|
Post by dilyanad on Oct 9, 2023 10:33:10 GMT 2
Вчера гледах сторита с Пепе и Иво, потресена съм от него е меко казано. Адекватно ли е майка на 3 деца да се хване с такова чудо, видя се и от реакцията и, че се засрами от него, не знам защо го е качила дори. Какво е направил? Иначе и аз и се чудя на Пепе за връзката и. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 9, 2023 10:58:22 GMT 2
Вчера гледах сторита с Пепе и Иво, потресена съм от него е меко казано. Адекватно ли е майка на 3 деца да се хване с такова чудо, видя се и от реакцията и, че се засрами от него, не знам защо го е качила дори. Какво е направил? Иначе и аз и се чудя на Пепе за връзката и. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk Още около час и нещо ще е активно, вижте го, сторито от колата. Ужас. А тя също е пълна неадекватница, държи се като 16 годишна пуберка, а той се вижда колко е неуравновесен и неадекватен, че и лигав. Помня в едно видео тя обясняваше как ревала, защото той се ядосал и крещял, че кучетата повръщали в колата, или нещо от този сорт беше и си го изкарал на нея. Ами не е най-гениалната идея да водиш кучета на офроуд, моето и без да го клатим свирепо по планински пътища му прилошава. И в доста момента личи, че Пепето внимава какво говори и как се държи покрай него, за да не го ядоса.
|
|
|
Post by fine on Oct 9, 2023 11:26:22 GMT 2
Гана съвсем тактично си сложи имейла на профила, за да и пращат пр пратки 😂😂 после това бебе не е направено за лайкове и пратки , да бе ние сме малоумни и ядем доматите с колците. Иначе сравнение на тикток профила с Милена и Гана беше много добро. Индийчетата не са лайквали на Гана поста явно.. добре, че е бременноста да събере някой лайк и да си вдигне статистиките, че да може някоя марка да се излъже и да прати пр пратчица.
Едит: Моника пее и се кълчи на новата песен на Азис и Галена пред народното събрание 😂 трагедия
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 9, 2023 12:37:16 GMT 2
Моника няма сила на света, която да ме накара да следвам или гледам. Не е толкова забавна, като гана. Изглежда като от малцинствата, визията и е простоватичка, меко казано, и поведението не съответства на претенциите и.
|
|
|
Post by monster on Oct 9, 2023 12:49:57 GMT 2
Идвам и аз да се включа за Моника. Направо е потресаваща това самочувствие откъде точно идва. Първо ти си на 18 с дете (няма лошо ппц ама...) обличаш се, като евтина к..... от 2010, майка ти е някаква зла леля със самочувствие също. И ти обясняваш колко много работиш и си заета. И тези снимки последните цепят мрака. Верно прилича на братята
|
|
|
Post by jane16 on Oct 9, 2023 13:38:05 GMT 2
Пепа “НА” Амалфи, Полина в Загреб, родният инфлуенс си почива от децата, че им се насъбра няма и месец от както свърши лятото.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by beatrissa on Oct 9, 2023 15:42:54 GMT 2
Моника ми е много нелепа, честно. Аз ако я видя така да се кълчоти в метрото би ми станало неудобно, подобни прояви не са ми по вкуса. Много ми е смешно и нелепото онлайн "бутиче" . Ако си тръгнала да правиш нещо, прави го като хората. Дрехите снимани на стената в тях, по пода трохи, не знам дали ги забелязахте на няколко снимки/видеа ги има. Няма цвят, няма идея, няма нищо. За подробности относно дрехите да не говорим.. А цените скандални за това, което предлага. Все се чудя и майка и с какво се занимава? Очевидно нищо, но винаги ли е било така, не помня да е споделяла нещо по темата. Ако знаете ще ми е интересно да кажете хаха
|
|
|
Post by sunshine on Oct 9, 2023 16:44:45 GMT 2
Здравейте! Дълго време не можех да се регистрирам и успях чрез инстаграм профила. Мисля, че не е коментирана Лелята(Йоана Йоко) и по-точно с новата и рецепта за "бегълите", опа "бейгълите". Никъде не намерих коментар, а тя все пак подготвя втора готварска книга. Нелепо е да не знае или чак пък толкова да не и пука как се нарича това.
|
|
|
Post by ameliyasa7 on Oct 9, 2023 18:00:20 GMT 2
Тя Моника още на 13 години си е правила провокативни фотосесии по бански да си покажи гърдите , тя още от малка си го има това държание . Не е учудващо че е забременяла на 15 . Но горката ще го осъзнае как глупаво се е държало като остарее след 10,20 години .
|
|
|
Post by allie on Oct 9, 2023 18:25:38 GMT 2
Гането от вчера я няма. Притеснявам се, че ни готви нещо в момента 🤔🙄
|
|
|
Post by beatrissa on Oct 9, 2023 18:40:22 GMT 2
Мда, мда и аз имам съмнения, че ще избухне с нещо. Тръпнем в очакване Сега гледах снимките на Гошо и Деничка от "банкета" и се замислих това момче дали ще го видим някога да изглежда нормално. В пътите, когато го показва във видеа или се снимат винаги е с нелепи карирани ризки с дълго или късо ръкавче и къси гащета сезон пролет/лято 98-ма. До такова модно "гуру" като жена си ( с топ моделите от литъл БЛЯК дрес ) направо се излага
|
|
|
Post by Misha. on Oct 9, 2023 18:48:28 GMT 2
Мда, мда и аз имам съмнения, че ще избухне с нещо. Тръпнем в очакване Сега гледах снимките на Гошо и Деничка от "банкета" и се замислих това момче дали ще го видим някога да изглежда нормално. В пътите, когато го показва във видеа или се снимат винаги е с нелепи карирани ризки с дълго или късо ръкавче и къси гащета сезон пролет/лято 98-ма. До такова модно "гуру" като жена си ( с топ моделите от литъл БЛЯК дрес ) направо се излага Гошко съм го засичала няколко пъти, все е с раздърпана тениска и къси спортни панталони. Няма лошо, освен ако не е декември и не е -10 градуса Нейната мания да е с панталон 3 размера по-голям, също не го разбирам, ама грам
|
|
|
Post by Misha. on Oct 9, 2023 18:49:36 GMT 2
Мда, мда и аз имам съмнения, че ще избухне с нещо. Тръпнем в очакване Сега гледах снимките на Гошо и Деничка от "банкета" и се замислих това момче дали ще го видим някога да изглежда нормално. В пътите, когато го показва във видеа или се снимат винаги е с нелепи карирани ризки с дълго или късо ръкавче и къси гащета сезон пролет/лято 98-ма. До такова модно "гуру" като жена си ( с топ моделите от литъл БЛЯК дрес ) направо се излага Гошко съм го засичала няколко пъти, все е с раздърпана тениска и къси спортни панталони. Няма лошо, освен ако не е декември и не е -10 градуса Нейната мания да е с панталон 3 размера по-голям, също не я разбирам, ама грам.
|
|
|
Post by sunshine on Oct 9, 2023 20:46:00 GMT 2
Има ли някой който следи канала Annette & Slavi? Мъжа е от Пловдив, а жена му от Кения. Живеят в Германия до Манхайм и са хит в Германия, като имат последователи от къде ли не. Жената е случила голям късмет с нашенеца, а самата тя е досадна. Не води детето им на детска площадка да си играе и социализира и го е страх да стъпи на тревата в новия им дом...
|
|
|
Post by ivkasmile on Oct 10, 2023 4:22:14 GMT 2
Полина 1 седмица в Загреб, а Патриката, който и без това издържа семейството сам с децата.. Пепе и тя заряза 3 броя сигурно при майка.
|
|
|
Post by pchelica on Oct 10, 2023 4:41:49 GMT 2
Има ли някой който следи канала Annette & Slavi? Мъжа е от Пловдив, а жена му от Кения. Живеят в Германия до Манхайм и са хит в Германия, като имат последователи от къде ли не. Жената е случила голям късмет с нашенеца, а самата тя е досадна. Не води детето им на детска площадка да си играе и социализира и го е страх да стъпи на тревата в новия им дом... Отворих да ги видя (с тези 270 хил. абонати), но ми се струват доста скучни…не знам, може просто да съм случила на такива видеа, ама не бих хабила време да гледам как мъж и жена седят на маса…
|
|
|
Post by sunshine on Oct 10, 2023 6:30:45 GMT 2
Има ли някой който следи канала Annette & Slavi? Мъжа е от Пловдив, а жена му от Кения. Живеят в Германия до Манхайм и са хит в Германия, като имат последователи от къде ли не. Жената е случила голям късмет с нашенеца, а самата тя е досадна. Не води детето им на детска площадка да си играе и социализира и го е страх да стъпи на тревата в новия им дом... Отворих да ги видя (с тези 270 хил. абонати), но ми се струват доста скучни…не знам, може просто да съм случила на такива видеа, ама не бих хабила време да гледам как мъж и жена седят на маса… Сега тъкмо се нанасят в нова къща, която купиха. Имат някои такива скучни видеа, така е. Африканката води канала все пак 😁Но като цяло са различни. Били са в и Кения, Бг и тн и е интересно как съжителстват толкова различни култури, как разсъждава тя особено и нашенеца, добряк как е като чехльо.
|
|
|
Post by chereshka on Oct 10, 2023 8:14:15 GMT 2
Яяя вижте кой се реабилитира след предполагаеми зависимости с обществено полезен труууууд. "ИмА фИрМа За ВиК уСлУгИ в ДаНиЯ" 🤡 prikachi.net/image/iFHXn
|
|
|
Post by zaharinka on Oct 10, 2023 8:50:01 GMT 2
От вчера тръпна в очакване за поредната Ганкина драма. 😂
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 9:45:02 GMT 2
Гана е пред някакво огромно затишие. Тръпна да разбера какво ще ни сервира. Гледам че често се коментира Моника. И предимно с лошо. Защо така? Кое ви дразни толкова в нея? Според мен е чудесно, че е от такова сплотено семейство и има тяхната подкрепа. Ами Изиеяка, не се ли облича по същият начин? Още по провокативно, с разликата че няма дете? За Пепка е ясно, че там се сменят мъже на сезон. Ако не друго Мони, не ходи по мъже, отдадена е на сина си и следва мечтите си. Кое е толкова неморалното? Относно чалга изпълненията според мен са си просто за соц.мрежи. Не е първата, нито последната. Но за разлика от Ванчето дето се кълчи неадекватно и на 30+, някак си Моника е още на 18-19.
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 10, 2023 9:51:01 GMT 2
За Моника и майка и, аз също смятам, че са неадекватни. Моника демонстрира самочувствие без покритие.
Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by hurricane2022 on Oct 10, 2023 9:53:24 GMT 2
Изабел с тези книги дето някакви житейски уроци преподава и се прави на много мъдра. Алоо, на колко години си? Чела съм една от книгите й на тази тема, клише до клише. Дрън, та пляс. Продажби да вървят 😂 Романът й беше и той под всякаква критика.
Чакам книгата на Деница аз /ако реши да пише такава/😂 Това ще е за веднъж в живота. Докато вика колко лишения търпяла след два влога "майка ми от нищо не ме лишаваше" 😂😂 И тя е същата лъжкиня като Гана😂
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 10:34:52 GMT 2
За Моника и майка и, аз също смятам, че са неадекватни. Моника демонстрира самочувствие без покритие. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk може ли да дадеш конкретни примери? И аз ги преглеждам от време на време, но нищо толкова неадекватно не виждам?
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 10:42:30 GMT 2
Изабел с тези книги дето някакви житейски уроци преподава и се прави на много мъдра. Алоо, на колко години си? Чела съм една от книгите й на тази тема, клише до клише. Дрън, та пляс. Продажби да вървят 😂 Романът й беше и той под всякаква критика. Чакам книгата на Деница аз /ако реши да пише такава/😂 Това ще е за веднъж в живота. Докато вика колко лишения търпяла след два влога "майка ми от нищо не ме лишаваше" 😂😂 И тя е същата лъжкиня като Гана😂 Че дори спечели и Вазовата награда… просто, ако това е нивото на 20 годишните нямам думи. Тя често споделя ревливи сторита, как ако не се чувстваш добре, всичко е наред. Направи подкаст, но въпреки това аз не намирам полезност в това, което говори, споделя. НО има много голяма аудитория от подрастващи, които я боготворят?! Тя е на 21-22 практически живее с техните, учи в Шуменският университет, което е равносилно на айляк и не работи?
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 10:54:41 GMT 2
Ъпдейт, тя написала нова книга.. слънчеви лъчи в мрака. Добре, това е феномен. Момиче на 22 години с над 5-6 книги зад гърба си. А помня, че едната, която беше розова нощ дори я е написала за 2 дни или подобен срок. Идва ми в повече това захаросване, колко е преуспяла, как измисля нови неща, а на практика не са толкова стойностни. И всичко е ала бала.
|
|
|
Post by fine on Oct 10, 2023 11:21:46 GMT 2
Изабел е яхнала вълната на mental problems на подрастващите и затова според мен и вървят толкова книгите. По-малките тийн момичета, повечето от тях се "виждат" в тези книги, не я харесвам, но поне не прави автобиографии на живота си, вярно, че май първата и книга е история от къде е почнала, но със сигурност ми се струва по-интересна от на Моника произведението. Да, Моника си гледа детето, но през цялото време майка и е неотлъчно до нея. Не е като да живее сама и да го гледа напълно сама без помощ от никой. И какво е по-различното на Моника от Изабел? Нито записа да учи, нито курсовете на Софтуни продължи, следвала мечтите си... божее, кои мечти? Да направи "онлайн магазин" за парцали с ОГРОМНА надценка? Да създаде книга за живота си и за сълзливата си история с Явката, за да могат хората да я купуват за драмата? Преди и аз я харесвах, докато самочувствието и не стана огромно. Сложи си джуки на 17, облича си такива "секси" дрехи, с които едната и гърда е почти излязла. Изабел поне доколкото знам и помня живееше в София, не е само с мама и тати неотлъчно. Майка и се зъби на всички коментари, които са различни от "Монииии супер си". За мен Моника толкова драпа да стане популярна, защото нищо друго не иска да прави.
|
|
|
Post by monster on Oct 10, 2023 11:30:50 GMT 2
Къде е Гана. Изтъпях, чакам с нетърпение какво ще излезе от това криене
|
|
|
Post by sunshine on Oct 10, 2023 11:43:29 GMT 2
Като цяло не следя някой който много ме дразни от самото начало, когато попадна на профил/канал. Но има такива, които в последствие съм открила как се променят към негативно или пък не съм им гледала достатъчно видеа и не съм ги хванала да си противоречат. В момента единствено най-много ме дразни Лелята, следвана от Антоанет Пепе и Мама Циц. Ужасно ще прозвучи, но Ния не говори добре и не е някак с адекватно поведения спрямо наблюдения на други дечица на тази възраст. Изказът тип "туй", "онуй" и тн е грозен и не отива на детето. За Лелята специално цял ферман мога да изпиша...А от тук научих за Гергана и следейки профила и да се информирам какво толкова прави, направо се шокирах как е възможно да не си оправи зъбите и изобщо много външни неща...Пък лъжите и всичко останало направо си е "бонус" тотална лудост...
Относно Моника- засичала съм я няколко пъти. Доста приятно семейство изглеждат и на живо. Допада ми, че са сплотени. Обаче това, че тя не започна да учи в университет, сигурно е зарязала софт уни, изобщо не е добре. Детето мисля, че също не ходи на градина, а това само ще му е от полза...Също и начина на обличане не е много подходящ и затова леко и аз започвам да и се дразня.
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 10, 2023 11:43:55 GMT 2
Взимам си думите назад за Валери. Изобщо не е пораснала, пуснах новото видео, егати злето. Не спря да писка, изпада в еуфория, пуснах я за фон докато готвя, спокоен човек съм но накрая я спрях. Супер напрягаща, бълваща глупости, аз съм по-млада от нея и се държа далеч по-адекватно. И какво значи, понеже пудрата е толкова скъпа и повдигала самочувствието, миришела на лукс? Материалните боклуци ли трябва да повдигат самочувствието. Егати прахосбирника. Беше омазана до ушите с един тон грим, тежък по очите, устните и скулите. Изглеждаше даже мазна, кому е нужно?
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 11:57:02 GMT 2
Изабел е яхнала вълната на mental problems на подрастващите и затова според мен и вървят толкова книгите. По-малките тийн момичета, повечето от тях се "виждат" в тези книги, не я харесвам, но поне не прави автобиографии на живота си, вярно, че май първата и книга е история от къде е почнала, но със сигурност ми се струва по-интересна от на Моника произведението. Да, Моника си гледа детето, но през цялото време майка и е неотлъчно до нея. Не е като да живее сама и да го гледа напълно сама без помощ от никой. И какво е по-различното на Моника от Изабел? Нито записа да учи, нито курсовете на Софтуни продължи, следвала мечтите си... божее, кои мечти? Да направи "онлайн магазин" за парцали с ОГРОМНА надценка? Да създаде книга за живота си и за сълзливата си история с Явката, за да могат хората да я купуват за драмата? Преди и аз я харесвах, докато самочувствието и не стана огромно. Сложи си джуки на 17, облича си такива "секси" дрехи, с които едната и гърда е почти излязла. Изабел поне доколкото знам и помня живееше в София, не е само с мама и тати неотлъчно. Майка и се зъби на всички коментари, които са различни от "Монииии супер си". За мен Моника толкова драпа да стане популярна, защото нищо друго не иска да прави. Имам дете на 3години, и го гледаме само с баща ѝ. Баба/ дядовци живеят на 500км+. За мен да получаваш помощ в отглеждането на детето си, е голяма благодат. Шири се твърдението, как ако получаваш помощ все едно си половин майка. Или направо нищо не правиш. Защо? Къде е логиката? И на Пепа техните и помагат? Всъщност има едно много интересно проучване, как преди много години , когато е нямало градове, а само села, всички са помагали на майката с детето. В Африка все още е популярно в някои племена да обгрижват най-малките всички жени от въпросното племе. Само човек, който не е изпитал на гърба си да си гледа детето/децата сам, да поддържа кариера, дом и здрава психика в Б-я не знае каква е цената. Различното при Моника е че е с едно дете напред, и колкото и да не се приема тя полага грижи за него. А Изи за една котка трудно се грижи. Никаква перспектива, канят я от предаване на предаване, само Ариана Гранде ѝ е в главата и да се събира с някаква откачени индивиди. Тя няма силикон и джуки, ама облеклото ѝ е един път. Изи също има магазин с боклуци, надценката там е ..500% ( буркан със желания), свещи..?! Тефтер за спокойни дни. Моника е направила магазин за дрехи, и ако обиколил някои магазини по Витошка са заредени от същите китайци. Къде е разликата?
|
|