|
Post by precious on Aug 15, 2023 13:43:00 GMT 2
Райке, профила ти наистина е като на някоя психично болна! То даваш акъли за шофиране, то череши, то касетки с череши, то уникалната ти кожа без бръчки. Направо се чудя няма ли кой да я заведе на лекар тази откачалка…
|
|
|
Post by sisi on Aug 15, 2023 14:06:16 GMT 2
Това тъпо парче Гергана е на върха на ТОП най-прост инфлуенсър! Липсват и дори и минимални познания по биология и лична здравна култура! Прочела, че една от причините за трудно забременяване може да са поликстозни яйчници (че тя досега не знае, че има ли? или обърната матка...и вече хваща вълната... Ми тъпа овца такава, причините може да са хиляди.. а ако си опитвала 1-2 месеца няма лекар, който да сметне проблемна бременост опити от 2 месеца... Или иска да ми каже, че откакто се е запознала с Глупаньон, са започнали опити за бебе и виждате ли, вече е станало ясно, че трябва да се търсят причини? Не знам как не я срам да лъже за подобни сериозни неща...дебилна е!
|
|
|
Post by zahir on Aug 15, 2023 14:36:51 GMT 2
👹 Психо вайбс... Първо стори с мазен гласец...не знаела кое я прави по-щастлива..това, че в последните три седмици 2 пъти не ѝ повярвали, че е пълнолетна (смях в залата) или песента на щурците..всичко това, казано баааааавно, протяжно и псевдо-дзен. Второ стори: някой ѝ написал, че няма как да яде череши сега и нашата снима: себе си , щайга с череши и със супер злобно изражение вика, айде сега да видим 🙄 Направо е биполярна.
|
|
|
Post by babyshark on Aug 15, 2023 14:44:32 GMT 2
👹 Психо вайбс... Първо стори с мазен гласец...не знаела кое я прави по-щастлива..това, че в последните три седмици 2 пъти не ѝ повярвали, че е пълнолетна (смях в залата) или песента на щурците..всичко това, казано баааааавно, протяжно и псевдо-дзен. Второ стори: някой ѝ написал, че няма как да яде череши сега и нашата снима: себе си , щайга с череши и със супер злобно изражение вика, айде сега да видим 🙄 Направо е биполярна. Някой ден и овошки ще сади с късни сортове, че били по - доходоносни. Топ бизнес дама. Няма сфера, която да не е покрила 😀 Голяма работа са родните инфлута, пу-пу. Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by ivkasmile on Aug 15, 2023 14:48:48 GMT 2
Много е смешна и жалка тази Гергана. Не ни давало право да ѝ навлизаме толкова в личното пространство. А като разказва как точно е зачената, кой къде е свършил и си показва и чаршафите когато е в цикъл кой тогава кого бута в личното си пространство?
|
|
|
Post by pchelica on Aug 15, 2023 14:53:09 GMT 2
Гергана сама си създава драми, щото по цял ден мързелува и ѝ е супер скучен животът…дайте ѝ да работи по 12 часа на ден, пък да видим ще има ли време и енергия да лае…
|
|
|
Post by calisto on Aug 15, 2023 15:27:07 GMT 2
Оставете Гандюга, тя не иска да бъде разкрита Аз само не разбирам как така майка й и баща й са повторили с*кса, ама баща й не бил в майка й
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 15, 2023 15:31:14 GMT 2
ахаха Глупаньон, ще ме уморите. Тия дни и аз се загледах в сторитата на Райчето и наистина мяза на психодиспансер цялата работа. Сто хиляди сторита колко била благодарна на съдбата, колко много била постигнала сама, как вратите на благодатта се отваряли пред нея, още малко ще се разтече от кеф и умиление ведно с не знам си колко стотин мазила по себе си. В следващото стори отправя закани с made in Дейче - Райче психарски злобното си изражение - към съседи ли бяха, какви ли... Кого се опитваш да убедиш, бе, Райче? Хората неслучайно са казали, че щастието обича тишината. Твоята циганка не само не е умряла, ами не се е раждала въобще.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 15, 2023 15:32:09 GMT 2
Оставете Гандюга, тя не иска да бъде разкрита Аз само не разбирам как така майка й и баща й са повторили с*кса, ама баща й не бил в майка й Ми, Господ сам я е изпратил. Не четеш! Това е непорочното зачатие по дупнишки.
|
|
|
Post by precious on Aug 15, 2023 16:09:55 GMT 2
Не мога да повярвам, че някой нормален човек ще обяснява подобни неща. 😂😂😂 Двамата си взели душ и повторили.. 😂😂😂
|
|
|
Post by l4444 on Aug 15, 2023 16:16:36 GMT 2
ibb.co/9h2RtXZРазкошно е как Гана едновременно рекламира професионалните услуги на гаджето си, но и споделя, че той е бавен, тъп и неорганизиран. ❤️ Genius, as usual, мила, сигурна съм, че много клиенти ще спечели брокерската му кариера с такава реклама. 👍
|
|
|
Post by ani on Aug 15, 2023 16:27:18 GMT 2
Не знам дали видяхте едно видео на лелята в тик ток, как отговаря на въпрос за финансите на двамата с Барт. Бяха я попитали как си разпределят парите. И тя отговори, че негласно са си ги разпределили така: Барт е поел наема и сметките, а тя пазарувала и готвела. За лични разходи си плащали сами. Аз това го разбирам, като че е на пълна издръжка на Барт. Няма лошо да си те издържа мъжа ти, ако така сте си преценили, това си е само ваша работа и на никого друг, но лелята пак ми се струва, че увърта и не признава, а се изкарва голяма бизнес дама, постигнала всичко сама. Търсих след това видеото, да го пусна на моят приятел, който я гледа само в You Tube, обаче е изтрито.
|
|
|
Post by Amber on Aug 15, 2023 17:44:38 GMT 2
Здравейте, Пиша рядко, но ви чета от време на време. Много е тъжно как форума няма същото потребление. Изпуснала съм момента, в който се е случило. Каква е причината, може ли да ме светнете? И за да не съм нахална 😄 идвам с една клюка, която разбрах от приятелка на Деница маникюристката. Приятеля и Георги не искал деца още преди да разберът, че имат проблеми. Довода му бил, че имало прекалено много хора на земята и нямало нужда от повече... Правели сега опит за инвитро за първи и последен път, ако не станело са се разбрали, че повече няма да повторят. Също драмата за раздялата на Евелин и Георги знае ли се нещо? Тя явно го преодолява като излиза често вечер.
|
|
|
Post by javeliniya on Aug 15, 2023 18:49:03 GMT 2
Не знам дали видяхте едно видео на лелята в тик ток, как отговаря на въпрос за финансите на двамата с Барт. Бяха я попитали как си разпределят парите. И тя отговори, че негласно са си ги разпределили така: Барт е поел наема и сметките, а тя пазарувала и готвела. За лични разходи си плащали сами. Аз това го разбирам, като че е на пълна издръжка на Барт. Няма лошо да си те издържа мъжа ти, ако така сте си преценили, това си е само ваша работа и на никого друг, но лелята пак ми се струва, че увърта и не признава, а се изкарва голяма бизнес дама, постигнала всичко сама. Търсих след това видеото, да го пусна на моят приятел, който я гледа само в You Tube, обаче е изтрито. Даа, помня видеото и че точно това каза, как Барт плащал наема и всички сметки. Не бих казала пълна издръжка, защото той вероятно не ѝ дава джобни, но стандартът , който рекламира, се дължи на него, да. Разбира се, че е заблуждаващо, ама те и двамата са "sales" хора и продават добавките чрез външния си вид, фигурите си, начина на живот. Честно казано, живи здрави...Тва за разпределението на финансите във връзките си е строго индивидуално, и като и двамата са ОК така... Мен лелята ми е хем симпатична, хем противна. На историята, че е тотално независима би повярвал само някой, който никога не е живял сам, т.е. някой от тийн аудиторията ѝ ( не твърдя, че е само такава). И не че не би се оправила сама, просто в момента, животът, който показва, се дължи и на мъжа до нея, което е нормално. Мнооого съм предубедена към такива прахченца, ама "не е луд тоз, който яде баницата "...
|
|
|
Post by angie1425 on Aug 15, 2023 19:14:42 GMT 2
Ох, смея се с глас от 20 минути 😁 Господ сам я изпратил, а подробното описание как е зачената е топ 😂😂😂 Интересно ми е какво се случва с Евелин и защо са се разделили с Георги. Относно Пепе, изобщо не намирам избора и на партньор за адекватен, нито поведението и, но не мога да отрека, че цъфти. Влечеше си е да е в “известно” семейство. Държеше се сякаш Филяка и е под нивото. А той ми беше толкова симпатичен, радвам се, че е щастлив сега.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 15, 2023 19:23:56 GMT 2
Деница нали твърди, че са правили дълго време опити и е имала много негативни тестове. Лъже ли🤦
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 15, 2023 19:56:22 GMT 2
Ох, смея се с глас от 20 минути 😁 Господ сам я изпратил, а подробното описание как е зачената е топ 😂😂😂 Интересно ми е какво се случва с Евелин и защо са се разделили с Георги. Относно Пепе, изобщо не намирам избора и на партньор за адекватен, нито поведението и, но не мога да отрека, че цъфти. Влечеше си е да е в “известно” семейство. Държеше се сякаш Филяка и е под нивото. А той ми беше толкова симпатичен, радвам се, че е щастлив сега. Пепон се опитва и тя като лудото Райче да ни убеди, че всичко е цветя и рози. Така е затънала в собствения си батак, че няма накъде. Толкова са неадекватни с Ивчето, ама щом им харесва да разиграват този цирк, живи и здрави да са. Иначе за Евелин. Не мога да твърдя със сигурност, че са били те, но един път като бях в Банкя видях една двойка в центъра да се кара много агресивно, като цялата агресия идваше главно от мъжа (дори се опита да посегне на момичето). Тя все още не беше така известна тук, затова не съм съвсем сигурна, но приличаше на нея. Та, ако са били те, много добре е направила, че се е отървала от този.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 15, 2023 20:56:21 GMT 2
При Деница и на мен не ми се връзват нещата. Аз я следя от самото начало, тя много пъти е казвала, че не иска деца, не мислят за това и т.н. После изведнъж рязко обърна палачинката - била говорила така, защото не се получавало. Тя е на 23-4 години, от кога опитва, от 18 годишна? До колкото знам от 6 месеца до година самостоятелни опити са нормално нещо преди да се търси медицински проблем. Та не знам каква е истината при тях.
|
|
|
Post by fine on Aug 15, 2023 21:25:44 GMT 2
Съмнявам се БалаМови да се чувстват гузни относно фалшивия победител за гивъуейя. Ако се чувстваше гузен и засрамен нямаше така да се пени в съобщенията. Според мен от Емаг са ги накарали да изберат нов победител, защото бая хора са били възмутени и са им писали. Горката брачедка сега остана без дайсън 🥲 балаМе направи един подарък на жената, знаем че си стиснат и животът ти е спонсориран изцяло, ама поне едни 1000лв да ти се откъснат от сърцето, все пак беше мечта на момичето 😂😂😂
|
|
|
Post by sisi on Aug 15, 2023 23:48:52 GMT 2
Не знам дали видяхте едно видео на лелята в тик ток, как отговаря на въпрос за финансите на двамата с Барт. Бяха я попитали как си разпределят парите. И тя отговори, че негласно са си ги разпределили така: Барт е поел наема и сметките, а тя пазарувала и готвела. За лични разходи си плащали сами. Аз това го разбирам, като че е на пълна издръжка на Барт. Няма лошо да си те издържа мъжа ти, ако така сте си преценили, това си е само ваша работа и на никого друг, но лелята пак ми се струва, че увърта и не признава, а се изкарва голяма бизнес дама, постигнала всичко сама. Търсих след това видеото, да го пусна на моят приятел, който я гледа само в You Tube, обаче е изтрито. Даа, помня видеото и че точно това каза, как Барт плащал наема и всички сметки. Не бих казала пълна издръжка, защото той вероятно не ѝ дава джобни, но стандартът , който рекламира, се дължи на него, да. Разбира се, че е заблуждаващо, ама те и двамата са "sales" хора и продават добавките чрез външния си вид, фигурите си, начина на живот. Честно казано, живи здрави...Тва за разпределението на финансите във връзките си е строго индивидуално, и като и двамата са ОК така... Мен лелята ми е хем симпатична, хем противна. На историята, че е тотално независима би повярвал само някой, който никога не е живял сам, т.е. някой от тийн аудиторията ѝ ( не твърдя, че е само такава). И не че не би се оправила сама, просто в момента, животът, който показва, се дължи и на мъжа до нея, което е нормално. Мнооого съм предубедена към такива прахченца, ама "не е луд тоз, който яде баницата "... Ами то става много ясно, че нещата не са така, както и се иска да изглежда.. Само факта, че е разказвала как са спали на матраци на земята с децата и не имала пукнат лев и след като се събира с Барт рязко се повишава стандарта е ясно как...Нали не вярва някой, че само за няколко месеца е избухнала с продажбите, като е тръгнала от най-ниското ниво в пирамидата... Не че искам да кажа нещо, те все пак са семейство със Барт и е ок, след като той изкарва повечето пари да покрива доста от разходите. По-скоро, тя твърди, че сама плаща нейни пътувания, купува бусове, прави бусове.. и т.н. - и тук не ми се вярва да е без негова подкрепа. Тя реално освен слейбоди друго не виждам кое и вадеше пари, до скоро...Сега уж ще дава бусовете под наем и отвори нова фирма с човека, който преструктурира бусове в кемпери, което е доста добра ниша. Като цяло и аз съм с разнопосочни емоции по повод нейните занимания и изтъкването на независимост, но все пак си личи, че има подкрепата на мъжа до нея, което е супер, предвид, че децата са си нейни.
|
|
|
Post by suzz1 on Aug 16, 2023 8:05:51 GMT 2
Идвам с едно странично мнение, по повод наблюденията ми, че Йоанна се е кротнала "май" с розовото в профила си, последно време. И все пак, как е възможно такова пренасяне по един цвят, все едно сме в училище - от розови дрехи, пликчета, аксесоарчета, до розовия апартамент, който така бурно дискутирахме тук преди П.С. Елеонор ми е по-приятна, но хем го играе bad b..ch, хем сестра й я командори да бъде дама
|
|
|
Post by lisca on Aug 16, 2023 9:56:10 GMT 2
Прави ми впечатление, че Валери одавна не е ходила никъде.. Постоянно поства стари снимки от пътувания… Чак ми е странно. 👀
А лъжливите пътувания на Гана и местенето в Милано? 😀 Или това, че живееше с момиче, а лъжеше че е момче? 😀 Ще се сетя за още неща.
|
|
|
Post by sisi on Aug 16, 2023 10:03:40 GMT 2
Прави ми впечатление, че Валери одавна не е ходила никъде.. Постоянно поства стари снимки от пътувания… Чак ми е странно. 👀 А лъжливите пътувания на Гана и местенето в Милано? 😀 Или това, че живееше с момиче, а лъжеше че е момче? 😀 Ще се сетя за още неща. Валерито тъкмо се върна от нашето море, били отишли главно, за да снимат за различни брандове. По работа. Според мен след август ще запалят, все пак навсякъде сега е висок сезон и билетите са скъпи. Каквито и да са, предполагам си правят сметката. Не всеки има "възможностите" на Гана, дето не я бърка да си купи билети за Милано за 2000 лв, когато средната им цена е около 100 лв
|
|
|
Post by javeliniya on Aug 16, 2023 11:53:40 GMT 2
При Деница и на мен не ми се връзват нещата. Аз я следя от самото начало, тя много пъти е казвала, че не иска деца, не мислят за това и т.н. После изведнъж рязко обърна палачинката - била говорила така, защото не се получавало. Тя е на 23-4 години, от кога опитва, от 18 годишна? До колкото знам от 6 месеца до година самостоятелни опити са нормално нещо преди да се търси медицински проблем. Та не знам каква е истината при тях. Деница е '91 май.
|
|
|
Post by deny on Aug 16, 2023 11:58:17 GMT 2
Пепа изчете де що книги има издадени. Всеки ден ни натяква за книгите, които четяла. Явно ще има обзавеждане на нов апартамент, защото ми се мярна някакво стори, на което беше снимала и написала нещо от сорта - тук можете да ме намерите с книга в ръка и искам да имаме такова място в новия апартамент...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 16, 2023 12:08:55 GMT 2
При Деница и на мен не ми се връзват нещата. Аз я следя от самото начало, тя много пъти е казвала, че не иска деца, не мислят за това и т.н. После изведнъж рязко обърна палачинката - била говорила така, защото не се получавало. Тя е на 23-4 години, от кога опитва, от 18 годишна? До колкото знам от 6 месеца до година самостоятелни опити са нормално нещо преди да се търси медицински проблем. Та не знам каква е истината при тях. Деница е '91 май. Деница е на 27.
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 16, 2023 12:09:38 GMT 2
При Деница и на мен не ми се връзват нещата. Аз я следя от самото начало, тя много пъти е казвала, че не иска деца, не мислят за това и т.н. После изведнъж рязко обърна палачинката - била говорила така, защото не се получавало. Тя е на 23-4 години, от кога опитва, от 18 годишна? До колкото знам от 6 месеца до година самостоятелни опити са нормално нещо преди да се търси медицински проблем. Та не знам каква е истината при тях. Деница е '91 май. Не, 91 е Гошо, скоро тя обясняваше, че затова така се пише, но забравих тя кой набор каза, че е. Сега погледнах- декември е навършила 26.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Aug 16, 2023 17:56:55 GMT 2
Моника отива да пробва дрехи с ясното съзнание, че няма да ги купи🤦 доста изпростяла и тя.
|
|
|
Post by minniemouse on Aug 16, 2023 20:43:49 GMT 2
Верно ли nj се смята за бизнес дама с тези чайчета?! Не нога, смея се с глас 😂 от кога за Бога схемите млл за бизнес? Толкова е заблудена, че няма и къде. “Бизнеса” докарвал финанси за да пазарува и пътува, то доматите с колците ги ядем.
|
|
|
Post by ametist on Aug 16, 2023 21:05:47 GMT 2
Преди малко ми дойде смс от Еконт, че утре ще получа пратка - книгата на Моника. Ще споделя мнение, въпреки че ако дадена книга не ме грабне от началото още, директно спирам да я чета
|
|