|
Post by fine on Aug 30, 2023 11:23:22 GMT 2
11 седмици, не месеца. Съфорумката се е объркала
|
|
|
Post by lama on Aug 30, 2023 14:41:16 GMT 2
Наистина отговаря по-грубо на някои хора, но пък и добре се мотивира и за отслабването и защо толкова бързо. Ако някой седне да се мотивира от нея, ще прочете всички текстове, а те са с правилно послание.
Отслабнала е, защото се оказало, че има проблем с костите, твърде тънки са й и си е изкълчвала краката по няколко пъти на седмица, стигайки до Пирогов, не просто стъпване накриво. Последният лекар й казал, че ако не свали спешно килограми и да промени начина си на живот, че може да остане инвалид на 30, защото не зараствали както трябва травмите и ставали все повече. Проблемите са й, че костите са й твърде тънки и изискват да е слаба, не просто да не е дебела и второ ходела навсякъде с такси и не се движела - съответно слаби мускули. Беше казала, че харчела по 1000 лв на месец за такси. Първоначално му се засегнала на лекаря, но бързо осъзнала, че е прави и сега прави по 15000 крачки на ден, спортува и спазва хранителен режим.
Относно това, че е бързо, беше казала, че има късмет да е с бърз метаболизъм, изчислили са й го, че е като на ученичка и затова става бързо, изрично беше написала, че нейна приятелка е с метаболизъм като на много по-възрастна жена. Т.е. че при всеки е различно. Отделно й, че е имала твърде много вредни навици - липса на движение и храна. Тя, ако има костна структура като на дете, може да стигне наистина до много слабо тяло. Тези с по-едра, каквото и да правят си остават едри дори и слаби.
Прекалява малко с показването колко е свалила, но посланията й за движение и храна без гладуване са правилни. В единия пост пишеше, че е имала хранително разстройство преди и знае какво е да имаш лоша връзка с храната, затова я е било страх да свали сега, но се е справила и се чувства страхотно.
Хората с много вредни навици свалят бързо стига да ги махнат, проблем е за тези, които винаги са били относително стриктни.
|
|
|
Post by lisca on Aug 30, 2023 15:06:48 GMT 2
Децата имат нужда от детска градина, без значение кой работи и кой не.. 😵💫 Какво е виновно детето на Моника, че държавата ни е абсурдна и няма място за всички? 🤷♀️
Лелчето си живее живота и не ѝ дреме кой какво мисли за нея, “Иван, пишещ от дивана” хич не ѝ е в мислите.. 😀 Купува си каквото иска, като иска дрехи - прави дрехи. Като ѝ омръзне се занимава с друго, без да се чувства длъжна да прави нещо, само за да някой да не си каже “Глей я ква е вятърничава” То всъщност този живот си е нейн.. Защо да не го прави и защо да се занимава с нещо, което вече не харесва.. Ходи си с буса, изведнъж им се отсяда в хотел и отиват, боли я ханша, че някой ще каже “еее ти нали искаше бус, сега ходиш по хотели”.. 😀Децата и са възпитани, доста по-добре от всички други с претенции, у нас е пълно с такива, затова и децата са пълен леш, ама иначе “виж я тая” .. Извадила е късмет с мъж, но пък не седи само да харчи пари по молове, а постоянно прави нещо с тях.. Евала, ако повече хора мислеха като нея “тоя какво ще каже, тоя какво ще си помисли”.. Не пречи на никой и има възможност да живее свободно.. Колко по-хубаво от това? 😀
|
|
|
Post by sisi on Aug 30, 2023 15:39:56 GMT 2
Децата имат нужда от детска градина, без значение кой работи и кой не.. 😵💫 Какво е виновно детето на Моника, че държавата ни е абсурдна и няма място за всички? 🤷♀️ Лелчето си живее живота и не ѝ дреме кой какво мисли за нея, “Иван, пишещ от дивана” хич не ѝ е в мислите.. 😀 Купува си каквото иска, като иска дрехи - прави дрехи. Като ѝ омръзне се занимава с друго, без да се чувства длъжна да прави нещо, само за да някой да не си каже “Глей я ква е вятърничава” То всъщност този живот си е нейн.. Защо да не го прави и защо да се занимава с нещо, което вече не харесва.. Ходи си с буса, изведнъж им се отсяда в хотел и отиват, боли я ханша, че някой ще каже “еее ти нали искаше бус, сега ходиш по хотели”.. 😀Децата и са възпитани, доста по-добре от всички други с претенции, у нас е пълно с такива, затова и децата са пълен леш, ама иначе “виж я тая” .. Извадила е късмет с мъж, но пък не седи само да харчи пари по молове, а постоянно прави нещо с тях.. Евала, ако повече хора мислеха като нея “тоя какво ще каже, тоя какво ще си помисли”.. Не пречи на никой и има възможност да живее свободно.. Колко по-хубаво от това? 😀 Съгласна съм с това обобщение. Откривам доста неща в нейната личност, които ме дразнят, но не мога да отрека това, че на нея просто и липсва онова ограничено мислене - да и пука за хорското мнение, което е доста рядко срещано днес. Дори си мисля, че това се дължи на естествена първичност при нея, не толкова на висок интелект. Не искам да кажа, че е тъпа, но е първична, не мисли много преди да прави нещо. Повечето хора, вкл и аз подлагаме всичко на сериозен анализ: "ами ако сега това..." ,"какво ще стане, ако...", а тя директно стреля. И хващайки 5 неща различни, все с 1-2 успява да се справи на добро ниво. И все пак не и одобрявам това, че често казва нещо и само няколко дни след това прави показва точно обратното.. Затова я намирам за вятърничева.
|
|
|
Post by fine on Aug 30, 2023 15:47:11 GMT 2
^ Напълно съм съгласна, че държавата ни е абсурдна и, че всяко детенце има нужда от социални контакти с други дечица. За жалост няма място във всички държавни ясли/детски за всички деца, които кандидатстват. НО, първоначално Моника не искаше да го записва на ясла. Разбира се, че е с предимство защото е самотна майка, ама нито работи някъде по 8 часа на ден, нито майка и работи. Познавам двойка с детенце от моя роден град, който е на 400км от София, живеят под наем в София и двамата работят. Момичето в момента е в майчинство, но се притеснява, че може и да не бъде прието детето догодина в яслата.. та в такава ситуация какво да направи? Да напусне работа? Родителите на двойката също работят на 400км разстояние и не са пенсионери и няма как да им помагат всеки ден с гледането на детето. Или трябва да го запишат на частна, защото друг вариант няма. За жалост все още има хора с мисленето "мога да си гледам детето, ама да си има място в детската, пък може и да не ходи всеки ден". Ако Моника го записва с цел тя и майка и по цял ден да са в мола и да си правят тиктоци, еми сори, ама за мен не е окей. П.С. евала на всички жени, които си гледат сами децата. Но както казах, сигурно повече от половината време майка и е неотлъчно до нея. Та дори и Радост в тая ситуация я разбирам, защото е сама с детето нон стоп, освен на работа, разбира се. Нито мъжа и всяка вечер се прибира и и помага, нито родителите помагат всеки ден. Плюс, че Радост не си стои по цял ден да мисли какъв малоумен тикток да качи сега, поне прави вежди.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 30, 2023 17:13:17 GMT 2
Боже тая Моника вече става досадна на всяко видео да се чекне с майка си… а тая майка. Хубаво си на 41 години, изглеждаш добре за годините си ама действията ти не изглеждат добре на фона на това, че си родител. Не е нито първата станала майка млада, нито последната, нито пък близо до най-красивата. Сега качила Моника видео на камбаните с поредния малоумен тикток тренди танц и мислех, че с някаква приятелка го снима (не, защото не ѝ личи на майка ѝ, че ѝ е майка, просто е на заден план и е тъмно), а то- майка ѝ… естествено. Аз не знаех между другото, че има три деца… Моника, брат ѝ и? Кое е третото дете. Да не си е писала внука като нейно дете 🙄 бих припаднала.
Как пък не си намери една приятелка или дори приятел тая Моника… не ѝ ли омръзва, и аз съм близка с майка си, даже много ама чак толковаааааа
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 30, 2023 17:57:31 GMT 2
Аз преди време бях разбрала, че Моника има по-голям брат. Не помня стори или видео. После питах тук да не би да съм се объркала, но май никой не се включи за потвърждение. Както и че майка и е от дом.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Aug 30, 2023 19:17:13 GMT 2
Казвала е, че има по-голям брат ( дори наскоро отново го сподели), но не били така близки или нямали толкова силна връзка, както с Емчо. Помня е казвала, че е доста по-голям от тях двамата.
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 30, 2023 21:00:32 GMT 2
Тогава на колко е била майка и, щом сега е на 41, а Моника на 18 и е доста по-голямо въпросното момче? Освен да е от страна на баща и...
|
|
|
Post by ametist on Aug 30, 2023 21:03:27 GMT 2
Тогава на колко е била майка и, щом сега е на 41, а Моника на 18 и е доста по-голямо въпросното момче? Освен да е от страна на баща и... Три деца са, от една майка и един баща. Най-голямото дете е Денис, след това Моника, Еманоил
|
|
|
Post by anthonyy80 on Aug 30, 2023 21:03:52 GMT 2
И тримата били родни деца на родителите ѝ. Това го обяснява в наистина скорошно видео с Q & A.
|
|
|
Post by fine on Aug 30, 2023 21:12:47 GMT 2
Мисля, че най-голямото момче е на 21, защото майката на Моника има снимка с него от 2019, че става на 17.
|
|
|
Post by sisi on Aug 30, 2023 22:01:45 GMT 2
Попаднах на едно видео на това странно момиче Nicole DB...Преди време съм чела тук, че работела във Виваком, а сега гледам се зарива с грозни, маркови парцали и живее в някаква голяма, мрачна къща, без светлина...Вероятно нов приятел има на хоризонта? Та попаднах на видеото и в Марбея и се пукнах от смях колко безсмислен живот живеят тези кифли.. Та тя висеше само в молове, празни кафета и пазаруваше като за последно...Този град е много красив. Бях този месец там, има уникана атмосфера и чар, старата част е просто приказка и дори е супер инстраграмъл.. Това тъпо парче виси в мола...Не знам с какъв се е хванала, все го чакаше, "че уж имал среща", но подозирам, че е от криминалния контингент.. Не ги разбирам тези момичета.. подмятат ги наляво надясно.. дават им карта за пазаруване и те живуркат, докато не ги изгонят. След това се закачат за следващия..Тов момиченце изглежда много болнаво, без грам харизма и стил и се облича потресаващо зле.. макар и Lagerleld.. Важно е да има надписи и ако може да са огромни Поредния криндж.
|
|
|
Post by suzz1 on Aug 31, 2023 9:00:25 GMT 2
Ох, не мога. Идвам и аз от видеото на Николчето. Ми тя се изживява, като rich girl, само песента pretty woman, трябва да си пусне за фон. Ако не сте гледали клипа, мога да ви обобщя - както каза sisi, почивката им е само в моловете, ПРИ положение, че хотела е на 1ва линия на плажа, най-често употребяваните думи са ЛУКС, ЛУКСОЗЕН, КАРЛ и луксозна торбичка за прах хаххахахах. Накрая на видеото каза "обожавам този човек и всичко, което прави", но после се сети, че той не е сред живите... малко кухичко изказване, при положение, че тези дрехи нямат общо с работата през годините му...
|
|
|
Post by sisi on Aug 31, 2023 9:33:36 GMT 2
Ох, не мога. Идвам и аз от видеото на Николчето. Ми тя се изживява, като rich girl, само песента pretty woman, трябва да си пусне за фон. Ако не сте гледали клипа, мога да ви обобщя - както каза sisi, почивката им е само в моловете, ПРИ положение, че хотела е на 1ва линия на плажа, най-често употребяваните думи са ЛУКС, ЛУКСОЗЕН, КАРЛ и луксозна торбичка за прах хаххахахах. Накрая на видеото каза "обожавам този човек и всичко, което прави", но после се сети, че той не е сред живите... малко кухичко изказване, при положение, че тези дрехи нямат общо с работата през годините му... Аз гледам първо видео и направо съм потресена от ограничеността на това момиче. Честно да ви кажа ме е срам, че живея в Пловдив и тук е прелива с тази чалга култура... Масово момичетата са неграмотни и проповядват точно това.. Преди дни се върнах от Испания и там е приказка..не съм си и помисляла да обикалям молове.. Влизах в местните магазинчета в Андалусия, защото там се носи уникална атмосфера, разглеждах, купих си две рокли и съм щастлива (все пак жена съм). Но в Марбея има уникални места.. А даже не разбрах във видеото споменаваше за Puerto Banus, ходи ли там?Там е топ гъзарията... как е пропуснала да сподели кадри. Прехвърлях видеото защото ми е неприятна за гледане.. По интересното е, какви са тези хора, които се възхищават на тая простотия отдолу? Или се трият коментари? Аз, дето не съм "луксозна" си позвилих да отида на разходка там: prikachi.net/image/tUQowСнимката е от преди седмица. Та, не мога да повярвам на ограничеността на тези празни хора.
|
|
|
Post by l4444 on Aug 31, 2023 10:39:29 GMT 2
Николчето не е момиче, което блести с интелект, освен това сме коментирали, че е доста мърлява и винаги успява да се докара в някакъв евтин вид. На мен обаче винаги ми е била симпатична, заради това, че я намирам за изключително красива, не съм доловила злоба в нея от това, което съм гледала, и, също така, много ми харесва артикулацията ѝ 😀 Не говори гениални неща, но говори много добре, не се запъва, не мрънка, няма някакъв брутален диалект или паразитни думи. Според мен има потенциал да е топ мадама Никол
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 31, 2023 11:33:46 GMT 2
Ясминчето доста фрапантна, опа, плашеща разлика има, когато е без и с грим. И това са инфлуцки дето не спират да говорят как всички им завиждат и злобеят. Бягай от тука, може спокойно да изиграе ролята на джудже от Снежанка, и на ръст и на вид го докарва. Толкова ниска и набита жена досега не бях виждала. Ама нали, фенчетета ѝ ще кажат “тя тренира, затова е такава, спортът ѝ е такъв” … е да ама не променя факта, че е като сплескана. Моите прасци са по-тънки от глезените ѝ. Ай стига вече са се взимали насериозно. prikachi.net/image/tV79h
|
|
|
Post by katya on Aug 31, 2023 12:26:56 GMT 2
На Гучан в прикритото стори с бургерите към края се вижда лакътят на снимащата Гучанка ❤️ обаче нещо гледам и неговите последователи падат със 100-200 броя дневно.
|
|
|
Post by fine on Aug 31, 2023 13:14:03 GMT 2
Facepalm... Моника не спира нон стоп да се оплаква за листовките, то все едно листовки за самолет ще прави. Аман, оплаквала се на всички майки, надявала се, че ще се справи. Ами то или ги знаеш нещата или не. А и тя от месеци уж чете за тия толкова сложни листовки 😂 Аз като карах курса, буквално никаква идея и желание преди нямах за шофиране, но за 2 седмици седнах да чета и то не цял ден и си ги взех от първия път, ама Моника го представя като нещо толкова грандиозно, все едно 5% от хората в света си взимат листовките. Голям криндж, не искам да си представям като си вземе и изпита, сигурно 3 дни и 3 нощи ще има празненства за този шофьорска книжка. Била си пожелала да мине изпита и ще видела дали ще работи желанието. Еми и аз си пожелавам 1 милион да ми падне от небето, но надали ще проработи 😂
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 31, 2023 14:04:38 GMT 2
Пфф,това с листовките е такава простотия. На нормален човек му трябват не повече от 10 дни по 2 часа на ден, за да ги научи. В крайна сметка учебника не е 1000 страници и не е кой знае какво. Като се сетя какви тежки изпити съм имала в университета и то над огромен обем материал, направо ми е жалка с нейното мрънкане. В България куцо, кьораво и сакато взима книжка (за най-голямо мое съжаление), така че не е повод за гордост. Едит: Гана да не си е махнала инстаграма?
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 31, 2023 15:21:02 GMT 2
Ясмин в последното видео пътува към Тетевен с приятелка и децата. Още в първите секунди хлапето на задната седалка е без колани - омръзнало му в колата. Ами спрете, позволете му да се разтъпче и после пак го закопчейте в стола. След пристигането им нахранила бебето - изял 2 пюрета и повърнал (цитирам "десет пъти повърна"). Няколко дни по-късно навърши 5 месеца. Аз не мога да си представя на бебе на 5 месеца да предложа два буркана пюре. За външния й вид не ми се коментира. Структурата й е такава. Разликата с и без грим при нея ми изглежда съвсем очаквана - по-свежа и нагаласена е с грима, влече я чалга излъчване.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 31, 2023 15:27:41 GMT 2
Ясмин в последното видео пътува към Тетевен с приятелка и децата. Още в първите секунди хлапето на задната седалка е без колани - омръзнало му в колата. Ами спрете, позволете му да се разтъпче и после пак го закопчейте в стола. След пристигането им нахранила бебето - изял 2 пюрета и повърнал (цитирам "десет пъти повърна"). Няколко дни по-късно навърши 5 месеца. Аз не мога да си представя на бебе на 5 месеца да предложа два буркана пюре. За външния й вид не ми се коментира. Структурата й е такава. Разликата с и без грим при нея ми изглежда съвсем очаквана - по-свежа и нагаласена е с грима, влече я чалга излъчване. Оооох, това със столчетата за кола е голям зор на всички.. и аз не намирам за правилно деца, да се возят въргаляйки се отзад, необезопасени… NJ също съм я засичала, да вози децата без колани. Не знам защо упорито отказват, да спазват правилата за движение.. толкова е опасно…
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 31, 2023 15:50:54 GMT 2
Nj май изобщо не знае как се закопчават коланите. Един път не са били с колани нейните деца като ги снима. В това отношение д-р Модърн Мамито беше изразила позиция, че при тях има дисциплина и не прави компромис.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 31, 2023 16:24:28 GMT 2
Ох, Анка готвачката е яко криндж. Автор на книги, ментор, изобщо...
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on Aug 31, 2023 17:04:00 GMT 2
Аз не мога да се съглася за това с листовките. Сега има съществена промяна в изпита и съдържанието на въпросите и това е от близо 2-3 месеца насам. Гледаш видеа, запомняш какво си видял, коя кола къде (синя, зелена, жълта, червена, оранжева) и после без да можеш да гледаш видеото, отговаряш на въпроса. Плюс, че има въпроси за колянов вал, разпределителен вал, феродов диск, части на мотопеди, мотоциклети и т.н. и различните им параметри, изчисляване на коефициент Ламбда и т.н. Така , че не сте прави От ДАИ са решили, че вече имало прекалено много хора, дето лесно са взели книжка, та Моника е улучила момента след гадните промени. Въпросите са съставени с много близка информация, която да те подведе и обърка, въведени са нови... Така че напълно нормално Моника си се оплаква. Откакто въведоха тия промени, масово хората ги късат сега на изпитите.
|
|
|
Post by muffin on Aug 31, 2023 17:39:08 GMT 2
Някой знае ли какво се случва с бащата на Капитонова? Тя само за майка си говори… майка ѝ била тук цяло лято, искала да ѝ купи апартамент тук, само мама, мама…. Миналото лято на стори беше качвала неща, които те карат да мислиш че някой нейн близък е починал,… да не би да е баща ѝ? От сума ти време него не го споменава, а все за майка си
|
|
|
Post by precious on Aug 31, 2023 19:57:25 GMT 2
Мисля, че заради това напусна къщата на инфлуенсърите миналата година..
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 31, 2023 20:24:58 GMT 2
Майката на Моника е родила първото си /големия й брат/ на 21. Тя има и сестра, която е от предишния брак на баща й.
|
|
|
Post by tonita822 on Sept 1, 2023 1:24:09 GMT 2
толкова са противници двамата с тая жабешка уста, че отврат. Кич, селяния до шия и показност
|
|
|
Post by lama on Sept 1, 2023 1:31:37 GMT 2
Йоанна трябвало спешно да разчисти половината си гардероб. Явно няма да живее сама, дали сестра ѝ ще се нанася при нея или гадже. Подозирам, че има отношения с Тони - приятелят на Перси. Чак да си празнува рождения ден с тях, тя вярно, че бързо сменя приятелите си.
|
|