|
Post by fine on Aug 23, 2023 8:16:48 GMT 2
Мечтата на Joy се сбъдна - да създаде канал в инстаграм да си води монолога за Гошко и да си го хвали 😂 че в сторитата явно понякога не е достатъчно.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 23, 2023 10:08:14 GMT 2
Джойката е супер досадна, а на мен ми е и нелицеприятна. Имаше огромни напъни да се прави на стилна дама, с чанти по над 2000 евро и такива дрехи, но лично тя никога не ми е изглеждала облечена добре. Има нещо много отблъскващо в нея, а на снимки от фотосесии е толкова изписана и красива, наистина има хубави черти. Не знам защо в сторитата изглежда далеч по-зле.
Валери не ми изглежда да желае в момента да има дете, тя някак си е обсебена от себе си, снимчици и инстаграм рийлсове, че лично аз за момента не мога да си я представя майка. Надявам се обаче, ако го желае това да се случи час по-скоро. Мартин ми изглежда много отговорен и грижовен, тя също ще е грижовна майка.
|
|
|
Post by lama on Aug 23, 2023 12:37:27 GMT 2
Валери каза преди месеци, че искат, но не става, когато го пожелаеш и да се случи.
На Гергана най-успешен ѝ беше канала за готвене, имаше и безумни рецепти, но имаше и сполучливи. Даже съм правила по нейна сладкиш. Наскоро търсих профила, но видях, че го е махнала.
RaliQ и Лъчо от Скандал и Краси и Митко от Фермата - шефът на Гучан, са станали родители на по още едно детенце. Да са им живи и здрави.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 23, 2023 13:38:49 GMT 2
Тази Рима самопровъзгласилата се за “ стилистка “ отговаря супер грубо на хората. Аз бях от излъганите да се възползват от услугите и още в началото, в момента в който направих превода не писа и дума повече. Изобщо не ми беше полезна, да не говорим, че начина, по който се облича тя е далеч от женствен и много безформен. Кривенето на устата и мрънкането под носа са отблъскващи, да не говорим за самочувствието. Бях си взела и гайда на Савина, хареса ми в пъти повече. Тя според е много по-нежна и има прекрасен стил. Малко бейсик, но все пак в пъти по-добре от Рима.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 23, 2023 16:00:13 GMT 2
Искате да кажете, че след превода се е покрила ли? Иначе аз бързо бързо я усетих тази Рима, че хич я няма и я отследвах
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 23, 2023 16:49:47 GMT 2
Искате да кажете, че след превода се е покрила ли? Иначе аз бързо бързо я усетих тази Рима, че хич я няма и я отследвах Не, не се покри. Изпрати ми гайда. Но нямаше дори благодаря, когато и написах, че съм пуснала парите. Занимавам се с търговия, винаги отговарям на клиентите.
|
|
|
Post by pdimitrova on Aug 23, 2023 17:56:33 GMT 2
Тази Рима не знам какво си е повярвала, че едва ли не всички висим 24/7 и чакаме точно нейните сторита 😃 prikachi.net/image/ttAae
|
|
|
Post by fine on Aug 23, 2023 17:57:00 GMT 2
Пхахаха БалаМе, не искам да съм хейтър на нашето черноморие, ама това, че водата е кристално чиста на външен вид не значи, че не е пълна с бактерии и мръсотии. В Созопол снима как водата е кристално чиста, ама то и да са се изпикали 10 човека пак няма да се разбере по тая логика. Знаем те какъв "фен" си на нашето черноморие, защото биваш нон стоп спонсориран на хотелче, на виличка. Като си толкова отворен защо нито един път от 2-3 години насам не отиде някъде в чужбина на почивка? Аааа, ми щото никой гръцки хотел/вила няма да плати на просяка БалаМ да прави реклама, те и без реклама си имат посетители. А тая вила дето я рекламираш, абсолютно никой от последователите ти няма да стъпи, защото цените са безбожни. Аз не разбирам как ги спонсорират тия безделници хотелите, наистина. Ами за мен не е нормално един и същ човек да рекламира 5 различни места за един сезон.
|
|
|
Post by calisto on Aug 23, 2023 22:06:57 GMT 2
Ганица на сторито със стръмните тесни стълби прилича на арабска вещица. Само тя може на 40 градуса да носи забрадка, шапка и рокля до копитата си с дълъг ръкав. Кукуриго. Зъбът й се е смалил и е станал още по-кафяв. Защо никога не адресира въпроса, който всички задаваме, а именно защо вместо да си купува маркови неща, не си оправи зъбите... Все било нейна работа, тя си преценявала как да си харчи паричките. Вече си мисля, че не си оправя кариесите и не си подрежда зъбите защото хората предимно заради това я обсъждат. Гандюго, след време хората като спрат да те обсъждат, ще ти се налага от немърливост да ходиш с ченета. Патка застреляна.
И този подбор на широки дрехи я прави да изглежда още по-недоразвита. Харизани парцали... Едно време на циглетата на село родителите им вземаха големи обувки, дето им хлопаха за да можело като пораснат да им стават и така да пестят пари. Сега като гледам Ганица в огромните дрехи, все едно се забулила с чаршафи, се сещам точно за това.
Чудя се, Деса Стоянова - Джуката къде се затри. А иначе наглее да иска от хората пари , за да й гледат видеата, които тя няма и седмица по-късно ще изтрие.
|
|
|
Post by peacock on Aug 23, 2023 22:18:49 GMT 2
Баш в Созопол са ми спомените как плувахме сред л@йна , като бях дете
Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by pilenceto on Aug 24, 2023 8:52:59 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Aug 24, 2023 9:49:35 GMT 2
Какво става с Пепа? Разчекна се от почивки цяло лято, обиколи Черномприето, иначе реве, че трябва да почива (от какво, по ягодите, 30+ годишна жена без трудов стаж и работа). И вместо да изглежда свежа и отпочинала, тя изглежда така 🙄 prikachi.net/image/t6MH2
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 24, 2023 11:20:29 GMT 2
Само на мен ли Рим Бич ( Ванеса ) не ми изглежда никак рич. Евтинее ми като стил и визия, една Ели Крушева например или Денина са ми много по - класни.
Галя Симеонова например също според мен има ужасно селски стил, въпреки финансовите си възможности.
Зейнеб ми е една от любимите като визия.
Лили ( клюкарката ) е изключително елементарна като изказ, мъка е да я слуша човек, но също ми допада как се облича, а сега и тази прическа я подмладява. Патешките устни не искам обаче да коментирам..
|
|
|
Post by babyshark on Aug 24, 2023 13:26:32 GMT 2
Каква е идеята на тези инста канали като пак се водят монолози вътре? Джойката вместо с родата, сега ще си споделя с разни непознати, които грам не ги интересува колко кюфтета е изял и колко минути е спал Гоги. Пепа си тегли някакви таро карти и се прави, че това обяснява цялото й житие и битие, други споделят снимки от ежедневните си разходки до кварталната градинка🫣 Няма такава тъпотия.
Споделете някой канал за интериор, по възможност нещо нормално и уютно, не само пригодено за инста снимки. Някой да показва дома си/ремонти/промени, в който дом ври и кипи инстински живот.
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by precious on Aug 24, 2023 13:50:47 GMT 2
Двамата с мъжленцето й са рядко прости. Спомням си, че един път беше писала, че кучето им е почистен, разбирайте почетен гост в градината на детето. 😂😂😂
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 24, 2023 16:16:34 GMT 2
Тая Ванеса Стоянова защо си вози детето гледащо напред, а не назад в колата? Как пък толкова не ти пука за безопасност ми само за личния ти комфорт. Даже не се вози при детето. Ми и аз искам да си е както преди и да си щракам с пръсти на принцеското ми място отпред ама не може, и се возя отзад с бебето ми. 🙄😒
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 24, 2023 16:31:36 GMT 2
Ее... чак пък да трябва да забравим "принцеското" си място, само защото сме станали майки - нема нужда. Детето може да си пътува на задната седалка и без компания. Не е опасно да е само отзад. Обезопасяването не става с майка на седалката, а със стол/кошница и колани.
|
|
|
Post by precious on Aug 24, 2023 17:07:03 GMT 2
Сега гледам Джойната. 😂 С глас се смея, а дори не изчетох всичко. Наистина ли си мисли, че някой се интересува Гогата в колко часа се е усмихнал, кихнал и т.н. Егати досадната леля! Тази жена не се ли среща с други майки, да си обсъждат такива неща?! За пореден път се убеждавам колко е самотна, няма никакви приятели, по цял ден с това дете съвсем се е побъркала. Не разбирам и тези постоянни раздели с мъжа й, сещам се за доста жени на футболисти, които са били с тях къде ли не по света. Тя уж е добре подсигурена пък зор да прави вежди преди детето да навърши една годинка. Уж много чакан и желан, еми гледай си го де, вежди цял живот ще правиш.
|
|
|
Post by diamond on Aug 25, 2023 14:37:24 GMT 2
Тик ток профилът за Гана е супер. Сега повече хора ще видят измислиците ѝ, а тя няма да може да ги блокира. Но наистина след него малко се кротна и не пуска много сторита, по които да се разплитат лъжите ѝ. Гане, отговори ми в стори: 1/ Какво стана с онези от Импакт?; 2/Какво стана с асистентката Ненка?; 3/Какво стана с Меморфинити?; 4/Дай малко снимки от лъкшъри апартамента ви. Всички останали са тооооолкова скучни и отдавна изчерпани, че не ги следя вече. Само Ганка, че тя ми оправя настроението. Редактирам се: Не е инфлуенсър, но е човек, който се показва по телевизията - Габриела Керемедчийска. Е, бива ли с такива зъби да си в национален ефир? Иначе е симпатяга, но тези зъби... И пак са по-добре от на Гането, де.
|
|
|
Post by Kristalna on Aug 25, 2023 20:54:43 GMT 2
Мама Сиси е качила нов влог, утре ще има и още един.
|
|
|
Post by ametist on Aug 26, 2023 0:38:39 GMT 2
Кака Веси е рожденичка, ама само нашето Гане не ѝ е качила стори.. не ви ли е странно?!?!
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 26, 2023 9:39:03 GMT 2
Чудя се как да класирам по безумно самочувствие Мария пж, Анастасия и приказната Ани? Толкова да нямаш реална представа за себе си?!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by sisi on Aug 26, 2023 14:39:58 GMT 2
Чудя се как да класирам по безумно самочувствие Мария пж, Анастасия и приказната Ани? Толкова да нямаш реална представа за себе си?! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Ако трябва да се обяснява на някого с конкретни примери Еефкта на Дънинг-Крюгер, те тези трите са повече от перфектните примери за него. Точно покриват характеристиките: "Ефектът на Дънинг – Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, изразяващо се в надценяване на собствените познавателни способности. Те погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази склонност се приписва на метакогнитивната неспособност на неквалифицирания да разпознава грешките си. С две думи, хората, "поразени" от ефекта на Дънинг - Крюгер по правило имат по-нисък интелект, сравнително по-скромно ниво на квалификация и тесен кръгозор. Белязани от тази комбинация, те просто не могат да проумеят, че решенията, които вземат са грешни, а талантите, които си въобразяват че притежават, са неправдоподобни. Ето защо убедено вярват в правотата на всички свои действия и говорят от позицията на висша инстанция."
|
|
|
Post by calisto on Aug 26, 2023 15:29:06 GMT 2
Смятате ли че Вяра има прекалено голямо самочувствие, и че тя също е пример за ефекта Дънинг-Крюгер?
Много ми харесват видеата й и наистина се старае, но на моменти аз усещам една надменност, не знам дали съм само аз. Изумява ме и този (нездрав за мен) дълбок интерес към серийни убийци и това как е запомнила всеки случай, не защото ще го представя във видео, а защото си го помни за нея... Говори за нарцисистите във видеото все едно ще ни помогне да се справим с тях и ще си спасим живота... Нали са прикрити, всеки случай е уникален, помага ми само да си убия времето. Говори как е против сексуализацията, а нейните снимки са провокативни. Започвам вече да си променям мнението за нея.
|
|
|
Post by precious on Aug 26, 2023 15:37:28 GMT 2
Тази Анастасия за мен е топа, неврачна, кривогледа, поне зъбите си оправи, че преди беше.. Толкова скучна с нейните маратони и простотии.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 26, 2023 17:39:20 GMT 2
Анастасия и за мен е грозна и скучна, заради това и не я следвам, както и Мария Пг ли каква беше, даже за сеир не стават. Атанаска е имала рожден ден, гледам сторита тъкмо от партито. Бачорски казва, че са ангажирани супер много хора да угаждат на претенциите и, и на него самия му отнело няколко часа в самата вила. Красиви са, но за какво са ти толкова помпозности за едните снимки. Нека сте си готина компания, веселете се, просто да е малко по-лежерно. Но все пак това съм си аз с моето скромно мнение. Ивана гледах, че качва от Арте, някак си все оставам с впечатлението, че Флори е гледан предимно от татко си, тя все натъртва как си иска време за нея си, докато мъжа и си е голям веселяк, а тя ми изглежда на голяма киселячка. Пепето пак е имала бурна нощ 😁
|
|
|
Post by ametist on Aug 26, 2023 18:38:51 GMT 2
Анастасия и за мен е грозна и скучна, заради това и не я следвам, както и Мария Пг ли каква беше, даже за сеир не стават. Атанаска е имала рожден ден, гледам сторита тъкмо от партито. Бачорски казва, че са ангажирани супер много хора да угаждат на претенциите и, и на него самия му отнело няколко часа в самата вила. Красиви са, но за какво са ти толкова помпозности за едните снимки. Нека сте си готина компания, веселете се, просто да е малко по-лежерно. Но все пак това съм си аз с моето скромно мнение. Ивана гледах, че качва от Арте, някак си все оставам с впечатлението, че Флори е гледан предимно от татко си, тя все натъртва как си иска време за нея си, докато мъжа и си е голям веселяк, а тя ми изглежда на голяма киселячка. Пепето пак е имала бурна нощ 😁 Кака ви АтанасКа не ми е ясно на кого толкова се доказва.. ако не беше Даниел, щеше да си бъде едно съвсем нормално, земно и симпатично момиче ама нееее, паричките играят тука яко.. чудя се как така още не е бременна отново..
|
|
|
Post by fine on Aug 26, 2023 20:29:37 GMT 2
Не разбирам защо при условие, че Моника няма намерение да записва редовно обучение в университета, то записва Анди на детска? Майка й по същия начин - нито ходи на работа, нито нищо. Айде снима контент, ама като майка й помага буквално 24/7 то не е като да нямаш никакво време за нищо. Направо не ги разбирам, толкова майки се връщат на работа още 1вата година и няма кой да им помага вкъщи, а тия търтеи по цял ден ще се чудят кои магазини да обиколят.
|
|
|
Post by deny on Aug 26, 2023 20:54:41 GMT 2
Пепа утре пак ще е прегракнала. 100% ще е психосоматика. Чудя се къде ли са децата. Сигурно и те са на купона. Понеже сама ги гледа. Не за друго...
Не ме разбирайте погрешно, не я виня, че се забавлява. Просто ме дразни адски много с лъжите които дрънка - колко е заета и стресирана, понеже сама си гледа децата и не моли за помощ.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 26, 2023 21:19:08 GMT 2
Гледам и аз сторитата от партито на Атанаска. Единият брат - Георги, съм убедена, че е гей на 100%, та сега май се видя и неговата половинка. Малко киселяк ми идва, очаквах по-добър избор от него 😀 Анастасия и Мария ПГ са толкова безлични и невзрачни, че чак продавачката от супермакета до нас ми е по-вдъхновяваща. То нито изказ, нито визия, нито интересен живот, абе трагедия.. Мара бдж-то показва новата къща и ми се стори, че този Ванко треньорчето и Ганка(от някакво реалити беше) и те са си купили същата. Някой знае ли къде се намират? Не ги следя, но ми излязоха на предложенията и ми хванаха окото 😀
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|