|
Post by kiki95 on Oct 1, 2023 20:48:28 GMT 2
Ганюш сега не се спира със сторитата, колко е чакала да ги наспами. Айде стига се превзема Ганке, бюста ти преди беше А чашка макс сега да е 2А, чаааак да ти тежи и да ти е неудобно 😂😂 съмнява ме. И тия снимки с push up сутиените няма да ни заблудят. Още са лисичи муцунки, в което няма лошо ама не се прави, че имаш дини 😭 Точно идвах да изкоментирам преувеличеното уголемяване на бюста и то в 3ти месец 😃 стига глупости
|
|
|
Post by katya on Oct 1, 2023 20:49:50 GMT 2
Гана я чакам два дена след раждането, да се снима по гащи, да ни покаже колко добре изглежда. Тя отсега опипва почвата с някакви аудио книги за деца (вероятно подходящи за 2+). Обаче не виждам и като бременна, и като майка, кой ще иска да я има за реклама😂 ще им се спука набързо балончето и на тях. Иначе всичко хубаво им желая.
|
|
|
Post by avedar on Oct 1, 2023 21:34:17 GMT 2
Гучан като вече препатил с един неуспешен брак, направо ме изумява как така след няма и 1год. връзка се нави за второ дете. Явно Ганка добре го е обработила или бърза да не остане по-назад от бившата си жена, която вече има бебе. Дано решението му е обмисляно, защото буквално се хвърли на дълбокото и то не с кой да е, а Гергуц. Ще се нагледаме на цирк 9 месеца и вълнения.
|
|
|
Post by emmilie on Oct 1, 2023 21:39:08 GMT 2
Може ли да споделите поста на Гергана?
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 1, 2023 22:10:28 GMT 2
Изумяват ме тези родители, които смятат за много полезно да дават храна на децата си и те да се омазват до ушите. Какво постигат с това цапане, гнусно е?! В случая имам предвид Гого на Радост и Емил на Ние нашите и кучето. И за Попова мислих, много е саможива и странна. Дори храната, която яде ми е изчанчена, не визирам корейските рецепти.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 1, 2023 23:05:03 GMT 2
Леле, няколко часа от обявяването на гранде новината и вече ми е жал за Гучан. Да се стяга, че сега Гането като набере скорост, няма спиране. А това с гърдите и размера, може да го разправя на някой паднал от Марс и то, ако е мъж или дете. Какви тежини, какви трудности при спане в началото на бременността. Мале, мале, не ми се мисли до края, че и след това. Чака ни интересна есен и зима със семейство Гучита. Ще задмине Пепе-то, нищо, че е с 3 деца. 😀
|
|
|
Post by lisca on Oct 2, 2023 8:35:58 GMT 2
Все повече се убеждавам, че това момиче няма връзка с реалността.. Вече за съжаление… Крайно време е да порастнеш, Гергана……… Май нямаш представа през какво ще минеш, докато си бременна, камоли самото раждане.. Не е като в инстаграм - 2 напънчета и сладки снимчици… Имаш ли представа какво те чака точно? Детето не се отглежда като в снимките в инстаграм също… Нищо не е като в инстаграм… И не е като да отидеш да се наснимаш с племенницата. Напълни си главата с акъл, защото ако още от сега започнеш със смешните драми за съжаление и абсурдно преувеличаване на всичко.. Като например една игла и цици… Направо не ми го побира главата 😵💫
Не искала да го съобщава, но не спря с абсурдните намеци и показност, пък после се прави на обидена и накрая “имам новина” . Но нали трябва трафик за умрелия профил.. Как ще постъпиш като нормален зрял човек, в момент в който трябва да бъдеш сериозна и вече уж пораснала.. Да си бе замълчала, да се бе покрила или поне да не беше намеквала като 13 годишна, хората щяха да реагират съвсем различно и може би щеше да успееш да обърнеш монетата в своя полза.. Обаче не - ти не се спря с тъпотиите, както ти си можеш и знаеш и отново изглеждаш.. Трагична…
Успех с раждането, напомням че не е като в инстаграм, малко по-трудно е. Ти при първата контракция сигурно ще припаднеш.
И един съвет. Лекарите всеки Божи ден се занимават с бременни, които се държат като големи хора. Никой не е длъжен да ти търпи психичното поведение. Поне с тях се дръж адекватно и нормално и не ги занимавай с простотията си.
|
|
|
Post by livia on Oct 2, 2023 8:40:19 GMT 2
Ама вие вярвате ли, че е "добре обмислено"? Гучан няма и капка мозък в главата, личи си че там мисъл не протича.
Не знам, някак не мога да се зарадвам или кажа нещо хубаво, като се сетя за всичко, което сме видели от Гергана до сега. Стискам палци само бебето да е добре и от някъде да получи адекватна грижа. Дано бабите помагат. Също да не го отглежда в онзи коптор, в който преди живееше. Дано Гучан поне прилична квартира да е намерил.
Ние с Гергана сме на една възраст и горе-долу в едни месеци от бременноста, може би затова се жегвам от глупостите ѝ.
пп. Изобщо, ама изобщо не вярвам да са загубили бебе.
пп2. С подобни смесени чувства съм и за Деница, макар че тя е мнооого по-добре от Гергана във всяко отношение. Желая ѝ да имат дете, щом го искат, но в същото време изобщо не виждам как ще го гледат, те себе си не могат да гледат още. Като едни заблудени деца са, твърде глупави да се оправят сами.
|
|
|
Post by sisi on Oct 2, 2023 9:05:40 GMT 2
Ама вие вярвате ли, че е "добре обмислено"? Гучан няма и капка мозък в главата, личи си че там мисъл не протича. Не знам, някак не мога да се зарадвам или кажа нещо хубаво, като се сетя за всичко, което сме видели от Гергана до сега. Стискам палци само бебето да е добре и от някъде да получи адекватна грижа. Дано бабите помагат. Също да не го отглежда в онзи коптор, в който преди живееше. Дано Гучан поне прилична квартира да е намерил. Ние с Гергана сме на една възраст и горе-долу в едни месеци от бременноста, може би затова се жегвам от глупостите ѝ. пп. Изобщо, ама изобщо не вярвам да са загубили бебе. пп2. С подобни смесени чувства съм и за Деница, макар че тя е мнооого по-добре от Гергана във всяко отношение. Желая ѝ да имат дете, щом го искат, но в същото време изобщо не виждам как ще го гледат, те себе си не могат да гледат още. Като едни заблудени деца са, твърде глупави да се оправят сами. Ама тя е казвала, че са губили бебе ли? Това не съм го разбрала.. Ако е така за мен е повече от абсурд да забремеенеш след 2 месеца..След аборт, лекарите не препоръчват опити докато не се възстанови жената от аборта, понякога предписват прием на противозачатъчни или друго подходящо лечение... Това ако е истина - юли аборт, септември бременност не знам какво да си мисля. Бъдеща майка, обсесивна и видимо неадекватна,незапозната с елементарни здравни препоръки, с разсъждения на 12 годищно дете и с баща - с празна глава.. не знам как ще го гледат това бебе... Сега очаквайте споделяне на "съвети'за бъдещи майки...ще се прави, че чете книги за бременни и всекидевно снимане на корема..
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 2, 2023 9:15:22 GMT 2
Аз още не го вярвам това. Не бих се впечатлила ако е фалшива снимка това 🤷🏻♀️
|
|
|
Post by fine on Oct 2, 2023 9:27:49 GMT 2
Веска коментира: Обичаме ви! Гергана: И ние вас с бебо 😂😂😂 Гответе се, кринджът идва с пълна скорост, сега се почва с историите. И кой ще и повярва, че са загубили едно бебе вече? Та тя не спираше да бълва простотии всеки ден, докато не създадоха тикток профила. Един човек загубил детенце едва ли ще прави видеа "колко пари похарчихме за един ден", но Гана заряза Алфа без да и е жал, та няма и да се учудя. А с Грейс какво ли ще стане? Или ще излезе, че заради бебето се налага да се подари? Аман от безмозъчни индивиди, а Гучан е толкова прост, че сигурно и една адекватна мисъл не протича през тази празна, плешива кратуна. Разведен родител с дете си и вече година по-късно си в друга връзка и създаваш дете номер 2? То със сигурност миналата му жена го е зарязала. А Мика ще има 2 полу братя/сестри. Горкото дете, надявам се да получава адекватни грижи, че сега принцесата на инстаграм като роди, Гучан да не забрави, че има друга дъщеричка.
|
|
|
Post by sisi on Oct 2, 2023 9:45:35 GMT 2
E, то излиза, че те са правили опити за бебе веднага след като са се събрали с Глупанчо..?! Това нали знаете за коя социална група по принцип е характерно? Безработни и безмозъчни, дето чакат на помощи... Та и Гана и Глупан не са по-различни. Дано да се хване тоя да работи сериозна работа, че две деца не знам как ще издържа.
|
|
|
Post by suzz1 on Oct 2, 2023 9:58:59 GMT 2
Николчето и тя явно чете тук (или Деничка й е казала), но в новия си влог от Будапеща и Виена си е взела забележка и наблегна, че ще посещават исторически забележителности и любими магазини няколко пъти.
Моника е ясно, че продава китайски стоки с голяма надценка - поредната.....
Деница ми прави лошо впечатление, как оборва всеки негативен коментар в стори и качва видеа, колко не й пука и как осмива ситуацията.
И последно непоискано мнение - НЕ, Йоанна не може да танцува (казвам го, като човек, занимаващ се с такива танци от 12г.)
Всички горепосочени имена не приемат никаква критика, блокират, трият и тн. Щом искате слава, приемете всичко, а и никоя от нас не го прави злонамерено, надявам се (с изключение на Николчето, не си спомням да е влизала в обяснителни режими и грубо държание за нас, наистина изглежда над нещата).
|
|
|
Post by smile on Oct 2, 2023 10:51:56 GMT 2
Най-накрая и аз се регистрирах. Здравейте … Темата е ясна - Гергана🤣🤣🤣. Сърбят ме ръцете да я питам, къде отиде старомодността ѝ, в която се кълнеше, че първо трябва да има брак, сватба, а след това дете… Дали ще успеят да вдигнат гранде сватбата с пръстена, който си хареса? Нямам търпение да гледам сеир🤣
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 2, 2023 11:59:30 GMT 2
Къде Гергана е казала, че са загубили бебе?
|
|
|
Post by smile on Oct 2, 2023 12:05:26 GMT 2
Къде Гергана е казала, че са загубили бебе? В самото описание на поста, където обявява новината. Последните 2 изречение. “И да суеверна съм, защото изгубихме едно бебче”
|
|
|
Post by pandora on Oct 2, 2023 12:06:08 GMT 2
Аз съм абсолютно убедена , че тази бременност на Гергана е само и единствено заради контент! Едно от първите неща, които пита е къде да качвала по-дълги видеа за да документира всичко. То не бяха курсове, импактъри, инвестиции, травъл съвети, асистентки и какво ли още и просто нищо не и се получава. Сега на дневен ред ще е бременност, вижте колко ми е лошо, компреси за гърди и тн. Единствената разлика на Гана и Плешо с множеството социално слаби и необразовани, правещи деца ей така е, че двамата са “известни” в инстаграм. Дано всичко е наред с бременноста и детето, но да растеш под грижите на тези двамата за мен си е чисто наказание..
|
|
|
Post by Harmless Breeze on Oct 2, 2023 12:15:48 GMT 2
prikachi.net/image/i8bdDprikachi.net/image/i8LOGprikachi.net/image/i8RU2prikachi.net/image/i8TbAТова е постът на Гергана за бременноста, на последната снимка пише, че “… може и от страх да е, защото изгубихме едно бебче…” Съжалявам, но всички снимки, текстът и отговорите й в коментари са МЕГА криндж. Веднага в сторита почна да се обяснява, така го изкарва, все едно е единствената бременна жена на този свят. Какво ли ни очаква в следващите месеци от кралицата на кринджа? Сучеше, въртеше, лъжеше, не била казвала, че е бременна, как можело да я питат такива въпроси, и накрая “имам новина”. Мога само да им пожелая да са живи и здрави. *Едит- и това може би ще е един от малкото й постове с реално генерирани лайкове 😂😂😂
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 2, 2023 12:39:00 GMT 2
БОЖЕ ГОСПОДИ. За първи път виждам, че някой чака дете и нищо не мога да кажа, освен поне то да е живо и здраво... Явно и двамата са много смели (да не кажа друга дума), след като без собствено жилище, без постоянен доход, правят дете. За потенциалния им родителски капацитет няма да говоря, че ще е срамота (моя). Този хаштаг babyloading популярен ли е? Щото ми звучи все едно се опитвам да заредя някоя страница без да съм си включила интернета...
Едит: Не знам що Гана си въобразява, че някой има нужда от нейните разкази за бременността. Нейните колежки още преди много години са казали, разказали и показали (хей, Пепе) буквално всичко.
|
|
|
Post by sisi on Oct 2, 2023 13:48:54 GMT 2
Значи ако наистина са имали загуба на бебе... съвсем не си обяснявам кога успяха да направят второ? Тия хора нямат и година заедно. След неуспешна бременност се препоръчва поне 6 месеца да поизчакат с опити. И честно да и кажа, на Гергана, аз на целия този хейт дето отнася изобщо не бих споделяла информация за бременност, докато не може да се скрие. Това още повече ме убеждава, че пилешкия им мозък дори не помислил преди да прави опити..точно защотп си представат да се потопя във "успешен бейби кънтент". За пореден път се убеждавам, че Господ си знае работата, да ги събере тия празноглавци. Дано детето им да е живо и здраво! Но ми се мисли в какъв свят илюзорен ще расте това детенце...
|
|
|
Post by fine on Oct 2, 2023 14:09:24 GMT 2
От снимките май се вижда, че първоначално са били близначета, та евентуално може така да е загубила едното дете.
|
|
|
Post by sisi on Oct 2, 2023 14:14:11 GMT 2
Допълвам се... без мозък е, даже и пилешки. Вече се хвали как се вози без колан в колата, щото я болели много гърдите! Сори, ама пълна безотгвоорност.
|
|
|
Post by allie on Oct 2, 2023 14:33:27 GMT 2
Ох, майкооо без колан, защото гърдите я болят... Ама хайде моля ти се, Гано. Тук много момичета сме раждали вече, не е такава драма колана. Сега ще се започне с драмите и лиготиите 🙄🙄🙄
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 2, 2023 14:48:33 GMT 2
Ох, майкооо без колан, защото гърдите я болят... Ама хайде моля ти се, Гано. Тук много момичета сме раждали вече, не е такава драма колана. Сега ще се започне с драмите и лиготиите 🙄🙄🙄 По принцип изобщо не е правилно дори и в по-напреднала бременност да не слагаш колан и жените, които не си слагат колан като са вече с големия корем са ми много странни. Това, че в България няма да глобят ако си бременна и без колан не го прави правилно. Каквото и да е, колкото и да стяга става въпрос за ЖИВОТА ти… как няма да носиш колан Аз бях с голям корем и нито един път даже не ми е минала мисълта да го махам. Аз ако не го сложа се чувствам все едно нещо не ми е наред. Чак после разбрах, че има много жени дето не носят. Техен избор. 🤷🏻♀️ Ама Ганка от сега да ми изскача, че не носи колан заради циците ай стига. Продължава да е 30 кила напикана и ей, Ганюш, are the boobs in the room with us? 😐
|
|
|
Post by lyra on Oct 2, 2023 15:04:28 GMT 2
Гана и бебе.. майкооооУ.. еми да е живо и здраво, ако е истинско де..
|
|
|
Post by Superficial on Oct 2, 2023 15:47:39 GMT 2
Гергана ще има да ни забавлява идните месеци, да е живо и здраво детенцето ѝ. Наистина ѝ го пожелавам, но ако искам да съм честна, със леко свито сърце. Иначе, няма такъв attention seeker и drama queen като нея. Супер комична е. Мен също ме “боляха” гърдите в първите месеци, но то е просто тежест, която се игнорира супер лесно. Тя направи егати драмата от това. Съгласна съм със съфорумката, че тя просто няма реална представа какво я чака и през какво минават някои жени. Всичко при нея е пречупено през призмата на Инстаграм и лайкчетата. Сега гледам едно стори, в което се обяснява как не можела да яде бурата и ементал, затова хапвала моцарела?? Каква е логиката? По принцип ако е много предпазлива, може да не яде пресни/меки сирена (въпреки, че масово са пастьоризирани), но 1. моцарелата е също меко сирене и 2. ементала е твърдо сирене и абсолютно никога не съм чувала, че не може да се консумира от бременни. Или аз нещо пропускам?
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 2, 2023 17:50:09 GMT 2
“Когато кажеш на мъжа ти, че ти е самотно, а той ти подари приятел за цял живот. 🤰” Дори не знам как да го изкоментирам. 🙄 Даже цялата тази работа и неадекватното съдържание, което следва. Чувствам се неудобно само като ги гледам. Представям си по-нататък. Леле, то ще е голям криндж. Не ни стигат всички инста-майки, тикток-майки, ами сега и Гана…
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 2, 2023 18:09:14 GMT 2
Гергана на видеото от болницата изглежда потресаващо отвратително.
|
|
|
Post by diamond on Oct 2, 2023 18:46:56 GMT 2
Честито на моето любимо Гане! Желая ѝ лека бременност и бебето да е живо и здраво и да расте с по-здрави ценности. Дано на нея ѝ дойде акълът в главата, че не ми се мисли. Напълно оправда очакванията ми, че ще забременее, за да има трафик към профила си и защото е "модерно". Доказателство - всички следи, които пускаше и това, че ще има нужда от споделяне на информацията с нас, та ни пита в коя платформа да го прави. Съгласна съм с определенията attention seeker и drama queen. Жалкарка. Очаква ни мега криндж, но наистина ѝ желая лека бременност.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 2, 2023 19:27:39 GMT 2
Хахаха само ме е страх, Гана като е такова психо, бебето да не изчезне безследно, както изчезна Алфа. 😅
|
|