|
Post by whynot on Oct 2, 2023 20:56:14 GMT 2
Видях Мaриетa (бюти влогърa от Вaрнa). Познaх я caмо по глaca! Говореше c нейнa приятелa превзето и мнооого бързо. Очaквaх дa е пълничкa и c хубaвa гъcтa коca, НО cе окaзa точно обрaтното! Cлaбичкa е. Cтрукторaтa и е cтрaннa. Голям ноc, много щръкнaло дупе,тaлиятa липcвa, нacитен грим, но c хубaвa кожa. Коcaтa и е бухнaлa, но cкaлпa прозирa... Не го очaквaх! Оплaквaше cе от кофти кaндидaт рaботодaтел. Преди време видях и Гaля Cимеоновa. Нa живо изглеждa много добре! Cлaбa, небрежно облеченa, много приятелcки нacтроенa и ненaтрaпчивa. И нея едвa я познaх. Нa видеaтa имa излъчвaне нa Джефри Cтaр и нaзидaтелнa дacкaлицa, a нa живо имa нежни черти и много приветлив хaрaктер. Промени ми предcтaвaтa зa нея в положителнa поcокa.
|
|
|
Post by zahir on Oct 2, 2023 21:54:12 GMT 2
prikachi.net/image/ii8JPНека кринджът започне сега .... Гана с нейната истинска физиономия, много различна от филтрираната, кучето, строено за снимка, случайна книга ...да има там...Потрес.
|
|
|
Post by avedar on Oct 2, 2023 23:28:19 GMT 2
Ганка била шокирана колко били скъпи някои бебешки неща. Ами добро утро, Гане. Ще имаш още бая да се шокираш. Дано някой да се смили и да ти праща ПР-пратки. С тоя мъж, който сменя работни места през няколко месеца и тя, дето има минимални доходи - просто не ги виждам в дългосрочен план, без да се избият. Както бяха писали по-горе, та даже жилище нямат. Засега Гането харчи някви готови пари неясно откъде придошли, ама и те ще пресъхнат. Пък да гледаш дете не е като да гледаш куче и най-вече, като ти омръзне, не можеш да го връчиш на някой друг. Всъщност можеш на родителите си (хей, Пепе), ама Ганка доколкото знам няма да има на разположение баби/дядовци в Пловдив. Ще ѝ се отели вола, горката.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 3, 2023 7:41:27 GMT 2
Тази е пълна кукувица 🤦🤦🤦🤢🤢🤢
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 3, 2023 7:53:59 GMT 2
Ох, Ганке… и 100 години да спиш скъпа, beauty sleep няма как да има резултат при теб… някои жени по време на бременност сияят и стават още по-красиви… други, не толкова, ще я видим Ганюш дали вече съвсем ще започне да ни плаши по тия сторита.
|
|
|
Post by katya on Oct 3, 2023 8:19:31 GMT 2
Бяга ми нишката как човек, който харчи не знам колко за гащи в Румъния и пръска по 4-5 хиляди за ден и половина в Гърция, се шокира за кошара която струва няма и 1000 лева. В същото време спестява по 300 на ден и ни учи как да скътаваме по 200 на месец от ядкови млека 😂 Пародия…..
|
|
|
Post by fine on Oct 3, 2023 8:38:28 GMT 2
Почна се.. има ли още хора, които вярват, че това дете не е направено за контент и да съживи умрелия си профил? Та от онзи ден всяко стори и е свързано с бебето. Бях писала и преди, че евентуално една бременност ще бъде идеална за Гана, защото и без бременност тя не прави НИЩО, а сега ще има причина да си лежи по цял ден. Няма спонсорства, реклами.. само с едно меркари. След въпроса за пола на бебето, ще последва gender reveal видео, после въпрос за името на детето, след това ще има видео от болницата/раждането на бебето, защото разбира се, там ще валят лайкове и коментари. И Ганка от мода/пътувания ще се превърне в mommy blogger, но за разлика от нея, нейните колежки, които имат дете(например Ивана, Магисан, Христиана от айде бг и т.н.) продължават да си имат реклами и извън бебешката тематика. Та тя дори не е в 3тия месец и почна да тагва колички, кремове за мазане, ще последват памперси, играчки, дрехи и т.н... доста тъжно.
|
|
|
Post by zahir on Oct 3, 2023 8:40:04 GMT 2
Пак с нейните глупости, пХриатели... Тагва колички, спира хора по улиците. Луда работа. Преди и след beauty sleep-a 😁 prikachi.net/image/iilh5prikachi.net/image/iispuОх, не знам.. Разбирам, че всеки си има съдба, но като знам аз и други около мен колко се борим за дете..колко са ни дупкали с хормони, с какво ли не, аз лично имам две хистероскопии, едната без упойка, пет пункции с фентанил, цветна снимка на тръби пак без упойка.. И като чуя една такава да ми обяснява как припада от игли и ЛИЧНО лекаря и взел кръв ..не знам, иде ми да ѝ забърша един шамар. Просто животът е несправедлив и това е. Има хора, които дават мило и драго и душата ще си продадат за дете, и такива които за "content" забременяват, да не изброявам имена. На някои им е тъпо, че нямат деца. А на Гана, че не може да яде ементал..🙄 prikachi.net/image/iiwKm
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Oct 3, 2023 8:53:42 GMT 2
Най-любимото ми стори е, че много и’ липсвала буратата, но не можешла да яде и сега трябвало да яде само ПРОСТА моцарела. Да го ожалиш Гуцито то, милото.
|
|
|
Post by livia on Oct 3, 2023 9:07:36 GMT 2
Гергана, моцарела също не можеш да ядеш, както и бри и камемберт. Ементалът се прави от пастьоризирано мляко и няма проблем да се яде. Толкова ли е трудно да попрочетеш малко преди да бълваш простотии в инстаграм?! Сигурна съм, че има достатъчно инфо на български, ти други езици не знаеш.
Или го прави нарочно, за да коментираме повече...
|
|
|
Post by suzz1 on Oct 3, 2023 9:29:40 GMT 2
Радвам се за нея, дано живота й се нареди по нормален начин и я научи на истински ценните неща.
Разбирам, че не е тактично да се пита една жена бременна ли е, но можеш просто да подминеш тези въпроси, а НЕ умишлено да качваш сторита, обяснявайки, как не си (говорим за преди седмица дори). Тук за мен това е целенасочено, а целта е трафик на профила.... жалко
Но все пак, желая й лека бременност.
|
|
|
Post by madeline on Oct 3, 2023 9:59:42 GMT 2
Гуцанка е яко във филма вече. Криндж фестът е открит, пхиятели, входът е свободен! Изяжте по една моцарела, за да сте съпричастни с бъдещата мама. И да не забравите да си накиснете бадемите, не може да купувате ядково мляко и да очаквате да водите лъгжъри ляйфстайл. Ще се гръмна.....
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Oct 3, 2023 10:20:20 GMT 2
Тя Ганка кога ли е излизала от филма. Да и е живо и здраво детенцето и даси има късмет че с Гането няма да му е лесно. Аз да си кажа че не вярвам на историята с едно загубено... Тя просто трябва да е в тренда винаги. И докато при Пепон виждаме супер неглижиране, тук ми се струва че ще е яко обсебване..
Олеле допълвам се. С тия очила е доскущ като богомолка...Ганче ще стресираш жената..осъзнай се.🤣🤣🤣
Деси пусна видео с актуални любимци. Еми много се радвам колкото и да ме е яд че е несериозна, обичам да я слушам. А новите попълнения на семейството им мога да ги гледам с часове. И за видеата с новата къща на Милена нямам търпение.
|
|
|
Post by chikitta on Oct 3, 2023 10:38:20 GMT 2
Абе и да ме хейтнете, аз не вярвам, че има бебе изобщо. Ще посъживи профила си, ще пуска безкрайни сторита и накрая ще се покрие. После ще избухне с "лоша новина, пххриятели" и всичко ще потъне в небитието като апартамента и колата.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Oct 3, 2023 11:22:55 GMT 2
Лошото е, че и аз това си мисля. Много ми е трудно да повярвам за бебето. Да, има снимки и сестра ѝ също потвърждава, но пак. Просто не мога.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 3, 2023 12:51:55 GMT 2
Ако е момченце ще го кръсти Гучи, ако е момиченце - Шанел. 💃🏻
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 3, 2023 13:25:57 GMT 2
Пускам сълза за Гането, че не може да очаква ПР пратки от Диор, ЛВ, Гучи и тн. В нашата клета държавица едни мокри кърпи, памперси, кремчета и някое килимче Ecoplay, като последното е по-скъпичко и не знам дали ще стигне до Ганка. За жена загубила бебе, плюс отпадналост, системи и други неразположения, изглежда доста активна и явно скритите месеци от бременността ще ни ги изтипоса за 2 дни. Взима пример от Джойката.
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 3, 2023 13:34:03 GMT 2
Здравейте на всички. След години четене реших да се включа, защото вече успявам да ви чета навреме. От тук разбрах за Гучито и все още съм изумена от това момиче. За жалост повече са като нея. От месец ни подготвяше за голямата новина и сега не спира да бълва глупости. Всичко заснела за контента. 🤮
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 3, 2023 13:35:00 GMT 2
Здравейте на всички. След години четене реших да се включа, защото вече успявам да ви чета навреме. От тук разбрах за Гучито и все още съм изумена от това момиче. За жалост повече са като нея. От месец ни подготвяше за голямата новина и сега не спира да бълва глупости. Всичко заснела за контента. 🤮 Безкрайно благодаря на инста акаунта, че ми помогнаха с регистрацията. ❤️
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 3, 2023 13:47:38 GMT 2
Здравейте и от мен. След като бях най-безцеремонно блокирана от ГерГанка заради един невинен коментар от моя страна 😄се реших и аз да се включа в дискусията а не само да чета.
Ще се върна няколко дена назад да ви споделя и нещо, което наистина ме развесели. След като сложихте край на това да обсъждате г-ца Овчарова, явно и долипсвахте и тя реши да ви спомене отново в инстаграм стори, но беше напълно игнорирана (да, специално влязох тук да видя ще има ли отговор и като не намерих такъв странно юного се изкефих 🤣)
Иначе пак на темата за Гучи...още от както започна да се появява в ютуб се чудих защо не я харесвам и чак след като ви открих тук ми стана ясно що за куку е и вече НЕ МЕ ДРАЗНИ а изключително ме забавлява.Днес обаче не издържах и пуснах едно лееееко хапливо коментарче в тик ток и направо за секунди бях блокирана...то явно за това профила за нея е с повече харесвания и коментари...просто може би почти не са останали неблокирани хора 😀😀
|
|
|
Post by Yo666 on Oct 3, 2023 13:51:26 GMT 2
Дано детето да е живо и здраво, ама майката хич я няма! Спира хора по улицата?? Болят я гърдите и се вози без колан?? Започна с просенето, дано никой нищо да не й изпрати! За секунда си помислих, че сега може да влезе в час, но става по-зле!
|
|
|
Post by fine on Oct 3, 2023 14:19:51 GMT 2
Добре дошли на всички нови дами. Радвам се, че има новодошли, за да се раздвижи повече форумът. И аз забелязах Гана, че коментира как никой в тикток не и бил писал за колана. Кой да и пише, като не останаха неблокирани от нея? 🤣 а ако пишеш коментар, мисля че тя първо го одобрява и тогава бива виждан и от други хора. Тоест или трябва да е положителен или си получаваш блока. И аз съм от блокираните там 🥲
|
|
|
Post by pchelica on Oct 3, 2023 14:23:50 GMT 2
Милена май се завръща в ютуб - каза да очакваме видеа от новия им дом. Не я харесвах преди, но сега ми се струва по-симпатична, та нямам търпение за уютните ѝ видеа, идеални за есенните следобеди! 🍂
|
|
|
Post by lyra on Oct 3, 2023 14:27:59 GMT 2
Гана почнала да гледа бебешки неща..Алооо фирмите бързо се сезирайте и пратете ПР пратки на Ганка. Че иначе много скъпо ги продавате нещата
|
|
|
Post by kiki95 on Oct 3, 2023 14:58:31 GMT 2
Абе и да ме хейтнете, аз не вярвам, че има бебе изобщо. Ще посъживи профила си, ще пуска безкрайни сторита и накрая ще се покрие. После ще избухне с "лоша новина, пххриятели" и всичко ще потъне в небитието като апартамента и колата. От няколко дни си мисля същото и все се чудя да го напиша ли… дано не сме прави, че толкова жалко
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 3, 2023 16:44:48 GMT 2
И аз със срам си признавам, че си го мисля това за Гана. При нея нищо не би ме изненадало...
|
|
|
Post by fine on Oct 3, 2023 18:01:36 GMT 2
Е, не. Няма такъв криндж в сторито на Гана 😂😂😂 и това видео е толкова нагласено, че няма на къде. Гушва я, взима я на ръце и я води към другата стая. Ганееее, това изобщо не изглежда реално, дори и за индийска сапунка не става. Охххх, очакват ни ежедневни дози криндж, то направо надминава всякакви очаквания
|
|
|
Post by pizza93 on Oct 3, 2023 18:06:08 GMT 2
Хораааа, всимки, които сте блокирани от Гана има много да съжалявате, че няма, как да видите кринджавото видео, как се напъва да реве, ама пусто една сълза не пада 🤣🤣 Не знам, как се прикачат снимки, но идеите как да съобщи на Ганю, че ще става баща са ТОП. Типично в нейн позьорско-цигански стил...
|
|
|
Post by amelie on Oct 3, 2023 18:11:04 GMT 2
Според мен си е съвсем бременна. Колкото и да се пъне, че няма корем, има един суууупер специфичен за началните седмици.
|
|
|
Post by sistef on Oct 3, 2023 18:41:43 GMT 2
Ох, качете го някак хахах онлайн не успявам да видя 😀
|
|