|
Post by fine on Aug 21, 2023 8:38:18 GMT 2
Толкова под стрес е била последните 2 седмици, че е нямала времето и желанието да си оправи маникюра 😂 майката на Гергана беше взета като фотограф според мен, да снима двете гълъбчета, не за друго. То не са нон стоп снимки, пози, чак и на фонтана с желанията се снима.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 21, 2023 9:57:30 GMT 2
Комеди подкаста го слушах със зор покрай Ергена, особено Петя ми е супер цинична, говорните дефекти не помагат за да ми е по-приятно да ги слушам. От жена ми е супер гнусен такъв речник, а последно ги гледах когато УЖ щяха да казват коя е победителката по някое време на подкаста, но това се оказа лъжа за да има хора, които гледаме безинтересните неща, които дрънкат. Ивка Бейбе същи ми е супер цинична, явно си мисли, че е супер интересна да разправя наляво надясно колко обичала да прави.. разни неща в леглото. А за интервюиращ грам не става, и тя с говорен дефект, няма пряк очен контакт с госта, не спира да опъва тая цигара и само повтаря “ и аз така мисля”. Доста и личи и колко е глупава и посредствена.
|
|
|
Post by emmilie on Aug 21, 2023 10:34:20 GMT 2
Гане, всички знаем трикчето, за телесен гел лак, който не личи толкова, когато израстват ноктите. Но, нали това те спасява за още седмица, след израстването, НЕ за 2 месеца, както мислиш ти.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 21, 2023 11:22:43 GMT 2
Няма сила на света, която да ме убеди, че жена претендираща, че е дама ще си позволи да има такива нокти. Аз също не виждам къде е майка ѝ, та дори см от тази жена не се подава на кадрите, няма показване на 2ра стая, снимките са с по 2 билета, храната също е за двама. Не ми се връзва, че са на почивка с нея.
Както с всичко останало и с този подкаст не съм запозната. Изгледах частта, в която споменават Гана и послушах още малко. Реално имаха няколко адекватни коментара, но не ми допада стилът им на говорене.
Капитонова удари дъното за мен, с тези глупости дето продава. Зачетох се в тия тарифи и се смях с глас на екстрата " Доживотен календар за парични ритуални" - океейй.
Edit: Абе каква е тая мода с тия секти, всеки 2-ри е сектант. Някой запознат ли е изобщо как и с какво ги облъчват тези хора? Аз съм в пълен шок за всички по-известни личности, които се кланят пред тези "пастори".
|
|
|
Post by katya on Aug 21, 2023 11:55:28 GMT 2
Ама каква бременност, миналата седмица нали бяха уж на Мальовица и се пускаха по въжетата, не че е забранено, но тя хем го играе стресирана, преуморена и завъртяна не знам колко пъти на по 360 градуса, хем нещата които върши рязко се разминават с това което се опитва да ни внуши галейки си корема след закуска.
Като гледам как набира тик ток профила, в скоро време единственото с което ще е известна ще е ,че всички и се подиграват
|
|
|
Post by calisto on Aug 21, 2023 12:10:13 GMT 2
Комеди подкаста трябва да го закрият. Отвратителни са всичките нисши индивиди там. Циничен, вулгарен език, плоски и безсмислени разговори, наглярско поведение. И тая грозница там, даже името й не знам, постоянно ръси простотии след простотии, взела се за голямата красавица, а прилича на блъсната от камион. Сега всякакви изроди и идиоти имат поле на изява и затова деца и подрастващи ще имат за пример точно такива индивиди като от комеди подкаста. Отврат!
|
|
|
Post by fine on Aug 21, 2023 13:45:59 GMT 2
По принцип харесвам Вяра(faith), обаче в това видео диалекта й е направо потресаващ. Уважавам, че явно наистина се старае в собствените си видеа да не звучи с толкова голям диалект, но на това видео уби рибата. "Съм сА стремяла", "тва", "тръгниш", "вечи", "сА спира" и т.н.
|
|
|
Post by precious on Aug 21, 2023 16:01:17 GMT 2
За да имате “перфектната” кожа на ДеРая трябва да ви е свършила слънцезащитата за един месец. 😂 Аман от разбирачи! И отиде един път на круиз и вече започна да дава съвети за пътувания. Че тя преди този круиз ходила ли е някъде, Сърбия даже не я броя..
|
|
|
Post by dessyj on Aug 21, 2023 17:24:31 GMT 2
И аз слушах епизода с Вяра и не можах да повярвам как говори. Дори не го изслушах цялото, в повече ми дойде. Наистина има огромна разлика в изказа в сравнение с нейните видеа.
|
|
|
Post by fine on Aug 21, 2023 18:26:15 GMT 2
Идвам от видеото на БалаМа за новата кола на майка му. ibb.co/XWCscNqКо каза ко?? С Надка уж са много интелигентни, с висше образование, ама са неграмотни като циганите, които не са завършили и 5ти клас. Боже, боже... Купил нова кола на майка си, евала, ама се прави реклама на автокъщата. То ни е ясно, че колата едва ли му е излязла безплатна, но поне едни 50% от цената си е спестил. Ама как едно нещо не направи от сърце без да рекламира каквото и да е. Все на аванта, все реклама... били прегърнали идеята да му намерят кола, айде, айде, сигурно единствени са прегърнали идеята да ги рекламира в замяна на кола.
|
|
|
Post by rosenfeld on Aug 21, 2023 19:28:44 GMT 2
Моника...извинявам се предварително, ще прозвучи грубо, но само на мен ли ми изглежда да има нещо циганско в нея?
|
|
|
Post by sansa on Aug 21, 2023 19:39:45 GMT 2
Моника...извинявам се предварително, ще прозвучи грубо, но само на мен ли ми изглежда да има нещо циганско в нея? Имам някакъв спомен, че бащата е от турски произход. Не че има връзка с това, че е мургава, защото си има и доста светли турци.
|
|
|
Post by chikitta on Aug 21, 2023 21:18:05 GMT 2
Идвам от видеото на БалаМа за новата кола на майка му. ibb.co/XWCscNqКо каза ко?? С Надка уж са много интелигентни, с висше образование, ама са неграмотни като циганите, които не са завършили и 5ти клас. Боже, боже... Купил нова кола на майка си, евала, ама се прави реклама на автокъщата. То ни е ясно, че колата едва ли му е излязла безплатна, но поне едни 50% от цената си е спестил. Ама как едно нещо не направи от сърце без да рекламира каквото и да е. Все на аванта, все реклама... били прегърнали идеята да му намерят кола, айде, айде, сигурно единствени са прегърнали идеята да ги рекламира в замяна на кола. Писнал ми е с неговите хвалби какво направил за майка си. Най-нормалното нещо е да се погрижиш за родителите си, особено ако имаш възможности.
|
|
|
Post by bianca on Aug 21, 2023 22:00:16 GMT 2
Привет! Следя форума от месеци и все не успявах да се регистрирам. Днес, след малко помощ, вече съм тук. Понеже сте по-запознати, да попитам, знаете ли каква е причината Пепе да е тема табу в БГ Мама? Интересно ми е кой си мисли, че лъже с това “уча се да приемам/ не отказвам помощ за децата (или нещо такова)” 😂 Децата със сигурност не ѝ вярват, мъжете ѝ и родителите ѝ също.
|
|
|
Post by deny on Aug 21, 2023 22:37:23 GMT 2
Пепа пак не е на център. Много е отслабнала и е сложила фалш усмивката. Много й личи, че не й се занимава... Но, няма избор. Вече ходила само по час, два на плажа. Сигурно от прекалено много часове на плажа й се е събрал стреса. Вечер по партита, после по цял ден на слънце, ми не е лесно.
|
|
|
Post by calisto on Aug 22, 2023 6:16:39 GMT 2
Ами че тя Моника си е от ромски произход. То си й личи от километри, а и в едно видео, дето разказваше за семейството й, го каза заобиколно. На Вяра диалектът изобщо не го забелязах в този подкаст, който сте споделили, но в подкаст Автентичност си й личеше й в двата епизода колко тежък диалект има. Ама все пак е по-добре този диалект отколкото северозападния. От последния ми кървят ушите Всъщност какъвто и да е диалект ми дразни слуха. Глиганица трябва да спре да си снима миризливите изкривени копита, защото вече отива към някакви извратени фетиши. Пръстите й на краката са толкова криви Беззъба грозобойница.
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 22, 2023 9:21:18 GMT 2
Моника никога не е била интересна за мен, не съм гледала нито едно нейно видео, излизала ми е само в тикток. Просто дете, родило дете. Не ми е нито красива, нито интересна, нито полезна за нещо, не бих си и помислила да купя книжлето и.
А Валери постоянно избухва с някакви тъпи рийлсове като за 12 годишни, направо не е реално…
|
|
|
Post by lisca on Aug 22, 2023 10:18:48 GMT 2
Тази Снежана я търсих, докато се говореше за нея и ми остана в търсачката - сега пускам сторитата ѝ…
Само на мен ли ми е нелепо как очевидно ти е толкова скучен живота и имаш чувство за незначителни свършени неща, че да се опиташ да изкараш миенето на шише и пълненето на сапун някакво УАУ преживяване? 😳 То музика сложена, то снимане, сякаш прави нещо неземно.. 😳 Изглежда абсурдно.
Валери показва как пие кафе, развълнувана.. 😳 Пак се започна с “аз много се старах, да знаете” Това ти е работата, бе. На каква се правиш. 🤷♀️
Пепето цяло лято на морето, съсипана… Май не знаеш какво е тежък живот, лигло. Спри да си показваш избухванията по партита и всекидневни планувания и може и да ти повярва някой. Постоянно се прави на жертва колко е трудно с деца, все едно някой насила ти ги е дал. Аман от желание за някой да ги съжалява..
|
|
|
Post by ☀ on Aug 22, 2023 11:12:37 GMT 2
Моника...извинявам се предварително, ще прозвучи грубо, но само на мен ли ми изглежда да има нещо циганско в нея? Имам някакъв спомен, че бащата е от турски произход. Не че има връзка с това, че е мургава, защото си има и доста светли турци. Не че има общо с темата, но турците са бели, това че някои роми говорят езика да не ви заблуждава.
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 22, 2023 11:49:02 GMT 2
Пепе е супер нагла. Получила е от техните издръжка докато учи, жилище в София, постоянна помощ с децата. Сигурно има не повече от 2г стаж през целия си живот. От май месец е на морето, всяка вечер купончета, цял ден плажче. Обикаля 5 звездни хотели и си вее байряка, докато някой пак и гледа децата. Обаче тръгнала да се оплаква, че живота е много тежък, че трябвало да се поспре малко. От какво точно да се спре?
Тая Моника и тя е капризно, хленчещо тийнче. Чудела се дали да не си почине 1 година. Тя също не си гледа детето сама, не се налага да работи, нищо. Дори ако стане студентка няма да има повечето грижи, които студентите от провинцията имат - винаги мама може да изпере, изглади, почисти и сготви. Дори тя да помага, пак знае, че и да не го направи, някой друг ще. Беше цял месец на морето и не спря да мрънка за щяло и нещяло.
ВалериЕ ми е една от най-кухите инфлуенсърки. Застинала е някъде към 15тата си годишнина и няма грам развитие. Снимала стори как пие първата глътка кафе от 1 месец. Уаууу, това е нещо велико.
Тия хора изобщо на същата планета като нас ли живеят?
|
|
|
Post by deny on Aug 22, 2023 11:58:51 GMT 2
Ами, да, ще се поспре Пепчето. Все пак има отговорностите на възрастен човек, не може да е като Ивчо... То и аз едно време ходех на работа, учех редовно, бях по купони и по плажовете нон стоп, ама бях на 20-се и няколко. Сега и ден няма да изкарам в тоя режим. Но пък купоните и ученето се замениха с други задължения, не може навсякъде да огрееш. Е, нашата Пепа тъкмо се намери и взе отново да се търси
|
|
|
Post by emmmyyy on Aug 22, 2023 12:05:35 GMT 2
Да изкажа и аз мнение за Валери. То малко на спекулации ще отиде, ама според мен може и да си е такава лигава по природа. Ама в едно клипче с въпроси и отговори звучеше доста по-зряла. Вече не ги гледам така подробно като преди, нито сторита, нито приготви се с мен... Но та на този QA на въпроса за деца отговори, че не е така лесно и щъркела ги носел. Преди това лайкваше някакви коментари от типа на "честито, имаме новина", после лежа в болница за нещо си, от тук разбрах. Та мисълта ми е да не стане после като с Ивана или Елица ...Момичето е видяло, че така я гледат малките деца и това носи доходи за нея и `що пък да не се държи инфантилно. Отдавна трябваше всички да си намерят професия ... Липсва ми Мама Циц... Там поне положението беше супер кринджаво и натурално Някой знае ли тя къде се изгуби?
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 22, 2023 12:28:17 GMT 2
Мярнах за мама Циц, че скоро ще има видео ли, така ми се върти..
|
|
|
Post by fine on Aug 22, 2023 16:01:12 GMT 2
Почетох малко коментари от тикток профила и лелеее толкова коментари от delusional потребители, че не е истина 😂😂 не могат да кажат на черното бяло и се захващат със злоба, хейтърство и т.н. Даже едната дама беше написала, че вместо да отделя толкова време за хейт, ако го вложи в нея(за създателката на тиктока) и тя би имала Диор 😂😂😂 трагедия. Или пък какво лошо имало, че Гергана ползвала дрехите на сестра си. Ми няма лошо, ама лошото е да се прави, че тези скъпи и маркови дрехи са нейните. Интересно, че профилите с такива коментари са винаги някакви фалшиви без имена. А защо въпросните протекторки на Гана не кажат нещо свързано с видеата, а винаги се напада на лична основа..
|
|
|
Post by destiny on Aug 22, 2023 18:13:17 GMT 2
Хора, изпаднах в ужас от последния пост на леля Галя. От две години не си била пипала устните. Интересно как, като ние ги гледахме как се уголемяват всеки месец. Другото, което ме потресе е, че човек не трябвало да си прави огромни и несъразмерни устни. Пълен шок точно тя да го каэе. За едната реклама всякакви глупости ръсят, а отдолу в коментарите всички я хвалят.
|
|
|
Post by fine on Aug 22, 2023 20:15:28 GMT 2
Йокото се местят в къща. А апартаментът им под наем ли беше или си беше техен и го продават? Малко съм объркана.
|
|
|
Post by dilinika on Aug 22, 2023 21:39:41 GMT 2
Ох, в новия рийл Гергана ми прилича на някоя немска туристка от миналия век… дълга рокля и шапка ли, забрадка ли не догледах до края..
Не знам какви са темп. в съседна Румъния, но предполагам сходни на тези у нас. Е, не се ли поти под 1000 ката дрехи се чудя.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 22, 2023 22:09:21 GMT 2
Йокото се местят в къща. А апартаментът им под наем ли беше или си беше техен и го продават? Малко съм объркана. Под наем бяха. На мен ми направи впечатление, че детската на момичето е преходна към офиса на Барт. И по-лошото, че спалнята им няма врата... Вярно, че е на горния етаж и децата се затварят по стаите, ама кой знае на какво са се наслушали 😀 Аз не бих си го причинила. Новата къща под наем ли е? Изглежда доста готино. Със сигурност ще си я направят уютничка. Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
slunceto
Junior Member
Enter your message here...
|
Post by slunceto on Aug 23, 2023 0:30:00 GMT 2
Валери и аз я гледах точно тогава, каза че иска да споделя само хубавите неща, да бъде канала и само позитивен. Както се забеляза тогава тя се снимаше само така че да не се вижда корема и. След известно време спря с тези пози. Да не ме нападнат пак, че тогава казах че е бременна.. Няма нужда да казвам какво мисля че се е случило, това си е нейна работа. Но се вижда че е променена. Мама Сиси скоро ще има влог, даже два. Започнах да я гледам след коментари тук. Обаче си е съвсем нормална и истинска. Но тази Гана колкото и коментирана да е няма шанс да си я причиня. То е ясно че не е в ред. Много ми се иска да и видим реакцията ако изведнъж спрат всички коментари за нея! Сигурно ще откачи още повече 😄
|
|
|
Post by l4444 on Aug 23, 2023 7:36:49 GMT 2
Хора, сега гледах на Мариета снимки от Варна - на плажа са си направили с нейна приятелка пикник и пикникът е организиран от някаква “агенция” за организация на пикници. Не пиша за това - супер идея, браво. Но това ме върна към ерата “Меморфинити” и умрях от смях, като си припомних как Гана си създаде нов профил в Инста, плесна едно стоково лого, написа си CEO в Bio-то и за два дни стана “бизнес дама” 😂😂 И до днес това име ми звучи като за траурна агенция, а слоганът “кутия за твоя специален миг” не помага. 😂 В момента има три поста този бизнес профил и май го използва да си лайква снимките в другия. 🙈 И после, след като беше бизнес дама за няколко дни, стана маркетинг гуру и беше развълнувана да съобщи новия си “проект”, имаше count down-и, емоции - и се роди другата ИГ страница - social ninjas. Това става в период, когато, като другите инфлуенсъри говорят за “проекти”, имат предвид някоя колаборация, издаване на книга, участие в риалити и т.н. На Гана проектът беше нова страница в Инстаграм. 😂 Там не е поствала от 5-6 месеца, но си качва малоумните риилсове на story и също го ползва да си лайква основния профил. 😇 Страшно много ме е яд, че не си пазя screenshots на глупостите ѝ, за да пратя на тикток профила - Гана in her business lady era. 😂
|
|