|
Post by lama on Aug 16, 2023 21:59:00 GMT 2
Тя е 90 страници, така че докато я почнеш, ще стигнеш до по-интересната част, ако има такава. Ако ще прескачаш нещо, давай с детството, едва ли ще има нещо, което да си заслужава.
Въобще не се изненадах, че са се разделили с Явката. Тъжно е, че няма никакви бащински чувства у него. Това дали ще е с Моника няма общо с детето.
Виктория и Явор подписаха пролетта, сега им беше сватбата. Роклята ѝ беше доста отворена за такъв голям бюст, на моменти сякаш се виждаха зърната.
NJ са си купили стара къща, ще ми е интересно какво ще постигнат накрая.
|
|
|
Post by pandora on Aug 16, 2023 23:12:57 GMT 2
Гучан рецитира като някой развален робот на тези рийлсове за имотите... Наистина ли мисли, че като говори наизуст без никаква интонация и си държи ръцете отпред като емблемата на Рено е вървежен..Та то е смешно чак. Дете в детската градина би се справило по-добре от него.
Гледал нашия клипове на успели хора, казала му оная кривозъбата, че се справя страхотно, купил си 10к последователи и айде.. И грам да не се погледнеш отстрани. Явно е типично за инфлу wannabe-тата
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 17, 2023 5:57:43 GMT 2
Аз за друго се чудя на Гучан. Той наистина ли си въобразява, че със смешните си напъни в инстаграм ще спечели клиенти? Кой нормален и адекватен човек си търси брокер за покупка на жилище в инстаграм? Около мен всички, които са предприели тази стъпка се обръщат към вече препоръчан им от друг човек специалист. Дори на някой заинтересован да му попадне този нелеп рийл, то само като скролне надолу и види малоумните постове на Гучан тип "мъжете трябва ли да носят розово", "според вас мъжете в България обличат ли се адекватно" и там всички останали глупости, които е бълвал в последните месеци, то със сигурност няма да избере него.
Пепе се отнася към книгите така, както към мъжете - взима една, прочита 5 страници и преминава към следващата.
Аз се замислям, че след като Моника си пусна онези видеа с аудиокнигата, то едва ли в книжлето ще пише нещо различно.
|
|
|
Post by fine on Aug 17, 2023 8:24:37 GMT 2
Гучан рецитира като някой развален робот на тези рийлсове за имотите... Наистина ли мисли, че като говори наизуст без никаква интонация и си държи ръцете отпред като емблемата на Рено е вървежен..Та то е смешно чак. Дете в детската градина би се справило по-добре от него. Гледал нашия клипове на успели хора, казала му оная кривозъбата, че се справя страхотно, купил си 10к последователи и айде.. И грам да не се погледнеш отстрани. Явно е типично за инфлу wannabe-тата хахаха доста се смях с този коментар. Мен ми направи впечатление, освен че рецетира като второкласник, той май и го чете някъде отзад, защото очите му не гледат камерата, а отиват ляво-дясно 😂😂 Толкова не може 1 изречение да го запомни и да го каже отпуснато.. голям професионалист Гана май отново е намерила приятелка, ама в мъжки род 😂😂 ibb.co/gJZJB10
|
|
|
Post by sisi on Aug 17, 2023 10:08:42 GMT 2
Гучан рецитира като някой развален робот на тези рийлсове за имотите... Наистина ли мисли, че като говори наизуст без никаква интонация и си държи ръцете отпред като емблемата на Рено е вървежен..Та то е смешно чак. Дете в детската градина би се справило по-добре от него. Гледал нашия клипове на успели хора, казала му оная кривозъбата, че се справя страхотно, купил си 10к последователи и айде.. И грам да не се погледнеш отстрани. Явно е типично за инфлу wannabe-тата хахаха доста се смях с този коментар. Мен ми направи впечатление, освен че рецетира като второкласник, той май и го чете някъде отзад, защото очите му не гледат камерата, а отиват ляво-дясно 😂😂 Толкова не може 1 изречение да го запомни и да го каже отпуснато.. голям професионалист Гана май отново е намерила приятелка, ама в мъжки род 😂😂 ibb.co/gJZJB10По принцип голяма част от професионално направените видеа, стават добре, когато текста се чете... само че без да личи, че гледаш в друга посока. За това си има инструмент, който оправя погледа, чрез AI, aма наша Ганка къде ги е чувала тези неща. А Глупон е изключително смешен и не знам кой човек би го наел да му търси жилище..То е тъпо, та дрънка. Само като му види човек погледа. Първо се чудех, как се е навил на Ганка, но с времето, установих, че му липсва мозък. Просто една празна кратуна.
|
|
|
Post by 🌸 on Aug 17, 2023 11:45:55 GMT 2
На мен ми е интересно друго. Как човек, който работи по 27 часа на ден, води се на трудов договор в хиляда фирми и има собствен бУанд, прави обедна дрямка в понеделник и готов по три ястия на ден И аз искам да знам тази тайна. Дори хоум офис ми е трудно на мен да стана едни яйца да сваря, какво остава да готвя, да чистя и да ЛЕГНА ДА СПЯ В РАБОТЕН ДЕН. 😂😂
|
|
|
Post by ametist on Aug 17, 2023 13:14:13 GMT 2
Малко ъпдейт от мен. Прочетох книгата на Моника на един дъх. Колкото и да не очаквах - хареса ми. И напротив, историите от детството ѝ са много по-интригуващи, отколкото тези вече като тийн. Няма да издавам повече неща, освен ако някой не ме попита конкретно, тъй като някоя от вас беше писала, че също я е поръчала. Това, което не ми направи добро впечатление, бяха правописните грешки /редакторите / и места, на които пише:” сега с кюар кода ще видите…. “ , а кюар код НЯМА никъде на страницата, на следващата започва следващото писмо. Тъпо оформление, правопис и тн. , но пък е сладка самата книжка, корицата ми харесва, страниците са дебели
|
|
|
Post by sisi on Aug 17, 2023 13:19:56 GMT 2
На мен ми е интересно друго. Как човек, който работи по 27 часа на ден, води се на трудов договор в хиляда фирми и има собствен бУанд, прави обедна дрямка в понеделник и готов по три ястия на ден И аз искам да знам тази тайна. Дори хоум офис ми е трудно на мен да стана едни яйца да сваря, какво остава да готвя, да чистя и да ЛЕГНА ДА СПЯ В РАБОТЕН ДЕН. 😂😂 Точно същото се чудя и аз.. В момента съм в Испания, на гости при сестра ми. Трима човека сме хоум офис и ще се избием кой да направи нещо на хапване,защото и тримата сме заринати с работа. Пътувахме една седмица тук в различни градове и всеки ден ставахме в 6 часа, за да работим и след това вечерите пак отмятахме спешни задачи. Спирах да работя и по кафета и във влаковете, докато пътувахме. Двама сме фрийласнсър, единия работи за компания. Не виждам Ганка, кога спи, кога готви, кога си пазарува Диорчита, кога ходи по екскурзийки. Аз едва имам време да си направя храна за деня, за да смогна и да работя и да изляза вечерите на разходка или плаж за няколко часа. Ама явно аз не съм организирана, а нашето Гане е! Хем лежи и пърди, хем си е сготвила, хем има срещи с хилядите и клиенти, на трудови договори работи... Не знам как смогва, горката.
|
|
|
Post by lama on Aug 17, 2023 13:45:45 GMT 2
ametist, а докъде стига книгата до след раждането? Разказва ли за Явката дали е признал детето и отношението на родителите му към нея?
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 17, 2023 13:46:37 GMT 2
Аметист, защо не искаш да драснеш едно бързо резюме на книгата?
Работих почти през целия ковид хоум офис и ми се струва абсурдно да успееш да сготвиш 3 ястия, да изчистиш и да легнеш да спиш на обяд. Това е само в представите на Гана, която отдавна не е работила истинска работа. В обедната ми почивка често ядях на крак, докато отмятам по-лежерните задачки, като например да отговоря на имейлите си. Това за Гана е върха на работния ден и най-натоварващото нещо.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 17, 2023 13:50:41 GMT 2
Миналия петък си харесах едно пръстенче от jolie marche (лудото Райче се спукваше да ги рекламира). Пише доставка 1-3 работни дни. От както поръчах нямам никакво известие. Все тая ама на рекламата бяха много силни, пък сега....😂😂😂😂
|
|
|
Post by zahir on Aug 17, 2023 15:00:37 GMT 2
Как и е хрумнала подобна идиотска комбинация?! То е дълга огромна риза, пък коланче, бебешка пола,пък маратонки...жълто с лилаво. Потрес. Направо не мога да си представя тая комбинация в цял ръст br] prikachi.net/image/pEwrv
|
|
|
Post by ametist on Aug 17, 2023 15:08:58 GMT 2
Аметист, защо не искаш да драснеш едно бързо резюме на книгата? Работих почти през целия ковид хоум офис и ми се струва абсурдно да успееш да сготвиш 3 ястия, да изчистиш и да легнеш да спиш на обяд. Това е само в представите на Гана, която отдавна не е работила истинска работа. В обедната ми почивка често ядях на крак, докато отмятам по-лежерните задачки, като например да отговоря на имейлите си. Това за Гана е върха на работния ден и най-натоварващото нещо. Като цяло книгата започва с нейните неприятности в училище /частно/ затова че е била неприета от съучениците си, обвинили са я в кражба на техните несесери, също така подигравки, че е по-мургава. В едно от видеата с кюар кодовете сподели, че също така е била и удряна от съучениците си /начално у-ще/ . Била е записана от майка си на балет, но не ѝ харесвало, затова избягала от занятието и отишла в групата по шах, след това я записали там, ходила е по състезания, има медали и т.н. После се преместила в държавно у-ще до 7кл. А след това сънувала, че учи в НФСГ и там я приели и тя избрала да запише в него. Споделя за 1-2 ученически любови, след това започва разказа за Явор, като не му споменава въобще името. Ходили на море с него и баща му и всъщност там станало бебето, а когато Явор е разбрал, също е държал да го задържат, за разлика от неговите родители. Споменава, че много проблеми ѝ правели, само и само да махне детето, също така наричали нея и майка ѝ луди. При раждането на Анди, Явор е стоял в кафене наблизо с баща си и е чакал Моника да се обади, че е родила, вместо да отиде при родителите ѝ да чуят новината заедно, както тя го била помолила да се случи. След това покрай изпитите, споделя, че го е помолила в продължение на 10 дни, ако е удобно за него да помага на майка ѝ с грижите за детето, докато тя е на изпити /тези от самостоятелната форма, каза че имала 23-24 изп./, скарали се и той спрял да ходи. Майка ѝ е имала силни болки в гърба, тя на изпит, помолила го да ѝ купи лекарство и да го занесе, а той отказал. Общо взето за него разказва, че родителите му са ѝ правили спънки през цялата връзка откакто са разбрали, че ще има бебе. Държали са на аб*рт, след това и Явор я е обвинявал, че го е задържала. Последните страници са посветени изцяло на Анди - развивал се добре за възрастта си, говори, почти ходи / вече ходи/ и такива неща Надявам се да съм била изчерпателна! Не исках да пиша, за да имат интерес, тези от вас, които ще я четат тепърва.
|
|
|
Post by ametist on Aug 17, 2023 15:13:57 GMT 2
ametist, а докъде стига книгата до след раждането? Разказва ли за Явката дали е признал детето и отношението на родителите му към нея? Забравих да спомена. След раждането разказва общи неща за него като бебе, малко снимки, история как е искала да прекарат първата му Коледа с Явор, но се скарали и съответно не са. След това си продължава към ден днешен, че Анди е будно дете, говори, почти ходи, развива се добре за възрастта си. И затова, че получава нападки, че е родила толкова рано и не съветва да правят др същото, но се радва, че е взела това решение и не го е махнала. Като цяло историите от детството не ги знаем, но тези от сега - да и не ми беше особено интересно. Очаквах да напише защо си беше тръгнала от бала на Явор, нещо ново с родителите му и т.н. - пикантерийки 😀
|
|
|
Post by ametist on Aug 17, 2023 15:14:35 GMT 2
ametist, а докъде стига книгата до след раждането? Разказва ли за Явката дали е признал детето и отношението на родителите му към нея? Забравих да спомена. След раждането разказва общи неща за него като бебе, малко снимки, история как е искала да прекарат първата му Коледа с Явор, но се скарали и съответно не са. След това си продължава към ден днешен, че Анди е будно дете, говори, почти ходи, развива се добре за възрастта си. И затова, че получава нападки, че е родила толкова рано и не съветва да правят др същото, но се радва, че е взела това решение и не го е махнала. Като цяло историите от детството не ги знаем, но тези от сега - да и не ми беше особено интересно. Очаквах да напише защо си беше тръгнала от бала на Явор, нещо ново с родителите му и т.н. - пикантерийки 😀 + не, не е припознал детето. Носи имената на баща ѝ и се води с един родител.
|
|
|
Post by zahir on Aug 17, 2023 15:22:25 GMT 2
Извинявайте, понеже аз обичам да чета книги ме напира да питам: защо по ягодите някой би си причинил тая словестна логорея на някаква ученичка, забременяла от гаджето си, пък как се развивало детето ѝ....кой го интересува?!? Това сериозно ли е поместено в книга и струва пари? Какво ви мотивира да четете тая простотия? Не се заяждам, питам с искрен интерес.
|
|
|
Post by lama on Aug 17, 2023 15:29:35 GMT 2
То по тази логика и защо човек пише тук. Всеки да си следи, когото иска. Не съм чела книгата, но бих предпочела, отколкото да гледам сторитата на ДеаВайбс.
|
|
|
Post by fine on Aug 17, 2023 15:46:42 GMT 2
Благодаря за резюмето, но както предполагах - нищо съществено. Мен слабо ме вълнува детството на Моника, че да давам 20лв, а тя е споделила достатъчно по видеата си за Явор. Разбира се, не съдя никой закупил книгата и. А за правописните грешки е направо недопустимо, тая книга е 95 страници не 950.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 17, 2023 15:52:38 GMT 2
|
|
|
Post by ametist on Aug 17, 2023 15:58:23 GMT 2
Благодаря за резюмето, но както предполагах - нищо съществено. Мен слабо ме вълнува детството на Моника, че да давам 20лв, а тя е споделила достатъчно по видеата си за Явор. Разбира се, не съдя никой закупил книгата и. А за правописните грешки е направо недопустимо, тая книга е 95 страници не 950. Именно, да. На мен ми хареса от гледна точка на това, че и без това съм любопитна например за дадени неща от живота на “инфлуенсърите” и реших да дам шанс на книгата. Но нищо съществено не пишеше в нея.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Aug 17, 2023 16:04:23 GMT 2
Не знам за лосиона, но ноктите ѝ са адски гнусни. Като ще ходиш веднъж на високосна на маникюр по-добре хич не слагай гел, мел, ши и т.н. Така като гледам колко са израснали сигурно месец не е виждала поддръжка. Аз например не съм стъпвала при маникюристка, лакирам се от тийн сама. Обожавам лаковете за нокти и съм научена, че или ходя без лак, или с перфектен такъв - просто средно положение няма. Гане, знаем, че четеш тук - вземи си бележка!
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 17, 2023 16:26:05 GMT 2
Гано, много мизерно от твоя страна да седиш с толкова израстнал маникюр. Няколко пъти сме писали за ноктите ти, винаги са абсолютно покъртителни. По-добре се лакирай сама увас, или изобщо не ги снимай, как не те е срам. Забелязахте ли и счупената капачка на лосиончето?
|
|
|
Post by livia on Aug 17, 2023 19:27:06 GMT 2
И аз щях да коментирам гнусните израснали нокти. Не съм виждала себеуважаваща се, поддържана жена с такива нокти 🤮
Гергана, една класна жена се познава по хубави коса, зъби, нокти, кожа, а не по марковите дрехи. Първите издават здраве и красота, второто издава комплекси.
По другата тема, за мен тя е напълно способна да фейкне неуспешна бременност, просто няма никакви скрупули и ще направи всичко за внимание и съжаление. Дано не стига до там, имам още надежда, че не е чак такова дъно.
|
|
|
Post by fif on Aug 17, 2023 19:52:06 GMT 2
На Гергана ноктите й от край време са такива. Тя ходи на поддържа на два месеца веднъж сигурно. Дзааккк ibb.co/bKnZYx9ibb.co/BBhTtgF😀😀😀 Ужас. Горното дете, което ще расте в тази среда. Онзи ден търих сайт, в който да кача снимка на плешо и Гергана и да видя какво бебе би излязло, ама всички бяха платени, някой, ако може да се справи по-добре от мен би било супер.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 17, 2023 21:30:20 GMT 2
Сега като казахте за ноктите взех, че ги загледах и аз. Ясно се вижда, че тази снимка от банята не е снимана сега, защото е без лак. Демек пак симулираме някакви дейности. Лосиончето е и със здрава капачка. Ех, Ганеее. Пак не мина номера 😀
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 18, 2023 6:26:18 GMT 2
Съжалявам, че пак ви занимавам - пратката ми изрично беше с наложен платеж. От jolie marche в крайна сметка получавам информация, че пратката ми е отказана поради не плащане... Само, че до мен абсолютно нищо не е достигало. 😂 А аз проблеми със Спиди нямам, всяка седмица поръчвам. Нещо това сайтче ми мирише на ментак ама яко. Не отговарят като пиша също. Таа Райче, още повече олекна с бурната реклама на тези. На мен ми се нареждат до култ Амели и другите гаражни марки при Дерая. 😆
|
|
|
Post by 🙃 on Aug 18, 2023 7:18:03 GMT 2
Joliemarche е на unofficial.joliefilipova.
Аз преди бях поръчвала от тях някои неща са ок, други са си откровено от алито като качество. Но пък дойде много бързо всичко.
|
|
|
Post by dilyanad on Aug 18, 2023 8:49:29 GMT 2
Относно Моника и майка и, аз наистина смятам, че има нещо нездраво при тях.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Почти безобидна on Aug 18, 2023 8:50:58 GMT 2
Да, аз знам, че не е на Рая. Но очаквах повече. Да кажем, че.съм ѝ повярвала колко са хубави и качествени (нали все пак е инфлуенсърка) и съм поръчала. Пак добре, че.не платих с карта. Оставят ми същия привкус както и неизвестните марки козметика, които също рекламира. Имат голям минус от мен.
|
|
|
Post by kiki95 on Aug 18, 2023 9:17:05 GMT 2
Габи и вълнения, след като ни прочете е ред да води и майка си на почивка 😃 много е смешна горката
|
|