|
Post by katya on Sept 25, 2023 9:45:37 GMT 2
Мда бе, вчера кино, джънк фууд и накрая сама си благодари за загрижеността. Дори не съм сигурна, че ръката е нейната, а снимката може и да не е от сега. То при нея всичко е пародия. И като толкова иска да спре акаунта в тикток, да спре да произвежда съдържание за него. На мен обаче ми е жал за Гучан. Едно че е плешив и нисък, второ бившата го е натирила, даже индийчетата избягаха от него. Пуска съдържание, обаче освен Гана и сестра и други фенове няма. Жалка история. А да, забравих да кажа, че тези сторита на храната му, в която телефона му се вее като НЛО над масите, са адски досадни. Та така, редува Меркари и Сави Джелато и копае дъното.
|
|
|
Post by chikitta on Sept 25, 2023 11:52:17 GMT 2
Аз съм убедена, че това е част от добре подготвян сценарий за тежка бременност и/или спонтанен аборт. И на мен ми мина през главата, че снимката не е нейна или е стара.
|
|
|
Post by sisi on Sept 25, 2023 12:04:21 GMT 2
В същото време, докато звезда Ганка ни подготвя терен бременност или каквото е измислила.. Сами Хосни и неговата не си играят.. чакат второ детенце Да са живи и здрави Гледах едно видео на Плешо, с ужасно осветление, подчетраващо още повече тъпото му изражение, държеше си ръцете отпред, в странна поза..ако искате да се посмеете с глас.. в неговия профил е качено. Това се казва да нямаш реална представа за собственото си невежество. Затова явно има много щастливи хора във България
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 25, 2023 12:39:47 GMT 2
И мен ме е жал за Плешо, представяте ли си какво е да трябва да целувате Гана, с тази уста и зъби, че и да правите секс с нея, а тя изглежда далеч от това, което е с филтъра. И не само, а и гласа и ме подлудява, а той е принуден да го чува постоянно.
|
|
|
Post by sisi on Sept 25, 2023 12:46:00 GMT 2
И мен ме е жал за Плешо, представяте ли си какво е да трябва да целувате Гана, с тази уста и зъби, че и да правите секс с нея, а тя изглежда далеч от това, което е с филтъра. И не само, а и гласа и ме подлудява, а той е принуден да го чува постоянно. Честно казано не ми е жал.. както и не бих възприела и мъжа в него за същото. Мисля, че са си идеалната двойка, подхождат си.
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Sept 25, 2023 12:59:51 GMT 2
Добре де, ако Гергана има намерение да играе филм за бременност/аборт, този доктор където все го тагва.. няма ли да я разобличи, или и той е във филма
|
|
|
Post by katya on Sept 25, 2023 13:28:56 GMT 2
Добре де, ако Гергана има намерение да играе филм за бременност/аборт, този доктор където все го тагва.. няма ли да я разобличи, или и той е във филма Той сигурно си има достатъчно бременни пациентки, които да са му по-важни от една откровено луда. Мен ме смущава и тоталното несъответствие между сторито на Плешо със солената вода и ганкината “бременност”
|
|
kd
New Member
|
Post by kd on Sept 25, 2023 13:37:49 GMT 2
Еми сигурно си има пациентки, ама едва ли го тагват на всяко стори свързано с гинеколог..
|
|
|
Post by katya on Sept 25, 2023 14:29:40 GMT 2
Така, Ганка с ново стори, имал тежка вечер. Ръцете и се виждат. Много бързо са и изчезнали белезите от интервенцията 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
|
|
|
Post by xladyb on Sept 25, 2023 15:37:05 GMT 2
От скоро съм в блога ( и от блога разбрах за Ганка ) и си мислех, че неоправдано има съмнения върху всяко действие на Гергана. Ее! След снощното стори се убедих, че е луда. ако наистина играе филм свързан с бременност, проблеми и тн. ,то проблема и в главата е голям..
|
|
|
Post by amelie on Sept 25, 2023 16:04:56 GMT 2
Така, Ганка с ново стори, имал тежка вечер. Ръцете и се виждат. Много бързо са и изчезнали белезите от интервенцията 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Точно това влизам да напиша. Ни вест, ни кост от абокатът на дясната ръка 😄
|
|
|
Post by sisi on Sept 25, 2023 16:17:58 GMT 2
Честно казано това лудо Гане не го разбирам.. Ако наистина е бременна и има проблем при задържане.. последно бих искала да обърна внимание на инстаграм и да споделям с непознати свои притеснения. Ако е това, наистина е сериозно и последното нещо, което човек би искал е да разказва на всеки. Има моменти, в които човек трябва да може да се смири и да приема уроците на живота. Тя обаче е тотално неадекватна, хем знае колко негативи ще понесе. После пък припадала, като и вземали кръв... оххх страшна превземка.
|
|
|
Post by fine on Sept 25, 2023 17:36:50 GMT 2
Марийче, на 24 за young mom ли се имаш? Това е една нормална възраст, в която доста жени стават майки, или за нея ако имаш дете на 30+ то вече си в старческата и не можеш да бягаш след детето си и нямаш сили да си играеш с него 😂 добре, че е мъжът ти да те спонсорира, то затова си и станала майка сигурно, защото си видяла мекото на хляба, нито образованието си завърши, нито има намерение да работи по него, сега е известна инфлуенсърка, ама ни писна едно и също - кафето, апартамента, котката, детето, спонсорства, тук-таме някоя почивка... защо по ягодите тази има над 10 000 последователи?
|
|
|
Post by ivkasmile on Sept 25, 2023 18:50:36 GMT 2
Снощи на системи, днес пече питки..
|
|
|
Post by nessap99 on Sept 25, 2023 19:04:06 GMT 2
Марийче, на 24 за young mom ли се имаш? Това е една нормална възраст, в която доста жени стават майки, или за нея ако имаш дете на 30+ то вече си в старческата и не можеш да бягаш след детето си и нямаш сили да си играеш с него 😂 добре, че е мъжът ти да те спонсорира, то затова си и станала майка сигурно, защото си видяла мекото на хляба, нито образованието си завърши, нито има намерение да работи по него, сега е известна инфлуенсърка, ама ни писна едно и също - кафето, апартамента, котката, детето, спонсорства, тук-таме някоя почивка... защо по ягодите тази има над 10 000 последователи? Тая даже вече не ѝ следя глупостите… знам, че всеки ден е БУКВАЛНО един и същ 💀 Чакайте само да вземат къщата е тогава ще има по 18827218 сторита на ден.. пак същите, разбира се 🤡
|
|
|
Post by zahir on Sept 25, 2023 19:17:20 GMT 2
Така, Ганка с ново стори, имал тежка вечер. Ръцете и се виждат. Много бързо са и изчезнали белезите от интервенцията 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Добре де, Плешо не я ли следва в ИГ? Представям си мъжа ми как ще ме подпука ако играя такива циркчета....
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 25, 2023 21:12:21 GMT 2
Мария пж е тотално скучна. Приказната Анка много си е повярвала. Не вижда ли как изглежда?! Нито е секси, нито има хубава фигура. И да си беше изгладила ризата в последния рийл!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Sept 25, 2023 22:22:12 GMT 2
Честно да ви кажа, ако вчера съм била на системи в болница, днес изобщо не бих помислила за бургери, кюфтета, карамелизиран лук, пикантни картофи и т.н. Гането е истински инфлуенсър, всичко за нас го прави. 😀 Наистина не е в час. Явно получава амнезия и забравя какъв филм е показала предния ден на аудиторията си. Преди два месеца купуваше апартамент с инвестиционна цел, почивки в хотели за хиляди левове, днес как да спестите 200 лв. Вчера системи, днес хапване (по инфлуенсърски) на бургери. 🙄
|
|
|
Post by fif on Sept 26, 2023 5:54:24 GMT 2
Много е важно да си щракне снимката, за доказателство. Между другото сторито е от спешното на хириругиите, ако не се лъжа и нейният гинеколог работи там.
Тъкмо си викам как плешо никога не отразява своята любима в сторита и качил такова с нея “Жена мечта”. 😀 Припадам, това е някакъв оксиморон. И не, никога няма да съжаля този човек.
Гергана между другото през 2-3 месеца ходи до спешното на системи в хирургиите, уж, ако това не са повтарящи се кадри. И е много нелепо сторито как била много уплашена и лично лекар Еди кой си дошъл да й вземе кръв. Това се случва точно никога, нали се сещате.
Мария бдж на спонсорирана почивка във Воя, но извън сезона. 😀 5 дена там, 5 дена едни и същи сторита.
Капитонова ми е противно агресивна вече.
А за спестяванията на Гана тези методи може да ги практикува само човек, който по цял ден лентяйства в тях, но не и активно работи ще човек, който ако приложи методите няма да е на плюс, а на минус 200 лева. 😀
|
|
|
Post by chikitta on Sept 26, 2023 9:13:09 GMT 2
От на Гана съветите ми е любимо "не давайте пари за книги". Аз лично съм книжен плъх и парите за книги са ми най-оправданите разходи.
|
|
|
Post by fine on Sept 26, 2023 9:23:26 GMT 2
Сори, ама Гергана е супер просто парче! Качила тикток с някакъв филтър кога ще е бременна и тестът за бременност показва октомври и тя написала може би Октомври 2024 с досадна емотиконка. За мен тя иска бебе възможно най-скоро, за да може хем да върже Гучан да няма къде да бяга окончателно, хем и да намали хейта, когато е бременна, а и да завалят спонсорираните бебешки пратки, но уви може да има някакви репродуктивни проблеми та затова да е толкова близка с гинеколога. Ама дори и да е така, то тези намеци със сутиени, държене на корем са направо отвратителни..
|
|
|
Post by zahir on Sept 26, 2023 9:56:28 GMT 2
ПгхриАтели, prikachi.net/image/6rwdvВие получавате ли всеки ден масаж? 😁 Наистина е крайно неадекватна Гана. Според мен, бях го писала и го казвам пак, не е бременна. Прави се на интересна, просто защото няма с какво друго. Наистина е идотско как се вманиачава в дадена тема, например инвестиции 😂 и се почват някакви глупости, след което край. Тишина. Идва другата обсесия и така до безкрай. Сякаш наистина не помни какви ги дрънка и продължава нататък. prikachi.net/image/6rCUU
|
|
|
Post by fine on Sept 26, 2023 10:48:30 GMT 2
Изгледах новото видео на Балама какво се променило в апартамента им за 1 год. Естествено уж препоръка ни дава, как трябвало да си сложи каменна вата навремето, за да се задържала температурата и ни показва точно конкретен продукт и линк към сайта 😂 и после уж така случайно го споменава още 5 пъти, че оставил линк, разбрахме и от първия път, че е реклама. Иначе горкичкия, вложил пари в по-скъп климатик с мисълта, че един климатик ще охлажда 3 стаи + коридор, но голямо разочарование.. трябва да купи още един климатик за 2 стаи. Иначе какво се прави на ударен, че плочките му били доста скъпи над бюджета като половината апартамент сигурно е изпросен 😂 и така тактично спомена "трябва да си купим покривало за леглото, най-вероятно от English home" е да, самосезирайте се English Home да им дадете едно покривало за легло на тези бедни хорица!
|
|
|
Post by amelie on Sept 26, 2023 13:31:44 GMT 2
На мен снимката на Гергана от онзи ден, с абоката, страшно много ми прилича на предишната ѝ такава. Ако някой пази, може да ги сравним.
|
|
|
Post by ☀ on Sept 26, 2023 14:07:03 GMT 2
И все пак не е изтеглен победител от поредния шано giveaway на гергана с дата 23.09, нали ?
|
|
|
Post by fine on Sept 26, 2023 14:41:41 GMT 2
И все пак не е изтеглен победител от поредния шано giveaway на гергана с дата 23.09, нали ? Мне, айде ако е била в болница е окей, ама вече 2ри ден бълва глупости, а няма изтеглен победител
|
|
|
Post by sisi on Sept 26, 2023 14:52:47 GMT 2
Да разведря малко вниманието върху Гана и да питам - тоя Dean Frizer, с какво е толкова известен? Гледах му някои видеа, главно заради пътуванията му, но го намирам за страхотно нарцистично същество, с голям комплекс за малоценност.. В последното видео обяснява колко се радвал, че тъпичката му невръстна приятелка вземала часове по англ. ез.. Та тези хора с какво се издържат, защото спомена, че не знаел колко пари изкарва.., но харчел по-малко Видях че има някакъв тъп сайт за дрехи, но ми е интресно колко пък да се продават тези дрехи и китайски стоки..И как си е организирал работата, че да не работи и реално да си пътува? Момиченцето дето го води с него също не блести с интелект, видях само малка пъпчива тийнейджърка, едва ли изкарва пари за тези пътешествия. Та, евала че пътуват хората, ама освен с парите на родителите си, не виждам с какво преживяват.. Или с какво са известни? Или съм много заблудена...
|
|
|
Post by katya on Sept 26, 2023 14:53:56 GMT 2
И това от човек, който твърди за себе си, че е обсебен да си планира ежедневието. Днес цял ден разопакова и ясно си личи, че няма следи от абокат на ръката.
|
|
|
Post by pandora on Sept 26, 2023 15:02:27 GMT 2
Снимката с абоката на Гана наистина е от преди и всичко според мен е за да замете гиваЛея под килима. Моля тик-ток и инста профилите да се самосезират. Това вече си е изнагляване
|
|
|
Post by lama on Sept 26, 2023 15:38:09 GMT 2
Деян рекламира казина във всяко видео, а той качва всеки ден, от това се печелят стабилни пари. Също и бижутата му май добре вървят.
|
|