|
Post by jane16 on Sept 1, 2023 7:27:58 GMT 2
Амекс Богданска е на фестивала във Венеция. Навсякъде и по поканите я пишат Петканова, все още. Много се радвам за нея, но не ми харесва роклята ѝ - т.нар. “гола рокля” с мъниста и перли. Иначе като цяло стои мн добре на червения килим и е много хубава.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 1, 2023 9:40:15 GMT 2
Алекс Богданска отново е Петканова и в инстаграма и. Изключително красива и стилна, единствено тоалета и ми идва в повече.
|
|
|
Post by lama on Sept 1, 2023 9:58:13 GMT 2
Тя все си е Петканова в инстаграм. Не може да си смени името там, защото е с тикче. За разни капании в чужбина също вече е позната с това име и би било голямо усложнение да обяснява защо на баджа е едно, пък е инстаграм друго. Все пак цели да я запомнят. По-практично е и там да е с фамилията, с която са я поканили.
На мен много ми харесва как изглежда във Венеция, в местни издания са я класирали сред най-добре облечените звезди, редом до Джордж Клуни.
|
|
|
Post by fine on Sept 1, 2023 10:26:24 GMT 2
|
|
|
Post by chikitta on Sept 1, 2023 10:50:32 GMT 2
Идвам да изкоментирам Ние, нашите и кучето. Гледам им първо видео, голяма драма, че се чудели дали да прекратят околосветското си пътешествие, защото им отказали виза за Австралия. Ама то драма, то рев, то чудо. Не мога да повярвам, че тази дама и Християна от Айде бг са сестри. Християна ми е нежна, харизматична и личи, че има акъл в главата, докато тази ми се видя глупава, истерична и малко нечистоплътна.
|
|
|
Post by lama on Sept 1, 2023 11:17:06 GMT 2
Е, драма си е, трябваше да прекратят цялото пътуване, защото нови самолетни билети до САЩ щяха да им струват колкото всички останали билети и да трябва да се прибират. То пак се наложи да го съкратят. Няма как да не избие напрежението при недоспиване, през три дни ново място, спане по летища, нощни полети. Неслучайно и всичките се разболяха, Боряна стига и до болница на следващата им дестинация.
То затова не се прави така особено с деца, все трябва да ги мислиш и пазиш. На мен също ми е нечистоплътна и неадекватна. Много ме дразни, че имат по пет коментара под пост, но никога не отговарят. Как да имат после аудитория като АйдеБГ. Не, че те отговарят, но се усеща вниманието им към последователите. Боряна дори сторитата си не чете. Следя ги покрай околосветското, защото ми е интересно, но имаше някои, в които буквално не можеш да разбереш какво иска да каже, защото всяка втора дума е сбъркана.
|
|
|
Post by sisi on Sept 1, 2023 11:20:13 GMT 2
Александра е напълно на мястото си там, красива, харизматична и много добре се вписва, роклята и стои жестоко! Не случайно е обявена за една от най-добре облечените там. Само се надявам, че има добър английски и не стои само за красота там П.С. Бреййй, мислех си, че и нашата Ганка ще я поканят... тя тоолкова добре би стояла до Петканова, ама нъцки
|
|
|
Post by amelie on Sept 1, 2023 11:35:45 GMT 2
Какво стана с нея, липсва ми! Ставам сутрин, няма анкета, няма криндж, няма нищо. Дните ми нямат смисъл.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 1, 2023 13:06:59 GMT 2
Би било интересно, ако Александра поддържа канала си в ютуб и качва често съдържание, тя е приятна и за гледане и за слушане и реши ли, ще показва интересно съдържание. С нея реално се случват интересни неща.
|
|
|
Post by emmilie on Sept 1, 2023 13:24:39 GMT 2
Имах 30 мин свободно време и реших да си кринджна с профила ЗА и На Гергана в тик-ток. В последното ѝ видео, качено преди седмица, с покупки от Меркари, последния кадър е на бебешко чувалче за сън, което показва и накрая взема със себе си 🤔🤔🤔
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 1, 2023 14:39:57 GMT 2
И аз се загледах в Ние нашите и кучето покрай пътешествието, за мен са прекалено странни и нечистоплътни.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by diamond on Sept 1, 2023 15:11:06 GMT 2
Погледвнах и аз Петканова - много е красива. Нищо особено като грим и прическа, но целта е роклята да изпъква. Със смесени чувства съм за роклята, но определено Алекс изглежда възхитително. Вярно, защо тия не поканиха класната дама от Дупница? Така добре щеше да се впише! И моите дни вече са скучни без Ганюша... Предполагам, че скоро ще избухне с някоя драма в неин стил, така че седя и чакам.
|
|
|
Post by destiny on Sept 1, 2023 16:38:42 GMT 2
И на мен много ми хареса Алекс. Стои си много на място там и ми стана мило от сторитата, които качи след събитието. Не мисля, че имаме друга инфлуенсърка, която би се вписала толкова добре там. Показах снимката на ММ (който си няма и представа коя е) и ме пита коя актриса е.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 1, 2023 17:24:18 GMT 2
Атанаска на Бачорски качила стори, че вижда общи черти между нея и Александра, или нещо от тоя сорт беше. Падам 😁 Косата и гримът и ми харесват много, защото са семпли, но аз и не харесвам натрупани или екстравагантни прически и грим. Аз мисля, че дори и в рокля без нито едно камъче или дантелка щеше да изпъкне, просто защото е красива. Искрено ме расмяхте с изказването, че Ганка трябва да е също там, представих си я и се смея с глас. 😂😂😂
Надявам се починалият близък да не е бащата на Капитонова, би била огромна трагедия. Ако е вярно, се възхищавам как се върна към живота толкова бързо, макар, че едно виждаме ние а съвсем друго е в сърцето и.
|
|
|
Post by calisto on Sept 1, 2023 18:50:55 GMT 2
Атанаска на Бачорски качила стори, че вижда общи черти между нея и Александра, или нещо от тоя сорт беше. Падам 😁 Косата и гримът и ми харесват много, защото са семпли, но аз и не харесвам натрупани или екстравагантни прически и грим. Аз мисля, че дори и в рокля без нито едно камъче или дантелка щеше да изпъкне, просто защото е красива. Искрено ме расмяхте с изказването, че Ганка трябва да е също там, представих си я и се смея с глас. 😂😂😂 Надявам се починалият близък да не е бащата на Капитонова, би била огромна трагедия. Ако е вярно, се възхищавам как се върна към живота толкова бързо, макар, че едно виждаме ние а съвсем друго е в сърцето и. Той е. Питонова затова напусна къщата на инфлуенсърите април миналата година. Предвид, че е психопатка (нали беше снимала някаква катастрофа с жертви и как чака на пътя да разчистят и се оплакваше, че трябвало вместо да чака да си е в леглото. От тук съдя, че няма никакво чувство за емпатия) съвсем лесно й е да се върне към каквото и да е. Плюс, че е споделяла, че с баща си не разбира. Така, че нищо за възхищение няма.
|
|
|
Post by fif on Sept 1, 2023 18:53:04 GMT 2
И аз видях сторито с бебешкото чувалче на Гана, но ако е в начална бременност какви чувалчета, какви 5 лева… Гана яката се е покрила иначе прави подаръци на сестра си…
На Капитонова баща й е починал, не е говорила много по темата, май само в 1-2 сторита.
|
|
|
Post by untitled on Sept 1, 2023 19:35:02 GMT 2
И аз видях сторито с бебешкото чувалче на Гана, но ако е в начална бременност какви чувалчета, какви 5 лева… Гана яката се е покрила иначе прави подаръци на сестра си… На Капитонова баща й е починал, не е говорила много по темата, май само в 1-2 сторита. Какво е говорила по темата?
|
|
|
Post by verkapiperka on Sept 1, 2023 21:17:07 GMT 2
Превъртях я тази Никол... Излишно е да коментирам, но на приятеля и се виждаше бегло отражението му в очилата и след като напуснаха хотела (от 34мин). Частично физиономия, когато слиза да пълни бензин и една идея по-ясно на 36:53мин.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 1, 2023 22:10:10 GMT 2
Aми тоалета на Пепе за концерта видяхте ли, аааа?
|
|
|
Post by umma on Sept 1, 2023 23:33:48 GMT 2
Гана юли месец стягаше Мигхка за училище, та за чувалчето (стига да е бременна) не бих се учудила грам.
|
|
|
Post by babyshark on Sept 2, 2023 10:24:10 GMT 2
Страхотна визия и държание от Александра. Сега ще я забележат и от чуждестранните продукции и според мен ще има интересни предложения. Пожелавам й го. Атанаска с общите черти - нещо като Александра от али експрес. Имаме ръст и телосложение и до там 😀
Това чувалче от меркари на мен ми се видя голямо, та може да е за племеницата й. Ако е купено с мисълта за нейно бебе може и да го ползва след 1.5-2 години ..
Пепе пак е сложила децата да спят и хоп - на партиии. Повярвахме, нали? 🤭
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on Sept 2, 2023 13:45:57 GMT 2
Гандюга ще излезе да драматизира с новини за аборта си (който ще е измислен, както и диагнозата й рак). Ще се завърне с гръм и трясък. И според мен е толкова утрепана и откачена, че тик ток профила ще го отрази, но няма да я спре да бълва простотии. Затишие преди буря. Само не знам като е такава недъгава и уродлива какви деца ще има... По-добре никога да няма. Соринотсори.
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 2, 2023 14:43:05 GMT 2
Ох, Деница качила снощи сторита, в които показва на Георги телефона, как снима луната и ЕСТЕСТВЕНО се вайка, дали да не премине и тя на самсунг и "случайно" тагнала Samsung Bulgaria. Понеже видя, че имат доста нашумяла реклама сред Бг инфлу, включително и нейните приятелки Сузи и Рени и се бута сама, поне на мен така ми изглежда. Жалкото е, че те дори не използват телефоните, като Галя Симеонова например или Тейче, които качват сторита с apple emoji's. Много обичам, когато им трябва нещо и пускат запитване с таг на бранд
|
|
|
Post by ametist on Sept 2, 2023 17:50:08 GMT 2
Бачорски е в 103 Спа с компания, пяла е Бони, правили са освещение на новия офис. Ама на сторитата от 103 Атанаската я няма никъде.. семеен скандал ли има пак, както когато беше при майка си в Швеция хахаа
|
|
|
Post by zahir on Sept 2, 2023 17:54:13 GMT 2
Страшни селяни са Бачорски... Видях им сторитата и аз. Вярно, че са почистваща фирма, не адвокаткатска кантора например, но това е дъно. Чалгарка им мята гюбеци и пее. Мъкнат си оркестър. Държат се като аборигени, пушат в ресторанта..каквото и да кажа ще е малко. При Бачорски важи в пълна сила максимата, че човека може да избяга от селото, но не и селото от човека..
Хора, къде е Гана?!?
|
|
|
Post by chikitta on Sept 2, 2023 18:22:25 GMT 2
Това Ганиното е затишие пред буря. Подготвя някоя огромна драма, пише сценария в моме та 😂
|
|
|
Post by fif on Sept 2, 2023 18:41:27 GMT 2
Бачорски не са скарани с Наска, той е там само със служителите си. Но Наска не може явно да стои така в София с децата е в Белчински извор, сакън.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 2, 2023 19:37:50 GMT 2
Страшни селяни са Бачорски... Видях им сторитата и аз. Вярно, че са почистваща фирма, не адвокаткатска кантора например, но това е дъно. Чалгарка им мята гюбеци и пее. Мъкнат си оркестър. Държат се като аборигени, пушат в ресторанта..каквото и да кажа ще е малко. При Бачорски важи в пълна сила максимата, че човека може да избяга от селото, но не и селото от човека.. Хора, къде е Гана?!? Много партита на адвокатски кантори протичат по същия начин 😀 Мен лично, той не ме дразни, простак е и не опитва да го скрие. Предпочитам това, пред Гана, Анка, Тейка и Галя, имайки се за висша буржоазия, а мятат гюбеци в 33. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by jane16 on Sept 3, 2023 7:15:10 GMT 2
Второто най-кринджаво нещо в Инста, след Гана, ми е руснакът Гена на Анастасия как говори на английски на Марк. 😂😂😂😂 С руския акцент, с всичко. Много е смешно, защото виждам този “тренд” и по площадки от БГ татковци и винаги са ми много смешни тези напъни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 3, 2023 10:18:46 GMT 2
Тази Деница е толкова проста, че направо нямам думи. Крила, че едната й маникюристка е бременна и сега може да каже и разказа всичко 🤦 Как пиела лекарства да не дебелее и всякакви простотии. На всичко отгоре тази Алина някакви чекове й светнали на колата и тъпото вика "То трябваше аз да карам" 😂😂😂 И като караш ти какво🤦 Маслото като е светнало 🙆 Голямата шофьорка и тая.
|
|