|
Post by Misha. on Sept 17, 2023 19:18:07 GMT 2
Деница, Георги, моля ви, следващия път поне запомнете какво точно пише 😊 Във влога от събота, Георги споменава 20 пъти “Миленка, която коментира храната на ДиДжи” Храната която прави, не е коментирана, но хранителните ѝ навици - многократно. Разликата е голяма, нали Георги ? Издават се отново, по много смешен начин, че четат тук Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by fine on Sept 17, 2023 19:30:12 GMT 2
Бях член на Вяра сигурно 3-4 месеца, но ми е супер несериозно да казва, че се старае да качва няколко пъти месечно и да не го прави. Не че съм за 4-5лв, няма да забогатея ако ги спестявам месечно, но да ги давам за едно видео на месец.. не мерси. Харесвам видеата и и разбирам, че предпочита да качва качествено съдържание пред количеството, но според мен на 80к+ аудитория може да бъдеш малко по-сериозен. Или го правиш или казваш, че ще правиш 1-2 видеа месечно и това е. Ако има спонсори на видеата сигурно ще прави доста по-често, все пак си е мотивация.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 17, 2023 19:35:41 GMT 2
Някой знае ли защо Елена (кореа-мама) спря да качва? А Сиса? То всъщност почти никой не остана в ютуб. Лесното си е лесно...
|
|
|
Post by calisto on Sept 17, 2023 20:10:48 GMT 2
Какви са изобщо привилегиите да си член на канала на Вяра? Видеа, недостъпни за неплатилите? Или гледаш видеото два часа преди останалите.
Тя и онази откачалка Деса стоянова - джуката искаше пари за видеа, платиш си и след няколко часа видеото го е изтрила... Пак че техните са я склонили да ходи на психиатър (беше го казала в едно видео). Де да можеше и Гандюга да има такива загрижени роднини, ама на... не всеки е случил на грижи...
|
|
|
Post by monday on Sept 17, 2023 20:22:59 GMT 2
Казала ли е за какво ще ходи на психиатър? Аз и преди съм казвала, че тя е рядка комбинация от тотален нарцис и абсолютен комплексар. Ако е нещо по повод изкривеното й виждане за нея самата, да не й бяха финансирали всичките операции и нямаше да се налага.
|
|
|
Post by calisto on Sept 17, 2023 20:30:32 GMT 2
Казала ли е за какво ще ходи на психиатър? Аз и преди съм казвала, че тя е рядка комбинация от тотален нарцис и абсолютен комплексар. Ако е нещо по повод изкривеното й виждане за нея самата, да не й бяха финансирали всичките операции и нямаше да се налага. Точно в това видео не каза, но в друго видео каза, че проблемите, които имала искала да ги реши чрез пластичните си операции. Имаше и няколко видеа, в които поне 10 пъти един след друг повтори "Много съм сладка"... И то ти светва лампичката, че не е наред нещо. Няколко човека в инстаграм преди време й бяха писали да я критикуват, че докато шофира, снима с телефона, не гледа пътя и кара без ръце. Коментарите бяха изтрити на мига. Аз също бях й писала и директно бях блокирана. И аз мисля, че е нарцис...
|
|
|
Post by Deleted on Sept 17, 2023 20:46:29 GMT 2
Само да попитам коя от всичките админки влезе да трие коментари ? Давиз излезе от най- накрая от кралската тема ? ЗаиБайка Байка с кой ник се пише , че ги сменя постоянно сакън да не я разпознаем ? Или кокалийна***то излезе от парника с домати къде върти ала “туерк кючек@ ? И как не ви е срам да говорите за емпатия (любимата дума на кака Зайка ) , при условие че точно вие сипвахте на Елица каква държанка била , как били суингъри , как мяукала итн. Нямам търпение Гергана да забременее … И спрете да си споделяте коя колко апартамента и аборта има , на никой не му пука . Мерси за Бана , айде въс здраве
Ииии последно Callisto не е Криси ,момичето само си изтри профила тук преди Кака ЗаИбайка да я блокира , че не проявавала емпатия хахахах.
|
|
|
Post by calisto on Sept 17, 2023 21:58:05 GMT 2
Само да попитам коя от всичките админки влезе да трие коментари ? Давиз излезе от най- накрая от кралската тема ? ЗаиБайка Байка с кой ник се пише , че ги сменя постоянно сакън да не я разпознаем ? Или кокалийна***то излезе от парника с домати къде върти ала “туерк кючек@ ? И как не ви е срам да говорите за емпатия (любимата дума на кака Зайка ) , при условие че точно вие сипвахте на Елица каква държанка била , как били суингъри , как мяукала итн. Нямам търпение Гергана да забременее … И спрете да си споделяте коя колко апартамента и аборта има , на никой не му пука . Мерси за Бана , айде въс здраве Ииии последно Callisto не е Криси ,момичето само си изтри профила тук преди Кака ЗаИбайка да я блокира , че не проявавала емпатия хахахах. Благодаря за последното изречение. Най-накрая да го чуят и от друг човек. Важното е, че ще останат малко на брой, но пълни с емпатия, състрадание, цензуриран език, престореност и лицемерие коментари. Същия път на инфлуенсърите. Розови балони.
|
|
226 posts
|
Post by 🍓 on Sept 17, 2023 22:00:51 GMT 2
Колко сладко, че всички, които уж демонстративно напуснаха форума са си били тук пред цялото време и са очаквали своя момент на включване.. Имаше и други удобни моменти бе момичета, защо чакахте толкова много?!
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 17, 2023 22:07:28 GMT 2
Готвачката Ани за пореден път не изумява с простотията си, това по повод последния и рийл.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Yo666 on Sept 17, 2023 22:49:57 GMT 2
Идвам с едно моментно възмущение от Зорка-аглю. Не показва децата си в профила си,обаче снимала непознати дечица, съвсем от близко на стори. Едва ли е искала разрешение от родителите. Явно само за нейните деца и важат "принципите". Това са децата на Hristina Kostadinova, не ми е правило впечатление да се познават със Зорница. Дори не се следват в Инстаграм.
|
|
|
Post by avedar on Sept 17, 2023 22:57:17 GMT 2
Наскоро ми попадна тик-ток на Деси Стоянова и видимо си личеше, че устните ѝ са по-тънки. Искала е да си маха филъра ли? Някой, ако е запознат, да пише. prikachi.net/image/2c9IWГанка отрече в стори, че е бременна. Не в прав текст, ама корем била нямала. Явно излиза, че всички тези писания - снимания тест за бременност, това, че е толкова изморена, че имала нужда от нови сутиени, яденето като за трима и пр. е поредния опит да привлече внимание и да хвърли въдицата на гледащите. Ще се присъединя към мненията, че това момиче има сериозно ментално изкривяване, за да прави всичко това, ей така, от нищото.
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 17, 2023 23:23:13 GMT 2
Идвам с едно моментно възмущение от Зорка-аглю. Не показва децата си в профила си,обаче снимала непознати дечица, съвсем от близко на стори. Едва ли е искала разрешение от родителите. Явно само за нейните деца и важат "принципите". Това са децата на Hristina Kostadinova, не ми е правило впечатление да се познават със Зорница. Дори не се следват в Инстаграм. Не я знам коя е Христина, но на Зорница поведението е нелепо. Пепеляшке питай си ако си нямаш друга работа...😉
|
|
|
Post by 🙃 on Sept 18, 2023 0:01:52 GMT 2
Аз да сменя темата от това безумно чепкане от няколко дни...
Много странно за първа година Филип не е тук за рожденитв дни. Децата по този повод получават най -сетне отделни партита. Пепе и Иво се снимат в образа на фемили голс 5.0(или което е подред), а Мистър Чао дори коментар не пише под снимките. Преди бяха пламъци, бяха сърчица...
|
|
|
Post by fif on Sept 18, 2023 5:47:35 GMT 2
Нормално да няма корем, ако е бременна е съвсем в началото. На слаби момичета и не само, бременни за първи път започва да им личи доста късно, към 5-6 месец. И все пак, ако отрича на този етап единственото разумно решение е просто да замълчи, но не и да отрича.
|
|
|
Post by calisto on Sept 18, 2023 5:49:15 GMT 2
Още нещо за Десислава Стоянова - тя самата каза, че няколко доктори са й отказали да й слагат филъри в устните, а тя е настоявала. Докторите са й казали, че не само не трябва да слага още, но и да ги намали, както и са я посъветвали да потърси псих. помощ и че ако някой друг д-р се съгласи и й сложи филът, тя неминуемо ще се обезобрази до живот...
И аз мисля, че Десислава има нарцистично разстройство - дълбока несигурност, прикрита зад поведение, което крещи "Аз съм повече от другите". Беше разказала за това как имала среща с момче, тя закъсняла за срещата с 1 час, а като излязла му казала, че е време да иде на козметичната си процедура, която няма да отлага заради него.. Човекът не казал нищо, отишъл с нея, стоял там два часа, накрая след процедурата тя се прибрала в тях... Даже не му се е извинила. И това го разказва в стори на инстаграм все едно е нещо, с което трябва да ни се хвали... Ега ти примерът... Дори в самото стори не каза, че такова поведение е отвратително, и че се извинява... И тая нестабилната я следват деца и ще смятат, че подобно долно отношение е в реда на нещата. Тя тая няма уважение нито към себе си, нито към другите. Човекът след това е спрял да се занимава с нея. Защо ли...
Имаше видео, в което искаше да си учи аудиторията на стил и каза нещо от рода на : "Ама как ще имате стил като вие си купувате някакви парцали, които никой няма да носи?"
"Аз съм повече от другите" - камерата често е в една скандална поза, Десислава е по-нагоре, а камеката е сложена на нивото на кръста й. И понеже ние "сме в камерата", ние я виждаме така все едно тя ни говори "отгоре". Не е единичен случай.
|
|
|
Post by calisto on Sept 18, 2023 5:53:48 GMT 2
|
|
|
Post by fine on Sept 18, 2023 8:54:02 GMT 2
Малко със стара информация идвам, ама напълно забравих за това. Онзи ден Надка и Балама са били на сватба и първо, че Калоян качи снимка с текст "Догодина МОЖЕ БИ и ние" и на сторито, когато булката хвърля букета Надка като един истински звяр се опитва да го хване, скача, блъска, но не успя 😂 и след като дават детето на ясла, то значи, че ще имат достатъчно време да организират сватба за догодина?? Ама май вече няма реклами за почистване от Бонанза и на Надка и се налага да чисти 🥲 не съм се интересувала, ама ако почне организацията от Октомври да речем, според мен то 7-8-9 месеца са НАПЪЛНО достатъчно за организиране, а и все пак не ходят на работа по 8 часа, а търкат само дивана. Друг е въпросът, че май правят намеци на агенциите да ги спонсорират, че да не вземе Калоян да се бръкне за собствената си сватба, срам и позор
П.п май Калоян иска сватба a.k.a три дни яли и се веселили, ама ако може и да е спонсорирана. А иначе винаги може да се направи подпис в общината с тесен кръг от хора, ама то и за там ще се наложи някой спонсор поне за ресторанта.. пуста му работа 🙂
|
|
|
Post by sisi on Sept 18, 2023 9:00:24 GMT 2
Ужас.. ама наистина ли това момиче Десислава Стоянова си вярва, че има вкус за обличане? Основните дрехи, които показа бяха супер обикновени, а последната комбинация кървтеше от липса на стил.. Как съчета черни обувки и бели чорапи с този шарен летен сет, просто ме потресе.. Не се смятам за моден гуру, ама грам не се връзва подобно съчетание. За пръв път я виждам, но си личи че е изключително незряла и самовлюбена, иначе - да хубавка е доста, но има да работи доста по създаване на съдържание, стил и поведение.
|
|
|
Post by fif on Sept 18, 2023 12:15:24 GMT 2
Гуци си прави гинекологично изследване, ако е в начална бременност точно сега й се пада като период да й го направят.
Ох, ще е пълен абсурд да е бременна и упорито да отрича. Накрая може да се направи, че е била в много начална бременност и не е знаела или нещо такова.
|
|
|
Post by mira on Sept 18, 2023 12:27:53 GMT 2
Здравейте, аз тези дни наваксвах с видеа и споделям мисли: 1) Много свежо ми дойде видеото от Ели. Не я следя от началото, покрай вас разбрах за канала ѝ и последните години гледах, каквото е качвала. Много се надявам да показва повече от Копенхаген - липсва ми някой готин бг влогър от там. 2) Последното видео на Мари Андреева много ми хареса - истински ѝ се възхищавам за щурата младост, която живее. Общо взето чакам всичко от нея с нетърпение. 3) Хвърлих поглед на Boho Soulz и Имение Хало: доскучаха ми с еднаквите си видеа от рилските езера. 4) Пак от скука и нямане какво за гледане, все по-често пускам Петя Валентинова. Лежерно и без излишни претенции, но не мога да кажа, че ми сред любимите канали. 5) Лелята съм я пропуснала, че вече живее в къща, така че тук чакам готин видео ъпдейт. В София през септември има толкова много събития, обаче никой не пуска инфо за такива неща. Да знаете за някой български ютюбър, който живее в Португалия?
|
|
|
Post by saturdayafternoon1 on Sept 18, 2023 17:22:23 GMT 2
Здравейте! Идвам да коментирам Wondermоm, която попринцип харесвам, но напоследък избухва с тъпотии. prikachi.net/image/2yDLuЗа вас реално ли е това? Толкова изморена, че сбъркала етажа, не разпознала тяхната врата и ВЛЯЗЛА в чужд дом (с един ключ се отключва целия блок, или как?!), чак тогава се усетила и си излязла. Явно не е била достатъчно изморена, че да пропусне да документира събитието със снимка за стори (facepalm) Днес пък се жалва, че детето ѝ не тръгнало на ДГ заради непълни изследвания. Обвинява лабораторията за това, но не и себе си, че не е погледнала кои точно изследвания са необходими и не е проверила дали пакета ги покрива. prikachi.net/image/2ykImАз за това я отследвах, голяма мрънкачка. Мен ме възмути как заяви, че няма да се включва в подаръците на учителите, смисъл тя две деца сама не може да гледа, но очаква някакви две жени да гледат 25 деца... И едното да е неиното от тези 25. Смешна работа, няма 10лв за подарък ли на края на годината?
|
|
|
Post by Misha. on Sept 18, 2023 17:40:36 GMT 2
Гуци си прави гинекологично изследване, ако е в начална бременност точно сега й се пада като период да й го направят. Ох, ще е пълен абсурд да е бременна и упорито да отрича. Накрая може да се направи, че е била в много начална бременност и не е знаела или нещо такова. Ох, а дали не е бременна, и тя да не знае 😀 Струва ми се да оувърееактва яко, а едновременно с това е и доста невежа. Няма да се изненадам, още да си мисли, че не е. Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by lisca on Sept 19, 2023 11:13:56 GMT 2
Да чакаш дете, да си се настроил и изведнъж да изчезне, без да знаеш дали някога ще се появи отново… Е чувство, което не искаш да изпитваш. Ако скоро след това се появи дете е различно. Но преди това живота ти е кошмар. Особено ако повече от един път виждаш положителен тест без краен резултат вече психически ти е много трудно дори да успееш и посмееш да се зарадваш.
Вие не сте по-различни от инфлуенсъртие, които хулите. Никога не падате по гръб, винаги сте прави, най-умни сте, най-заети сте, най-успелите сте.. Едно постоянно изтъкване колко сте извисени с колко високо ай-кю сте и как живота ви е топ.
Да бързаш да коментираш коя е бременна, само и само после като се окаже вярно да кажеш “ето, познах”.. “колко съм умна, познах” Дори и да видиш, че някоя жена е бременна е признак на високо ай-кю да замълчиш, а не да раздумваш навсякъде, като махленска клюкарка, защото ако си миналата през това, знаеш че искаш ти да оповестиш, дори някой да е забелязал… Който и да си, какъвто и да си.. Всеки има право да продължи да е в интернет, без да казва че е чака дете и да продължи да качва снимки и е въпрос на възпитание да не задаваш въпроси и да пишеш навсякъде “тая май е бременна” “бременна ли си?”
Единствено сега Гергана е ясно, че го прави нарочно и е смешна и абсурдна, ако си качваше “нормалното и съдържание” без да натяква постоянно и след това да се прави на обидена, пак щеше да е грозно да се коментира… Но за съжаление тя прекалява с простотиите и няма представа какво значи да бъдеш разумен и пораснал човек.. Сори за дългия пост, ако искате ме махайте, но това от доста време си го мисля и сега вече става прекалено..
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 19, 2023 11:27:36 GMT 2
Да чакаш дете, да си се настроил и изведнъж да изчезне, без да знаеш дали някога ще се появи отново… Е чувство, което не искаш да изпитваш. Ако скоро след това се появи дете е различно. Но преди това живота ти е кошмар. Особено ако повече от един път виждаш положителен тест без краен резултат вече психически ти е много трудно дори да успееш и посмееш да се зарадваш. Вие не сте по-различни от инфлуенсъртие, които хулите. Никога не падате по гръб, винаги сте прави, най-умни сте, най-заети сте, най-успелите сте.. Едно постоянно изтъкване колко сте извисени с колко високо ай-кю сте и как живота ви е топ. Да бързаш да коментираш коя е бременна, само и само после като се окаже вярно да кажеш “ето, познах”.. “колко съм умна, познах” Дори и да видиш, че някоя жена е бременна е признак на високо ай-кю да замълчиш, а не да раздумваш навсякъде, като махленска клюкарка, защото ако си миналата през това, знаеш че искаш ти да оповестиш, дори някой да е забелязал… Който и да си, какъвто и да си.. Всеки има право да продължи да е в интернет, без да казва че е чака дете и да продължи да качва снимки и е въпрос на възпитание да не задаваш въпроси и да пишеш навсякъде “тая май е бременна” “бременна ли си?” Единствено сега Гергана е ясно, че го прави нарочно и е смешна и абсурдна, ако си качваше “нормалното и съдържание” без да натяква постоянно и след това да се прави на обидена, пак щеше да е грозно да се коментира… Но за съжаление тя прекалява с простотиите и няма представа какво значи да бъдеш разумен и пораснал човек.. Сори за дългия пост, ако искате ме махайте, но това от доста време си го мисля и сега вече става прекалено.. Значи ние сме махленски клюкарки, че сме в този форум, ама ти не си. Толкова ми е смешно като прочета такива лицемерни постове, колко зле сме били ние, които пишем и си дрънкаме и се забавляваме тук, а вие, които знам ли какво правите тук, единствено ни хулите и сте страшно възмутени. Ако не знаете, тук е място за обсъждане на инфлуенсъри, а не мълчанка и всеки пише това, което му е направило впечатление. Ако темите, които обсъждаме са ви крайно неприятни и наболели, не се чувствайте длъжна да ни удостоявате с присъствието си. Тук винаги се е обсъждало всичко, и хубаво и лошо, и кое ни харесва, коя инфлуенсърка намираме за полезна, коя нейна инициатива е супер, както и обратното. Моралистите - не знам какво правите тук, щом само хулите. Има разни странички във фб за позитивни мисли всеки ден, щом това ви се чете единствено, там е мястото.
|
|
|
Post by sisi on Sept 19, 2023 11:39:03 GMT 2
Не искам да се включвам в свадите тук.. честно казано тук напоследък доста се прояви характерната за нас жените емоционалност.. Доста излишно беше да се нагнетява форума, защото не това е целта му. Разбира се може би някои от нас може и да сме попрекалявали с обидите към някоя от тези, които обсъждаме тук, но пък това би трябвало да е свободна платформа, без излишна цензура. Но да започнем да се нападаме по между си вечеби довело до лоши последствия за този форум. МНого от нас отново ще си тръгнат...а не ми се иска да затрием форума. Затова апелирам - пропускайте нещата, които ви идват в повече и не правете излишни драми, само защото някой е казал нещо, което не ви допада. Споделете си свободно мнението, но без да засягате някой или подминете. Няма как всички да сме еднакви и съвършени тук - с това искам да кажа и съфорумката от горния коментар - не смятам, че някой тук се изтъква колко е извисен, по-скоро повечето хора тук работим истинска работа, имаме реален живот, пътуваме някои повече, друго по-малко... Също мечтаем да постигаме повече и когато гледаме поредното инфлуенсърско дъно, което не е положило грам труд в живота си, а още повече е изманица, която припечелва на гърба на наивни хора, няма как да не се възмутим. Не смятам, че коментара ви е на място, предвид това, че се опитвате да се разграничите от останалите тук - пък с коментара си правите същото и ще постигнете същия ефект в отговор.. За себе си - само аз си знам колко работа, учене и време ми коства, за да водя живота, който искам и се дразня на евтини лъжи на създадетелки на съдържание като Гана, например...Дразня се и на Капитонова, но отчитам, че тя поне работи и се развива и си прави добър маркетинг. За загубата на дете - било то бременност или не дай боже живо родено дете, не бих искала дори да коментирам, за мен е страшно това. Всеки човек различно понася загуба и не бива да съдим никого, как е избрал да го покаже/преживее.. Да не ми е празен коментара.. гледах видеото на Мари Андреева, в нормандския замък и много ми хареса. Не ме натоварва това момиче, харесвам искреността и, не се прави на такава, каквато не е. Нормандия ми е мечта.. приказно изглежда. Сега чакам на Валери видеото
|
|
|
Post by veereto on Sept 19, 2023 12:14:21 GMT 2
Имам един уточняващ въпрос. Този форум какво представлява? Клюкарско място, в което всеки да си пише каквото иска? Или форум "сила" (както някои съфорумки понякога пишат), който е четен от доста хора? Защото ако и той си има аудитория може да се каже, че е един мини инфлуенсър, който също може да оказва влияние
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 19, 2023 12:17:44 GMT 2
И аз очаквам видеото на Валери, аз самата съм била на повечето от местата, които показа, наистина са приказни и съм сигурна, че ще предаде красотата им. Ако и Ели се завърне това ще е наистина глътка свеж въздух, а и се надявам да започне да показва повече Копенхаген, защото е прекрасен. Тя самата ми носи някак уют, гледайки я.
|
|
|
Post by verkapiperka on Sept 19, 2023 17:02:14 GMT 2
Ютюб ми предложи може би преди 3-4 седмици този канал: Elly's vlog youtube.com/@ellysvlogsuk?si=w5EV77v_EFVsq3ZUБългари, които живеят в Англия. Приятна и сплотена двойка. От Каварна са. Понеже знам, че има такива, които се дразнят, че се усеща диалекта, да - говорят меко, но специално при тях не ми пречи. И двамата са зодия Дева и са от дълги години заедно. Момичето се казва Ели, хубава е, скоро стана на 30 и прави много красиви торти. Лятото са си купили къща и показва как протича ремонта. Последното и видео е близо час и разказва доста подробно за аборта, който е преживяла преди месец и предистория (първа бременност). Приятни и непринудени са. Влоговете не са натоварващи. Тя ми изглежда мила и добра. Има и кулинарен канал. Преди да направи такъв само за влогове, качвала е малко от ежедневието си в кулинарния.
|
|
|
Post by sdt on Sept 19, 2023 21:52:07 GMT 2
Интересно място е този форум 😃 Пак не бях чела от доста време, честно казано влязох да видя какво сте писали за Гергана и намеците й за бременност. Тия свади, които се разиграват, никак не отиват на форума. Аз не познавам никого от пишещите лично, но особено преди знаех всеки username и определено винаги е имало няколко изявени такива с много остър език и не съвсем адекватно поведение (според мен). Не знам сега върнаха ли се тези потребителки, които напуснаха, нови звезди ли има... Ясно е, че всеки може да сипе обиди и да хули скрит зад монитора, аз лично тия мнения ги прескачам като видя кой ги е писал. Имам си цедка на контактите в личния живот, и тук е същото. Безкрайно гнусно ми е да чета коментари за аборти, написани с тон все едно става дума за изхвърляне на боклук разделно, щото видиш ли било работа на природата... Или коментарът на една интересна потребителка, по-старите го помните, беше написала в прав текст, че едно от децата на Антоанет било много грозно. Тия изказвания единствено ме натъжават, кофти е да има хора, които живеят животите си по тоя начин, потънали в собствената си гадост. Ако някой прецени да ме изтрие, но едно време се водеха що годе интелигентни дискусии с доводи, сега трима човека сипят обиди едва ли не нарочно, та да има кой да им се връзва и да им отговаря на провокациите.
За да не съм съвсем офтопик, ще похваля Валери, че си е качила стори без капка грим, а кожата й не е в добро състояние. Хубаво е да се показват и такива истински неща от време на време за разнообразие
|
|