|
Post by 🌸 on Aug 18, 2023 9:21:14 GMT 2
Габи и вълнения, след като ни прочете е ред да води и майка си на почивка 😃 много е смешна горката Добре, че беше форумът, че Гергана да направи нещо за майка си... Не знам за вас, но аз никога не бих се обърнала към мама с едно "майка". Звучи ми толкова грубо. 🤷🏼♀️
|
|
|
Post by fine on Aug 18, 2023 9:49:10 GMT 2
Изобщо не вярвам на Ганка добрите намерения да заведе на Гучан родителите и майка и, всичко се прави за контент за умрелия и профил - колко пари са похарчили за 2 дена и в какъв хотел са отседнали.
|
|
|
Post by wintersmile on Aug 18, 2023 12:21:18 GMT 2
Този апартамент не беше ли общото жилище на гучанови? Сутринта беше пуснал стори че се продава, сторито вече го няма. Гергана май пак излъга и за този апартамент. prikachi.net/image/pAO20
|
|
|
Post by ametist on Aug 18, 2023 13:11:14 GMT 2
Този апартамент не беше ли общото жилище на гучанови? Сутринта беше пуснал стори че се продава, сторито вече го няма. Гергана май пак излъга и за този апартамент. prikachi.net/image/pAO20На мен ми бие точно на същия…
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 18, 2023 13:17:17 GMT 2
Май не е същия, защото в апартамента има отделна стая и за дъщеря му, а тук пише 1 спалня ама who knows.
Edit: Не е същия спрямо рийлса за апартамента, който са качили.
|
|
|
Post by avedar on Aug 18, 2023 13:22:49 GMT 2
Това е друг апартамент, дивана е подобен и банята, но тяхната кухня беше навътре, а не залепена за стена (по спомен). prikachi.net/image/pFeYjНякой може ли да обясни как Ганка харчи по 8000лв месечно? И на мен ми бие на получени пари от наследство, просто не виждам откъде ще докарва пари с нищоправенето си. Тя даже няма рекламни постове (освен с меркари). Явно плащат и колата на лизинг. Докога ли ще ѝ стигнат готовите пари и пак ще се пренесе в някоя панелка с тапети..
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 18, 2023 13:34:42 GMT 2
Гана е оставила кучето в хотел, защото последните 2 седмици били тежки в здравословен план? Лежащо болен самотен неподвижен човек ли имаме от месеци, що ли? Тоест нито един от тези двамата безработни не е способен да се грижи за едно куче, пък камо ли за дете.
|
|
405 posts
|
Post by Brownie 🎀 on Aug 18, 2023 13:37:03 GMT 2
Не знам хора, но ние с моят мъж харчим в пъти по-малко за храна и сметки, а живеем в София. Не се ограничаваме, имаме куче и 2 коли и пак нямаме такива разходи
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 18, 2023 13:54:45 GMT 2
Тази психарка нали имаше проблем с кръвната захар миналия месец? Какви са тези сладкиши в сторитата й? Щеше да маха захарта от менюто си. И това ли е поредната й лъжа?
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 18, 2023 14:56:18 GMT 2
Може и аз да не съм разбрала правилно. Възможно е да оставят Грейс, защото отиват на почивка, да видим. Поредният ден и половина някъде.
|
|
|
Post by minniemouse on Aug 18, 2023 16:04:03 GMT 2
Може ли линк към профила на тази Моника с книгата? Безизвестна е за мен 😂
|
|
|
Post by fif on Aug 18, 2023 16:55:13 GMT 2
Гергана освен гнусни нотки на ръцете има такива и на краката. Гергана, спри да си снимаш копитата, ужасно гнусни са, особено, когато твоя плешивец ги разтрива!!!! Смешница е и тази, пълна! ibb.co/r6JSfd9
|
|
|
Post by nessap99 on Aug 18, 2023 17:06:52 GMT 2
Мале Ганка на сторито от колата е гнуссс, тоя нос като картоф и тия петна, прилича на 50 годишна леличка… Оф много ми е гнусна, съжалявам. Като си представя само какво е да си в радиус от 5 метра с нея (или Плешо как е близо до нея) и ми се повръща. Тоя как си ляга до нея не знам, вярно, че е на другия бряг (че не е такъв няма как някой да ме убеди, всичките ми приятели са обратни и много добре ги разпознавам… а ако не е, то значи е точно толкова ретардирал като нея, няма как просто да си адекватен и да се занимаваш с нея) ама чак толкова да си отчаян, че да прибегнеш до тая 🤮🤮🤮
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 18, 2023 20:17:42 GMT 2
И групата Молец ли са от сектата на Кузманови?
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by monday on Aug 18, 2023 20:26:19 GMT 2
Да, наскоро една приятелка ме светна, че са сектанти, била на техен концерт и през песен/няколко песни излизал някакъв да рецитира библейски учения на публиката. Каза, че е говорел повече отколкото те са пяли.
|
|
|
Post by fine on Aug 18, 2023 20:44:26 GMT 2
Да, наскоро една приятелка ме светна, че са сектанти, била на техен концерт и през песен/няколко песни излизал някакъв да рецитира библейски учения на публиката. Каза, че е говорел повече отколкото те са пяли. Ужас. Бях чела преди известно време, че били доста набожни, все пак името на групата Молец идва от "молещ се човек", ама за сектата.. само много набожни не са в такъв случай. Имат наистина някои хитове, ама цените за концертите им са безбожни. Започват от 35лв + като има и по 50,60 доколкото гледах. Ами сори, ама преди месец бях на фестивал на световно известна група, която свиреше над час и 30 мин. с още няколко подгряващи групи за 70лв. Като се има предвид, че тая група ще дойде в България след години може би..., а тези Молец са във всеки по-голям град?
|
|
|
Post by sunny on Aug 18, 2023 21:28:03 GMT 2
Йоанна защо се мъкне навсякъде с на Нори компанията. Те там от къщата са си направили някаква компанийка и се срещат , забавляват се , всички са по-млади. Йоанна издокарана като тетка , баш като тетка, защо се бута там, не оставя Нори да си има своя компания . Тя Йоанна като няма свой приятелки се бута в тези на сестра си. Както е дразнеща , другите може и Нори ще отритнат след време заради Йоанна всезнаещата и все-можещата.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 18, 2023 22:20:25 GMT 2
Да, наскоро една приятелка ме светна, че са сектанти, била на техен концерт и през песен/няколко песни излизал някакъв да рецитира библейски учения на публиката. Каза, че е говорел повече отколкото те са пяли. Ужас. Бях чела преди известно време, че били доста набожни, все пак името на групата Молец идва от "молещ се човек", ама за сектата.. само много набожни не са в такъв случай. Имат наистина някои хитове, ама цените за концертите им са безбожни. Започват от 35лв + като има и по 50,60 доколкото гледах. Ами сори, ама преди месец бях на фестивал на световно известна група, която свиреше над час и 30 мин. с още няколко подгряващи групи за 70лв. Като се има предвид, че тая група ще дойде в България след години може би..., а тези Молец са във всеки по-голям град? Аз пък мислех, че са се кръстили на насекомото. 😁 Бях шокирана и отвратена, че шеф Манчев също е от тях! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vivi on Aug 18, 2023 22:29:19 GMT 2
И групата Молец ли са от сектата на Кузманови? Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Мисля че са от друга секта, но не знам коя имаше един ютубър Крис Захариев, Молец са в неговата секта, мисля че с шеф Манчев, Ники Кънчев и имаше и други известни от сектата на Кузманови знам че е Миро (певеца)
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Aug 18, 2023 22:49:56 GMT 2
На Молец дори и "логото" им е две молещи ръце, ако се вгледаш. А и в почти всичките им текстове се пее за Бог, молене и т.н. Те са от сектата, в която е и Крис Захариев, Вирго, Fyre, но не знам дали е същата като на Кузманови.
|
|
|
Post by diamond on Aug 19, 2023 9:04:34 GMT 2
Стиииига, бе - "Молец" са сектанти? Крис Захариев и той? Леле! Какво им става на тия хора? Защо им трябва да са в секта? Промити мозъци. Тръпна в очакване да видя къде Гергучи ще отведе майка си и за колко време.
|
|
|
Post by fairy on Aug 19, 2023 12:53:17 GMT 2
Стига бе, изумена съм колко много хора, на които съм симпатизирала са в секта. Някак вече се разочаровам от тях и симпатията ми клони към 0 🙄 snejanaatanasov пък си купила колагена на ДеРая 🤔 Даже го похвали, че не бил гаден на вкус.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 19, 2023 13:27:41 GMT 2
Деница: Не знам дали знаете, но България е по статистика една от държавите в Европа с най-много катастрофи на брой човек. Има и още готини разсъждения на стори 😁
|
|
|
Post by Deleted on Aug 19, 2023 13:34:47 GMT 2
На Молец дори и "логото" им е две молещи ръце, ако се вгледаш. А и в почти всичките им текстове се пее за Бог, молене и т.н. Те са от сектата, в която е и Крис Захариев, Вирго, Fyre, но не знам дали е същата като на Кузманови. Fyre просто си е вярващ, не е част от секта. За останалите не мога да коментирам.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 19, 2023 15:16:03 GMT 2
Гучан от началото на месеца е с близо 1500 индиеца надолу. Така става като си напазаруваш последователи. Де*ба.вайбс вече си е написала Raya Ivanova в инстаграм (или поне аз сега забелязвам). Ура на двойната самоличност!
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 19, 2023 18:30:06 GMT 2
Тя вече навсякъде си е Рая Иванова. И със снимка. 😂 Ама така и не пусна обещаното видео. То ще стане една година вече. Не сме забравили, Райче. Тя нали все се хвали каква кожа има, ту снима с филтри, ту не. Не е кой знае какво кожата ѝ. Мазна, с широки пори. Моята е същата, не можеш да повлияеш кой знае колко на такава кожа. Но преди не я виждах така. Явно са играли все филтри.
|
|
|
Post by precious on Aug 19, 2023 20:03:02 GMT 2
Еее, как може за топ кожата на кожите така да говорите?! 😂😂😂 Преди време реших, че аз нещо не съм наред и я изпратих на приятелка, която си няма идея коя е ДеРайка. Попитах я какво мисли за кожата. И думите й бяха, точно мазна и пореста.
|
|
|
Post by yanp20 on Aug 19, 2023 20:40:15 GMT 2
|
|
|
Post by allie on Aug 19, 2023 22:43:18 GMT 2
Малеее София как гледа сестра си... 😳😳😳
|
|
226 posts