|
Post by Victoria on Oct 4, 2023 11:02:10 GMT 2
Лелеее щом съфорумка я е видяла, вече наистина почвам да мисля, че може и да е бременна наистина. Какво ли ще му е на това дете като разбере, че е създадено именно за лайкове. Още помня онова видео, в което съобщи за Алфа и как намекваше, че е бременна още тогава за лайкове и гледания. Тя нямаше търпение профила и да тръгне в тази посока, ползваше временно племенницата и Мико, ама ето, че най-после ще има свое дете, което ще е около нея винаги готова за контент. Първо не знам Гучан как се навива за подобно нещо, явно има половин мозъчна клетка. Второ, нямам търпение Гана да види, че едно дете не е само снимки и сторита. Има безсънни нощи, рев, много рев, мръсни памперси, разболявания и още мноооого, много неща, които никак не са за стори. Дано го гледат добре това дете, защото лично мен от сега ме е жал за него..
|
|
|
Post by sisi on Oct 4, 2023 12:15:28 GMT 2
Това безумно объркано момиче, дето ще става майка (боже мой) не е в противоречие, както каза някой по-горе. Тя наистина вярва, че живее в своя измислен свят. По-горе някой сподели коментари под пост към Глупанчо, че "бебето вече избрало стаята си".. Много е налудничава тази Гергана. Скоро очакавайте Грейс да изчезне безследно, защото си е направила изследване за алергии и кучето е едно от първите. Ще замени едната играчка с друга. Надявам се това дете да си се роди здраво и нормално. А по повод Глупанчо, как се е навил - просто има хора с невъзможност за разсъждения, те не могат да мислят в перепектива, живеят за днес.. и така оцеляват. Много клонинги живеят в махалите на всеки град и селце, просто в някои случаи те са и представители с бяла кожа, завъшили някак и средно образование и ние седим и се чудим как е възможно.. Ами явно е възможно.
|
|
|
Post by Noir on Oct 4, 2023 12:41:33 GMT 2
Очаквайте скоро: "Как казахме на Микха, че ще си има братче/сестриче 🤰" "Как казахме на кандидат свекърите за бебока🤰" "Как реагира @vesi_dimitrova89 за 🤰" "Как казах на майка, че съм бременна 🤰"
|
|
|
Post by tsvetentse on Oct 4, 2023 12:50:10 GMT 2
Гери диари чака бебе, ама родителите на мъжа й - кандидат-свекъри. Дали на него му вика кандидат-мъжа ми? My god
|
|
|
Post by vivi on Oct 4, 2023 13:13:48 GMT 2
Гери диари чака бебе, ама родителите на мъжа й - кандидат-свекъри. Дали на него му вика кандидат-мъжа ми? My god Добре че поне не е кандидат-бащата
|
|
|
Post by Superficial on Oct 4, 2023 13:13:49 GMT 2
Как се раздвижи форума обаче, а? Много ми харесва и как вече мога да влизам и чета без да се налага да прескачам всяко второ мнение. Не знам как се случи това, но е супер така.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 4, 2023 13:25:42 GMT 2
Честита бременност на Гучи. Да е живо и здраво бебето, а майката, ако може да улегне малко и да влезе в час няма да е зле. Във всеки случай ще са забавни идните месеци.
Бандата няма идеален живот. Никой няма всъщност. Намеквала е за някаква странна семейна конфигурация, която била още от дете и че родителите й много се карали. Имам чувството, че родителите й не се разбират и са разделени, но не разведени. Или са били в отворен брак. Не знам какво е, но явно я мъчи.
Тя не изкарва много пари, особено след като спря участието й в "На кафе". Няма постоянен личен доход, от време на време снима за някакви брандове и тн, но това не може да се каже, че е сигурен доход. За стандарта й на живот, дрехите и нещата, които си купува й трябват МНОГО пари и със сигурност не идват от ангажиментите й от време навреме. Има богат татко и гадже и оттам идват парите, но мисля, че това, че е заобиколемна с успешни хора й срива личното самочувствие, че тя не е достатъчно успяла на фона на тях. А и явно си е склонна към депресии и като цяло има слаба психика и най-малкото нещо я разклаща. Не ми се мисли какво ще е като има дете. Бандата ще е в постоянна нервна криза и драма.
|
|
|
Post by livia on Oct 4, 2023 13:39:09 GMT 2
... Второ, нямам търпение Гана да види, че едно дете не е само снимки и сторита. Има безсънни нощи, рев, много рев, мръсни памперси, разболявания и още мноооого, много неща, които никак не са за стори. Дано го гледат добре това дете, защото лично мен от сега ме е жал за него.. Ооо, тя ще ни показва с подробности мръсните памперси, както показваше опикания мокет, мръсните чаршафи и т.н. Такива хора нямат абсолютно никакъв усет за това кое е приемливо и кое не. Нула социални умения и адекватност сред хора (и на живо и в интернет). Освен това сигурно няма търпение да го играе великомъченица, която се справя с проблемите like a boss. И да си задава сама въпроси тип "как успяваш с бебе да си толкова свежа/красива/във форма/и т.н. и т.н." пп. Направи ми впечатление, че страшно много инфлуенсъри са ѝ коментирали или лайкнали поста. Сред тях и Хей Даниела, Стефи от eatlovemakeup, Деси толкс.. интересно ми е дали изобщо я следят и какво ще мислят като майки за всички простотии, които ще избълва по отношение на отглеждане на деца.
|
|
|
Post by smile on Oct 4, 2023 13:50:31 GMT 2
А прави ли ви впечатление как всеки път преди да пусне анкета е след нейни разходки с други хора, които са споделили някаква история. И хоп веднага се допитва, а след това 3 сторита пише НЕЙНОТО мнение какво е по въпроса. Изобщо пък и въпросите са едни.. такива. Супер много се вживява, а сега ще счупи тъпометъра по тази тема, редно ли е да питаш за термин или не. На мен историята ми се струва силно преувеличена, но щом това я прави щастлива. Отделно на това, тя непрекъснато обръща внимание как, хората от форума нямаме друга мисия в живота си и само обсъждаме и хейтим, в този ред на мисли, тя не прави ли същото? Нон стоп обсъжда някакви постъпки, все едно е някаква всевишна и веднага следва някакъв упрек и дълъг разказ колко е морална, възпитана и какво ли не…
|
|
|
Post by smile on Oct 4, 2023 14:03:57 GMT 2
И забравих да попитам, някоя от вас научила ли е нещо полезно от Герганения профил? Толкова много постове и нищо съществено. Само аз ли имам такава оценка върху нейната високо важна и стресова работа? С две думи, омаловажавам ли труда ѝ?
|
|
|
Post by fine on Oct 4, 2023 14:21:28 GMT 2
Единственото полезно, което научавам от Ганюш е, че не трябва да се вярва на всичко, което се показва в интернет и Гана ми е guilty pleasure-a 😂 ibb.co/bP69n35Моника и тя се чуди какво да прави май, май. Голям изпит да си вземеш БЧК-то.. буквално отговорите на теста се казват 30 мин преди самия тест, трябва да си малоумен да не го направиш. Дори съм чувала, че на по-черничките даже им помагат самите хора от БЧК-то на теста, за да го минат със сигурност. 😀 Сега като вземе и книжката ще има такова хвалене, все едно е взела книжка за управление на самолет. Единствено лелята ми е интересна и Александра Богданска. Със сигурност ще гледам реалитито на Бачорски. Атанаска ми беше симпатична в началото, ама горката толкова се напъва да поства единствено държавите в които ходят, че имам чувството, че го прави насила само, за да има да качва "интересно" съдържание и може би да се съревновава с бившата. Беше написала нещо от сорта, че 2 дена са достатъчни да се обиколи Сингапур 😂
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 4, 2023 14:25:20 GMT 2
Къде са тези снимки, където Атанаска блокира хора? Не разбирам ревноста и към Емели, а Емилия за мен е страхотна красавица, дори няма база на сравнение. Ще гледам с интерес реалитито, надявах се обаче Емилия да участва. Гергана ми създава толкова смях, начините, с които е щяла да съобщи на Гучан ме оставиха отново без думи, егати психото. Държи се все едно само тя има ( ще има ) дете. Грейс ми изглежда много наплашена, съмнявам се да се държи адекватно с нея.
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 4, 2023 15:05:34 GMT 2
... Второ, нямам търпение Гана да види, че едно дете не е само снимки и сторита. Има безсънни нощи, рев, много рев, мръсни памперси, разболявания и още мноооого, много неща, които никак не са за стори. Дано го гледат добре това дете, защото лично мен от сега ме е жал за него.. Ооо, тя ще ни показва с подробности мръсните памперси, както показваше опикания мокет, мръсните чаршафи и т.н. Такива хора нямат абсолютно никакъв усет за това кое е приемливо и кое не. Нула социални умения и адекватност сред хора (и на живо и в интернет). Освен това сигурно няма търпение да го играе великомъченица, която се справя с проблемите like a boss. И да си задава сама въпроси тип "как успяваш с бебе да си толкова свежа/красива/във форма/и т.н. и т.н." пп. Направи ми впечатление, че страшно много инфлуенсъри са ѝ коментирали или лайкнали поста. Сред тях и Хей Даниела, Стефи от eatlovemakeup, Деси толкс.. интересно ми е дали изобщо я следят и какво ще мислят като майки за всички простотии, които ще избълва по отношение на отглеждане на деца. Аз само се моля и надявам да не ни покаже и рийлс от зачеването на бебето. 😆💪🏼
|
|
|
Post by lyra on Oct 4, 2023 15:30:29 GMT 2
За Бандата хубаво има богато гадже, ама като чуя богати родители и си мисля тая не е ли над 20? Би трябвало сама да се издържа или в краен случай гаджето, ако толкова не може сама..ама мама и тати..несериозно е
|
|
|
Post by lama on Oct 4, 2023 15:31:17 GMT 2
Къде са тези снимки, където Атанаска блокира хора? Не разбирам ревноста и към Емели, а Емилия за мен е страхотна красавица, дори няма база на сравнение. Ще гледам с интерес реалитито, надявах се обаче Емилия да участва. Гергана ми създава толкова смях, начините, с които е щяла да съобщи на Гучан ме оставиха отново без думи, егати психото. Държи се все едно само тя има ( ще има ) дете. Грейс ми изглежда много наплашена, съмнявам се да се държи адекватно с нея. Това е акаунтът на предаването и там под снимките и рийла са писали, казват, че има и изтрити коментари: instagram.com/bachorski.zlatnatayabalka?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 4, 2023 15:58:32 GMT 2
Къде са тези снимки, където Атанаска блокира хора? Не разбирам ревноста и към Емели, а Емилия за мен е страхотна красавица, дори няма база на сравнение. Ще гледам с интерес реалитито, надявах се обаче Емилия да участва. Гергана ми създава толкова смях, начините, с които е щяла да съобщи на Гучан ме оставиха отново без думи, егати психото. Държи се все едно само тя има ( ще има ) дете. Грейс ми изглежда много наплашена, съмнявам се да се държи адекватно с нея. Емилия каза, че участва. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Oct 4, 2023 16:17:55 GMT 2
Най-любим ми е фалшивия рев на Гуца. Как си качваш нещо такова и после не ти става криндж като си го гледаш
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 4, 2023 17:37:58 GMT 2
Ооо, тя ще ни показва с подробности мръсните памперси, както показваше опикания мокет, мръсните чаршафи и т.н. Такива хора нямат абсолютно никакъв усет за това кое е приемливо и кое не. Нула социални умения и адекватност сред хора (и на живо и в интернет). Освен това сигурно няма търпение да го играе великомъченица, която се справя с проблемите like a boss. И да си задава сама въпроси тип "как успяваш с бебе да си толкова свежа/красива/във форма/и т.н. и т.н." пп. Направи ми впечатление, че страшно много инфлуенсъри са ѝ коментирали или лайкнали поста. Сред тях и Хей Даниела, Стефи от eatlovemakeup, Деси толкс.. интересно ми е дали изобщо я следят и какво ще мислят като майки за всички простотии, които ще избълва по отношение на отглеждане на деца. Аз само се моля и надявам да не ни покаже и рийлс от зачеването на бебето. 😆💪🏼 Ооо аз си мисля, че бяхме свидетели… според мен онова неловко стори, където бяха полуголи и тя го пита ще взимат ли апартамента. 😳
|
|
|
Post by verkapiperka on Oct 4, 2023 18:00:07 GMT 2
Втрещена съм, че разни уж на пръв поглед разумни и нормални хора са реагирали на тъпотиите на Гергана. За жалост много често констатирам, че нищо не се е променило от зората на блогърството/влогърството (поне едно 15 години) - лицемерие, повърхностно мислене, даже немислене, никаква критичност, използване на хора за трамплин, присвояване, копиране.
От Гергана съм блокирана преди доста време. Не знам по какъв критерий - сещам се само, ако е следила кой и гледа сторитата.
В ютюб преглеждам главно двойката в Англия, за която ви писах скоро. Пламена, макар че не ми допада така както в началото - типичния стремеж да е класна и хай, а на мен ми лъха на снобария; много ми е смешно с "треньор по хранене". Йоко - скоро не е качвала след клипчето от лагера на морето; мернах я при Жечев, но нямам нерви да ги слушам. Противоречива личност ми е.
В инста и ютюб съм последвала съвсем други профили и канали, нямащи нищо общо с инфлуенсърите. Много са ми противни като почнат да ме подканят да ударя всички съществуващи бутони, защото много значело за тях. В инста даже не съм се сещала от една седмица да ходя да им зяпам сторитата за сеира.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 4, 2023 18:40:11 GMT 2
Много ми е забавно как днес всички известни и не толкова известни хора в Тикток гръмнаха срещу тия двама баламурници с една мозъчна клетка Иван и Лили от малоумния тикток сериал Русалки. Направили “ФЕН СРЕЩА” моля ви се, където са таксували децата по 10лв (то само лапета са им фенове, да се чудиш кой да убиеш децата или родителите, че подстрекават такива “интереси”) и изскачат с малоумния клип “Иванеее ще ми го подадеш ли?” При което Иван си казва тъпата фреза и 100 деца се кефят. Тааа по тоя поводдд някои инфлута асоциирани с тях нещо се покриха и дума не казват явно от страх да не ги погнат и тях с неудобни въпроси 🫣🤫
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 4, 2023 19:04:55 GMT 2
Сигурно ви правят впечатление снимките от коптора на Гуци-само в близък план :или е стена, или е одеяло или лице на мебел.Което крещи, че не са в никакъв нов апартамента, а отново е някоя съборетина. Новият "дом" бързо бързо изчезна в небитието. Колата?
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 4, 2023 19:13:44 GMT 2
Според мен за цялата си връзка гуца и гуцан са правили само един път кекс, когато Плешо й се натискаше в новата квартира и тогава е станало бебето. 😀
Прощавайте, че ще съм груба, но според мен детето ще е изтеглило късата клечка във всяко отношение с тея двамата, включително и по външност. Все пак на Гергана кривите черти са доста силен ген.
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 4, 2023 19:38:20 GMT 2
Много ми е забавно как днес всички известни и не толкова известни хора в Тикток гръмнаха срещу тия двама баламурници с една мозъчна клетка Иван и Лили от малоумния тикток сериал Русалки. Направили “ФЕН СРЕЩА” моля ви се, където са таксували децата по 10лв (то само лапета са им фенове, да се чудиш кой да убиеш децата или родителите, че подстрекават такива “интереси”) и изскачат с малоумния клип “Иванеее ще ми го подадеш ли?” При което Иван си казва тъпата фреза и 100 деца се кефят. Тааа по тоя поводдд някои инфлута асоциирани с тях нещо се покриха и дума не казват явно от страх да не ги погнат и тях с неудобни въпроси 🫣🤫 И аз забелязах, че много хора се изказа по темата ама реално нищо не постигат с това...децата си се радват на тези инфантилни индивиди. Важното е, че други пък рязко усетиха, че имат нужда от почивка от социалните мрежи 🤭😂
|
|
|
Post by fine on Oct 4, 2023 20:31:51 GMT 2
ibb.co/LzCgGYFКогато отидеш в супер скъпарски ресторант, в който плаща мъжът на сестра ти и ти дойдеш с на баба си жилетката.
|
|
1,339 posts
Member is Online
|
Post by fif on Oct 4, 2023 20:38:51 GMT 2
ibb.co/LzCgGYFКогато отидеш в супер скъпарски ресторант, в който плаща мъжът на сестра ти и ти дойдеш с на баба си жилетката. Значи някакви сирена не яде, ама сушени мезета яде. Ха-ха. А видяхте ли, вече ходи на мами срещички. Тя е бременна от няма и месец, ама вече се е вживяла яко. Освен това като има зверско гадене и ходи за системи какво прави в София?
|
|
Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Oct 4, 2023 20:52:40 GMT 2
Гана пусна ли вече анкета каква емотикона да избере за бебето ? Предполагам, че няма да го показва или това само за Мика се отнася?
|
|
|
Post by GGWP on Oct 5, 2023 7:13:55 GMT 2
Гана пусна ли вече анкета каква емотикона да избере за бебето ? Предполагам, че няма да го показва или това само за Мика се отнася? Да и аз това се чудех, също и защо Мика не я показва, за да я "предпази от лоши очи" и каквото беше там, а бебето на сестра и е на всяка втора снимка, стори или рийл?? Логиката ми се губи.
|
|
|
Post by suzz1 on Oct 5, 2023 8:56:35 GMT 2
Като споменахте Тик Ток, Моника явно е придобила доста самочувствие и не се спира със снимането на видеа на публични места - по улицата, в парка и най-вече в метрото - тотааален криндж. Явно си мисли, че е интересна, ама друг път. А и беше качила клип "оправете се с мен за вечерно излизане" и бааам на Ария хахахахаха, човек по заглавието ще реши, че отива на културно събитие
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 5, 2023 9:38:12 GMT 2
Гана пусна ли вече анкета каква емотикона да избере за бебето ? Предполагам, че няма да го показва или това само за Мика се отнася? Да и аз това се чудех, също и защо Мика не я показва, за да я "предпази от лоши очи" и каквото беше там, а бебето на сестра и е на всяка втора снимка, стори или рийл?? Логиката ми се губи. Според мен тук играе и думата на майката на Мика, все пак всеки нормален човек би се стреснал от поведението на Гергана...ако това беше моето дете и гледам такива сторита постоянно ще взема отношение 😀 а кака Веси си се показва заедно с детето и и явно няма проблем с това
|
|
|
Post by sisi on Oct 5, 2023 9:44:26 GMT 2
Гана във банята ли е правила картичката, с която съобщава на глупавия си Мечи, че ще става баща? Не знам тия хора в кой свят живеят...Вие как си представяте да седнете да правите картички и да умирате от нетърпение да споделите новината с мъжа си ) Толкова изкуствен и изкривен е целия този фарс, че няма на къде. Иначе сигурна съм, че е бременна, още от първите снимки, дето беше качила и уж отричаше.. Ясно си личеше коремчето на кльощава и нетренирана жена. Сигурна съм също, че едно невинно дете ще се роди на тези родители..тотално лишени от емоционална интелигентност и мозък.
|
|