Daviz
Administrator
Administrator
|
Post by Daviz on Oct 5, 2023 9:56:24 GMT 2
Да и аз това се чудех, също и защо Мика не я показва, за да я "предпази от лоши очи" и каквото беше там, а бебето на сестра и е на всяка втора снимка, стори или рийл?? Логиката ми се губи. Според мен тук играе и думата на майката на Мика, все пак всеки нормален човек би се стреснал от поведението на Гергана...ако това беше моето дете и гледам такива сторита постоянно ще взема отношение 😀 а кака Веси си се показва заедно с детето и и явно няма проблем с това По принцип съм съгласна,но в случая не мисля че майката е проблем. Майка която си разменя любовни обяснения със сегашната приятелка на мъжа си и е поверила детето си на видимо шантавата Гана и няма проблем детето да бъде снимано "рекламно“ и Гана да се изживява като негова майка, едва ли има проблем да я показват и без емоджи. Между другото в клипа за рд на Вики се вижда Мика и в лицето. За кратко е, но се вижда.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 5, 2023 10:09:00 GMT 2
Моника ми е един от най-кринджавите личности, подвизаващи се в социалните мрежи. От това как лятото се снимаше по парче плат, от което й висят гърдите едната наляво, другата надолу, през нелепите тиктоци, до абсурда изобщо да се качиш със супер официална дълга рокля в метро и да се кълчотиш в него пред толкова хора. Облича се като евтина .... да не казвам какво, че ми е неудобно. Винаги гърдите навън, ако може краката и те. Сигурно съм старомодна, нищо, че съм 4-5 години по-голяма от нея, обаче просто ми е мега грозно млади момичета да се обличат като .... Красотата не е в голотата, поне за мен. Отвори някакъв смешен бизнес, който съм сигурна, че няма да проработи, защото няма грам вложена мисъл и старание в него. На тази възраст нито работи, нито учи, но за сметка на това самочувствието им на нея и майка й е до небето.
|
|
|
Post by fine on Oct 5, 2023 10:53:15 GMT 2
И аз съм напълно съгласна за Моника. Вчера след като пусна как успешно си е взела БЧК-то като "изпит" и доста хора коментираха, че всъщност е супер лесно и не е така както тя го представя, дори бяха изтрити няколко коментара на хората, които и бяха написали саркастично, че трябва да имаш 200IQ едва ли не, за да вземеш този "изпит" и на Моника да спре да се филмира, при което Моника беше отговорила на човека, че той трябвало да спре да се филмира.. и то доста неграмотно го беше написала, което ме води на мисълта, че майка и пише коментарите, защото тя винаги е "правата" и се заяжда с хората. Друг случай как си слагаха червила тестери на устните и майката на Моника пак се пенеше, че тези тестери били току що отворени 😂 пълна трагедия, преди няколко месеца ги гледах, ама сега съвсем се отвратих. Майката дали има и един работен ден в живота си? Иначе самочувствието до небесата. Моника ще ми обяснява за бай Ганьовците, а тя пък е цъфнала и вързала, че на 15 год е родила. Преди дори я съжалявах, ама вече няма за какво да я съжалявам, нито сама си гледа детето, нито е постигнала нещо в живота, че да е с покритие това самочувствие.
|
|
|
Post by zahir on Oct 5, 2023 11:19:51 GMT 2
Гергана е писала, че 10 октомври е ден на психичното здраве. Нищо няма да кажа 😁
|
|
|
Post by grigorova on Oct 5, 2023 12:23:36 GMT 2
Честито на Сами и Мила! Семейството им ще се увеличи с още едно бебе. Доста смело решение от страна на Мила. Но мисля, че не е планувано, защото тя започна да показва как постепенно влиза във форма и изведнъж… новина. 🙂
Гуца и Гучанчо, честито и на Вас! Дано детето е живо и здраво, а с появата му майка му да се вземе в ръце и да се стегне, че иначе това дете ще изтегли късата клечка с такива родители. Може да прозвучи грубо, но Гането изобщо не я виждам като майка. Дори не мога да си я представя в такава роля. Но за сметка на това бълва непрекъснато излишни сторита за нероден Петко, които не вълнуват никого. Грам не вярвам, че са изгубили едно бебе. Наистина не мога да си обясня как хора без стабилни доходи и дом се навиват да си правят деца. И никой не може да ме убеди, че Гергана има такъв стандарт на живот, който демонстрира. Всичко при нея е фалш и позьорщина. 🙂 Ако детето е момиче, Гана ще удари от тотото, че кака ще дава детски маркови парцальоци от племенницата.
Бачорските ще ги гледам с интерес. Даниел е селтак, но на моменти е доста забавен и има доста голямо чувство за хумор. АтансКА е отнесла доста хейт в коментарите.
Споделям мненията на съфорумките за Моника. Набарала е мекото на хляба и се възползва възможно най-много. Имам чувството, че нито ѝ се учи, нито ѝ се работи. А само да се разхожда с майка си из моловете. Добре, че са родителите ѝ, че да ѝ помагат с детето. Иначе направо е загинала и не я виждам да работи и да се грижи за Анди сама.
|
|
|
Post by pandora on Oct 5, 2023 12:59:07 GMT 2
Да дам и аз моите 5 стотинки за Гуца и Плешан. На всички ни е ясно, че Ганка живее на друга планета в някаква илюзия. Тя няма реална преценка за нещата и когато си помисли нещо, до така степен се вглъбява, че дори и това да е абсолютно нереално и несъществуващо, тя го вижда пред себе си. Но най-глупавото е, че се опитва да го докаже и в социалните мрежи, бълвайки стотици сторита. Та тя стана СЕО за един час, инвеститор за няколко дни и т.н. глупости. Аз съм абсолютно убедена, че сестра и я издържа или поне и помага с парите. Колкото и да ни убеждава Гана, че колата са си я купили с Плешан, не мога да и се вържа. Гаджето ми и негови приятели са в ИТ сферата със заплати, някои от които ми се струват нереални. Дори и те, като здраво мислещи хора не си позволяват парцали с огромни лога на брандове, защото са абсолютно наясно, че това е waste of money и не могат да повярват, че Гана може да си позволи всичко това.
От друга страна Плешан с едната мозъчна клетка (пардон половин) от скъсан спасител с 1500лв заплата изведнъж стана моден гуру, съветник, инвеститор и куп други ла*на. Алоу позьора. Нали знаеш, че на всички е ясно колко мизерен си реално. Видял нашия на кака Веси мъжа с истински бизнес, облажил една кола и тук-там някоя почерпка в скъп ресторант и се взел за Уорън Бъфет. Плешан си е типичният мъж под чехъл, който разчита на гаджето му да му помага с парите, надявайки се, че Вескин мъж ще му подари я кола, я къща. Пълен с комплекси заради ръста и не мъжественият му вид и сигурно никоя нормална жена не му е обръщала внимание, докато не се е появила Гуца с илюзиите за хиляди последователи, безплатни почивки и ПР пратки. За Бога, той не беше летял със самолет преди да я срещне, а го раздаваше едва ли не милионер..
И най-тъжното е, че тези двама индивиди ще имат дете. От сега ми е жал в какъв свят ще израсне това невинно същество.
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 5, 2023 13:20:50 GMT 2
Моника ми е един от най-кринджавите личности, подвизаващи се в социалните мрежи. От това как лятото се снимаше по парче плат, от което й висят гърдите едната наляво, другата надолу, през нелепите тиктоци, до абсурда изобщо да се качиш със супер официална дълга рокля в метро и да се кълчотиш в него пред толкова хора. Облича се като евтина .... да не казвам какво, че ми е неудобно. Винаги гърдите навън, ако може краката и те. Сигурно съм старомодна, нищо, че съм 4-5 години по-голяма от нея, обаче просто ми е мега грозно млади момичета да се обличат като .... Красотата не е в голотата, поне за мен. Отвори някакъв смешен бизнес, който съм сигурна, че няма да проработи, защото няма грам вложена мисъл и старание в него. На тази възраст нито работи, нито учи, но за сметка на това самочувствието им на нея и майка й е до небето. Абсолютно точно. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by diamond on Oct 5, 2023 14:26:31 GMT 2
Гергана не се спира със сторита за бременността си. Обяснявай ми после, че детето не е създадено, за да има съдържание. И видеото е толкова фейк, че чак ми се догади. Изобщо наистина ли хората снимат клипове как казват на мъжа си, че чакат дете? Май нещо съм изостанала с модата. И аз от сега го съжалявам малкото човече. Дано поне е живо и здраво и да не прилича на нито един от двамата. Мис Диор така и не си оправи зъбите и сега вероятността да има повече проблеми с тях е огромна, ама нали трябва да се обичаме, да се приемаме с недостатъците си, пък били те и вредни за здравето. Косата няма да я коментирам, там и да е ген, няма какво да направи. И аз не знам с какъв акъл хора без стабилен доход (или без да се познават достатъчно добре) се решават на дете, но не са единствените за съжаление. За мен такива се намират на дъното на пирамидата на Маслоу и много ми е жал за децата, които отглеждат.
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 5, 2023 15:52:54 GMT 2
Не мога да повярвам Ванчето как вече 2-3 години такава констипация я мъчи, че не е истина. Чака почивните дни на Боби да го заведе това дете някъде. Бълва безумни илсове, където де кълчи неадекватно. По принцип винаги ми е била странна и леко чалната, ама поне беше земен човек. Сега само трупа някакви боклуци от Зара, които не я знам къде носи. Ако не и изпратят пр пратчица, няма и да се включи.
От известно време си мисля, че има някакъв раздор между Пепка и Галя. Преди лятото бяха дупе и гащи, а сега… 😏
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 5, 2023 16:13:10 GMT 2
Галя сравнение с Пепе ми изглежда адекватна и с принципи.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by viktoriag on Oct 5, 2023 16:23:39 GMT 2
На последното стори на Гергана, където мери розов екип. Говори доста нормално, няма странни физиономии. Чак бих казала, че ми стана интересно. Ако продължава така може да си нормализира профила.
Изпратено от моят VOG-TL00 с помощта на Tapatalk
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 5, 2023 17:10:03 GMT 2
Някоя от вас следи ли Милена Стефанова? Май е популярна в Тик Ток. Излезе ми някакъв нейн клип случайно в социалните мрежи и осъзнах, че я познавам. Тя беше приятелка на моя вече бивша приятелка, с която вече не сме близки. Стана ми интересно, защото никога не съм смятала, че ще се изявява като инфлуенсър. Май в момента е бременна.Знае ли се нещо за мъжа?
|
|
|
Post by 🌸 on Oct 5, 2023 18:09:07 GMT 2
Някоя от вас следи ли Милена Стефанова? Май е популярна в Тик Ток. Излезе ми някакъв нейн клип случайно в социалните мрежи и осъзнах, че я познавам. Тя беше приятелка на моя вече бивша приятелка, с която вече не сме близки. Стана ми интересно, защото никога не съм смятала, че ще се изявява като инфлуенсър. Май в момента е бременна.Знае ли се нещо за мъжа? На мен ми е много сладка и дава наистина ценни съвети. Но разликата със стария и новия нос е фрапантна. Така ми харесва повече, лицето ѝ изглежда по-миловидно. Наистина съм пробвала някои от съветите ѝ за коса и са давали резултат. Иначе е казвала, че с мъжа ѝ са доста години заедно и мисля, че го има някъде във ютуб и инстаграм. Интересно ми е обаче тя с какво се занимава, защото е говорила, че се занимава с грим, козметика и тн. Едно не мога да отрека, доста разбира относно грижата за кожата и косата. Има уникална гъста коса и многоо чиста кожа.
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 5, 2023 18:32:48 GMT 2
Аз я познавам от ученическите години 10-11 клас някъде. След това не знам какво се е случило с нея, какво е учила и тн. Виждам, че си е направила устните и може и силикон в гърдите да има, но затова не съм сигурна. Иначе косата й винаги е била хубава. Беше слаба, красива и нежна в лице.
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 5, 2023 20:02:42 GMT 2
|
|
|
Post by cloudnine on Oct 6, 2023 9:08:47 GMT 2
Едно от любимите ми неща в този форум е, че диктува доста от инфлуенсърските изявления 😅 и разобличава лъжите на хората,които си мислят,че аудиторията им яде доматите с коловете и са загубили връзката с реалността.
|
|
|
Post by fine on Oct 6, 2023 13:31:56 GMT 2
Хъх, Гана пише, че е в 4ти месец, то значи, че няма и месец откакто са се нанесли да живеят заедно и вече бебето е било направено. 🤯
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 6, 2023 13:46:02 GMT 2
Милена е качила нов влог от rnb&b , в което живеят в момента. Винаги ми лъха на уют и спокойствие от клиповете и, даже и нищо да не случва. В последните няколко влога на Валери гласът ми се вижда доста различен. Всички виждаме някаква промяна в нея и се чудя дали не зарязва инфантилното поведение. ПП: моя приятелка е от един град с Валери и сподели, че е изключително лигава и високомерна още от малка. С Мартин винаги страняли от хората и гледали отвисоко.
|
|
|
Post by kniko on Oct 6, 2023 14:24:46 GMT 2
Гергана един път не го е погалила като хората това куче. Всеки път като го качва на стори и го ръчка или закача нещо. Дано поне към детето си е малко по-мила. 😩
|
|
|
Post by fine on Oct 6, 2023 14:45:14 GMT 2
Гергана един път не го е погалила като хората това куче. Всеки път като го качва на стори и го ръчка или закача нещо. Дано поне към детето си е малко по-мила. 😩 Кучето явно не донесе мечтания engagement и предложения за реклами на Ганка(както на Капитонова кучето) и си направиха дете 😂
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 6, 2023 14:51:58 GMT 2
ВалериЕ, която в последното си видео повтори 5 пъти, че като чула, че някаква марка ще се предлага в България тотално ОТКАЧИЛА, да е зарязала инфантилното поведение? Само преди 2-3 месеца беше качила стори, че е МЕГА щастлива, защото щяла да пие кафе... Не знам защо, но хич не я харесвам, и като се замисля никога не съм. Гледах и видеата на Милена. Въпреки, че на моменти ми е била скучна, винаги успява да предаде чувство на домашен уют и спокойствие. Не си представям с 3 деца да ми се налага да се местя 2 пъти в рамките на 3 седмици. С тя изглежда така, сякаш това е просто поредния вторник. Харесва ми колко много внимание обръща на децата и как при нея всичко изглежда супер лежерно, нищо, че едва ли е лесно с цели 3. Да, може и да не работи от 8 до 5, но пък какви други примери имаме за неработещи мами и НЕмами... направо не ми се коментира.
Вижте например Гергана, супер успешната, заета бизнес дама, която в петък просто е решила цял ден да спи на дивана и да гледа филми. А нормалните жени ходят на работа до 7-8 месец.
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 6, 2023 16:00:18 GMT 2
Гучи ще разкаже играта на Гучан от капризи, тя просто прекалява, държи се като единствената бременна на света, представям си какво ще е и като роди. И едно от най-неприятните неща в нея ми е гласът и, горкото бебе, да го чува непрекъснато. Също и с нейните кариеси и проблемни зъби, по време на бременност става още по-зле, така, че ако иска да има зъби и да не умори бебето с ужасяващо лош дъх е добре да вземе мерки.
|
|
|
Post by smile on Oct 6, 2023 16:51:54 GMT 2
Милена е качила нов влог от rnb&b , в което живеят в момента. Винаги ми лъха на уют и спокойствие от клиповете и, даже и нищо да не случва. В последните няколко влога на Валери гласът ми се вижда доста различен. Всички виждаме някаква промяна в нея и се чудя дали не зарязва инфантилното поведение. ПП: моя приятелка е от един град с Валери и сподели, че е изключително лигава и високомерна още от малка. С Мартин винаги страняли от хората и гледали отвисоко. А коя е Милена?
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 6, 2023 18:07:26 GMT 2
Милена с трите деца има канал в YouTube - MyBoxOfBeauty. По-активна е в инстаграм напоследък (разбираемо е, предвид фактът, че строят къща, продават старата, имат буферен период от няколко седмици под наем, животът и работата си вървят, а междувременно има да се грижи и за трите хлапета). Аз й симпатизирам много от времето на вбокс.
В по-горни мнения се споменава и нова Милена, която качва в ТикТок. Не ми е позната, не ползвам приложението.
|
|
|
Post by katya on Oct 6, 2023 18:33:47 GMT 2
Снощи гледах едно видео на Валери , мисля последното и качено, за нови покупки. Ами жалко за парите дето хвърля за козметика и кожата и изглежда като намазана със зехтин. За драмата със dyson сешоара не ми се коментира. Но пък иначе не е спала докато не си е купила сешоара, някакво лъскаво сако, не знам какво мазила. Така като я слушам тя не спи, щото се чуди какво да си купи 🤦🏻♀️
|
|
|
Post by beatrissa on Oct 6, 2023 18:52:22 GMT 2
Здравейте, момичета! Отдавна ви чета и благодарение на инстаграм акаунта успях да се регистрирам - благодаря отново за което Следя сагата с Ганка и съм в тотален потрес това момиче колко е изплискало легена 😂 Откакто обяви бременността си нещата ескалираха тотално. То контент, контент ама таз не се спря с глупостите. Все съм виждала инфлуенсърски простотии ама това бие рекордите. Сега изкарва така нещата, че Плешо (със съмнителната сексуална ориентация, поне за мен хахах) не и дава и чаша вода да носи - каква идилия, колко мило. Ама Гано, то да си бременна не значи, че си болна, бе. Има енергия да бълва глупости по цял ден, значи няма страшно да пуснем пералня, да измием чиниите и прочие. Следя нещата с интерес докато не реши и мен да блокира 😂
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 6, 2023 20:11:26 GMT 2
Оставете Ганка, ама вижте Пепе-сияе до фИво. До кога ли ще продължи тази идилия?
|
|
|
Post by fif on Oct 6, 2023 20:19:19 GMT 2
Видяхте ли последното видео, в което Гучан маже маска на лицето на Гергана. Не знам, аз по голям абсурд в интернет не съм гледала скоро. Гергана не знам как е издържала 4 месеца да не говори за бременността, сега просто бълва непрекъснато.
Освен това с тези 4 месеца затвърждава теорията, че юли месец, когато е правила тест е била бременна, а твърди, че не е било така.
|
|
|
Post by vanillapumpkinnew on Oct 6, 2023 20:28:08 GMT 2
А вие видяхте ли, че вече Гана има папка в хайлайтс - first baby. П-с-и-х-о
|
|
|
Post by grigorova on Oct 6, 2023 20:29:29 GMT 2
Гането не може да е толкова невменяема. Била в “Лидл”, коремът я болял, буквално се свила на земята и персоналът и клиентите се юрнали да я видят как е. 🙂 Започвам да си мисля, че съфорумките са прави, че в скоро време всичко ще се окаже един фарс.
|
|