Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Sept 21, 2023 20:40:42 GMT 2
Гана от кога е от Брацигово ? Доста познати имам там, не са се похвалили че най-известната инфлуенца им е съгражданка. Аа аз имам приятелка от там, казвала ми е, че Гуца има баба и дядо там и че е най-голямото куку, и това още преди 4-5 години. Те моите познати не следят инфлуци а и аз не знаех че е от там че да питам. Но ще 😀 На Гана колкото и филтри да слага и колкото да си събира снимките ясно и личи корема. Да видим... Поне тази година Сиена имаше лично парти и съм сигурна че ще запомни повече личното от общото. Тази Мария( ламартиния) е мега нагла и лицемерна вече.. Писнало и било някой да критикувал и иронизирал шумните големи скъпи партита за деца. Ами и на много хора им писна от нейната ирония,но смеят ли да и го кажат като веднага ще ги блокира и подле ще го приказва 2 -3 месеца.
|
|
|
Post by fif on Sept 22, 2023 7:07:26 GMT 2
На Гергана според мен й е рано да личи, ако е бременна. На слаби момичета дори започва да личи доста късно, когато е първа временност. Но ще видим. ibb.co/fFbDRqgТакова противоречие със себе си. Много ми е смешна, когато се изкарва супер праведна. 😄 Топ бабешки аутфит. ibb.co/Nj5tN1Xibb.co/c8XgsCWСекси поглед с филтри. 😀 ibb.co/kczsL4GКак смешно се е стегнала в гърдите, а в същото време деколъето й е голямо. 😄
|
|
|
Post by livia on Sept 22, 2023 8:19:51 GMT 2
...Та, иска ли да го запази в тайна, има начин... Е как ще иска да го пази в тайна, това ѝ е златният билет за някакъв трафик към умрелият ѝ профил, ще затвори устите на хейтърите, защото никой не би си позволил така да критикува бременна жена. Също ще събере съчуствие и хората ще се настроят по-положително към нея. Отделно яко копира сестра си и иска да е като нея, а тя вече има дете. Е, има също съпруг, дом и пари, но това за Гергана е доста по-трудно постижимо. Пък и всички знаят, че бременност и деца са най-високият левъл в инфлуенсърството - започват да валят пратки, дори и пет последователя да имаш и имаш нон-стоп съдържание, с което да спамиш в инстаграм.
пп. Сега се сетих - тя не започна ли наскоро пак работа в Меркари? Може би за да взима някакво майчинство, защото без работа и евентуално осигуровки не знам какво би взимала.
|
|
|
Post by pandora on Sept 22, 2023 9:42:12 GMT 2
Гането се сравнява с Ана Бей… Алоу откачената с кривите зъби и липсваща челюст. Ана Бей е класа, а ти си гърджава, недоразвита с лице на бабичка и не особено добре психически. Колкото и да се опитваш и каквото и парцали от Мехкгари да сложиш, няма дори да я доближиш по стил и красота. Ненормалница!
|
|
|
Post by zahir on Sept 22, 2023 11:20:14 GMT 2
Сори ама последният коментар за Гана ми е супер махленски... И аз не я харесвам, намирам я за недобре психически (и физически).Измисля си, лъже, въобразява се на инфлуенсър..и все пак не бих се изложила да я наредя като махленска клюкарка.
Рая и Ламартиния са ми две особено превзети персони, всяка с маниера си. Първата много го играе нежна, хрисима, женствена.. Ама е фалшива, според мен. Харесват ми някои неща, които показва, но забелязвам една превзетост и кокетничене, които много ме дразнят. Понякога говори с един лигав, протяжен глас, с който вярвам всяка от женичките, мигащи и получаващи всичко от мъжа си е запозната. Другата пък се е взела за голям капацитет. Реже и налага мнението, като единственото меродавно. Иронията при нея е, че се прави на много широкоскроена, но не позволява същото за другите към себе си. Не търпи абсолютно никаква критика, все тая е права, все тя е най-умна. Още помня тъпите ѝ писания за починала съседка. Ако някой го напише за нейн близък обаче, ще го сдъвче и изплюе. Супер зловеща ми е, изглежда много злобна.
|
|
|
Post by katya on Sept 22, 2023 11:54:18 GMT 2
Идвам с нещо по-нестандартно. Наскоро в инстаграм ми попадна ania.ivanoff Монголка, женена за българин. Доскоро са живели в САЩ. Върнали са се в България с трите си деца, но той заминава пак и я оставя с децата при майка си на село. Различна и забавна е като съдържание.
Иначе за Ганка и аз имам съмнения, че е бременна. Но е адски тъпо да си слага филтри да се снима пред пердето, а да ходи като премита чиния по събития.
|
|
|
Post by Kristalna on Sept 22, 2023 12:03:39 GMT 2
Ана Бей за мен не е класа.
Мария ми беше много любима преди години, когато блогърството в България тепърва ставаше популярно. Сега ми прилича на кисела леличка. При нея всеки пост носи гръмки слова, поставя точката на обсъждането на всяка тема, дава мерилото за правилно/грешно или лъха на humble bragging.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 22, 2023 17:04:39 GMT 2
Идвам с нещо по-нестандартно. Наскоро в инстаграм ми попадна ania.ivanoff Монголка, женена за българин. Доскоро са живели в САЩ. Върнали са се в България с трите си деца, но той заминава пак и я оставя с децата при майка си на село. Различна и забавна е като съдържание. Иначе за Ганка и аз имам съмнения, че е бременна. Но е адски тъпо да си слага филтри да се снима пред пердето, а да ходи като премита чиния по събития. Аз я следя в тик ток и също много я харесвам. Сега си е в Монголия и ми е интересно ежедневието и там.
|
|
|
Post by fif on Sept 23, 2023 9:34:50 GMT 2
Вчера попаднах на Десислава Стоянова в тик ток, първо, че вече граничи с обезобразена, а си личи, че принципно има хубави черти, коса също. Втора обяснява за някакво намаление на марка чанти, които били намалени на около 150 лева и тя си била купила 4, имало ограничение в бройката, която можеш да купиш, иначе щяла да купи още. Погледах, да, на редовна цена са между 700-1000 лева тези чанти, но все пак изглеждат ужасно грозни. ibb.co/TWGrGHBibb.co/c2396dm
|
|
|
Post by zahir on Sept 23, 2023 10:00:11 GMT 2
Една моделка, която следя в Инстаграм, Лъчезара Кънчева, показваше тези чанти, взимаше за приятелки, които ѝ бяха поръчали и ми се видяха адски грозни. На Десислава са още по-ужасни. Какви са, за пръв път чувам за такива? Съпругът ми последно ми подари една страхотна Coccinelle от Италия, много приятен малинов цвят, каза, че намалена е била към 200 евро и наистина е класна чанта, а тези тук не бих носила дори да ми я дават без пари. Просто са ужасяващи.
|
|
|
Post by fif on Sept 23, 2023 10:12:06 GMT 2
www.byfar.comТова е марката, аз също за първи път я чувам, може да са популярна марка, но не са по моя вкус. По-скоро голямо й консуматорството ми направи впечатление. Няма ясна идея къде и как ще ги носи, купила ги е най-вероятно заради добрата цена. Обясняваше как други момичета са купували по 6-7 чанти в първия ден от намалението.
|
|
|
Post by sisi on Sept 23, 2023 11:05:34 GMT 2
www.byfar.comТова е марката, аз също за първи път я чувам, може да са популярна марка, но не са по моя вкус. По-скоро голямо й консуматорството ми направи впечатление. Няма ясна идея къде и как ще ги носи, купила ги е най-вероятно заради добрата цена. Обясняваше как други момичета са купували по 6-7 чанти в първия ден от намалението. Масово след това се продават в nold и ОЛХ на високи цени. Не разбрах каква е тази мода по by far.. ама всички се бяха натагвали,че стоят на опашкиот сутринта и чакат ред...
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Sept 23, 2023 11:33:52 GMT 2
By far е българска марка,която последните 2-3години стана много популярна и it-момичетата ги носеха (имат и обувки) нон стоп. Видях,че и Деа имаше стори с много покупки оттам.
|
|
|
Post by rosenfeld on Sept 23, 2023 12:12:38 GMT 2
Елица и Пепе са се отдалечили доста. Вече няма и чрд на "патето" от любимата леля. Отдавна не са се и виждали двете. Тя Пепе си ги сменя приятелките постоянно, но уж с Ели си бяха бфф.
|
|
|
Post by gorgeous on Sept 23, 2023 12:46:10 GMT 2
Ана Бей за мен не е класа. Съгласна съм напълно. Преди години като я открих имаше нелоши видеа с модни съвети. Сега само рекламира измислените си курсове и се вживява като мама на кучето.
|
|
|
Post by niisy on Sept 23, 2023 13:09:42 GMT 2
Вчера попаднах на Десислава Стоянова в тик ток, първо, че вече граничи с обезобразена, а си личи, че принципно има хубави черти, коса също. Втора обяснява за някакво намаление на марка чанти, които били намалени на около 150 лева и тя си била купила 4, имало ограничение в бройката, която можеш да купиш, иначе щяла да купи още. Погледах, да, на редовна цена са между 700-1000 лева тези чанти, но все пак изглеждат ужасно грозни. ibb.co/TWGrGHBibb.co/c2396dmЗа мен по-абсурдното беше, че в последния й клип в ютуб обясняваше как са супер некачествени и предната й такава чанта я носила много малко и я хвърлила в боклука…ами за какво си купуваш чанта, която знаеш че ще се скъса след 1 месец, ебаси консуматорското общество
|
|
|
Post by sky on Sept 23, 2023 16:18:05 GMT 2
By far е българска марка,която последните 2-3години стана много популярна и it-момичетата ги носеха (имат и обувки) нон стоп. Видях,че и Деа имаше стори с много покупки оттам. Добре, че някой обясни откъде идва тази марка, защото ги чувам за пръв път, сега ги разгледах в сайта и са ужасни, не знам кой би инвестирал в такова нещо. Като цяло от Деса и от Деа не очаквам по-класно изпълнение де, те лъхат на евтинджос. Реално на Zarena, дето ги бутат всички - Галя, Теа и т.н. ми харесват повече и имат някои класически попадения, но не знам какво им е качеството именно поради тази свръхреклама.
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Sept 23, 2023 17:24:47 GMT 2
Видяхте ли Моника си е сложила джуки .. нямаше малки устни , ама като е модерно сега . Горката прави се на голямата туркиня , ако баща ѝ наистина беше турчин тя нямаше никога да забременее на 15 и да е самотна майка , в Турция щеше да е на улицата . Това че той има турски корени не е турчин . Живял е в България . Тя дори и исляма не изповядва . Ех всички станаха големи турци .
|
|
|
Post by chikitta on Sept 23, 2023 20:24:14 GMT 2
Аз съм потресена как може в този вид да се изтипосаш в църквата: prikachi.net/image/6z3QiИначе, сме много набожни, ама ако може и голи ще влезем в храма.
|
|
|
Post by sky on Sept 23, 2023 20:30:01 GMT 2
Аз съм потресена как може в този вид да се изтипосаш в църквата: prikachi.net/image/6z3QiИначе, сме много набожни, ама ако може и голи ще влезем в храма. Дори не смеех да отворя профила ѝ, за да видя каква рокля е избрала, но да, някак нормално за нея. Виктория В Кей-Зеин и тя по същия начин - на такива силиконови бюстове не може без достатъчен съпорт...
|
|
|
Post by sofi on Sept 23, 2023 21:37:06 GMT 2
Опашката за By Far беше умопомрачителна и се очакваше. Хубави са чантите, но не са за всеки, ексцентрични модели са. Ирина Денева работи за тях.
|
|
|
Post by destiny on Sept 23, 2023 23:20:24 GMT 2
Елица и Пепе са се отдалечили доста. Вече няма и чрд на "патето" от любимата леля. Отдавна не са се и виждали двете. Тя Пепе си ги сменя приятелките постоянно, но уж с Ели си бяха бфф. И Галя също се отдръпна от нея. Миналато лято все бяха заедно, сега дори едно Ехе не направи да види дружката. Даже и с Кабото май разредиха излизанията. За сметка на това е шаферка на момиче, което допреди месец не е присъствало в профила й. Явно и приятелите ка й като мъжете
|
|
|
Post by fif on Sept 24, 2023 7:41:34 GMT 2
И olx е пълен с тези прословуто чанти. Само не знам като всички са накупили и сега ги продават на двойна цена от намалената как ще успеят да ги продадат. Зарена се изработват в Пловдив, честно казано не са им никак лоши чантите, бих ги доближила като изработка до класове чанти като Furla. Материалите също не са им посредствени. Видяхте ли секси клипчето на Гуци с новия сутиен. Аз чак се засрамих като я гледах. А профилът в тик ток разкрива реалността, радвам се колко много хора осъзнават какво се случва около тази личност.
|
|
|
Post by deny on Sept 24, 2023 8:24:11 GMT 2
Гледам лелята и събитието на Хербалайф. Не мога да повярвам, че тази пирамида процъфтява толкова, че да си позволи Джейсън Деруло....Това е доказателство колко овчи прост народ има из целия свят, на гърба на който се печелят милиони от чудодейни прахчета, измислени курсове и лъжи.
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Sept 24, 2023 12:37:35 GMT 2
И olx е пълен с тези прословуто чанти. Само не знам като всички са накупили и сега ги продават на двойна цена от намалената как ще успеят да ги продадат. Зарена се изработват в Пловдив, честно казано не са им никак лоши чантите, бих ги доближила като изработка до класове чанти като Furla. Материалите също не са им посредствени. Видяхте ли секси клипчето на Гуци с новия сутиен. Аз чак се засрамих като я гледах. А профилът в тик ток разкрива реалността, радвам се колко много хора осъзнават какво се случва около тази личност. Привижда ли ми се, или около кючицата на Гана има някакъв "опит" за смучка? :ДДД И пак сложила филтъра от тикток, че иначе положението е тотал щета.
|
|
|
Post by fine on Sept 24, 2023 15:56:40 GMT 2
Моника се олива вече. Дънки по 80-85лв и с доставката 90 лв.. някакви неизвестни марки дрехи. Нито можеш да ги върнеш, нито мерки има. Яке 105лв То дори и в Зара има по-евтини. Трагедия 😂 Иначе Гергана е отново неадекватна с новия й рийл. Противна и гнусна, още малко и гащите ще си покаже за внимание.
|
|
|
Post by pchelica on Sept 24, 2023 18:06:01 GMT 2
Тцтцтц…Гергучи много западна - в началото на годината спестяваше по 3000 лв. на ден, сега качила пост, в който ни учи как да спестяваме по 200 лв. на месец…Гери, с това темпо кога ще спестя да си финансирам апартамент с инвестиционна цел 😟
|
|
|
Post by chikitta on Sept 24, 2023 21:11:19 GMT 2
Ганка със стори от болницата, готови ли сте за дълго подготвяната драма? Надявам се да е добре, но щом има сили и време за сторита, вероятно всичко е наред.
|
|
|
Post by pandora on Sept 25, 2023 7:27:05 GMT 2
Ганка със стори от болницата, готови ли сте за дълго подготвяната драма? Надявам се да е добре, но щом има сили и време за сторита, вероятно всичко е наред. Гана снощи трябваше да изтегли гиваЛея. Сега като я изобличиха, че има постоянно технически проблеми, дали това отново не е някаква скалъпена драма само и само да не тегли победител и да го замете под килима. Вече си мисля, че тази откачалка е способна на всичко..
|
|
|
Post by fine on Sept 25, 2023 9:24:03 GMT 2
Ако ми се наложи по спешност в 9 часа вечерта да отида в болницата то последното нещо, което ще направя е да благодаря на близките ми в стори в инстаграм с иглата в ръката. Според мен Гергана се опитва да събуди съжаление в хората, защото вижда, че явно не може да свали тикток профила и няма какво да направи да спре видета 😂😂 Адски жалко и противно поведение, което не би трябвало един 30 годишен човек да има и явно близките и са същите кукувици да не виждат, че не е нормално 🤮
|
|