пода с момичето от тук, че навсякъде имало ниски и дебели също са с подобно IQ - минусово. Иначе да сме и благодаряли, че направила реклама на форума 😂 божеее, иди си гледай детето и мъжа, че човекът не се знае още колко ще те търпи.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 7, 2023 10:01:19 GMT 2
Добре, че сте вие, че да отворя и да видя, че тая пак се занимава с мен. Последно ти отговарям овчарке, че нали си ме блокирала, защото си много оборотна. Първо- за разлика от теб аз съм ОТ Пловдив и то поколения назад. Моята прабаба е откривала пролетните балове, а твоята сигурно е драпала още на някое поле. Второ- ДРЕБНА и ДЕБЕЛА, никога няма как да съм и да искам. Най-малкото съм 173 см, дребна не мисля, че има как да съм. Айде стига вече се занимава с мен, че се излагаш вече прекалено много 😎 Качи и това ако искаш, смешка.
Edit: догледах с доста затруднения видеото ѝ за мен. Коса имам да дам и за теб и за още 10 такива селски пръчки. А защо не съм дошла аз съм си го написала ама ти четене с разбиране не умееш. 🤪
Edit2: изгледах второто видео, тая не е на тоя свят честно. Всеки има право да си каже мнението и не виждам как тоя форум е иЗвЕсТеН благодарение на нея?! 😂😂 тая е надрусана в 110% от времето няма иначе логика да казва тия неща… а забравих, има, тя си лъже аудиторията за доста неща, сигурно и това е една лъжа. Ама интересно ако НИЕ сме без животи и БЕЗ внимание от мъжете ни, инетересно ТЯ като е толкова заета, като е толкова успешна, като има мъж, който ѝ обръща внимание и прочие, прочие… тя какво търси тука в тоя форум, дето сигурно го следи повече от собствения си селски профил. Ох, явно мъжа ѝ яко я снабдява с наркотични вещества, то бива ли толкова неадекватно поведение и илюзионни бръщолевици. 💀
|
|
|
Post by Ilieva on Sept 7, 2023 10:57:08 GMT 2
Честита нова къща на Ели и Майкъл. Искрено се радвам за тях. Мисля, че им се отразява добре отдръпването от социалните мрежи. Много хора тук бяха доста остри и черногледи отностно силата на връзката им, а се оказа, че преминават през трудности. Но в крайна сметка, когато постваш целия си личен живот в интернет, не може да очакваш друго и по-добре да не го правиш, ако си чувствителен.
Интересно е как с Антоанет бяха дружки, женени за чужденци, а сега са на съвсем различни полюси, да не кажа вселени :Д
Пепе не я разбирам кога ще се намери, такова търсене падна. Три деца, бая мъже (сама си го каза в книгата), инфлуенсърска слава и вместо да си вземе мъж, какъвто твърди, че иска, осинови четвърто (Иво). Лесно вижда как жените около нея са със сериозни мъже, които се грижат и са отговорни към семействата си. Обаче дава ли си сметка, че стабилните връзки изискват и много "работа" и компромиси, които тя май никога не е била готова да даде. Разпадна се мечтата с принца от Дания, там бая се раздаде и според мен си мислеше, че ще е временно. Когато Ф2 си взе латината се гмурна с Ф3, за да не е сама и от тогава май тръгна надолу. Поне си има малкия, което не е малко ❤️ Последно време ми се струва повяхнала и май отново с хранително разтройство. Вярно, че е с младо гадже и трябва да е топ, но дрехите са като на закачалка.
На Попова изпуснах края, май пак е в депресия. Стана много скучно в тези среди. Мъци го гледам чат-пат, но и той омръзва. Жена му е сладка и се опитва да прави влогове, но трябва да вложи в хубава камера и и обработка, че понякога е негледаемо. Тодор Азов реагира на предавания от преди 10 години. Тези инфлуенсърите в къщата сезон 2 не ге знаех повечето до сега. Дидо бях чувала и ергенките, но и те не са ми интересни. Всички станаха много меркантилни и само пратки, спонсори, мърч... иначе не си мърдат пръста. Ситуацията я виждам като развите в застой.
|
|