|
Post by zahir on Sept 12, 2023 9:06:16 GMT 2
С Ивайла сме съгражданки. И аз я харесвам. Моят въпрос е малко тъп ама...във видеата, които си прави с разни етинджоси, говори с един много дразнещ глас. Това от Тикток ли е или си е нейния глас? Някак си ми се иска да вярвам, че не е нейния.
|
|
|
Post by sisi on Sept 12, 2023 9:32:36 GMT 2
Нямах нерви да изчета драмата. Идвам малко да разведря обстановката с една инфлуенсър wanna be персона. Чак си направила сайт 😁 atanasiaangelova.eu/Представяте ли си тоя сайт със снимки от Инстаграма и където е написала, че дори сторитата ѝ разказват история 😂 до LinkedIn профила на един работещ човек.. Ще е скандална съпоставка ама важното р да си вярва, че е мега, гига успешна и качването на сторита е работа. И тя като Гана е CEO. хаха, направила си е страница на евтин билдър... много непрофесионално изглежда.. Поне да и признаем, че се мъчи да прави все пак нещо.. Че верно само Гана ми е в устата, ама тя дори и това няма - големият маркетинг гуру...
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 12, 2023 9:40:19 GMT 2
Гласът на Ивайла е от тик ток. Истинският се чува понякога в Инстаграм и е приятен. Аз лично скипвам евтинджос визийките, но рецептите ги гледам с удоволствие. Дълго време се чудех дали да я споделя тук, защото не ми се струва типичният инфлуенсър, но пък понякога прави разни дребни реклами.
|
|
|
Post by foxie on Sept 12, 2023 9:40:20 GMT 2
С филтър си преправя гласът. Мен ме кефи, още по-забавна ми е с този глас.
Не проумявам някои коментари тук, свързани с Елица и загубите й. Липса на емпатия, сравнения с други трагедии, разнищване и търсене на кусури, шеймване. Това е психопатско.
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 12, 2023 9:45:52 GMT 2
Нямах нерви да изчета драмата. Идвам малко да разведря обстановката с една инфлуенсър wanna be персона. Чак си направила сайт 😁 atanasiaangelova.eu/Представяте ли си тоя сайт със снимки от Инстаграма и където е написала, че дори сторитата ѝ разказват история 😂 до LinkedIn профила на един работещ човек.. Ще е скандална съпоставка ама важното р да си вярва, че е мега, гига успешна и качването на сторита е работа. И тя като Гана е CEO. хаха, направила си е страница на евтин билдър... много непрофесионално изглежда.. Поне да и признаем, че се мъчи да прави все пак нещо.. Че верно само Гана ми е в устата, ама тя дори и това няма - големият маркетинг гуру... На мен този "сайт" ми прилича малко на Power Point презентация. Нали все твърди колко изпипва съдържанието, което качва и Даниел твърдял колко успешна жена ще бъде. Поне сайтът да беше изпипала малко, за да не изглежда на презентация.
|
|
|
Post by veereto on Sept 12, 2023 10:08:52 GMT 2
С филтър си преправя гласът. Мен ме кефи, още по-забавна ми е с този глас. Не проумявам някои коментари тук, свързани с Елица и загубите й. Липса на емпатия, сравнения с други трагедии, разнищване и търсене на кусури, шеймване. Това е психопатско. И на мен с този глас ми е по-забавна. Бяха направили кратко интервю с нея, но не помня по коя ТВ беше и нейния глас е много приятен, но го променя за да е по-комично. За мен тя си е инфлуенсър, както всеки с по-голяма аудитория.
|
|
|
Post by edelweiss on Sept 12, 2023 10:15:21 GMT 2
И на мен ми попадат видеа на Ивайла, не знаех, че се развива и в инстаграм. Гледам й тиктоците, когато искам да се разведря. Евала, че успява да се облича супер добре и нормално със супер евтини дрехи. А не е като да няма възможност според мен, понякога (много рядко) е показвала и скъпи неща, но не залага на тях. И въпреки всичко изглежда стилно и скъпо, а Гана с 100те си марки и огромни логота по себе си изглежда като лекичка, пазарила от бит пазара.
Аз с тикток генерално не се разбирам, не може да ме нацели алгоритъма.
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 11:14:03 GMT 2
Сетих се за оная българска инфлуенсърка, която в едно видео беше споделила, че обичала да се облича като еднорог в свободното си време. Имаше и видео, че приятелят й я оставил заради това след 6 години връзка. Работила е в тв, но не мога да си спомня името й. Тя май отдавна не качва видеа, ама и нейните зъби бяха покъртителни като на ганица. Сега искам и гана да се облича като еднорог
|
|
|
Post by niisy on Sept 12, 2023 11:18:19 GMT 2
И на мен ми попадат видеа на Ивайла, не знаех, че се развива и в инстаграм. Гледам й тиктоците, когато искам да се разведря. Евала, че успява да се облича супер добре и нормално със супер евтини дрехи. А не е като да няма възможност според мен, понякога (много рядко) е показвала и скъпи неща, но не залага на тях. И въпреки всичко изглежда стилно и скъпо, а Гана с 100те си марки и огромни логота по себе си изглежда като лекичка, пазарила от бит пазара. Аз с тикток генерално не се разбирам, не може да ме нацели алгоритъма. Извинявам се за спама, но как й е инстаграма, защото нямам тикток, а ми е много симпатична (гледах й интервю по телевизията наскоро) ?п
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 12, 2023 11:30:20 GMT 2
И на мен ми попадат видеа на Ивайла, не знаех, че се развива и в инстаграм. Гледам й тиктоците, когато искам да се разведря. Евала, че успява да се облича супер добре и нормално със супер евтини дрехи. А не е като да няма възможност според мен, понякога (много рядко) е показвала и скъпи неща, но не залага на тях. И въпреки всичко изглежда стилно и скъпо, а Гана с 100те си марки и огромни логота по себе си изглежда като лекичка, пазарила от бит пазара. Аз с тикток генерално не се разбирам, не може да ме нацели алгоритъма. Извинявам се за спама, но как й е инстаграма, защото нямам тикток, а ми е много симпатична (гледах й интервю по телевизията наскоро) ?п instagram.com/iamivaylatodoroff?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 12, 2023 11:37:55 GMT 2
Ивайла миналия ден мама ми я показа, защото я следва в тикток, не я бях виждала дотогава. Сега и вие я обсъждате тук хаха, много яка случайност. Мен много ме кефи, супер чил, не се взима насериозно и не дразни окото. Сега даже я последвах в инстаграм. Останалите тъпи инфлуцки защо сега не качите тия мнения за това момиче? Нали само плюем? И сме злобарки? Пхахаха, много е трудно да повярват, че някои хора виждаме отвъд простотията и алчността им. Надявам се Ивайла да не се промени с времето и да продължи да си е толкова готина и разпускаща. 😌
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 12, 2023 11:41:19 GMT 2
Ще споделя една дама, на която попаднах скоро и изключително много ми харесва. Интелигентна, с чувство за хумор и стил качества, които вече рядко се срещат. www.tiktok.com/@ivaylatodoroff Имам един въпрос към дамите, които използват тик ток може да ви се строи малко глупав, но не съм много наясно с алгоритмите на СМ. За да накарам алгоритъма да ми показва неща, които харесвам трябва ли повече да ги търся с търсачката и продължителността на гледане на някое видео отразява ли се на това, което ми предлага платформата? Отскоро използвам платформата и все още ми предлага някакви нелепи лайфове. Ако някой реше може и на лично да ми драсне два реда. Аз лично за алгоритъма на ТикТок съм забелязала, че ако търся нещо, започват такива видеа да се показват, ако например гледам главно видеа за грим и козметика, такива започват да се появяват, плюс минус някой БГ кючек, но в началото главно такива ми излизаха, докато не си “показах” интересите. Също е имало и случаи, в които мои приятели ми изпращат някакви видеа на роми, кълчещи се на кючеци, и без да ги отварям, започват да ми излизат. За лайфовете нямам наблюдение, предлагат ми какви ли не, явно са на случаен принцип.
|
|
|
Post by sisi on Sept 12, 2023 13:12:58 GMT 2
Много приятно момиче е Ивайла, благодаря че я споделихте тук. И аз я последвах Хубаво е да споделяме и положителни примери на хора, които наистина правят яко съдържание, като тази инфлуенсърка. Та се сетих и нещо по повод Валери - всъщност в моментите, в които пътува ми е интересно да и следя сторитата, въпреки кифлеенето, споделя и хубави местенца. Тъй като си правя мой списък с места, които искам да посетя, част от идеите са ми и от нея. Сега например тези красиви градчета в нормаднската област ми бяха интересни и си ги добавих. В момента са в Испания, Сан Себастияно, там съм била вече и пак ми е интересно да гледам Та, така.. тя e love-hate... малко дразни само, повечето съдържание ми допада, видеата и винаги са доста интересни и професионално изпипани.
|
|
|
Post by diamond on Sept 12, 2023 13:37:08 GMT 2
Благодаря на veereto, че сподели профила на Ивайла! Много е свежа и приятна, има добро чувство за хумор, има стил и усет към нещата. Харесва ми. За Гергана всичко се свежда до "колко ни струва", "каква е цената", както личи от рийлса с цените за рождения ден на племенницата ѝ. Тъжно. С нетърпение чакам сторитата ѝ покрай първия учебен ден на Мика. Ще се прави на майка, убедена съм. Не мога да повярвам, че една съфорумка каза, че се е наситила на кринджа от Гането. То това те изненадва непрекъснато, как ще се наситиш?
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 12, 2023 13:58:37 GMT 2
prikachi.net/image/2BqRnprikachi.net/image/2BlUOprikachi.net/image/2BweHprikachi.net/image/2BCaTЧаст от дрехите на Моника, които само с един бърз reverse image search ми излезнаха в Shein и AliExpress. Дънките с пеперудите ги намирах само в гръцки аутлети, ама надали са от там. Ето пак поредния “малък бизнес”, на поредната инфлуенсърка, която само пляска една надценка и нищо повече. Сигурно и тя ще каже, че стоките й са от “Близкият Изток”. Изключила си е коментарите в тикток, но и в страницата й пак пишат коментари, че дрехите са от Shein и Али. Еми много ясно, от къде да са иначе?
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 14:08:38 GMT 2
Дрехите са ужасни (с изключение на жилетката със сърца). Торбеси, ширапатести дрехи тип mommy jeans... Никога не съм разбирала защо жени с хубави тела ще избират този стил (не говоря за Моника)... Един тик ток инфлуенсър беше казал, че тази мода с широките дрехи нарочно е наложена сега заради джендър пропагандата чрез 'модерния' стил на обличане жените да тушират женствеността си, а мъжете да тушират мъжествеността си (говоря за мъжката мода с прилепналите дънчици).... Една друга инфлуенсърка пък говореше как жени, които ходели с прилепнали дънки, а не с широки дрехи (като на гана) се състарявали и за да изглеждали млади трябвало да носят широки торбести неща. И тая се пишеше за стилист. Тоя свят на къде отива...
Edit: Моника се обяснява в тик ток видео как са я обвинили за дрехите в магазина й откъде са... Явно много се е засегнала.
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 12, 2023 14:52:42 GMT 2
prikachi.net/image/2BqRnprikachi.net/image/2BlUOprikachi.net/image/2BweHprikachi.net/image/2BCaTЧаст от дрехите на Моника, които само с един бърз reverse image search ми излезнаха в Shein и AliExpress. Дънките с пеперудите ги намирах само в гръцки аутлети, ама надали са от там. Ето пак поредния “малък бизнес”, на поредната инфлуенсърка, която само пляска една надценка и нищо повече. Сигурно и тя ще каже, че стоките й са от “Близкият Изток”. Изключила си е коментарите в тикток, но и в страницата й пак пишат коментари, че дрехите са от Shein и Али. Еми много ясно, от къде да са иначе? Тя нали ходи допреди няколко дни до Солун “ по работа” сигурно от там ги е взела чувалите с Made in China . Да повечето дрехи идват от Китай , ама не са толкова скъпа цена , която тя предлага 🤣.
|
|
|
Post by fine on Sept 12, 2023 15:01:07 GMT 2
И според мен са от Турция с чувалите. Ако ги поръчва от АлиБаба ще трябва да плаща такси на по-голяма сума поръчка, а така с чувалите няма такса 😀 Аз не разбирам как може толкова немърливо да прави нещата - нито мерки на дрехите, нито казва какво производство са, нито сайт за поръчки, нито нищо. Направила си една фирма, купила 10 парцала и вече онлайн бизнес. Да им имам мечтите да продават боклуци. Гледа да направи бързи пари - книга, сега дрехи, че иска и козметика да прави. Пази боже от такива "работни" и ентусиазирани "бизнес дами".
|
|
|
Post by emmilie on Sept 12, 2023 15:19:50 GMT 2
Николета от youtube, на агенция за украси, през фотография/фотостудио до продажба на прахчета за отслабване.. толкова да е вятърничева. Всичко от ден до пладне…
Едит: хора, моля ви, влезте и вижте сторитата на Виктория Капитонова през 2030г.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣тази е next level
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 12, 2023 16:14:56 GMT 2
Дрехите, които предлага Моника са селски китайски боклуци, тя самата има такъв стил и от нея лъха такъв вайб. Не съм очаквала нещо повече.
Капитонова е друга бира😁 Не е добре, тъкмо видях стпритата от 2030😁. Категорично смятам, че майка и и влияе зле в отношение да налага измисления си курс и Виктория я слуша и се излага все повече. Егати натрапването.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 12, 2023 17:33:07 GMT 2
Голям криндж с тая Виктория. Вече стана жалка и се излага. Толкова ли не ѝ стиган шараните та иска още?
|
|
|
Post by untitled on Sept 12, 2023 18:26:43 GMT 2
Не че оправдавам лъжите на Гергана или продаването на боклуци от страна на Моника и подобни, но според мен най-самозабравила се е Виктория. Просто нейното минава всякакви граници вече, от 4-5 месеца имала ли е стори или пост, които не са свързани с това колко е велика и как и ние можем да сме като нея ако запишем измисления й курс? Да, хората сами си решават да го купят или не, но ми се струва супер нередно така постоянно Виктория да злоупотребява с мечтите на млади момичета, продавайки им буквално празни приказки. Поне при Моника реално хората, купили си дреха, ще получат нещо, а не само празни надежди.
Иначе видях, че сте коментирали, че било тъпо, че Валери се снимала на рд си, а не се е наслаждавала на празника, но не мисля, че сте прави. Според мен Мартин я беше изненадал така сутринта, а не че нарочно си е нагласяла снимката. Иначе изглежда, че доста неща разглеждат из Европа. Далеч по-фейк са ми някои от снимките на Лелята..
|
|
|
Post by Ахинора on Sept 12, 2023 18:50:28 GMT 2
На Валери капучиното в поста от рождения ден ми изглежда фотошопнато.
|
|
|
Post by fif on Sept 12, 2023 19:38:37 GMT 2
Извинявайте, но Капитоня на тея сторита с перуката ми прилича на… лека жена. И да, вече започвам да си мисля, че курсът й е успешен, не защото става за нещо, а заради постоянното натякване. И точно, че през 2030 инстаграм може да носи точно 0 лева на курсистите й.
Всъщност не съм сигурна, че е толкова успешен, за колкото го представя.
|
|
|
Post by fine on Sept 12, 2023 22:15:43 GMT 2
Гучан е качил стори и е тагнал друга брокерска фирма. Да не би да е сменил building box-a? Голяма кариера, няма и 6 месеца и вече е в друга фирма 😂
|
|
|
Post by calisto on Sept 12, 2023 23:05:00 GMT 2
Капитоновица все едно има раздвоение на личността... Вече е смешна и криндж.
Тъжно ми е за Гана 😭 Осъзнавате ли, че тя никога не е себе си? Това е толкова депресиращо...
|
|
|
Post by suzz1 on Sept 13, 2023 8:18:06 GMT 2
На Валери капучиното в поста от рождения ден ми изглежда фотошопнато. От доста време ми прави впечатление, че използва face tune за снимки в постовете - хем се старае да е минимално, но аз лично съм го забелязала също, да.
|
|
|
Post by zahir on Sept 13, 2023 9:02:47 GMT 2
Овчарова е пример за израза "Ти го плюеш. То си мисли, че дъжд вали". prikachi.net/image/2kzRDТова, че хората се възмущават от нея, защото е простовата, но за сметка на това с голямо самочувствие, не значи, че гледат сторитата ѝ от интерес към нея. Наистина ли мисли, че създава нещо? Линсинг...на 30 години, кАжи честно...😁 и някакви малоумни сторита. Дарлинг, хората те гледат за криндж и нищо повече. Както е с Гергана. На последната основно гледаемостта на простотиите, които бълва е от хора от форума. Щ
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 13, 2023 9:19:16 GMT 2
Дари е олицетворение на простотия, комплексарщина и гнусотия. Всичко, което ме отвращава.
Капитонова подлъгва младите момичета непрекъснато, не знам какво толкова има и какъв е стандарта и. Работещите момичета също си позволяваме същите неща, без да се излагаме публично и да се правим на маймуни, рекламиращи продукти. Вместо тези момичета да дадат тази сума за измислен “ курс “, който мои близки извадиха и мога да кажа, че е смехотворен, и освен да досаждат още повече със с малоумни сторита и анкети, нека вложат парите в истински курс за развитие в сферата, която ги интересува и им носи удоволствие. Дори да е със социални мрежи, има далеч по-смислени курсове, които ще им помогнат. Нагло същество, смятащо се за нещо повече от другите е тази Капитонка, а за мен и нелицеприятна.
Ивайла от друга страна е супер свежарка. Рецептите и определено представляват интерес за мен и ще ги направя. Сравнявам я с Гана единствено по това, че и тя има криви зъби и си криви устата като говори, за да не се вижда, но цялостното и излъчване, съдържание, отношение и визия е различно.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 13, 2023 10:38:34 GMT 2
Овчарова е пример за израза "Ти го плюеш. То си мисли, че дъжд вали". prikachi.net/image/2kzRDТова, че хората се възмущават от нея, защото е простовата, но за сметка на това с голямо самочувствие, не значи, че гледат сторитата ѝ от интерес към нея. Наистина ли мисли, че създава нещо? Линсинг...на 30 години, кАжи честно...😁 и някакви малоумни сторита. Дарлинг, хората те гледат за криндж и нищо повече. Както е с Гергана. На последната основно гледаемостта на простотиите, които бълва е от хора от форума. Щ Какво беше? “I wanna be this level of delusional!” 😂😂😂 толкова от мен 🤡
|
|