|
Post by chereshka on Sept 10, 2023 21:06:01 GMT 2
Божее, вижте клипчето в на кака Веси профила колко social awkward е Гана, толкова ми е неудобно да я гледам 🤣 май кака нарочно е качила това клипче на Гана. Направо искам да я видя на живо как се държи на такова празненство, за да се посмея. Моля за линк, че не ми излиза профила. Да проверя дали е това, което си мисля 🤣🤣🤣🤣
|
|
|
Post by l4444 on Sept 10, 2023 21:14:30 GMT 2
ibb.co/NLc8GhgУбедена съм, че това е новият филм.. да се прави на бременна, болен мозък
|
|
|
Post by fine on Sept 10, 2023 21:19:33 GMT 2
Божее, вижте клипчето в на кака Веси профила колко social awkward е Гана, толкова ми е неудобно да я гледам 🤣 май кака нарочно е качила това клипче на Гана. Направо искам да я видя на живо как се държи на такова празненство, за да се посмея. Моля за линк, че не ми излиза профила. Да проверя дали е това, което си мисля 🤣🤣🤣🤣 instagram.com/vesi_dimitrova89 може да проверите сторитата през някой сайт за анонимно гледане на сторита. Моника имам чувството, че се напъва за всичко, само и само да е тренди - ще прави видеа за тренировки, подкаст видеа, искала да направи собствени продукти за устни като моливи, червила, главцове и балсами. Според мен пазарът е пренаситен от такива продукти за устни.. със сигурност не бих дала пари за някакви измислени продукти, само защото звездата Моника ги е създала, бих ги вложила във вече утвърдили се марки по дрогериите или Сефора. Гергана много ме дразни, искала да ни споделя цените на празненството, дали са доволни и т.н. Откачалко такава, всичко е било организирано и платено от сестра ти и мъжа и, нито ти влиза в работата да споделяш цените, нито дали сте доволни или не, защото празненството не е твое. Вие сте гости, когато организираш нещо ти тогава можеш да споделяш такива неща. Как може да става на 30 и да и липсва връзката с мозъка. Аман, във всеки ресторант храната и всяко празненство е за показ, то няма нещо на вселената, което да отвори очите на Гана колко е смешна и жалка и как изглежда отстрани. Абе празнувай си рождения ден на племенницата и толкова. Нито ти си ги давала тези пари, че да им държиш сметка на хората нито нищо.
|
|
|
Post by fif on Sept 10, 2023 21:35:05 GMT 2
На Гергана само пари са й в главата. Мисля, че всички горе-долу знаем колко излиза такъв рожден ден и не е нужно Гергана да ни просветлява.
А на онова ръкомахащото клипче мисля, че се бори със сапунените балони. 😆
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 11, 2023 6:29:15 GMT 2
Толкова се радвам за Ели и купуването на мечтаната къща за тях! Страшно интересно ще ми бъде да проследя ремонта, обзавеждането и прочие. Ели е изобщо първият инфлуенсър, който следя, ядосвам се на загубата ѝ на живец, но се надявам сега да живне е и да ѝ се случат нещата, за които мечтае. Много мило ми стана, че родителите на Майкъл са дошли да помагат, изглеждат много сплотени, мама Бирк се беше погрижила за всичко.
|
|
|
Post by veereto on Sept 11, 2023 7:05:01 GMT 2
ibb.co/NLc8GhgУбедена съм, че това е новият филм.. да се прави на бременна, болен мозък И аз не вярвам, но дано не е чак толкова откачена, че вече наистина ще е за 4 километър. Скоро ще се разбере, ако е вярно няма да го крие. По повод кометарите за външния ѝ вид и аз бях против тях, но поведението и ценностите ѝ са толкова сбъркани, че няма какво да се защитава. Гергана почти не беше коментирана в темите преди да започне с видеата за тумора, дома за деца и лукшъри покупните, на никой не му правеше впечатление колко е дребна, какви са ѝ зъбите или къде живее. Показваше живота на едно обикновено момиче, което няма някакви претенции и имаше моменти, в които беше приятна, подбираше си дрехите според тялото и .... после превъртя играта.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 11, 2023 8:07:19 GMT 2
Ганка отстрани изглежда още по-криндж. Не знам как с това плешиво петно на главата рекламира продукти за коса.
|
|
|
Post by calisto on Sept 11, 2023 10:09:44 GMT 2
Аз нищо особено не виждам във видеото, дето Ганица ръкомаха заради балончетата от веро. Забелязах обаче, че на онова най-старото стори, дето се е снимала сама, има супер много бръчки на челото, като на човек, дето на 50+. Не мога да прикача снимката, ама не знам дали само аз го забелязах. Трябва спешно да си обърне внимание на здравето.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 11, 2023 10:24:51 GMT 2
Валери има Рожден Ден. На колко години става?
|
|
|
Post by sisi on Sept 11, 2023 10:35:25 GMT 2
Валери има Рожден Ден. На колко години става? Мисля си, че на 31, защото миналата година беше кръгла годишнина. Те с Гана са наборки или се бъркам?
|
|
|
Post by ametist on Sept 11, 2023 11:46:12 GMT 2
Валери има Рожден Ден. На колко години става? Мисля си, че на 31, защото миналата година беше кръгла годишнина. Те с Гана са наборки или се бъркам? Ганицата е набор 93
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 11, 2023 11:58:27 GMT 2
Галя освен, че в лицето вече изглежда покъртително, вчера видях, че и вътре в мола на сваля слънчевите очила. Определено си има самочувствие, забелязала съм обикновено, че колкото по-прост е един човек, толкова по-голямо е самочувствието му. И аз се радвам за Ели, вижда се, че получават подкрепа и любов от семейството на Майкъл. Бих се радвала ако се завърне в ютуб, и качва редовно влогове. Адмирации и за Йокото с каузата с децата, всички инфлуенсъри трябва да имат такава.
|
|
528 posts
Member is Online
|
Post by Ахинора on Sept 11, 2023 12:18:09 GMT 2
На 32 стана Валери.
|
|
|
Post by zahir on Sept 11, 2023 12:33:39 GMT 2
Тая Овчарова ми излиза в инстаграм, погледнах и сторитата, ми то е мъка да я слуша човек. Не стига, че се кикерчи, прави някакви супер странни физиономии ами и говора ѝ е под всякаква критика.. Много неприятно съществуво.
|
|
|
Post by fine on Sept 11, 2023 13:01:25 GMT 2
Хахахаха след последното видео в тиктока, Ганюш пак ще си направи 2 седмици почивка от инстаграм 😂😂😂😂
|
|
|
Post by pandora on Sept 11, 2023 13:10:09 GMT 2
Хахахаха след последното видео в тиктока, Ганюш пак ще си направи 2 седмици почивка от инстаграм 😂😂😂😂 Пуснах сълза от смях 😂😂😂 Видеото е скандално просто. Особено пост сексуалните изпълнения в спалнята, където зъба беше единственото нещо, което виждах
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 11, 2023 13:45:55 GMT 2
Дано и Гергана види видеото и се погледне отстрани, направо е покъртителна.
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 11, 2023 13:54:17 GMT 2
То с детинското държание на Валери не можех да познаеш , че е на 32 .
|
|
|
Post by sunny on Sept 11, 2023 14:15:08 GMT 2
Валери: Тъжна картинка , на почивка да се наснимаш в леглото с кроасани и балони. Вместо да си празнуваш и наслаждаваш . Много изкуствено, живот за пред хората . И не, не е професията виновна. Не знае да живее и да се наслаждава на живота.
Ерика Думбова: хем сериозна връзка , иска да е пораснала, и пораснала е вече на 18-19 год., от друга страна купува дрешки за плюшената си играчка , гривнички , хемикалки итн … Много лигава и надменна , на толко книги прочетени : мммм да, ъъъъъ така чееее, да.И с това хилене и лигавене … Простовато изглежда .
Моника : или късо , или полепнало по тялото , други дрехи не съществуват . То се е казало че е млада и и отива , ама то пък, за друго не знае.
Ели: много се радвам зА къщата , ще бъде интересно ако започне сега да поства повечко . Липсва ми и на мен.
Елеонор: в тази къща на инфлуенсери спала с някакво момче, но спала-спала или и нещо друго !!? Не разбрах , трябва да намеря епизода да погледна . Мъничкото Нори. Иначе ми е много по приятна от кака й принцеса Йоанна .
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 11, 2023 14:26:03 GMT 2
И ние постоянно сме по света, както Валери, и често заварваме на някой рожденния ден извън България. До момента никога не сме мъкнали украси и балони само за да качим снимка, обикновено го отбелязваме с вечеря в хубав ресторант, а ако сме на вила, сме си правили празненство там. Дори и в България отново не си правя снимки с балони и украси, а съм дори по-млада от Валери. Просто ми е детинско. Забелязвам го и при рожденните дни на децата, както и питите за 40 дни. Всичко трябва да е със скъпи грандиозни украси, и се прави за пред хората просто. В това отношение евала на Йокото. Даде на двцата продукти сами да си украсят тортички, украси и глупости нямаше, а децата са се забавлявали далеч повече.
|
|
|
Post by lama on Sept 11, 2023 14:41:23 GMT 2
Елеонор засега само се целува под чаршафите, може и да е имало някакво опипване, но не мисля, че е стигнала докрай. Ако не го изгонят нейния днес, може и да продължат. Досега не прави нещо кой знае колко провокативно в къщата, на фона на други, нито вдига скандали, нито се разголва, нито е разказвала пикантни истории. В някои игри имат въпроси и други - тя не е взимала наркотици, не е изневерявала, не е участвала в групови изпълнения или от този род.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 11, 2023 16:35:16 GMT 2
Мацки дайте линк към този тикток за Гана. Само аз съм изостанала и не съм го чела.
|
|
|
Post by verkapiperka on Sept 11, 2023 17:25:15 GMT 2
Ели с ново видео.
|
|
|
Post by fif on Sept 11, 2023 17:46:54 GMT 2
|
|
|
Post by calisto on Sept 11, 2023 18:00:51 GMT 2
Елица във видеото си говори така все едно има дефект в говора, а на моменти звучи като чужденец, който се опитва да си изкриви езика на български и има много шс-кащ акцент. И това ръкомахане, мимиките и жестовете я правят да изглежда като психически нестабилна... Явно е за терапия и трябва да продължава да се лекува. Хората си губят децата след години като са ги гледали и са се грижили за тях, а тя тука за 2 аборта вече всичко й се сринало... Знам, че не трябва да съпоставяме болката, ама има от лошо по-лошо. Младо момиче е, ще забременее и ще си има деца. Не е краят на света като стане спонтанен аборт, гадно е, ама се преживява. Какво да кажат родителите, които са си изгубили децата, когато децата им са били на 18-19... Аман от драми.
|
|
|
Post by precious on Sept 11, 2023 18:17:54 GMT 2
Всеки изживява по различен начин тези неща! А и при нея беше на доста късен етап. Не искам да навлизаме пак в тази тема, защото станаха разправии тогава. Нека всеки си преживява болката както и за колкото време му е нужно! Извинявам се ако е против правилала, но много грозно мнение. Сравнението с децата на 18/19 не е уместно! Може да ме блокирате ако нарушавам правилата, но не се сдържах!
|
|
|
Post by calisto on Sept 11, 2023 18:20:23 GMT 2
Всеки изживява по различен начин тези неща! А и при нея беше на доста късен етап. Не искам да навлизаме пак в тази тема, защото станаха разправии тогава. Нека всеки си преживява болката както и за колкото време му е нужно! Извинявам се ако е против правилала, но много грозно мнение. Не е грозно. Идеята е, че не трябва да позволява на това да я събаря и да й се "срива всичко". Млада е, ще има деца, пожелавам й го. Нека да се възстанови и да си изживява болката колкото време прецени и има нужда.
|
|
|
Post by veereto on Sept 11, 2023 18:39:12 GMT 2
Гледах видеото на Елица и накратко сподели как се е чувствала и през какво е минала, нямаше драма и със сигурност не търси съжаление. Напълно нормални емоции за една жена, която е преживяла две загуби и това на колко години е няма никакво значение. Болката си е болка и е нелепо да се сравнява с други загуби.
По вашата логика жените сигурно жените, които не могат да забременеят съвсем няма право да страдат, защото не било същото :Х :Х Абсолютна липса на емпатия, но имате претенции инфлутата да имат такава
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 11, 2023 18:41:35 GMT 2
Тая кукувица Гана наистина ли твърди, че е платила празника на детето? Егати кукуто, честно! Аз не знам сестра й и мъжа й какво дремат и я оставят да си вее коня.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 11, 2023 18:54:26 GMT 2
Гана удари дъното с този рийл с цените. Голяма позьорщина и то на такъв чист и хубав повод. Аз, ако съм на сестра ѝ, бих се ядосала много, ако ще и наистина Гана да е платила. Цените са последното нещо, което е трябвало да споделя. Кой колкото има толкова ще отдели, ако реши. Гане, на следващия повод и 20К да дадеш за украса и бисквитки, няма да покаже колко си хай, а точно обратното. 🙄
|
|