|
Post by minniemouse on Aug 14, 2023 11:22:10 GMT 2
Хора, много съм притеснена за Снежана Атанасов. В едно от последните и сториха от тази сутрин, тя ся дупи на леглото, а някой показва бебето на камерата. Обяви, че няма да превръща канала в 'мамиканал', не написа нито дума, че е бременна, как и кога е родила, нито дума за бебето, а сега това... На Снежана не съм й особен фен, но тя не е и типичния инфлуенсър. Промени си малко постовете напоследък, но смятам, че е далеч от мами канал. Като цяло не намирам за необходимо инфлутата да споделят супер лична информация относно бременност, раждане и тн, съответно да правят “бизнес” с децата си. За мен бременноста и раждането са си личен момент и не е необходимо публичност, но това е свръх модерно вмомента. Не мисля, че е станало нещо уау, че се вижда бебето за 5сек, по фраптноъ беше криенето на лицето с иконки на бебе Гоги и накрая пост с лицето и качване на всичките 227372717174 преди това скрити снимки вече с лице. Бачорски уж случайно на Спа уикенд, ама изведнъж рожден ден на хотела и всяко стори с таг на хотела, то няма лошо ама… тея последователи не са толкова прости. Ако Гучи е бременна, ще бъде поредното доказателство, че най- лесно се размножават едноклетъчните. Определено трябва да се държи някакъв IQ тест преди размножаването, за да се докаже дали си годен за родител…
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Aug 14, 2023 11:25:33 GMT 2
Може ли да дадете профила на тази Снежана, че нещо не го намирам.
Нямам търпение Гергана да обяви, че е бременна, гледат ми се и ми се четата драматични сторита.
В нашия профил в инстаграм има едно мн яко стори, в което някой е отговорил, че знаем деня на зачеването, когато се нанасяха в новата квартира и на плешо му беше премрежен погледа, а Гана го снимаше на сторита. 😂
Бачорски хич не са случайно на Белчин. Язък за хубави хотел. Взели са и бабата да гледа децата. И пак валят яко реклами с тея деца.
|
|
|
Post by chikitta on Aug 14, 2023 11:25:48 GMT 2
Ганка се завърна, а с това и смисълът на моя живот 😁 Много се забавлявам с отговорите в инстаграм страницата, обаче според мен, ни пуска по пързалката. Иска всички да си мислят, че е бременна и после ще изскочи с поредната драма, че е загубила бебе или нещо подобно. Да, очаквам го от нея, макар да е подло и гадно, и да е подигравка за всички дами, които наистина са го преживяли.
|
|
|
Post by l4444 on Aug 14, 2023 11:41:24 GMT 2
Гергана със спекулациите, че е бременна затвърждава мнението ми, че притежава интелектуалния капацитет на човек в ранния пубертет. Тя е болно търсеща внимание, аз не съм срещала такова измерение на простотия никога. Дори и най-тъпите патки, за които се сещам, не правят внушения по тази тема и не се държат като осмокласнички, ами запазват пълна дискретност (ако така са решили), или пък са напълно открити. А не “лекарят ми ме следи в ИГ”, “това е моята порция” - 10 палачинки, “като прегазена от танк съм”. Не мога да извиня такава глупост, когато се касае за човек, който е над 12-13 г. 😢 Едит: сега гледам и как учат детето да пише буквите… потрес - очевидно и този, който я учи, не ги знае. Някои от главните букви са печатни, други - ръкописни, с грешно изписани елементи, тъжно Ама то всичко при тях е “наужким”, дори и сериозните теми, тъй че защо и уроците на детето да не са, колкото да си качим стори …
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Aug 14, 2023 13:04:19 GMT 2
Де*ба вайбс качила стори, с което честити на брат й, ама дори и тя не е запомнила на колко години е😂 Браво, Райче!
Нека да видим каква огромна простотия ще изръси Ганка, тъкмо се беше кротнала покрай профила.
|
|
|
Post by calisto on Aug 14, 2023 14:57:24 GMT 2
От сега започвам да се моля за бъдещето бебе на Ганица...Горкичкото...Тая абсолютно никога не трябва да има деца... Тя е деформирана, какъв ген ще получи от нея? Ще го възпитава да си купува неща за 6-цифрен суми, иначе да не вижда парите като единствена самоцел в живота. И най-важното, никога ама никога да не стъпва в зъболекарски кабинет! Дори това да значи липса на зъби в последствие. Уродлива, мръсна, долна и нечистоплътна...Всички лоши думи на света няма да ми стигнат да опиша това изчадие, което лъга, че има рак... Противна отвън и отвътре.
Snejanaatanasov се пише в инстаграм. Много остаряла и изморена ми изглежда. Дано детето й да се оправи.
|
|
|
Post by zahir on Aug 14, 2023 16:08:17 GMT 2
Де*ба вайбс качила стори, с което честити на брат й, ама дори и тя не е запомнила на колко години е😂 Браво, Райче! Нека да видим каква огромна простотия ще изръси Ганка, тъкмо се беше кротнала покрай профила. Само на мен ли ми се струва невероятно нагло да снима сторита ДеРайка или каквато и да е, там така и не е ясно коя е, колко било хубаво, че по радиото имало кампания за безопасност на движението? Същата, която редовно снима сторита докато шофира?! Същата, която "само" след чаша вино се похвали как развозва хората?!!
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Aug 14, 2023 16:23:45 GMT 2
|
|
|
Post by fine on Aug 14, 2023 16:35:49 GMT 2
Дами, а вие толкова близки ли сте с АГ си и се следвате в инстаграм и си пращате закуските? Гергана е пълна откачалка, обсебваща абсолютно всеки дори и лекаря си...
|
|
|
Post by lama on Aug 14, 2023 18:35:44 GMT 2
|
|
|
Post by healthy1 on Aug 14, 2023 18:46:03 GMT 2
В Сапарева баня сме за няколко дни и сега видях сестрата на Гана да кара един бял мерцедес. Такъв ли беше уж на Гана и мъжа й 😃
|
|
|
Post by Victoria on Aug 14, 2023 19:02:19 GMT 2
Не, този си е на Веска. На Гана беше Хюндай или нещо подобно.
|
|
|
Post by fine on Aug 14, 2023 19:27:40 GMT 2
ibb.co/TtG8GQZibb.co/nc7ZTp6Ауу какво постижение, направо все едно ядрена физика е завършил. Има претенции да бъде инфлуенсър, ама иначе един такъв малоумен клип за създаване като просто рецетираш едно изречение и после го изрязваш и слагаш текста 1 към 1 е направо гордост. Е накрая пак има грешка в началото 😂😂😂 Не е лошо да потренира и говора, че не ми звучи много професионално особено при 4., ако един такъв ми срича леко при покупката на имот, бих се замислила дали да не сменя брокера 😀😀
|
|
|
Post by l4444 on Aug 14, 2023 19:39:38 GMT 2
Странно за дама, която се възмущава от изрязани бански на плажа, да си качва снимки с акцент върху тази прищипана част от тялото си по бански, но сигурно като има лого на диор някъде в кадъра, и автоматично става всичко толкова класно, че не забелязваме ibb.co/WkDxzDg
|
|
|
Post by 3apa on Aug 14, 2023 19:40:53 GMT 2
^ А клипа е 1:1 с друго видео, което гледах преди дни с един друг брокер. Пусто, излезе ми случайно и не мога да го намеря за да дам линк ... -_-
|
|
|
Post by edelweiss on Aug 14, 2023 20:10:32 GMT 2
Аз залагам 10лв, че Гана след няколко дни ще се появи с някоя мелодраматична история (не вярвам чак да излъже, че е направила спонтанен аборт, все пак роднините й я гледат за бога). Ще започне да се жалва колко трудно е било, а накрая ще каже, че докато се е справяла с мъката си гадните хейтърки са си изсипвали злобичката по нея, без дори да предполагат. По този начин ще си спечели съчувствие от 5те останали безмозъчни фенчета, които още не са си отворили очите.
Ако създателят на тикток профила е от този форум или го чете, призовавам го/я да намери скрийншотите с разказа на Гана как баща й свъ***Л в майка й и тя заченала чудодейно, а след 11 месеца (или някаква такава простотия беше) се родила Гана.
Ирина тумбелина ми е странно симпатична, въпреки че ме дразни понякога колко фанатична е относно веганството и как се налага. Даже имаше по едно време сторита как се чудела дали трябва да бъде приятелка с хора, които ядат месо, което за мен е огромен червен флаг. Но с този си рийл сгъна Гана на две и я сложи в малкия си джоб. Показа, че с много по-малко бюджет можеш да си изкараш в пъти по-добре и да си безкрайно щастлив от това. Също така евала и правя, че не залитна по крайното инфлуенсърство, а продължава да си работи и да се развива.
|
|
|
Post by lisca on Aug 14, 2023 21:05:03 GMT 2
Правописните грешки са напълно умишлено там, според мен за да има повече коментари и гледаемост. Всички това ги интересува, както в ютуб, така и навсякъде. Никой не го интересува дали видяното се е харесало и Ганка се възползва от това.
И Ганке.. Ако ще заблуждаваш за бременност, е редно да знаеш, че малини в начална бременност силно НЕ се препоръчват. Особено в такова количество. 😉
В коя детска градина си, че да правиш такива тъпотии, ти ако знаеш какво е да износиш дете и да го изгледаш… Не знам какво същество си, но със сигурност не си адекватно такова.
Я се сети за някоя нормална инфлуенсърка, която да прави такива циркове като теб.. Живеят си живота, раждат си децата…. Боже на колко години си, бе човек? 😳
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Aug 14, 2023 21:27:28 GMT 2
Мен също много ме кефи тик-ток канала за Гана, евала за труда, но не мога да не отбележа, че английският е доста кофти, ако човекът, който го поддържа чете тук - мисля че и само на български да е описанието, не е проблем
|
|
|
Post by deny on Aug 14, 2023 21:40:42 GMT 2
Пепа нямала глас и това било психосоматичен отговор на тялото й вследствие на стрес... Пепи, ако не викаш като пощуряла по партита през вечер, няма да ти пада гласа. Абе тези инфлуци съвсем за прости ни взеха. Всеки ден ново 20-се.
|
|
|
Post by fine on Aug 14, 2023 22:16:36 GMT 2
ibb.co/hcp05Q9Айде, почна се с историята на многострадалната Гана. Поне да не беше си задала сама въпроса толкова очевидно 😂 наскоро гледах клип на Вяра относно нарцисите, та Гана ми напомня за този вид хора, как като сгафят с нещо и за да замажат положението то почват да се оправдават с някакви здравословни проблеми, болести, случвало ми се е на работа също, определени хора като имат някой кофти проект и внезапно се разболяват. Разбира се и да получи малко съжаление покрай профила в тикток, за да се изкара жертва как гадните жени я тормозим и е под стрес и припада сега от нас.
|
|
|
Post by calisto on Aug 15, 2023 0:29:31 GMT 2
Гандюга кога ще ни уведоми за споннатния си аборт? Бременната тя... Това е следващото ниво на драмите и лъжите й.
|
|
|
Post by veereto on Aug 15, 2023 7:06:53 GMT 2
След всички простотии, които е избълвала Гана през последните 24 часа за нея е по-добре да е бременна, че иначе и полседните ѝ 5 фена ще се откажта от нея. В очакване съм да видя този път какво е завъртяло Гана на 180 градуса, че толкова често ѝ се случва, че тя е нонстоп на въртележката.
Бях я забравила Ирина. Благодаря, че ми я припомнихте. Беше ми симпатична и я следях в тубата, въпреки че понякога ми идваше много крайна. За тя е част от "истнските" инфлуенсъри, които го правеха, защото им харесва.
Пеева май е объркала платформата, в която да качи това видео. Много нелицеприятна жена е. Да си стои само в онли фенса, че профила ѝ е потресаващ.
Голяма скука са тези инфлуенсъри.
|
|
|
Post by ametist on Aug 15, 2023 11:18:45 GMT 2
Аз залагам 10лв, че Гана след няколко дни ще се появи с някоя мелодраматична история (не вярвам чак да излъже, че е направила спонтанен аборт, все пак роднините й я гледат за бога). Ще започне да се жалва колко трудно е било, а накрая ще каже, че докато се е справяла с мъката си гадните хейтърки са си изсипвали злобичката по нея, без дори да предполагат. По този начин ще си спечели съчувствие от 5те останали безмозъчни фенчета, които още не са си отворили очите. Ако създателят на тикток профила е от този форум или го чете, призовавам го/я да намери скрийншотите с разказа на Гана как баща й свъ***Л в майка й и тя заченала чудодейно, а след 11 месеца (или някаква такава простотия беше) се родила Гана. Ирина тумбелина ми е странно симпатична, въпреки че ме дразни понякога колко фанатична е относно веганството и как се налага. Даже имаше по едно време сторита как се чудела дали трябва да бъде приятелка с хора, които ядат месо, което за мен е огромен червен флаг. Но с този си рийл сгъна Гана на две и я сложи в малкия си джоб. Показа, че с много по-малко бюджет можеш да си изкараш в пъти по-добре и да си безкрайно щастлив от това. Също така евала и правя, че не залитна по крайното инфлуенсърство, а продължава да си работи и да се развива. Aa, вече има тикток видео по твоята идея хаха. Евала на създателя на профила! А пък ти, какво се съмняваш в Ганица? Тя излъга, че има рак, пък какво остава да излъже и за аборт.
|
|
|
Post by diamond on Aug 15, 2023 11:25:22 GMT 2
Аз също преди време бях видяла рийлса на Гучан, направен от друг брокер. При това бяха показани и снимки на съответните документи. Нищо оригинално, нищо уау няма. Гането е кралицата на драмите и спекулациите. И аз съм на мнение, че нарочно в момента намеква за евентуална бременност (била уморена, следи се при АГ, хапва здравословно и пр.), за да има трафик към профила ѝ. Казвала съм го и преди - тя е безскрупулна, та очаквам всичко в това отношение. Гане, внимавай този път каква гавра ще си направиш!
|
|
|
Post by veereto on Aug 15, 2023 12:22:36 GMT 2
Някой не пази ли скрийншот от подробното обяснение на Гучи за зачеването й, че така историята в тик ток не е пълна
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Aug 15, 2023 13:12:45 GMT 2
Някой не пази ли скрийншот от подробното обяснение на Гучи за зачеването й, че така историята в тик ток не е пълна Това е, като имаше и допълнение за чудодейното й раждане и как майка й казвала: ''Тебе сам Господ те изпрати''. Не знам как слънцето е изгрявало и залязвало преди Гергана да се роди. Цяло чудо на природата, генетиката и зачеването. www.picuki.com/media/2639341909669107575
|
|
|
Post by pchelica on Aug 15, 2023 13:19:11 GMT 2
Гледам влога на тийн майката Моника…знаем ли какво ще прави от есента, след като не я приеха в университет?
|
|
|
Post by zahir on Aug 15, 2023 13:24:53 GMT 2
Много е долна Гергана. Пак го играе по струната на съжалението, а всъщност тя самата и то съвсем умишлено намекваше неща, водещи към предположението, че е бременна. Абсолютно нарочно го прави и после почва да се пеняви и обяснява: prikachi.net/image/pqL9jСигурна съм,че НЕ е бременна, според мен ще яхне вълната на проблемното забременяване.
|
|
|
Post by veereto on Aug 15, 2023 13:31:07 GMT 2
Някой не пази ли скрийншот от подробното обяснение на Гучи за зачеването й, че така историята в тик ток не е пълна Това е, като имаше и допълнение за чудодейното й раждане и как майка й казвала: ''Тебе сам Господ те изпрати''. Не знам как слънцето е изгрявало и залязвало преди Гергана да се роди. Цяло чудо на природата, генетиката и зачеването. www.picuki.com/media/2639341909669107575За малко да си изклюя кафето от смях, че бях ги забравила всичките простотии, които е исръсила. zahir, тя освен със съжаление по друг начин не може да предизвик реакции в хората. За пореден път показва колко е глува, ограничена и 0 здравна култура.
|
|
|
Post by mrsg1986 on Aug 15, 2023 13:36:10 GMT 2
Чудя се само аз ли помня, че Снежана Атанасова, която дълго време кри, че е бременна и родила, само няколко дни след като обяви "голямата новина" избълва поне 3-4 бебешки реклами (Палмерс, Памперс и т.н.). След това не съм я следила. А сега ѝ е криво, че детенцето ѝ е болно, което е разбираемо и скача обаче на колежките си. Не е много по-различна. като ѝ погледнеш фийда - реклама до реклама.
|
|