|
Post by maria33 on Sept 16, 2023 16:34:14 GMT 2
За тази цветелина се говори от нейни познати, че е прост*****ка от по-висока класа. Шофира с 200 км/ч, докато детето й е в колата, а междувременно снима с телефона си. А като й се направи забележка да спазва правилата за движение, наглее още повече да се кара с хората. Затова, ако се блъсне и си замине няма как да ми е жал за такава отрепка, която рискува собствения си живот, този на детето си и на останалите хора. Соринотсори. Застраховките - пирамиди бяха измами на мода през 96-та година... Тая се е върнала в каменната ера. О, да на стори беше се обяснявала, след като някой ѝ е направил забележка на лс за безразсъдното каране и твърдеше, че едва ли не тя си решава как да кара. Няма мозък за 2 стотинки. Също така постоянно промотира, че прави режими за отслабване, без да има нужните знания и квалификации. На 22 разведена с дете. Говори достатъчно за нея.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 16, 2023 17:02:16 GMT 2
Ти ли бе, Баламе? Хахха Не само, ще я пиеш, ами и “скечове” и глупости ще правиш, само да бяха пратили един кашон. Знаем те. 😀 prikachi.net/image/2Excv
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 16, 2023 19:03:25 GMT 2
Едно непоискано мнение... От всяко нещо, което Деница сготви направо получавам позиви за повръщане. Няма такива помии.. Нали трябва нещо да показва в профила си освен нея и ноктите , че то стана банално вече. Не готви толкова зле , ама все някво fast food .
|
|
|
Post by foxie on Sept 16, 2023 19:33:00 GMT 2
Здравейте! Идвам да коментирам Wondermоm, която попринцип харесвам, но напоследък избухва с тъпотии. prikachi.net/image/2yDLuЗа вас реално ли е това? Толкова изморена, че сбъркала етажа, не разпознала тяхната врата и ВЛЯЗЛА в чужд дом (с един ключ се отключва целия блок, или как?!), чак тогава се усетила и си излязла. Явно не е била достатъчно изморена, че да пропусне да документира събитието със снимка за стори (facepalm) Днес пък се жалва, че детето ѝ не тръгнало на ДГ заради непълни изследвания. Обвинява лабораторията за това, но не и себе си, че не е погледнала кои точно изследвания са необходими и не е проверила дали пакета ги покрива. prikachi.net/image/2ykImТази не я знам, но да кажа, че и на мен ми се е случвало такова нещо 😀 Отвеяна в разни мисли, качвайки се по стълбите,се озовах на етажа над мен и съответно апартамента над моя. Усетих се, след като не можах да си отключа. Но в своя защита ще кажа, че коридорите и апартаментните врати в блока са еднакви 🙂
|
|
|
Post by fif on Sept 16, 2023 19:47:31 GMT 2
Гергана си е показала корема, е така, случайно е влязъл в кадър тоя корем. Иначе Красимира на Димитър (бившият шеф на Плешо) като ви казвам, че качва абсурдни сторита… На кого е нужно да знае, че кучето им е разгонено и му слагат памперси… ibb.co/fDPLWMXА Мария бдж я обявявам за най-дървената инфлуенсърка. Освен, че не може да говори пред камера, не може и да се държи естестествено. Личи си колко е скована и това не е за нея. Също съм убедена, че тя право няма да завърши. А ето така изглеждат фалшивите надежди. ibb.co/KFT3QfhТъжно, много даже. Грамотността е на топ ниво.
|
|
|
Post by monday on Sept 16, 2023 20:00:55 GMT 2
Към Monday и axgies - Знам, че ти се иска по-малко хора да са на моето мнение, но уви, аз съм отделен човек от останалите, които са напуснали ф-ма. Един единствен профил имам и съм имала тук и това си е този. Питай админ да ти потвърди, ако от това ще спиш по-спокойно. Никъде и никога не съм коментирала твое мнение. Чети с разбиране, питах кой е старият ти профил. Мейбълин сигурно плащат добре щом Валери продължава да ги рекламира, макар да не ги ползва. Мис пръчка да обръща по-малко внимание на сторитата си и повече на скалпа си, че hairline-ът й отива зад ушите вече. prikachi.net/image/24uFpEdit - Колко трябва да си прост, че да се запишеш на тази идиотщнина Инстабум? Всичките записани общо правят половин мозък. Мързели ...
|
|
|
Post by fine on Sept 16, 2023 20:08:41 GMT 2
Явно доста хора са се хванали на въдицата на Капитонова, защото Вип местата са свършили. Смятайте ако са 10-15-20 вип места по 2500лв, то вече ги няма.
|
|
|
Post by jane16 on Sept 16, 2023 20:18:28 GMT 2
Банда Банда е на фенси сватба на Цикладите, с Rich Kids. Ееей, много готино изглежда всичко, завиждам им благородно…
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by calisto on Sept 16, 2023 20:40:36 GMT 2
Monday, нямам стар профил. Единственият профил, който съм имала и имам тук, е този, от който пиша в момента. То ако четенето с разбиране се практикуваше от повече хора, нямаше да се изпада в ситуации да се започват кавги.
Относно Капитонова, навъдили са се нейни копия/клонинги. Правят сторитата по идентичен начин като нея, споделят тъпотии като нея... Толкова много мързеливци без идентичност и индивидуалност, до 1 година ще са на пазара на труда, а тя ще си кара новата кола със събрани от балъците пари.
|
|
|
Post by monday on Sept 16, 2023 21:16:57 GMT 2
Обаче на снощното линкче от прикачи, което качих, има над 700 преглеждания, на това отпреди час има над 100. Голямо висене в този форум, много им бъркаме в задните части, ей. Да се чуди човек ние ли ги гледаме или те нас.
|
|
|
Post by diamond on Sept 16, 2023 21:21:42 GMT 2
Много ми е смешно как Гана пуска фитили за бременност, после сама (най-вероятно) си задава такива въпроси и накрая пише, че никъде не е казвала такова нещо, че хората едва ли не правят свободни съчинения. Честно, истински ме забавлява. Толкова е жалка с това, че просто ме оставя без думи. И ако не е бременна и само спекулира, то това си е дъно и е за професионална помощ.
Непопулярно мнение: Нещо изпуснах драмата покрай една съфорумка, но да, аборти стават заради генетични аномалии в ембриона (те са и най-рано от бременността), но за съжаление и по много други причини. На никого не го пожелавам, разбира се. И да - лоши, груби и невъзпитани деца има и ако не им се обърне внимание, се превръщат в такива възрастни. В обкръжението си имам нагледен пример.
|
|
|
Post by calisto on Sept 16, 2023 21:49:53 GMT 2
Много ми е смешно как Гана пуска фитили за бременност, после сама (най-вероятно) си задава такива въпроси и накрая пише, че никъде не е казвала такова нещо, че хората едва ли не правят свободни съчинения. Честно, истински ме забавлява. Толкова е жалка с това, че просто ме оставя без думи. И ако не е бременна и само спекулира, то това си е дъно и е за професионална помощ. Непопулярно мнение: Нещо изпуснах драмата покрай една съфорумка, но да, аборти стават заради генетични аномалии в ембриона (те са и най-рано от бременността), но за съжаление и по много други причини. На никого не го пожелавам, разбира се. И да - лоши, груби и невъзпитани деца има и ако не им се обърне внимание, се превръщат в такива възрастни. В обкръжението си имам нагледен пример. Много точен коментар. За гана само ще допълня, че е непредвидима...като свърши драмата за фалшивата бременност, ще й е трудно да измисли нещо, с което да привлече внимание. Тя говори общи приказки как обича положителните неща, как с даниел си имали доверие, как не искала да ходи на бал заради показността и т.н. А зад маската на добрите й и чисти мисли се крият само лъжи (за рак, за дом и т.н.) и негативност (блокиране на потребители, задали й адекватни въпроси). Според мен за внимание не си оправя зъбите. За да държи мистерията неразгадана що не ходи на ортодонт 🤣
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 17, 2023 9:15:29 GMT 2
На мен пък ми омръзна някой все да казва кой за какво можело да пише и за какво не. Не стига, че вече има по 4-5 коментара на ден в този форум, последните месеци толкова замря, сега не можело да се пише това, не можело онова. От кога пък някой ще казва, да не се коментират зъбите на Гана, щото му омръзнало. Или пък за Овчарова. Нали се подвизава като инфлуенсърка, щом има някаква драма не виждам защо момичето да не сподели тук. Сигурно стотици коментари е имало за София, колко злобна била и тн, обаче сега някой е написал и веднага моралистите. Преди време бях писала в другия форум, преди да го махнат мнение, относно Капитонова, далеч от обидно, просто, че му е чудно как е първи ден от войната, медиите гърмят, хората са объркани и изплашени а Капитонова, която е рускиня и народът и е пряко замесен, качва само сторита как танцува и пее. Патрашкова такава злост изля в два дълги коментара по мой адрес, че супер много се отвратих и спрях да влизам даже. Оставете всеки да пише за който си иска, стига наистина да не е крайно неадекватно.
|
|
|
Post by fif on Sept 17, 2023 10:10:20 GMT 2
Нека всеки си пише каквото иска и не прогонваме повече хора оттук, защото преди беше наистина по-приятно, когато пишеха повече хора. Анастасия, нито ти си подарила на Гена, нито той на теб, а хотелът ви е поканил, аман… ibb.co/Fs51BRqГергана колко гледания има на нейните видеа в тик ток, защото профилът за нея има бая и няма да се изненадам, ако са повече. 😅 Не мога да видя, че ме е блокирала за два коментара. 😀
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 17, 2023 10:25:14 GMT 2
Нека всеки си пише каквото иска и не прогонваме повече хора оттук, защото преди беше наистина по-приятно, когато пишеха повече хора. Анастасия, нито ти си подарила на Гена, нито той на теб, а хотелът ви е поканил, аман… ibb.co/Fs51BRqГергана колко гледания има на нейните видеа в тик ток, защото профилът за нея има бая и няма да се изненадам, ако са повече. 😅 Не мога да видя, че ме е блокирала за два коментара. 😀 Ганка има между 15-25к гледания, тук таме някое видео със 100к (ама са огромна рядкост). В коментарите играе яко метлата, все позитивни си е оставила хахаха.
|
|
|
Post by patrashkova on Sept 17, 2023 10:49:07 GMT 2
А и забравих да добавя - Елица не е с нищо по различна от Капитонова. Хванала се за заможния Майкъл като удавник за сламка, няма 1 работен ден извън тяхната фирма, намести наготово с неговия апартамент, после в неговата къща и нон стоп му снима теслата. Единствената разлика е,че Виктория поне няма живецът на умряла котка опашката и апарамента й го купиха техните 🤣🤣🤣 така че дори тя не е чак такава авантаджийка.
Този форум е пълен с лицемерие - месеци на ред се писаха какви ли не обиди за Елица, но после като абортира всичко се забрави и стана мнг симпатична на всички и беше обляна в състрадание и всички забравиха гнусотиите,които са писали. Аз такива неща никога не съм писала, така че за злост при мен не може да св говори...
|
|
|
Post by fif on Sept 17, 2023 11:11:35 GMT 2
Оле, недейте така, по-добре без мъж, отколкото с този на Гуци. 😀
Иначе съм убедена, че Гуци е с Плешо, защото няма алтернатива, тя се опитваше тук и там, ама безуспешно.
|
|
|
Post by patrashkova on Sept 17, 2023 11:16:22 GMT 2
Ми като е по-добре без мъж, тогава да не завиждат на тези, които са имали "дързостта" да забременеят без да заслужават 🤣
|
|
|
Post by ☀ on Sept 17, 2023 11:41:11 GMT 2
Оф.
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 17, 2023 11:46:40 GMT 2
Мисля, че тук се засегнаха доста наболели теми в нашето общество. Аборти, лоши деца и тн. За зле възпитаните деца са виновни родителите и/или лошата среда, в която децата попаднат, а родителите не предприемат никакви действия. За абортите го наречете къде късмет, къде лекарска грешка или нещо друго. Тук сме едно мини общество, събрало в себе си хора от различни възрасти, социално положение, възгледи за живота и възпитание. Някои епитети понякога са в повече, съгласна съм. Както и споровете кой е прав и кой крив. Нека да бъдем по-толерантни и да показваме това, което държим да ни бъде показвано от инфлуенсърите. Защото други ден, ако някой инфлуенсър нарече някой в стори или коментар "селска пръчка" или "уродлив", ще бъде обект на стори и пост в инстаграм страницата на форума + изписани 10 страници тук.
Нека се върна на това, за което влезнах тук. Онзи ден ми попадна влог на Сузанита (дъщерята на Орхан Мурад). Да, да знам и помня какъв медиен образ си беше създала. НО съм приятно очарована от двата влога, които са с приятеля ѝ (не помня как се казва, извинете ме). Имат много сладко детенце, приятни са за гледане и показват наистина едно нормално ежедневие - къмпинг, каране на колела. Даже призовават хората да си изхвърлят отпадъците. Ако ви се гледа нещо неангажиращо, мисля че ще ви хареса. Видях я в една нова светлина - зазимена, грижовна и доста добре мислеща. Също така няма онова досадно мънкане или "ъъъ, ааа" или поне аз не чух.
|
|
|
Post by fine on Sept 17, 2023 11:46:49 GMT 2
Брех, чак пък някой да завижда на Гергана, че евентуално е забременяла и има някакъв "мъж", който е чехъл и IQ-то му е някъде близо до нулата не мисля. 😂
|
|
|
Post by ladybird on Sept 17, 2023 12:08:47 GMT 2
От твоите писаници също се вижда , че си злобен дзвер и не си по- различна от Овчарова, както и възпитанието на твоето дете няма да е по-различно. Айде само да не казваш моето дете с какво възпитание ще е, ок? Ако ти имаш дете то значи тежко му, щом майка му си прави заключения за хора, които даже не познава на база 1-2 реда в някакъв форум насочен точно към КОМЕНТИРАНЕ на инфлута. А ако нямаш дете, значи и ти просто си изливаш тука злобата. Същото важи и за теб. Тежко му щом си правиш изводи за деца от няколко сторита.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 17, 2023 12:27:40 GMT 2
Трябва ли да се трие и слагат банове ?🤔 Обсъждайте си инфлуенсърите без прекалено гнусни обиди, моля. Тук никой не е на сила и никой не е задължен да пише, ако не му е приятно. Идвам с едно моментно възмущение от Зорка-аглю. Не показва децата си в профила си,обаче снимала непознати дечица, съвсем от близко на стори. Едва ли е искала разрешение от родителите. Явно само за нейните деца и важат "принципите".
|
|
|
Post by veereto on Sept 17, 2023 13:25:23 GMT 2
Мисля, че тук се засегнаха доста наболели теми в нашето общество. Аборти, лоши деца и тн. За зле възпитаните деца са виновни родителите и/или лошата среда, в която децата попаднат, а родителите не предприемат никакви действия. За абортите го наречете къде късмет, къде лекарска грешка или нещо друго. Тук сме едно мини общество, събрало в себе си хора от различни възрасти, социално положение, възгледи за живота и възпитание. Някои епитети понякога са в повече, съгласна съм. Както и споровете кой е прав и кой крив. Нека да бъдем по-толерантни и да показваме това, което държим да ни бъде показвано от инфлуенсърите. Защото други ден, ако някой инфлуенсър нарече някой в стори или коментар "селска пръчка" или "уродлив", ще бъде обект на стори и пост в инстаграм страницата на форума + изписани 10 страници тук. И аз няколко пъти това съм писала. Много лицемерно е да изискваш от други определено поведени/език, а ти самия да си далеч от това.
|
|
|
Post by fine on Sept 17, 2023 13:35:43 GMT 2
Капитоня казва в телеграма си, че е дала 27 000лв. само за Инстабуум 5.0 Ако това всъщност е истина, то със сигурност поне 3 пъти ги е избила тези пари. Беше написала, че има 35 места останали по 600лв и 18 места за 750лв. От утре ще почне и в инстаграма да ги продава на по-високи цени, а и както споменах в предишно мнение то Вип местата, които бяха към 2500лв-3000 вече са свършили. Нямам идея колко реално "ученици" има общо за всички тарифи, но е невероятен броят на хората, които дават такива големи суми пари, за да пълнят джоба на Виктория.. на Вип тарифата пише, че ще им направи реклама в собствения си профил, все поне 50-60 човека ще ги последват. Много тъжно ми става като видя колко такива заблудени жени има. Да си мислят, че ще забогатеят и ще станат големи инфлуенсърки веднага след курса. Божидарка беше споделила няколко сторита относно такива спонсорирани постове на момичета, които уж дават уроци как да си развиеш профила, но в същото време им се налагат да си спонсорират техните постове 😂 и на мен постоянно ми излиза една такава госпожица с 30 лайка на пост, ама иначе срещу 100-200лв ще учи как да си развия профила, мхм мхм.
|
|
|
Post by veereto on Sept 17, 2023 14:29:45 GMT 2
Форумът също се чете от много хора, а сред тях може да има и деца. Често се срещат коментари, че бил сила.
|
|
|
Post by 🌸 on Sept 17, 2023 14:57:53 GMT 2
Капитоня казва в телеграма си, че е дала 27 000лв. само за Инстабуум 5.0 Ако това всъщност е истина, то със сигурност поне 3 пъти ги е избила тези пари. Беше написала, че има 35 места останали по 600лв и 18 места за 750лв. От утре ще почне и в инстаграма да ги продава на по-високи цени, а и както споменах в предишно мнение то Вип местата, които бяха към 2500лв-3000 вече са свършили. Нямам идея колко реално "ученици" има общо за всички тарифи, но е невероятен броят на хората, които дават такива големи суми пари, за да пълнят джоба на Виктория.. на Вип тарифата пише, че ще им направи реклама в собствения си профил, все поне 50-60 човека ще ги последват. Много тъжно ми става като видя колко такива заблудени жени има. Да си мислят, че ще забогатеят и ще станат големи инфлуенсърки веднага след курса. Божидарка беше споделила няколко сторита относно такива спонсорирани постове на момичета, които уж дават уроци как да си развиеш профила, но в същото време им се налагат да си спонсорират техните постове 😂 и на мен постоянно ми излиза една такава госпожица с 30 лайка на пост, ама иначе срещу 100-200лв ще учи как да си развия профила, мхм мхм. Предпочитам да запиша няколко курса в Софт уни на подобни теми или в някоя друга подобна платформа, отколкото при Капитанова😂
|
|
|
Post by muffin on Sept 17, 2023 15:08:45 GMT 2
Вече много рядко пиша тук аз, но току що видях сторитата на Мирела Илиева от миналия сезон на игри на волята - тя шофира и в същото време отговаря на въпроси в инстаграм. Моля ви се някой да я качи в профила, защото и тя се изявява като инфлуенсър. И много пъти си е снимала сторита докато шофира. Абсолютна безотгорорност, а я следват над 150 хиляди човека.
|
|
|
Post by calisto on Sept 17, 2023 18:27:55 GMT 2
Вяра нали щеше да качва видеа всяка седмица? Много са ми некоректни, когато искат пари, за да им бъдеш член на канала обаче не си спазват графика, зададен от тях самите... Ако някой им напомни с въпрос кога ще качват видео, мрънкат, че имат и други занимания освен ютуб. Обаче, когато става въпрос да им се плаща, се започва с едни обяснения колко много време отделят на ютуб и трябва ние да им уважаваме усилията... WTF? Наглост... АМа иначе това им е работата, нали... Значи аз от утре ще започна да казвам на шефа си, извинявай ама трябва да ми цениш усилията, не мога да отделям толкова време да работя редовно всяка седмица ама искам да ми плащаш така сякаш работя всяка седмица от понеделник до петък.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 17, 2023 18:57:52 GMT 2
На мен пък ми омръзна някой все да казва кой за какво можело да пише и за какво не. Не стига, че вече има по 4-5 коментара на ден в този форум, последните месеци толкова замря, сега не можело да се пише това, не можело онова. От кога пък някой ще казва, да не се коментират зъбите на Гана, щото му омръзнало. Или пък за Овчарова. Нали се подвизава като инфлуенсърка, щом има някаква драма не виждам защо момичето да не сподели тук. Сигурно стотици коментари е имало за София, колко злобна била и тн, обаче сега някой е написал и веднага моралистите. Преди време бях писала в другия форум, преди да го махнат мнение, относно Капитонова, далеч от обидно, просто, че му е чудно как е първи ден от войната, медиите гърмят, хората са объркани и изплашени а Капитонова, която е рускиня и народът и е пряко замесен, качва само сторита как танцува и пее. Патрашкова такава злост изля в два дълги коментара по мой адрес, че супер много се отвратих и спрях да влизам даже. Оставете всеки да пише за който си иска, стига наистина да не е крайно неадекватно. Аз ехидни коментари може да съм писала, но злостни - никога. Фактът, че не съм влизала тука от минимум февруари и пак ме споменавате говори само и единствено колко се е изчерпал този форум и единственото което се обсъжда е коя е бременна и коя иска да забренява. Имам чувството,че ако Гергана се окаже бременна половината ,които пишат тук ще са толкова изядени от завист,че ще й направят вуду кукла. Гергана може да е всякаква, ама поне успя да си намери мъж,което не може да се каже за някои от участничките в този форум, които ще се пръснат от яд. След като не трябва да има цензура на това, за което се пише защо сумати пишещи тука бяха баннати само защото са написали нещо по-различно от "горката Елица" и бяха обявени за неепатични. 1 на 4 жени е губила бременност и да се сравнява със смърт на живо и гледано вече дете е малоумно. Това може да го направи само човек, който не е имал дете - несериозно е . Единственото по-малоумно нещо, което се е писало в този форум е,че Елица заслужава да има деца повече от Пепе. За какви се имат хората в този форум, че да определят кой заслужава... Добре, че имам мъж, иначе щях да точа лиги и припадам по Плешо на Гана😁. Не, по - скоро ще си живея безгрижна и сама, наслаждавайки се на живота, вместо да търпя този дребосък. Не мисля, че която и да е дама тук в този форум би завидяла за нещо на Ганка, но това не пречи да се шегуваме на неин гръб. Също и не се говори само кой чака бебе, дори освен за Гергана не се сещам за друга, за която в момента се коментира това. За човек, не влизащ в профила от половин година, веднага се появи след като те споменах. По повод следващия коментар, сравняващ Елица с Капотонова, объркала си се. Елица е работила на няколко места веднага след отиването си в Дания, както и не е спряла да работи. И тя е от тези, на които им личи, че се обичат, подкрепят и градят заедно. Това, че мъжа и има семеен бизнес и възможности не е нищо лошо, напротив. Не стои с ръце в джобовете, работи момчето, тя също.
|
|