|
Post by angie1425 on Sept 11, 2023 19:15:43 GMT 2
За пръв път си позволявам да коментирам мнение на съфорумка, но “ два аборта, и вече се сринала “, кво толко. Нямам деца, нямам аборти ( Слава Богу ), но съм виждала как мои близки изпадат в депресия и след 1, не знаете колко време е чакано това бебе и колко мечтано е. Тя сама казва, че има и много по-лоши неща, макар да страда е продължила живота си по старому, не знам какъв ви е проблема. Като цяло доста грозно изказване имате и то не за пръв път.
А сега по темата, видеото беше лежерно, на мен ми допадна, ще се радвам наистина този път да е редовна и да качва често. Всички обаче знаем, че тя не носи на критика, и дори 1-2 негативни коментара ще я накарат да спре да качва отново. Смятам обаче, че има какво да покаже и я предпочитам пред останалите инфлута. Приятна ми е.
|
|
|
Post by fif on Sept 11, 2023 19:34:26 GMT 2
Хаха, Гергана е платила украсата за 3000 лева с Плешо и в същото време живеят на квартира. И ходи като Радка Пиратка в устата. На всичкото отгоре с кой акъл е тръгнала да изразява компетентно мнение за неща, за които няма и база за сравнение, колко деца е отгледала, на колко детски рождени дни е била?
Хора, ние сме безсилни срещу Гергана. Това съществено няма спирка и по-страшно ще става. Особено като се повяват актуалните теми бременност или аборт.
Като казах плешо се сетих за Димитър Калайджиев, който във фермата беше сто пъти по-приятен от сега. Красимира и тя започна да става неприятна. Сигурно една седмица си снимаше корема след раждането. И като цяло пуска някви тъпи сторита…
|
|
|
Post by calisto on Sept 11, 2023 19:35:56 GMT 2
На сестра ми и двете й дълго чакани деца починаха като бяха малки. Да, болката не трябва да се съпоставя, но едно е да не си полагал грижи и да не си го гушкал никога и бебето да падне, съвсем друго е да си го износил, да си го родил, да си го гледал и накрая да си отиде от тоя свят заради лекарска грешка... Ами сори, но от едното имаш поне малък шанс да се възстановиш, от другото никога не се възстановяваш напълно до края на живота си.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 11, 2023 19:46:38 GMT 2
На сестра ми и двете й дълго чакани деца починаха като бяха малки. Да, болката не трябва да се съпоставя, но едно е да не си полагал грижи и да не си го гушкал никога и бебето да падне, съвсем друго е да си го износил, да си го родил, да си го гледал и накрая да си отиде от тоя свят заради лекарска грешка... Ами сори, но от едното имаш поне малък шанс да се възстановиш, от другото никога не се възстановяваш напълно до края на живота си. Искрено съжалявам да го чуя и съм сигурна, че при вече родени деца е далеч по-страшно и жестоко. Но нека не я нападаме, че страда. Всеки има право да изживява болката си и да прави каквото прецени, за да му помогне да се съвземе. За нея част от това е било да спре да качва видеа, има пълното право.
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 11, 2023 19:52:05 GMT 2
Сестрата на Гана май е същата откачалка, но с богат мъж. Една жена похвалила Гана в коментарите как всичко трябва да се казва и каката написала, че това е адекватен коментар, и че в днешно време можело само да се злобее и плюе 😂😂 явно също като Гана, когато не си на същото мнение с тях и си злобар, завиждаш и плюеш. Писала и, че нямала нужда от показност Веска. Тя може да няма, ама Ганка ще гледа да изцеди каквото може за контент. Уж Гана е платила, а каката се пъне в коментарите, че е важно за детето, че се наслаждавала на живота както искала и, че би дала последната си стотинка за детето. И също така написала, че коментарите на хората не са фактор и ако не им харесва, да отпоследват 😂😂 тогава защо изобщо това видео е качено, като коментарите не са фактор? И много интересна снимка е сложила за thumbnail за рожден ден на дете.. Гана с банския.
|
|
|
Post by calisto on Sept 11, 2023 20:43:55 GMT 2
На сестра ми и двете й дълго чакани деца починаха като бяха малки. Да, болката не трябва да се съпоставя, но едно е да не си полагал грижи и да не си го гушкал никога и бебето да падне, съвсем друго е да си го износил, да си го родил, да си го гледал и накрая да си отиде от тоя свят заради лекарска грешка... Ами сори, но от едното имаш поне малък шанс да се възстановиш, от другото никога не се възстановяваш напълно до края на живота си. Искрено съжалявам да го чуя и съм сигурна, че при вече родени деца е далеч по-страшно и жестоко. Но нека не я нападаме, че страда. Всеки има право да изживява болката си и да прави каквото прецени, за да му помогне да се съвземе. За нея част от това е било да спре да качва видеа, има пълното право. Няма проблем. Дано Елица да се оправи и да е щастлива както преди.
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 11, 2023 20:48:39 GMT 2
Айде Моника си направи онлайн магазина с преподаване на дрехи . Защо всички взимат българите за балъци . Дрехите , които продава хич не са модерни … Всеки иска да прави бизнес мамка му , всички бизнес дами стават . Не правете хората на бала ми с това преподаване
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 11, 2023 21:01:40 GMT 2
Баланчовци май няма кой да ги спонсорира за кръщенето и са скромни - поканили са само роднините 🤣🤣 на Матей чичо ли му е кръстник даже? С малка тортичка за 20-30лв, е то това е чист пример да си циция, като всичко е спонсорирано то са постове, видеа, тагвания, гости, ама като трябва да извадят пари от техния джоб то няма нищо такова.
|
|
|
Post by anthonyy80 on Sept 11, 2023 21:12:47 GMT 2
Споделяла съм и преди, че с Балан сме градски. Кръщенето е в храма в Попово. Виждам често брат му - рядко противен и намахан тип.
|
|
|
Post by precious on Sept 11, 2023 21:17:28 GMT 2
На сестра ми и двете й дълго чакани деца починаха като бяха малки. Да, болката не трябва да се съпоставя, но едно е да не си полагал грижи и да не си го гушкал никога и бебето да падне, съвсем друго е да си го износил, да си го родил, да си го гледал и накрая да си отиде от тоя свят заради лекарска грешка... Ами сори, но от едното имаш поне малък шанс да се възстановиш, от другото никога не се възстановяваш напълно до края на живота си. Странно ми е, че след случилото се на сестра ви пишете подобни неща.. И пак ще кажа спрете да съпоставяте болката на хората! От къде знаете дали Елица ще се възстанови ами няма също да носи тази болка до края на живота си. Адски грозно изказване на мнение! Моля да не ме цитирате!
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 11, 2023 21:37:18 GMT 2
Така...загубата на Елица е достатъчно болезненена и няма нищо общо със загубата на кухо яйце на плодовитата Пепе.
Няма нужда да си родил дете, за да загубиш бременност и да е съкрушително и опустошително събитие. А 5-ти месец бременност - си е една изкарана бременност в по-голямата част.
Призовавам ви да сте малко по-смирени по тази тема.
|
|
|
Post by freya on Sept 11, 2023 22:28:00 GMT 2
Елица във видеото си говори така все едно има дефект в говора, а на моменти звучи като чужденец, който се опитва да си изкриви езика на български и има много шс-кащ акцент. И това ръкомахане, мимиките и жестовете я правят да изглежда като психически нестабилна... Явно е за терапия и трябва да продължава да се лекува. Хората си губят децата след години като са ги гледали и са се грижили за тях, а тя тука за 2 аборта вече всичко й се сринало... Знам, че не трябва да съпоставяме болката, ама има от лошо по-лошо. Младо момиче е, ще забременее и ще си има деца. Не е краят на света като стане спонтанен аборт, гадно е, ама се преживява. Какво да кажат родителите, които са си изгубили децата, когато децата им са били на 18-19... Аман от драми. Аман от злост и омраза и малоумни, без извинение, коментари. Дъно сте калиСТО. Как пък не се осъзнахте първо вие да отидете на терапия, пък после пращайте другите. Нека бъда изтрита, блокирана, каквото е нужно.
|
|
|
Post by xladyb on Sept 11, 2023 22:32:03 GMT 2
Негативни изказвания като този по горе са причината тази тема да е табу. Не съдете, та дори да сте преживели нещо такова. Всеки го преживява различно. Аз самата минах през това - два пъти -. От тогава не съм същата както преди, и няма как да бъда. Живота се обръща на 180 градуса… Не съдете Елица, тя си знае какво и е.
|
|
|
Post by Yo666 on Sept 11, 2023 23:58:20 GMT 2
Споделяла съм и преди, че с Балан сме градски. Кръщенето е в храма в Попово. Виждам често брат му - рядко противен и намахан тип. Приличат на толкова възхваляваният си дядо! Този човек гледа децата в очите и нито ще им се усмихне, нито ще ги поздрави! Семейство темерути. Сестрата на брат му е приятна, децата ни са в една градина, заговаря ни, закача децата, как никой не е взел пример от нея. Елица я следя още от Vbox, пожелавам й само хубави моменти в новата къща!
|
|
589 posts
Member is Online
|
Post by fine on Sept 12, 2023 0:44:36 GMT 2
Голяма драма се разиграва в момента, Моника пусна онлайн магазина си в инстаграм и дрехите са на някакви супер високи цени. Дънки 65 лв, жилетка 50 лв, грейка - 95лв, шапка - 15лв, рокля 65лв, а дори не изглеждат качествени. Не споделя дали са китайско производство, турско? Нито размери има, нито мерки, поръчваш ей така на сляпо. Хората я обвиняват, че взима дрехите от Shein, но тя пусна видео, че не са от там, но моделите са подобни, защото това се продавало. Това ли е мечтата на Моника? Да продава китайски боклуци на огромна надценка? Същото като на Ивана китайските гердани и обеци. Ужас, купили 50 парцала и гледат сега да ги продадат на двойна, тройна цена, защото световно известната Моника ги продава, но забравя, че не всички, които я гледат са на 14. Явно е точно така, защото трие яко коментари и си ги е спряла. Омръзна ми от такива, които се чудят как да изкарат пари, само и само да не работят по 8 часа. Университета заряза, Софт унито заряза, сега и детето на ясла, то човек ще помисли, че тя ги шие тия парцали, затова няма време, ама не. Майката явно е същата.
И искам да похваля една мама Ladyygala се пише в инстаграм. Момичето с дете на няма 2 годинки, ПРОИЗВЕЖДА спортни дрехи на нормални цени. Не внася чужди боклуци и дрехите изглеждат много добре. Момичето се бъхти с дете, без майка и да е до гъза нон стоп, да прави дрехи, дори и да няма толкова голяма аудитория колкото Моника. Пътува до други градове, дори има и сайт за дрехите си. Но си личи, кой наистина влага усилие и наистина го е грижа за качеството, и другите утайки като Моника, които продават боклуци, за да изкарат лесни пари. Все пак къща ще купуват
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 6:30:18 GMT 2
Елица във видеото си говори така все едно има дефект в говора, а на моменти звучи като чужденец, който се опитва да си изкриви езика на български и има много шс-кащ акцент. И това ръкомахане, мимиките и жестовете я правят да изглежда като психически нестабилна... Явно е за терапия и трябва да продължава да се лекува. Хората си губят децата след години като са ги гледали и са се грижили за тях, а тя тука за 2 аборта вече всичко й се сринало... Знам, че не трябва да съпоставяме болката, ама има от лошо по-лошо. Младо момиче е, ще забременее и ще си има деца. Не е краят на света като стане спонтанен аборт, гадно е, ама се преживява. Какво да кажат родителите, които са си изгубили децата, когато децата им са били на 18-19... Аман от драми. Аман от злост и омраза и малоумни, без извинение, коментари. Дъно сте калиСТО. Как пък не се осъзнахте първо вие да отидете на терапия, пък после пращайте другите. Нека бъда изтрита, блокирана, каквото е нужно. А вашият не съдържа злост и омраза? Относно последното ви изречение, да, съгласна съм, крайно време е. На останалите, които считат изказаното ми мнение за грозно, ще кажа следното: Няма как да не съпоставиш дори за малко такива травмиращи преживявания, ако се опитваш да видиш поне малко светлина в подобни ситуации. Когато човек е преживял много по-голяма загуба от спонтанен аборт и е успял да продължи макар и да го боли, той може да има надежда, че хората, минали през "по-малко тежки" неща също ще намерят сили да продължат напред, а в случая на Елица и НАДЕЖДА да се съвземат напълно. И като говорим, че всеки изживява различно болката, ако децата ти си отидат от тоя свят (говоря по принцип, не се обръщам към никого конкретно с това последно изречение), не винаги това води до смирение, а дори напротив, може да има обратния ефект.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 12, 2023 6:48:13 GMT 2
Изключително потресена съм от някои коментари тук. Долу горе приех мам шеймването - всеки има различни виждания за нещата. Свикнах с грозните коментари относно външния вид на някои инфлуенсърки. Но да се сравнява болката от загуба с друга такава ми е прекалено. Загубата си е загуба, на едни им е по-тежко, други успяват да се съвземат по-бързо. Никой няма право да съди кой как приема загубата си, колко време и по какъв начин страда и кога се е/ ще се съвземе. Осъзнайте се малко, смирете се. Грозно е чисто по човешки да се говори по този начин. Да страдаш не е грях, не е грешка, Елица не ни е излъгала, не рекламира успокоителни и изобщо не ни е изяла баничката, че да я хейтим.
П.С. говоря в множествено число, за да не нарушавам правилата и да се обръщам към конкретен човек, но вярвам, че всички знаете към кого е насочен поста ми.
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 6:56:02 GMT 2
Изключително потресена съм от някои коментари тук. Долу горе приех мам шеймването - всеки има различни виждания за нещата. Свикнах с грозните коментари относно външния вид на някои инфлуенсърки. Но да се сравнява болката от загуба с друга такава ми е прекалено. Загубата си е загуба, на едни им е по-тежко, други успяват да се съвземат по-бързо. Никой няма право да съди кой как приема загубата си, колко време и по какъв начин страда и кога се е/ ще се съвземе. Осъзнайте се малко, смирете се. Грозно е чисто по човешки да се говори по този начин. Да страдаш не е грях, не е грешка, Елица не ни е излъгала, не рекламира успокоителни и изобщо не ни е изяла баничката, че да я хейтим. П.С. говоря в множествено число, за да не нарушавам правилата и да се обръщам към конкретен човек, но вярвам, че всички знаете към кого е насочен поста ми. Никого не съдя кой колко страда и кой колко дълго си изживява загубата! Къде видяхте да има такова изказване от моя страна? Четете с разбиране, а не тука пак да прилича на свада в кучешката глутница, защото не вникваме в смисъла. Казах и го казвам за последно: при Елица има надежда тя да се възстанови напълно от случилото й се. Дали ще се възстанови наистина, е друг въпрос. За хора, които обаче са изгубили децата си след като години наред са ги гледали и са се грижили за тях, надежда за психическо възстановяване няма, защото те никога не се отърсват от такава трагедия. Спирам по темата, защото не ми се занимава да споря с хора, които повтарят банални мантри как не трябва да се прави еди-си какво и моля да не бъда цитирана. Edit: veereto, не е адекватен аргумент да си измисляте какво съм казала и да ми приписвате думи, които не съм писала. С кое по-точно се правя на жертва?
|
|
|
Post by veereto on Sept 12, 2023 7:09:32 GMT 2
Ако никой не може да разбере какво сте искала да кажете, явно проблема е у вас и в липсата ви на умение да си подбирате правилно думите. Може да спрете да влизате в ролята на жерта, че ви нападат всички и да се замислите малко, нали и вие все агитирате инфлуенсърите към това.
Гергана за пореден път си избива комплексите, но явно е семейна черта и затова няма кой да ѝ обърне внимание. А какво стана с почивката на която щеше да води майка си? Тя дори и до Дупница не отиде тогава.
|
|
|
Post by precious on Sept 12, 2023 7:13:24 GMT 2
Да, явно проблема не е в calisto, а във всички нас! Съгласихме се! Изказването не е грозно, просто ние не сме вникнали в написаното.
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 7:18:10 GMT 2
Да, явно проблема не е в calisto, а във всички нас! Съгласихме се! Изказването не е грозно, просто ние не сме вникнали в написаното. Айде малко по-кротко! Никого не съм посочвала, че проблемът е в него! Veereto, къде се правя на жертва? Май само във вашата глава... Когато някой започне да си измисля какво е казал отсреща човекът, вече няма смисъл да се отговаря, защото да се бориш с измислиците на някого е безпредметно. Той така и така е решил, че каквото и да кажеш, ще лае. Предлагам да си запазите възмущението за себе си и да спрем с този нелеп спор!
|
|
|
Post by veereto on Sept 12, 2023 7:30:04 GMT 2
Да, явно проблема не е в calisto, а във всички нас! Съгласихме се! Изказването не е грозно, просто ние не сме вникнали в написаното. Айде малко по-кротко! Никого не съм посочвала, че проблемът е в него! Veereto, къде се правя на жертва? Май само във вашата глава... Когато някой започне да си измисля какво е казал отсреща човекът, вече няма смисъл да се отговаря, защото да се бориш с измислиците на някого е безпредметно. Той така и така е решил, че каквото и да кажеш, ще лае. Предлагам да си запазите възмущението за себе си и да спрем с този нелеп спор! хаххахаха Редактирахте си поста и изтрихте частта, в която обвинявате нас, че ви нападаме като глутница. Тц тц тц за да може да покажете, че проблема е в другите. Аз поне си заставам зад всяка дума и не си коригирам мненията, че да се напаснат на това, което ми се иска. Да не сте някоя инфлуцка, че много такива похвати използвате. Хич не ме вълнува, че съм против правилата, защото да си рекатираш постовете, така че да изглежда, че в другите е проблема е много тъжно. Научете се да приемате критика Едит: Извинявам се! Умея да признавам, ако съм сгрешила. Наистина все още си стои там, но точно с това изречение се опитвате да влизате в ролята не онеправданата и неразбрана. Коя инфлуцка сте?. Едит 2: Преди време бях ЦИТИРАЛА правилата, за които не спирахте да дуднете и това изречение фигурираше и не е имало подобни опити. А какво ви вълнува, нали изречението се вижда, че е там и съм го пропуснала? Не може да се води разговор с хора, които смятат себе си за единствено прави това се вижда във всеки коментар. Приклювам темата.
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 7:34:25 GMT 2
Айде малко по-кротко! Никого не съм посочвала, че проблемът е в него! Veereto, къде се правя на жертва? Май само във вашата глава... Когато някой започне да си измисля какво е казал отсреща човекът, вече няма смисъл да се отговаря, защото да се бориш с измислиците на някого е безпредметно. Той така и така е решил, че каквото и да кажеш, ще лае. Предлагам да си запазите възмущението за себе си и да спрем с този нелеп спор! хаххахаха Редактирахте си поста и изтрихте частта, в която обвинявате нас, че ви нападаме като глутница. Тц тц тц за да може да покажете, че проблема е в другите. Аз поне си заставам зад всяка дума и не си коригирам мненията, че да се напаснат на това, което ми се иска. Да не сте някоя инфлуцка, че много такива похвати използвате. Хич не ме вълнува, че съм против правилата, защото да си рекатираш постовете, така че да изглежда, че в другите е проблема е много тъжно. Научете се да приемате критика Това за глутницата си стои там и конкретно това изречение не е било редактирано. Редакция има на друго изречение, а след това има добавяне. Veereto, като те глефам да си лъжкиня явно е модерно за теб... Ежедневие ли ти е или вземаш пример от Гергана? Потресаващо е колко нагло лъжеш, при положение, че точно това изречение за глутницата стои и не е било редактирано. Спирам с темата. Няма да споря с патологични лъжци. Преди време се беше опитала да прокараш и лъжата, че съм ти писала на лично съобщение, а никога не съм. Изобщо няма да ти отговарям. Не си прави труда да ми пишеш. Моника Сега пример взема от ергенките с тоя магазин... Дениз направила подкаст и поканила Александра. Извинява й се, ама в един друг подкаст пак говори против Александра как й се вързала на манипулациите и затова омекнала към нея... Аз не мога да разбера защо и как Александра им прощава всичкия тоя тормоз и обиди в национален ефир. В къщата на инфлуенсърите пак влиза в конфликти, но не ми изглежда толкова лоша ... Тази Ронси обаче ми падна в очите. Личи й, че е глупава и не може даже да обясни какъв й е проблемът с Габриела...
|
|
|
Post by stevejobs on Sept 12, 2023 7:58:41 GMT 2
Момичета (и евентуално момчета) призовавам ви да игнорирате коментари, с които не сте съгласни и да не влизате в излишни спорове, просто няма смисъл. Всеки аспект на живота може да ти донесе болка и е необходимо време, за да се възстановиш, за всеки човек аспектите и времето са различни. Уж все говорим как не трябва да шеймваме, а не спираме да го правим. Социалните мрежи ти дават право да селектираш какво да гледаш, възползвайте се. И за да не е поста ми само спам искам да споделя с вас, че нещо презадоволих желанието си за криндж. Сега нито Гана, нито мама Циц, нито Деничка ми носят същото удоволствие както преди Отворена съм за препоръки за нови канали, които следите.
|
|
|
Post by zahir on Sept 12, 2023 8:00:56 GMT 2
Нямах нерви да изчета драмата. Идвам малко да разведря обстановката с една инфлуенсър wanna be персона. Чак си направила сайт 😁 atanasiaangelova.eu/Представяте ли си тоя сайт със снимки от Инстаграма и където е написала, че дори сторитата ѝ разказват история 😂 до LinkedIn профила на един работещ човек.. Ще е скандална съпоставка ама важното р да си вярва, че е мега, гига успешна и качването на сторита е работа. И тя като Гана е CEO.
|
|
|
Post by veereto on Sept 12, 2023 8:13:20 GMT 2
Ще споделя една дама, на която попаднах скоро и изключително много ми харесва. Интелигентна, с чувство за хумор и стил качества, които вече рядко се срещат. www.tiktok.com/@ivaylatodoroff Имам един въпрос към дамите, които използват тик ток може да ви се строи малко глупав, но не съм много наясно с алгоритмите на СМ. За да накарам алгоритъма да ми показва неща, които харесвам трябва ли повече да ги търся с търсачката и продължителността на гледане на някое видео отразява ли се на това, което ми предлага платформата? Отскоро използвам платформата и все още ми предлага някакви нелепи лайфове. Ако някой реше може и на лично да ми драсне два реда.
|
|
|
Post by emmmyyy on Sept 12, 2023 8:22:55 GMT 2
Не съм сигурна дали ще има нещо вярно в отговора ми, но аз лично просто ги прецъквам супер бързо, все едно ги скипвам и те спират да ми излизат. Иначе в началото като започнах да гледам тик ток и ми излизаха само някакви кючеци от малцинствата
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 8:25:05 GMT 2
Ивайла е много забавна и свежа. Беше журналист, а има и издадена книга. Обратното на Гана е, купува си дрехи от вторите употреби и винаги има попадения, има и изграден стил. Чувството й за хумор е тооолкова добро. Много е хубава, когато си върже косата не на път, жалко, че рядко я прави тази прическа.
Не мога да си представя кой ще иска да следва Атанаска предвид, че е започнала афера с мъж, който по онова време е бил във връзка с бременната си жена. За мен и той, и Атанаска са психопати. Нормален човек с емпатия няма как да има такива постъпки. Но като знам колко много откачалници подкрепиха холивудския актьор Ioan Gruffudd за това, че заряза съпругата си (с която имаха брак от 16 години и двете си деца) за някаква 24 години по-млада, някак си си мисля, че и Танаска ще има фенчета. Все пак празноглавците, които сляпо следват инфлутата се влияят от западните инфлута, а западните инфлута се тикат между холивудските актьорчета, та всичко е навързано като свински черва.
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 12, 2023 8:29:09 GMT 2
Аз харесвам Елица още от самото начало, но живота, който води не ми допада, но не мога да я съдя - приятна ми е.
Моника тоооолкова се е засегнала, че е спряла коментарите на всиииички видеа в тик ток, което е доказателство, че се притеснява, защото в тях има доза истина - евтини стоки, голяма надценка, некачествени и т.н. Ако си решил да прави нещо, заставаш зад него и търпиш критиките - всички искат успех, като на NL beauty, според мен за БГ има такъв (поне за българските възможности - не е обект на интерес само за 13-14-годишните).
|
|
694 posts
Member is Online
|
Post by yanp20 on Sept 12, 2023 8:38:56 GMT 2
Като казахте thumbnail, на мен любимият ми е рийл за вендинг машина за Барни-та със снимка с чехлички, чанта “Prada” и подаваща се лъкшъри козметика. Е това е вече маркетинг експерт. 😀😀
По по-серизоната тема. Аз не смятам, че може да се сравняват каквито и да било болки, загуби и тн. Никой не живее живота на другия, не знае какво е преживял, за какво е мечтал и за какво се е борил.
|
|