|
Post by calisto on Sept 14, 2023 20:16:37 GMT 2
Става въпрос за аномалии, за които се е знаело по време на бременността. Т.е. "присъдата" се е знаела още преди раждането.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 14, 2023 21:06:13 GMT 2
Вие ли побъркахте Гана с въпросите за бременност, признайте си 😁 Или е крайно тъпа сама да си ги задава.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 14, 2023 21:50:23 GMT 2
Според мен си ги задава сама.
|
|
|
Post by fine on Sept 14, 2023 23:30:37 GMT 2
Гучана си е задала въпроса с бала 100%. Сякаш на някой му пука каква рокля за бала си би избрала. Пф, само си го задава, за да философства. Виктория толкова агресивно рекламира новия инстабуум, защото тарифите са вече... огромни. Базовото ниво, в което получаваш само модулите и някакви бонус съвети - 550лв и следващото ниво - 700лв, випът е 2500лв... вече и най-евтиното ниво е почти една минимална заплата. С един курс сигурно изкарва 1/3 за апартамент, а колко курсове преди това имаше също. Нищо чудно е наистина сама да си го е взела на кредит примерно. А и все пак прави и доста реклами.
|
|
|
Post by calisto on Sept 14, 2023 23:32:35 GMT 2
Гана вече много ме ядоса с тия приказки за желязото... Освен ако човек не е в състояние, дето има свръх-изобилие от желязо, което се лекува с пускане на кръв, няма проблем да взема желязо.... Малоумница. Малтофер се взема, останалите дразнят на стомаха много. На жени, които имат супер обилен цикъл, се изписва (както за желязо-дефицитна анемия и т.н.)... Плюс, че храната е бъкана със всякакви химии и от прием на желязо няма да ти стане абсолютно нищо, а даже е полезно... Но наща супер отговорна, нали... Според мен нищо не пие, просто се прави на важна. Същото като със зъбите. Изписват й лечение на зъбите, тя го отказва. Сега и с желязото така.
Със сигурност сама си задава въпросите, защото ако някой друг й го беше написал, директно щеше да го блокира.
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 15, 2023 5:57:53 GMT 2
Тоя въпрос с роклята за бала си го задава вече 10ти път.. през 6 месеца си разказва тъпата история. Да си каже, че не са имали пари да я пратят и че класа ѝ сигурно не я е харесвал, защото е супер socially awkward. В такава ситуация ходенето на бал и даването на пари се обезсмислят. И аз не си харесвах класа ама си отидох на бала и си изкарахме супер. Роклята ми беше на Стоян Радичев уникален модел (завиждЪйййй Гане😂 само това те вълнува нали? Марки!). Да не се прави на моралистка как не одобрявала какво представляват баловете. Психо. Малко като, когато пишеше за жените на плажа дето били по бански пък тя нашата си се качва гола в инстаграм в провокативни дрехи дето на нея седят все едно е малко момиче. Can make anyone feel like a pedophile just for looking. 😁🤣
|
|
|
Post by veereto on Sept 15, 2023 6:58:04 GMT 2
Гергана се побърка с тоя бал, нещо го има за голяма гордост, че не е отишла и не са теглили кредит за това. Много ме дразнят подобни хора, защото поставят нещата в двете крайности, ако не си си правил бал си много извисен, а ако си си дал хиляди за да отидеш. Хората си правят балове и със скромни средства и без да теглят кредити и без да се изхвърлят и пак си прекарват чудесно. Сигурна съм, че техните са имали възможност за по-скромен бал, но Гергана никой не я е понасял от класа ѝ и затова не е отишла. Не е имала приятели там и сигурно е искала скъпарска маркова рокля и лъскаво возило.
Поредната простотия от тази са намеците за бременност, че да си направи мизерната ангажираност към профила. При нея положението е жалко и тъжно. Малко ми писна от нейната посредственост. Даже не може да предизвика интерес към профила си като хората. Аз май ще си правя почивка от нейната простота и ограниченост и ще ѝ сложа игнора, че и за кринджа не ми е вече.
Аз ще си чакам видеа от Ивайла и ще си търся други интересни хора в тик ток.
|
|
|
Post by imasurvivor on Sept 15, 2023 8:47:53 GMT 2
Снощи Капитонова имаше онлайн среща за нейния курс, в който участвах и разбрах, че тези цени дори са специално за онлайн срещата, а вече са още по-високи.. може да се купува на изплащане, щяла да раздава сертификати срещу успешно положена ДИПЛОМНА работа Цената на VIP пакетът пък била такава, защото имало много бонуси + безплатен лагер, на който тя щяла да занесе момичетата от VIP-a, и най-вече, защото цената за една реклама при нея струвала толкова през цялото време всичко беше абсолютна глупост, говори с някакви момичета, супер неестествено, след което се връща отново на цените, все едно беше някой робот, а е било на живо... не знам. Обеща на хората презентация с полезна информация за всички, които са останали до края, накрая презентацията беше тази, по която тя се води, тоест 180 слайда, от които 130 слайда са със цените на курса, а останалите с някакви нейни снимки и заглавие - просто не даде никаква информация. Когато имаше зададени неудобни въпроси от типа: "Дали се възстановява сумата, ако до няколко месеца човека не постигне резултат", отговорите бяха, че щом някой не иска да попие и да научи информацията, проблемът не е нейн след няколко такива въпроса, автоматично започнаха да изчезват (тоест появява се коментара и след минута е изчезнал) Но не мога да си изкривя душата, колко много хора се записаха.....
|
|
|
Post by babyshark on Sept 15, 2023 9:19:35 GMT 2
И на мен ми направи впечатление Атанаска как възхвалява детето. Хубаво и мило детенце е, но с нищо различаващо се от връстниците си. И чак пък да говори.. 😀 Аз поне само "да" съм чувала по сторита и разни нечленоразделни звуци. Сори, Наске, но на тази възраст има деца, с които може да се води диалог / тук да кажа, че мойто не беше от тях, нещо като Дани беше, та нали имам поглед над нещата/ 😀 Но и това дете предстои да бъде следващия гений на страната, след Батинкови естествено. Да се знае!
Изпратено от моят SM-S911B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by fine on Sept 15, 2023 10:12:18 GMT 2
Тя не каза само, че говори, ами че мисълта му тече доста добре! Нещо такова 😂 ibb.co/6bFRqnxibb.co/DCKp3j0Е добре де, забавлявай се, ама отива ли му на мъж с репутация, че има нова жена след като дъщеря му е на 6 месеца да качва подобни снимки? Качи ги на стори поне. А относно сторито, ами той си я щипва до дупето, защото не съм сигурна дали е точно на дупето. Ами първо, че си обвързан и имаш 2 деца, а второто, че на момичето може да и стане неприятно да я пипаш така. Може по 5 други начина да я стресне. И после Атанаска как няма да ревнува като отива да тича със същото момиче, което е ощипал 😅
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 15, 2023 11:43:16 GMT 2
Полина пък! Децата тръгвали на училище и майките щели да имат повече време за себе си! Че те да не са всички майки безработни като нея?
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 15, 2023 13:01:08 GMT 2
Тя не каза само, че говори, ами че мисълта му тече доста добре! Нещо такова 😂 ibb.co/6bFRqnxibb.co/DCKp3j0Е добре де, забавлявай се, ама отива ли му на мъж с репутация, че има нова жена след като дъщеря му е на 6 месеца да качва подобни снимки? Качи ги на стори поне. А относно сторито, ами той си я щипва до дупето, защото не съм сигурна дали е точно на дупето. Ами първо, че си обвързан и имаш 2 деца, а второто, че на момичето може да и стане неприятно да я пипаш така. Може по 5 други начина да я стресне. И после Атанаска как няма да ревнува като отива да тича със същото момиче, което е ощипал 😅 Извинявам се, но това на сторито е Атанаска, просто е без грим 😂
|
|
|
Post by fine on Sept 15, 2023 13:18:39 GMT 2
Ох боже, тагнал е друго момиче, което ми заприлича на нея и Атанаска не я познах 😂
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 15, 2023 17:20:07 GMT 2
Еййй на тая Овчарката много съм ѝ бръкнала на дълбоко явно. Една приятелка ми прати сега, че тая ПАК МЕН КАЧВА. Била си писала описание от сорта на “you can’t copy my vibe” на 20.06 пък аз на 07.07 съм си била качила снимка със сходно описание. Изводът- копирам я 🤡🤡🤡 то бива да си психясал и надрусан ама нейното е прекалено. Един месец вече ме влачи как се не спря. От както ми писа преди месец изобщо никъде не съм я гледала, защото ме блокира и единствено съм отговаряла тука някой като пише за нея. А тая ме мисли ден и нощ ама иначе аз съм ѝ фенка. Ей, Овчарке, бих умряла преди да те копирам, защото евтин парцал не бих искала да съм 🥹 това, че съм сложила описание, което съм видяла в тикток и то не от теб, а от акаунт с описания за ИГ, не значи че те следя или че изобщо света се върти около теб… сега вече ми е напълно ясна картинката/ ти си просто супер нещастна и нямаш какво друго да правиш освен да се фокусираш върху друг човек и да си изливаш помиите върху него. Продължавай, аз се забавлявам с теб 💀 защо не качиш това в скапания си профил, или нещо ти е неудобно? 🤡
|
|
|
Post by lama on Sept 15, 2023 18:45:16 GMT 2
Днес започна новият сезон на Грим Мастърс. На мен ми харесва предаването, дават добри идеи и критики. Само звука да си оправят, иначе са ок като за ютюб предаване с малък бюджет. От миналите сезони доста участници станаха професионални гримьори, така че явно е полезно участието за тях.
|
|
|
Post by calisto on Sept 15, 2023 19:54:01 GMT 2
Овчарова как точно се пише в тик - ток? Тая май ме е блокирала...
|
|
|
Post by sugargirl on Sept 15, 2023 22:37:01 GMT 2
Отдавна не бях чела и коментирала, сигурно ще ми ми бъде изтрит коментара, но - calisto - хайде малко да се поспрем с безумията относно Гана, а? Не че вече не ти беше казано.
Как можеш да кажеш, че природата на жената при аборт е защото има генетични изменения? Има случаи, когато аборт не е по тези причини. Аз наскоро платих доста пари, за да разбера дали е това или друго - ами не, при мен се оказа, че причината не е поради генетични изменения. Може и афектирана да пиша това,но невинаги е избор на майката дали и как да роди. Нека се смирим, когато иде реч за деца, деформации, аборти (!?) и т.н.
Щях да бия хикса на този форум още като ти видях коментара, но си го оставям тук, пък дано ти и някоя друга дама, ако подкрепя този изказ се усети, че не може така да се разсъждава.
Със здраве да си останете. Не, не съм профил на Гана, споко.
Редакция: отдавна видях, че calisto и още няколко съфорумки сеят жлъч и странни обвинения спрямо инфлуенсърите. Ще подкрепя мнението, че е едно да изобличаваш инфлуенсъри, да не ти харесва съдържанието има, да мислиш, че лъжат откровено спрямо рекламодатели и т.н. Друго е да говориш открито за това как кога и как някой е трябвало да направи или му се е случил аборт. Тук всички сме жени (явно), нека има цензура. Сега разбирам защо толкова жени се отдръпнаха от темата след случая с Елица. Проявявайте уважение, бе, хора!!!
|
|
|
Post by sugargirl on Sept 15, 2023 23:04:08 GMT 2
Calisto, ако не помниш, ето какво си написала наскоро:
Природата някъде се е объркала с гана... Принципно още при бременност, когато нещо генерално не е наред с плода, организмът сам го изхвърля и става аборт, а после който е невеж реве, че е голяма трагедия, а то всъщност е за добро, защото ако все пак се роди с увреждания, се мъчи (или не живее дълго). Пример ЕМили тротинетката ...
Хайде сега да си хванем емпатията за ръка и да си кажем: calisto,аз съм добър човек и не говоря и пожелавам лошо на другите.
Calisto, ти си не само delusional, ти използваш форума за да си изплюеш всичката натрупана злоба към заобикалящия те свят. Обори ми мнението. Но не те предизвиквам, то е ясно. Гууд лък уит лайф!
|
|
|
Post by lama on Sept 15, 2023 23:33:05 GMT 2
То тук не става въпрос само за обсъждане на инфлуенсърите, доста момичета тук са споделяли, че минават през същото. Инфлуенсърите не са изключение с техните проблеми. Толкова ли е трудно да си спестиш някой път мнението и да не нараняваш хората тук? Защо е нужно да се отравя обстановката?!
|
|
|
Post by monday on Sept 16, 2023 1:09:34 GMT 2
Редакция: отдавна видях, че calisto и още няколко съфорумки сеят жлъч и странни обвинения спрямо инфлуенсърите..... Сега разбирам защо толкова жени се отдръпнаха от темата след случая с Елица. Проявявайте уважение, бе, хора!!! Edit: Доколкото си спомням, хората, които си заминаха от форума бяха на моето мнение за случая Елица..... А тогава когато си заминаха хората, ти от кой профил си изказваше мнението? prikachi.net/image/2noLL
|
|
|
Post by foxie on Sept 16, 2023 8:09:58 GMT 2
И на мен вече ми идват в повече някои коментари тук. Мине се време, колелото се завърти и пак същата песен на нов глас - calisto сее жлъч и злоба и после изписва фермани, как не била жлъчна и злобна. Жажда за внимание ли е това?
|
|
|
Post by veereto on Sept 16, 2023 8:23:11 GMT 2
Edit: Доколкото си спомням, хората, които си заминаха от форума бяха на моето мнение за случая Елица..... А тогава когато си заминаха хората, ти от кой профил си изказваше мнението? prikachi.net/image/2noLLОт профила, който се фръцна, че повече няма да пише тук и напуска, но не изтрая много и се върна с нов профил.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 16, 2023 8:29:37 GMT 2
Edit: Доколкото си спомням, хората, които си заминаха от форума бяха на моето мнение за случая Елица..... А тогава когато си заминаха хората, ти от кой профил си изказваше мнението? prikachi.net/image/2noLLЕ, то беше ясно, че Calisto преди да си направи този профил, е бил с друг. Точно от онези профили, които си "тръгнаха" след скандала с Елица. Въпрос на време беше да се издаде, че е тук от по-отдавна 😂 Даже по начина на писане толкова много прилича на една бивша (както си мислихме) съфорумка. Но случайност, знам ли, знам ли..
|
|
|
Post by livia on Sept 16, 2023 8:49:10 GMT 2
Дами, не хранете трола. Ако спрете да ѝ обръщате внимание, ще спре да пише нарочно провокативни постове. Иначе една по една ще си тръгнем всички и ще се затрие и форума.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Sept 16, 2023 9:23:25 GMT 2
Едно непоискано мнение...
От всяко нещо, което Деница сготви направо получавам позиви за повръщане. Няма такива помии..
|
|
|
Post by Deleted on Sept 16, 2023 11:24:04 GMT 2
Предишния път си изтрих профила, точно заради безумни обиди към Елица. Не я харесвам, но не заслужаваше подобно отношение лично според мен. Реших да се завърна, но заради 2-3 съфорумки, отново ще прекратя писането и четенето тук. Не обичам да говоря с догадки и намеци, не съм такъв човек, ако админ прецени, може да изтрие мнението. Още съфорумки, с които общуваме извън форума, споделят мнението ми и се махнаха, защото от “обсъждане” на инфлуенсъри, преминава в обиждане грозно и поставяне на диагнози. Едната “дама” е сто. Такава липса на емпатия и цедка на клавиатурата не бях виждала. По нищо не отстъпваш на така обсъжданата Дарина Овчарова, дори си много по-зле от нея, а всички ѝ знаем нивото. Няма да вземеш мнението ми под внимание, но ти пожелавам да се смириш, всяка дума се връща. Другата “дама” е nessap99… Момиче, НЕ спря да обсъждаш Овчарова. Ти я вкара във форума като фигура, защото очевидно тикток е тесен за двете. С всяко мнение пишеш за нея. Ами като я беше видяла, да се бяхте разбрали, никой от тук не е длъжен да слуша драмите свързани с това. Да темата е за обсъждане на инфлуенсъри, не на лични чатове, срещи и изливане на чувства, защото те е блокирала и вече 10 мнения пишеш “последни” за нея и ти е някаква фикс идея за обсъждане. Не намери обаче подкрепа тук от повечето съфорумки, освен от горе споменатата. Това говори достатъчно.. На останалите дами благодаря и им пожелавам всичко най-хубаво! ❤️ На инфлуенските, които четат форума, да продължат да го правят, защото има изключително интелигентни дами, които изразяват градивна критика и не обиждат грозно и може само да си вземат “бележка” от това... 🌸
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 16, 2023 11:53:17 GMT 2
Забелязвам, че тези, които сипват с черпака гадните епитети са абсолютно същите като гадните инфлуенсърки. Обиди на килограм, заяждане, провокация. Ама иначе сме много различни. М да, добре. И аз съм коментирала, най-вече Дерая, но никога по този начин. То не бяха аборти, уродство на плода, абсолютни гадости. Мен ми е неудобно да чета и умишлено пропускам, вие как го пишете това не знам. Овчарова пък нарочно беснее и дразни и получава внимание. Тя няма мозък да спре, но и непрестанното заяждане с нея също не е признак за извисеност. Все по-рядко пиша и накрая просто ще спра. Адоралова си постигна целта.
|
|
|
Post by fine on Sept 16, 2023 13:30:02 GMT 2
И на мен ми идват в повече някои коментари за аборти, уроди и т.н. Всички сме наясно тук, че Гергана не е много в час, но чак от такива изказвания не мисля, че има нужда. В крайна сметка и аз мисля, че за това е форумът - да обсъждаме инфлуенсърите, да ги разкриваме, а не да ги обиждаме до такава степен да намисаме аборти, уродливи външности и т.н.
Съфорумничка беше коментирала едно момиче преди час някъде, но си изтри коментара. Ставаше въпрос за tsvetelinaaveleva . Това е дамата дето караше и снимаше и после се плюнчеше, че колата и сама едва ли не се управлявала и стояла в лентата. В момента рекламира някаква работа, чрез която може се забогатееш и без да работиш 5 дни седмично. Реших да се поразровя за тази фирма, на която не и казва името, но я има по сторита. Ами тя е поредната МЛМ пирамидна измама. „Уиннърс Грууп“ ЕООД осъществява дейност по застрахователно посредничество като застрахователен брокер Предполагам, че си намира пчелички, които да предлагат тази брокерска застрахователна фирма на хората и колкото повече хора я използват, то този който е по-нагоре като посредник получава повече. А колко скамърска също изглежда като отвориш сайта им.. Само не разбирам защо бих избрала тази фирма за посредник, вместо да отида до застрахователната компания и директно не си сключа застраховка? Логика - няма.
|
|
|
Post by avedar on Sept 16, 2023 13:40:51 GMT 2
Здравейте! Идвам да коментирам Wondermоm, която попринцип харесвам, но напоследък избухва с тъпотии. prikachi.net/image/2yDLuЗа вас реално ли е това? Толкова изморена, че сбъркала етажа, не разпознала тяхната врата и ВЛЯЗЛА в чужд дом (с един ключ се отключва целия блок, или как?!), чак тогава се усетила и си излязла. Явно не е била достатъчно изморена, че да пропусне да документира събитието със снимка за стори (facepalm) Днес пък се жалва, че детето ѝ не тръгнало на ДГ заради непълни изследвания. Обвинява лабораторията за това, но не и себе си, че не е погледнала кои точно изследвания са необходими и не е проверила дали пакета ги покрива. prikachi.net/image/2ykIm
|
|
|
Post by calisto on Sept 16, 2023 15:24:32 GMT 2
За тази цветелина се говори от нейни познати, че е прост*****ка от по-висока класа. Шофира с 200 км/ч, докато детето й е в колата, а междувременно снима с телефона си. А като й се направи забележка да спазва правилата за движение, наглее още повече да се кара с хората. Затова, ако се блъсне и си замине няма как да ми е жал за такава отрепка, която рискува собствения си живот, този на детето си и на останалите хора. Соринотсори.
Застраховките - пирамиди бяха измами на мода през 96-та година... Тая се е върнала в каменната ера.
|
|