Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 20, 2023 6:19:02 GMT 2
Имам един уточняващ въпрос. Този форум какво представлява? Клюкарско място, в което всеки да си пише каквото иска? Или форум "сила" (както някои съфорумки понякога пишат), който е четен от доста хора? Защото ако и той си има аудитория може да се каже, че е един мини инфлуенсър, който също може да оказва влияние Представлява форум. В който не е задължително да членува пише и чете никой. Форума се направи точно с цел свободно да се обсъждат инфлуенсърите, без да се повтаря на всеки два дни, че ще ни баннат и изхвърлят. Политиците ни, че измислят безумни закони измислят,но не съм разбрала да са създали закон който задължава потребителите на социалните мрежи задължително да пишат и четат в този. Тук всеки един е по свое собствено желание и като пълнолетен отговаря за собствените си коментари. Излишно написах всички да се въздържате от прекалени крайности в коментарите към инфлуенсърите и да спрете да коментирате останалите потребители. Темата е за инфлуците. Колкото до силата,това за мен е пълна глупост. Тук не сме професионалисти.Не сме избрали инфлуенсърството за професия.Не търсим последователи,не ги молим да ни последват. В Инстаграм няма постове с молби за лайкове и последвания. Тук няма призив в заглавната страница на форума :Последвайте ни,абонирайте се и натиснете камбанката! Нито на администраторите,нито на потребителите се плаща по какъвто и да било начин за писането,че да сме инфлуенсърска сила. Всичко във форума и в Инстаграм е на доброволни начала. Нито от пишещите,нито от четящите се изисква да го правят.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 20, 2023 9:48:58 GMT 2
Капитонова каза на някакво момиче, че като и гледа профила хич не личи, че е завършила дигитален маркетинг и чак след курса и ще си проличи😁 Все едно най-важното, на което ще те научат там е как да ти изглежда инстаграма. Много е нагла и много си е повярвала, не знам кой изобщо и се връзва.
|
|
|
Post by fine on Sept 20, 2023 10:51:41 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Sept 20, 2023 13:03:30 GMT 2
Капитонова каза на някакво момиче, че като и гледа профила хич не личи, че е завършила дигитален маркетинг и чак след курса и ще си проличи😁 Все едно най-важното, на което ще те научат там е как да ти изглежда инстаграма. Много е нагла и много си е повярвала, не знам кой изобщо и се връзва. Това и аз го видях. Супер нагла е. Наблюдавам я колко агресивно рекламира уж много успешния си курс и страшно много ме дразни. Така си е повярвала, че не е истина.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 20, 2023 13:12:39 GMT 2
Току-що на Графа се разминах с Пепе. Бързаше, беше с куфар за ръчен багаж и говореше на висок тон по телефона. Темата беше, че някой снимал к.... те и ги пращал на ергените, това са нейни думи. Толкова ниска топка е, че съм безмълвна...
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by pchelica on Sept 20, 2023 14:01:22 GMT 2
Нормалните хора в сряда в 3 следобед: на работа Гана в сряда в 3 следобед: “Който иска рецептата за милинките, да ми пише на лично”
|
|
|
Post by sisi on Sept 20, 2023 15:47:00 GMT 2
Тая raia mett ме съсипва с опитите си да изглежда непрефърцунена и скромна Падам с от смях! Опитва се да ни покаже лежерната и непретенциозна визия за годишнината с мъжа си, как не било нужно кой знае какво, а самоо да покажеш вниманието си към другия и т.н. Нямали никакви планове.. но.. ще бъдат на изискан френски ресторант, след това на комеди шоу и тя се барнала с официална рокля, дето не била официална и иска да покаже на нас от "по-долния слой" че тя така си изглежда ежедневно Честно казано, не знам какво иска да покаже, ама е доста надменна и дразнеща особа...
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 20, 2023 17:43:47 GMT 2
Гана от кога е от Брацигово ? Доста познати имам там, не са се похвалили че най-известната инфлуенца им е съгражданка.
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 20, 2023 19:11:03 GMT 2
Гането, защо ходи като измита чиния на всички събития? Толкова ли голямо самочувствие има, че дори една спирала не слага? 😀 По цял ден е заета с …нищо. Все има време за лек грим, тъкмо и за контент, нали и козметиката, която ползва е хай.
Иначе, днес гледах влога на Валери. На мен ми хареса, беше разтоварващ, даже благородно им завиждам. 😀
Да добавя и за Кака Галка. Днес, на едно стори в профил, устните ѝ изглеждаха покъртително…поне за моя вкус. 🙄
|
|
|
Post by Почти безобидна on Sept 20, 2023 19:21:46 GMT 2
Как се пишеше тази раямет? Преди ми излизаше постоянно. Ще е голям смях ако съм блокирана без да съм я гледала нито веднъж.
|
|
|
Post by sisi on Sept 20, 2023 19:26:35 GMT 2
Как се пишеше тази раямет? Преди ми излизаше постоянно. Ще е голям смях ако съм блокирана без да съм я гледала нито веднъж. www.instagram.com/raia_mett/И аз гледах видеото на Валери Много леко и приянтно съдържание, страхотни кадри Ще очаквам и следващите
|
|
|
Post by grigorova on Sept 20, 2023 19:28:33 GMT 2
Хайде да се включа и аз след дълго отсъстваше. 😂
Мярнах, че Баламите са правили кръщене на Матей. Обаче няма украси, огромни торти и празненство с 12 000 гости. Явно не са успели да измуфтят някой спонсор и поради очевидни причини е нямало големи изхвърляници.
След случая с Тото и Тити първият го няма за жив в социалните мрежи. Навел е главата и е по-нисък от тревата. Не го харесвам още от Vip Brother и мисля, че напълно заслужено е cancelled. Ако това беше в друга държава, кариерите и на двамата щяха да приключат на момента.
С всеки следващ пост/ стори на Гана се убеждавам, че това момиче наистина е психарка. Толкова отчаяно се напъва да е нещо, че чак е жалка. Добре, че кака ѝ е омъжена за богат мъж, че от време на време да ѝ прави услуги и да ѝ заема някоя маркова парцалка, че да има какво Гането да снима. Тази особа така и не разбра, че хората, които имат възможности, не парадират с тях. Мизерният ѝ живот няма да стане по-луксозен като натагва всевъзможни луксозни брандове. 🙂
|
|
|
Post by sky on Sept 20, 2023 20:07:13 GMT 2
Здравейте! Благодаря на админите, че ми съдействаха с регистрацията Тъй като чета форума отдавна, ми се иска да дам обобщеното си мнение за няколко инфлута накуп, за да все пак се включа по различните теми, надявам се адекватно. Предварително се извинявам, ако на някого се види като по-дългичък коментар, но ще се опитам да внеса и малко свежест. Ще ги разделя по точки, за да Ви е по-удобно да прескочите, ако не се интересувате от някого. 1. Деничка и Гошо - признавам, че я следя от първите ѝ влогове, преди беше толкова по-свежа, някак по-нежна и рилейтъбъл (доста БГ думичка, а ). Напоследък гледането ми на съботния влог е по-скоро хейт уоч, тъй като винаги успяват с Гошо да ме изнервят с някое злобно подмятане. Личи си, че и двамата са изтъкани от злоба - тя е толкова комплексирана, че все е трябвало да се бори - да отслабне, да направи бизнес, да натрупа последователи. Някак си личи при комуникацията с една Николчето или Сузи/Рени да кажем, че Деничка си има злобните погледи, че на тях едва ли не е по-лесно и не е трябвало да бачкат по 12 часа. Гошката просто ме напряга психически с неговото псевдо-алфа-мъжарство, давам пример: нямало да сменя памперси, това не правил, друго не правил, ама тикток си направил и си беше сложил в биото нещо от сорта на "stay at home husband". Търка дивана по цял ден, кого лъжат за инвестиции и книги, момчето е плоско. Даже се опитва на база на Деничка, която искрено казано е ограничена, да изпъкне и постоянно подмята някакви неща и я поправя. Да не обсъждаме и факта, че тя е била на 14, той е бил на 20, когато са започнали връзката си. Доста отблъскващо за мен лично. Толкова съм смешна с моите постоянни коментари, докато гледам клипа, крещя нещо да я поправя и ММ ми се смееше в началото, но сега и той не пропуска да пусне някоя смешка, тъй като гледам на телевизора в хола и вече съм му надула главата. 2. Наум и Теа - там уж бяха с едни заявки колко са чисти, колко работливи, колко си подбират рекламите - нищо такова. Удари ме особено при рекламатa на Наум на шампоан?! Само те са склонни един месец да твърдят, че са най-големите фенове на дадена марка и на следващия да са на пътуване с друга, която да величаят. Може да са приятни, но всичко ми е фейк, всичко ми е реклама. Много ми отвори очите и поста на Теа за цигарите - колко години рязане на кадри, криене и т.н. и не ме разбирайте погрешно - логично е да не показват на подрастващите пушене, но защо постоянно обясняваме какви кълнове ядем, как снимаме рекламките на МП и накрая пафкаме и пием всеки ден. Не е моето просто, евала, че е решила да се разкрие. 3. Гана и Валери ще ги обединя, дано не обидя някого, но просто никога не са били по моя вкус. Гана ми е твърде делюжънъл, Валери някак се опитва да се впише при по-млада публика пък и тя залита по реклами на всичко. Е, да, поне пътува и показва уникални гледки, но пак казвам, че и двете не са профилите, които следя. 4. Меди Христова - не знам колко от Вас са я срещали, но постоянното повтаряне, че тя не е за Мадан, а иска да се "прибере вкъщи" в Лондон започват да ми дотягат доста. Няма срамна работа, няма срамно родно място, но с това постоянно изтъкване каква космополитна личност е на фона на карането без колан на чалга ритми, не е окей. Другото е как постоянно натвърдва, че синът ѝ се казва ДЕЙНИЪЛ, а не по български Даниел, все пак е заченат в ЮКЕЙ-то. Имаше и сторита, в които се ядосва, че хората карат бавно по завоите около Смолян, а тя закъснява за процедурки при д-р Чокоева и дори валеше. Как пък все тя е най-добър шофьор, най-гъста коса, най-хубава преса, най-най-най... Просто ми дотяга, а в началото мислех, че е доста свежа и "народна". 5. За ДеРая разбрах от този форум, нея също никога не съм срещала преди да видя да пишете за нея, но дори нямам психическата сила да я следя, изглежда си ограничена. За Овчарова същото мога да кажа - не я знаех преди форума, явно и двете имат свободно време да четат и отговарят в сторита, тъжно. 6. Джой Т за мен някак е доста самотна покрай кариерата на Гошо К Старши. Постоянно е сама, постоянно трябва сама да се похвали каква майка е, детето какво е, колко добре е възпитана, АЗ, АЗ, АЗ. Реално явно лежеше на стари лаври, когато беше доста обсъждана в медиите и снимките ѝ бяха навсякъде, сега някак по сторитата оставам с едно такова горчиво чувство, че е зарязала себе си за Гошо Ст и Гошо Мл и някак те трябва вечно да са благодарни и да не спират да я хвалят. 7. Гошо и Викси от Един за друг - като попаднах на тях за пръв път бях леко ядосана, типично по български "Откъде всички тия пари, бе? Добре, че са родителите за Вас", но всъщност после видях, че са доста скромни и възпитани поне за мен. Да, личи си, че им е дадено, но не натякват с това, говорят си нормално, чакат си първото дете, да са живи и здрави. 8. Мими Сладкиша - гледам ѝ клиповете понякога, но при нея е изглеждаш ли един клип, си гледал около 5 - или показват нещо на вилата, която им е осигурена от техните, или са на екскурзия с парите от техните. ММ искрено се ядосва, като чуе нейното правимЕ, ядемЕ, отидемЕ и пр. Някак саможиви са, там да седят с техните и да обикалят хотелчета, не виждам нищо друго. Също така си личи как някак е натиснала Савата и му се е наложила яко - явно, защото е т.нар. "заврян зет" и всичко са осигурили нейните родители и трябва да си знае мястото, да копае и да я развозва. 9. Балан и Надежда са едни от малкото, които искрено не харесвам - тя е толкова безжизнена и част от обстановката, той толкова се опитва да се наложи като народно момче, ама нещо му проличава вече мързела. Все нещо да рекламира, все някъде да се набута. Да не говоря, че преди 1-2 години мисля бях попаднала на стори от представяне на книгата на Иван и Андрей, на което той им показваше нещо на Айфон при положение, че вече работеше със Самсунг и постоянно го буташе. Толкова комплексирано момче, същото като Деничка - такива хора не са нахъсани, защото са тръгнали от 0, а са озлобени, защото са видели как на хора около тях не се е наложило и сега са склонни да се набутат на всяка цена. 10. Кузманови - никога не съм могла да ги понасям, но след онези коментари на Радостин той колко е обигран и с колко момичета е бил и как си е хванал едва ли не Ива още от малка да си я обучи и да му е просто жена. Цялото нещо със сектата много ме "бъгва", тъй като родителите на Ива не са били в нея, както родителите на Радостин и как са я пуснали да отиде там. Още повече, че преди беше Ива Друмева, сега е Мрс. Кузманова - тя вече не е отделна личност, тя е половинката на Кузманов, някак гаден вайб ми дава. Мисля за първи пост да са тези, отново се извинявам за дългото мнение, надявам се да съм "дала своите 5 стотинки" по темата а БГ инфлутата.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 20, 2023 20:55:45 GMT 2
Гана от кога е от Брацигово ? Доста познати имам там, не са се похвалили че най-известната инфлуенца им е съгражданка. Аа аз имам приятелка от там, казвала ми е, че Гуца има баба и дядо там и че е най-голямото куку, и това още преди 4-5 години.
|
|
|
Post by novacane on Sept 21, 2023 4:13:16 GMT 2
И аз се включвам с леко разочарование от това,което прочетох последните страници. На мнение съм,че всеки е свободен да изразява мнение по начина, по който той смята за адекватен. Когато прочета коментар,който е груб,грозен или ненужен според моите виждания,просто подминавам и продължавам. Но не защото го намирам за нормален, а защото съм наясно,че всеки един от нас има различни виждания,а и така наречените емоционални “triggers”,които отключват дадена реакция в нас.
Преди време,след като се дискутираше психическото състояние на Гана поне 4-5 страници, аз реших да си дам мнението за нейната “диагноза”, с прикачени снимки с визуални прилики и описания на поведенчески нарушения, при хора с такъв синдром,без да използвам грозни и груби епитети. След това доста хора скочиха как не било редно да се дават диагнози,което разбирам,ако не е подкрепено с някакви доводи защо някой е стигнал до това заключение.Въпреки това аз все още си държа на мнението за диагнозата на Гана,но реших да не го коментирам повече, за да не преча на други съфорумки с изказванията си. Но винаги съм усещала един двоен стандарт към дадени коментари и коментиращи.
За това аз все пак ще изкажа мнение за Десито Стоянова, понеже преди време се възпрях, та на нея директно и лепя диагноза лицева дисморфия.Попадала съм на нейни коментари преди години в група във фейсбук как си е слагала 2-3мл филър в лицето(не в устните),но не било достатъчно и си търси някой да си раздели още 2мл хиалурон на промоция в известна клинка,защото имала нужда от още. А тя тогава приличаше на онова човече на колелцето във филма “Убийствен пъзел”. Не знам дали някой й се е вързал тогава,но след няколко седмици пак беше писала в групата,че иска да разгражда поставените филъри. И от тогава я виждам,че е в един постоянен кръговрат. Хареса ми много определението комплексиран нарцисист, приляга й.
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 21, 2023 11:34:39 GMT 2
Прави ми впечатление, че Емилия на Бачорски всяка година ходи на гости при семейството му в Швеция, а той ходи винаги без Атанаска там.
|
|
|
Post by fine on Sept 21, 2023 11:42:06 GMT 2
Ауу Гана от къде ги извади тези сиси, че ми е интересно на 30 години как изведнъж порастват с 1-2 размера. Или може да си ги е наместила да изглеждат големи. ibb.co/Y2SzfjSДруго, за което си мисля, че евентуално може да ни пързаля е, ако взима противозачатъчни и затова сега да са и пораснали гърди. Чатовете с гинеколога, теста за бременност, може да се е стреснала от нежелана бременност и да е решила да взима контрацепция. И така с генеколога да я следят как е след приема им. Също така ми се връзва и цитонамазката след 2-3 месеца, ако взима противозачатъчни.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 21, 2023 12:27:55 GMT 2
Гана откъде ги извади тия филтри?
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 21, 2023 12:38:12 GMT 2
Днес в Холандия вали цял ден и съм си пуснала стари видеа на Ели от Дания, последно е качвала сравнително активно преди 6 години…
|
|
40 posts
Member is Online
|
Post by Noir on Sept 21, 2023 13:18:04 GMT 2
Обаче на Гана с всяка рокля й се очертава коремът, чак сякаш нарочно го пъчи и акцентира върху него с ръцете. После пак ще има "Ама аз не съм бременна, много сте невъзпитани така да ми пишете."
Ф2 и Анне са в София. Може и да има общо парти за датчанките този уикенд.
|
|
|
Post by sisi on Sept 21, 2023 13:38:42 GMT 2
Обаче на Гана с всяка рокля й се очертава коремът, чак сякаш нарочно го пъчи и акцентира върху него с ръцете. После пак ще има "Ама аз не съм бременна, много сте невъзпитани така да ми пишете." Ф2 и Анне са в София. Може и да има общо парти за датчанките този уикенд. Аз да ви кажа доста се двоумя, дали наистина няма нещо при Гана..Загледах се в сторитата и определено коремче на бременна, която е толкова слаба горе-долу така се оформя. Моя приятелка е вече в 7ми месец и е същите кг като нея.. с по-широка рокля никой не я разпознава, но с такава по нея, точно така стои коремчето (виждаше се към 5ти месец). Макар да е раничко още ако Гана е към 4ти месец,но на сторито със сутиена се вижда ясно очертан в спортното долнище.. не знам, не знам От сега се плаша на това дете какво възпитание ще му бъде дадено..
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 21, 2023 14:03:37 GMT 2
Толкова е смахната Гана, че може и сама да го пъчи, само и само да има някакви реакции към умрелия ѝ профил. Тя един ден показва изследвания, резултати, хранене като за 3ма, небрежно коремче в кадър, на следващия “много сте нетактични да питате”, на по-следващия друго. Още повече, ако наистина е бременна, не е хубаво да го отрича. Просто може да го запази в тайна. Има толкова известни, които не само бременни не са се показвали в иг, ами и косъм на децата им не сме виждали онлайн. Та, иска ли да го запази в тайна, има начин. То реално бременност и кашлица не можеш да ги скриеш, но поне в соц. мрежи може.
|
|
|
Post by diamond on Sept 21, 2023 14:07:47 GMT 2
Ауу Гана от къде ги извади тези сиси, че ми е интересно на 30 години как изведнъж порастват с 1-2 размера. Или може да си ги е наместила да изглеждат големи. ibb.co/Y2SzfjSДруго, за което си мисля, че евентуално може да ни пързаля е, ако взима противозачатъчни и затова сега да са и пораснали гърди. Чатовете с гинеколога, теста за бременност, може да се е стреснала от нежелана бременност и да е решила да взима контрацепция. И така с генеколога да я следят как е след приема им. Също така ми се връзва и цитонамазката след 2-3 месеца, ако взима противозачатъчни. По-малък сутиен с подплънки. И преди го е правила този номер - бая да ги пристяга за големи деклотета. От всички дрехи, които показа, най ми хареса първата рокля. Другото са от на баба ми гардероба широките жилетки. Няма да може вечно да крие/лъже, ако евентуално е бременна, така че ще си проличи рано или късно. Глупаво е, ако е бременна, да го отрича на стори, а едновременно с това всячески за това намеква. Но това е Гана, Дупнишкото лъкшъри травел гуру, което няма свян и скрупули и за рейтинг ще направи всичко. А вече ако е бременна, не ми се мисли какви ценности и възпитание ще има това дете. Гане, къде са сторитата аз първия учебен ден, за който потготвяше Мика 3 месеца по-рано, бе джанъм?
|
|
|
Post by l4444 on Sept 21, 2023 14:58:39 GMT 2
Магията на Гана е bombshell сутиен на Victoria’s Secret. Носих такива като тийнейджърка, познавам този ефект на два размера отгоре
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 21, 2023 15:45:25 GMT 2
И аз съм на мнение, че Гана просто си е сложила push-up сутиен. Няма да се очудя, ако и малко контуриране си е направила на гърдите, беше модерно преди 4/5 години. 😂
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 21, 2023 16:04:36 GMT 2
Гледам си редовно семейството от Кореа - Nelly in Korea. Много са ми приятни, не водят интересен начин на живот, не пътуват, не са модерни и са доста скромни и именно това ми харесва. Изключително възпитано семейство, сега имат и внуче. Говорят спокойно и са ми много приятни. Не се притесняват да казват, че нещо им е скъпо, не се правят на такива, каквито не са. Нещо, на което другите инфлуенсъри трябва да се научат също.
Пуснах си Теа от Дубровник, устата и е станала огромна, явно скоро пак си е слагала, неприятна ми е и бервна, изгледах едва 5 минутки.
Пускам си Валери с обиколката по Европа.
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 21, 2023 18:53:38 GMT 2
Вярно, че Мика отдавна не е споменавана, а Гана я стягаше за училище от юли... 😂
|
|
|
Post by fif on Sept 21, 2023 19:17:13 GMT 2
То вижте и плешо си е качил някакви негови сторита, нещо се кикоти с колеги. Обикновено не качва сам такива.
А Гуци по бабешки дрехи не е могла да избере, освен това такъв бабешко-лелински-заспал поглед вади, че не е истина.
|
|
|
Post by diamond on Sept 21, 2023 20:06:49 GMT 2
Гана пак е висяла във форума и е чела, че чак ни е отделила стори! Гане, жената, която показваш, е с рокля по тялото, а твоите широки жилетки, показани в последните сторита, нямат нищо общо. И стига си се правила на голяма моралистка и изваждаш нещата извън контекста им, плийз. Аман с филмите ти!
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 21, 2023 20:28:01 GMT 2
Ох Балане, не те ли е срам даже тортата за рождения ден на детето си да ти е спонсорирана… иначе сигурно щеше да е най-простата торта ако трябваше той да я купува.
|
|