123
Junior Member
|
Post by 123 on Sept 3, 2023 10:35:48 GMT 2
|
|
|
Post by fairy on Sept 3, 2023 14:45:55 GMT 2
Лиляна Ангелова пак изумява с тъпотия. Видели "ято делфини" 🤔🙄😃
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 3, 2023 15:20:02 GMT 2
Лиляна Ангелова пак изумява с тъпотия. Видели "ято делфини" 🤔🙄😃 Ами, то такъв е изразът. Ято / стадо делфини. P.S. Пардон, сега видях, че според ''Класификатора за съвкупности от птици и животни'' е прието следното: ''Въпреки че са водни обитатели като рибите, за бозайниците делфини и китове не се използва класификаторът ято, а стадо – стадо делфини, стадо китове.'' И аз бих използвала първосигнално ''ято'', честно казано. Явно е по-наложено, макар и неправилно.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 3, 2023 16:15:04 GMT 2
Тази Деница е толкова проста, че направо нямам думи. Крила, че едната й маникюристка е бременна и сега може да каже и разказа всичко 🤦 Как пиела лекарства да не дебелее и всякакви простотии. На всичко отгоре тази Алина някакви чекове й светнали на колата и тъпото вика "То трябваше аз да карам" 😂😂😂 И като караш ти какво🤦 Маслото като е светнало 🙆 Голямата шофьорка и тая. Имаше предвид, че можеше да вземе тяхната кола, но Алина е взела нейната. Пълно безумие е иначе, да
|
|
|
Post by untitled on Sept 3, 2023 17:44:19 GMT 2
Николчето не е момиче, което блести с интелект, освен това сме коментирали, че е доста мърлява и винаги успява да се докара в някакъв евтин вид. На мен обаче винаги ми е била симпатична, заради това, че я намирам за изключително красива, не съм доловила злоба в нея от това, което съм гледала, и, също така, много ми харесва артикулацията ѝ 😀 Не говори гениални неща, но говори много добре, не се запъва, не мрънка, няма някакъв брутален диалект или паразитни думи. Според мен има потенциал да е топ мадама Никол Честно казано, и мен не ме дразни и ми изглежда що годе симпатична. Гледах последното й видео и ми стана малко тъжно за нея, изглеждаше доста нещастна, сама постоянно и чудеща се какво да прави, въпреки че е в доста хубав испански град.. Приятелят й ми се вижда малко груб и малко е съмнително какви тайни бизнес срещи има 😂 Аз идвам да коментирам Пепе, иначе. Често не съм била съгласна с някои нейни коментари тук, но напоследък и аз не мога да не отбележа, че изглежда ужасно. Не знам защо на всяка снимка блести все едно е покрита с 100 тона пот, а с този тен (който ме съмнява да е истински) и чудните й модни ансамбълчета изглежда супер цигански (с риск да обидя малцинствата). И не мога да разбера защо все ходи с тези 2 златни гердана, изглеждат много мизерно.
|
|
|
Post by fine on Sept 3, 2023 21:40:59 GMT 2
ibb.co/9HCp9V9На Бай Балан нищо не може да му се каже, като типичен селяндур от всичко разбира. Аман от самочувствието му и как отговаря леко пасивно-агресивно. Иначе качил снимка в стори и написал неделно гурме на 2 препечени филии с масло, половин домат и сирене. Ами то аз Надка и една манжда не съм видяла някога да сготви. Май, май това гурме си е ежедневие в къщата на тия лентяи 😂
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 3, 2023 22:09:57 GMT 2
Тоя Балан не знам защо го взимат за някакъв изпълнител изобщо... присъствах на панаир в гр. Попово и за съжаление бяха поканили него, явно и Надка действа по някакъв начин, защото след седмица ще бъде гост-изпълнител на панаира в гр. Разград не си представям по какъв начин да организирам подобно събитие вече, не знам защо се бутат и какво печелят дори, абсолютна простотия
|
|
|
Post by dg on Sept 4, 2023 8:51:10 GMT 2
Момичета, знаете ли защо Евелин спря да качва в Ютуб? Нали уж като се раздели с Георги гръмко заяви, че се завръща с няколко видеа седмично…. и от тогава нито едно. Нещо като Елица. И тя си купи нова камера и заяви, че е с цел да се завръща в ютуб и така може би половин година по- късно още я чакаме.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 4, 2023 10:12:37 GMT 2
Супер много ме издразни Попова с нейното мрънкане. При нея ей така често се случва да мрънка колко била заета, колко много снимала, как не и се занимава. Ами спри бе, и без това си скучна. Не била доволна от видеата си, ами как да си, като няма нищо интересно. Сядаш на земята и дрънкаш тъпотии. Не искала да използва некачествена козметика ама иначе години наред всяка седмица ни зарива с тонове такива боклуци. Мечтана дестинации и била Италия, с евтините полети как не намери 2 дена да отскочи, ние понякога ходим просто за толкова за да хапнем вкусно и да се разходим. Мрънкане и оставяне на едно такова чувство на вина в аудиторията и, че видиш ли - не я оценят и колко много прави за тях. Ужасница.
|
|
|
Post by fine on Sept 4, 2023 10:41:53 GMT 2
ibb.co/WFYL3WnЕеее тая милата толкова явно и е скучно и е отчаяна, че рови в теми от преди 2 месеца и сега го качва на стори 🤣 пълна селянка, не исках да я коментирам, но е супер жалка да си проси внимание по такъв начин. А то всъщност няма по какъв друг начин да получи внимание, нито е красива, нито е интелигентна, нито нищо. Божидарке, вместо да се чудиш как да си просиш внимание, вземи прочети една книга.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 4, 2023 11:13:12 GMT 2
ibb.co/WFYL3WnЕеее тая милата толкова явно и е скучно и е отчаяна, че рови в теми от преди 2 месеца и сега го качва на стори 🤣 пълна селянка, не исках да я коментирам, но е супер жалка да си проси внимание по такъв начин. А то всъщност няма по какъв друг начин да получи внимание, нито е красива, нито е интелигентна, нито нищо. Божидарке, вместо да се чудиш как да си просиш внимание, вземи прочети една книга. Aaaa, да бе, ще чете книга! Да вземе да научи някоя друга дума! Глупости! Нали е по-добре да чете писанията на нас, кокошките🤣🤣🤣 КО КО КОООО, овчарче😬
|
|
|
Post by precious on Sept 4, 2023 11:13:29 GMT 2
Радка е стигнала до извода, че Гогата има откачения поглед на майка си! 😂😂 Браво, Радке! Всички знаем каква психарка си!
|
|
|
Post by Victoria on Sept 4, 2023 14:51:10 GMT 2
ibb.co/WFYL3WnЕеее тая милата толкова явно и е скучно и е отчаяна, че рови в теми от преди 2 месеца и сега го качва на стори 🤣 пълна селянка, не исках да я коментирам, но е супер жалка да си проси внимание по такъв начин. А то всъщност няма по какъв друг начин да получи внимание, нито е красива, нито е интелигентна, нито нищо. Божидарке, вместо да се чудиш как да си просиш внимание, вземи прочети една книга. А като и казват всички, че е ретро, не знам защо не вярва. Да се погледне отстрани и да се види хубаво как изглежда, преди да се изказва с голямото самочувствие. Вчера и гледах рийла с колите и остави ретро роклята.. и двата и чифта обувки са от колекция на Пауло Ботичели от 2013-2014 г. Аз имах същите тогава и отдавна са вече в боклука. Ей точно толкова е ретро... и веждите и косата, всичко и е застинало някъде в периода между 2010-2015г. Алоооо, вече 2023 наближава своя край, може малко да погледнеш тенденциите. Съгласна съм,че всеки има стил, то и ретрото е стил, ама чалга ретрото е супер пошло и грозно. Да вземе пример от чалгарките, които толкова харесва, дори те се обличат модерно и съвременно. Хайде сега да ни коментира още, тя баш това цели, иначе никой няма да я забележи.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 4, 2023 15:15:08 GMT 2
Дари просто ако отвори инстаграм или тикток и види как изглеждат нормалните “ инфлуенсърки “, аз гледам чуждестранни. Супер лек грим, няма мигли никъде, няма обеми в косата, няма ги тези евтинджос селски тоалети. Визията и е покъртителна, нечистоплътно изглежда дори, да не говорим за другото.
|
|
|
Post by tonita822 on Sept 4, 2023 15:53:15 GMT 2
Лиляна Ангелова пак изумява с тъпотия. Видели "ято делфини" 🤔🙄😃 тя си е куха по начало
|
|
|
Post by calisto on Sept 4, 2023 17:14:01 GMT 2
ibb.co/WFYL3WnЕеее тая милата толкова явно и е скучно и е отчаяна, че рови в теми от преди 2 месеца и сега го качва на стори 🤣 пълна селянка, не исках да я коментирам, но е супер жалка да си проси внимание по такъв начин. А то всъщност няма по какъв друг начин да получи внимание, нито е красива, нито е интелигентна, нито нищо. Божидарке, вместо да се чудиш как да си просиш внимание, вземи прочети една книга. Даринка мен изтипосала на стори :Д Чувствам се избрана Дари Овчаркова, вземи си оправи малко стайлинга, че след 5 години ще те имат не за лелка ,а за бабка, която се опитва да младее.
|
|
|
Post by precious on Sept 4, 2023 18:38:16 GMT 2
Тази Дари Овчарова (много й отива фамилията) 😂 за първи път я чувам, за съжаление я отворих. Мислех, че Радка, Пепе, Тейче и т.н. са зле, но тази е топа. 😂 Страшна селянка със самочувствие, супер ретро вид, даже Дерая изглежда една идея по-добре.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 4, 2023 19:25:33 GMT 2
Изпадам в недоумение как Дерая дава акъл кой какъв шофьор е, когато тя НЕ СПИРА да снима докато шофира. Преди беше редовно без колан и се заяждаше, когато някой ѝ направи забележка. Ти точно кифло проста най-малко трябва да се обаждаш. И тя е застинала когато бяха модерни на божидара дрехите и беше куул да снимаш как летиш с 160.
|
|
|
Post by precious on Sept 4, 2023 21:31:37 GMT 2
Е, моля ви, Дерая е компетентна по всички теми! И тя не слага колан и снима, защото е топ топ топ шофьор и има ултрa, гига модерна кола! 😂😂
|
|
|
Post by babyshark on Sept 4, 2023 21:39:48 GMT 2
Гледам, че много дечица на 4-5г започват училище ( професия мама, константина и още някой ми се мерна), това някаква нова мода ли е? Нали от 6 е подготвителна / предучилищна 🙄 Питам, че наистина ми е интересно. Знам, че в чужбина почват от 4г, но тук не е така. Константина е записала детето във френския лицей. Звучи много гот. Да им е успешна годината.
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Sept 4, 2023 22:38:33 GMT 2
Нанси участва във фермата, ако някой гледа. Значи, нищо лошо и лично, ама на константина от малко детето й ХИч не ми е симпатично, на Радка гогата има огромно и странно чело, не знам на кого прилича, на бащата ли? И на Мария БДЖ не ми е симпатично, като ходеща топка ми е това дете. Май е същото като бащата. За да не съм лоша - на Мона Никола ми е симпатичен и много див, като изключим телефоните. Амая също е хубаво дете. А Анна на Радостин сестратата е спряла да качва нейния само в лице, само в гръб. Странно е, защото като новородено се скъса дс го качва. Гане, връщай се със сензация, липсваш ни.
|
|
|
Post by precious on Sept 5, 2023 7:56:56 GMT 2
Дерая на последното си стори е типичен пример, че червеното червило може да стои като лютеница. Веждите, подарък от кака Радка специалистката също са под всякаква критика. Неравната кожа няма и какво да коментираме, мхм това е кожа. 😂
|
|
|
Post by foxie on Sept 5, 2023 9:05:26 GMT 2
Като видя момичета с мигли като четини (като на Овчаровата и Деница) и ми иде да повърна вече. Наистина не разбирам коя нормална жена се харесва с такива мигли? Изглеждат покъртително селски и евтини. Като ще си слагат мигли да се бръкнат в джоба и да сложат хубави такива.
|
|
|
Post by sisi on Sept 5, 2023 10:07:17 GMT 2
Поредната инфлуенсърка минавала "Кончето" докато се самоснима - Александра Петканова! www.instagram.com/reel/CwwmhVEKQNn/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3DПод клипчето написала"не се снимайте, ако не се чувствате уверени, безопасността ви е на първо място!" Демек, тя понеже е уверена, може! Абе тия са страшни празноглавци, но аз обвинявам директно организаторите на тази кампания.. И не не ми казвайте, че не изглежда реално толкова страшно и т.н., защото това е не по-малко безоотговорно,от шофирането, докато се снимаш. В единия случай може да си заминеш само ти, в другия - не дай боже да убиеш някого. Това е лице с влияние,не смятам, че това е добър пример! Харесвам Александра, много се кефих, че именно тя беше поканена на събитието преди дни, но това е тъпо и за мен не е за подражание.
|
|
|
Post by zahir on Sept 5, 2023 12:18:51 GMT 2
Гледам сторитата на Глупитонова и ми е толкова смешно... Взела се е за голяма работа с тъпите си т.нар курсове. Непрекъснато спам за това колко са невероятни, невиждани, всичко, което бълва е единствено с цел да повиши интереса към тях, който според мен не е голям, колкото и тя да се опита да го изкара така. Иначе нямаше ежеминутно да се пеняви на сторита и да подхвърля информация, уж така, а всъщност е тип примамка, но го прави толкова елементарно, че е обидно чак. Но най-много ме потресе това: prikachi.net/image/259qeprikachi.net/image/25H1LЩяло моля ви се да има истински сертификат (това си го представете на фалцет и с руския акцент). Само за секунда си мисля ако прикача тоя т.нар сертификат в Linkedin профила си и някой го види... Смях в залата. Тази жена е тотално далеч от действителността. Всеки, който работи в нормална компания и е минавал обучения и е взимал сертификат за нещо може просто да се изсмее на тая руска алчна женичка.
|
|
|
Post by lama on Sept 5, 2023 13:52:25 GMT 2
ЛаМартиния - Мария е в Стани богат с дъщеря си, днес продължават.
Във Фермата пък са Нанси и Мартина Сергиева и двете ги харесвам.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 5, 2023 14:53:31 GMT 2
Пепето нахилена като зелка обяснява за наводненията.
Засмях се на сертификата на Капитонова. Аз като цяло се чудя какви малоумници и се връзват, но се оказа, че познавам 2ма, които караха курса и. Като цяло на нито едната не и се вдигнаха последователите, и двете са майки и това, което започнаха да правят е да снимат всяка тъпотия от ежедневието им и станаха суууупер досадни. На никой не го интересува скучния живот на някакви хора. А и започнаха и двете с това: имам да ви кажа нещо, но ще остане за утре, защото имам много задачки. Ама на кой му дреме, бе! Аман!
|
|
|
Post by sisi on Sept 5, 2023 15:24:32 GMT 2
Пепето нахилена като зелка обяснява за наводненията. Засмях се на сертификата на Капитонова. Аз като цяло се чудя какви малоумници и се връзват, но се оказа, че познавам 2ма, които караха курса и. Като цяло на нито едната не и се вдигнаха последователите, и двете са майки и това, което започнаха да правят е да снимат всяка тъпотия от ежедневието им и станаха суууупер досадни. На никой не го интересува скучния живот на някакви хора. А и започнаха и двете с това: имам да ви кажа нещо, но ще остане за утре, защото имам много задачки. Ама на кой му дреме, бе! Аман! Е, то това е запазената марка на другата "успяла курсистка" Мария бдж Толкова скучен и безсмислен живот водят, добре че поне имат дете, че поне нещо придава смисъл на съществуването им. "време за кафе..." "време за разходка с бебетата ни..." - падам...
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 5, 2023 16:50:55 GMT 2
Тази Попова голямо мрънкало. Да закрива профилите и да става служител с работно време. Обзалагам се, че био-мио обсесията и ще е от ден до пладне.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by umma on Sept 5, 2023 19:19:02 GMT 2
ЛаМартиния - Мария е в Стани богат с дъщеря си, днес продължават. Езикът на тялото ѝ беше ужасно напрягащ, а как кривеше уста само! Брррр, тръпки ме побиваха. Иначе на фона на всичките претенции, които има, се представи доста посредствено.
|
|