|
Post by smile on Oct 10, 2023 12:01:09 GMT 2
Като цяло не следя някой който много ме дразни от самото начало, когато попадна на профил/канал. Но има такива, които в последствие съм открила как се променят към негативно или пък не съм им гледала достатъчно видеа и не съм ги хванала да си противоречат. В момента единствено най-много ме дразни Лелята, следвана от Антоанет Пепе и Мама Циц. Ужасно ще прозвучи, но Ния не говори добре и не е някак с адекватно поведения спрямо наблюдения на други дечица на тази възраст. Изказът тип "туй", "онуй" и тн е грозен и не отива на детето. За Лелята специално цял ферман мога да изпиша...А от тук научих за Гергана и следейки профила и да се информирам какво толкова прави, направо се шокирах как е възможно да не си оправи зъбите и изобщо много външни неща...Пък лъжите и всичко останало направо си е "бонус" тотална лудост... Относно Моника- засичала съм я няколко пъти. Доста приятно семейство изглеждат и на живо. Допада ми, че са сплотени. Обаче това, че тя не започна да учи в университет, сигурно е зарязала софт уни, изобщо не е добре. Детето мисля, че също не ходи на градина, а това само ще му е от полза...Също и начина на обличане не е много подходящ и затова леко и аз започвам да и се дразня. Анди е приет на ясла, но последно беше споделила, че е хремав. В тази възраст, 1 -2-3 дни ходят и 3 седмици боледуват. То и чалга певиците ни се обличат като Моника. Ако слуша такава музика е нормално да им подражава. Нещо повече, тя не е единствената, която се облича по такъв начин. Нейното поколение масово така изглеждат, с разликата, че тя е с по-пищни форми и е майка.
|
|
|
Post by sunshine on Oct 10, 2023 13:22:57 GMT 2
Щом все пак посещава детска градина е нещо позитивно. Иначе, да за начина на обличане и чалга културата е точно така. Има и нещо друго- например в Португалия където живях година и малко, масово ученички и да кажем до към 40 годишни има където се обличат буквално като за магистралата. Да ти се виждат гърди, едва ли не и малко от дупето, прозиращи дрехи и тн там е нормално. Много лесни жени има там и е от манталитета. Приятеля ми е от там и затова така глобализирам хората. Тук в Испания където сме сега мисля е по-добре, но ние сме до Марбеля и не е много показателно, понеже има много чужденци.
|
|
|
Post by dilyanad on Oct 10, 2023 14:16:43 GMT 2
За Моника и майка и, аз също смятам, че са неадекватни. Моника демонстрира самочувствие без покритие. Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk може ли да дадеш конкретни примери? И аз ги преглеждам от време на време, но нищо толкова неадекватно не виждам? Напълно неадекватно е да се обличаш като труженичка на магистралата, да не приемаш критика... Да продължавам ли?! Нали знаеш, че не съм длъжна да Ти отговарям! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk
|
|
|
Post by jane16 on Oct 10, 2023 14:18:13 GMT 2
Радост пльоснала детето голо, с пиленце м/у краката. Еми, не е ок, просто не е. От криеща го колко време, вече и чисто голо го показва.
Ивана със заявка да се връща в ютуб, но разбира се не знае какво да снима. Пита хората какво им се гледа.
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by jane16 on Oct 10, 2023 14:21:35 GMT 2
Фрикшик от толкова пратки кога ѝ остава време да живее? Кога ги пере, и облича тези парцали, дето постоянно ги купува? Всеки ден трупане на вещи. Знам, че е дева, което донякъде обяснява трупането на вещи, обаче нейното е прекалено. Детето нещо друго освен кафяво виждало ли е?
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 14:29:10 GMT 2
може ли да дадеш конкретни примери? И аз ги преглеждам от време на време, но нищо толкова неадекватно не виждам? Напълно неадекватно е да се обличаш като труженичка на магистралата, да не приемаш критика... Да продължавам ли?! Нали знаеш, че не съм длъжна да Ти отговарям! Изпратено от моят SM-S901B с помощта на Tapatalk В такъв случай, подминавай моите коментари. Аз ще направя същото. Попитах елементарен въпрос, не е нужно да ми се троскаш и то без причина. За теб това е причина да хейтиш някого, за друг не е. Има далеч, наистина неадекватни инфлу-та и в начин на обличане и поведение.
|
|
|
Post by fine on Oct 10, 2023 14:44:37 GMT 2
Ами всеки адекватен човек, който е решил да има дете ще си го гледа - с помощ или без. Само не разбирам защо трябва да се възхвалява толкова една 15 годишна, която има дете, след като родителите и са нон стоп с нея и и помагат? Била с едно дете напред.. еми аз на 15 и грам не съм си мислила за такива работи, пък камо ли за дете. За мен не е ок банския да ти е впит в задника и гърдите ти на показ пред всички(дори и на плажа) и бащата да се гордее с това. Да, има по-големи гърди и не могат да се скрият, но както една съфорумничка сподели тук тя още на 13 е почнала с тези "предизвикателни" фотосесии. А относто "бизнеса" с дрехи, хората с турските стоки на Витошка плащат наеми, заплати, вложили са някакъв капитал освен за стока, ами и за оборудване на магазина. А Моника снима дрехите пред една стена в тях си, нито размери има, нито сайт, нито мерки? Това е отбиване на номер. В тикток ми излизаше едно момиче също родила на 15, ами съвсем нормална си е - от малък град в провинцията, също има страхотно тяло за раждала, дори ходи на училище, а не е в дистанционна форма, сега е последна година в училище на нея също има кой да и помага с детето, не е тръгнала да се изявява по телевизията като тийн майка, да се оплаква нон стоп и т.н.
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 14:58:00 GMT 2
Ами всеки адекватен човек, който е решил да има дете ще си го гледа - с помощ или без. Само не разбирам защо трябва да се възхвалява толкова една 15 годишна, която има дете, след като родителите и са нон стоп с нея и и помагат? Била с едно дете напред.. еми аз на 15 и грам не съм си мислила за такива работи, пък камо ли за дете. За мен не е ок банския да ти е впит в задника и гърдите ти на показ пред всички(дори и на плажа) и бащата да се гордее с това. Да, има по-големи гърди и не могат да се скрият, но както една съфорумничка сподели тук тя още на 13 е почнала с тези "предизвикателни" фотосесии. А относто "бизнеса" с дрехи, хората с турските стоки на Витошка плащат наеми, заплати, вложили са някакъв капитал освен за стока, ами и за оборудване на магазина. А Моника снима дрехите пред една стена в тях си, нито размери има, нито сайт, нито мерки? Това е отбиване на номер. В тикток ми излизаше едно момиче също родила на 15, ами съвсем нормална си е - от малък град в провинцията, също има страхотно тяло за раждала, дори ходи на училище, а не е в дистанционна форма, сега е последна година в училище на нея също има кой да и помага с детето, не е тръгнала да се изявява по телевизията като тийн майка, да се оплаква нон стоп и т.н. А къде е проблема, родителите да помагат? Помагат на детето си? На 15 години знам за такива, които са с 3 аборта. Ще вметна само, че темповете на развитие с дигиталните магазини растат достатъчно бързо, и онлайн магазините са бъдещето. Може да се хейти, че са открили на хляба мекото или да се отрича вложеният труд, но всеки има право да пробва това което го влече. Нима една готварска книга с преписани рецепти има повече стойност? Да не изброявам, колко вече такива има издадени. Аз не мога да оценя тонове хартия, която е преписана и коригирана тук таме, за да стане авторска готварска книга. А и не гледам на нещата толкова черногледо и да анатемосвам наред хората. Също и тези магазини имат наеми, персонал, по същата причина надценката на тези дрехи, които Моника продава е такава. Спирам да обяснявам моята гледна точка, защото мисля, че е достатъчно ясна и открита. Относно критиката, която не приема, като се замисля кой от всичките изобщо приема хейта? Аз не знам да има такъв инфлуенсър.
|
|
|
Post by kiki95 on Oct 10, 2023 17:27:07 GMT 2
Някой може ли да ми разясни Ганкиния нов пост 😃 Освен, че е на повикване, друго не разбрах 😃
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 10, 2023 17:34:24 GMT 2
Някой може ли да ми разясни Ганкиния нов пост 😃 Освен, че е на повикване, друго не разбрах 😃 Може ли снимка на поста? 😂
|
|
|
Post by smile on Oct 10, 2023 17:50:07 GMT 2
Някой може ли да ми разясни Ганкиния нов пост 😃 Освен, че е на повикване, друго не разбрах 😃 Че скоро ще бъде майка, 24/7 работна длъжност
|
|
|
Post by angie1425 on Oct 10, 2023 18:03:17 GMT 2
На 15 години пък с 3 аборта вече, странна работа. Все пак Моника си е селска пръчка за мен и простакеса, колкото и някои хора да я оправдават. И аз съм била на 15, но не съм се обличала и държала така. Радост, лично на мен ми е неприятна. Детето голо, разкрачено, просто сложила едно пиленце. Ами не ми е готино да гледам голи деца насам натам, че дори и на плажа. Да не говорим като започне да го снима омазан, гнусно си е.
Харесва ми Йокото, не следя всяко нейно видео, но определено се различава от другите. Сега гледам видеа на Нели и Ели от Кореа, много са ми приятни.
Валери май е в Унгария.
|
|
|
Post by edelweiss on Oct 10, 2023 18:17:09 GMT 2
Искам някой да ми посочи инфлуенсър, който се облича по-неадекватно от Моника. Големите гърди не означава, че трябва да са почти целите на показ. Да родиш на 16 години не е повод за гордост нито за нея, нито за родителите й. Да си на 19 и да не правиш нищо с живота си не е повод за гордост. Да направиш Инстаграм страница, което отнема 3 минути и половина, и да го наричаш магазин, не е повод за гордост. Да продължавам ли?
|
|
|
Post by sunshine on Oct 10, 2023 18:24:05 GMT 2
И аз следя Нели и Ели в Кореа от самото начало на канала им. Много са готини. Както и Ели и Керан от Англия.
Йокото си противоречи, ако се гледат видеата и от началото до сега и то много добре, се вижда, че не е точно това, за което се мисли и тн. Последното любимото ми с "бегЪлите" е пълен абсурд. Тръгнала готварски рецепти да показва че и книги продава. Тук не говорим за произношение и да съм дребнава, а че за много неща няма обща култура, не и пука какво казва в случая или явно си вярва, нали е по-по най и според нея си е бегъл а не бейгъл.
|
|
|
Post by monster on Oct 10, 2023 18:51:33 GMT 2
Гана има предвид, че ще става майка и двете години платен отпуск е майчинството, което и се полага. Интересно ще е.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 10, 2023 19:09:15 GMT 2
Искам някой да ми посочи инфлуенсър, който се облича по-неадекватно от Моника. Големите гърди не означава, че трябва да са почти целите на показ. Да родиш на 16 години не е повод за гордост нито за нея, нито за родителите й. Да си на 19 и да не правиш нищо с живота си не е повод за гордост. Да направиш Инстаграм страница, което отнема 3 минути и половина, и да го наричаш магазин, не е повод за гордост. Да продължавам ли? Айде сега… има и по-зле 😂😂😂 ама няма да казвам имена
|
|
|
Post by sisi on Oct 10, 2023 19:13:53 GMT 2
Йокото и на мен ми е ужасно противоречива и има едно такова маниерничене, с което уж се иронизира, а всъщност се хвали. Не знам само аз ли я забелязвам? Сега с тези кокошки направо ме съсипа... какво се възхвалява,, че е поръчала кокошарник, достоен за инстаграм (защото тя затова го е взела). Честно да ви кажа, като момиче израстнало в малък град, винаги сме имали кокошки.. Яйцата, които снасят не излизат толкова чисти, като на тези дето снима Йокото, та нещо не и вярвам изобщо, че още първия ден 3те и кокошки са снесли...По-скоро си ги слага там, за да ги снима.. както и да е. Това не е кой знае какво, но дразнещо изтъкване има, "вижте ме колко съм обикновена селска мома, пък разполагаме с пари".. вижте "колко секси мъж имам, завИждайте"... Някак ако беше толкова скромна и интелигентна, щеше да бъде доста по-отличителна, а при нея всичко вече мирише на 'прави се за съдържание". Иначе факт, получават и се повечето неща, с които се захваща, но смятам че има сигурността и да не и потръгне, да не е голям проблем за нея. За произношенито на бейгълите.. не съм изненадана, като цяло английския и звучи доста на Бг ниво. Според мен не и пука, за това изобщо. И въпреки всичко, предпочитам нея да гледам ,пред голяма част от бг инфлутата ни.
|
|
|
Post by sunshine on Oct 10, 2023 19:27:02 GMT 2
Ако човек има гръб и кой да плаща сметките, то много неща биха се получили, пък ако не пак няма проблем. На всяка от нас идеите(възможни такива) биха се получили ако сме на нейно място и ни се занимава. Не е да е направила нещо невъзможно и велико. Аз я отследвах и ще я пускам за шоуто и то ако толкова няма какво да гледам. Нали беше естествена - то зъби, нос, мезотерапия, устни прави. Отделно изглежда нечистоплътна с това хвалене как пътува с една мини чанта.
|
|
|
Post by sisi on Oct 10, 2023 19:30:11 GMT 2
Аз пък се замислих за другата дама Мис Пепи... тя пък как така се оказа с откраднат куфар.. Каза, че не бил загубен от авиокомпания, а и щеше да е абсурдно при положение, че няма прекачване на полети. Чудя се дали не са прекалили с някои вещества и са заразяли куфара някъде и сега бил откраднат. Пепе ми изглежда с доста съмнителна репутация напоследък. Поведението и не е особено нормално, вечно е превъзбудена, нервна...
|
|
|
Post by ladybird on Oct 10, 2023 20:11:51 GMT 2
Аз пък се чудя на какви субстанции е Милена от Швеция, като най- редовно не знае какво купува, как е купила някои неща или пък забравя. Тя беше купила на Амели две десни обувки преди няколко месеца и детето ги беше носило седмица,а тя не беше забелязала, та детето ѝ казало. Понякога имам чувството,че тази жена не знае на кой свят се намира. Толкова е отнесена.
|
|
|
Post by fine on Oct 10, 2023 21:02:02 GMT 2
Ох, обожавам Мария Андреева! В новото и видео обяснява, че се е върнала в България от няколко месеца и е напуснала окончателно Париж и сега си търси апартамент в друга държава, не спомена коя. Това момиче е толкова интересно и мотивиращо, направо ми се иска и аз да си хвана багажа понякога и да се преместя в друга непозната държава. Тя е може би един от малкото инфлуенсъри, които следя от години, дори и да не я споменавам толкова много, то винаги ще бъде с добро. Следя я от първите и видеа с изоставените сгради и въпреки че са минали 5-6 години от тогава, тя си е все още толкова земна и добра.. тъжно е, че има толкова стойностни хора, които нямат толкова много гледания на видеата, сравнение с една тийнка, която е родила на 15 и прави единствено влогове като контент.
|
|
|
Post by smile on Oct 11, 2023 4:51:29 GMT 2
Аз пък се замислих за другата дама Мис Пепи... тя пък как така се оказа с откраднат куфар.. Каза, че не бил загубен от авиокомпания, а и щеше да е абсурдно при положение, че няма прекачване на полети. Чудя се дали не са прекалили с някои вещества и са заразяли куфара някъде и сега бил откраднат. Пепе ми изглежда с доста съмнителна репутация напоследък. Поведението и не е особено нормално, вечно е превъзбудена, нервна... Същото си помислих и аз като слушах за откраднатия куфар. Иво също звучеше неадекватно
|
|
|
Post by destiny on Oct 11, 2023 6:48:56 GMT 2
Аз пък се замислих за другата дама Мис Пепи... тя пък как така се оказа с откраднат куфар.. Каза, че не бил загубен от авиокомпания, а и щеше да е абсурдно при положение, че няма прекачване на полети. Чудя се дали не са прекалили с някои вещества и са заразяли куфара някъде и сега бил откраднат. Пепе ми изглежда с доста съмнителна репутация напоследък. Поведението и не е особено нормално, вечно е превъзбудена, нервна... И аз това си помислих. Те уж нали не са сами, но аз съм на мнение, че всички са вдигнали ръце от нея. Не са ли с една певица, на която преди години й отнеха децата заради наркотици. Иначе Фиво очевидно е на хранилика и мама Пепа му плаща екскурзии и всичко останало. Адекватен мъж не би се държал така. А децата захвърлени по баби, прабаби и бащи нанякъде си.
|
|
|
Post by nessap99 on Oct 11, 2023 8:08:26 GMT 2
Ганка се чуди как да натрупа някой и друг лев ама няма как да стане, защото индийчетата няма да ти дават по “1-2” лева за умрелите постове. Питала как ни се струвало да махне платените реклами, но да имало месечен абонамент за профила ѝ… НАГЛЯРКА ХАХАХАХА. 1во тя няма почти никакви платени реклами, защото никой не я търси. 2ро кой би се излъгал да плаща на тоя караконджул да му гледа снимките дето са едни и същи, защото толкова си може. 3то, Ганюш, нали беше luxury бизнесдама и даваше съвети как да пестим и казваше ти как пестиш по 300лв (толкова ли беше, не помня) НА ДЕН! Какво стана с това? И то е при всичките ти останали лъжи. Та в тоя ред на мисли, като си толкова успяла и luxury, с личен шофьор etc какво ще събираш по тия 1-2 лв… то това е за клошари направо. Не ти отива 😂😂
Аз по-откачен и лъжлив човек не съм виждала. Тая лъже и за добро утро, забравя сама какви лъжи бълва, защото са 24/7… неспасяем случай. Past the point of no return е положението
|
|
|
Post by smile on Oct 11, 2023 8:22:48 GMT 2
Ганка се чуди как да натрупа някой и друг лев ама няма как да стане, защото индийчетата няма да ти дават по “1-2” лева за умрелите постове. Питала как ни се струвало да махне платените реклами, но да имало месечен абонамент за профила ѝ… НАГЛЯРКА ХАХАХАХА. 1во тя няма почти никакви платени реклами, защото никой не я търси. 2ро кой би се излъгал да плаща на тоя караконджул да му гледа снимките дето са едни и същи, защото толкова си може. 3то, Ганюш, нали беше luxury бизнесдама и даваше съвети как да пестим и казваше ти как пестиш по 300лв (толкова ли беше, не помня) НА ДЕН! Какво стана с това? И то е при всичките ти останали лъжи. Та в тоя ред на мисли, като си толкова успяла и luxury, с личен шофьор etc какво ще събираш по тия 1-2 лв… то това е за клошари направо. Не ти отива 😂😂 Аз по-откачен и лъжлив човек не съм виждала. Тая лъже и за добро утро, забравя сама какви лъжи бълва, защото са 24/7… неспасяем случай. Past the point of no return е положението иска да си върже гащите. Май пр пратките не валят, както очакваше. А тя е тотално хахо, и ако смята че подплънки за гърди в 4ти месец е смислен продукт и ревю… мерси. Закривай. Чуди се как да си оплете кошницата, може скоро да се появи и в пейтриън. Само , че забравя, че нейните последователи масово и гледат сиира и не я взимат на сериозни с обективното си мнение. Като украса за рд-2500лв… ще разчита на спонсорство от гледаемост да си купува глезотии. Ахх Гане, многоо си хитра тиии.
|
|
|
Post by ☀ on Oct 11, 2023 8:47:31 GMT 2
Понеже не следя тази тийн Моника и влезнах в профила й да разгледам що за пошлост ще видя и ...ми нищо ?! Прилича на нещо средно между жена и тинейджър, която се лута в живота, открива себе си и търси лесния начин за изкарване на пари, който е и популярен в момента. Нищо в стила й на обличане ( по споделени снимки) не издава да изглежда като 'боклук' или нещо лековато. Цяло лято гледах 14-15 годишни момичета, които носят къси панталонки и кроп топове, това си е модерно, както и прилепналите дрехи по тялото, грим и устни. Нима ние на тези години не сме експериментирали със стила си, докато намерим нашето? Не им знам нито отношенията с момчето или майка й, нито ме интересува. От споделените отзиви тук очаквах нещо по-зле, а то се оказа съвсем нормално момиче за възрастта си, което е родило по стечение на обстоятелствата и изкарва пари с тъпотии общо взето...
|
|
|
Post by fine on Oct 11, 2023 8:47:45 GMT 2
Като го пусне тоя абонамент най-много 10-15 будали да се вържат по 3 лв на месец, като си вземе и инстаграма някакъв % от цената то повече от 50лв на месец няма да изкара 😂😂 като и гледам и анкетата как 9% само от 100% биха се абонирали.. мижав интерес 😂
Edit: абонаментът е 0,60 стотинки.. смятайте колко хора трябва да се абонират, за да изкара някаква нормална сума, май се надява повечето да се абонират за кринджа 😀
|
|
|
Post by yanp20 on Oct 11, 2023 9:37:55 GMT 2
Е как пък не ще плащам да гледам Гана, особено в процес на бременеене и раждане. Пази Боже. Хахахха Последната ѝ платена реклама май беше с Ebag и беше скандална, а тези с Меркари си мисля, че тя им плаща, че да им снима овехтелите дрехи. 😀 Гане, нима си забравила, че последователите ти са фалшиви и освен за една ПРОСТА моцарела, едва ли ще изкараш повече?
|
|
|
Post by smile on Oct 11, 2023 9:38:54 GMT 2
Понеже не следя тази тийн Моника и влезнах в профила й да разгледам що за пошлост ще видя и ...ми нищо ?! Прилича на нещо средно между жена и тинейджър, която се лута в живота, открива себе си и търси лесния начин за изкарване на пари, който е и популярен в момента. Нищо в стила й на обличане ( по споделени снимки) не издава да изглежда като 'боклук' или нещо лековато. Цяло лято гледах 14-15 годишни момичета, които носят къси панталонки и кроп топове, това си е модерно, както и прилепналите дрехи по тялото, грим и устни. Нима ние на тези години не сме експериментирали със стила си, докато намерим нашето? Не им знам нито отношенията с момчето или майка й, нито ме интересува. От споделените отзиви тук очаквах нещо по-зле, а то се оказа съвсем нормално момиче за възрастта си, което е родило по стечение на обстоятелствата и изкарва пари с тъпотии общо взето... Именно! Познавам 15-16 годишни, всички изглеждат така. Маникюра е дълъг, толкова, че трудно си представям да пишат с химикал. Дрехите са в същия стил, дори много по-малко плът прикриват. А устните, мигли и вежди още от 11 клас е на мода. Моника е една от всички, но има соц. мрежи и е лесно разпознаваема. Ако толкова се възмущавате, наистина разходете се до някоя гимназия, загледайте се в съвременните ученици. Не е приятно, в никакъв случай не е нормално, но все пак в Б-я благодарение на всякаква ниска култура, вкл и възпитателна дава плод на всичко това. В училищата, за да ходят зрелостниците в такъв чалга вид, кой е виновен? И в моя клас, имаше такива момичета, но бяха 2-3. А сега, само 2-3 са от онзи скучният вид с нормално облекло.Тези деца, за да се обличат така, родителите им позволяват, че познавам и майки, които купуват такива дрехи на дъщерите си. Позволяват го, нормализират го и честито ново поколение. Има разбира се и нормални, които са толкова малко, броят се на пръсти. Мои приятелки, които са учителки, често ми споделят, как преподават на 9ти клас и не са сигурни дали не са влезли в стая при 25годишни. За справка, аз не намирам за нормално такова облекло. Но ако една Моника спре да се облича така, няма да промени нищо. Ценностните системи се създават в семейството, но после обществото ( визирам, като влезеш в компания на тинейджъри) си казва тежката дума.
|
|
|
Post by sisi on Oct 11, 2023 10:17:54 GMT 2
Гана.. собствен'разсЪд" щяла да прави, ама е толкова неграмотна, че разсъдъкът е нещо, което не съществува в кухия и мозък. Щяла да иска по 2 лв за абонамент.. алооо.. ти за коя се взе? Естествено, че платени реклами няма да имаш, защото по приницип няма кой да иска да рекламираш каквото и да било с пилешкия си мозък и вид, та дай да видим колко балъци, ще искат да ти плащат за криндж.. Гледа Лелята и здраво я копира, ама тя поне знае как да изкара пари и е доста над нивото на кринджавата, лукшъри Гана.
|
|