|
Post by vanillapumpkinnew on Sept 26, 2023 16:11:26 GMT 2
Мисля, че този Деан се занимава и с крипто и оттам е направил пари, отделно си рекламира почти във всяко видео. На мен ми е крайно антипатичен.
Гергуца дори не искам да я коментирам повече, да я затварят в стая с меки стени и да се приключва.
Гледахте ли малкото Нори, която я хващат явно, че интриганства в къщата на инфлуенсърите, как реве. Същата циркаджийка като сестра си
|
|
|
Post by verkapiperka on Sept 26, 2023 18:29:31 GMT 2
Мила Сами Хосни - да забременееш 6 месеца след секцио, за мен лично е безотговорно и опасно. Но може би тези операции да ги правят вече по някакъв нов магичен начин. Бяха поканени в На кафе в началото на сезона - тя беше страшно отегчена; говориха за пътувания, почивки и работа.
Деян - съвсем случайно попаднах на него в ютюб. Изгледах няколко свързани с пътуване и това беше. Неприятен и отблъскващ човек. В едно от видеата не спря да мрънка как му изгубили багажа, а имал скъпа техника. Ми няма да взимаш полети с безброй прекачвания. Нали си баровец. Вярно, че никога няма 100% гаранция, но поне сведи до минимум риска. От клиповете му знам, че се занимава с крипто, както вече е писано.
|
|
|
Post by fif on Sept 26, 2023 19:04:33 GMT 2
И на мен ми е неприятен, особено с тези татуировки, които си прави при знайни и незнайни хора, особено пък, че са като някакви драсканици.
С новата с приятелка изглеждат съвместими, но е жалко момиче на 19 да не учи, а да върви по неговия акъл, със сигурност й е кеф да обикаля и купонясва, ама образование?
Иначе не го знам колко изкарва, но в Ибиза като бяха за престоя си от седмица каза, че е изхарчил 10 000 лева.
|
|
|
Post by dessyj on Sept 26, 2023 19:07:27 GMT 2
Какъв беше тик ток акаунта Анти-Гергуц?
|
|
|
Post by fif on Sept 26, 2023 20:13:58 GMT 2
Какъв беше тик ток акаунта Анти-Гергуц? geryslies
|
|
|
Post by untitled on Sept 26, 2023 20:28:32 GMT 2
И на мен ми е неприятен, особено с тези татуировки, които си прави при знайни и незнайни хора, особено пък, че са като някакви драсканици. С новата с приятелка изглеждат съвместими, но е жалко момиче на 19 да не учи, а да върви по неговия акъл, със сигурност й е кеф да обикаля и купонясва, ама образование? Иначе не го знам колко изкарва, но в Ибиза като бяха за престоя си от седмица каза, че е изхарчил 10 000 лева. Казвал е, че работи онлайн към чужбина в сферата на дигиталния маркетинг. Също търгува акции. Относно приятелката му, беше коментирано, че Виктория Първанова (предишната му) не блести с интелект (с което съм съгласна), но в сравнение с настоящата му Виктория направо е Айнщайн хахах. Като говорим за Виктория, в последните й влогове, където пътува из чужбина постоянно казва как нямало време за нищо, защото имала толкова много да снима, но въобще не ми е ясно какво толкова снима, тя направо се изкарва по-заета от топ международни модели 😂 Приказната Ани да пише книги за здравословно хранене и да дава съвети за поддържане на добра форма дори не знам как да коментирам...
|
|
|
Post by avedar on Sept 26, 2023 20:52:50 GMT 2
Не съм изчела последните коментари, но Гучан се е снимал на терасата с изкуствената трева (старата му квартира до Мол Пловдив). Значи ли това, че фенси апартамента е заминал в небитието? През това време (няколко месеца) е плащал два наема ли? Нещо не му хващам спатиите.
|
|
|
Post by sisi on Sept 26, 2023 22:11:06 GMT 2
И на мен ми е неприятен, особено с тези татуировки, които си прави при знайни и незнайни хора, особено пък, че са като някакви драсканици. С новата с приятелка изглеждат съвместими, но е жалко момиче на 19 да не учи, а да върви по неговия акъл, със сигурност й е кеф да обикаля и купонясва, ама образование? Иначе не го знам колко изкарва, но в Ибиза като бяха за престоя си от седмица каза, че е изхарчил 10 000 лева. Казвал е, че работи онлайн към чужбина в сферата на дигиталния маркетинг. Също търгува акции. Относно приятелката му, беше коментирано, че Виктория Първанова (предишната му) не блести с интелект (с което съм съгласна), но в сравнение с настоящата му Виктория направо е Айнщайн хахах. Като говорим за Виктория, в последните й влогове, където пътува из чужбина постоянно казва как нямало време за нищо, защото имала толкова много да снима, но въобще не ми е ясно какво толкова снима, тя направо се изкарва по-заета от топ международни модели 😂 Приказната Ани да пише книги за здравословно хранене и да дава съвети за поддържане на добра форма дори не знам как да коментирам... Ахааа, ама това ли беше този от по-старите клипчета на Виктория...Ясна е работата! Те са си лика прилика, няма умствен багаж там, за съжаление няма и естетически. За него - може би наистина си изкарва пари, за да обикаля, което не го прави по-малко антипатичен. А и Виктория.. тя пък ми е толкова грозноватича и виждам, че има много ниско самочувствие, като цяло.. Постоянно е в някакви депресии и си личи, че има ниска самооценка. (Не е като наша Гана например 😂) Не знам като какъв модел се изявява, но не виждам физически данни и за това. Иначе вижте Богданска, пак е поканена на хубаво събитие на ЕТАМ и е с убийствен тоалет.. Това наричам аз модел! Нищо, че тя не блести също с интелект, поне е красива!
|
|
|
Post by aleya on Sept 26, 2023 22:30:30 GMT 2
Деян се занимава с акции и крипто, има сайт за бижута и за дрехи и отделно се занимава с маркетинг. Наредил си е нещата. Има интересни видеа от пътуванията си, но в някои изпростява ужасно много... новата му приятелка е толкова проста и тя, че чак е вдлъбната. Едно не мога да му отрека - поискал е нещо и го е постигнал, на 26 години. Дано си е подсигурил стабилно бъдеще с инвестициите си, че иначе ще е кофти.
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 26, 2023 22:34:07 GMT 2
Не съм изчела последните коментари, но Гучан се е снимал на терасата с изкуствената трева (старата му квартира до Мол Пловдив). Значи ли това, че фенси апартамента е заминал в небитието? През това време (няколко месеца) е плащал два наема ли? Нещо не му хващам спатиите. Мне, просто значи, че въпросният апартамент е изчезнал от порфолиото му. Нали вече работи за друга агенция за недвижими имоти. Тоя Деян не го следя, но помня, че имаше едно тъпо клипче в една кола с момче, което приличаше визуално на Филяка и оценяваха от 1 до 10 българските инфлуенсърки. И на двамата може да им се завиди на самочувствието (да се чуди човек на какво отгоре).
|
|
|
Post by sisi on Sept 26, 2023 23:02:30 GMT 2
Деян се занимава с акции и крипто, има сайт за бижута и за дрехи и отделно се занимава с маркетинг. Наредил си е нещата. Има интересни видеа от пътуванията си, но в някои изпростява ужасно много... новата му приятелка е толкова проста и тя, че чак е вдлъбната. Едно не мога да му отрека - поискал е нещо и го е постигнал, на 26 години. Дано си е подсигурил стабилно бъдеще с инвестициите си, че иначе ще е кофти Вече не е на 26.. отива към 30, явно че е находчив, но слушайки го не мога да си обясня как изкарва толкова пари - не виждам умствен капацитет, а и не виждам кога точно работи, като постоянно бълва сторита от обиколки. Виждам само самовлюбен комплексар (има доста комплекси как изглежда). Отговаря настървено, като му пишат, че е мазен или друго подобно За приятелката му нямам какво да кажа, неуко пъпчиво тийнче.. развиваше теории как можело да "ходи на университета", ама то всичко им го качват онлайн..... много ми е смешно като не могат да подредят елементарно изречение или генерализират "на университета" ,на библиотеката..Личи си, че една книга не са отворили през живота си.
|
|
|
Post by fine on Sept 27, 2023 9:07:45 GMT 2
Гано, навън е 26 градуса, какви студени месеци приказваш? 😂 Гана има и нова любима емотиконка, палаво езиче 😋
|
|
|
Post by sisi on Sept 27, 2023 9:57:40 GMT 2
Валери е качила новото видео за Нормандия Да си призная го очаквах с интерес. Гледах 15 минути и до тук мнооого ми хареса. Определено задобряват със видеата. Правят преливане на кадри, ретроспекция и споделят малко исторически факти, от което определено ми събудиха интереса да се поровя и да си добавя някои места в списъка за посещения. Аз лично не съм била в тази част на Франция и може би затова ми е толкова интересно, де Пропускам любимите думички на Валери" Толкова е сладко.", но като цяло имат от мен БРАВО! По-късно ще го догледам.
|
|
|
Post by misslisa on Sept 27, 2023 11:00:39 GMT 2
Някой разпознава ли за кой началник в БТВ и годеницата му говори Бандата в сторитата си?
|
|
805 posts
|
Post by Yogurin@ on Sept 27, 2023 11:32:44 GMT 2
Някой разпознава ли за кой началник в БТВ и годеницата му говори Бандата в сторитата си? В сферата на предположенията: Константин Караджов - Ирена Рашева. Въпреки че той се занимава с продуциране на новини, доколкото знам, но това ми е единствената известна връзка продуцент - репортерка.
|
|
|
Post by fine on Sept 27, 2023 15:07:11 GMT 2
ibb.co/Sf2ZC5gТова ли е перфектната кожа на Дерая? И аз имам широки пори, ама чак пък толкова.. а и тя все пак си прави сама процедури, маже се със 100 крема и пак изглежда така 😂
|
|
|
Post by sisi on Sept 27, 2023 16:36:32 GMT 2
Някой разпознава ли за кой началник в БТВ и годеницата му говори Бандата в сторитата си? В сферата на предположенията: Константин Караджов - Ирена Рашева. Въпреки че той се занимава с продуциране на новини, доколкото знам, но това ми е единствената известна връзка продуцент - репортерка. Това с Бандата ми мирише на много голямо вадене на кирливите ризи.. личи си, че много иска да си отмъсти. Разбирам и разочарванието като цяло.. ама голямо раздухване това звънене през нощта.. и неотговаряне. Определено цели да предизвика скандала... Ще видим..
|
|
|
Post by chereshka on Sept 27, 2023 21:54:38 GMT 2
Капитонова превъртя играта вече. Не знам какво няма да направят за тРаФиК и известност...
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 27, 2023 22:03:35 GMT 2
Анка готвачката ще е ментор по здравословно хранене. Говори за хора с наднормено тегло и тя какво е постигнала, няма ли огледало тази жена?! У тях само хелти десерти, все едно не нагъват чипс във всяко видео. Попова е изключително скучна. Новата и мания да е природосъобразна не и прави услуга. За мен тя е старица в тяло на тридесетгодишна.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by dilinika on Sept 27, 2023 22:56:39 GMT 2
Ех, понякога и на мен ми се иска да съм като Гането : сряда преди обяд да си лежа и гледам “Фантагиро” ( наборите ще се сетят) , после ядково мляко с новия уред, че и бананов хляб и палачинки. За човек на 2 договора е изключително заета, та пушек се вдига.
|
|
|
Post by sisi on Sept 28, 2023 9:36:50 GMT 2
Ех, понякога и на мен ми се иска да съм като Гането : сряда преди обяд да си лежа и гледам “Фантагиро” ( наборите ще се сетят) , после ядково мляко с новия уред, че и бананов хляб и палачинки. За човек на 2 договора е изключително заета, та пушек се вдига. Тя и другата с напразно съществуване - мария бдж.. едната лежи, гледа приказки и си прави бананов хляб, другата става с мисълт каква закуска да яде...и да ни пише "Добро утро " Как оцеляват тея хора не знам. По цял ден да лежиш и пърдиш не е много здравословно.
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on Sept 28, 2023 12:08:24 GMT 2
Вече не я следя, защото то всеки ден едни и също глупости ама Мария БДЖ я видях сега до ДермаАкт в Драгалевци, че ходихме до педиатъра на детето и какво да ви кажа… има една фраза “the lights are on but nobody’s home”… един празен, блуждаещ поглед…буташе динозавърчо в количката. Общо взето ако тъпотата беше човек щеше да е нея 🫣
|
|
|
Post by Cherry on Sept 28, 2023 12:23:34 GMT 2
|
|
|
Post by zahir on Sept 28, 2023 12:34:41 GMT 2
В Инстаграм напоследък забелязвам ужасно много девойки, нарекли себе си "създател на съдържание". Общото между всички е, че не създават нищо 😁 Просто една сбирщина мързелани, които искат да са нещо, което не са... Аз да кажа, че Капитонова ме дразни страшно много. Все по-нагла е, но днес направо ми скри шапката. Тя все измисля някакви глупости колко е успешна, колко работи, колко пари изкарва.. За мен са глупости, защото си личи усърдието, с което иска да продаде тази идея. И днес писала, че вече работи и като продуцент 😂 Правела "подгрявки" на профила.. И кой мислите е "клиента ѝ"? Хаха Анастасия. Другата бездарница. Направо падам в какъв имагинерен свят живеят тези женички. Виктория вчера уж направи "подрявка" за себе си като снима как оставя Оливия в кашон до коша за боклук и после обвини хората, че нямали чувство за хумор. Само дето хумора е нещо смешно, а това в откровена простотия ама на нея никой не може да ѝ отправи критика. Страшно много си е повярвала. Ето, супер ясно си личи "почерка" на Виктория, ако някой следи профила ѝ, в момента на Анастасия е 1:1. Кой нормален човек би имал нужда от карти и игри, за да се сближи с мъжа си?! prikachi.net/image/6nNMaprikachi.net/image/6nDaLprikachi.net/image/6nri0prikachi.net/image/6nafG
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 28, 2023 12:46:10 GMT 2
В Инстаграм напоследък забелязвам ужасно много девойки, нарекли себе си "създател на съдържание". Общото между всички е, че не създават нищо 😁 Просто една сбирщина мързелани, които искат да са нещо, което не са... Аз да кажа, че Капитонова ме дразни страшно много. Все по-нагла е, но днес направо ми скри шапката. Тя все измисля някакви глупости колко е успешна, колко работи, колко пари изкарва.. За мен са глупости, защото си личи усърдието, с което иска да продаде тази идея. И днес писала, че вече работи и като продуцент 😂 Правела "подгрявки" на профила.. И кой мислите е "клиента ѝ"? Хаха Анастасия. Другата бездарница. Направо падам в какъв имагинерен свят живеят тези женички. Виктория вчера уж направи "подрявка" за себе си като снима как оставя Оливия в кашон до коша за боклук и после обвини хората, че нямали чувство за хумор. Само дето хумора е нещо смешно, а това в откровена простотия ама на нея никой не може да ѝ отправи критика. Страшно много си е повярвала. Права си за за Виктория. Анастасия и копира маниера и тя е противна и много повярвала си. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
413 posts
Member is Online
|
Post by nessap99 on Sept 28, 2023 13:29:28 GMT 2
В Инстаграм напоследък забелязвам ужасно много девойки, нарекли себе си "създател на съдържание". Общото между всички е, че не създават нищо 😁 Просто една сбирщина мързелани, които искат да са нещо, което не са... Аз да кажа, че Капитонова ме дразни страшно много. Все по-нагла е, но днес направо ми скри шапката. Тя все измисля някакви глупости колко е успешна, колко работи, колко пари изкарва.. За мен са глупости, защото си личи усърдието, с което иска да продаде тази идея. И днес писала, че вече работи и като продуцент 😂 Правела "подгрявки" на профила.. И кой мислите е "клиента ѝ"? Хаха Анастасия. Другата бездарница. Направо падам в какъв имагинерен свят живеят тези женички. Виктория вчера уж направи "подрявка" за себе си като снима как оставя Оливия в кашон до коша за боклук и после обвини хората, че нямали чувство за хумор. Само дето хумора е нещо смешно, а това в откровена простотия ама на нея никой не може да ѝ отправи критика. Страшно много си е повярвала. Ето, супер ясно си личи "почерка" на Виктория, ако някой следи профила ѝ, в момента на Анастасия е 1:1. Кой нормален човек би имал нужда от карти и игри, за да се сближи с мъжа си?! prikachi.net/image/6nNMaprikachi.net/image/6nDaLprikachi.net/image/6nri0prikachi.net/image/6nafGТая Анастасия луда ли е бе? Егати наглярките. Такива карти с въпроси лични, интимни, за сближаване и прочие може да се купят отвсякъде и биха били много по-хубави от на Анастасия. С разваления ѝ български и скапания ѝ английски накрая ще е една манджа с грозде. По повод всички инфлута, мъжа ми има една съученичка още от началното училище, живее и работи в Англия и има 55 000 последователи. Решихме, че искаме да идем в Лондон за рождения му ден и ѝ писах и я последвах, защото той каза, че тя може да съдейства с насоки къде да идем. Ами да ме извиняват всички пръдли и пръдльовци от бг инфлу средата ама това момиче бих нарекла инфлуенсър. Страхотно съдържание, не набиващи се в очите реклами и никога на продукти за лична употреба. Всичко е събития (тип бал на bridgerton), интересни ескейп стаи, скрити места в Лондон, всичко е заснето прекрасно и ти прави кеф да го гледаш. Дава хубави промо кодове и не натрапва колко е голямата работа. Писахме си малко с нея вчера и тя каза, че в България е просто жалка картинката откъм инфлута. Спомена Баланови и как правят реклама на Johnson&Johnson и каза, че това е марка, която е ДОКАЗАНО, че причинява рак и не е редно да я рекламират и хората да купуват от бебешките им продукти. Спомена и че Pedigree са по същия начин, но за животни. Вредни неща! Обясни, че именно заради това не рекламира козметика, памперси и прочие такива неща. Склонна съм да ѝ вярвам предвид, че живее в Лондон, интелигентно и младо момиче е и съм сигурна, че проучва всичко. С удоволствие я следвам и чакам да качва нови неща, ако всичко върви по план декември ще се запознаем и на живо и ще видя какъв човек е всъщност, но си личи, че това “инфлуенсърството” при нея е искрено и наистина иска да предлага на хората полезни неща. Обясни ми също, че всъщност не печели почти нищо, как по цял ден снима, обработва, плаща си САМА за програмите за обработка, по 20 имейла изпраща, и че наистина накрая на деня е скапана. Викам ѝ “тука само търкат дивана и чакат да вземат някой лев”… еми, такова е.
|
|
|
Post by blueeyes on Sept 28, 2023 14:20:41 GMT 2
Случайно се озовах в един хотел с бившата на Бачорски - Емилия и дъщеря им. Тя изглежда злобничка и някак си нещастна. Не се усмихва често , не знам за важна ли се има или просто си има драми момичето. И почти постоянно виси на телефона.
|
|
|
Post by dilyanad on Sept 28, 2023 14:39:39 GMT 2
На Анастасия на глупостите за карти за сближаване се надявам да вярват само петнадесетгодишни тинейджърки!
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by angie1425 on Sept 28, 2023 15:54:40 GMT 2
Новото видео на Валери е супер, красиви и разнообразни кадри, както и съдържание, което не се вижда при другите. С Мартин са сладка двойка.
Наистина не знам кой би гледал Анастасия, неприятен външен вид, говор и маниери.
|
|
|
Post by sisi on Sept 28, 2023 16:53:00 GMT 2
Новото видео на Валери е супер, красиви и разнообразни кадри, както и съдържание, което не се вижда при другите. С Мартин са сладка двойка. Наистина не знам кой би гледал Анастасия, неприятен външен вид, говор и маниери. Много ми хареса и на мен видеото и обработката! Така трябва да изглеждат влоговете. Мартин ме дразни като тембър, но в крайна сметка, за да се посещават тези места- той е главния виновник. Знам, че той организира местата за посещение. Иначе двамата са хармонична двойка и дано да са си заедно и да продължават да си правят съдържание.
|
|