|
Post by ivkasmile on Aug 26, 2023 21:59:52 GMT 2
Пепа утре пак ще е прегракнала. 100% ще е психосоматика. Чудя се къде ли са децата. Сигурно и те са на купона. Понеже сама ги гледа. Не за друго... Не ме разбирайте погрешно, не я виня, че се забавлява. Просто ме дразни адски много с лъжите които дрънка - колко е заета и стресирана, понеже сама си гледа децата и не моли за помощ. И аз това щях да кажа! Юхууу да живее купонааааа. Пепе с нови гърли денси на парти и после сигурно няма да е на себе си и ще лекува травми с таро и книги по хотели.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 26, 2023 22:49:52 GMT 2
Гледам и аз сторитата от партито на Атанаска. Единият брат - Георги, съм убедена, че е гей на 100%, та сега май се видя и неговата половинка. Малко киселяк ми идва, очаквах по-добър избор от него 😀 Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk Ако казваш за този с очилата, това е Караджов, който е женен и има деца. Мисля, че са семейни приятели с Бачорски.
|
|
|
Post by peacock on Aug 26, 2023 23:09:43 GMT 2
Мъжът на NJ по анцуг на сватбата на брат си. Нея.не в показа да е там Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by babyshark on Aug 26, 2023 23:32:20 GMT 2
Гледам и аз сторитата от партито на Атанаска. Единият брат - Георги, съм убедена, че е гей на 100%, та сега май се видя и неговата половинка. Малко киселяк ми идва, очаквах по-добър избор от него 😀 Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk Ако казваш за този с очилата, това е Караджов, който е женен и има деца. Мисля, че са семейни приятели с Бачорски. Не, визирах този от другата му страна. Един намусен, леко агресивен към камерата. Хора, гледам сторита на Савина джелатото и линк към канала й, викам си чакай да разцъкам. Напускала си е стари дрехи и обувки, ама какви обувки оле-мале. Протрири отвсякъде, с дупка на подметката за 300лв 😂😂😂 Вие представяте ли си? Мен би ме било срам да ги подаря даже... prikachi.net/image/t703Wprikachi.net/image/t7xuAprikachi.net/image/t7PH5prikachi.net/image/t7XwuИзпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by allie on Aug 26, 2023 23:47:24 GMT 2
Ако казваш за този с очилата, това е Караджов, който е женен и има деца. Мисля, че са семейни приятели с Бачорски. Не, визирах този от другата му страна. Един намусен, леко агресивен към камерата. Хора, гледам сторита на Савина джелатото и линк към канала й, викам си чакай да разцъкам. Напускала си е стари дрехи и обувки, ама какви обувки оле-мале. Протрири отвсякъде, с дупка на подметката за 300лв 😂😂😂 Вие представяте ли си? Мен би ме било срам да ги подаря даже... prikachi.net/image/t703Wprikachi.net/image/t7xuAprikachi.net/image/t7PH5prikachi.net/image/t7XwuИзпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk Тази трябва тотално да е изплиcкала за да очаква, че някой ще даде и 1 лев за тези парцаляци.... Пълно куку 🤣🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by pdimitrova on Aug 27, 2023 0:05:01 GMT 2
Къщата, която Ганка и Ванко стягат, е в Ракитово, а тази на Мара БДЖ мисля, че е някъде покрай София.
|
|
|
Post by fine on Aug 27, 2023 0:38:24 GMT 2
Отврат, тия обувки чисто нови са към 1000лв. и тя иска да ги продаде за 300 в УЖАСНО състояние. То доколкото виждам всички обувки не са в цветущо състояние, ама иначе няма под 50лв. Иначе написала, че ги продава на максимално ниски цени 😂😂 егати ниската цена 300лв за тия обувки, дето ще ме е срам да изляза с тях навънка.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 27, 2023 8:38:09 GMT 2
Мале тия Бачорски големи селяндури, не го следя ама сега влязох да видя поредния заветен рожден ден (като почнат с тия рождени дни, все едно нямат такъв всяка година)… тая се държи като малко дете, цялата украса, всичко, все едно е малко бебе и правят неща за първия рожден ден… смешно ми е. Това е толкова фалшиво, чак е жалко и мъчно как нямат връзка с реалността. Нищо де, ние пък тука сме злобни завистливи женици така че 🤣🤣
|
|
|
Post by pandora on Aug 27, 2023 10:12:30 GMT 2
Ганица никаква я няма. Изтегли фейк гиваЛея и замина. Гучан и той не се обажда. Мирише на развод работата или тик-ток профила им дойде прекалено и сами се канселират 😂
|
|
|
Post by pdimitrova on Aug 27, 2023 12:41:59 GMT 2
Мария БДЖ се жалва, че и нейните сторита, подобно на тези на Анастасия, ги гледали доста хора, които не ги следват. Ами да, Марче, като сте абсолютно безполезни и скучни как очакваш да е? 😃 Хората ви гледат само за да си набавят дневната доза криндж и толкоз 😃
|
|
|
Post by livia on Aug 27, 2023 15:41:46 GMT 2
Мама Сиси е качила нов влог, утре ще има и още един. Някой ако се прежали да гледа, моля за кратък преразказ. Интересно ми е как се развиват децата, а и при нея дали има някакво развитие.
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 27, 2023 17:20:11 GMT 2
Аз изгледах с едно око само първия, който е 30на мин; другият е 50мин. Сиси ми се стори по-жива и поотслабнала. Иначе пак ги има паразитните "ужас, ужас" и "боже, боже". Ния е пораснала. Ходи на зъболекар с пълна упойка - коронки, пломби и махнат зъб. Жалко е толкова малко дете, а вече с големи зъбни проблеми. Ходи и на еднодневна операция за полипите по носа;ефектирало и на слуха. Гого тръгна на градина. Опитва се да говори доста. Общо взето нормален влог;можеше и да е по-кратък. Накрая, когато върви пеша, имаше излишни моменти; чудеше се какво да говори. В началото имаше заснети кадри от рождения и ден през юни. В следващия влог е от някаква почивка в Германия. Не си е ходила е БГ заради лекарите/операциите на Ния.
|
|
|
Post by mousehunter33 on Aug 27, 2023 18:27:25 GMT 2
На мен пък ми направи впечатление колко неразбираемо говори Ния за възрастта си. Гого пак кашля... Иначе Сиса изглежда доста по-добре, спор няма 😊
Изпратено от моят LYA-L29 с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 27, 2023 19:25:28 GMT 2
Отслабнала и е изсветлила косата си. Гого тръгва на градина. За зъбките на Ния сте казали. В по-дългия влог са на почивка. Ненужно дълго време показва кадри от аквариум, който са посетили.
Гледам сторитата на Снежана Атанасов и ми е леко тъжно, дано този вайб да не отразява реалността. Изглежда ми сякаш всеки ден се налага да си пълни сапун и препарат за съдове. Снима как бърка ястие във фурната, но е застанала неестествено далеч, за да не е в кадър. Изважда тавите от фурната (уж току що сготвено) с голи ръце (не пари ли?).
|
|
|
Post by chereshka on Aug 27, 2023 23:02:31 GMT 2
Не, визирах този от другата му страна. Един намусен, леко агресивен към камерата. Хора, гледам сторита на Савина джелатото и линк към канала й, викам си чакай да разцъкам. Напускала си е стари дрехи и обувки, ама какви обувки оле-мале. Протрири отвсякъде, с дупка на подметката за 300лв 😂😂😂 Вие представяте ли си? Мен би ме било срам да ги подаря даже... prikachi.net/image/t703Wprikachi.net/image/t7xuAprikachi.net/image/t7PH5prikachi.net/image/t7XwuИзпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk Тази трябва тотално да е изплиcкала за да очаква, че някой ще даде и 1 лев за тези парцаляци.... Пълно куку 🤣🤣🤣🤣🤣 Мисля, че ще ги вземе някой извратеняк противен. Те умират за стари носени неща и плащат луди пари за тях. Друго логично обяснение нямам...
|
|
|
Post by chikitta on Aug 28, 2023 7:47:33 GMT 2
Вяра и тя се нареди сред влогърите, които съм харесвала, а рязко са ми опротивяли. Гледах и "интервюто", което бяхте споделили, то диалекта - как да е, ама това огромно самочувствие за някакви бейсик познания, направо не знам от къде го събира.
|
|
|
Post by fine on Aug 28, 2023 11:30:38 GMT 2
ibb.co/kDzdN98Жива да я ожалиш Пепа, толкова е под стрес, че не ми се мисли как се справя 🥲 а тия папагали техните зомбирани фенове, до кога ще повтарят едно и също, че им се завижда? Ето сега се връща от поредния фестивал и има нужда да ходи на походи из България. Това е прекрасно, но една седмица преди това беше написала как не я е срам да поиска помощ, а то тая помощ си е целогодишна реално. Аман от тая фалшива реалност. Все има нужда от почивка, ами пита ли на децата какво ли им е... особено момичетата с баща номер 3.
|
|
|
Post by veereto on Aug 28, 2023 12:49:39 GMT 2
Ганица никаква я няма. Изтегли фейк гиваЛея и замина. Гучан и той не се обажда. Мирише на развод работата или тик-ток профила им дойде прекалено и сами се канселират 😂 Явно сега мисли нова драма, с която да избухне, че с намеците за бременността не се получи. Пепа как да не се умори, само по партита, ме и младо гадже върти, a не е на 20. Имам чувството, че точни тези, които така им се възхищават и ги превъзнасят, че точно те има завиждат наистина.
|
|
|
Post by calisto on Aug 28, 2023 13:09:38 GMT 2
Гледах новото видео на Вяра за нарцисистите (2-ра част), което излезе вчера. Наистина много основни неща ни казва, които според мен всеки с адекватна обща култура знае. Дразни ме това, че има претенции, че проучва и чете по темата, обаче не знае, че човекът, който се събира с нарцисист е също толкова лош, колкото и нарцисистът. И това не е мое мнение, а много психолози го казват, както и има психологически проучвания по въпроса. Дамяна Должева психоложката също имаше видео по темата и обясни, че много погрешно е смятано, че партньорът на нарцисиста е жертвата, а Вяра точно така го е представила във видеото си. Плоски знания... Толкова с компетентността й.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 28, 2023 13:23:16 GMT 2
Мария ПЖ се жалва, че и е трудно да говори пред камера. Ами права е, не само си личи, а и не и се получава, не е приятно за слушане, самия и глас и говорен дефект и се вижда колко е стегната и притеснена. Защо напъва да е инфлуенсър, като имаш хубав апартамент това не те прави автоматично такъв. Това да си снимаш всеки ден кафето е скучно, тя няма интересно съдържание.
Бачорски са на ваканция, там поне ми е интересно да гледам.
Валери също, качва красиви сторита, дано снима влог.
|
|
|
Post by fine on Aug 28, 2023 14:04:47 GMT 2
ibb.co/2h3v8Pzibb.co/WvfYSkPibb.co/n0BYfCvКогато си имаш дългогодишен приятел (10 години), караш хората да ти пишат в коментарите защо е нужно да ти предложи брак, но в същото време качваш такова съдържание, което е златна мина за ония типове в инстаграм, които само гледат полу голи момичета. Не знам, кое е най-странното - че той е окей да я снима под такива ъгли и пози, или че тя го качва в инстаграм? И на всичкото отгоре това момиче се беше възмущавало в сторитата си как тия мъже смеели да и пишат такива неприлични неща? Боже, направо да вземе да си направи един Онли фенс и да ги качва там тия снимки, поне ще заработи някой лев, вижда се най-вероятно и липсва внимание, та поне чичковците да и плащат за тоя контент.
|
|
|
Post by zahir on Aug 28, 2023 15:17:16 GMT 2
Мария ПЖ се жалва, че и е трудно да говори пред камера. Ами права е, не само си личи, а и не и се получава, не е приятно за слушане, самия и глас и говорен дефект и се вижда колко е стегната и притеснена. Защо напъва да е инфлуенсър, като имаш хубав апартамент това не те прави автоматично такъв. Това да си снимаш всеки ден кафето е скучно, тя няма интересно съдържание. Бачорски са на ваканция, там поне ми е интересно да гледам. Валери също, качва красиви сторита, дано снима влог. Капитонова е във вихъра си за пари и измислените и курсове. Страшна меркантилница, но са ми по-интересни шматките, които ѝ се връзват. Застанала Мария БДЖ и се обяснява на стори, ми ....какво да кажа. Тази жена НЕ СТАВА за инфлуенсър. Защо по ягодите се бута?!?? prikachi.net/image/tB9p0Скучна е, има безумен диалект, снима само глупости от скука. Защо не си живее живота и да не драпа толкова отчаяно за известност?! Другата, на Бачорски бившата пък почнала моля ви се по-структурирано да си води сторитата 😂😂😂😂🤣 тия женички сериозно ли смятат това за нещо важно, за нещо смислено?!? Като човек, работещ истинска работа в голяма компания с крайни срокове, шефове, предизвикателства като ги гледам тия как мислят, че като сложат стори с текст и вече вършат нещо и умирам от смях.
|
|
|
Post by sisi on Aug 28, 2023 15:59:30 GMT 2
Всички са толкова скучни и вятърничеви, че даже и не ми е интересно да ги гледам...Само не знам къде е Ганка? Аз съ блокирана от нея, ама и вие не говорите, та очаквам да избухне с новина.. Да обсъдя аз лелята..Значи докато бяха 1 месец с буса по пътешествия, фирма е събрала, опакова и изнесла целия им багаж и се нанасят в къща и те. Явно нейния Барт я е наел, защото тя не я беше виждала изобщо, само на снимки. Та интреесно ми стана, да вземат нов дом, без тя да го види, но какво разбирам аз.. След това я гледам е изкачвала КОм-Емине.. правила си видео, по кецки, супер неподходящи за планинско качване и то на може би най-опасния връх..През това време е снимала(може и камерата да е била на главата и, но все пак за мен е доста безотговорно)... Само да покаже: ВИжте колко съм смела! Ами смела си, да не го отричам. Но и не особено умна! Валерито са на ново пътуване и поне там надничам, за малко вдъхновение за следващите пътувания Виктория Първанова все се чудя какво толкова работи и дали има брандове, които и плащат да им прави маркетинга, защото е доста невежа и глуповата и не мога да си представя да може да управлява бюджети,да се продаде пред брандовете като експерт, пък за инфлуенсър хич не ми се връзва? Как се издържат тия момичета все се чудя?
|
|
|
Post by pandora on Aug 28, 2023 16:46:55 GMT 2
Ганка и Плешо или са приключили или се правят на луди за ангажираност. Но лично според мен кривозъбата откачалка го е инструктирал да не постват. Тик-ток профила им показа нагледно колко са известни и харесвани и сега седят в лъкшъри апартамента и мислят поредната схема
|
|
|
Post by pandora on Aug 28, 2023 16:47:09 GMT 2
Ганка и Плешо или са приключили или се правят на луди за ангажираност. Но лично според мен кривозъбата откачалка го е инструктирал да не постват. Тик-ток профила им показа нагледно колко са известни и харесвани и сега седят в лъкшъри апартамента и мислят поредната схема
|
|
|
Post by untitled on Aug 28, 2023 17:08:28 GMT 2
Да, Лелята е кралица на humble brag-a 😅. Честно казано все по-антипатична ми става..
А за Вяра, едва изгледах няколко минути от последните й видеа, нещо много се е филмирала и взела насериозно 🤣. Било “нейна мисия да ни пази от нарцисистите”, ох, добре, че е тя, нашият спасител!!
|
|
|
Post by verkapiperka on Aug 28, 2023 18:08:53 GMT 2
Sisi, За Лелята всичко, което си отбелязала, в инста ли е? В ютюб последното е доматения сос. Аз забелязах, че този път по време на пътуването с кемпера не беше взела животните.
Нарочно не гледах видеото за Гран Каньона, когато го пусна, а тези дни. Но хеликоптерът хич не е по джоба на всеки. Не съм сигурна дали са спали във Вегас в хотела, където беше и ресторантът. Там също е скъп ризорт. Изобщо се показва доста висок стандарт.
|
|
|
Post by umma on Aug 28, 2023 18:25:58 GMT 2
“Кончето” не е ли в Пирин? Това по повод сторито на Леля от вчера.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 28, 2023 18:56:51 GMT 2
Аз идвам да изкажа възмущението си от Теодора зъболекарката. Пошла ми идва. Не, че няма хубаво тяло, супер е, но някакси не ми се връзва..млада зъболекарка, омъжена, наскоро станала майка и такива натъртващи снимки. Може и аз да не разбирам. 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by sisi on Aug 28, 2023 19:00:39 GMT 2
Sisi, За Лелята всичко, което си отбелязала, в инста ли е? В ютюб последното е доматения сос. Аз забелязах, че този път по време на пътуването с кемпера не беше взела животните. Нарочно не гледах видеото за Гран Каньона, когато го пусна, а тези дни. Но хеликоптерът хич не е по джоба на всеки. Не съм сигурна дали са спали във Вегас в хотела, където беше и ресторантът. Там също е скъп ризорт. Изобщо се показва доста висок стандарт. Да, от инста, но инфото идва от сторита, които беше качвала тя и Барт.. Той подробно разказа в няклко сторите къде са ходили, за яхтата в Италия, рожденни дни във Франция и как е взел под наем нова къща, която тя не била видяла само на снимка. Тя пък беше споделила стори с кашоните, събраните им и пренесени вещи, в което даваше пълно инфо за стария им апартамент с 6 или 7 тераси..Дава се под наем. Да ви кажа, не се съмнявам, че си позволяват хеликоптера и скъпи настанявания. Нейния Барт е много висока степен шефче в Хербалайф и със сигурност обича лукса и си го позволява. А Кончето е Пирин, да. Където се движат с въжета...Аз не бих си причинила това.. въпреки че се възхищавам на хора, които са го минавали..Ако съм майка на две деца, обаче не бих си рискувала живота така, дори и да не ме страх...Това си е моето мнение, де.
|
|