|
Post by Kalisa on Oct 3, 2023 18:43:45 GMT 2
Влезте в iganony сайта. Оттам се гледат.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 3, 2023 18:46:19 GMT 2
Малеее сторито с МеЧи…. Хора това не е адекватно… наистина не е. За мен и двамата имат психически проблеми. Ако искате ме наливайте, че как може така да говоря ама това нормална реакция ли е Инфантилност на макс.
|
|
|
Post by sweetpotato on Oct 3, 2023 18:50:36 GMT 2
Идвам да изкоментирам няколко неща. По- фейк плач от Герганиния в рила за съобщаването на брвмеността не бях виждала.Очевидно е сниман след това за повече драматизъм.
Много харесвам Бандата и в моите очи живота й ми изглежда перфектен - изкарва много пари,има богато гадже,подсигурена е,има кариера,приятели и въпреки това изглежда много нещастна. Постоянно е в бърнаут, депресия и т.н. Дано намери своето си нещо
|
|
|
Post by chikitta on Oct 3, 2023 19:18:33 GMT 2
Много слаба актьорска игра, пхгриятели 😂😂😂😂😂😂😂😂 Тия хора сами са за детската градина.
|
|
|
Post by verkapiperka on Oct 3, 2023 19:29:25 GMT 2
Гергана не само колан не слага, щото гърдите, ами е и без сутиен. Съответно всичко се вижда под черната блуза.
Лора и Халил чакат второ дете - момиченце.
|
|
|
Post by emmilie on Oct 3, 2023 19:33:17 GMT 2
|
|
|
Post by chikitta on Oct 3, 2023 20:28:24 GMT 2
|
|
|
Post by smile on Oct 3, 2023 20:56:23 GMT 2
Охххх не мога, кажете ми защо е толкова ненормална Гергана? Проповядва здравословен начин на хранене? Постава на стори, че яде Макдоналдс? Проповядва четенето на книги, а се изразява като в 6ти клас, вторият срок…. Още е в началото на бременността, а избира колички, кошари?!
|
|
|
Post by fif on Oct 3, 2023 20:58:50 GMT 2
Ами, ще бъда искрена и ще кажа, че не ми идва от сърце да й пожелая нещо хубаво, защото всичко около нея е фалш. За мен е несериозно с Плешо да имат дете. Двамата не знам дали делят и една мозъчна клетка. Освен това в прясна връзка, на квартира, в която живеят заедно от 2-3 месеца да правят деца е безумно за мен. Всъщност Гергана не се ли обясняваше, във връзка с Мика, че те няма да бързат да се правят на семейство? Също така смятам, че Гергана лъже, но не съм убедена точно за кое, но вярвам, че ще се разбере, тя умее да се затапва сама в лъжите си. Та, тя казва, че са загубили едно дете. Ако е така първо, ще е безобразно (и не знам нейният лекар с кой акъл би й позволил) да правят съвсем скоро опити. Ако е била многоплодна бременност тя пак лъже, че юли месец не е била бременна. Може да е направила твърде ранно кръвния тест и за това да има отрицателен резултат. Тъпото, е че Гуца отрича. Края на юли, ако е вече е била в начална бременност точно сега й се пада да е в края на първи триместър. ibb.co/nzPqwbHНямаше търпение да каже, че е бременна и да започнат безумните сторита. Това с гърдите беше адската тъпотия и тея компреси, които си е взела са за кърмещи жени… Много в дразнеща как само се оплаква. Естествено темата за бременността е насочена главно към материалните неща - кошари за по 1000 лева, колички… Нищо, че живее на квартира и сигурно наемът й ще струя, колкото 1/6 от количката. Мазила за стрии, тя корем няма, ама маже за стрии. Другата голяма простотия беше клипчето, на което “казва” на Плешо. По-лошо скалъпено нещо не съм гледала скоро. Фалшив напън за рев, като по филмите в банята си е направила тест, докато се е къпала… В същото време плешо се прави на много работен, нищо, че за нищо не става и дар словото му граничи към 0. Супер олигофрен, без извинение, чак ми беше неудобно да му гледам просълзените очи и лигавия глас, като на 15 годишна тийнка. И все още не проумявам Гергана какво прави в болница като хирургиите, това първеню няма място там. С трепет очаквам сторитата от раждането. То ще е истински катаклизъм. 🙈
|
|
|
Post by kniko on Oct 3, 2023 21:01:25 GMT 2
Отдавна чета без да пиша във форума, но не мога да се сдържа след рийл-а на Гергана. Това е дефиницията на криндж! Нямам думи! Не мога да повярвам, че някои от моите познати я следват… надявам се е само за да се забавляват. 🤣🤣🤣
|
|
|
Post by charovna on Oct 3, 2023 21:01:39 GMT 2
Юхухухууу,каква по-добра мотивация да се завърна,ако не Гуца?!Каква зима ни чака,момичета!Няма скука,нямам търпение да видя,до къде ще стигне кринджа с Гуцанка!Гуцан и той,плачкал бил в новото стори на Гуцка,това малко гущерче Ейй умирам от кефф,че се сетих за паролата ми за форума
|
|
|
Post by fif on Oct 3, 2023 21:05:23 GMT 2
Гуцан плаче, защото е направил още едно дете, той е бедната версия на Благой Георгиев. 😀
|
|
|
Post by monster on Oct 3, 2023 21:24:19 GMT 2
Единственото, което ще кажа е: НЕ МОГАААААААА 😂😂😂😂😂 Гуциии, цепиш мрака
|
|
211 posts
Member is Online
|
Post by 🌸 on Oct 3, 2023 21:31:25 GMT 2
Не в ли малко странно. Милена Стефанова (от тик ток) миналата седмица обяви, че е бременна във видео, в което също плачеше преди и след теста за бременност. И тя загатна за много неуспешни опити и тн. Накрая Гучи качи подобно видео как реве с напън и загатна за изгубено бебе 🤷🏼♀️🤷🏼♀️🤷🏼♀️ Май отново се опитва да копира. Спря с Капитонова и почна с друга, която набира популярност (поне е симпатична).
|
|
|
Post by avedar on Oct 3, 2023 21:39:35 GMT 2
Ако наистина края на юли не е била бременна, както тя пише, значи е забременяла август. Но бременност се брои от последен цикъл, тоест ако го броим от 19.07. (когато е пуснала лабораторния тест) сега би трябвало да е в 12г.с. Тоест наистина първия триместър е минал. Значи съвсем скоро предстои фетална морфология и Гуцка ще разбере пола на бебето.
|
|
|
Post by fif on Oct 3, 2023 21:45:06 GMT 2
|
|
|
Post by Victoria on Oct 3, 2023 22:28:25 GMT 2
Аз пък го смятам, че е в 10та, максимум 11та седмица, а първия триместър, мисля че беше до края на 13та седмица. Буквално нямаше търпение да съобщи новината. Аз като минала през доста загуби, ама истински, ако ми се случи да забременея, не бих съобщила, нито пък намеквала на никого за бременност и то не от суеверие.. За това, че е загубила бебе изобщо не и вярвам, на там ме води 6тото ми чувство. Опитвам се да повярвам, че изобщо има бременност, ама и за това в главата ми има една лампичка, че може и да лъже. Странно ми е как Гучан се съгласява буквално на първия месец в който живеят заедно, да започнат с опитите. Поправете ме, ако греша, но не започнаха ли някъде юни да живеят заедно? Тя през юли вече прави тест, значи са правили опити тогава..
И за да се обосновя за гестационната и седмица, от гледна точка на бебеправеща. На 19.07 е пуснала тест, това значи, че е била 4 дни преди датата и за цикъл, т.е го смятам грубо на 23.07 да и е дошло. Когато сметнеш, се получава някъде в 10та седмица да е съобщила новината. Прокрадва ми се мисълта, че ще ни изненада със загуба, а много се надявам да греша и да не е чак толкова луда..... дано все пак има успешна бременност и успешен финал. И да вземе да се подготви за раждането, че колко игли ще види...
|
|
|
Post by Noir on Oct 3, 2023 22:40:24 GMT 2
Гледах новия влог на Теа и Наум, та малко да сменя темата от лудата Ганка. Наум супер тъпо издаде "супер тайното място", на което снимат "Ергена". Не са чак толкова местата, от които да стигнеш с лодка за около час до Сими. Отгоре на всичкото той и скрийншот от резервацията (+ цената) беше качил, поне беше изразал началната точка де. С едно гугълване веднага става ясно, че са тръгнали от Родос: imgur.com/a/3uGoUht. Описанията, началният час и сумата са същите. Можеше да си спести това инфо (или поне скрийншота), ако наистина не искаше да издава къде са снимките.
|
|
|
Post by zahir on Oct 3, 2023 22:48:07 GMT 2
Потрес пълен са Ганьовцоте. Толкова е фалшиво и скалъпено, че направо си я представям как на фалцет Гана строява Плешо да снима видео. Забележете, че на снимката с теста за бременност е с израстнал маникюр. А на "съобщаването" с с друг. Не че е невъзможно да отиде на маникюр, даже е желателно, но всички знаят Гана каква е, че не би търпяла да съобщи на Плешо нещо такова. Кой по ягодите при евентуална бременност мисли за съобщения в небето или в средата на кино прожекция?!? 😂😂😂😂 тя наистина не е в ред. Това са лични, интимни моменти в двойката, нашата мислила за съобщение на паркинга... Дано съм лош пророк ама и не мен нещо с тая бременност не ми звучи достоверно. От нея очаквам всичко...пази Боже. Очаква ни страхотен нов сезон. Тя нали обещаваше. А всичко останало отиде в небитието, бизнеси, Импакти, Меморфинити,инвестиции, стокови борси, шанели..😁😁😁 prikachi.net/image/i9KKnprikachi.net/image/i9WuHprikachi.net/image/i9YvTprikachi.net/image/i9Dwe
|
|
mon
Junior Member
|
Post by mon on Oct 3, 2023 23:30:26 GMT 2
"Да наема 3бр от любимата му кола и на мястото на номерата да пише Ще-ставаш-баща. Да са паркирани пред катедралата в София и всичко да е снимано с дрон."
не знам как да коментирам 😀
|
|
|
Post by Deleted on Oct 4, 2023 0:09:40 GMT 2
Не исках да се включвам, само чета мнения, но Гергана си е съвсем бременна. Ходих на преглед с моя близка, която се следи при същия инста лекар и ги засякохме с Гучан. На излизане бяха развълнувани, обсъждаха, че на следващия ехограф, ще се знае пола. Тя в коридора подскачаше и показваше снимки на нещо, каза, че е харесала (количка на Фенти май, или нещо Фенти) … Носа и е станал огромен, не мога да кажа, че има гърди или коремче, отпуснато слабо момиче. Скалпа и е с 5 косъма, плешивостта ѝ прозира. За усмивката и как фъфли и си криви устата няма да коментирам. Цялостно Гучан, гледаше като гърмян заек, главата му лъщеше и се съгласяваше с всичко, което Гергана каже.. Сториха ми се нелепи, нелицеприятни и нечистоплътни.. Особено Гана, Даниел прилича много на гей, има нещо женствено в него. Не чух нищо за загуба, не се е обсъждало, но ако разбера нещо, бих докладвала тук. Да е живо и здраво детето им желая.
|
|
|
Post by lama on Oct 4, 2023 0:22:09 GMT 2
Гергана разби с тази моцарела. Да седне и да почете малко.
Риалитито на Бачорски започва на 19 октомври в ютюб ще е за четиримата братя и сестра, както и за техните семейства. Под рекламата е пълно с коментари на жени, блокирани от Атанаска, защото са написали хубав коментар за Емели. Голяма ревност.
|
|
|
Post by l4444 on Oct 4, 2023 7:29:25 GMT 2
По принцип винаги бих се зарадвала на такава новина. Не знам Гергана ли е много кофти, ние ли сме много пренавити, обаче дори в тази толкова мила и прекрасна ситуация не мога да открия нищо освен фалш, търсене на внимание и лудост. Гади ми се, като ѝ видя муцуната, доволна, че най-накрая, след всички филми, измислици и болни опити да привлече внимание по жалък начин, е намерила нишата, от която ще падне някой-и-друг лайк. 🤮
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 4, 2023 7:49:11 GMT 2
Боже мой…. Таз годишната малинка за “най-добро“ изпълнение се връчва на Гуца и Гучан. Няма такъв фалш. Даже Пепка с нейната зъбеща се усмивка ми е по-искрена. 😩
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 4, 2023 9:24:10 GMT 2
Не мога да повярвам колко бързо Гергана превключи и сега всичко е на тема майчинство и бременност...ама така е, няма време за губене все пак трябва да направи всичко по силите си да получи нещо безплатно. Напълно съм съгласна с твърденията тук,че ни очаква интересен сезон...ако това е началото то до края съвсем ще изплиска легена 😃😃 Кралицата на противоречията...колко време обяснява защо с Даниел не живеят заедно, как не бърза и всичко с времето си а сега се държи точно като забременяла единствено за контент а не защото е нещо което би искала. И говори за лични и ценни моменти...ти ли бе момиче дето си готова на всичко за лайкове..ако беше така щеше наистина сама да прецениш кое да споделиш и кое не и нямаше да напъваш още от сега с бебешките сторита... много ми е грозно това с децата, но може и аз просто да не разбирам...или както твърдят инфлуенските- ПРОСТО ДА ЗАВИЖДАМ Имам и един въпрос към вас понеже виждам, че има хора, които харесват Йоана Йоко, има ли някой, който да си е платил членство в ютуб канала да каже дали си заслужава? Аз я харесвам, но малко на периоди я следя и когато се загледам в нещо нейно винаги ме зарежда с положителна енергия. От друга страна си купих книгата и с рецептите и останах леко разочарована..общо взето само 2-3 рецепти пробвах и 1 харесах и сега не мога с лека ръка пак да платя за нещо нейно 😁
|
|
|
Post by zahir on Oct 4, 2023 10:07:21 GMT 2
Добре де....ЗАЩО качва тези снимки?!? Без грим и с тая кърпа..наистина изглежда ужасно. Каква е целта на подобна снимка?! prikachi.net/image/iK5s1Наистина е кралица на противоречията ... Първо нямало да живеят толкова бързо заедно. Бам, след няколко месеца бебе. Сега пък кандидат свекъри имала, все едно хората я искат ама тя още обмисля. Не беше ли Гана традуционалист,не трябваше ли да има все пак поредност, сватба и после бебе?! Ама изведнъж забрави и това. Не беше ли тя, която обясняваше как вкъщи трябва да се обличаме добре.. И бам, същата по долнище на пижама и раздърпан пуловер с косми...ку ку prikachi.net/image/iK8Lk
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 4, 2023 10:27:59 GMT 2
Тъкмо идвах да коментирам как се е барнала класната дама като от турски сериал… Толкова е заета, че по цял ден седи в инста и се чуди, с какво да избухне… В топ 3 ми е на най-прост и луд търкач на дивани. prikachi.net/image/iKgwH
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 4, 2023 10:30:14 GMT 2
Ще гледам реалитито на Бачорски. Харесвам майката на дъщеря му, но напоследък изглежда тъжна и напрегната.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by Deleted on Oct 4, 2023 10:38:12 GMT 2
Добре де....ЗАЩО качва тези снимки?!? Без грим и с тая кърпа..наистина изглежда ужасно. Каква е целта на подобна снимка?! prikachi.net/image/iK5s1Наистина е кралица на противоречията ... Първо нямало да живеят толкова бързо заедно. Бам, след няколко месеца бебе. Сега пък кандидат свекъри имала, все едно хората я искат ама тя още обмисля. Не беше ли Гана традуционалист,не трябваше ли да има все пак поредност, сватба и после бебе?! Ама изведнъж забрави и това. Не беше ли тя, която обясняваше как вкъщи трябва да се обличаме добре.. И бам, същата по долнище на пижама и раздърпан пуловер с косми...ку ку prikachi.net/image/iK8LkИма такъв тип хора, чела съм тук разкази на съфорумка за сестрата на мъжа ѝ (ако греша, моля за извинение), съученичка и май позната имаше, със сходно държание на Гането. Аз също имам такъв пример с приятелка от детството. Когато бяхме по-малки, не ми правеше впечатление, но към 10-12 годишна възраст, започнах да усещам, че там нещо не е както трябва. На всяко излизане пред блока или идване вкъщи на гости (топлотата на провинциализма и малките градчета), всеки път имаше ново нещо, което ѝ се е случило.. Буквално всеки ден, или ако не се видим 1-2 дни, тя разказваше как е била в болницата, как е претърпяла инцидент и подобни неща, като с още деца отивахме до тях и питахме майка ѝ как е след инцидента/операцията/болницата и майка ѝ си мислеше, че играем игра, но ни казваше, че просто са били на село (примерно) и няма такова нещо. Ставаше ни на всички странно, но мислихме, че майка ѝ не иска да ни казва и забравяхме и така до следващия път. Измисляше си множество истории за баща си например, как е военен и ходи да се бие (разбирайте пращат го в командировка за няколко дни, така наречения наряд и се връща). Най-шокиращото след, което спряхме да си играем с нея, беше лъжата, че баща ѝ е починал (човека до ден днешен е жив и здрав). Не е само това, в по-късна възраст между 14-16 отново започна да идва при нас на пейките пред блока. Решихме, че е преминала детинския период и ѝ дадохме шанс, но този път беше по-страшно. Имаше измислено гадже, подаряваше си сама разни неща, оставяше си цветя пред вратата и си качваше снимки в зародиша на фейсбук свалени от “tumblr”. Твърдеше колко е богата и лъжеше безобразно за цените на дрехите си. А тогава почти всички пазарувахме от едно място и цените нямаха нищо общо… И още много такива случки. Най-фрапиращия случай е, лъжа, че е бременна от нейн съученик и обвинения към него в изнасилване след като не искаше да е с нея. В по-късен етап се оказа, че няма нито бебе, нито е спала с въпросното момче и с който и да е. Тогава родителите ѝ взеха мерки и я пратиха в клиника. Диагнозата ѝ беше нещо с шизофрения и още нещо. Но диагноза има.. Когато се прибирам в родния си град я засичам, родила е, но детето се гледа при ужасни условия, но сигналите към социалните са множество и резултат няма.. Извинявам се за целия роман, според мен и Гергана е със сходен проблем. НЕ поставям диагнози, но случаите си приличат в някои аспекти..
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 4, 2023 10:38:42 GMT 2
Боже, това с кандидат свекър и свекърва като го прочета и припадам. Що за глупост? Тя се напъва всячески да върже Гучан, сприятелява се с дъщеря му, купува й разни неща, стяга я за у-ще, после води техните на почивка, а майка си не, после не знам си какво и накрая те били кандидати. Накрая го върза и с бебе, хем че то не знам кой е по на зор да е с другия. Кой за контент и “First baby” в Highlights, кой да го водят на екскурзии и първи полет със самолет, лъкшъри подаръци и глупости.
Гана е най-голямото противоречие, което съм виждала. Ето сега пак се обяснява за бременността. Ама чакай малко, хем голям зор да споделиш, хем ама защо ме питате, хем всяко стори е за това.
|
|