|
Post by zahir on Sept 13, 2023 11:19:57 GMT 2
Наблюдавам две жени, изкарали курса на Капитонова. Много сходно е "съдържанието", което бълват. "Забравих да ви разкажа бля бля някаква тъпотия за детето им, която не интересува никой, освен евентуално семейството". " какво ще правя днес?" Последвано от анкета с четири от безумни по-безумни отговори. И разбира се, любимите на Виктория "подгрявки", досади до степен да ти стане противно нещо. Защо тези жени вярват, че ежедневието им е интересно на някой? Какво мислят, че "създават", бълвайки това безмислено "съдържание". Всички са еднакви, всяка драпа за лесна слава. Обединява ги мързела и нежеланието да се развиват кариерно и просто смятат, че показвайки всичко в интернет ще станат много извести.
За протокола: работя, имаме два апартамента, нова кола, стандарт в пъти пи-висок от на Виктория. Мога да си позволя да пътувам когато искам. Така, че не виждам какво нон-стоп залъгва младите момичета, че едва ли не единствено инфлуенсърството и нищо друго може да ти даде стандар. Това е много подвеждащо. Да питам аз след примерно 5 години какво ще правят тия госпожици без трудовия стаж на 35+? Пепа айде, не я мисля, ще я наврат някаде ама другите? Без стаж, без трудова дисциплина, без умения... Ще продължават да правят lip singing, да търсят себе си, да правят "бизнеси" със свещи и дрехи от Китай ли?
|
|
|
Post by emmilie on Sept 13, 2023 11:29:55 GMT 2
Zahir, работиш!!! Това е.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 13, 2023 11:35:21 GMT 2
И аз не разбирам всички тия дето се пънат да са инфлуцки и твърдят как някой ги копира и иска да е като тях (хай, 🐑🤡) осъзнават ли, че на тях трудов стаж не им върви, осигуровки сами трябва да си плащат ако изобщо се сещат за тия неща. Много от тях сигурно изобщо не са помислили за тия неща и не декларират нищо. Тарикатлъка накрая ще им излезе през… 🤓 ако пък някои от тях ги правят тия неща то малко се обезсмисля цялата работа, защото доста имат не повече от 5 реклами на месец и то са от тъпи по-тъпи. Спиди, препарати, превръзки, памперси пхахахах и какво? 1-2 месеца ще им дават някакви боклуци да трупат вкъщи безплатно придружено с едни 500лв. Сори, ама стандарт не е да правиш от инфлуенсърството 3к .. едва 😃 той мъжа ми бачка за повече и си седи по цял ден. Амааа образование, амбиция, и реалистични очаквания. Има и такива дето правят много от реклами ама със сигурност тия под 50к последователи ме съмнява да имат стандарта дето се опитват да продават… не една почивка не могат да идат без да е спонсорство, смях. Ганка с фалшивите последователи, Балан с просенето.. 💀 и още мнооого други 😅 Ама ние само им завиждаме де, копираме ги и много искаме да сме инфлуцки 🤡 А да, и докато те ПРОБИВАТ И УСПЯВАТ (пхайахаха) ние само пишем в тоя форум и злобеем, нямаме си работа и мъжете ни не ни обичат. Точно докато го написах това, защото ми отне 3 минути понеже мисълта ми върви бързо, детето ми спи, а мъжа ми работи и е в среща. Аз какво да правя друго като съм си свършила задълженията за деня? Ми ще убивам време я тука, в тикток, ще гледам филм… ама НЕ! Ние сме нещастни!!! Злобарки!!! Завистници! 🤣🤣🤣
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 13, 2023 13:29:37 GMT 2
|
|
|
Post by l4444 on Sept 13, 2023 13:45:02 GMT 2
Само да вметна, че това, че не работиш на трудов договор не значи, че не ти “върви” трудов стаж. Всъщност трудов не ти върви, върви ти осигурителен, който е важният А осигуровките си ги плащаш сам във всеки случай, просто в единия случай ти ги внася работодателят. Не е толкова важно, разбира се, сигурна съм, че огромният процент от обсъжданите тук нямат идея за тези неща, но поне ние да си ги знаем. Не им е кусурът в трудовия стаж, във всеки случай, това ми е мисълта. 😂ю
|
|
|
Post by katya on Sept 13, 2023 13:46:31 GMT 2
Пепе както я е подкарала, живот и здраве след още 2-3 деца, ще си живее до пенсия само от издръжките им.
Но не съм съгласна с някои неща от статията. Пепе не се спира и не си обръща кой знае какво внимание на децата, но да кажеш че на майка не отива да излезе на бар, не го приемам. Все едно като роди една жена и да бърше задници и чисти до края на дните си.
Да излезе на бар, не да не се прибира от баровете и разни партита, моля да не ме разбирате погрешно 😂
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 13, 2023 14:10:56 GMT 2
Само да вметна, че това, че не работиш на трудов договор не значи, че не ти “върви” трудов стаж. Всъщност трудов не ти върви, върви ти осигурителен, който е важният А осигуровките си ги плащаш сам във всеки случай, просто в единия случай ти ги внася работодателят. Не е толкова важно, разбира се, сигурна съм, че огромният процент от обсъжданите тук нямат идея за тези неща, но поне ние да си ги знаем. Не им е кусурът в трудовия стаж, във всеки случай, това ми е мисълта. 😂ю Имам предвид, че трудов стаж не им върви. Едно бивше гадже работеше като фокусник и естествено участията му никога не бяха обвързани с договор, той нямаше фирма, не плащаше данъци, даже осигуровки не плащаше… толкова беше непукист и си мислеше, че е голямата работа, че взима пари от тия участия ама всъщност нито някъде ти върви за пенсия нито нищо. Като идеше на лекар и си плащаше като поп. Предполагам голям процент от инфлуцките нямат фирма, не плащат данъци, осигуровки и съответно си се водят безработни. Така че реално… ние работещите на договор им плащаме живуркането 😂 от нашите данъци идват техните помощи 😂😂😂 това е шега де, конкретно надявам се чак такива наглярки няма. Но да, от данъците на работещите отива и за пенсионерите и за безработните и т.н.
|
|
|
Post by lama on Sept 13, 2023 14:27:17 GMT 2
Всички известни работят с договори и имат фирми или са към нечия, няма как да рекламират големи фирми нееднократно и то не като бартери и да нямат. Всички са казвали, че имат и оправят фактури - Теа, Попова, Валери, Ивана, Мъци, Айдебг и тн, някои пък са към агенции. В началото минават между капките, има и в сивия сектор, но в един момент няма как без, защото не могат да те включат в голяма кампания без да им изададеш фактура. ПР пратките, бартери за почивки и от този род често не се декларират.
Разбира се, всеки си преценява на колко ще се осигурява и как ще действа, може да са на трудов договор към фирма, може и да са самоосигуряващи се.
|
|
|
Post by sisi on Sept 13, 2023 16:49:08 GMT 2
Мисля, че всички знаем една дето няма фирма, но се хвали, че имала 4 трудови договора и понякога размята чаршафи с тях.. Много ме съмнява да издава фактури на хората, дето са се излъгали да и плащат комисионни да и дава фалшива експертиза на бранда..И поне до преди 3 години, когато работех във фирма, която я нае за реклама - тя нямаше такава. Искаше плащане на ръка. Още тогава ми светна колко е фалшива и я следя.. Капитонова поне съм сигурна, че си има фирма и издава фактури..Големите инфуенсъри работят с агенции или си имат собствени фирми.
|
|
|
Post by fine on Sept 13, 2023 17:16:31 GMT 2
|
|
|
Post by lama on Sept 13, 2023 18:49:53 GMT 2
То при брокерите все наемат, имат таргет и ако не постигнеш сделка, те махат. Печелят и процент, но не е лесна първа сделка. Тези имоти, които показа Гучан, са твърде скъпи, беше ясно, че няма да успее и че не са му дали продаваеми.
Добре си беше спасител, заплатата си вървеше, отговаряше му и на възможностите. В Имотека съм чувала, че са по-коректни, току-виж пък успял.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 13, 2023 21:19:27 GMT 2
E, той Гучан по-малко от 6 месеца се задържа там май или...? Чувала съм, че за да навлезнеш в занаята там е нужно време колкото горе-долу изпитателният период и тогава започват да валят сделките (евентуално). Разбира се - не при всеки. Ама, той Гучан като го гледам, не блести с много ум, акълът му стига дотам, за да попита - Харесва ли ви аутфитът ми днес? Какво мислите за мъжете, които носят кожено яке и кецки? В недвижимите имоти може да се изкарат доста пари, но трябва да си доста пробивен и да създаваш подходящите контакти. Гучан е пробивен само в тъпотата си. #sorrynotsorry
|
|
|
Post by playa on Sept 14, 2023 10:36:05 GMT 2
Рая Методиева показва как мести един елемент на Canva и казва: понякога приемам и функции на графичен дизайнер….. Не могаааа. Дано да е ирония, но текстът към сторито е доста убедителен. Лелята и тя сутринта:” Аз съм управител на 2 фирми…” Дами, моля ви, по - смирено.
|
|
|
Post by smiley on Sept 14, 2023 10:39:23 GMT 2
Възможно е при смяна на фирмата да се е наложило да освободят апартамента, в който се подвизаваха. Може това да е причината за отсъствието им от инстаграм.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by zahir on Sept 14, 2023 11:02:58 GMT 2
Рая Методиева показва как мести един елемент на Canva и казва: понякога приемам и функции на графичен дизайнер….. Не могаааа. Дано да е ирония, но текстът към сторито е доста убедителен. Лелята и тя сутринта: Аз съм управител на 2 фирми… Дами, моля ви, по - смирено. Ралица редовно се изтъква как много работи, това с канва-та го написа напълно сериозно, вярвайки, че цитирам "е много технически грамотна, с което се гордее".
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 14, 2023 13:17:46 GMT 2
буТки, павилЬОни Има ли по - неграмотно създание от Гергуц? Сложете в инстаграм профила сторито, моля...
|
|
|
Post by katya on Sept 14, 2023 13:59:08 GMT 2
Гучи пак прави намеци че е бременна, снимала две пици и написала че има апетит за трима.
|
|
|
Post by tonita822 on Sept 14, 2023 14:05:31 GMT 2
Гучи пак прави намеци че е бременна, снимала две пици и написала че има апетит за трима. Гучитата са толкова убити от живота,че чак ми е жал. Ама сега ми попаднах Бачорски, тея са страшни тини. Голямо парадиране с чалга начин на живот.
|
|
|
Post by calisto on Sept 14, 2023 14:10:18 GMT 2
Всички, дето пожелаваха на Гана дете, веднага да си върнат пожеланията назад (в кръга на шегата) Ако майката е уродлив социопат без ценности, дето само цифтата на етикета я вълнува, а бащата е плешивец с мазен гласец и нищожно IQ, какво лапе ще се пръкне? Тая не може на един зъболекарски преглед да иде, а дете, ако трябва да гледа, сигурно ще си го роди вкъщи, за да не ходи на доктор... Edit: Софка ли беше злобната сестра? Сега сигурно ще счупи къщичката на сестра си. Омразата към сестра й е толкова очевидна. Сега някой ще каже, че така не трябва да се говори за дете, ама има деца, дето са супер злобни от малки. Факт . Сори нот сори.
|
|
|
Post by fif on Sept 14, 2023 14:17:10 GMT 2
Пепка купила огромна къща за кукла Барби на Сиена. Рекламира комсед, а там пише, че продуктът не се предлага. Иначе брои около 700 лева, Сиена много си я е харесала.
Гергана и плешо - дете, само си представете каква кръстоска ще е.
Атанаска на Бачорски вчера се обясняваше на стори как малък Данчо ходи на ясла от година и два месеца и изброява постиженията му, вкл махане на памперс преди 2 годишна възраст, самостоятелно хранен и тн. И така се обяснява все едно тя прекарва много време с детето си. Когато не е на ясла явно детето се гледа от друг, защо иначе майка й е в тях. На почивки са всеки месец без детето. Та, не знам Атанаска какви заслуги има за развитието на това дете, бих казала почти 0.
|
|
|
Post by tonita822 on Sept 14, 2023 14:36:55 GMT 2
Пепка купила огромна къща за кукла Барби на Сиена. Рекламира комсед, а там пише, че продуктът не се предлага. Иначе брои около 700 лева, Сиена много си я е харесала. Гергана и плешо - дете, само си представете каква кръстоска ще е. Атанаска на Бачорски вчера се обясняваше на стори как малък Данчо ходи на ясла от година и два месеца и изброява постиженията му, вкл махане на памперс преди 2 годишна възраст, самостоятелно хранен и тн. И така се обяснява все едно тя прекарва много време с детето си. Когато не е на ясла явно детето се гледа от друг, защо иначе майка й е в тях. На почивки са всеки месец без детето. Та, не знам Атанаска какви заслуги има за развитието на това дете, бих казала почти 0. На Атанаска работата и беше да роди от голям Данчо, че да си осигури лев дори и да я остави като дойде следващата. Детето има само баба,майка му живота я иска не и се гледат деца, а и нали го раздава бизнесдама.Иначе си липи,че има напрежение редовно , в отношенията им, първо тя го ревнува яко, защото знае че може да е аут, второ се дразни ня бившата му.
|
|
|
Post by healthy1 on Sept 14, 2023 14:55:56 GMT 2
Атанаска както и всички други не се усещат кога лъжат. Още като видях сторито ми направи впечатление едно, малък Дани отскоро е без памперс. Има доста клипчета, включително това в Джъмбо в което той се напишка и баща му обясняваше че сега го учат, та да не се прави на много великата майка.
|
|
|
Post by sisi on Sept 14, 2023 16:07:53 GMT 2
Тая неграмотната Гана - няма такова дъно! "Бутки... Павильони..." пак се излага стабилно. Няма ли кой да и пише колко е абсудрна и тъпа, че съм блокирана...А ако са и платили за това - аз да взема да ида да се гръмна освен.. Може ли печатно издание да се излага да ползва за реклама подобни неграмотници!
|
|
|
Post by fine on Sept 14, 2023 16:14:31 GMT 2
ibb.co/tbvdYCxТова плешиво петно ли е на Гана главата 😳 направо изглежда страшно, дори и с филтъра. Иначе разбрахме Гане, че са те поканили от бтв, няма нужда да говориш за това грандиозно събитие 5 дена 😂 Искам да кажа, че се радвам за Ивана, че са я поканили от Дългас на събитие на Millie Bobbie Brown за промоцията на новия и парфюм в Берлин. Наистина си е нещо уау според мен да се срещнеш лично с такава известна актриса.
|
|
|
Post by calisto on Sept 14, 2023 16:38:03 GMT 2
Не й е плешиво петно, а скалпът прозира. Може да се получи от скапано изрусяване, хормонални проблеми и т.н.
При нея май е генетично, защото тя косата й е била винаги такава. По-добре да си я държи къса. Имам чувството, че господ или вселената е наказал/а ганица и затова тя е такава уродлива и луда...
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 14, 2023 16:52:43 GMT 2
Ако си мислите, че Галя Симеонова е консуматор, то тогава не сте виждали сторитата на Джан Христова. Кога успява да износи толкова дрехи и аксесоари? Иначе никой не коментира виното на Алекс Богданска.
|
|
|
Post by fif on Sept 14, 2023 17:49:16 GMT 2
Атанаска с или без дете лесно може да бъде зарязана и има ясен и преден пресен пред очите си. ibb.co/VmNc0Kcibb.co/QKRXGmFГергана освен кривозъба, кривогледа явно е и кривокрака.
|
|
|
Post by calisto on Sept 14, 2023 17:57:36 GMT 2
Природата някъде се е объркала с гана... Принципно още при бременност, когато нещо генерално не е наред с плода, организмът сам го изхвърля и става аборт, а после който е невеж реве, че е голяма трагедия, а то всъщност е за добро, защото ако все пак се роди с увреждания, се мъчи (или не живее дълго). Пример ЕМили тротинетката ... При ганица, работата е над средното и пак всичко е бъгнато. Пак няма ви хареса мнението ми ама, уви, фактите са такива. Ганица е родена с тия аномалии... Можеше поне аномалията със зъбите и липсващата челюст да оправи ама на... ходи си с здравословните проблеми и се гордее с тях.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 14, 2023 18:03:35 GMT 2
Природата някъде се е объркала с гана... Принципно още при бременност, когато нещо генерално не е наред с плода, организмът сам го изхвърля и става аборт, а после който е невеж реве, че е голяма трагедия, а то всъщност е за добро, защото ако все пак се роди с увреждания, се мъчи (или не живее дълго). Пример ЕМили тротинетката ... При ганица, работата е над средното и пак всичко е бъгнато. Пак няма ви хареса мнението ми ама, уви, фактите са такива. Ганица е родена с тия аномалии... Можеше поне аномалията със зъбите и липсващата челюст да оправи ама на... ходи си с здравословните проблеми и се гордее с тях. В тикток много пъти са ми излизали family акаунти, където майки информират и разказват за децата си, някои от които с изключително ТЕЖКИ деформации. Най-лошото е че такива деца са и болни, не само физически с проблеми. Не разбирам такива родители, много от тях казват, че при бременността са научили за тези проблеми, но са решили да запазят плода независимо, че това дете никога няма да има качествен живот, а в повечето случаи даже не доживяват зрялост. Нямате си и на идея за какви деца става въпрос… наистина не разбирам защо някой би намерил това мнение за обидно ама ще видим. Това да си такъв егоист, че да решиш да подложиш някого, най-вече детето си на такъв “живот” за мен е нечовешко. Малко като Pro life … на всяка цена… пък последствията… 😔
|
|
|
Post by sisi on Sept 14, 2023 18:34:30 GMT 2
Природата някъде се е объркала с гана... Принципно още при бременност, когато нещо генерално не е наред с плода, организмът сам го изхвърля и става аборт, а после който е невеж реве, че е голяма трагедия, а то всъщност е за добро, защото ако все пак се роди с увреждания, се мъчи (или не живее дълго). Пример ЕМили тротинетката ... При ганица, работата е над средното и пак всичко е бъгнато. Пак няма ви хареса мнението ми ама, уви, фактите са такива. Ганица е родена с тия аномалии... Можеше поне аномалията със зъбите и липсващата челюст да оправи ама на... ходи си с здравословните проблеми и се гордее с тях. В тикток много пъти са ми излизали family акаунти, където майки информират и разказват за децата си, някои от които с изключително ТЕЖКИ деформации. Най-лошото е че такива деца са и болни, не само физически с проблеми. Не разбирам такива родители, много от тях казват, че при бременността са научили за тези проблеми, но са решили да запазят плода независимо, че това дете никога няма да има качествен живот, а в повечето случаи даже не доживяват зрялост. Нямате си и на идея за какви деца става въпрос… наистина не разбирам защо някой би намерил това мнение за обидно ама ще видим. Това да си такъв егоист, че да решиш да подложиш някого, най-вече детето си на такъв “живот” за мен е нечовешко. Малко като Pro life … на всяка цена… пък последствията… 😔 Еее, нека не генерализираме така нещата. Прекалено крайни са тези изказвания и то по тема, която някой може лично да донесе мъка. Понякога деца може да се родят с вродени заболявания, за които няма как да знаем, дори и с генетични изследвания. Да не дава Господ, това на никой родител! Има много хора, които правят геройски битки, за да имат повече време с децата си. Само те си знаят през какъв ад преминават! В случая съм съгласна с това, че Гана не е добре да има дете, особено с личностните и проблеми, но в крайна сметка пък като е решила да се размножава. Кои сме ние да съдим. Не отричам и факта, че това е възможно най-лошата комбинация родители - без грам мозъчни клетки..
|
|