|
Post by Kristalna on Sept 29, 2023 9:03:01 GMT 2
Йоана от МамоСпиМиСе качи стори, че имат "хоумскул", много се радвала, че започвали home school с децата, колко много се вълнували и хлапетата. На другия ден е възмутена от въпросите от последователи, които питат да не би да спира децата от градина. Тя отговаря изумена колко лесен бил изглеждал животът й щом някой си представя, че може да отпише децата от градина. Това, което тя нарече хоум скул, е всъщност маса (или ниско бюро) с две столчета - удобен кът за децата да рисуват, играят с пластилин и т.н. Ама не звучу достатъчно инстаграмабъл да кажеш, че имат маса за рисуване.
|
|
|
Post by fine on Sept 29, 2023 10:13:37 GMT 2
Пхахахаха Баланови май цялата им рода е такава циция. Брат му "стегнал" старата кола на майка му и сега я продават. Nissan micra 1997 с 55 коня за 1300лв 😂😂 смятай кола на 26 години "стегната" с две врати и без оборотметър. И описанието на обявата "изключително запазен и поддържан автомобил" ай стига бе, да не показвам снимките от видео какъв таралясник е 😂 повече от 1000 дори не струва..
|
|
|
Post by fif on Sept 29, 2023 11:55:02 GMT 2
Марийка защо не купи едни нормални обувки на това дете. Вече времето е по-хладно и ще му трябват затворени обувки, а не сандали с чорапи и дълъг анцунг. На фона на всичко останало, което се опита са показва е смешно едни обувки да не вземе на това дете. И това дете от сутринта до следобяд като е навън къде и какво ще яде? А, да, цял ден ще лангърка спонсорираната детска кухня… ibb.co/hVTJDYwАко опра до картите на Анастасия, за да оправям отношенията си с мъжа ми това ще говори много лошо за мен. Атанаска и Бачорски май цял месец изкараха извън България и най-вече без децата, така че наска да не говори много на колко неща е научен малък Данчо, защото със сигурност не го е научила тя.
|
|
|
Post by peacock on Sept 30, 2023 15:50:59 GMT 2
Случайно се озовах в един хотел с бившата на Бачорски - Емилия и дъщеря им. Тя изглежда злобничка и някак си нещастна. Не се усмихва често , не знам за важна ли се има или просто си има драми момичето. И почти постоянно виси на телефона. Ама иначе пише " изчезнах за малко, искам да се насладя на почивката си" Изпратено от моят SM-A415F с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by emmilie on Oct 1, 2023 12:08:39 GMT 2
Булчинската рокля на Magisan изумително много прилича на тази, на Попова. И двамата с Дими са хубава двойка.
|
|
|
Post by suzz1 on Oct 1, 2023 12:45:24 GMT 2
Включвам се от Къщата на инфлуенсърите, понеже всички масово са срещу Елеонор и Ронси (заради смешните им схеми и лъжливото оправдаване след като ги разкриха), кака й ЙОАННА се включи в обяснителен режим на сторита вчера срещу Перси и останалите, как той нападал беззащитни момиченца. Ама ало, това са жени на по 23-25г., които не са беззащитни да лъжат и да правят схеми. Тази Йоанна не й ли писна да влиза в обяснителен режим, тя по гръб не пада. Мислих, че това беше инцидентен случай с влогмаса преди няколко години, където я обсъдихме тук и тя качи ревливото видео, но УВИ.
П.С. факт е, че речника на Норито се ограничава до ЪЪЪ, миии, ни знам и ни ма разбра.
|
|
|
Post by sky on Oct 1, 2023 14:09:17 GMT 2
Включвам се от Къщата на инфлуенсърите, понеже всички масово са срещу Елеонор и Ронси (заради смешните им схеми и лъжливото оправдаване след като ги разкриха), кака й ЙОАННА се включи в обяснителен режим на сторита вчера срещу Перси и останалите, как той нападал беззащитни момиченца. Ама ало, това са жени на по 23-25г., които не са беззащитни да лъжат и да правят схеми. Тази Йоанна не й ли писна да влиза в обяснителен режим, тя по гръб не пада. Мислих, че това беше инцидентен случай с влогмаса преди няколко години, където я обсъдихме тук и тя качи ревливото видео, но УВИ. П.С. факт е, че речника на Норито се ограничава до ЪЪЪ, миии, ни знам и ни ма разбра. Ох, розовата Йоанна за мен е най-комплексираният и злобен инфлуенсър, който се крие зад лигава усмивка и розов фийд с панделки. Миналият сезон на Къщата я показа колко е подмолна и мрънкаща. Аз дори бях писала коментар под някой от епизодите, който беше доста обоснован и с факти, че тя вече толкова се беше засегнала, че фасадата падна, че започна да отговаря на хората, да пуска сторита и даже насочи някакви към определени хора. Личи си, че е комплексирала изключително много НоритУ, сладкото Норче, милинкуту, че тя просто не може да върже две изречения сама и почва да реве. На 23 години хората са доста по-осъзнати, на доста хора се налага се борим за живота си - наеми, сметки, семестри и т.н., но розовките, милинките Йоаннка и Нориту си личи, че са толкова разглезени и толкова в техен си свят, че отблъсква. Да не забравяме как Йоаннчиту си беше взела от витрина Кинг Чарлз Шпаньол, кръсти я Тифани и след съвсем скоро я разкара пък много обича кученцата. Отделно после пак взе, но този път померан и отново го кръсти Тифани с най-голямата си наглост. Не знам кой я е излъгал, че да си купува книги за сторита, но да е толкова плоска в истинския живот и толкова прикрито зла, ще я заведе някъде в живота. От друга страна и Деничка вече прекалява със злобата, все мрънкаме, все филърчета, все нещо трябва да чака. Извинявам се, но не можеш да ядеш буламачите, да не знаеш дори какво приемаш като лекарство/витамин и да се буташ за дете. Някак има доста дълъг път да извърви и то без белите кецове от АБАУТ Ю и парцалите от литъл БЛЯК дрес, а наистина да седнат и да си подредят приоритетите. Телефонът ѝ е за 4 бона, на Георги за 3, всяка седмица хвърляше по поне хиляда лева в мола, колата е от 22-ра година, но апартаментчето им тясно, та тясно. Не ме разбирайте погрешно, ние с ММ също си взехме апартамент 40 квадрата, но с ипотека и кредит, плащаме си ги и си ги направихме по наш вкус, не е големината проблемът, а фактът, че всяка седмица по 3 пратки с парцали идва и Деничка избива комплекса, че някога не е могла да си разхожда в салоните новите парцали. От сърце желая, ако наистина обаче искат деца и си дават сметка колко е сериозно, да им се случи, но засега, за жалост, съм видяла само някак съревноваване - Николчето иска деца, Сузи е бременна, Симонка - бременна, ДанитУ с дете и как така Деничка ще остане по-назад....
|
|
|
Post by lama on Oct 1, 2023 15:55:36 GMT 2
Не я следя Деница подробно, последно разказваше за процедурите, каза ли резултатът после?
|
|
|
Post by sky on Oct 1, 2023 16:00:19 GMT 2
Не я следя Деница подробно, последно разказваше за процедурите, каза ли резултатът после? Последно бяха стигнали до направена пункция и се вайкаше, че пак ще трябва да чака и дори във влога от миналата седмица накрая го завърши разревана и ядосана на даден фармацевт без да обясни и през седмицата тийзна, че във вчерашния ще обясни каква е ситуацията. Реално взела рецепта от лекарят, който ѝ следи инвитрото и отишла в аптека, в която момичето било младо, нещо имало неразбиране, защото едното лекарство било задраскано, другото подчертано и накрая момичето от аптеката не дала подчертаното, Деница не обърнала никакво внимание и пила останалите 3-4. На контролен преглед се установило, че пропуснатото лекарство било най-важно и този пропуск довело до забавяне на процеса отново. Простете ми, ако не описвам процедурите добре, реално резюмирам информацията за Деница.
|
|
|
Post by fine on Oct 1, 2023 16:04:07 GMT 2
ibb.co/HxqxcxPibb.co/YQ83W51ibb.co/m8DDK4Libb.co/FqgghL5Попаднах на този сайт за дрехи и съвсем случайно мернах няколко дрехи, които изглеждат 1 към 1, които Моника предлага. Дънките ги продаваше някъде за 80 лв, а в сайта са 54лв, а якето го продаваше за 105, а в сайта подобен цвят с абсолютно същата материя и цип струва 75лв.. смятайте, че сайта със сигурност слагат поне 100% надценка, а хората поддържат сайт, имат модели за снимки и т.н., а Моника ги продава за пъти повече пари без сайт, само с една умряла инстаграм страница.
|
|
|
|
Post by supernova on Oct 1, 2023 17:34:46 GMT 2
О, ще откача 😄 ..
|
|
|
Post by Nicole on Oct 1, 2023 17:35:36 GMT 2
Гането е обявила бременност. Да видим сега какви филми ще измисли… ☺️
|
|
|
Post by pchelica on Oct 1, 2023 17:39:26 GMT 2
Честито, Гергуц! Дано най-накрая ти дойде акъла в главата!
|
|
|
Post by fine on Oct 1, 2023 17:43:31 GMT 2
Пази боже... наистина го върза с бебе, сега и да иска да избяга Гучан вече е късно 😂 то беше ясно, смятайте, щом са изгубили и едно бебе вече и Гана е в триместър, то значи, чи опитите за бебе са почнали мноооого преди дори да бъдат 1 година заедно..
|
|
|
Post by maggi on Oct 1, 2023 17:46:18 GMT 2
Хора, и аз не мога да повярвам, че Гането е бременна. Големи детективи сте! Браво!
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 1, 2023 17:58:18 GMT 2
Хората за лайкове, пакет мокри кърпи и памперси, деца си правят. Шегата на страна, не искам да съм груба, дано да ѝ дойде акълът наистина, че това е най-сериозното нещо в живота. Не е само тагове на скъпи марки, находки и глупости. Дано е добре обмислено и осъзнато. Да ѝ е лека бременността до края.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 1, 2023 18:10:48 GMT 2
Хахаха не можах да повярвам. Още даже не вярвам докато не видя корема. Всичко прави за единия лайк. А иначе коментарите как вързала Гучан… с какво? Той е скъсаняк като нея, пари от него няма никога да види. Освен да го върже за връзка ама за мен този човек е или гей или има някакъв друг проблем. Познавам много такива, които имат и деца и връзки само и само да скрият какви са. “Мъж”, който говори по тоя начин, облича се по тоя начин и ми взима дрехите + 0 мъжко излъчване.. ми не, мерси съм. Ако ни нападнат в някоя уличка аз ще трябва да спасявам него. 🤷🏻♀️ за мен той си е гей, а тя - жадна за внимание. Жалко за отрочето, не искам даже да си представям какво ще става… АКО е истина лол.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 1, 2023 18:39:10 GMT 2
Тази каква простакеса е, Господи! Нали се беше снимала специално да отрича бременност. Да си беше млъкнала🤦🤦
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Oct 1, 2023 18:44:37 GMT 2
Не я следя Деница подробно, последно разказваше за процедурите, каза ли резултатът после? Последно бяха стигнали до направена пункция и се вайкаше, че пак ще трябва да чака и дори във влога от миналата седмица накрая го завърши разревана и ядосана на даден фармацевт без да обясни и през седмицата тийзна, че във вчерашния ще обясни каква е ситуацията. Реално взела рецепта от лекарят, който ѝ следи инвитрото и отишла в аптека, в която момичето било младо, нещо имало неразбиране, защото едното лекарство било задраскано, другото подчертано и накрая момичето от аптеката не дала подчертаното, Деница не обърнала никакво внимание и пила останалите 3-4. На контролен преглед се установило, че пропуснатото лекарство било най-важно и този пропуск довело до забавяне на процеса отново. Простете ми, ако не описвам процедурите добре, реално резюмирам информацията за Деница. И после се оплаква че хората я обвинявали , че тя е виновна в коментарите в ютюб . Като не може да търпиш истината , въобще не разказвай живота си в ютюб или в друга социална мрежа . В този малък апартамент дори се чудя къде ще го сложат това бебе …. Всичко хубаво ѝ желая ама с това мрънкане че все чакала , все едно единствената на света , която чака . В живота ще има да чака и за други неща .
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 1, 2023 18:47:12 GMT 2
Мега зле е тая, сега си качила чата с лекаря, защото нали всичко е обществено достояние и той казва как ако продължава да ѝ се гади трябва да иде за системи и тя вика, че щяла да търпи, защото за игли да не чувала. Ама оу, знаеш ли през какви неща може да ти с е наложи да минеш за това дете. Нищо не оценявате ти и тия като теб. В края на бременността ми почти месец всеки ден си бих клексан, и родих секцио. Ако те е страх от мечки не ходи в гората! Ако ти се наложи да раждаш и ти секцио и да ти разпорят корема тогава кво ще кажеш “д а е чувам”? Чисто психо е тая нямам думи как може да не ти дреме за нищо друго освен лайкове и гледания. Ако в начална бременност( Уж) не следваш насоките на лекаря то за по-нататък, когато нещата стават още по-сериозно не ми се мисли.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 1, 2023 18:58:16 GMT 2
Тая Деница и тя колко е проста. Кой нормален човек ще отиде за 4 лекарства от 5 и ще си иде с три и няма да забележи? Тъпа, та вдлъбната. Деничке, понеже четеш тук. Проста си! Докато с мъжа ти делите една мозъчна клетка, все така ще са ви нещата.
|
|
|
Post by sistef on Oct 1, 2023 19:03:08 GMT 2
Майчице.
|
|
|
Post by fif on Oct 1, 2023 19:22:33 GMT 2
Най-безцеремонното същество е Гергана! Грозни и безкрайни лъжи.
Иначе Гучан не е вързан, той вече е зарязал жена с едно дете и с второ би постъпил така. Обаче как си ги прави тея деца под път и над път. Гучан е мъжкият вариант на Пепе.
|
|
|
Post by sky on Oct 1, 2023 19:24:53 GMT 2
Ох, Николчето и тя в новия влог спомена, че е в процес на спиране на цигарите, онзи ден си се похвали тънко, че са вече сгодени... Дали няма да е старата схема и там "бебе->пръстен"? Отново, разбира се, пътуват в чужбина и тя седи по кафета/ресторанти и търси магазин на КАРЛ, нищо ново, на 10-та минута съм, не знам дали ще издържа другите 40...
|
|
|
Post by monster on Oct 1, 2023 19:31:19 GMT 2
Деница, верно е вдлъбната. За Гуца, нямам думи. Не мога да си представя просто, обаче сега става интересно ще има какво да се гледа 😂
|
|
|
Post by zahir on Oct 1, 2023 19:49:28 GMT 2
Ей, наистина не вярвах, че Гергана е бременна, но ме изненада. Да им е честито, дано мине леко всичко. Но някак си оставя едно горчиво чувство тази "новина". Хем искала да го изкрещи на целия свят, хем се правеше на интересна и на ощипана защо хората я питат, че чак корема си снима да покаже, че няма корем... Сега на снимките с Гучан аз лично виждам корем, което ще рече, че тогава е знаела, но нарочно е ИЗЛЪГАЛА, което е много различно от това просто да замълчи. То не бяха намеци за увеличена гръдна обиколка, за апетит като за трима, за какво ли не, после пък вайкане защо я питали за бременност и накрая..новина. За мен тя е психически нестабилна. Пожелавам ѝ всичко хубаво, но.. не знам. Не ми се струва ок за родител. Тя живее за внимание. prikachi.net/image/6SXGLТя обаче си вярва, че не лъже. Просто не казва истината 😁 prikachi.net/image/6Sg6a
|
|
|
Post by Kalisa on Oct 1, 2023 20:00:06 GMT 2
Още ли вярвате, че с Гучан се преструват на Гадженца? 😢😅
Честито, Гуци. Важното е да е живо и здраво...
|
|
|
Post by chikitta on Oct 1, 2023 20:30:02 GMT 2
Аз мислех, че Гана си измисля цялата тази драма, а тя верно забременяла. Пожелавам им от сърце да са здрави и всичко да е наред, макар че, колкото и гадно да звучи, все още очаквам някаква мега драма от цялата работа
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 1, 2023 20:31:48 GMT 2
Ганюш сега не се спира със сторитата, колко е чакала да ги наспами. Айде стига се превзема Ганке, бюста ти преди беше А чашка макс сега да е 2А, чаааак да ти тежи и да ти е неудобно 😂😂 съмнява ме. И тия снимки с push up сутиените няма да ни заблудят. Още са лисичи муцунки, в което няма лошо ама не се прави, че имаш дини 😭
|
|