|
Post by veereto on Aug 28, 2023 19:34:04 GMT 2
Лелчето никога не е казвала, че Барт няма пари или нещо подобно.
Видях кадрите от Кончето и за момент помислих, че е от някъде другаде. Не знам как е снимала, но на живо не е толкова страшно. Естествено, че трябва да внимаваш, но спокойно можеш да вървиш и да се разминаваш с хора. Има един два по-тесни участъка, но с бавна стъпка всичко е наред.
|
|
|
Post by l4444 on Aug 28, 2023 19:44:15 GMT 2
Кончето е в Пирин, не е връх, и няма общо с Ком-Емине, което е маршрут по билото на Стара планина Изглежда по-страшно на снимки, отколкото е в действителност. Според мен с такива походи се дава добър пример, все повече хора се запалват по планинарството, което за мен може да бъде единствено позитивно Спомням си в тази връзка Валери и нейния поход - с full face of makeup и moon boots да се снима с кравите в Швейцария. Това вече ми беше, макар и сладко, много смешно 😂
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 28, 2023 20:16:14 GMT 2
Барт ми е супер скромен и симпатичен. Видях го на летището в Айндховен, бяхме в един полет, изглежда страхотно. В същото време видимо не искаше да прави впечатление, беше сам. А като години бих му дала макс 40.
|
|
|
Post by jane16 on Aug 28, 2023 20:48:06 GMT 2
Хахахахаах, слушах на Мария БДЖ сторитата как Капитоня ѝ казала да говори по сторита, пък тя се притеснявала, пък бла-бла. Но смешното ми беше като каза колко различни хора се събрали в нейния профил, които имали различни гледни точки по “различни теми”. По кои теми? Какви теми точно ти поставяш за дискусия, че изобщо някой да има какво да изкаже? Какво да ти коментират хората на кафето и сандвича? Или на терасата? Анастасия рускинята и тя с някакви мега тъпи рийлсове, какви напъни, какво чудо. Снимки от брънч, на маникюр и фризьор и айде 1-2 на детето и това е.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by sublime on Aug 28, 2023 20:51:26 GMT 2
Тази Професионална мама кога ще се ограмоти? Коментарът към снимката от срещата на Литературен клуб “Книжна мама” е за слаб 2! Дано се образова, покрай децата… Нал’ все още 4-годишното й тръгва на училище 🤷🏻♀️ postimg.cc/k6Spr433
|
|
|
Post by sisi on Aug 28, 2023 20:59:42 GMT 2
Кончето е в Пирин, не е връх, и няма общо с Ком-Емине, което е маршрут по билото на Стара планина Изглежда по-страшно на снимки, отколкото е в действителност. Според мен с такива походи се дава добър пример, все повече хора се запалват по планинарството, което за мен може да бъде единствено позитивно Спомням си в тази връзка Валери и нейния поход - с full face of makeup и moon boots да се снима с кравите в Швейцария. Това вече ми беше, макар и сладко, много смешно 😂 Ами да, може да съм подвела. "Кончето", Пирин това е. Няма нищо лошо разбира се да събужда любопитството и любов към планината, но с екипировката (кецове) и снимането по време на стръмните участъци, не ми направи добро впечатление. Това е 7-8 часов тежък преход, четох, че често има хлъзгави участъци и определено не изглежда подходящо за всеки Аз имам страх от височини и не бих си го причинила.
|
|
|
Post by diamond on Aug 28, 2023 21:45:43 GMT 2
Не мога да не коментирам рецептата за магданозено смути от ДеРая. ДеРая, скъпа, ако човек взима лекарства, не бива да се прекалява с чесъна. Ако човек е вече с бъбречна недостатъчност, крайно противопоказно е да се прилагат такива смутита, които са с диуретичен ефект! Така бързо ще го вкараш в спешното, че идея си нямаш. Ама ти нали си веща по всичко. Хубаво писала "профилактика", ама колко ли хора ще го схванат това, не знам. Ден без Гана ми е като загубен ден. Една съфорумка беше изразила мнение, че може би е започнала нормална работа и вече няма толкова време да публикува делюзиите си. Колкото и да ми се иска да е така, по-склонна съм да вярвам, че е заради тик-ток профила и се крие.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 28, 2023 21:46:40 GMT 2
Гледахте ли влоговете на мама Циц? На Ния ѝ правили зъбите с пълна упойка - коронли, пломби, горе, долу...ужас!
|
|
|
Post by foxie on Aug 28, 2023 23:45:58 GMT 2
През годините са ставали много инциденти с тежки травми на Кончето, сещам се за 1 смъртен случай даже от падане в пропастта. Много по-опасно е през зимата, но и в летния сезон се случват. Макар и израснала в този край и обиколила планината, още не съм се престрашила за този маршрут.
Какво е станало с Пепа? Прилича ми на тийн пред анорексия. Само се оплаква колко й е тежък живота на самотна майка с 3 деца, ама май май от друго изглежда така изтощена. В следващата си книга кой ли ще обере пешкира, че е наркоман, който се опитва да изцери?
|
|
|
Post by fine on Aug 29, 2023 7:51:34 GMT 2
Джойката си извадила 4те мъдреца на един път. Ужас, мотивира хората и те да ги вадят, ама да спомене, че 4 наведнъж не е препоръчително и не трябва да се прави. Аз доскоро се занимавах с вадене на мъдреци, но имам късмета да са излезли и да не са ретинирани, ами то беше мъчение първите 2-3 дена, челюстта като си отварям устата болеше зверски. Явно ги е вадила и на местна упойка, защото по принцип съм чувала, че за 4те наведнъж се налага пълна упойка. Иначе успех и пожелавам днес на работа с клиентите, хубаво е да си починеш 1-2 дена след това мъчение.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 29, 2023 8:58:07 GMT 2
Добре де, Радост, толкова ли не можа да изчака една вечер, за да си разкаже неволите с мъдреците, че се наложи да говори с марли в устата?🤷🏼♀️ страшно изкривени представи имат за абсолютно всичко.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 29, 2023 10:45:15 GMT 2
Ако тези 3те девойки са отличничките на Капитонката, направо да закрива. - Емилия - известна с това, че е бившата на еди кой си, повечето я следят за някоя и друга клюка покрай цялата фамилия - Анастасия - БФФ, качва си редовно сторита с нея, следователно хората скачат от профил на профил - Марчето - тук не знам какво да напиша 😂
Ще взема да си я пусна и аз мама Циц, там поне е натурално, без претенции и структурирани сторита.
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 29, 2023 10:58:26 GMT 2
Когато си вадих мъдреците януари месец и аз исках да ги извадя наведнъж. Няма нищо необичайно, в Щатите на повечето хора ги вадят още на 18 като станат, всичките, с местна упойка 🤷🏻♀️ моят зъболекар каза, че може наведнъж, но защо да се мъча. Горните често излизат без проблем, моите си бяха пробили и бяха в правилната посока, долните са проблемни в повечето случаи. И при мен бяха се показали, но на страни. Пилиха ми костта, рязаха венеца. Чак болка за умиране след това не беше. Мислех, че ще е мнооого по-зле. Изобщо не беше кой знае какво, просто звучи страшно. На 3тия ден започнах да се храня с по-меки неща. А може и от зъболекаря да зависи донякъде. Но да, не е нещо УАУ
|
|
|
Post by precious on Aug 29, 2023 11:16:43 GMT 2
Еее, Радка нали трябваше да направи реклама на Теодора нагъзената зъболекарка, няма как да изчака.. И днес на работа?! Верно ли, Радке?! Този твой мъж големи хвалби, пък ти се криви да правиш вежди до 7/8 месец и преди детето да стане на годинка. Иначе чантички и кецове ЛВ..
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 29, 2023 11:37:45 GMT 2
Не е ли малко безотговорно от страна на Деница да пуши докато е в процедура по инвитро? Хубаво, пункцията е минала, но предстои трансфер и дай Боже бременност,може би трябваше вече да ги е отказала.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 29, 2023 12:43:55 GMT 2
Много е странно и смешно как Джойката нарича бебето Костадинов 😀 много искан, много желан, а накрая кучето с по-умалителни имена от бебето 😂
|
|
|
Post by precious on Aug 29, 2023 13:01:07 GMT 2
Много чакан и желан, а не може да му отдели 2 години.. Голям зор да се върне на работа, то да имаше някакво развитие тази нейна работа.
|
|
|
Post by foxie on Aug 29, 2023 13:56:52 GMT 2
Когато си вадих мъдреците януари месец и аз исках да ги извадя наведнъж. Няма нищо необичайно, в Щатите на повечето хора ги вадят още на 18 като станат, всичките, с местна упойка 🤷🏻♀️ моят зъболекар каза, че може наведнъж, но защо да се мъча. Горните често излизат без проблем, моите си бяха пробили и бяха в правилната посока, долните са проблемни в повечето случаи. И при мен бяха се показали, но на страни. Пилиха ми костта, рязаха венеца. Чак болка за умиране след това не беше. Мислех, че ще е мнооого по-зле. Изобщо не беше кой знае какво, просто звучи страшно. На 3тия ден започнах да се храня с по-меки неща. А може и от зъболекаря да зависи донякъде. Но да, не е нещо УАУ Всеки случай си е индивидуален и аз лично имам познати, за които е било доста кофти преживяване, особено ако недай си Боже се направи сух алвеолит. Една приятелка все споменава, че секциото не я боляло толкова, колкото ваденето на мъдреца й. Джойката можеше да е по-полезна, споменавайки следоперативните грижи, особено в първите 48 часа, отколкото да се кикерчи с марли и засъхнала кръв по устните. Останала съм с впечатление, че доста народ не е запознат с ваденето на мъдреци, особено долни и ретинирани. Изборът на добър лицево-челюстен хирург (не зъболекар!) е много, много важен.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 29, 2023 14:37:33 GMT 2
Не е ли малко безотговорно от страна на Деница да пуши докато е в процедура по инвитро? Хубаво, пункцията е минала, но предстои трансфер и дай Боже бременност,може би трябваше вече да ги е отказала. тя сега си наваксва 😂 Едва ли е спряла да пуши и през другото време.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 29, 2023 16:02:16 GMT 2
Приказната Анка защо трябва да мляска на всяко видео, за секси ли го смята?!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fif on Aug 29, 2023 17:30:29 GMT 2
Значи, това е жив мазохизъм да си извадиш 4 мъдреца наведнъж. Ако не са я шили или набутали там нещо в раните такова пазене трябва на тея рани… и беше супер грозно да се обяснява на стори с кръв по устата… и за това е платила 1500 лева, подчертава, че си е платила, не й е даром.
Къде е Ганка, липсва ми…
|
|
|
Post by chikitta on Aug 29, 2023 18:11:41 GMT 2
Когато си вадих мъдреците януари месец и аз исках да ги извадя наведнъж. Няма нищо необичайно, в Щатите на повечето хора ги вадят още на 18 като станат, всичките, с местна упойка 🤷🏻♀️ моят зъболекар каза, че може наведнъж, но защо да се мъча. Горните често излизат без проблем, моите си бяха пробили и бяха в правилната посока, долните са проблемни в повечето случаи. И при мен бяха се показали, но на страни. Пилиха ми костта, рязаха венеца. Чак болка за умиране след това не беше. Мислех, че ще е мнооого по-зле. Изобщо не беше кой знае какво, просто звучи страшно. На 3тия ден започнах да се храня с по-меки неща. А може и от зъболекаря да зависи донякъде. Но да, не е нещо УАУ Всеки случай си е индивидуален и аз лично имам познати, за които е било доста кофти преживяване, особено ако недай си Боже се направи сух алвеолит. Една приятелка все споменава, че секциото не я боляло толкова, колкото ваденето на мъдреца й. Джойката можеше да е по-полезна, споменавайки следоперативните грижи, особено в първите 48 часа, отколкото да се кикерчи с марли и засъхнала кръв по устните. Останала съм с впечатление, че доста народ не е запознат с ваденето на мъдреци, особено долни и ретинирани. Изборът на добър лицево-челюстен хирург (не зъболекар!) е много, много важен. Да, на мен ми се случи това чудо. Два по два ги вадих и на двата долни мъдреца ми се получи този алвеолит. По над две седмици се мъчих със зверски болки. Но не съм се показала на стори и само ММ знае 😂
|
|
|
Post by tonita822 on Aug 29, 2023 20:34:41 GMT 2
Мале тия Бачорски големи селяндури, не го следя ама сега влязох да видя поредния заветен рожден ден (като почнат с тия рождени дни, все едно нямат такъв всяка година)… тая се държи като малко дете, цялата украса, всичко, все едно е малко бебе и правят неща за първия рожден ден… смешно ми е. Това е толкова фалшиво, чак е жалко и мъчно как нямат връзка с реалността. Нищо де, ние пък тука сме злобни завистливи женици
|
|
|
Post by tonita822 on Aug 29, 2023 20:34:54 GMT 2
Мале тия Бачорски големи селяндури, не го следя ама сега влязох да видя поредния заветен рожден ден (като почнат с тия рождени дни, все едно нямат такъв всяка година)… тая се държи като малко дете, цялата украса, всичко, все едно е малко бебе и правят неща за първия рожден ден… смешно ми е. Това е толкова фалшиво, чак е жалко и мъчно как нямат връзка с реалността. Нищо де, ние пък тука сме злобни завистливи женици
|
|
|
Post by sisi on Aug 29, 2023 20:48:48 GMT 2
Мария бдж в поредно стори: Благодаря ви! Радвам се, че съм тук и че и вие сте тук!" Когато няма какво да кажеш, ама си тооолкова безумно тъп, че даже не усещаш, че си нелеп...и хората най-вероятно те гледат само, за да се забавляват на твой гръб
|
|
|
Post by diamond on Aug 29, 2023 21:22:20 GMT 2
Искам да изкажа възмущението си от Флора. Преди няколко седмици ми излезе пост, в който тя споделя, че е отслабнала с едни близо 20 кг, които наддала за около 2 г. Супер, браво! Ноооо днес ми попадна рийлс, в който тя мери полите си от времето, когато е била по-пълна. Да, промяната е уаааау, много слабичко кръстче има, браво. Но до тук. В коментарите под съответния рийлс тя отговаря отвратително на коментарите, които ѝ казват, че с това натрапване, че е свалила 17 кг за 11 месеца не дава добър пример на подрастващите. Флора на всички коментиращи заявява, че това е нейният канал, ще публикува каквото си пажелае; тя с пот, сълзи и лишения е постигнала това тяло, така че сега ще напълни с него фийда си, ако желае. Много, много грозно от нейна страна. За мен това е признак, че тя няма не е никак извисена и много над другите, както се опитва да се покаже. Същевременно следя една Теди в Инстаграм - бивша булимичка, която непрекъснато се стреми да говори за хранителните разстройства и сега с този пост на Флора направо два свята пред мен се сблъскаха. Разочарована и възмутена съм от Флорчето.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 30, 2023 8:15:00 GMT 2
Магисън ще се жени този месец - подписване, пък догодина сигурно ще има и голяма сватба. Моля ви обяснете ми какъв е смисълът от 18 сватби след дете и години съвместен живот. Добре, като сте решили да правите сватба, направете я веднъж както си я представяте и дотам.
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 30, 2023 10:41:26 GMT 2
Не ми се рови - някой може ли да ми каже Филип Датски живя ли изобщо в апартамента в Красна поляна?
|
|
|
Post by fine on Aug 30, 2023 11:02:31 GMT 2
Гучан направи включване от Savigelato 🥹 чакаме сега и кралицата на кринджа от Дупница да се завърне с нещо грандиозно защо я нямаше седмица и повече. Липсваш ни Гучи
Едит: Моника май записа Анди на ясла, за да има все пак някакъв контакт и с други майки по мое мнение. Защото тя е буквално само с майка си навсякъде, може да иска и да има контакт и с други жени, които имат дечица.
|
|
|
Post by haladriel on Aug 30, 2023 11:18:09 GMT 2
Не живя, според Пепе е давал само съвети за смесителя или нещо подобно 🤣
Защо да не е здравословно отслабването? 17кг за 11 месеца е супер, около 0,5-1кг на месец е.
|
|