|
Post by chikitta on Oct 6, 2023 20:50:01 GMT 2
Гането не може да е толкова невменяема. Била в “Лидл”, коремът я болял, буквално се свила на земята и персоналът и клиентите се юрнали да я видят как е. 🙂 Започвам да си мисля, че съфорумките са прави, че в скоро време всичко ще се окаже един фарс. Подготвя почвата за "голямата загуба". Аз не съм майка, но много мои приятелки наскоро родиха. Дори най несуеверните от тях гледаха да пазят тези моменти за себе си и съпрузите си.
|
|
|
Post by fif on Oct 6, 2023 20:55:52 GMT 2
Като нон стоп повръща, болят я гърдите и я свива корема да отива в болница и да в лекуват, аман. Иначе не се спря да ходи по ресторанти и да яде какво ли не. Вече започвам да побеснявам. А някои жени работят до последно и не се оплакват!!!
И какво е това желание да споделя всичките си измислени болежки, само не ни е казала кога е пръднала, щото бебето я е ритнало… Без извинение!
Едит: изобщо не вярвам, че са се притекли клиенти и персонал, за да видят какво става с тоя караконджул! Пълни глупости! Тая живее в такъв нереален филм!
|
|
|
Post by foxie on Oct 6, 2023 21:09:27 GMT 2
Айде и от мен да е честит новия контент на Гана, сиреч бебето й. Живо и здраво да е и до него да има адекватни роднини, че с тия родители... От както обяви новината, която криеше и отричаше по безумен психопатски начин, не е спряла да бълва неадекватни глупости, които само болен мозък може да ги измисли. За 5 дни измисли сумати небивалици, представяте ли си до раждането какво ще е?? Днес припада в лидл, утре, други ден какво? Хора, тръпки ме побиват чак от тази жена. Пълен социопат и психопат.
Едит: Пепето сияе до Фиво с филтри, видяхме я на живо в няколко онлЯйн включвания и не беше толкова сияйна.Даже беше бая повехнала. На мен пак си ми е същата - фалшиво нахилена.
|
|
|
Post by Noir on Oct 6, 2023 21:19:40 GMT 2
Освен това с тези 4 месеца затвърждава теорията, че юли месец, когато е правила тест е била бременна, а твърди, че не е било така. Моето предположение е, че си е пуснала кръвен тест веднага след като са свършили работата
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 7, 2023 14:42:49 GMT 2
Пепето наистина сияе с Иво, но и тя даде заявка, че се завръща с видеата и излъга. Както и Ели.
Евелин също я няма месеци, някой знае ли какво се случва с нея.
Май вече никой не качва видеа, освен Попова и Валери. Останалите им се усладиха рекламките.
|
|
|
Post by diamond on Oct 7, 2023 17:56:50 GMT 2
Ганка ни казва как е забременяла с поликистозни яйчници и обърната матка. Ако не греша, преди време беше писала в стори, че тя няма такива пробреми, но все пак да ги имаме предвид, когато задаваме въпроси за бременност на някого. Ех, ако имах снимки от тези сторита, сега нямаше да се чудя нали паметта ми не ме лъже. Зорница пък си постави посотянен глюкозен монитор. Брех, до там ли опря. Интересно ми е и ще я следя.
|
|
|
Post by monster on Oct 7, 2023 18:34:05 GMT 2
И аз се включвам за Зорница. Според мен е повече хипохондричка, отколкото да и има нещо, че да опре до там. Но да видим. Тя от доста време обяснява как има дефицити и е стигнала до тези заключения, четейки. В което няма нищо лошо разбира се.
Аз следя и кристекси или нещо от сорта в тик ток. Тази дето прави постоянно детокси. Няма лошо ама според мен нейното е прекалено. Тя от една година е само на сокове
|
|
|
Post by fine on Oct 7, 2023 18:45:29 GMT 2
Може ли да се представите, Гана е направила спонтанен аборт в началото на годината 😳 6 месеца с човек, без сериозна работа в едностайната квартира и вече имат спонтанен аборт. Тогава плешо още беше спасител и 2 месеца преди това е бил първия му полет в живота и май за втори път в живота си е напуснал България 😂😂 И не и вярвам хич на измислицата, че на 18 год. е отишла на гинеколог и и казали, че нямало да има деца. Аман от сълзливи сега истории за съжаление и да има лайкове. Цял ден сигурно мисли какви лъжи да избълва за контент. Ако имах съмнения дали ДеРая или Гана е по-зле, то със сигурност Гана е пълно дъно даже и под това... откачалка
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 7, 2023 19:00:19 GMT 2
Гергана прекалява вече с тази бременност, а я обяви съвсем скоро. То всеки ден някаква драма, разсъждения, трудности, обяваване на роднини и какво ли не. Не трябва ли да завърши благополучно и тогава да си разказва историята на бременността? Аз разбирам, че по-голям процент от цялата работа е за контент, ама тя превърта играта. Хем го изкарва едва ли не чудо в нейното състояние, хем прилошаване и трудности, хем бие тъпана всеки ден. Голяма борба за внимание, голямо чудо, все едно е единствената бременна. Не им завиждам на всички около нея. Великомъченица DramaГергана.
|
|
|
Post by Почти безобидна on Oct 7, 2023 19:54:54 GMT 2
За мен Гергана говори страхотни глупости. Изобщо няма логика в казаното от нея. И какви бледи черти, пък цикъл, пък и фалшива тревога. Фалшива тревога за какво? Че е бременна ли? Или за аборта? Не се разбира. Ако е за аборта, значи един вид е запазила детето. Ако е за бременността, то тогава не звучи като да е особено желана.
|
|
|
Post by katya on Oct 7, 2023 20:14:25 GMT 2
Пак ще е и излязат криви сметките. Толкова е досадна, че 90% от хората които още я следват, ще я отследват, защото ще им писне. Говоря за реалните и последователи. На другите не им дреме дали ще роди дете от Ганчо или от някой марсианец.
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 7, 2023 20:24:25 GMT 2
То само като се зачетеш как била на почти 18 през 2010,при положение, че в момента е на 29 години и вече знаеш, че лъже като циганка. Егати идиотката. Тази снимка от 2010 сигурно не е нейна. Егати филмарката🤦
|
|
|
Post by fif on Oct 7, 2023 20:54:18 GMT 2
Била с диагноза поликистозни яйчници, ама всъщност не била, но пък ни информира как е забременяла с поликистозни яйчници.
Хем имала бледа черта, хем й дошло, ама не била бременна, ама овулацията не била минала и се пробвали и забременяла.
Определено Плешо го има за последния влак щом още на 6тия месец има спонтанен аборт. Ох…
Просто е смешно на фона на всички хора, които наистина имат проблеми и с години не могат да имат деца. Гергано, скрий се и се засрами…
Честно казано доста лоша реклама му прави на този лекар. Явно няма да се бръкне да плати 2000 лева за раждане в Селена, а ще си роди безплатно в хирургиите. Не, просто не отива на нейния стандарт, не нещо друго. 😁
|
|
3 posts
|
Post by Only_D on Oct 7, 2023 21:36:52 GMT 2
Била с диагноза поликистозни яйчници, ама всъщност не била, но пък ни информира как е забременяла с поликистозни яйчници. Хем имала бледа черта, хем й дошло, ама не била бременна, ама овулацията не била минала и се пробвали и забременяла. Определено Плешо го има за последния влак щом още на 6тия месец има спонтанен аборт. Ох… Просто е смешно на фона на всички хора, които наистина имат проблеми и с години не могат да имат деца. Гергано, скрий се и се засрами… Честно казано доста лоша реклама му прави на този лекар. Явно няма да се бръкне да плати 2000 лева за раждане в Селена, а ще си роди безплатно в хирургиите. Не, просто не отива на нейния стандарт, не нещо друго. 😁 Здравейте! От много време ви чета, но все не успявах да си направя регистрация и благодарение на IG страницата най-накрая се включвам и аз. От известно време следя Гана и до сега се въздържах от коментар, но днес, с този ѝ пост, чашата ми преля. Напълно подкрепям мнението на fif. И аз си мислех точно това - как хората имат наистина проблеми, с години правят опити и ходят по мъките, а Гана тук си излива глупостите за лайкове и коментари. Чудя се този нейният лекар не чете ли що за простотии бълва Гана?
|
|
|
Post by sisi on Oct 7, 2023 22:21:12 GMT 2
Тая Гана, с липсата си на всякаква нормална мисъл в главата, бръщолеви все по-страшни простотии.. За съжаление не мога да видя поста, защото съм блокирана, но от това което споделяте ми става ясно, че момичето е страшно повърхностно и много незапознато. Съвсем скоро ще понесе още по-голям хейт, заради глупостите, които бълва всеки ден. Има толкова жени, които дават живота си, правят геройства, стимулации, неуспешни опити и плачат всекиден заради това, че не се случват нещата. Тая неграмотница, без грам обща култура, седнала да се плюнчи как била забременяла въпреки че имала това и това......тя е такова дъно, че честно ви казвам изпитвам неприязън вече към това всичко свързано с нея! Крайно време е да се засрами от себе си и да се смири и да си бременее в спокойствие. На нейно място бих си запазила тези моменти за себе си, далече от това да предизвивам жени по този начин, бълвайки лъжа, след лъжа! Тя седнала да дава съвети на жените, как било в първи триместър, как забременяла.. Тя, дето и липсва елементарна здравна култура! Този лекар, дето го тагва, вярвам че си плюе на лошия късмета, че е попаднал на тази луда жена.
|
|
|
Post by chikitta on Oct 7, 2023 22:27:01 GMT 2
Мда, драмата започна по-рано от очакваното. Сега ще се изкара майка-героиня 😂
|
|
|
Post by sweetpotato on Oct 8, 2023 5:29:17 GMT 2
За Бандата хубаво има богато гадже, ама като чуя богати родители и си мисля тая не е ли над 20? Би трябвало сама да се издържа или в краен случай гаджето, ако толкова не може сама..ама мама и тати..несериозно е Мисля,че изкарва повече от добре със собствената си работа, като цяло май е материално подсигурена по всички фронтове
|
|
|
Post by avedar on Oct 8, 2023 12:47:02 GMT 2
Бандата… родителите ѝ не просто са богати, те имат вероятно милиони. Бълха ги ухапала, че Бандата им харчи лихвите, хаха. Обаче както виждаме въпреки, че е здрава, права и има възможности, за които повечето от нас само може да мечтаем, Бандата се тръшка на всеки пост и вероятно още е на хапчета, защото не може да мигне по цяла нощ. Мнението ми е, че точно тази презадоволеност кара хората да се лутат, да губят целта и смисъла си. С две думи има прекалено много свободно време, което прекарва в оувър-тинкване, вместо да има някакви цели за постигане, да се радва на малките ежедневни неща и пр. Противно на мненията, според мен едно дете ще ѝ се отрази добре, защото ще намери истинско и смислено занимание, което да изпълва дните ѝ.
|
|
|
Post by Kristalna on Oct 8, 2023 14:44:43 GMT 2
Гуци пуска стори "Искате ли да ви разкажа как забренях с пкя, обърната матка и ненормалната си глава?" И на среща дава информация с нулева полезна стойност. Човек ще си помисли, че ще даде непопулярен съвет, идея за конкретни мерки, промяна в режим, лечение, добавки или каквото и да е. А то - нищо.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 8, 2023 17:03:12 GMT 2
МАЛЕЕЕ профилът в тикток за Ганка има ново видео, където при зуум се вижда, че на Гана снимката от ултразвука е с дата 17.05.2010г… ШОК. 😂😂😂 както казах, от нея всичко се очаква, НО ако наистина лъже как тоя лекар е в схемата дето я следи?
|
|
|
Post by lama on Oct 8, 2023 17:16:01 GMT 2
В случая не е лъжа. В описанието към поста си пишеше, че последната снимка е от 2010 г., а предишната снимка е от сега. Написала е, че тогава са ѝ установили поликистозата и прилага снимката за доказателство. Което звучи също странно, все едно от тогава не е ходила на лекар. Не би ме учудила.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 8, 2023 17:42:42 GMT 2
В случая не е лъжа. В описанието към поста си пишеше, че последната снимка е от 2010 г., а предишната снимка е от сега. Написала е, че тогава са ѝ установили поликистозата и прилага снимката за доказателство. Което звучи също странно, все едно от тогава не е ходила на лекар. Не би ме учудила. Ааа, е, извинете тогава, честно казано колкото и да беше “голямо събитие” изгледах само видеото как казва на мХечи и спрях… то да му писне на човек всеки пост за чудатата ѝ бременност. Утре ще изскочи, че е Дева Мария и то само е станало… без мХечи… макар, че тоя 🧔🏽♀️🧚🏼♀️🧜🏻♂️💅🏼 така го виждам аз 😂😂😂 нищо чудно Бог сам да е пратим това малко съкровище 👀🫠🫣
|
|
|
Post by allie on Oct 8, 2023 18:28:24 GMT 2
А някой знае ли каква и е историята със Стан и Стефи? Помня, че по едно време бяха уж приятели, но до там. Аз всъщност и покрай тях я видях за първи път Гането
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 8, 2023 18:45:29 GMT 2
Сега се замислих, че на мен поне ми е малко странно да пазя снимка направена 2010… минали са 13 години. Не казвам, че снимката не е реална, просто колкото и да пазя документи точно снимките от ултразвука и то в такова запазено състояние едва ли бих успяла да изнамеря. 😂😂😂 голяма чистница Ганка, браво 🤣
|
|
83 posts
|
Post by daizy on Oct 8, 2023 22:31:25 GMT 2
Родителите на Бандата са милионери. Изкарали са пари за 2 поколения наред, така че харчовете й не са нищо за тях. Бандата работи за чест и слава. За Бандата хубаво има богато гадже, ама като чуя богати родители и си мисля тая не е ли над 20? Би трябвало сама да се издържа или в краен случай гаджето, ако толкова не може сама..ама мама и тати..несериозно е
|
|
|
Post by whynot on Oct 9, 2023 6:59:25 GMT 2
Кузмaнови c ново видео поcветено нa виcшето обрaзовaние. Нямaло cмиcъл дa cе учи. Било зaгубa нa време. Caмо aдвокaти и лекaри дa учели... оcтaнaлите caмо c курcове дa cе обрaзовaт. Тотaлни негрaмотници.
Гергaнa cигурно ca и cпряли хaпчетaтa и cе влошaвa. Имaм еднa дaлечнa познaтa, която cлед cпирaне нa лечението cи (пaрaноиднa шизофрения) иcкaше дa мaхнaт бебето веднaгa, зaщото не е от прaвилният пол и cе опитвa дa и нaвреди. Нещaтa зaвършихa зле и зa нея и зa бебето. Бившият и вече мъж cе отървa леко.
|
|
|
Post by veereto on Oct 9, 2023 7:10:19 GMT 2
Живо и здраво да е бебето на Гаргана. За какво трудно забременяване ще говори? Бременна е в 4 месец, а са заедно от година, не става ясно кое е био трудното. Сигурно това, че не знае, че има овулация и тя трябва да се следи. Като се змамисля, Гергана изплиска легена след като сестра ѝ си хвана по-заможен мъж и забременя. Доста е жалко да изпитваш такава завист към собствената си сестра и правиш всякакво жалки опити да се правиш на успешна и да се чудиш как да излъжеш един мъж да те забремени.
|
|
|
Post by sisi on Oct 9, 2023 8:08:38 GMT 2
Живо и здраво да е бебето на Гаргана. За какво трудно забременяване ще говори? Бременна е в 4 месец, а са заедно от година, не става ясно кое е био трудното. Сигурно това, че не знае, че има овулация и тя трябва да се следи. Като се змамисля, Гергана изплиска легена след като сестра ѝ си хвана по-заможен мъж и забременя. Доста е жалко да изпитваш такава завист към собствената си сестра и правиш всякакво жалки опити да се правиш на успешна и да се чудиш как да излъжеш един мъж да те забремени. Затова трябва да и се признае - да накара хомосексуален индивид да я забремени си е постижение Явно нейните подобни наклонности, за които преди време ставаша дума (живееше с жена, с която имаха връзка) са напаснали лиспващита част от пъзела.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 9, 2023 8:56:43 GMT 2
За мен Гергана е абсолютно асексуална. Не е лесбо, ама тя си и изглежда като дете, което просто не е пораснало. И мисловно и физически. А пък мХечи си е гей, който се прикрива доста безуспешно… той вече има едно дете, което не е нищо необичайно, какво като е хомо? Много от тях имат деца. На Ганка всичко ѝ е за контента, даже се*са (хей, Гане, “лошата” дума). Абе… страшна и смешна картинка са и двамата.
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 9, 2023 9:57:18 GMT 2
Вчера гледах сторита с Пепе и Иво, потресена съм от него е меко казано. Адекватно ли е майка на 3 деца да се хване с такова чудо, видя се и от реакцията и, че се засрами от него, не знам защо го е качила дори.
|
|