|
Post by kukumyavka93 on Aug 20, 2023 8:14:26 GMT 2
Някакви предположения Пепа какви стресови ситуации е преживяла, че се разболяла?
|
|
|
Post by precious on Aug 20, 2023 9:11:43 GMT 2
Разляла си е бирата, счупила си е нокът.. Нещо такова ще е.
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 20, 2023 10:39:42 GMT 2
Офф Мария БДЖ сериозно мисли, че на някой му пука за скучния ѝ живот. От вчера говори как щяла да слага очила голямото чудо, качила две сторита дето си сложила надписи на лицето и казва “бързо да видите как съм с очила”… мен ще ме е срам ако съм на нея. На никой не му пука за очилата ти, за мъжа ти, за кафето ти, ако искаш утре и какво правиш в тоалетната снимай, Ганка vibes. А фигурата и краката ѝ са просто… абе… Бог дал, Бог взел ама при някои екземпляри само е взимал 🥲
|
|
|
Post by gorgeous on Aug 20, 2023 11:11:03 GMT 2
По принцип избягвам да коментирам деца, но този поглед е потресаващ...
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 20, 2023 11:23:54 GMT 2
Много ми харесва бившата жена на Бачорски, Емилия. Толкова е красива, дори за мен е най-красивата в инфлуенсърския кръг, също ми е и забавна.
Попова ми е толкова скучна, че вече не я пускам и за фон. Няколко години сяда на земята и прави реклама на пратки, и това е 80 процента от видеото и, скука.
Мария ПЖ ли каква беше дори не я считам за инфлу, тя е мега скучна, изглежда нелепо пред камера, никаква харизма, неудобно ми става как се напъва да е харесвана.
Другия месец е септември, очаквам да започнат всички отново с чайове, тикви и есенна декорация. Никой не ми грабва вниманието..
|
|
|
Post by sofi on Aug 20, 2023 12:03:25 GMT 2
На мен мен пък тази Емилия ми е посредствена и безинтересна. Опитва се да копира Бачорски мъж, но не и се получава грам. Не е и никак хубава и е вечно ненаресана. За мен тя завижда на Атанаска и бившия си мъж и драпа да е като тях.
А да, Атанаска е определено по- грозна. Устата и е, като на Кашчей Безсмъртний.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 20, 2023 12:16:49 GMT 2
Емилия е супер красива и това се вижда отдалече, за разлика от онова същество с огромния нос и уста Атанаска, сори 🤣
|
|
|
Post by ametist on Aug 20, 2023 12:21:19 GMT 2
Емилия е супер красива и това се вижда отдалече, за разлика от онова същество с огромния нос и уста Атанаска, сори 🤣 Абсолютно съм съгласна! За кратката си комуникация с Емилия, ми е станало ясно, че е над нещата и че въобще ама въобще не желае да я свързват с Атанаска. Също така не ми е ясно защо Атанаска ревнува от нея?!?!
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 20, 2023 12:31:11 GMT 2
Ако Емилия е далеч от красива, не знам коя би била красива😁 Но вкусове всякакви. За ревност не мисля, че може да става дума от страна на Емилия, но виж, самия Бачорски казва как Атанаска го ревнува много и от всичко. Нямам търпение за реалитито им, гледа ми се нещо ново.
|
|
|
Post by precious on Aug 20, 2023 12:34:18 GMT 2
От Наска със сигурност е по-красива! Иначе и двете са доста посредствени. Наска и онзи палячо обаче със сигурност са по-интересни. Емилия много се пъне, постоянно обяснява каква инфлуенсърка е. На мен лично ми е много скучна, снима си кафенцето, добре, че е детето и него да качи и толкова.
|
|
|
Post by fif on Aug 20, 2023 12:38:15 GMT 2
http://instagram.com/p/CwIoQqhIKy8 Предполагам говорите за тези снимки, аз също я намирам за много красива. Атанаска също не в грозна, но определено носът й не е топ, даже не знам още как не си го е оправила. Мария бдж има доста бабешки вид с тези очила. Гергучи събота и неделя умишлено не качва сторита, после ще каже, че си е взела почивка от соц мрежи и в същото време за тези два днес не е спряла да снима “съдържание”. Профилът в тик ток в топ, много детайлен и си личи, че са материали събирани от край време. Но най ме кефи колко хора виждат това, което и ние.
|
|
|
Post by fairy on Aug 20, 2023 13:16:17 GMT 2
Не я знаех бившата на Бачорски - Емилия. То и Атанаска не знам, тъй като не ги следя. От показаните снимки и за мен, Емилия е много красива. Мария БДЖ не е избрала най-добрия модел очила, който да ѝ стои добре. Полина ми се губи нещо. Взела си е почивка от социалните мрежи ли? Джойката и тя сякаш от два дни не е пускала стори (може и аз да съм пропуснала). Радостната мама пък от хотел на хотел. Явно зимата доста почивки си е изпросила, за да уреди цялото лято 🙄
|
|
|
Post by sofi on Aug 20, 2023 13:19:55 GMT 2
На тези снимки Емилия е гласена специално за сватба и наистина изглежда много добре, но в ежедневието не е така.
|
|
|
Post by fine on Aug 20, 2023 14:17:34 GMT 2
ibb.co/Bcg3kj3ШОК!1 Вече няма нужда да чакаме, за да разберем къде е била Гучана. Отново са в Букурещ 😂😂 уж в Германия щяха да ходят и накрая пак в Румъния. Що така бе, Гане? Вече си била там, ама то кой ли ходи лятото до Букурещ, ако тръгнат до Гърция или през Сърбия за Европа сигурно ще чакат с часове, за да минат границите.
|
|
|
Post by minniemouse on Aug 20, 2023 15:22:37 GMT 2
Мен Емилия ми е приятна. Супер обикновена и земна ми е. Няма ги 1837374 реклами като при Атанаска и изобщо не се напъва да е актуална и модерна.
Поста на Пепа с децата кърти. Само тя е с впечатление, че нон стоп си гледа децата сама. Сигурно докато избухва на партитата те спят по сепаретата или на шезлонгите на плажа?!
Мария БДЖ не знам изобщо защо се пъне. Нито лексика, нито харизматичност, нито пък интересен живот за споделяне има. Иначе изкара курса на Капитонова ама не виждам някакво мега развитие 😁
|
|
|
Post by fine on Aug 20, 2023 15:40:39 GMT 2
Идвам с клюки от новото видео на Моника, ако на някой не му се гледа. С Явката вече не поддържали изобщо връзка, той не се интересувал, дори като се срещнели случайно той ги подминавал с Анди, под претекст, че Моника била там и той не искал едва ли не да се вижда с нея... Ужас, как може преди 2 месеца да ходите заедно и на плуване и на разходки, а сега да се прави, че дори не познава и сина си. В каквито и отношения да е с Моника, то поне може да се интересува от Анди, тя самата сподели, че никога не е забранявала да се виждат, просто той нямал желанието.. А относно университета, тя не била приета онлайн на нито едно класиране. В момента се чуди дали да запише 4то класиране, да започне платено или да пропусне една година и да пробва догодина. Май повече клони към това да пропусне една година, защото спомена, че е регистрирала фирма и май ще си прави онлайн бутик за дрехи, защото това й било мечта. Догодина пак щяла да опита за онлайн в УНСС. Само не разбирам каква ще е разликата от сега и следващата година като отново ще има само 5 свободни места за държавна поръчка и вероятно само пълните отличници ще се класират. Та това е общо взето като пикантерийки.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 20, 2023 16:27:08 GMT 2
Аз не мога да разбера тази Моника какъв е този напън да е онлайн, при положение, че живее в София, не работи работа от 9 до 5, с майка ѝ само де чудят в кой мол да се наврат или да седнат да ядат.. прости хора с никакви интереси, познания или култура. Мечта ѝ било да има онлайн бутик, да, сигурни сме. Поредната, която ще внася китайски боклуци и ще ги продава с 500% надценка, открила топката вода.. Нали кара курсове в СофтУни, какво стана с тях? Буквално в тяхното семейство виждам как са нямали кой знае какви възможности, Моника изкара някакви лесни пари със забременяването на 16, с майка ѝ се направиха на нищо в лицата с ботокс, филъри и т.н., и вместо да вложат някаква сума в образованието и развитието на Моника, те гледат по лесното и мекото да вървят.
|
|
|
Post by sisi on Aug 20, 2023 16:46:38 GMT 2
Аз не мога да разбера тази Моника какъв е този напън да е онлайн, при положение, че живее в София, не работи работа от 9 до 5, с майка ѝ само де чудят в кой мол да се наврат или да седнат да ядат.. прости хора с никакви интереси, познания или култура. Мечта ѝ било да има онлайн бутик, да, сигурни сме. Поредната, която ще внася китайски боклуци и ще ги продава с 500% надценка, открила топката вода.. Нали кара курсове в СофтУни, какво стана с тях? Буквално в тяхното семейство виждам как са нямали кой знае какви възможности, Моника изкара някакви лесни пари със забременяването на 16, с майка ѝ се направиха на нищо в лицата с ботокс, филъри и т.н., и вместо да вложат някаква сума в образованието и развитието на Моника, те гледат по лесното и мекото да вървят. Мисля си, че това момиченце Моника е популярно само тук във форума.. и не разбирам даже защо я коментираме. Супер обикновено момиче, родило рано, без никакъв умствен потенциал,за външност да не говорим. Та бях отваряла преди време канала и и не разбрах защо да я гледам. Сега даже не се сещам коя беше и кой и беше профила в инста.Смях се доста, като споделихте, че издава книга за живота си Че то направо е комично, не знам кой би си купил подобно нещо. Видяла, че е модерно да имаш онлайн магазин и айде ще правим.. ама тя дори няма стил, супер селска пръчка, родена в София. Мисля, че Ганка е по-интересен образ дори. Поне се дъни постоянно и имаме какво да обсъждаме
|
|
|
Post by lama on Aug 20, 2023 17:44:26 GMT 2
Извинявам се, ако бъркам, но майката на Моника не беше ли израсла в дом. Нещо такова помня и ако е така, са много обясними силната ѝ връзка с нейните деца, както и други дефицити. Жената добре се е справила, оттук насетне зависи и от Моника да надскочи. За мен Моника въобще не е толкова глупава, често има много смислени изказвания и се изказва по-добре от редица други инфлуенсърки.
Относно образованието ѝ, да се стяга, според мен се е откъснала от училището по разбираеми причини, но така не си дава сметка, че догодина пак няма да има 6 на изпитите. В нейното положение 5 си е много добра оценка, все пак се мери с хора, които не гледат дете, имат задължение по цял ден да учат само. Да записва платено или присъствено и да учи. Ако пропусне годината, ще съжалява. На нея сега на морето ѝ стана скучно, а си представям цяла година. Тя е свикнала да учи и ако изгуби навика, после много трудно ще се върне към него.
|
|
|
Post by kiki95 on Aug 20, 2023 17:53:22 GMT 2
Дали съм в грешка само аз и само аз смятам, че Гергана смята, че ни е хвърлила прах в очите като уж завела майка си на почивка, а всъщност не е? Няма нищо качено с нея за човек, който качва всичко 😃
|
|
|
Post by milva56 on Aug 20, 2023 18:28:15 GMT 2
А Гергучи дали не е бременна, на едно от последните сторите гали коремчето, може и нарочно да го прави де.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 20, 2023 18:39:54 GMT 2
Нарочно си гали корема. Сега пак ще завалят въпроси и тя ще се прави на обидена. Само гледайте.
|
|
|
Post by zahir on Aug 20, 2023 19:32:34 GMT 2
И аз съм убедена,че нарочно го прави това с корема, за да привлича внимание и после ще има дълбокомислия словестна логорея....
|
|
|
Post by fine on Aug 20, 2023 19:42:24 GMT 2
Ако наистина това е умишлено с корема, то тя наистина има някакви психични отклонения и си заслужава напълно цялото неодобрение от форума и тикток профила! Не знам как това в очите на сестра й, майка й и плешко е напълно нормално. Пълно куку
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 20, 2023 20:37:56 GMT 2
Относно Гана, “ дамата “ не е ли чувала, че прилепнали рокли не се носят с гащи, чиито очертания бодат очите. Освен това такъв тип рокли са за след 2-3 месеца, не знам на тези градуси как и хрумва плетена рокля и затворени обувки. Хотела на мен лично не ми харесва изобщо, макар и да е 5 звезди. А за нея се знае, че е безскруполна, така че не би ме очудило да гали корема си нарочно.
Елица снахица нали за кой ли път беше обещала влог и излъгала, там е безнадеждна кауза вече. А имаше потенциал..
|
|
|
Post by fif on Aug 20, 2023 21:03:56 GMT 2
И как си е навряла задните части в камерата. Ужасно. С плешо са най-нелепата двойка на света.
NJ ще прави поредица за ремонта на къщата, вече е качила едно видео, ама още не съм го гледала. Само видях, че е в много лошо състояние къщата.
Edit Плешо е много смешен как прави някакви тъпи видеа за меркари и после за брокер агенцията. 😀😀
А Атанаска на Бачорски все повече показва момиченцето. На мен като майка няма да ми е приятно. Завела е майка си да й направят вежди и държи в същото време Емили и й говори нещо от сорта “Сега на БАБА й правят вежди”, а реално не й е баба. Всъщност не това е проблемът, а че според мен цялата тази близост е заради Бачорски. Тя не изглежда да й се занимава много с деца, всичко е за снимките, позите и инстаграм. С тези почивки всеки месец по сто пъти… И майка й в тях, за да гледа децата.
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 20, 2023 21:45:51 GMT 2
И аз това щях да кажа, навън се пука от жега, а Гана с плетена рокля с дълъг ръкав.. А Елица съвсем се загуби... Нали щеше да идва за изследвания до България?
|
|
|
Post by untitled on Aug 21, 2023 7:05:21 GMT 2
Те си казват, че е за Гергана и че се съмняват, че са и истински марковите неща 🤣. Също говорят и за някоя руса влогърка с много дълги влогове, където нищо не се случва, но не се сещат за името. Кой мислите, че е, розовата Йоана може би? Като говорим за Комеди Клуба, какво мислите за тях, гледате/слушате ли им подкаста?
|
|
|
Post by chikitta on Aug 21, 2023 7:31:43 GMT 2
За Гуца има два варианта - или наистина е бременна, или подготвя почвата за някоя сърцераздирателна драма. За съжаление, аз клоня повече към втория вариант.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 21, 2023 8:28:22 GMT 2
|
|