|
Post by chikitta on Sept 9, 2023 9:31:32 GMT 2
В ден на национален траур кака ви Ивана се забавлява на лъскаво събитие. Само за справка, вчера Светът на Ванката не качи ново видео, поради траура. Два дни по-рано и писах с молба да сподели инфо за една котка, която има нужда от помощ, уж и пука за животните, ни вопъл, ни стон. Но пък безполезни сторита се бълват постоянно. Също, ми попадна видео на онова нещо Кристина, в което обяснява за жизненоважната процедура ламиниране на мигли. В същото време, зъбите й като на крокозъбел. Мистерия е за мен как си определят приоритетите. Това е обществения пример, толкоз!
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 9, 2023 9:40:18 GMT 2
На Ивана и аз съм писала преди, но за да попитам какво ползва за къдриците - не ми е отговорила, а мина година. Като цяло ми е супер скучна и неприятна. Няма почерк, при нея всичко е пинтерест. А влоговете и са повтаряне на едно и също по 10 начина.
|
|
|
Post by diamond on Sept 9, 2023 9:57:00 GMT 2
В ден на национален траур кака ви Ивана се забавлява на лъскаво събитие. Само за справка, вчера Светът на Ванката не качи ново видео, поради траура. Два дни по-рано и писах с молба да сподели инфо за една котка, която има нужда от помощ, уж и пука за животните, ни вопъл, ни стон. Но пък безполезни сторита се бълват постоянно. Също, ми попадна видео на онова нещо Кристина, в което обяснява за жизненоважната процедура ламиниране на мигли. В същото време, зъбите й като на крокозъбел. Мистерия е за мен как си определят приоритетите. Това е обществения пример, толкоз! От хората, които следвам, нито един не отрази трагедията или деня на национален траур. Предполагам е, защото "не искат фийд, който е тъжен", нали това им е обяснението. Еееехх, тези наши инфлуенсъри, ако имаха малко акъл в главите си, не бяха толкова егоцентрични, мързеливи и егоистични, колко много позитивни неща щяха да направят чрез трибуната, която имат! Ама не, по-добре да се кикерчим и да искаме безплатни носни кърпички, отколкото да научим бай Ганьо как да не бъде такъв мизерник. Съгласна съм със zahir за профила в инстаграм, че понякога е твърде брутално обиждане. Но в случая май това са коментари на други хора, не конкретно на администратора. Не е и като да не са писани такива неща и тук. Дали е бременна ще се разбере, от нея се очаква всичко. Непопулярното ми мнение е, че да, на някои жени бременността хич не им се отразява добре и те наистина погрозняват. При Гането нещата са... абе не е спечелила от генетичната лотария, но и кривогледството може да се коригира, както и зъбите и говорния дефект. Ценностната система и морала, обаче, няма да може да си ги коригира.
|
|
|
Post by Kalisa on Sept 9, 2023 11:02:54 GMT 2
Това за апартамента на Виктория е напълно възможно. Тя няма скруполи, нищо не би ме учудило в нея. В момента се изтъква колко е успешна, бля бля.. Единствено с цел реклама. Но наистина е споделяла, че майка ѝ е тук, сто процента ако не наследство, то ѝ е помогнала здраво за това жилище. Искам да отправя една градивна критика към поддържащите профила в Инстаграм. Когато нещо се напише леко хапливо, малко критично, но с чувство за хумор е забавно. Но когато е грубо и директна обида е грозно. Знаете, че не харесвам Гергана, много пъти съм писала за нея. Но последното видео... Как била грозна бременна (според мен въобще не е бременна, но дори да допуснем за момент да е така, да наречеш бременна жена грозна е ужасно), караконджул, тебе гледа, мене вижда..това забавно ли се очаква да е? Супер ниско ниво. На мен лично ми е кринджаво да го гледам. Едно е да ѝ се смеем, че лъже, че си измисля, че нарочно подхвърля неща, за да привлича интерес, че се прави на каквато не е. Но за кривогледство и външен вид ми е прекалено. Това е коментар от потребител. Така че критиката не се приема. Като започнете да плащате за дадена услуга, критикувайте колкото искате. Една градивна и от мен - пише се скрупули.
|
|
|
Post by pilenceto on Sept 9, 2023 11:32:41 GMT 2
Хубаво е, че Пепе се е сетила раничко да честити рождения ден на Сиена, ама защо с хаштаг “toddler” като тя става на 5? Иначе учила в Англия, писала на английски и т.н. Ето нов хаштаг от мен “preschooler”, пак е фенси и е правилен.
|
|
|
Post by Libelle on Sept 9, 2023 11:58:36 GMT 2
Сега видях някакви сторита от розовата Йоанна и мята гюбеци на чалга... да..много дамско, Йо
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 9, 2023 12:01:37 GMT 2
Ванеса е далеч от класна и стилна, носи селски вайб, не знам защо се е взела насериозно. И сега с тия видеа кое е класно и не, стои нелепо с две вдигнати ръце едновременно като птица.
Ели е качила рийл на английски, неприятно усещане ми оставя, когато българи качват видеата си на друг език. При Ели имало хора, които искат да разбираг, поне да качва както е Савина, на двата езика. Няма да и отнеме и някакво време, защото видеото си е едно и също.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 9, 2023 18:35:18 GMT 2
Вижте какво видео за Бачорски ми излезе хахаха, ако е вярно не се учудвам. Какво като си има жена? 🤡😂 vm.tiktok.com/ZGJnuC6xj/
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 9, 2023 18:39:09 GMT 2
Ужас, Атанаска явно заради това си го ревнува, защото си го знае.
|
|
|
Post by umma on Sept 9, 2023 19:15:44 GMT 2
Все пак Атанаска го е прелъстила, докато тогавашната му жена е била бременна. Сак пееше Руши- “Всичко се връща”.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 9, 2023 20:02:27 GMT 2
То пък голяма драма, че реагирал със сърце на 4-5 сторита 😂😂
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 9, 2023 20:06:28 GMT 2
То пък голяма драма, че реагирал със сърце на 4-5 сторита 😂😂 Ми не знам ти с твоя мъж как си ама на мен не би ми станало приятно 😅 особено едно от сторитата на момичето е доста провокативно. Защо изобщо следва и реактва е друг въпрос 😄 моя мъж няма очи за друга жена, камоли пък да ги следва, да им гледа снимките, че даже да им праща сърчица 💀 То си му личи на тоя чичак, че каквото му падне би оправил ама ай 🤣
|
|
|
Post by Misha. on Sept 9, 2023 21:17:30 GMT 2
То пък голяма драма, че реагирал със сърце на 4-5 сторита 😂😂 и аз така го виждам, няма мъж да не погледне чуждо
|
|
|
Post by jeri on Sept 9, 2023 23:56:06 GMT 2
Най-накрая успях да вляза отново тук. Друго исках да кажа за Капитонова, мисля че руснаците имат някакви ограничения за купуването на апартаменти сега, как ли е успяла да направи сделка? Освен това нали разправяше, че майка й искала да купува по морето. Иначе аз вярвам, че може да е купила на изгодна цена заради връзките на нейния, но със собствени средства от тези курсове.
|
|
|
Post by monday on Sept 10, 2023 0:14:21 GMT 2
Не го знам Бачорски от колко време е със сегашната си жена, но този чат е от септември 2021.
|
|
|
Post by fif on Sept 10, 2023 7:51:17 GMT 2
Аз честно казано не бих се изненадала вече от нищо, кой на кого пише и тн. В инстаграм нещата винаги са идеализирани, в реалния живот - не.
Иначе за обидите към Гергана аз не мисля, че е толкова грозно, те са провокирани от нейното поведение и прояви. Например и Полина имаше лоши зъби, но никой не я е обиждал, както и Милена. В крайна сметка те си ги оправиха, но и да не бяха не мисля, че някой щеше да ги нарече с подобни епитети, най-малко поведението им е коренно различно. Каквото почукало, такова се обадило.
|
|
|
Post by Misha. on Sept 10, 2023 8:56:31 GMT 2
Не го знам Бачорски от колко време е със сегашната си жена, но този чат е от септември 2021. Август 2021 е роден синът им. За Капитонова - подозирам, че апартаментът е закупен от чичи, като ще бъде прехвърлен по-натам. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on Sept 10, 2023 11:09:28 GMT 2
Външният вид на Гандюга е толкова грозен заради нейната немърливост към здравето й. Няма какво да се правим на моралисти тука като всички сме обсъждали къде 'злобно', къде с 'присмех' разни инфлута. Ето, Ганица се грижи за косата си, ами ако започне да се грижи и за зъбите си, ако оправи кариесите, ако сложи шини/брекети, ако НАИСТИНА започне да тренира, ако си подреди кочината в тях, ако наистина изгради ценностната си система, никой тук нямаше да я подиграва нито за поведение, нито за външен вид. Така че няма смисъл от възмущения. Има хора, които много повече се засягат от подигравки за рождения им ден и поведението им, отколкото за външния им вид (визирам Гана), така че няма резон за негодувание. Хора, дето писаха подигравателни съобщения за рд на ганица, се възмущават на епитети за външния й вид... двойни стандарти, да не кажа проява на лицемерие.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 10, 2023 15:07:53 GMT 2
Дълго време защитавах Гергана, но вече съм на мнение, че тя заслужава всичко изписано по неин адрес. Не мисля, че има друг, лъжещ толкова грозно цялата си аудитория, бълвайки глупости, лъжи и промотирайки фалшив живот от нея. А и не смятам, че нещо от написаното във форума по неин адрес е лъжа.
Бачорски писа, че днес Атанаска ще даде отговор на сторито, и едва ли не сърцата и огънчетата са нещо ок за него.
Любимата ми Лора е в Малага, великолепна както винаги.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 10, 2023 15:36:01 GMT 2
Каквото почукало, такова се обадило. Това мога да кажа за Гергуша и нейните безбройни лъжи, циркове и измислици. Ако не ги прави, няма да получава и хейта и обидите по нейн адрес. Да, сигурно пак щеше да има коментари за външния й вид, но до там.
|
|
|
Post by Coconut1 on Sept 10, 2023 16:48:34 GMT 2
Отдавна отследвах масово нашите продажни инфлуенсъри, но днес във фийда ми излезе публикация на Теа, че била спряла цигарите и т.н. и всички и се радват в коментарите, а аз си викам по ягодите какъв фалш бълват всички. Много здравословни, че на моменти се имат и за последна истанция, а нещата са като при Пепито, всички живеят и показват един фалш и това е кофти за младите момичета, които им вярват на всичко. Не знам вие какво мислите по въпроса, но мен това доста ме издразни и се чудя всъщност, кой знае още колко лъжат и мажат само за да се харесат. 🤮🤢
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 10, 2023 16:48:40 GMT 2
Дълго време защитавах Гергана, но вече съм на мнение, че тя заслужава всичко изписано по неин адрес. Не мисля, че има друг, лъжещ толкова грозно цялата си аудитория, бълвайки глупости, лъжи и промотирайки фалшив живот от нея. А и не смятам, че нещо от написаното във форума по неин адрес е лъжа. Бачорски писа, че днес Атанаска ще даде отговор на сторито, и едва ли не сърцата и огънчетата са нещо ок за него. Любимата ми Лора е в Малага, великолепна както винаги. Къде го е казал това Бачорски?
|
|
|
Post by kukumyavka93 on Sept 10, 2023 17:02:34 GMT 2
Мале лелчето малко се е оляла с цените за наем на буса 😲 185 лв. на вечер + 100 лв. такса за почистване. Била съм в airbnb апартаменти от по 200 квадрата и не е била такава таксата. За наем на спално бельо се плаща отделно. Депозита е 1200 лв. в брой...
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 10, 2023 17:11:42 GMT 2
Дълго време защитавах Гергана, но вече съм на мнение, че тя заслужава всичко изписано по неин адрес. Не мисля, че има друг, лъжещ толкова грозно цялата си аудитория, бълвайки глупости, лъжи и промотирайки фалшив живот от нея. А и не смятам, че нещо от написаното във форума по неин адрес е лъжа. Бачорски писа, че днес Атанаска ще даде отговор на сторито, и едва ли не сърцата и огънчетата са нещо ок за него. Любимата ми Лора е в Малага, великолепна както винаги. Къде го е казал това Бачорски? В коментар под тикток видеото към публикувалото момче. Нещо от рода на: “ и ти мислиш, че с тия неща от 2021 ще ми вкараш екшън в семейството. Ако знаеш от тогава до сега колко огънчета и сърчица е имало. Атанасия утре ще покаже по - истински компромати. “ Нещо от този род беше.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 10, 2023 19:08:17 GMT 2
Божее, вижте клипчето в на кака Веси профила колко social awkward е Гана, толкова ми е неудобно да я гледам 🤣 май кака нарочно е качила това клипче на Гана. Направо искам да я видя на живо как се държи на такова празненство, за да се посмея.
|
|
|
Post by ametist on Sept 10, 2023 19:31:30 GMT 2
Дълго време защитавах Гергана, но вече съм на мнение, че тя заслужава всичко изписано по неин адрес. Не мисля, че има друг, лъжещ толкова грозно цялата си аудитория, бълвайки глупости, лъжи и промотирайки фалшив живот от нея. А и не смятам, че нещо от написаното във форума по неин адрес е лъжа. Бачорски писа, че днес Атанаска ще даде отговор на сторито, и едва ли не сърцата и огънчетата са нещо ок за него. Любимата ми Лора е в Малага, великолепна както винаги. Къде го е казал това Бачорски? Изпуснала съм Едит: Извинявам се, прочетох.
|
|
|
Post by l4444 on Sept 10, 2023 19:33:54 GMT 2
Божее, вижте клипчето в на кака Веси профила колко social awkward е Гана, толкова ми е неудобно да я гледам 🤣 май кака нарочно е качила това клипче на Гана. Направо искам да я видя на живо как се държи на такова празненство, за да се посмея. Лелел, какво прави с ръцете си.. ? Не изглежда много нормално това поведение.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 10, 2023 19:37:51 GMT 2
ПХАХАХАХА ГАНКА НА ТОВА ВИДЕО 😂😂 какво ръкомаха, да ме халюцинира? Все едно гони мухи или пък има дим 🤣🤣 и детето като не отиде при нея се изнизва тихомълком 🤓
|
|
|
Post by tonkabonka on Sept 10, 2023 19:56:07 GMT 2
Аз само ви чета, но няма как да не се включа точно в този момент. Преди около 2 часа в Дъ Мол срещнах моя идол и пътеводна светлина в живота. Да, това е самата тя - Гергучи! ❤ Беше с омачканата бяла рокля от рождения ден на племенницата си, плюс Гучан, от чийто вид ми омекнаха капачките на колената, плюс дъщеричката му. Герганка с палава походка влизаше в тоалетната, а аз тъкмо излизах от там и ми увисна ченето. В сравнение с нея аз съм като Годзила. Дребна, кльощава и с увиснали рамена. Гучан беше с мъжествен аутфит в бяло, но той поне беше заменил бялата ризка от партито с тясна бяла блуза с якичка. И ще се изкажа положитилно за начина, по който тази фея в бяло говореше на детето - много мило и загрижено или поне такова впечатление ми остави, не знам как са по принцип. И така, днешният ден ще остане паметен за мен.
Колкото до Лелчето, няма да лъжа - любимка ми е. Наемите на кемперите са такива, високи. Но поне е единствената от пасмината инфлуенсъри, която заведе 15 деца в неравностойно положение на море. Та каквато ще да е, самият факт, че се ангажира с подобна кауза, отделя от времето си и й пука, е похвален и в моите очи е достоен и стойностен човек.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 10, 2023 20:30:39 GMT 2
Не мога да повярвам. След 5 години Сиена най-накрая има парти и красива торта за рд. Цели пет години 5 години бяха нужни на Пепона да осъзнае че Сиена и София не са родени на една дата и Сиена все пак е отделна личност и за нейно нещастие е родена на по-ранна дата. Нищо че Софчето пак и нареждаше нещо,важното е че детето имаше свой рожден ден.
|
|